2010 Nisan Anneleri

günaydınlar herkese hayriyecim ve tugbacım nasılsınız iyimisiniz bu arada zeynepcim gizoşun önemli bişeyi olmamasına sevindim canım
 
kızlar bu arada ben evden ufak ufak çalışmaya başlıyorum. iş aldım evde çizecem 2-3 gün. oğluma da babaannesi bakıyor offf yaaa ben oğluma baksam da kaynanam çizim yapsa keşke:))))))))))))))
 
günaydınlar herkese hayriyecim ve tugbacım nasılsınız iyimisiniz bu arada zeynepcim gizoşun önemli bişeyi olmamasına sevindim canım
merhabalar canımmm iyiyim ben sen nasılsın tatlım idilim napıyo:) kaan idilden öğrendiklerini uyguluyo 2 gündür:))) ama bugün yine emmiyor gelirverin de bir görsün kaan paşa nasl emilirmiş:))))))) dün gece ilk defa büyük beşiğimizde yattık döne döne bi hal oldu oğlum çok rahat etti. küçücük beşiğe hapsediyomuşum meğer oğlumu.
 
tuğbacım başından beri aynı keçi sütü maması kullanıyorum ben. bir ara milupa conformil kullandım o da etkilemedi. şimdi zeytinyağı koymaya başladım biberona bakalım etkileyecek mi??

emme konusunda ben mutlaka yatarak emziyorum çok sıcak çocuk bunalıyor. yatarak emzirmek de tehlikeli ama napalım yaa offff
 
canım yaaa bizim tıbbi amaçlı anti reflü mama varya onun gibi kabızlığa iyi gelen bir mama yokmudur acaba aptamilin sayfasında mamaların açıklamaları var uzun uzun aslında bakmak lazım hatta merak ettim dur bakayım:)
bizimki de yeni yeni yatarak alıyo memeyi ama günde 1 ya da 2 defa istemiyosa öyle de almıyo..
 

bizde iyiyiz tugbacım yakın olsak her emzirmede yanında olurdum şekerim off bu yollar. ama inş. düzelecek kaancığımın da emme sorunu bu arada çocuk dün gece demiştir ki ahh anne alacagın olsun iki büklüm yatıdın beni onca zaman sere serpe yatsın kaancık
 
nazlı baktım da yok. gazlı alerjili bebeklere özel var ama kabızlık için yok malesef
 
nazlı baktım da yok. gazlı alerjili bebeklere özel var ama kabızlık için yok malesef

çok sağol canım...


Yeni doğan bebeklerde kabızlık çok daha az görülür. Bebek anne sütü ile besleniyorsa kabızlık yine de olabilir. Bebek anne sütü alıyorsa ve buna rağmen bebekte kabızlık yaşanıyorsa, anne diyetinde kabızlığı önleyici besinlere öncelik verilmelidir. Mama ile beslenen bebeklerde ise kabızlık problemi çok kolay çözümlenebilir, kabızlığı önleyici Aptamil Conformil'i deneyebilirsiniz. Lütfen doktorunuza/eczacınıza danışınız.

diyor.... ama ben onu da kullandım
 
Son düzenleme:
:)))) evet kaan bana çok kızmıştır onu küçücük beşikte yatırdığım için. ama bu beşikler hani 6 aylığa kadar kullanılıyodu ayol:))
 
canım yaa o zaman adanın problemi yapısal olabilir. aynı gaz sorunu gibi. gaz yapacak hiçbirşey yemememe rağmen kaan çok gazlıydı. hala da o kadar çok gazı varki çok şükür çıkarabiliyo artık.
 
iyi günler kızlarr..


nazlıcım ben hergün çıkıyorum tuvalete ama kabız olarak yapıyorum.çok zorlanıyorum.dün 1 yemek kaşığı zeytinyağ içtim.sinameki içtim bana mısın demedi.


benim kıızm basıyor kendini yukarıya ittiriyor ama her bebek farklı olacak haliye.
rota yaptırdım ben.2.dozu da yaptıracağım.

sibelcim çok sağol canım.ya bende doğumdan sonra oldu ya.önceden yoktu böle bi sıkıntım.ayda yılda 1 olurdu.çok kötü bişeymiş.Allah kimseye vermesin.

iyi geceler kızlar bi yandan sütümü sağıyorum bi yandan da size bakayım dedim
fundacım çok üzüldüm canımya rabbim acil şifalar versin
sağol jalecim.
amin inşallah.

hayriyecim sağol canım.ya bağışıklık kazandı sanırım ya.

refişcim ya çok çaresizim gerçekten.tabak tabak kuru kayısı yiyorum nerdeyse.
ama oluyorum işte.inşallah geçer.

:)))) evet kaan bana çok kızmıştır onu küçücük beşikte yatırdığım için. ama bu beşikler hani 6 aylığa kadar kullanılıyodu ayol:))

ben almadım sepet beşik ama arkadaşım yakında doğum yapvak alacam diyordu.bu kadar az süre kullandıysanız sölimde almasın.
 
fundacım valla kısa süre kullandım ama en zor zamanlarımızı atlattık o beşikte yine olsa yine alırım:) ama kısa süre kullanacağı için şimdiki aklım olsa bir tanıdıktan ödünç alırdım. zaten yinede bir kenarda tutacam normal beşiğimiz sallanmıyor çok ağlarsa uyyuyamazsa onda sallar uyuturum yine. o beşik sayesinde ayakta sallamayı bıraktık biz yoksa hala ayakta sallanmaan uyumazdı oğlum.
 
kızlar conformil bende 1 hafta öncesine kadar kullanıodum ama tadı çok iğrenç ve çok zor erio.baktım bi değişiklikte yok poyrazın kaka yapmasında bıraktım.

kızlar iş işin trabzona giidom off havada öle sıcakki olduğum yerde ter döküom nasıl gidecem okadar yolu bilmem.akşama gelirim görüşürüz hepinizi öptüm
 
iyi yolculuklar canımmmopuyorumnanaktan conformilin numunesini doktor vermişti. uyarmıştı tadını sevmeyebilir diye. öyle de oldu.
 
merhabalar hanımlar
nasıl gidiyor benim çok şükür herşey yolunda oğlum rahatsızlanmıştı tatilden döndükten sonra neyse çok şükür iyileşti hazır doktora götürmüşken yasinindegelişimine baktırayım dedim dr baktı çok ii dedi gelişimi çok şükür sağılığıda yerinde sünnet ettirlim diyoruz babası randevu almış yarın sabah saat 10:00 da olcak inşallah biraz iyileşir akika kurbanını kesriz yemekli güzel bi mevlüt tamam işte zaten düğünlü yapmayı düşünmüyordum ee büyük olğumda yani yusuf ta 2 günlükken olmuştu buda dönmeden emeklemeden bide yaz yaa yaptıralım diyoruz ee tatilede gittik geldik daha gitmeyeceğimize göre bari buda aradan çıksın çok dua bekliyorum çok korkuyorum nasıl olcak falan 1buçuk saat önceden meme verme dedi doktor bakalım sarık hayırlısı allahım yardımcım olsun
 
işine çok yaramış o zaman iyiki almışsın tuğbacım.

kolay gelsin hayriyecim.


hacarcim inşallah güzel geçer.küçükken yaptırmak daha iyi oluyormuş galiba di mi.
yusufa da geçmiş olsun.

hacer adananın neresinde oturuyorsun?
ya aslında biz de buluşlabaliriz.ne güzel olur.
 
sağol canım valla yusufu küçükken yaptırmıştım şimdi kardeşinde olcak diyorum garibim seviniyor ne olduğunu bilmediği için acısı nasıldır falan inşallah i sorunsuz geçiririz..
canım bende çok isterim tabii görüşmek ben adana seyhanda oturuyorum ama bende bi kaynana bi kayınbaba varki hiç sorma ne oldu ne yapıyon falan işte kimdir diye herşeye karışırlar eee eşime de daha geçen gün sizleri gösterdim nerden falan dedi işte anlattım kk diye bi site var ordaa tanıştık işte face de arkadaşız falan bişey demedi demezde ama hiç söylemedim böyle bi tanışmaya ne der bilmiyorum ama çok isterim tabii buluşmayı
 


allahım yardımcınız olsun inşallah canım... inşallah sorunsuz geçer sünneti paşamın... bende çok istiyorum sizlerle görüşmek ama türkiyenin bi ucundayım maşallah kimse yok buralarda ne yazıkki:gitme::gitme:
 
slm kızlar uzun bi suredir annemdeyim...
acayip hasta oldum anjinim nasıl öksüruyorum anlatamam,gözlerim akıyo,burnum akıyo...
bu yaz ayında yakalandım...kaç oldu daha bıkez soğuk su dondurma yemedim ama hep klima çarptı...
oyyy şimdi bitki çayı yapayım kendime bari
 
merhabalar.....
özgem geçmiş olsun ikinizede ve hasta olan bütün arkadadaşlara.......
bizde hafta sonu ablamdaydk orduda alış veriş yaptm gezdm rahat
ladm ama evegeldm çokcana iş beni bekliyo pöffffffff haftasonuda samsuna gtcaz bi aksilik olmazsa inş.
bu arada bahsetmişsiniz siz ama göktuğ kabız bugün 4.gün.daha yeni yeni sıkıntı vermeye başladı dün akşamdan beri z.yağı kullanıyorum poposuna ama.içirme dedi ablamın dr u çabuk alışıyolarmş.eğer geçmezse gliserinli fitil vercem yarım mı versem acaba .bizim dr 3 günden sonra ver dedi fitili ablamın oğlunun dr 5.günden sonra yarım ver demiş.ıkınıyo kulak çöpüyle biraz poposuna sürdüm biraz da parmak yardımıyla ama çok acı çekti ağladı falan. okadar çok işim var ki ev sil süpür yemek çamaşır.çok sıcak ama nasıl yapcam bilmem.arkadaşları çağırdm üstüne üstlük ama çerezle geçiştircm artıkın........napsam kızlar yaw akşama versem mi fitil ve ne kadar versem.birde nasıl yerleştircem ya onu hiç yapmadımya korkuyorum?yardım lütfen?
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…