2010 Nisan Anneleri

bu arada yurdagülcüm kaan idili örnek aldı kendine bugün yatarak emdi biraz çok şükür. dün hiç emmemişti beni iiyi moral oldu bana canım. ama artık oğluma kızamıyom sağdığımda o kadar az süt geliyoki ne emsin çocukcağız

zeynepcim gizoşa çok geçmiş olsun cnm bu arada bizim giresun işi bi aksilik çıkmazsa bayrama kaldı annemlerle hep beraber gelmeyi düşünüyoruz cümbür cemaat eşimde hiç bilmiyor oraları o da gelecek öle olursa çok iyi olacak bi geleyim arayacam seni ve fundayı çok görmek istiyorum

hayriyecim allah kavuştursun canım pis sinekler benim kızıda ısırmıştı hep öpüyorum poyrazı

refişim bebeğini kaybeden yakınınıza sabır diliyorum tatlım utkuşu ve edayı kocaman öpüyorum

tugbacım ya sen bıktır yeterki beni gelde ben bıkmam cnm ama yakın olan herkese tavsiye ediyorum şiddetle çok güzel bir buluşmaydı ve çok keyifliydi zaman nasıl geçti anlamadım bu arada kaan inş. tekrar az olsa emer beni kızım cokur cokur çekmesini görünce kıskanmıştır paşa

tünaydın kızlar. haftasonu kocayı evde bırakıp abamlara gittim. oohhh serin serin, ev kalabalık .ocuğa bakan çok. ben de bi nebze nefes almış oldum böölece. kocayla iş meselesi yüzünden hala limoniyiz. biraz onsuz kafa dinledim. sanırım 60 gün rötarla lohusa stresine girdim...

geçmiş olsun hayriyecim cana geleceğine mala gelsin.benimde üniversitedeyken evimie girmi,şti.üstelik gece .çantamı almıştı.cüzdanım,paralarım.fot makinam.2 tane cep telefonu,eşimin lisedeyken bana aldığı kolye.ama o an tek düşündüğüm bana ve kardeşlerim
e zarar vermemiş olmasıydı.iyiki evde yokmşsun.ben 1 sene çantam yanımda uyudum,saat başı kalkıp evideki sesleri dinliyordum.paranoyak olmuştum yani.

sevgileri o kadar büyük ki.annem anne olunca anlarsın derdi hep öyleymiş.

okurken ağladım ya.çok üzüldüm .Allah rahmet eylesin.annesine babasına sabır versin.çok zor olmalı dayanılmaz bi acı ya.

refişcim sağol ama az kaldılar ya hemen gittiler

kocişe biran önce kavuşursun inşallah. hayriyecim.

gizoşa çok geçmiş olsun.canım benim ya.hemn iyileşir inşallah.hasta ola ola büyücekler işte.
ama anne yüreği dayanamıyor işte.

herkeslere günaydınnnn bi geçmişe bakayım
biz cumartesi yurdagülle buluştuk çok hoş vakit geçirdikkkk:)
ohh ne güzel.keşke ben de oralarda olsam.gezmeyi çok severim ama uzağız işte.

iyi kandillern arkadaşlar....benimde jeton geç düştü..:)

merhaba arkadaşlar unutmadan hepinizin kandili mübarek olsun
yusuf bey uyuyor bende camları sileyim dedim ama vazgeçtim hava karardı yağmur yağacak sanırım
bide kızlaryaa hamilelikten beri bi unutkanlık var bende anlatamam
bugünde sim kartı bulamıyorum tlf numaralarımızı başka bi operatörle değiştirdik bugün takmam lazım ama yokk eşime bile face den msj attım tlf suzluk ne zormuş
yarında fadime gelecek bana kaydirigubbakcemile5 bakalım bebişlerin tepkisi ne olacak

tatlllıımmm harika olur valla altımızda araba olsa hiç durmıcam hepinizi gezecem ben ilk fırsatta bir yolunu bulalım tatlımopuyorumnanaktan

[[/B][/COLOR]
tuğbacım biz yurdagülle planı yaptık valla en kısa zamanda onlarda buluşuyoruz ama benim eşimin haberi yok daha:)
bizimde arabamız yok ama ayarlarız artık hiç bahane falan yok tamam mı şekerim çok özendim valla size:)
merhaba canım kalabalıkta çok iyi oluyor valla bende annemlere gidince dinleniyorum
ehehehe kızlar ben de ekledim elimdeki resimleri:)
harikasınız canım
[ aynen öyle canım benimde burda çok yakın bi arkadaşım var eşimin ortağının hanımı ve dünyalara değişmem onu . oda bursalı :)

refişcim okurken çok kötü oldum rabbim kimseye vermesin bize böyle bir acıyı

ayy Allah yardımcınız olsun canım istanbulda çok şükür benim oturduğum yer o kadar sıcak değil daha doğrusu çok ağaçlıklı olduğu için esiyor

canımyaa Allah kavuştursun bizde haftasonu eşimle ayrıydık ev üstüme üstüme geldi sanki
maşallah poyraza da üzmemiş annesini

zeynebim çok geçmiş olsun canımyaa rabbim acil şifalar versin prensesime rabbim korusun yavrumu
çok üzüldümyaa

kızlar geçmişe bakamadan söyleyeyim. prima aktif bebeği yeni kullanmaya başladım ve çook memnunum bilgilerinize. ek gıda için çok acele ediyormuşuz doktorumuz söyledi, vermeyecekmişiz daha(

bişey daha yazacaktım ama unuttum:)))))

ben de prima aktif bebek 4 numara kullanıyorum çok memnunum.
6.aydan sonra başlayacağım ben.sadace tattırıyorum yabancılık çekmesin diye.

kızlarrrrrrrrr.
Canım çok yanıyor.daha önce de bahsetmiştim.ama artık daha fazla canım yanıyor.
Sürekli kabızım.günlük kayısı.incir.dut yiyorum.5 litre ılık su içyorum.
Yine kabız oluyorum ya.
Bana akıl verin nolur ya.oturamayacak duruma geldim.yarın da doktora gideceğim.
Ama vereceği krem ve dupalac.
Ameliyat acısı geçti bu ya.

slm kızlar az sonra misafirlerim gelecek eşimin halası gelini kızı falan baya bir kalabalıklar yani ama çok severim kendisini çok şekerdir neyse bugün bizde doktora gittik şükürler olsun korktuğum gibi değilmiş azıcık bir üşütmesi varmış gizoşun o kadar şurup yazdı ama ister kullan istersen kullanma dedi bağışıklığı güçlensin kendi savaşsın dedi bende kullanmayacağım eğer çok önemli bişeyi olsa muhakkak kullan de4rdim dedi şükürler olsun ve 2 gündür kaka yapmayan kızım eve gelir gelmez yine beline kadar mıçtı:))babasıyla hemen banyo yaptırdık sonra balkondaki hamakta babsı uyuttu bizde babişkosuyla başbaşa birer kahve içtik öyle mutlu oldkki bişey olmaması bizi dünyanın en mutlu insanı yaptı neyse teyzoşlar görüşürz

jaleciğim canım benim telde konuştuk çok saol canım güzell dileklerin için canım benim balım

canım lavman falan yapsan rahatlamaz mısın?? ada da çok kötü kabızlıkta şurup içiyor ama banamısın demedi. az önce yine çok ama çok ağladı. bir parça yapabildi sadece. fitil koydum mecburen uyudu şimdide inşallah fitil yumuşatır içeriyi biraz.

canım çok geçmiş olsun. sevindim bişi çıkmamasına. böyle büyütücez bebişlerimizi:))

benimde içim acıdı az önceki ağlamasından. napıcam bende ada'nın bu sorununu bilmiyorum. mamadan diyor herkes napayım yani aç mı kalsın bebeğim yaaa.. offfffffffff. arasıra zeytinyağı veriyorum sürekli mi yapsam ne??

iyi geceler canım benim kızın nekadar gazlı oldugunu biliyorsundur eger ada gazdan aglıyorsa sana tavsiyem sabahları 1 çay kaşıyı yarım çay kaşığı zeytinyağı ver akşamlarıda yani ağlaam krizlerinde önce de çörekotu yağı ver yarım çay kaşığğı.bende işe yaradı gibi umarım sanada faydası olur .

ii akşamlar karulaaarrr. oğluşum kucağımda uyuyooo. bende bi bakayım dedim ne yapiyooo hatunlar...

tmm canım bide onu deneyeyim.

ii akşamlar karulaaarrr. oğluşum kucağımda uyuyooo. bende bi bakayım dedim ne yapiyooo hatunlar...

slm canım ben geldim belkide aylar yada haftalar sonra bakayım dedim hayırlı kandiller herkeze.
kızlar 3. ay aşısı yok değilmi onu sorucaktım.
rota yaptıran varmı kaç doz ne zaman diğer aşılarla aynı günmü.
birde bebeişim 3,5 aylık oldu lakin hiç basmıyor itiyor ayağıyla kakalıyor yatarken ama ayağa kaldırınca ayaklarında hiç can yok yani hoppidi hoppidi yapmıyor sizinkiler nasıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…