2010 Nisan Anneleri

canımmmm eninde sonunda eve dönecen aslında ama eşinin ailesi neden problem çıkarıyo. ya neden illa birileri huzur bozar anlamıyom. adam gibi torunlarını sevip, insan gibi geçinseler senle olmuyo mualsanaalsanasmile illa el kızı muamelesi, hata bulma çabası... çocuklarının huzurunu mutluluğunu istemiyolar heraldekaydirigubbakcemile
özgecim sakın stres yapıp kendini sıkma. kimseyi de kafana takma. bak ben taktım taktım süt müt kalmadı..

canım zaten sütümün azaldığı bariz bi şekilde ortda,kuzey artık eskisi gibi doymuyo ağlıyyo gece falan erken uyanıyo...
amannn huzur bozma olayı hep var tatlım ya ne zaman olmadıki baksana telfdan bile yetiyolar aslında,ama kocamın kafasını bulandırmaları gıcık durum...
neymiş hep burdaymışız....

özgeee bacımm al artık şu evine internet yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:)

hahhahahhahhahhhhahh:))))))))))))).
faceye grup accam ben özge evine internet bağlatsın diyenler diye....
kız yok almıycam bacım saka bi yana orda otırmak istemiyorum beni oaraya bağlıycak kalıcı hiç bişi istemiyorum...
ama vınnn istiyroum onuda kocam kabul etmiyo neymiş alınca iki yıl zorunlu kalıyomuşun bırakamıyormusun...

sen o kocana de ki bebeği de yapınca en az 20 yıl zorunlu kalcaktı bırakamıcaktı ama yaptılülülülülülü lülülülülülü

hayriyecim canım ya kaç gündür sana maltana yı sorcam unutuyom. bi faydasını gördünmü? ben fayrouz diye bir malt içecek buldum hiçbişeye yaramadı da:)

hayriyecim canım ya kaç gündür sana maltana yı sorcam unutuyom. bi faydasını gördünmü? ben fayrouz diye bir malt içecek buldum hiçbişeye yaramadı da:)

hee taştı göl oldu göğüslerim tuğbacım :))) hiçbi işe yaramadı benim sütler gidferek azalmaya devam edio.inan dün sağdığımda toplam 4 damla saydım kahrettim tekrar.ben anladım ne yapsam boş faydasız benim sütlerim bana çoktaann bye bye dedi..hiçbişeyin sütü artırdığına inanmıorum artık benden çok mücadele eden varmıdır bilmiorum..olmayınca olmuyor işte..

günaydınlarrrr.

herkese günaydınnnn
günaydın sibelcim.
doktorunu değiştirmekle bence iyi yapıyorsun.bebeğin kilo alıyorsa niye mama ver dedi ki.
doktordan doktora değişiyor ya .benim doktorum çok karşı mamaya.

gözün aydın canım.
benim kızım çok az içiyor ya.günde 10 ml anca içiyodur.
susasa çok hepsini içer diye düşünüyorum .ısrar etmiyorum bende.

şeymacım çok geçmiş olsun.bazen bende 1 kaç saniyeliğine bırakıyorum .ama artık daha da dikkat etmek gerek
çok şükür bişeyi yokmuş neva bebeğin.

günaydın arkadaşlar herkese. resimleri en kısa zamanda yükleyeceğim bugün.
sabırsızlıla bekliyorummmmmm.

özgecim eşin bu durumun farkında o zaman.şimdi annengildeyken sorun çıkmıyorda oraya gidince çıkıyor.annesigile taviz vermemesi gerek bence.
hayat senin hayatın.onlar yokmuş gibi davran.kulak tıka her sölediklerine.görmezden gel yaptıklarını.o zaman dha da sinir olurlar....sen onları yıpratırsın bölece.

merhaba bende daha once fayrouz icmistim ama gercektende cok bi etkisi olmuyo.daha once soylemistim onun yerine bira mayasi tabletleri daha etkili.bulabilirseniz bi deneyin derim

canım ya anladım peki boş göğsü emiyomu poyraz? bende dün 24 saat kaan emmedi sağdım 60 ml anca çıktı. benimki de hergün azalıyo. yakında bitcek benim sütlerde malesef. gerçekten ilk günden beri süt konusunda inanılmaz çaba harcadın sen hayırlısı olsun canım biz elimizden geleni yaptık. bende artık bıraktım süt artıran şeylerin peşinde koşmayı. buzdolabında beni bekleyen son semizotumu saymazsak:)

merhaba bende daha once fayrouz icmistim ama gercektende cok bi etkisi olmuyo.daha once soylemistim onun yerine bira mayasi tabletleri daha etkili.bulabilirseniz bi deneyin derim
merhaba o tabletleri çok aradım bulamadım tam ismini alabilirmiyim acaba internetten sipariş vercem.
hay allahım ya bir önceki mesajımda bıraktım peşini diyom bişey duyunca yine umutlanıp saldırıyom sağa sola:))))

gnc brewer's yeast tam adi.gnc nin sitesinde satisi yapiliyo.sabah 4 aksam 4 tane iciyosunuz.bende ayni sorunla basbasaydim.ne yaptiysam olmuyodu.herkes bulgur pilavi ye helva ye falan diyodu.ben 1 tencere bulgur pilavida yesem hic artmiyodu sutum.bunu bi arkadasim kullanmisti ondan duydum bende

ben de su vermiyom ama versem mi ki? oğluuumm bööle boncuk boncuk terliiii... benim dr da milupe sponsorluğunda kitapçık basmış ama bana hiiiç mama demedii. aksine sadece anne sütü diyo başka bişey demiyooo...

yok canım bi niyetlenio emmek için iki çekio bakıo boş kaskatı kesilip çığlık atmaya başlıO yavrum benim.tuğbacım bende önce sağıonca 100 cc çıkıodu sonra 70 e düştü sonra 40 a ve bitti.seninki de sanırım gidio gülüm yaa ben bide bukadar stres ve çaba içerisindeyken çevremdekiler süt konusunda üstüme gelio.yok efendim çalışmayı tercih etmişim oğlumu sütten mahrum bırakmışım oğlum öbür tarafta bana bunun hesabını sorcakmış vay efendim kendin küstürdün sütünü sağmakla süt olurmu ayyy okadar kötüyümkü anlatamam.bu konu açılcak die ne bi topluma girebiliorum ne kimsenin yanında çocuğuma mama yapabiliorum .hemen saldırıya geçiolar.sanki ben keyfim için çalışmayı seçtim hangi anne çocuğunu isteyerek sütünden mahrum etmek ister.sütüm olsa keşke de bi yere giderken 1 çanta dolusu malzemeyle gitmesem.yok sıcak su termosu yok kaynamış soputuılmuş ayrı su şişsesi.maması biberonu.bunlarla uğraşacağıma gittiğim yerde emzirmek istemezmiyim oğlumu.ahh şu insanlar bigün yeteeeeeerrrrr size ne diye bağıracam az kaldı

çok teşekkür ederim hemen sipariş verecem. bu da süt olsun diye döktüğüm son para olacak. bundan sonra bu da işe yaramazsa o paraları oğluma mama almak için harcıcam

canım yaaa çektiğin yetmiyo bide milletlemi uğraşıyosun. benim arkadaşımda bebeği 4 aylıkken işe başladı 1,5 yaşına kadar da emzirdi. o da sağıyordu hep ama maşallah sütü vardı zor bıraktırdı bebeğine 1,5 yaşını geçince.
malesef bu iş şans meselesi. ben başlarda hiçbişey yapmıyodum dolu dolu sütüm vardı şimdi ne yapsam olmuyo canım.
hep diyorum ya mamanın zorluğunu başlayınca anladım. önceden özenirdim bir yere giderken en azından nerde emzircem derdi olmaz diyodum. ama herşey kaybedilince anlaşılıyo.
ve haklısın sanırım benimde sütüm son demlerinde

rica ederim insallah isinize yarar.bunu icerken birde isirgan cayi icerseniz daha cabuk sut olmasini sagliyomus.ben rezene cayiyla birlikte iciyorum

yaaa ağzı bozuk bi hatun deilimdir ama ..ktir edin hepsini yav. benim sütüm var emziriyom da ne oluyoo... yok bilmem kimin oğluda benimkiyle beraber doğmuşta 8 kiloymuş benim sütüm yaramıyormuş, mama versem daha iimiş, miş mişte miş miş. ayol benim oğlan zatiii 2500 gr dı oldu sana 6 kilo daha ne yapayım ben yav...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…