2010 Nisan Anneleri

ayyy canım geçmiş olsun yaa yaz günü öksürük daha fena valla... eğer çoksa öksürüğün balla zencefil karıştır arada at ağzına ii gelir

bu arada bu yaz gününde çok fena romatizma ağrılarım tuttu çok kötü ya sol kolum

canım valla benki doğuma gidene kadar iş yapmış ameliyatlı halimle ev temizlemiş adamım şimdilerde hiiç dokunmuyorum eve buralarda soğuk yani siz oralarda nasıl iş yapabilirsinizki.... kabızlık çk büyük dert zaten bizde çektik bikaöç gün saf gibi azcıcık muz vermiştim mahvetti zeynebimi badem yağı verdik rahatladı ama çok zorladı yavrumu yapana kadar.... doktorun ver dediyse göktuğda çok zorlanıyorsa ver fitili yazık sancılanmasın yaaa.... romatizmayı bende çok çektim yaaa hele bide buralar soğuk düün artık..sonra günde bitane bebe aspirini iç dedi doktor yada coraspin içtim baya rahatladım valla geçmiş olsun canım

iyi akşamlar kızlarr
bugün fadime ve güzel kızı bizdeydi ama vakit çok çabuk geçti hiçbişey anlamadım
ahmet yusufla emine eylül ün bir pozları var görmeniz lazım şaşkınlıkla birbirini izlediler dokunmaya çalıştılar falan:) ikisi de çok şekerdi
ama resimler fadime de
sizler nasılsınız inşallah bebişlerinde annelerinde keyifleri yerindedir

sende canımyaa ne güzel davranmış işte görümcen daha ne istiyosun dimi:)
maşallah diyelim size valla ben yüzlerini bile unuttum:)
ay canımmm bütün şartları zorlarım valla gelmek için. çok çok istiyom zaten ama dolmuşlarda bu sıcakta hem kaan hem çantası arabası nasıl başarırım bilemiyorun tatlım:)

:)[/COLOR][/B]
canımyaa zor olur tabi de araya kış girerse çok daha zor olur
bakalım kısmet olursa çok isterim

kızlar bu arada ben evden ufak ufak çalışmaya başlıyorum. iş aldım evde çizecem 2-3 gün. oğluma da babaannesi bakıyor offf yaaa ben oğluma baksam da kaynanam çizim yapsa keşke:))))))))))))))

senin adına çok sevindim tatlım keşke bende güvenilir bi yer bulsamda yapsam mesleğimi
sanırım dönmüşsündür canımcım inşallah sıkıntısız geçmiştir
canım benimyaa hadi şimdiden geçmiş olsun yasin e bende istiyorum sünnet ettirmek akikasını kestirmiştik zaten biraz büyüyünce de mevlidini yaptırırız diyoruz bakalım eylül ekim gibi yaptırabiliriz

canımıniçii hoşgeldin
yazık göktuşuma ya bizde neler çekmiştik kabızlıktan
fitili bir hafta yapmazsa yarım ver demişti doktorumuz . pamuğu zeytinyağını batırıp poposunu yumuşatıyorum öyle veriyorum ama koyduktan sonrada bi süre sıkıştırıyorum poposunu geri atmasın diye

buketçim zeynebe de sana da geçmiş olsun

Arkadaşlar kabızlık için kayısı suyunu denemenizde fayda var.Benim bebişim 1 buçuk aydır içiyor ve her sabah aynı saatte kakasını yapıyor. (Yeni başlayacaklar için) Kayısıyı cam rendede rendeleyip, tülbentten geçiriyorsunuz, ilk gün 1 çay kaşığıyla başlanıyor, daha sonra arttırarak 40 cc'ye kadar çıkartıyorsunuz. (Doktorumun tavsiyesi)

çok saol jalecim yaaa ne güzel siz buluşuyorsunuz ben burda garip kaldım keşke bende yakın olsaydım sizlere:gitme:

adanada büyüksaatin orda amcam,mithatpaşa mh.de de halamlar var.inşallh görüşmek kısmet olur canım.

çok geçmiş olsun özgecim.Allah acil şifalar versin.klimanın da bu yanı var işte.

bu arada bu yaz gününde çok fena romatizma ağrılarım tuttu çok kötü ya sol kolum

fundacım geçmiş olsun.ağrın çabuk geçer inşallah.ya ben de hiç fitil kullnmadım şimdiye kadar .bilemicem canım nasıl verilir.

offfffffffff delircemmm kızlar hava çok sıcak kaan çok terliyor huzursuz. çocuk ne zaman huysuzluk yapsa kayınvalidem susamıştır su verelim diyor. su veriyorum ama bana kalsa 30-40 ml vercem. kaynanaya bıraksam 100-150 vercek. bence çok fazla su vermek doğru değil bu kadar küçük çocuğa ama o öyle diyince de ben huzursuz oluyorum oğlumu susuz mu bırakıyorum diye. bugün şu ana kadar 65 ml su içti bu çocuk. haa bir de kusma problemimiz var su içince doğal olarak daha çok kusuyor. böylece kusmayı önleyici mamanın hiçbir anlamı kalmıyor. çünkü o mamanın özelliği yoğun olduğu için mideden geri kaçışı zorlaştrıyor.
bebeğine su verenler ne kadar su veriyorsunuz bebişlere ?? normali nedir bilen var mı?

tatlımmmm msn de konuştuk ama haberim olmadı çok geçmiş olsun dikkat et kendineopuyorumnanaktan

canım bence hiç boşuna göktuşa sancı çektirme o fitili ben de kullandım. çok kolay bebişler büyüdü artık yarım fitil yetmez benden söylemesi. birde fitlii kırınca popodan geri çıkma olasılığı artıyor.
fitil vermek çok kolay canım fitili po deliğinden içeri itiyosun sonra popo deliğini bir parmağınla 3-4 dakika tıkıyosunki geri atamasın. daha sonra fitil yolunu buluyo zaten.

ohhh canımm çok sevindim buluşmanıza darısı hepimizin başına:) sende inşallah gönlüne göre bir yer bulursun çalışmak için.

canım benimyaa kimbilir belki biz geliriz oralara
babam ciddi ciddi çıldır da ev yapmayı düşünüyor:)

bende bekliyorum fundacım
ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy inşallah canım yaa çok sevinirim valla:))))))))))))9
ben hiç vermiyorumda vermeye başlayacam galiba... ama işin çok zor burda hava azcık ısınınca biz mahvoluyoruz oralarda olsak naparım bilmiyorum alıştı bünye soğuğa kabul edemiyoruz sıcağı.... bi doktora danış bence kaanın kusma problemide var malum sorun olmasın iice....

saol canımm hemen hemen yutsun diye birden döküveriyordum agzına

denemekde fayda var.yarın ilk işim kayısı almak olcak

canım ben sabah memeden sonra 3 çay kaşıgı ögleden sonra 3 çay kaşıgı bide akşam 3 çay kaşıgı veriyorrum bizim Dr bu şekilde söledi kaşıkla vermemi ısrarla söledi..benim kızımda çok terliyoo..

birde fitil soran arkadaş olmuş artık biz fitille yapabiliyoruz ben 5.gün veriyom fitili bıcakla kesiyorum uc kısmını poposundan ittiriyom 1dk parmağımı tutuyorum.diger kısmınıda atıyorum çünkü açılmış 5 gün açık şekilde bekletmek dogru olmaz diye düşünüyorum

canım benim yaa Allah kolaylık versin sana
ben en fazla 30 cc veriyorum onuda zorla yusuf ta çok terliyor hatta kolları bile boncuk boncuk özelliklede emerken yada mamasını içerken

ohhh canımm çok sevindim buluşmanıza darısı hepimizin başına:) sende inşallah gönlüne göre bir yer bulursun çalışmak için.

inşallah tatlımyaa valla ben pek bi heveslendim hep birlikte olacağız diye kısmet tabi
ve iş içinde inşallah tatlım aslında evden de yapabilirim ama oda kısmet tabi
özgecim fundacım sizlerede çok geçmiş olsun

sibelcim sen nasılsın canım ?

gecmiş olsun dileklerini ilketen tum arkadaslarıma çok tesekkür ederim...
baya kötuledi boğazım...ne yaptığsam da yok hafiflemiyor....
bu arada bende merakla resimleri bekliyorum fadimecim daha fazla meraklandırmasanda baksak cici bebeklerimze

ha birde kızlar bugun başıma gelen bi olayı anlatayım...

3aylık kontolümüz vardı...dr gittik malesef bu ay bebeğimin kilo alımı yavaşlamış 20 günde 350 gr almış DR az buldu ve mamaya başlamamı söledi aptamil (comfil tam hatırlmadım)60ml olarak.bebeğim gayet güzel emiyor sütümde iyi öle ağlamıyorda sırf kilodan dolayı mama verdi.Aldım ama aklıma takıldı aç olan bebek aglar huysuz olur deilmi?
Neyse eve geldim ögleden sonrada sağlıkocagından ebeler geldi aylık konrol için onlarda ölçtü 500gr çıktı gelişiminin gayetgüzel olduğunu kesinlikle mamaya başlamamamı Drların mama firmalarıyla anlaştıklarını sölediler...
ben şimdi ne yapayım sizce mamayı aldım ama hala yapamadım hiç elim gitmiyoo((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…