ayyy canım geçmiş olsun yaa yaz günü öksürük daha fena valla... eğer çoksa öksürüğün balla zencefil karıştır arada at ağzına ii gelirslm kızlar uzun bi suredir annemdeyim...
acayip hasta oldum anjinim nasıl öksüruyorum anlatamam,gözlerim akıyo,burnum akıyo...
bu yaz ayında yakalandım...kaç oldu daha bıkez soğuk su dondurma yemedim ama hep klima çarptı...
oyyy şimdi bitki çayı yapayım kendime bari
merhabalar.....
özgem geçmiş olsun ikinizede ve hasta olan bütün arkadadaşlara.......
bizde hafta sonu ablamdaydk orduda alış veriş yaptm gezdm rahat
ladm ama evegeldm çokcana iş beni bekliyo pöffffffff haftasonuda samsuna gtcaz bi aksilik olmazsa inş.
bu arada bahsetmişsiniz siz ama göktuğ kabız bugün 4.gün.daha yeni yeni sıkıntı vermeye başladı dün akşamdan beri z.yağı kullanıyorum poposuna ama.içirme dedi ablamın dr u çabuk alışıyolarmş.eğer geçmezse gliserinli fitil vercem yarım mı versem acaba .bizim dr 3 günden sonra ver dedi fitili ablamın oğlunun dr 5.günden sonra yarım ver demiş.ıkınıyo kulak çöpüyle biraz poposuna sürdüm biraz da parmak yardımıyla ama çok acı çekti ağladı falan. okadar çok işim var ki ev sil süpür yemek çamaşır.çok sıcak ama nasıl yapcam bilmem.arkadaşları çağırdm üstüne üstlük ama çerezle geçiştircm artıkın........napsam kızlar yaw akşama versem mi fitil ve ne kadar versem.birde nasıl yerleştircem ya onu hiç yapmadımya korkuyorum?yardım lütfen?
bu arada bu yaz gününde çok fena romatizma ağrılarım tuttu çok kötü ya sol kolum
sende canımyaa ne güzel davranmış işte görümcen daha ne istiyosun dimi:)günaydın kızlarr.. herkese mutlu,huzurlu bir gün diliyorum...
dün edanın sınıftan ark.ı sünnet olmuş onun yanına gittik.. ordan dönüşte görümcecağızıma uğradım.. bir önceki akşam geldi ama utku uyuyo diye sevememişti.. bende insafa mı geldim nedir hadi dedim halasıdır sonuçta götüreyim de sevsin :)) 3 haftadır görmemişti biz yazlıktayız fln diye... bugün yine gidicez yazlığa.. 1 hafta daha göremicek.. neyse işte gittik.. amaan bi ilgi bi alakaa.. bi güleryüüzz.. :)) akşam yemek yemeden salmaamm.. hüseyini ararız buraya gelirr.. çocukla yemek yapmaya uğraşma işte burda yiyelimm.. amann amannn dedim kandil ya içine merhamet inmiiş :)) töbe töbe.. o arada da bi yağmur bastırdı... gece bile yağıyodu biz yatarken.. şimdi açtı yine hava ama serince biraz....
neyse hadi dedim kırmıyım.. eşim oraya geldi.. yemek fln yedik.. kociş camiye gitti enişteyle.. görümce beni gene salmadı eve.. ay dedim bugün ölmezsem tamam artık :) neyse işte geç geldik eve.. ikramın sonu gelmedi :)) giripte kandil mesajı yazamadım utkuyla ilgilenmekten...
hepinizin geçmiş kandili mübarek olsun.. Rabbim inşallah hepimizin duasını kabul etmiştir..
bide biz bugün akşamüzeri 4 den sonra yazlığa gidicez yine... haftasonu kociş gelir oraya artık.. o zamana kadar özleşicez yine.. muhtemelen pazar akşamı döneriz birlikte diyorum dayanabilirsem durabilirsem o zamana kadar.. ben annemin evi de olsa 3 günden sonra kalamam.. afakanlar basar.. soldaan soldaan gelirler bana :))) neyse utku uyurken bi geçmişe bakayım...
canımyaa zor olur tabi de araya kış girerse çok daha zor oluray canımmm bütün şartları zorlarım valla gelmek için. çok çok istiyom zaten ama dolmuşlarda bu sıcakta hem kaan hem çantası arabası nasıl başarırım bilemiyorun tatlım:)
:)[/COLOR][/B]
kızlar bu arada ben evden ufak ufak çalışmaya başlıyorum. iş aldım evde çizecem 2-3 gün. oğluma da babaannesi bakıyor offf yaaa ben oğluma baksam da kaynanam çizim yapsa keşke:))))))))))))))
sanırım dönmüşsündür canımcım inşallah sıkıntısız geçmiştirkızlar conformil bende 1 hafta öncesine kadar kullanıodum ama tadı çok iğrenç ve çok zor erio.baktım bi değişiklikte yok poyrazın kaka yapmasında bıraktım.
kızlar iş işin trabzona giidom off havada öle sıcakki olduğum yerde ter döküom nasıl gidecem okadar yolu bilmem.akşama gelirim görüşürüz hepinizi öptüm
canım benimyaa hadi şimdiden geçmiş olsun yasin e bende istiyorum sünnet ettirmek akikasını kestirmiştik zaten biraz büyüyünce de mevlidini yaptırırız diyoruz bakalım eylül ekim gibi yaptırabilirizmerhabalar hanımlar
nasıl gidiyor benim çok şükür herşey yolunda oğlum rahatsızlanmıştı tatilden döndükten sonra neyse çok şükür iyileşti hazır doktora götürmüşken yasinindegelişimine baktırayım dedim dr baktı çok ii dedi gelişimi çok şükür sağılığıda yerinde sünnet ettirlim diyoruz babası randevu almış yarın sabah saat 10:00 da olcak inşallah biraz iyileşir akika kurbanını kesriz yemekli güzel bi mevlüt tamam işte zaten düğünlü yapmayı düşünmüyordum ee büyük olğumda yani yusuf ta 2 günlükken olmuştu buda dönmeden emeklemeden bide yaz yaa yaptıralım diyoruz ee tatilede gittik geldik daha gitmeyeceğimize göre bari buda aradan çıksın çok dua bekliyorum çok korkuyorum nasıl olcak falan 1buçuk saat önceden meme verme dedi doktor bakalım sarık hayırlısı allahım yardımcım olsun
canımıniçii hoşgeldinmerhabalar.....
ladm ama evegeldm çokcana iş beni bekliyo pöffffffff haftasonuda samsuna gtcaz bi aksilik olmazsa inş.
bu arada bahsetmişsiniz siz ama göktuğ kabız bugün 4.gün.daha yeni yeni sıkıntı vermeye başladı dün akşamdan beri z.yağı kullanıyorum poposuna ama.içirme dedi ablamın dr u çabuk alışıyolarmş.eğer geçmezse gliserinli fitil vercem yarım mı versem acaba .bizim dr 3 günden sonra ver dedi fitili ablamın oğlunun dr 5.günden sonra yarım ver demiş.ıkınıyo kulak çöpüyle biraz poposuna sürdüm biraz da parmak yardımıyla ama çok acı çekti ağladı falan. okadar çok işim var ki ev sil süpür yemek çamaşır.çok sıcak ama nasıl yapcam bilmem.arkadaşları çağırdm üstüne üstlük ama çerezle geçiştircm artıkın........napsam kızlar yaw akşama versem mi fitil ve ne kadar versem.birde nasıl yerleştircem ya onu hiç yapmadımya korkuyorum?yardım lütfen?
ayyy canım geçmiş olsun yaa yaz günü öksürük daha fena valla... eğer çoksa öksürüğün balla zencefil karıştır arada at ağzına ii gelir
canım valla benki doğuma gidene kadar iş yapmış ameliyatlı halimle ev temizlemiş adamım şimdilerde hiiç dokunmuyorum eve buralarda soğuk yani siz oralarda nasıl iş yapabilirsinizki.... kabızlık çk büyük dert zaten bizde çektik bikaöç gün saf gibi azcıcık muz vermiştim mahvetti zeynebimi badem yağı verdik rahatladı ama çok zorladı yavrumu yapana kadar.... doktorun ver dediyse göktuğda çok zorlanıyorsa ver fitili yazık sancılanmasın yaaa.... romatizmayı bende çok çektim yaaa hele bide buralar soğuk düün artık..sonra günde bitane bebe aspirini iç dedi doktor yada coraspin içtim baya rahatladım valla geçmiş olsun canım
adanada büyüksaatin orda amcam,mithatpaşa mh.de de halamlar var.inşallh görüşmek kısmet olur canım.sağol canım valla yusufu küçükken yaptırmıştım şimdi kardeşinde olcak diyorum garibim seviniyor ne olduğunu bilmediği için acısı nasıldır falan inşallah i sorunsuz geçiririz..
canım bende çok isterim tabii görüşmek ben adana seyhanda oturuyorum ama bende bi kaynana bi kayınbaba varki hiç sorma ne oldu ne yapıyon falan işte kimdir diye herşeye karışırlar eee eşime de daha geçen gün sizleri gösterdim nerden falan dedi işte anlattım kk diye bi site var ordaa tanıştık işte face de arkadaşız falan bişey demedi demezde ama hiç söylemedim böyle bi tanışmaya ne der bilmiyorum ama çok isterim tabii buluşmayı
çok geçmiş olsun özgecim.Allah acil şifalar versin.klimanın da bu yanı var işte.slm kızlar uzun bi suredir annemdeyim...
acayip hasta oldum anjinim nasıl öksüruyorum anlatamam,gözlerim akıyo,burnum akıyo...
bu yaz ayında yakalandım...kaç oldu daha bıkez soğuk su dondurma yemedim ama hep klima çarptı...
merhabalar.....
bu arada bu yaz gününde çok fena romatizma ağrılarım tuttu çok kötü ya sol kolum
canım benimyaa kimbilir belki biz geliriz oralaraçok saol jalecim yaaa ne güzel siz buluşuyorsunuz ben burda garip kaldım keşke bende yakın olsaydım sizlere:gitme:
fadimeee fotoları bekliyik haaa.:)
tatlımmmm msn de konuştuk ama haberim olmadı çok geçmiş olsun dikkat et kendineopuyorumnanaktanslm kızlar uzun bi suredir annemdeyim...
canım bence hiç boşuna göktuşa sancı çektirme o fitili ben de kullandım. çok kolay bebişler büyüdü artık yarım fitil yetmez benden söylemesi. birde fitlii kırınca popodan geri çıkma olasılığı artıyor.merhabalar.....
ohhh canımm çok sevindim buluşmanıza darısı hepimizin başına:) sende inşallah gönlüne göre bir yer bulursun çalışmak için.iyi akşamlar kızlarr
bugün fadime ve güzel kızı bizdeydi ama vakit çok çabuk geçti hiçbişey anlamadım
ahmet yusufla emine eylül ün bir pozları var görmeniz lazım şaşkınlıkla birbirini izlediler dokunmaya çalıştılar falan:) ikisi de çok şekerdi
ama resimler fadime de
sizler nasılsınız inşallah bebişlerinde annelerinde keyifleri yerindedir
senin adına çok sevindim tatlım keşke bende güvenilir bi yer bulsamda yapsam mesleğimi
ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy inşallah canım yaa çok sevinirim valla:))))))))))))9canım benimyaa kimbilir belki biz geliriz oralara
babam ciddi ciddi çıldır da ev yapmayı düşünüyor:)
bende bekliyorum fundacım
ben hiç vermiyorumda vermeye başlayacam galiba... ama işin çok zor burda hava azcık ısınınca biz mahvoluyoruz oralarda olsak naparım bilmiyorum alıştı bünye soğuğa kabul edemiyoruz sıcağı.... bi doktora danış bence kaanın kusma problemide var malum sorun olmasın iice....offfffffffff delircemmm kızlar hava çok sıcak kaan çok terliyor huzursuz. çocuk ne zaman huysuzluk yapsa kayınvalidem susamıştır su verelim diyor. su veriyorum ama bana kalsa 30-40 ml vercem. kaynanaya bıraksam 100-150 vercek. bence çok fazla su vermek doğru değil bu kadar küçük çocuğa ama o öyle diyince de ben huzursuz oluyorum oğlumu susuz mu bırakıyorum diye. bugün şu ana kadar 65 ml su içti bu çocuk. haa bir de kusma problemimiz var su içince doğal olarak daha çok kusuyor. böylece kusmayı önleyici mamanın hiçbir anlamı kalmıyor. çünkü o mamanın özelliği yoğun olduğu için mideden geri kaçışı zorlaştrıyor.
bebeğine su verenler ne kadar su veriyorsunuz bebişlere ?? normali nedir bilen var mı?
saol canımm hemen hemen yutsun diye birden döküveriyordum agzınacanım dudağına değdirreke uyarark vermeye çalış önce yavaş yavaş hepsini birden sokma ağzına içemez zaten yogun olduğu için öğürmesi normal kuzunun benimkide önceden almıyordu ama şimdi zeytinyağını valla severek içiyor damla damla vermeye çalış yani
Arkadaşlar kabızlık için kayısı suyunu denemenizde fayda var.Benim bebişim 1 buçuk aydır içiyor ve her sabah aynı saatte kakasını yapıyor. (Yeni başlayacaklar için) Kayısıyı cam rendede rendeleyip, tülbentten geçiriyorsunuz, ilk gün 1 çay kaşığıyla başlanıyor, daha sonra arttırarak 40 cc'ye kadar çıkartıyorsunuz. (Doktorumun tavsiyesi)
offfffffffff delircemmm kızlar hava çok sıcak kaan çok terliyor huzursuz. çocuk ne zaman huysuzluk yapsa kayınvalidem susamıştır su verelim diyor. su veriyorum ama bana kalsa 30-40 ml vercem. kaynanaya bıraksam 100-150 vercek. bence çok fazla su vermek doğru değil bu kadar küçük çocuğa ama o öyle diyince de ben huzursuz oluyorum oğlumu susuz mu bırakıyorum diye. bugün şu ana kadar 65 ml su içti bu çocuk. haa bir de kusma problemimiz var su içince doğal olarak daha çok kusuyor. böylece kusmayı önleyici mamanın hiçbir anlamı kalmıyor. çünkü o mamanın özelliği yoğun olduğu için mideden geri kaçışı zorlaştrıyor.
bebeğine su verenler ne kadar su veriyorsunuz bebişlere ?? normali nedir bilen var mı?
canım benim yaa Allah kolaylık versin sanaofffffffffff delircemmm kızlar hava çok sıcak kaan çok terliyor huzursuz. çocuk ne zaman huysuzluk yapsa kayınvalidem susamıştır su verelim diyor. su veriyorum ama bana kalsa 30-40 ml vercem. kaynanaya bıraksam 100-150 vercek. bence çok fazla su vermek doğru değil bu kadar küçük çocuğa ama o öyle diyince de ben huzursuz oluyorum oğlumu susuz mu bırakıyorum diye. bugün şu ana kadar 65 ml su içti bu çocuk. haa bir de kusma problemimiz var su içince doğal olarak daha çok kusuyor. böylece kusmayı önleyici mamanın hiçbir anlamı kalmıyor. çünkü o mamanın özelliği yoğun olduğu için mideden geri kaçışı zorlaştrıyor.
ohhh canımm çok sevindim buluşmanıza darısı hepimizin başına:) sende inşallah gönlüne göre bir yer bulursun çalışmak için.
özgecim fundacım sizlerede çok geçmiş olsun
özge sana da geçmiş olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?