ıyı geceler herkese
tugbacım gecmıs olsun tatlım
benım cok caım sıkkın moralım bozuk uyku tutmuyor teyzwmın oglunu kaybettık maalesef almanyada yasıyordu orda trafık kazası gecırmıs daha cok genctı 34 -35 falandı kucuk bı yavrusu vardı annemle kardesım cenaze ıcın memlekete gıdıyorlar yoldalar aklım bı taraftanda onlarda uyku tutmadı yanı Allah bzılerı ve aılelerımızı korusun dermansız dert vermesın kımseye ne demek ıstedım anlasılmıstı sanrırım kelımelerı toparlayamıyorum bogazımda bır dugum var sankı canım annem ne kadarda uzgundu o buyutmustu yegenını evladı gıbıydı uzuntuden sutumde cok azdı bugun sanırım kızım ac kaldı caım benım offf offf
iyigeceler kızlar kötü bir akşam geçirdik biz.
tam kaynanamı size şikayet ettim sonra kaan uyandı kucağımda az gezdireyim dedim.
her zamanki gibi kusacaktı. bir an nefes alamadı çünkü burnu dolu tıkalı ama temizletmiyor bana 2 gündür. çığlık çığlığa bağırıyor temizlemeye kalktığımda. burnu tıkalı ağzında kusmuk boğazına kaçırdı. ama nasıl ağzından burnundan fışkırdı. kucağımda çocuk çırpındı durdu. bu sefer 30 sn falan sürdü. o kadar korktum ki ilk defa bu sefer kurtaramıcam diye düşündüm.dakikalarca atamadı boğazından kalanları. çok ağladı. heryer battı. üstüne birde burnunda kalanları temizlemek için tonimer sıktık. tabi yine çığlık çığlığanasıl başedecem bu çocukla bilmiyom hiçbiryerine dokundurmuyo burnunu temizletmiyo, boynu pişik oluyo krem sürerken bile kızıyo, kulağında cilt tahrişi var krem sürdürmüyo.hepsi bağrış çağrış içinde :)
sonra ağzında pamukçuk tekrarlamıştı ilaç sürüyodum dudaklarına da sıçramış biraz onu görünce doktorunu aradım geçmiyo tekrarlıyo diye. yarın kontrole gidecez hem de ek gıdaları konuşacaz. ama her işre bir hayır var bütün bunlar olmasaydı ben doktoru aramayacakım doktorum izne ayrılacakmış bizim kontrolümüz aksayacaktı. ek gıdaları konuşcaz mutlaka gelin dedi.
neyseki şimdi banyomuzu yaptık karnımızı doyurduk uyuduk sakinleştik. ay birde pamukçuk için bir ilaç aldık eczaneden tadı o kadar iğrenç ki ben baktım dayanamadım. çocuk öğürüyo içince. üstüne birde karbonatlı su yapıyoz o da iğrenç içim acıyo ama başka çaresi yok. hep bu biberonlar yüzünden o kadar da sterilizatöre koyuyom oysa ama işte anne göğsü kadar hijyenik olmuyo demekki....
geçen gün bende kızıma şurup verirken boğazında kaldı çok çırpındı yavrum aklım çıktı hemen kaldırıp hoplattım falan olmadı sonra eşim banyodaydı nasıl daldıysam banyoya kızı alıp eşim şoka girdi o halde görünce sırtına vur sırtına vur diye bağırdı tabi ben herşeyi yapıp başarılı olamayınca onun yanına götürdüğüm için dediğini yaptım biraz sert bir şekilde vurdum sırtına 3-4 kez ondan sonra kndine geldi yavrum tabi o günden sonra şurubu iiremedim korkudan şurubuda dr kakasını yapamadığı için vermişti bağırsak düzenleyici
Allah korusun yavrularımızı
Günaydın Çiçekler,Kelebekler,Kuşlar,Deniz,Antalya..Günaydın
günaydın hayriye, filiz,özge ,tugba ,zeynep, jale,funda bebegimiz daha ismini sayamadıgım arkadaşlar
HERKESE GÜNAYDINNNN
aynen özgecim.bazen eşime taşınalım rizenin öbür ucuna diom o da yok komple çıkmak lazım bu şehirden diyor.bu akşamda kesin anası danası gelir kocamın oğulları döndü ya 2 gün oldu görmediler..çıdırcam yaaaaa
aynen özgecim.bazen eşime taşınalım rizenin öbür ucuna diom o da yok komple çıkmak lazım bu şehirden diyor.bu akşamda kesin anası danası gelir kocamın oğulları döndü ya 2 gün oldu görmediler..çıdırcam yaaaaa
ayy ben hala tasınamadım hala aynı esaret....
dun eve gectim aman bi laflar bi tavırlar falan....oğulları karı köylü oldu ya içlerine sinmiyo...
hepsinden nefret ediyroum allah da biliyo....
ben de ist tasınmak istyrm...
nasıda mikemmel olur...hayat daha yaşanası ve guzel olur....
gene eşin komple gitmeyi dile getiryo bizimki yanaşmıyo bile....
çok kötu çok......
bende bu sabah tekrar anneme geldim,bikaç işim var burda,sabah zile bastık kaynanama gidiyorum demek için,bide böle tekmil veriyoruz kendisine,bi yer göremedi sizinde sırtınız demezmi,lık lık geziyomuışuz....
sanırım bana gıcık oluyo....
bende ona....
ama eşim bunu bilmiyor ne yazık....gecen diyorki özge sen beni annemi gercekten seviyorsun bunu hissediyorum....vay be dışardan bakınca böle görünüyo demekki
ayyyy amanın kolay gelsin bacımmm valla herkesden uzak olcaksın ....bazen çoook özlüyorsun ama uzak olmak en iyisi galiba sizleri böle dinledikçe şükredeyim bari
kayınvalide 1 saatlik uzakda annemlerde 2,5 saat ..
sıcakda da hiç misaifr çekilmiyo heele o fırını açmaya korkuyorum mutfak tam bir hamam oluyooo..
bu arada haftaya çooook sıcak olcakmış ;;Antalya 43 derecenin üstüne çıkacakmış o nemi düşünemiyorummmm
hayrıyecim poyraında emmeme sorunu varmıydı sütünün azalması poyrazlamı yoksa bünyenlemi alakalıydı elektrikli pompayı kulladıysan sağım yaptığın için sütünün artması gerekmezmiydi canım ya ben şimdi sütüm artsın azalmasın diye alcamda sen kullanmuşın bana fikir vercanım alacaksan medela al o pillide kullanılıo.yanındada taşıyabilirsin yani çok pratik ben çok memnundum ondan.hemde hiç canımı yakmadı.hatta hepsi burada da şuan indiirmde olması gerekior.109 tl sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?