2010 Nisan Anneleri

iyiyim canım ama bugun çok canım sıkıldı bebegimden dolayı dr farklı diyo ebe farklı ve hala kabızlıgına bi çare bulamadı ben en iyisi DR değiştireyim bari...

sen nasılsın canım Yusufcuk nasıl biizm Elifcikde çook terliyoo

ben senin yerinde olsam değiştirmiştim çoktan doktrumu ,benim fikrim doktorla hasta ilişkisi cok ii olmalı,yani doktorun söledikleri kesinlikle senin kafana yatmıyorsa mantığın almıyorsa ozaman bi terslik var demektir....
bence mamayı kullanma ,buyudukçe bebekler kilo alımları yavaşlıyor...
sütün kafiyse ne gerek var...
ac olsa uyumaz dediğin gibi huysuz olur...
kabızlığı nasıl uzun sürelimi,yani kaç gunde bir bezini kirletiyor

canım buluşmanıza çok sevindim nasıl gecti gununuz bu arada istanbullu hanımlar bi biz kaldık ya ne oluyo bize böle neden biz görüşemiyoruz.....
çok güzeldi canım bende çok mutlu oldum eşlerimizde tanıştılar . istanbulda bi kısmetsizlik var ama hayırdır diyorum ben ordaykende çok istemiştim ama malesef kısmet olmadı
sibelcim benim oğlumda ilk aylarda çok az kilo aldı ama doktorların hepsi aman emzir mama verme dediler ama baktıkki hiç ilerleme yok ondan sonra mamaya başladık ki oğlum açlıktan ağlıyordu sürekli sizin emmeme gibi bi probleminizde yok
birde doktorun marka adı vermesini yadırgadım en son gittiğim doktor a marka sorduğumda hiç farketmez hepsinin içeriği aynı demişti
bence ebeleri dinle ve bir hafta sonra yine tarttır ona göre bi yol belirlersin
yusufçukta çok iyi teyzesi maşallah diyeyim
bu bebişlerin ortak özelliği sanırım birde yaz çok kötü geçiyor bu sene
elifimi de öp benim yerime olur mu

gecmis olsun ozge akannehir kendueee iyi bagghhhakannehir

ye bende hep yatarak emziriyorum nasil bi tehlikesi var ki? ben hep sutu kualgina kacarmi diye korkuyrm sonlara dogru soytarilik yapiyor siritip agzindaki sutleri yandan akitiyor onun disinda da gece hic yatarak emzirmiyorum uzerine devrilirim diye tirsiyorum :sinifsinif:

gecmis olsun demsitim ama yine alinit yapmisim madem yine diyeyim alkisalkisalkis
ay oğlan bütün gün uyudu. gece nasıl uyuyacaz ki?

fadimeee fotoları bekliyik haaa.:)
he bekliiikkklülülülülülü

kafaya cok takma bence bak ben 4 aydir hic su vermedim hic te bisey olmadifisfisfis yada oldumu ya noldu ben vermedim nolcek simdiohaoldumsmile
ayrica sen mama veriyodun mama da suyla yapiliyo zaten anne sutunun de yuzde 90 ni suymus diyolar bence 30 ml gayet iyi cok bile hic kaynananin aklina uyma . simdi hic bisey onlarin zamanindaki gib degil ki sırnaşık şey

canım buluşmanıza çok sevindim nasıl gecti gununuz bu arada istanbullu hanımlar bi biz kaldık ya ne oluyo bize böle neden biz görüşemiyoruz.....
vallahi ben gelecem istanbula amma bagirttilar seni be ozge bakiyorum ayrica facedeki gruba dolu adam var bakip bakip cikiyolar bi satir yazayim 2 resim koyayim yok bu kadar da nazarci olunmaz ki sen hic bisey bekleme cok pasif insanlar var..aslinda onlari dehlicen gitsin admin sensin nasil olsa eheheheheekötükedihüsosengözlerimebaksanab

ayyy bak simdi bende iskillendim kilosundan bi haberiz valla ama kilo alimi zaten ilk zamanlardaki gibi olmayacakki azalacak giderek kati gidaya ne kaldi surda bence de yapma mama yada yapacaksanda sedece bir ogun ver gunde mama da da sonucta besleyici seyler var tabi hic bisey anne sutunun yerini tutamaz o ayri ama belki sutunun cok azaldigini hissettigin bi anda yapabilirsin bi 60 ccbilmiyorumkismile

arkadaslar alinti olayini sacmalamisim :):)) eheheehe

bu arada bizim kiz tepe taklak donmeye basladi hadi bakalim hayirlisi basimiza bi is gelmeden buyutseydik bebeleri salan yuvarlan oldular ...

Cevap yazan arkadaşlara çok teşekkür ederim
canım kabızlıgı 5 günü buluyo ben müdale edi nce yapıyoo malesef (yarım fitil) hala buna bi çözüm bulamadım 1.5 aylıga kadar herşey normaldi sonra böle oldu çok üzülüyorum gözüm sürekli totosunda belki bi umut yapar diye

evet resmen mama ismi hatda eczane ismi bile veriyoo bizde aldıgımız mamayı dolaba kaldırdık biz yine memeye devam sizi ve ebeleri dinledim daha vermicem o dr bi daha götürmicem

dün beri netde dr araştırıyorum Antalya tam bilmediğimden bende sitelerden araştırıyorum...
hep özel hastanelere baktım ama hiç kafama yatan yok özel muayenesi olanlarda çook pahalı ya 150tl şimdi devletde çalışanlara bakıcam

....Güzel yüzlü yusufcumuza MAŞALLAH diyeym...bzide günde 1 kez banyo birde kuvetde hafif tuzlu suda yüzüyo..yoksa heryeri pişik oluyo Elifim

bu arada bizim kiz tepe taklak donmeye basladi hadi bakalim hayirlisi basimiza bi is gelmeden buyutseydik bebeleri salan yuvarlan oldular ...

MAŞALLAH zemuszemus MAVİ zemuszemus bebeişimize artık dikkat etmemiz gereken zamanlar başladı ...daha biz dönemiyoruz çok hareketli heryerde elinden gelse hareketlenip uçacak "kaydirigubbakcemile3

herkeze günaydın akşam öle yorgun döndümki kendimi eve zor attım.oğlumla bi güzel dinleniverdik akşam.bugün babamız gelioooo enerji depoladık bilmiyorumkismile

sibelcim sana mamaya başla diyen doktora söleyecek kelime bulamıorum ben şuan.benim neler çektiğimi biliosun süt konusunda bilsemki oğlum 100 gram alıcak ahh sütüm olsada emzirsemde 100 gram dahi alsa derdim.sakın mamaya başlama sen kendini biliosun sütün var nasıl olsa.her annenin sütü bebeğine yarar doyurucudur.o reklam peşinde koşan doktorlara sakın aldanma.benim oğlum geçen ay mama yediği halde 500 gram almıştı hatırlarsan.kilo alımları yavaşlıo tatlım büyütyolar çok hareketliler aldıkları enerjiyle gidio zaten dert etme sakın ben çok kafama taktım kilosunu sütümü osunu busunu bak sütlerim gitti şimdi iki damla zor çıkıo her sağmaya başladığımda ağlıorum.sakın canım sakın sen devam et sütüne ..

filizcim canım bebeğine iki damla da olsa su vermeye başla tatlım.bu herkezin fikri.doktorlarda dahi.sudan zarar gelmezki canım.

tuğbacım ben poyraza 10 cc halinde günde 3 kez veriom daha doğrusu annemle karar aldık o da bu şekilde verio.kayınvalidenin dediğ miktar çok tatlım yaa.karnı su doluyo ozaman hiç gerek yok..

herkese günaydın:)
kızlaar kızımı düşürdüm koltuktan dün gece:gitme:üstelik tam kafasının üstüne düştü
dr gittik hemen allahtan bişeyciği yokmuş
çok korktum kızlar ve de kendime çok kızdım daha dikkatli olmalıydım
bebelerimiz artık dönüyo amaan dikkat

canım geçmiş olsun evet çok dikkatli olmak lazım .ben koltuğa bırakmıorum asla tek başına.işim varsa ya salıncağına bırakıorum yada yere koyuyorum çok tehlikeli yaa aman iyiymiş kızın çok şükür..

canım bende bırakmıyodum yada bırakırsam puf var onu koyuyodum koltuğun önüne ama 2 dk bişey olmaz demiştim oluyomuş:1rolleyes:

günaydın kızlarr
yaz günü nezle oldum burnum akıyor başım ağrıyor inşallah artmaz

hadi bakalım maşallah derin mavi ye sende o koca varken hiçbişey olmaz şekerim merak etme sen yerimseniben

teşekkür ederiz sibel teyzesi
havalarda çok sıcak bizde de isilik oluyor yavrum
kabızlığa gelince ben bu aralar mama dan şüpheleniyorum . eşim geçenlerde hero baby almıştı hastaneden çıktığımız dönemdi ve sürekli ishal olmuştu yavrum bende mama dan diye düşündüm tekrar bebelac a döndük şimdide kabız ve gazı var yavrumun bugün hero baby vericem yine fark var mı bakacağım
günaydın canım
çok geçmiş olsun artık hareketlendiler bir dk yalnız bırakmaya gelmiyor
bende eğer yanında değilsem yere koyuyorum

merhabalar kızlarrrr su konusunda bana fikir veren herkese çok teşekkür ederim çocuğun kusmasından fazla geldiğini anlıyorum zatende bizim babaanne kafamı bulandırmasa daha iyi olcak:) öyle bir yalvarır gibi söylüyoki sanki ben vicdansız anne çocuğu susuzluktan kuruttum:)))

yaa dokorlara da güven olmuyo onlara kalsa hiç gerek yok ama o kadarıda fazla yani az az vermek en iyisi. valla sizin oralar serinmiş ya çok özeniyom ben yadık kavrulduk burda biz:)

saol canım valla mantıklı hadi biz mama veriyoz mamamızda yopun miktarı azıcık artırıyım:)

saol canım aslında bizim babaanne abartıyo kaanın kolları bacakları çok terliyo ama sırtı badisi hiç ıslanmıyor. bu sıcakta normal terliyor yavrum. ama kadın her kucağına aldığın amaaan terden bayılmış vıcık vıcık olmuş diyor:)) yaa sabırrr:)))

canım buluşmaya bende çok can atıyom yurdagülle görüşmemizin tadı damağımda kaldı valla.

inşallah evde yapabiileceğin işler alabilrsin canımmmm :) gerçi insanın gözü kulağı bebekte oluyo ben dün denedim çok verimli çalışamadım ama ekmek parası dışarda çalışmaktan iyidir:)

canımm yaa bence de doktorun mama firmasıyla olan iyi ilişkileri:) yüzünden abartmış. tamam kilo alımı çok değil ama sütün yetiyorsa zaten kaç aylık olduk artık ek gıdaya başlatabilirdi seni mama markası vermek yerine:)
doktor değiştirirsen hem 3. bir tartı tartar bebeği hem de tekrar mama denirse başlarsın canım:)

canımm ohhh dinlenmenize çok sevindim malum sen pek dinlenemiyosun:) su için dediğin miktar mantıklı canım zaten hemen herkes aynı veriyomuş içim rahatladı. bende bundan sonra kaynanam karşımda ağlasada toplam 50 ml yi geçmicemkaydirigubbakcemile3
tatlımmm geçmiş olsun benim de ödüm kopuyo düşürmekten. normalde bende bırkamam koltukta ama işte acil durumlar oluyo kusuyo mendil alayım diyosun ağlıyo emzik alayım diyosun. her zaman aynı dikkati gösteremiyoruz. tekrar geçmiş olsun neyseki bebecik iyiymiş.

canım çok geçmiş olsunnn bende hep bundan korkarım o yüzden yanında olmadıgım zaman hep yere bi battaniye seriyorum onun üstüne bırakıyorum bıcırıklar artık çok hareketli...

Hayriyecim sağol ya dün bu yüzden çok canım sıkıldı sütüm var ama adam bana mama ver dedi...kimseye güven yok ya..

bU ARADA GÖZÜN AYDIN BABANIZ GELİYORMUŞ

sağol canım gözümüz gerçekten de aydı valla:))CANIM evet kimseye güvenilmio.ben doktor un dediklerinde bana mantıklı gelenleri uyguluyorum valla.

Evet tubacım benim dr a mama firması maaş baglamış sanırım ...:)))
:)))) benimki de aynı kız bir gün aradım kaan yemiyo mamayı (aptamil ar yi) normal aptamil ya da başka mama alsam olur mu dedim. ar yemiyosa normal aptamil ver dedi. ama başka konularda çok iyi ve ilgili bir doktor o yüzden affettim gitti:))))))))))))

gunaydın kızlar
bizim bugun saltanatımız sona eriyor artık,eve gidiyoruz bakalım evde neler bekliyor bizi...
2 haftadır kaynanamı ve eşimin ailesini görmüyorum varya bizden iyisi yok eşimlede hiç tartışmadık,eşime kalsa ne guzel burda kalırız ama kaynana tarafı fişfekliyo dayanamadılar cekemiyorlar sanki bizi çok özlediler arıyolar nerdesiniz hala gelmeyi düşünmüyormusunuz diye....
üfffff
gene hersey eskisi gibi olmayı bekliyo
külkedisi masalı bitti:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…