2010 Nisan Anneleri

aman allahım inanamıorum sütü olanlarada mı laf atıo bu gerizekalı insnalar.her bebeğin bünyesi birmi ne edeyim okadar fos kilosu olan ben.yeterki sağlıklı olsun mormal kilosunda olsun.benimkide küçük doğdu tatlım 2,750 ile doğdu maşallah şimdi kilosu normal değerlerde .sende bende takmamaya çalışacaz ne yapalım allah kahretsin onları..

aynen canım bide milletle uğraşır durumdayım.bu konuda ağlamaktan okadar sıkıldım ki.maşallah arkadaşına bak dediğim gibi işte olanın oluyor. şans valla.ne yapayım oğlumun rızkı bukadarmış ben elimden geleni yaptım hala da yapmaya çalışıorum allah uzun ömürler versin yavrularımıza..sağlıklı olsunlar yeterki.

rica ederim insallah isinize yarar.bunu icerken birde isirgan cayi icerseniz daha cabuk sut olmasini sagliyomus.ben rezene cayiyla birlikte iciyorum
tamam siparişi verdim ısırgan çayınıda bulurum:)
haklısın valla millet yeni anneye kusur bulmaya bayılıyo. benim oğkum 4 kg doğdu ilk ay 1,5 kg aldı sırf kusuyo diye millet sütün mi yaramıyo, sütündendir, sütün ekşidir ondan kusar bi ton laf etti.
hala da 4 ayın sonunda çocuk emmeyi acaba sütün acıda ondanmı bıraktı diyolar. ulan ilk 3 ay ballımıydı da sütüm 4. ayda acı olsunalsanaalsanasmile

heee kesin acılı bişey yemişindir, veya kendine dikkat etmemeişindir, veya ayağını üşütmüşündür,veya kendini üzmüşündür, veya doğru emzirmemişindir veya veya veya.... bunlar bugüne kadar duyduklarım... sen seç birini...

kızlar süt konusu açılmışken hazır sölemeden gecemiycem...
bunun tamamen bünye meselesi olduğunu iki gun önce anladım zaten ben bu kanıdan yanaydım ama fikri,min tescillenmesi guzel oldu....
bende stres ve sıkıntıdan sütümün azaldığını düşünenlerdenim....
4 ay boyunca kuzey hep anne sütü aldı,10 gun kadar öncede meyveye falan gectik tadımlık....
neyse iki gun önce bir kadın geldi annemin komşusu,görseniz bes tane boy boy cocuğu var en ufağı bir yasında,kadının durumu hiç iyi değil,eşi işşiz cocuklara komşular bakıyo,kadın temizliğe falan gi,diyo ve üstüne üstlük fosur fosur sigara içiyo....
sıkıntı deseniz stres deseniz yokluk deseniz alası var,veeeee üstüne üstlük şaka gibi hala meme veriyo çocuğuna ek gıda falan hak getire çorba bile vermiyo,sütü yetiyo çocuk topaç gibi sağlığı yerinde...
demekki sağlıklı beslenme falan önemli değilmiş sütü olan kadının kayıtsız şartsız oluyomuş...
bende kendimi helak edip sağlıklı besleniyrıum hamdolsun herseyin iyisini yemeye çalışıyroum kaliteli süt olsun diye ama veren rabbim işte verdimi veriyor

halı silmem lazım ama çoookkk sıcak, ama halı da sırf kusmuk kokuyoooo....

off işin cok zor,makina yokmu baya kolay oluyo öle...
valla ben makinada da olsa yapamıyorum,boynumda ve sağ kolumda sorun var oyuzden yırtıyorum kaytarıyorum,kocişim yapıyo butur guc gerektiren seyleri...
söle kocişin yapsın.............
yada halı yıkama fab. ver zaten acayip uygun fiyata yapıyolar sende yorulmamış olursun hemde silmekten daha hijyenik...........

günaydın canım
çok geçmiş olsun artık hareketlendiler bir dk yalnız bırakmaya gelmiyor
bende eğer yanında değilsem yere koyuyorum
sağol jalecim bende bugün yere battaniye sedim üstüne çarşaf yanından ayrılınca oraya yatırdım. bu bana ders oldu:)

sağol tuğbacım çok şükür iyi bende üzerini değiştirecektim geceliğini almak için ayrılmıştım yanından ama neyseki önemli bişey olmadı

sağol canım bugün bende öyle yaptım koltuğun önüne puf koyuyodum ama genede yer daha garanti

çok sağol canım evet ya çok dikkat gerekiyo artık çok korktm ama olumsuz bişey yok şükür

annelik işte canım ne kadar bıraksakta ümit işte herşey onlar için

yok artık yaa ne densiz insanlar var biz mi istiyoruz sanki böyle olmasını
aman kızlar birde böyle şeylerle üzmeyelim kendimizi

sana kolay gelsin canım gerçekten sıcakta da hiç çekilmez

aynen özge.kadında sıkıntı gani ama süt de gani gelde yanma kendi haline..çıldırasım gelio işte böle duyunca..

halı yıkamaya yaz sonunda vereceğim. oğluşuma yere battaniye serdik orada oynuyoo hep. çok şükür bi kusuyoz battaniyeden halıya geçiyoo hep. hiç olmazsa biraz temizlenir. ama çoookkk sıcaaakkk...

tubacım msjın geldi canım tşkler..
rica ederim canım inşallaaaahhhh bu son seferde şans yüzümüze güler

halı yıkamaya yaz sonunda vereceğim. oğluşuma yere battaniye serdik orada oynuyoo hep. çok şükür bi kusuyoz battaniyeden halıya geçiyoo hep. hiç olmazsa biraz temizlenir. ama çoookkk sıcaaakkk...
bizim halının deseni değişti artık ksumuklardan:)))) siliyoz ama çıkmıyo kaana hep diyom büyüyünce bize halı alcan diyekaydirigubbakcemile3

çok sağol canımkaydirigubbakcemile5
geçmiş olsun canım :teselli:
sağol canım valla küçükken yaptırmak en iisi kışa olsun dedim yürümesi emeklemesi daha zor olur dedim hemen yaptıralım dedik
bizde denizli son durakta oturuyoruz canım inşallah :1hug:
bende accık verenlerdenim ama vermesende oluyomuş bugüne kadar hangi doktora hemgi ebeye yada hangi hemşireyle knuştuysam en 4 ay veya 6 ay içirmesende olur ama sadece anne sütü veriyorsan ee ben yemeklerden tattırıyom meyvelerden görüldüğü üüzere çikolata tattırdım abisi paylaşmak istedi kırmadım ee su içmese bayılır bazen istemiyor bende vermiyorum ama bazen de yarım çaybardağını bitiriyor :ecrin_bebek:
bence anne sütü yetiyosa bi sorun yoksa mamaya başlama zayıf olsun ne olcak yeterki sağlıklı olsun
ayy canım yaa artık başladı dönmeler kıpırdamalar çooooook dikkkat etmeliyiz :ecrin_bebek::sinifsinif:
ay seni nekadar ii anlıyorum ki anlatamam ama sen en azından annene gidip rahatlıyosun ben ne yapayım o zamn annemde yok (mafoldumben
annelik işte buuuu:CüvCüv:
senin yüreğin rahatsa herkesi boşver canım bende işe yarıyor belki denmişsindir bilmiyorum ama bnim sütüm azaldığında önce kendimi stese sokacak şeylerden uzak duruyorum sonra oğlumla konuşuyorum seeni anne sütü ile besleyecem benim
sütümçoğalacak falan işte sonrada bir gün içinde 2 bardak havuç suyu bi kaç saat sonra taze beyaz üzüm çok güzel süt arttırıyor yok yine olmadı tatlı çok güzel bende işe yarıyor ama en önemliside sırt üstü yatıp dinlenmek
az öce deiğim gibi yüreğin rahatsa herkesi boşverin ağzı olan konuşuyor lüzümsuz lüzumsuz
bende tatilden geldikten sonraa yaptım ama canım çıktı resmen aa hzır sıcaktan terleme ile kilolarda gidiyor ne güzel iştekaydirigubbakcemile2

evet şimdi haberler
biz sünnet olduk darısı erkeklerin başına
sabah 09:30 itibari ile evden çıktık hastaneye 09:45 gibi vardık işlemler falan derken beklemyete başladık ameliyathanenin önünde içerde sezeryan vardı 3,5 ay öncesi aklıma geldi birden neyse saat 10:10 yasin bebek bumu dedi hemşire evet dedim ayy kucağımdan aldılar ameliyathaneye götürdüler okadar kötü oldukki enlatamam hem eşim hem ben gözlerimiz doldu içeri alamayız dediler aa malum ameliyathane saat10:20 oğlum çıktı ayıktı azıcık narkoz verilmiş malesef ama sersem gibiydi 10 dk sürdü ama sanki bize 10 saat aman allahım kafayı yiyecektim neyse çıktı odaya aldılar bir saat önce bir satte sonra meme yok hiç bişey vermeyecen dedi neyse toplam 3saat falan kaldık orda fazla ağlamadı eve geldik ağrılar başladı sürekli kucağımda yada ayağımda sallıyom durmuyor yoksa kokumu almadımı yavrum ayaklarını hiç tepretmiyorama oldu bitti cumartesiye bişeyi kalmaz banyo bile yapabilir 4 gün de iyileşecek bebekya herket etmez daha çabu iyileşir

ayyy mesajı yazana kadar mahvoldum yaa durmuyor bu gece bize uyku yok

ayy yazamadan edemeyecem bameliyattan çıktı işte odaya geçtik hemşireler seviyor herşey meydanda üzerine örtü bile örtmemişim daha bitanesi demezmi kızmı erkekmi ayy ben kopptum resmen yaaa diğeri sünnet olmuş görmüyonmu dedi aaa saçları görünce kız zannettim ben nekadar saçma soru sordum yaa saçmaladım resmen salak yaa aklı nerdeyse am ii güldüm kız çok bozuldu bide hemşire herşeye dikkat etmeli çocuğaa bakıyor sonuna kadar açılmış pipiyi görmüyor

geçmiş olsun canım dediğin gibi daha fazla dikkat etmeliyiz

Merhaba arkadaşlar... Ben de 14 Nisan'da yıllardır beklediğim Meleğime kavuştum... Allah herkesin yavrusunu bağışlasın...fırsat buldukça takip etmeye çalışacam sizleri...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…