2010 Nisan Anneleri

geçen gün bende kızıma şurup verirken boğazında kaldı çok çırpındı yavrum aklım çıktı hemen kaldırıp hoplattım falan olmadı sonra eşim banyodaydı nasıl daldıysam banyoya kızı alıp eşim şoka girdi o halde görünce sırtına vur sırtına vur diye bağırdı tabi ben herşeyi yapıp başarılı olamayınca onun yanına götürdüğüm için dediğini yaptım biraz sert bir şekilde vurdum sırtına 3-4 kez ondan sonra kndine geldi yavrum tabi o günden sonra şurubu iiremedim korkudan şurubuda dr kakasını yapamadığı için vermişti bağırsak düzenleyici
Allah korusun yavrularımızı

bassaglıgı dıleklerınız sagolun arkadaslar fundacım dusunmen yeter cnm bızım zaten anne tarafı da baba tarafı da butun sulale orda bı sıkıntı olacagını pek sanmıyorum ama dusunmen ve bunu dıle getırmen benı mutlu ettı cok sagol canım

basinz sagolsun Yurdagul.insan bi olum haberi alinca cok etkileniyor degil mi helede yakinin olunca aklinan hic cikmiyor...

bu saatte neden ayaktasin????

CANIM başın sağolsun.saniyelik yaşıoruz valla kimin ne zaman nasıl öleceği belli olmuyor.allah geride kalanlara uzun ömür versin

ayyy canm çok büyük geçmiş olsun yaaa.benim en çok korktuğum şey.bikerede benim başıma geldi.allahtan yalnız değildim evde çünkü bakakalmıştım şoktan hiçbişi yapamamıştım dondum kaldım.annem aldı kucağına sırtına vurduda sakinleşti.off ya annelik ne zor dimi.emeklemeye başlayınca daha da dikkatli olmamız lazım yerde bişe bırakmamak lazım.off allahım korusun tüm meleklerimizi

canım sanada geçmiş olsun..allahım korusun hepsini

günaydın kızlarrr..yine çok yorgunum yine misafir ağırladım.hemde 9 dan sonra.almanyadan teyzemin oğlu eşi 2 çocuğu geldiler.annemdeydiler tum gün.bende iş çıkışı anneme gittim poyrazı almaya .yemek faslı vardı yardım ettim anneme sonra eşim geldi bizi almaya,eve geldik poyrazda yolda kudurdu uyku saati geçodu huysuzlandı.eve geldik poyrazı uyuttum kocama yemek hazırladım dökündüm giyindim filan tam aldım elime soğuk kolamı bi baktım zil :bbo: çayada size geldik evini merak ettik dediler kafamçokkarıştı çay demledim fındık fıstık sohbet derken 12 yi geçiodu gittiklerinde.ben sıcaktan bayılmak üzerydim.hiçbişeye tutmadan yattım.gece 2 defada poyraz uyandı.çok uykusuz kaldım yani.ahh ahhh ben ne zaman kesintisiz uyuyacam laelaelaelaelae

gunaydın kızlar....
bugun ölüm haberi alarak gune basladım taki takdir rabbimindir dedim ,rabbim sıralı ölüm versin dedim ama yurdagulcumun mesajını okudum:)))))))
yurdagul canım rabbim sanada ailesinede dayanma gücü sabır versin,kalanlara ömür versin,mekanı cennet olsun....
benimde annemin dayısı vefat etmiş dun gece,bugunde cenazesi varmış,hayat bir varmış bir yokmuş gibi,sabaha çıkmak bile aşikar...

tuğbacım bizik senle ne cektik şu reflüden şimdide kaancık yasıyo kıyamam ben ona ya...allahım evlatlarımız hasta,huzursuz olunca dunyalarımız yıkılıyo,ben hep derim allahım neolur ona verme hastalığı benim olsun ben çekerim....
inşlh kaanda duzelir baya endişelenmişin canım ya çok gecmiş olsun....

hayriyecim allah sana kolaylık versin ne diyim,tamam misafr severim ama böleside hiç görülmemiş valla iyi altından kalkıyorsun,zaten poyrazda huzursuz bi bebek sana ne uyku var ne dinlenme,bide üstüne üstlük misafir valla eridin bittin güzelim ya....

aynen özgecim.bazen eşime taşınalım rizenin öbür ucuna diom o da yok komple çıkmak lazım bu şehirden diyor.bu akşamda kesin anası danası gelir kocamın oğulları döndü ya 2 gün oldu görmediler..çıdırcam yaaaaa

Günaydın Çiçekler,Kelebekler,Kuşlar,Deniz,Antalya..Günaydın
günaydın hayriye, filiz,özge ,tugba ,zeynep, jale,funda bebegimiz daha ismini sayamadıgım arkadaşlar
HERKESE GÜNAYDINNNN

ayyyy amanın kolay gelsin bacımmm valla herkesden uzak olcaksın ....bazen çoook özlüyorsun ama uzak olmak en iyisi galiba sizleri böle dinledikçe şükredeyim bari

kayınvalide 1 saatlik uzakda annemlerde 2,5 saat ..

sıcakda da hiç misaifr çekilmiyo heele o fırını açmaya korkuyorum mutfak tam bir hamam oluyooo..

bu arada haftaya çooook sıcak olcakmış ;;Antalya 43 derecenin üstüne çıkacakmış o nemi düşünemiyorummmm

ayy ben hala tasınamadım hala aynı esaret....
dun eve gectim aman bi laflar bi tavırlar falan....oğulları karı köylü oldu ya içlerine sinmiyo...
hepsinden nefret ediyroum allah da biliyo....
ben de ist tasınmak istyrm...
nasıda mikemmel olur...hayat daha yaşanası ve guzel olur....
gene eşin komple gitmeyi dile getiryo bizimki yanaşmıyo bile....
çok kötu çok......
bende bu sabah tekrar anneme geldim,bikaç işim var burda,sabah zile bastık kaynanama gidiyorum demek için,bide böle tekmil veriyoruz kendisine,bi yer göremedi sizinde sırtınız demezmi,lık lık geziyomuışuz....
sanırım bana gıcık oluyo....
bende ona....
ama eşim bunu bilmiyor ne yazık....gecen diyorki özge sen beni annemi gercekten seviyorsun bunu hissediyorum....vay be dışardan bakınca böle görünüyo demekki

bu arada ben bir sıkıntımı dile getiryeim okadar faceye yazıyorum ama anlaşılmıyorum demekki....

facedeki kk grubumuza yeni eklenen arkadaslar var,bir kısmını ben onaylıyorum bir kısmınada nazlı...
fakat gecende baktığımda tanımadığım bir çok isimle karsılaştım,burdanda belirtiyorum kkda tartışma bölümünde konu var oraya kendinizi tanıtırsanız çok ii olur,yada en azından duvara yazın...
şundan dolayı bunu istyrm,belliki burda konuşuyrz beni tanıyor ve resmime yorum yazıyor arkadas ama ben tanımkyorum,yani kk ismiyle olsa tanıycam.....
yeni faceye eklenen arkidşler için sölüyourm lüften burdaki nickiniz ile tanıtın kendinizi lütfen

özgecüm olmuyo aynı çatı altında hatta yan yana dahi olsa.çoğu zaman diomki beni kocamla başbaşa bıraksalar hiç derdimiz tasamız yok ama nezmanki gelen bi laf atıo giden bi laf atıo ortaya ozaman başlıoz birbirimizi yemeye kocişle.sen yakınsın diye senin bide haber verme gibi zorunlulukların var benim umrumda olmuyo.belkide haber versem bayılcaklar.haa bide senin kayınvalideni sevio gözükmen güzel eşin böle seziosa ne ii işte.en azından bi problem olduğu zaman seni savunabilir..

aynen sibelcim..herkezden uzak olmak en iyisi.ama ben annemden asla uzak kalamazdım.yapamazdım ben ailemin tek çocuğuyum onlarda bende mahvoluruz ayrı kalsak.zaten annem benim elim kolum gibi.çocuğumu gözüm kapalı kime emanet ederdim uzakta olsaydım anamdan başka..ayy gene şükredeyim ben uzaklara gelin gitmemişim.gerçi anam babam asla vermem diolardı uzaklara.iiki rizeden koca bulmuşum kaydirigubbakcemile3

arkadaşlar süt sağma pompası alcam ameda ve medela arasında kldım bebeğim emmek istemedikçe sütüm azalmayabaşlar gibi oldu kullananlar varmı

canım alacaksan medela al o pillide kullanılıo.yanındada taşıyabilirsin yani çok pratik ben çok memnundum ondan.hemde hiç canımı yakmadı.hatta hepsi burada da şuan indiirmde olması gerekior.109 tl sanırım

hayrıyecim poyraında emmeme sorunu varmıydı sütünün azalması poyrazlamı yoksa bünyenlemi alakalıydı elektrikli pompayı kulladıysan sağım yaptığın için sütünün artması gerekmezmiydi canım ya ben şimdi sütüm artsın azalmasın diye alcamda sen kullanmuşın bana fikir ver

ay kızlar ya. şimdi can sıkıcı bi haber aldım ya.
görümcemler istanbula tatile gitmişlerdi.
arabaları çalınmış.
çok üzüldüm ya.
otobüsle dönüyorlarmış şimdi 2 çocukla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…