hayırlı pazarlar kızlar
bebeklerınız nasılbızımkızdenızebayılıyodenızden snr da 2 ssaaat bayılıyo
bugun denıze gıtmıycem çok kalabalık yarın kandıl salı gıtcem gaur hırsız moralımı bozdu canım sıkkın kızımburda ısılık oldu bızım y den öncekı harf çalısmıyor ,
yanı bura sıcak kızım bayılıyo sıcaktan bolbolsu erıyom
hayrıyecım sagolasın kızlar by by
sevgileri o kadar büyük ki.annem anne olunca anlarsın derdi hep öyleymiş.bu arada slm bile vermeden direk alıntı yapmışım
hepinize hayırlı pazarlar arkadaşlar eşim dün akşam arkadaşlarıyla cebeci ye denize gitti bugünde yok gece oğlumla birlikte uyuduk uyandık sabahta 12 ye kadar keyif yaptık
kızlarya doyamıyorum ben öpmeye koklamaya öyle büyük bir sevgi ki hele yüzündeki gülümsemeyi kahkahalarını duyunca daha bir mest oluyorum :asigim:
okurken ağladım ya.çok üzüldüm .Allah rahmet eylesin.annesine babasına sabır versin.çok zor olmalı dayanılmaz bi acı ya.ayy kızlarr.. bide bişey daha var.. mafoldumben dün gece oturuyoruz bizde... hayrişin eşine bi telf. geldi.. bizimkilerin köylüsü ve arkadaşlarının kızı ölmüş... mafoldumben 3,5 yaşında nisanur... Allahım ne büyük şok yaşadık.. nasıl bir üzüntüdür mafoldumben adamın eşinin annesine gitmişler mudanyaya.. gözlerinin önünde anlayamadan 4.katın camından aşağı düşmüş ohaoldumsmile mafoldumben ben utku dolayısıyla gidemedim ama adamlar ve hayriş gitti akşam evlerine saat 11 flndı sanırım... 1 saat sonra geldiler.. bizimkiler gittikten 10 dk.snra evlerine gelmişler.. mudanyadan bursa tıp fakültesine sevketmişler.. demeki düştüğü andan hala yaşıyomuş... mafoldumben ayy anlatırken bile kötü oluyorum ama sizinle paylaşmak istedim.. mafoldumben bir minibüs insan gelmiş hastaneden... vefat ettiğini öğrendikten sonra orda beklemenin bi faydası yok,eve göndermişler... kızcağız yalınayak.. adam yürüyemiyomuş bile.. mafoldumben düştüğü gibi hemen aşağı inip kucaklamış olmalılar ki.. adam pantolanuna kadar kan içindeymiş... çocuğun annesi de öyle.. adamın kıyafetlerini değiştirtmişler.. ladında evime çıkıp değiştireyim demiş sanırım. ama salmamışlar.. evde oyuncakları eşyaları görür de kötü olur.. Allah korusun o an insan ne yaptığını bikemez fln..
çocuğun babası sadece "tomurcuğumu buzdolabına koydum geldim" diyomuş.. mafoldumben
ayy daha fazla yazamıycam.. tamam Allahım daha çok sevmiş.. gönderdiği meleğini geri istemiş,almış.. ahirette anne babsasına şafaatçi olucak.. sabredebildikten sonra ahirette mükafatı var ama çook zoor.. nasıl atlatırlar.. nasıl alışılır böyle bi şeye...Rabbi,m sabır versin.. çook büyük acı... Allahım kimseye,düşmanıma bile evlat acısı tattırmasın.. Allahım kimseyi bizi de evladımızla sınamasın... çook zoor.. çookk..
gece eda nın yatağını babası hazırladı her zamanki gibi... ama yanından gelemedi bi türlü... salondan yatağına kucağında götürdü.. öptüü..öptü... kokladı.. sevdi.. ve bu sabaha kadar devam etti.. ikimizde uyuyamadık.. bi edayı bi utkuyu izleyip dua ettik.. Allahım bize onların acısını tattırmasın.. bizim ömrümüzden alsın onlara versin.. Allahım kötülüklerden,kazadan,beladan,hayırsız insanlardan korusun.. hayırlı uzun ömür versin diye... çok etkilendik..bu yazıyı yazana kadar 2 kez bakıp geldim edayla utkuya.. sabaha kadar nefeslerini kntrol ettim durdum mafoldumben utku sabaha kadar milyon kere uyandırsın beni tatlı uykumdan.. eda peynir zeytin hiçbişey yemez.. aman ne yerse yesin.. canı ne ,isterse.. istemiyosa ne peynir yesin ne yoğurt... ama Allahım ikisini de bize bağışlasın..
eşim işe giderken tembihliyo.. önce Allaha sonra sana emanetler.. ev işi,yemek ,ütü.. hiiç bişey yapma bırak ben gelince yaparım.. tek çocuklarımıza bak yeter... mafoldumben
Allah hiçkimseye evlat acısını göstermesin.. Evlatlarımızı bizlere bağışlasın... Rabbim hepimize hayırlısını versin...
refişcim sağol ama az kaldılar ya hemen gittilerşimdi 2günlük geçmişe cevaplar ..
meltem... geçmiş olsun tatlım.. evinize hırsız gitmiş..amanazla atlatmışsınız hiç değilse.. cana geliceğine mala gelsin ...
jale... ah hemde nesıcak bursaaa... her yıl artıyo sıcaklıklar sanki yaa.. geçen yıl dayanamıyoduk bu yıl daha da sıcak sanki.. neyse ki burda 1-2 gün kalıp yazığa atıyoruz kendimizi.. orda ev çatılı bide.. evin içi 24 en çok 26 derece oluyo.. bahçede püfür püfür esiyo.. eve gece giriyoruz sadece.. yoksa bursaya dayanılıcak gibi değil.. kocişe özleşiyoruz ama napalım idare etçek artık.. çocuk 2 gün bursada kaldı isilik oldu yavrum...
yurdagül... canımm çok geçmiş olsun... aman Allah beterinden korusun.. iyi hadi gözünüz iyi durumdaymış da sevindim..
tubi.. yurdagül.. kızlarr buluşulunmuş :) oh sefanız olsun... artık sık sık görüşürsünüz siz
özgecim.. çok geçmiş olsun güzelim sana da kuziye de... hava değişiminden ille oluyo nezle hemencecik..
nazlı... ayy demek sadece bizde değilmiş ağlama krizi... bende evde bile olsam anladığım an fırtına kopucak hemen balkondan baktırıyorum... sokağa oynayan çocuklara,arabalara fln bakarken avunuyo çoğu zaman.. ahh şöyle hayırlısıyla 6 aylık fln olsunlar da kendileri oturucak ıvama gelsinler.. oyuncakları yığsam önüne kendi kendine takılsa diyorum.. ama düşününce 2-3 ay sonra sırf kucağa bağımlı olmıcak bu günlerimiz geçici diye düşünüp ağlama krizinin bile kıymetini bilmeli diye düşünüyorum...
bu arada tatile gidenlere iyi tatiller diliyorum.. fundaydı sanırım anneleri gelmiş.. gözü aydın... tatilden dönenler de fadime var başka varmı bilmem.. hoşgeldiniz.. çocukla zor da olsa değişiklik iyidir azcık rahatlayıp geldiniz diyorum :)
kocişe biran önce kavuşursun inşallah. hayriyecim.günaydın kızlar hayırlı haftalar vee herkezin kandili mübarek olsun
cumartesinden beri kocişim yok ilk defa ayrıldık onla..moralim çok bozuk onsuzluk ne kadar kötüymüş :gitme: iş için istanbula gitti perşembeye gelicek bi daha ..ah nasıl geçecekse zaman şimdiden çok özledim..allah kocişlerimizi başımızdan eksik etmesin :Saruboceq:
cumartesi ve dün akşam oğlumla beraber annemlerde kaldık..ama bu sabah kalktığımda bi baktım ki oğlumun yüzü kolları sinek ışırığı dolu.okadar üzüldüm ki oğlumu sivrisinekler yemiş dün gece..anneme dedim hayatta daha kalmam bu evde sen gel benle kal.benimde evde sinek filan yok yanlız çok sıcak onada dayanırız ne yapalım.
dün çok keyifli bi pazar geçirdik annem ben oğlum attıok kendimizi evden dışarı acaip gezdik alışveriş yaptık çok ii geldi hepimize.çok şükürki poyrazda huysuzluk yapmadı hiç eve gelmemize yakında arabasında uyudu yavrum.bide dün yanımıza kim sevmeye geldiyse herkeze gülücükler saçtı paşam yaa büyüdü artık valla çok canayakın bi bebek oldu öldüüro beni içime sokasım geliovelhasıl çarşı dönüşü annemle oğlumu yıkayıp balkon keyfide yaptık babam ben annem.bugünse çok çabuk oldu ve işbaşındayım :ecrin_bebek: zaman aynen böle hızlı geç kocişim çabucak gelsin
gizoşa çok geçmiş olsun.canım benim ya.hemn iyileşir inşallah.hasta ola ola büyücekler işte.slm kızlar keşke trabzona gitmeseydim diyorum yaaa kızımı hasta ettik içim sızlıyo o kadar kötüyümkü burnu akıyo sanki nefes alamıyo gibi sanırım nezle oldu hapşırıyo bugün doktora götürcez olmazsa dünden buyana nefes almada zorlanıyo hırıltısıda var hafif moralim sıfır(
bu arada unutnmadan rabbim etmiş olcağınız bütün duaları kabul eğlesin kandiliniz mübarek olsun ne olur gizoş içinde dua edin atlatsın şu nezleyi
ohh ne güzel.keşke ben de oralarda olsam.gezmeyi çok severim ama uzağız işte.herkeslere günaydınnnn bi geçmişe bakayım
biz cumartesi yurdagülle buluştuk çok hoş vakit geçirdikkkk:)
bu arada yurdagülcüm kaan idili örnek aldı kendine bugün yatarak emdi biraz çok şükür. dün hiç emmemişti beni iiyi moral oldu bana canım. ama artık oğluma kızamıyom sağdığımda o kadar az süt geliyoki ne emsin çocukcağız
tuğbacım biz yurdagülle planı yaptık valla en kısa zamanda onlarda buluşuyoruz ama benim eşimin haberi yok daha:)tatlllıımmm harika olur valla altımızda araba olsa hiç durmıcam hepinizi gezecem ben ilk fırsatta bir yolunu bulalım tatlımopuyorumnanaktan
[[/B][/COLOR]
merhaba canım kalabalıkta çok iyi oluyor valla bende annemlere gidince dinleniyorumtünaydın kızlar. haftasonu kocayı evde bırakıp abamlara gittim. oohhh serin serin, ev kalabalık .ocuğa bakan çok. ben de bi nebze nefes almış oldum böölece. kocayla iş meselesi yüzünden hala limoniyiz. biraz onsuz kafa dinledim. sanırım 60 gün rötarla lohusa stresine girdim...
harikasınız canımehehehe kızlar ben de ekledim elimdeki resimleri:)
aynen öyle canım benimde burda çok yakın bi arkadaşım var eşimin ortağının hanımı ve dünyalara değişmem onu . oda bursalı :)günaydın kızlarr ve iyi günler herkese...
haftasonu düğünümüzü de yaptık .. dün akşamüzeri geldik ama çamaşır at yıkansın as, gelen çantaları yerleştir düzenle fln akşam giremedim.. soonra arkadaşlar geldi.. hayrişim,eşi ve kızı.. bizim eşlerimiz aynı köyden,hem uzaktan akraba hemde arkadaş.. onların sebebiyle 9 yılönce tanıştık hayriyemle... ama eşlerimiz bizim kadar görüşmez.. insanın bi tane yakınında dostu,sırdaşı olsun yeter.. herşeyimizi paylaşırız.. sağolsun.. ayy sabah sabah hayrişimi neden anlattıysam :))
refişcim okurken çok kötü oldum rabbim kimseye vermesin bize böyle bir acıyıayy kızlarr.. bide bişey daha var.. mafoldumben dün gece oturuyoruz bizde... hayrişin eşine bi telf. geldi.. bizimkilerin köylüsü ve arkadaşlarının kızı ölmüş... mafoldumben 3,5 yaşında nisanur... Allahım ne büyük şok yaşadık.. nasıl bir üzüntüdür mafoldumben adamın eşinin annesine gitmişler mudanyaya.. gözlerinin önünde anlayamadan 4.katın camından aşağı düşmüş ohaoldumsmile mafoldumben ben utku dolayısıyla gidemedim ama adamlar ve hayriş gitti akşam evlerine saat 11 flndı sanırım... 1 saat sonra geldiler.. bizimkiler gittikten 10 dk.snra evlerine gelmişler.. mudanyadan bursa tıp fakültesine sevketmişler.. demeki düştüğü andan hala yaşıyomuş... mafoldumben ayy anlatırken bile kötü oluyorum ama sizinle paylaşmak istedim.. mafoldumben bir minibüs insan gelmiş hastaneden... vefat ettiğini öğrendikten sonra orda beklemenin bi faydası yok,eve göndermişler... kızcağız yalınayak.. adam yürüyemiyomuş bile.. mafoldumben düştüğü gibi hemen aşağı inip kucaklamış olmalılar ki.. adam pantolanuna kadar kan içindeymiş... çocuğun annesi de öyle.. adamın kıyafetlerini değiştirtmişler.. ladında evime çıkıp değiştireyim demiş sanırım. ama salmamışlar.. evde oyuncakları eşyaları görür de kötü olur.. Allah korusun o an insan ne yaptığını bikemez fln..
çocuğun babası sadece "tomurcuğumu buzdolabına koydum geldim" diyomuş.. mafoldumben
ayy daha fazla yazamıycam.. tamam Allahım daha çok sevmiş.. gönderdiği meleğini geri istemiş,almış.. ahirette anne babsasına şafaatçi olucak.. sabredebildikten sonra ahirette mükafatı var ama çook zoor.. nasıl atlatırlar.. nasıl alışılır böyle bi şeye...Rabbi,m sabır versin.. çook büyük acı... Allahım kimseye,düşmanıma bile evlat acısı tattırmasın.. Allahım kimseyi bizi de evladımızla sınamasın... çook zoor.. çookk..
gece eda nın yatağını babası hazırladı her zamanki gibi... ama yanından gelemedi bi türlü... salondan yatağına kucağında götürdü.. öptüü..öptü... kokladı.. sevdi.. ve bu sabaha kadar devam etti.. ikimizde uyuyamadık.. bi edayı bi utkuyu izleyip dua ettik.. Allahım bize onların acısını tattırmasın.. bizim ömrümüzden alsın onlara versin.. Allahım kötülüklerden,kazadan,beladan,hayırsız insanlardan korusun.. hayırlı uzun ömür versin diye... çok etkilendik..bu yazıyı yazana kadar 2 kez bakıp geldim edayla utkuya.. sabaha kadar nefeslerini kntrol ettim durdum mafoldumben utku sabaha kadar milyon kere uyandırsın beni tatlı uykumdan.. eda peynir zeytin hiçbişey yemez.. aman ne yerse yesin.. canı ne ,isterse.. istemiyosa ne peynir yesin ne yoğurt... ama Allahım ikisini de bize bağışlasın..
eşim işe giderken tembihliyo.. önce Allaha sonra sana emanetler.. ev işi,yemek ,ütü.. hiiç bişey yapma bırak ben gelince yaparım.. tek çocuklarımıza bak yeter... mafoldumben
Allah hiçkimseye evlat acısını göstermesin.. Evlatlarımızı bizlere bağışlasın... Rabbim hepimize hayırlısını versin...
ayy Allah yardımcınız olsun canım istanbulda çok şükür benim oturduğum yer o kadar sıcak değil daha doğrusu çok ağaçlıklı olduğu için esiyorşimdi 2günlük geçmişe cevaplar ..
[
jale... ah hemde nesıcak bursaaa... her yıl artıyo sıcaklıklar sanki yaa.. geçen yıl dayanamıyoduk bu yıl daha da sıcak sanki.. neyse ki burda 1-2 gün kalıp yazığa atıyoruz kendimizi.. orda ev çatılı bide.. evin içi 24 en çok 26 derece oluyo.. bahçede püfür püfür esiyo.. eve gece giriyoruz sadece.. yoksa bursaya dayanılıcak gibi değil.. kocişe özleşiyoruz ama napalım idare etçek artık.. çocuk 2 gün bursada kaldı isilik oldu yavrum...
/B]
canımyaa Allah kavuştursun bizde haftasonu eşimle ayrıydık ev üstüme üstüme geldi sankigünaydın kızlar hayırlı haftalar vee herkezin kandili mübarek olsun
cumartesinden beri kocişim yok ilk defa ayrıldık onla..moralim çok bozuk onsuzluk ne kadar kötüymüş :gitme: iş için istanbula gitti perşembeye gelicek bi daha ..ah nasıl geçecekse zaman şimdiden çok özledim..allah kocişlerimizi başımızdan eksik etmesin :Saruboceq:
cumartesi ve dün akşam oğlumla beraber annemlerde kaldık..ama bu sabah kalktığımda bi baktım ki oğlumun yüzü kolları sinek ışırığı dolu.okadar üzüldüm ki oğlumu sivrisinekler yemiş dün gece..anneme dedim hayatta daha kalmam bu evde sen gel benle kal.benimde evde sinek filan yok yanlız çok sıcak onada dayanırız ne yapalım.
dün çok keyifli bi pazar geçirdik annem ben oğlum attıok kendimizi evden dışarı acaip gezdik alışveriş yaptık çok ii geldi hepimize.çok şükürki poyrazda huysuzluk yapmadı hiç eve gelmemize yakında arabasında uyudu yavrum.bide dün yanımıza kim sevmeye geldiyse herkeze gülücükler saçtı paşam yaa büyüdü artık valla çok canayakın bi bebek oldu öldüüro beni içime sokasım geliovelhasıl çarşı dönüşü annemle oğlumu yıkayıp balkon keyfide yaptık babam ben annem.bugünse çok çabuk oldu ve işbaşındayım :ecrin_bebek: zaman aynen böle hızlı geç kocişim çabucak gelsin
slm kızlar keşke trabzona gitmeseydim diyorum yaaa kızımı hasta ettik içim sızlıyo o kadar kötüyümkü burnu akıyo sanki nefes alamıyo gibi sanırım nezle oldu hapşırıyo bugün doktora götürcez olmazsa dünden buyana nefes almada zorlanıyo hırıltısıda var hafif moralim sıfır(
bu arada unutnmadan rabbim etmiş olcağınız bütün duaları kabul eğlesin kandiliniz mübarek olsun ne olur gizoş içinde dua edin atlatsın şu nezleyi
kızlar geçmişe bakamadan söyleyeyim. prima aktif bebeği yeni kullanmaya başladım ve çook memnunum bilgilerinize. ek gıda için çok acele ediyormuşuz doktorumuz söyledi, vermeyecekmişiz daha(
bişey daha yazacaktım ama unuttum:)))))
kızlarrrrrrrrr.
Canım çok yanıyor.daha önce de bahsetmiştim.ama artık daha fazla canım yanıyor.
Sürekli kabızım.günlük kayısı.incir.dut yiyorum.5 litre ılık su içyorum.
Yine kabız oluyorum ya.
Bana akıl verin nolur ya.oturamayacak duruma geldim.yarın da doktora gideceğim.
Ama vereceği krem ve dupalac.
Ameliyat acısı geçti bu ya.
slm kızlar az sonra misafirlerim gelecek eşimin halası gelini kızı falan baya bir kalabalıklar yani ama çok severim kendisini çok şekerdir neyse bugün bizde doktora gittik şükürler olsun korktuğum gibi değilmiş azıcık bir üşütmesi varmış gizoşun o kadar şurup yazdı ama ister kullan istersen kullanma dedi bağışıklığı güçlensin kendi savaşsın dedi bende kullanmayacağım eğer çok önemli bişeyi olsa muhakkak kullan de4rdim dedi şükürler olsun ve 2 gündür kaka yapmayan kızım eve gelir gelmez yine beline kadar mıçtı:))babasıyla hemen banyo yaptırdık sonra balkondaki hamakta babsı uyuttu bizde babişkosuyla başbaşa birer kahve içtik öyle mutlu oldkki bişey olmaması bizi dünyanın en mutlu insanı yaptı neyse teyzoşlar görüşürz
jaleciğim canım benim telde konuştuk çok saol canım güzell dileklerin için canım benim balım
iyi geceler canım benim kızın nekadar gazlı oldugunu biliyorsundur eger ada gazdan aglıyorsa sana tavsiyem sabahları 1 çay kaşıyı yarım çay kaşığı zeytinyağı ver akşamlarıda yani ağlaam krizlerinde önce de çörekotu yağı ver yarım çay kaşığğı.bende işe yaradı gibi umarım sanada faydası olur .canım lavman falan yapsan rahatlamaz mısın?? ada da çok kötü kabızlıkta şurup içiyor ama banamısın demedi. az önce yine çok ama çok ağladı. bir parça yapabildi sadece. fitil koydum mecburen uyudu şimdide inşallah fitil yumuşatır içeriyi biraz.
canım çok geçmiş olsun. sevindim bişi çıkmamasına. böyle büyütücez bebişlerimizi:))
benimde içim acıdı az önceki ağlamasından. napıcam bende ada'nın bu sorununu bilmiyorum. mamadan diyor herkes napayım yani aç mı kalsın bebeğim yaaa.. offfffffffff. arasıra zeytinyağı veriyorum sürekli mi yapsam ne??
kızlarrrrrrrrr.
Canım çok yanıyor.daha önce de bahsetmiştim.ama artık daha fazla canım yanıyor.
Sürekli kabızım.günlük kayısı.incir.dut yiyorum.5 litre ılık su içyorum.
Yine kabız oluyorum ya.
Bana akıl verin nolur ya.oturamayacak duruma geldim.yarın da doktora gideceğim.
ılık suya bal elmA SIRKES ILIMON KOY İÇ
BISEY YAPMIYOZ TATILDEYIZ KOCISLE KONUSTIMMSN DE SENIN HESAP BAKAYIMKK NAPIYO DEDIMii akşamlar karulaaarrr. oğluşum kucağımda uyuyooo. bende bi bakayım dedim ne yapiyooo hatunlar...
DUA EDELIM BIRBIRIMIZE BEBEKLERIMIZE
ii akşamlar karulaaarrr. oğluşum kucağımda uyuyooo. bende bi bakayım dedim ne yapiyooo hatunlar...
iyi geceler canım benim kızın nekadar gazlı oldugunu biliyorsundur eger ada gazdan aglıyorsa sana tavsiyem sabahları 1 çay kaşıyı yarım çay kaşığı zeytinyağı ver akşamlarıda yani ağlaam krizlerinde önce de çörekotu yağı ver yarım çay kaşığğı.bende işe yaradı gibi umarım sanada faydası olur .
ii akşamlar karulaaarrr. oğluşum kucağımda uyuyooo. bende bi bakayım dedim ne yapiyooo hatunlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?