slm kızlar hayırlı pazarlar herkese ve bol ağlamasız mutlu huzurlu bebişler diliyorum bizde denize gitmeye karar vermiştik ben korkumdan gitmeyelim dedim yaa yine dünkü gibi ağlarsa ne yaprım dedim çok zor kapıy çıkmak giderek bizim kız sanki huysuzlşıyo aklı başıan geldikce naz yapmaya zaten bayılıyoda:))
jaleciğim canım bilmiyorum tatlısı yaa inan gizoşun o ağlaması beni deli etti yaaa nasıl bir ağlama ama bizim kız kapalı ortamlarıda pek sevmiyo asansöre biniyoruz ayna olmasa kıyameti koparacak hemen asansördeki aynaya dönderiyorum onunla istanbula kadar yolculuk canım bakalım eşime dünkü ağlama krizinden sonra dedim eşimde iyi o zamn mart nisan gibi gideriz dedi adamcağızda eli ayağına dolaşıyo canım benim çaresizliğimi görünce birde canım benim kız kalabalığı sevmiyo sanırım dün onada karar verdim alışveriş merkezinde kucağımdan inmedi birde adam yabancılamaya başladı hmen ağlıyo değişik birini görse ayyy bunlar büyüdükce dertleri dahada artıyo sanki:)))sağlıklı olsunlarda canım ne yapalım
ben burdayımıyı aksamlar
serın bır yaz aksamı bartından selamlar
sen tatıle gıtmıyonmu daha özgecım
kızlar bebekle tatıl hıcte zor degıl tasıye edeerım
yok ya uslulukla alakası yok eleman çok yanımda benımkız 12 16 yasında 2 yıgenım yengem ar 5 kısıye 1 bebek denıze soktum uyudu ben hasemoyla gırıyomöle bı sorunum yok açıkken olurdu yanık melhemlerı kullanırdım kızlarada yaptım ıstakoz gıbıler dokundurmuyolarselam canım....
ben tatili bitirdim geldim tatlım....
bebekle tatil akıl karı değilmiş...
ben hasta ettim çocuğuda kendimide geldim...dönüşte bi guzel nezle ve öksuruk bizimle oldu...son gun denize girdim oğlumdan fırsat bulup ıstakoz gibi kızardım hem canım yandı hemde gitdiğiğime bin pişman oldum...
sen keyifle tadını çıkarıyorsan ne mutlu sana,bebişin uslu senin ama yaaaa
çoksedıgını anladın heralde bazen ınsanın sedıklerındenbahsetmesı guzeloluyorgünaydın kızlarr ve iyi günler herkese...
haftasonu düğünümüzü de yaptık .. dün akşamüzeri geldik ama çamaşır at yıkansın as, gelen çantaları yerleştir düzenle fln akşam giremedim.. soonra arkadaşlar geldi.. hayrişim,eşi ve kızı.. bizim eşlerimiz aynı köyden,hem uzaktan akraba hemde arkadaş.. onların sebebiyle 9 yılönce tanıştık hayriyemle... ama eşlerimiz bizim kadar görüşmez.. insanın bi tane yakınında dostu,sırdaşı olsun yeter.. herşeyimizi paylaşırız.. sağolsun.. ayy sabah sabah hayrişimi neden anlattıysam :))
ay allah rahmet eylesın dayanılacak anlatılacak bı acı degılayy kızlarr.. bide bişey daha var.. mafoldumben dün gece oturuyoruz bizde... hayrişin eşine bi telf. geldi.. bizimkilerin köylüsü ve arkadaşlarının kızı ölmüş... mafoldumben 3,5 yaşında nisanur... Allahım ne büyük şok yaşadık.. nasıl bir üzüntüdür mafoldumben adamın eşinin annesine gitmişler mudanyaya.. gözlerinin önünde anlayamadan 4.katın camından aşağı düşmüş ohaoldumsmile mafoldumben ben utku dolayısıyla gidemedim ama adamlar ve hayriş gitti akşam evlerine saat 11 flndı sanırım... 1 saat sonra geldiler.. bizimkiler gittikten 10 dk.snra evlerine gelmişler.. mudanyadan bursa tıp fakültesine sevketmişler.. demeki düştüğü andan hala yaşıyomuş... mafoldumben ayy anlatırken bile kötü oluyorum ama sizinle paylaşmak istedim.. mafoldumben bir minibüs insan gelmiş hastaneden... vefat ettiğini öğrendikten sonra orda beklemenin bi faydası yok,eve göndermişler... kızcağız yalınayak.. adam yürüyemiyomuş bile.. mafoldumben düştüğü gibi hemen aşağı inip kucaklamış olmalılar ki.. adam pantolanuna kadar kan içindeymiş... çocuğun annesi de öyle.. adamın kıyafetlerini değiştirtmişler.. ladında evime çıkıp değiştireyim demiş sanırım. ama salmamışlar.. evde oyuncakları eşyaları görür de kötü olur.. Allah korusun o an insan ne yaptığını bikemez fln..
çocuğun babası sadece "tomurcuğumu buzdolabına koydum geldim" diyomuş.. mafoldumben
ayy daha fazla yazamıycam.. tamam Allahım daha çok sevmiş.. gönderdiği meleğini geri istemiş,almış.. ahirette anne babsasına şafaatçi olucak.. sabredebildikten sonra ahirette mükafatı var ama çook zoor.. nasıl atlatırlar.. nasıl alışılır böyle bi şeye...Rabbi,m sabır versin.. çook büyük acı... Allahım kimseye,düşmanıma bile evlat acısı tattırmasın.. Allahım kimseyi bizi de evladımızla sınamasın... çook zoor.. çookk..
gece eda nın yatağını babası hazırladı her zamanki gibi... ama yanından gelemedi bi türlü... salondan yatağına kucağında götürdü.. öptüü..öptü... kokladı.. sevdi.. ve bu sabaha kadar devam etti.. ikimizde uyuyamadık.. bi edayı bi utkuyu izleyip dua ettik.. Allahım bize onların acısını tattırmasın.. bizim ömrümüzden alsın onlara versin.. Allahım kötülüklerden,kazadan,beladan,hayırsız insanlardan korusun.. hayırlı uzun ömür versin diye... çok etkilendik..bu yazıyı yazana kadar 2 kez bakıp geldim edayla utkuya.. sabaha kadar nefeslerini kntrol ettim durdum mafoldumben utku sabaha kadar milyon kere uyandırsın beni tatlı uykumdan.. eda peynir zeytin hiçbişey yemez.. aman ne yerse yesin.. canı ne ,isterse.. istemiyosa ne peynir yesin ne yoğurt... ama Allahım ikisini de bize bağışlasın..
eşim işe giderken tembihliyo.. önce Allaha sonra sana emanetler.. ev işi,yemek ,ütü.. hiiç bişey yapma bırak ben gelince yaparım.. tek çocuklarımıza bak yeter... mafoldumben
Allah hiçkimseye evlat acısını göstermesin.. Evlatlarımızı bizlere bağışlasın... Rabbim hepimize hayırlısını versin...
şimdi 2günlük geçmişe cevaplar ..
meltem... geçmiş olsun tatlım.. evinize hırsız gitmiş..amanazla atlatmışsınız hiç değilse.. cana geliceğine mala gelsin ...
jale... ah hemde nesıcak bursaaa... her yıl artıyo sıcaklıklar sanki yaa.. geçen yıl dayanamıyoduk bu yıl daha da sıcak sanki.. neyse ki burda 1-2 gün kalıp yazığa atıyoruz kendimizi.. orda ev çatılı bide.. evin içi 24 en çok 26 derece oluyo.. bahçede püfür püfür esiyo.. eve gece giriyoruz sadece.. yoksa bursaya dayanılıcak gibi değil.. kocişe özleşiyoruz ama napalım idare etçek artık.. çocuk 2 gün bursada kaldı isilik oldu yavrum...
yurdagül... canımm çok geçmiş olsun... aman Allah beterinden korusun.. iyi hadi gözünüz iyi durumdaymış da sevindim..
tubi.. yurdagül.. kızlarr buluşulunmuş :) oh sefanız olsun... artık sık sık görüşürsünüz siz
özgecim.. çok geçmiş olsun güzelim sana da kuziye de... hava değişiminden ille oluyo nezle hemencecik..
nazlı... ayy demek sadece bizde değilmiş ağlama krizi... bende evde bile olsam anladığım an fırtına kopucak hemen balkondan baktırıyorum... sokağa oynayan çocuklara,arabalara fln bakarken avunuyo çoğu zaman.. ahh şöyle hayırlısıyla 6 aylık fln olsunlar da kendileri oturucak ıvama gelsinler.. oyuncakları yığsam önüne kendi kendine takılsa diyorum.. ama düşününce 2-3 ay sonra sırf kucağa bağımlı olmıcak bu günlerimiz geçici diye düşünüp ağlama krizinin bile kıymetini bilmeli diye düşünüyorum...
bu arada tatile gidenlere iyi tatiller diliyorum.. fundaydı sanırım anneleri gelmiş.. gözü aydın... tatilden dönenler de fadime var başka varmı bilmem.. hoşgeldiniz.. çocukla zor da olsa değişiklik iyidir azcık rahatlayıp geldiniz diyorum :)
tatlllıımmm harika olur valla altımızda araba olsa hiç durmıcam hepinizi gezecem ben ilk fırsatta bir yolunu bulalım tatlımopuyorumnanaktanayy çok geçmiş olsun canımya kıyamam ben ona
ohh ohh ne güzel
yaa tuğba bugün aklıma geldi de sen gebze de yurdagül izmitte bizde sakarya dayız ya ortak bi nokta belirlesekte buluşsaydık ne güzel olurdu yerimseniben
özgecimmm valla aylardır internette görüşüyoz ya yüzyüze görüşmek bambaşkaymış hep diyorum ya bir araba olsa sana da gelecem refişe jaleye hepiciğinizle görüşcemopuyorumnanaktanooo bir buluşma daha gercekleşiyor bugun demekki ne guzel....
bi istanbul annecikleri kaldı huuuu huuu hanımlar nerdesiniz...
tuğbacım merakla gunun ayrıntılarını ve resimleri bekliyorum
merhaba tatlımmm valla ne kadar güzel oldu tekrarını ilk fırsatta yapalım nolurrrrropuyorumnanaktantubıım ve kaanla super bırgunun ardında merhaba en kısa zamanda face resımlerıde eklıycem
bizim kaptan başta yüz vermedi ama sonradan idili yatağına attı şekerim gerççi aynı yatağa kendisi sığamadı ama olsunkaydirigubbakcemile3ozge bu arada bence en kısa zamanda ıstanbuldakıler olarak sızde bulusun super zaman gecıyor cok guzel oluyor valla eslerımızde tanıstı kaynastı kaanla ıdılı de kerttıkher ne kadar kaptan kaan benım kızın cılvelerıne pas vermese de
çok geç oldu ama canım şölee bir bakıp çıkmıştım kaan ağlayınca görmemişim yazını kusuruma bakma tatlımtubide burdaymış.... canımmm hoşgeldiğn....
refişim canım öncelikle bebeğini kaybeden aileye sabr diliyorum. başları saolsun. okurken gözlerim doldu. ben de sık sık kaana bakıp sen olmasan ben ne yapardım diyorum 40 yıllık anne gibi. bütün bebişler yavrular kazadan beladan uzak olsun inşallahh.şimdi 2günlük geçmişe cevaplar ..
meltem... geçmiş olsun tatlım.. evinize hırsız gitmiş..amanazla atlatmışsınız hiç değilse.. cana geliceğine mala gelsin ...
jale... ah hemde nesıcak bursaaa... her yıl artıyo sıcaklıklar sanki yaa.. geçen yıl dayanamıyoduk bu yıl daha da sıcak sanki.. neyse ki burda 1-2 gün kalıp yazığa atıyoruz kendimizi.. orda ev çatılı bide.. evin içi 24 en çok 26 derece oluyo.. bahçede püfür püfür esiyo.. eve gece giriyoruz sadece.. yoksa bursaya dayanılıcak gibi değil.. kocişe özleşiyoruz ama napalım idare etçek artık.. çocuk 2 gün bursada kaldı isilik oldu yavrum...
yurdagül... canımm çok geçmiş olsun... aman Allah beterinden korusun.. iyi hadi gözünüz iyi durumdaymış da sevindim..
tubi.. yurdagül.. kızlarr buluşulunmuş :) oh sefanız olsun... artık sık sık görüşürsünüz siz
özgecim.. çok geçmiş olsun güzelim sana da kuziye de... hava değişiminden ille oluyo nezle hemencecik..
nazlı... ayy demek sadece bizde değilmiş ağlama krizi... bende evde bile olsam anladığım an fırtına kopucak hemen balkondan baktırıyorum... sokağa oynayan çocuklara,arabalara fln bakarken avunuyo çoğu zaman.. ahh şöyle hayırlısıyla 6 aylık fln olsunlar da kendileri oturucak ıvama gelsinler.. oyuncakları yığsam önüne kendi kendine takılsa diyorum.. ama düşününce 2-3 ay sonra sırf kucağa bağımlı olmıcak bu günlerimiz geçici diye düşünüp ağlama krizinin bile kıymetini bilmeli diye düşünüyorum...
bu arada tatile gidenlere iyi tatiller diliyorum.. fundaydı sanırım anneleri gelmiş.. gözü aydın... tatilden dönenler de fadime var başka varmı bilmem.. hoşgeldiniz.. çocukla zor da olsa değişiklik iyidir azcık rahatlayıp geldiniz diyorum :)
tatlım allah kavuştursun eşinle seni:) poyraza da kocamannn bir öpücük gönderiyorumopuyorumnanaktangünaydın kızlar hayırlı haftalar vee herkezin kandili mübarek olsun
cumartesinden beri kocişim yok ilk defa ayrıldık onla..moralim çok bozuk onsuzluk ne kadar kötüymüş :gitme: iş için istanbula gitti perşembeye gelicek bi daha ..ah nasıl geçecekse zaman şimdiden çok özledim..allah kocişlerimizi başımızdan eksik etmesin :Saruboceq:
cumartesi ve dün akşam oğlumla beraber annemlerde kaldık..ama bu sabah kalktığımda bi baktım ki oğlumun yüzü kolları sinek ışırığı dolu.okadar üzüldüm ki oğlumu sivrisinekler yemiş dün gece..anneme dedim hayatta daha kalmam bu evde sen gel benle kal.benimde evde sinek filan yok yanlız çok sıcak onada dayanırız ne yapalım.
dün çok keyifli bi pazar geçirdik annem ben oğlum attıok kendimizi evden dışarı acaip gezdik alışveriş yaptık çok ii geldi hepimize.çok şükürki poyrazda huysuzluk yapmadı hiç eve gelmemize yakında arabasında uyudu yavrum.bide dün yanımıza kim sevmeye geldiyse herkeze gülücükler saçtı paşam yaa büyüdü artık valla çok canayakın bi bebek oldu öldüüro beni içime sokasım geliovelhasıl çarşı dönüşü annemle oğlumu yıkayıp balkon keyfide yaptık babam ben annem.bugünse çok çabuk oldu ve işbaşındayım :ecrin_bebek: zaman aynen böle hızlı geç kocişim çabucak gelsin
canımmm yaa çok geçmiş olsun tatlım gizoşum hemencecik iyileşsin inşallah üzülme tatlım böyle böyle büyüyüp güçleneceklerslm kızlar keşke trabzona gitmeseydim diyorum yaaa kızımı hasta ettik içim sızlıyo o kadar kötüyümkü burnu akıyo sanki nefes alamıyo gibi sanırım nezle oldu hapşırıyo bugün doktora götürcez olmazsa dünden buyana nefes almada zorlanıyo hırıltısıda var hafif moralim sıfır(
bu arada unutnmadan rabbim etmiş olcağınız bütün duaları kabul eğlesin kandiliniz mübarek olsun ne olur gizoş içinde dua edin atlatsın şu nezleyi
merhabalar tatlımm inan cem de ömeri çok sevdi. hatta o akşam dedik arabamız olsa sık sık görüşürüz ne güzel olur. biz de çok ama çok iyi vakit geçirdik. son zamanlarda monotonlaşan hayatımıza çok güzel bir değişiklik oldu. her zaman bekliyorum canım ilk fırsatta atacam kendimi sizin orayazemuszemustugbacım günaydın tatlım kaan nasıl valla bencede süperdi ömerde cemi çok sevmiş
yani biz ailece çok keyif aldık canım umarım sizin içinde öledir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?