2010 Nisan Anneleri

geçmişi yarım yamalak okudum.
yurdagülcüm başın sağolsun.
Allah geride kalanlara sabır ve uzun ömürler varsin.
tuğbacım senin kaynanayı alıp kaynar kazana atmalı:)
hayriyecim benimde çat kapı misafirim çok olur.çevremiz hep akraba çünkü.severim misafiri çok ama haberli gelen misafiri çooooooook severim:))))
özgecim süpersin.demek kayınvalideni çok seviyosun:)))

zeynepcim hiç haz etmem o tip insanlardan.şimdi çocucuğumd oldu.gelmesinler bana hiç.sen i dayanmışsın yine.

fadimecim ben medela mini elektrikli pilli kullanıyorum.çok memnunum kullanımı rahat acıtmıyor.ve kısa sürede boşaltıyor sütü.ben hızlıal.comdan almıştım.

kızlarrrrr
ben bebefon alacağım.aranızda alıp kullanan var mı.hangi marka ve memnuniyetini yazarsa sevinirim.

canım ozaman kayınvalideye sabredecen...
ne güzel ya sürekli annenleri görebilmen benim öle bi şansım yok..kısmet böleymiş be yapalım

arkadaşlar süt sağma pompası alcam ameda ve medela arasında kldım bebeğim emmek istemedikçe sütüm azalmayabaşlar gibi oldu kullananlar varmı

canım ben almadım o yüzden ne desem yalan olur... ama benim fıstıgımda dünden beri emmek istemiyordu sabah kahvaltı yapıyordum anakucagımda yanımdaydı sürekli bişeyler ister gibi yapıyordu agzını bende annemin yaptıgı dut pekmezinden hafif agzına degdirdim çook sevdi aslında çok açda bu arada bende gögsümün ucuna pekmez sürdüm agzına verdim nasıl emiyo sıpa ben bugun bölelikle emzirdim ..sende böle bişey desene belki emer
ay kızlar ya. şimdi can sıkıcı bi haber aldım ya.
görümcemler istanbula tatile gitmişlerdi.
arabaları çalınmış.
çok üzüldüm ya.
otobüsle dönüyorlarmış şimdi 2 çocukla.

amanın ne kötü bi şey çok geçmiş olsun..cana gelicegine mala gelsin dicem ama ..Mal da canın yongası ya ..

allahım beterinden korusun

ay adamın hala kızı evkeniyooo diye tüm sülale ankara da. yok neymiş aynı babasının güzelliğiymiş, ay ne sakinmiş aynı babası gibiymiş, ay ne güzel ne konak varmış kafasında ne yüzünde sivilce yapılan bakımdan deil babasının sağlam genindenmiş... ay azıcık zayıflamış mı ne? yoksa anne ii bakmıyomuymuş torunlarına? Allah ıma çiğ çiğ yerim hepsini....

çok sinir bozucu bi durum.bizim bu millet niye böle ya.

afedersin canım.ama ben böyle konuşanlara kafa göz dalmak istiyorum.

başınız sağ olsun.

aaaa ayse teysemiz gelmiş....muckssss:)))))))))

melabaaaaaaaa.nasılsın canım.
nasılsınız kızlarrrr
anam mersin ne kadar sıcakmış beaaaa
yaylaya gitmek lazım geriii

kızlarrrrr
ben bebefon alacağım.aranızda alıp kullanan var mı.hangi marka ve memnuniyetini yazarsa sevinirim.
ben bekonunkini kullanıyorum hem kameralıda memnunum

arabaları çalınmış.
çok üzüldüm ya.

aaaaa çok üzüldümmm geçmiş olsun cnm

merhaba kızlarr
yusufla günlük çarşı gezimizi yaptık döndük .bezimiz ve mama mız bitmişti bi kere eşime al demiştim bezi oda tutmuş prima yok diye molfix almıştı bittide rahatladık yine eski bezimize döndük aktif bebeden çok memnunum kızlar
yurdagülcüm başınız sağolsun canım rabbim geride kalanlara sabır versin insan yakınındakilere konduramıyor malesef
hayriyecim rabbim yardımcın olsun canımya hem iş hem ev hem bebek hiç kolay değil evde olmamıza rağmen biz bile zorlanıyoruz
özgecim sizinde başınız sağolsun . kayınvalde konusuna hiç girmiyorum rabbim merhamet versin hepsine
fadimecim bende medela kullanıyorum biliyorsun . tek başına makine sütü arttırmıyor malesef önemli olan bebeğin emmesi
sibelcim bende ailemden uzaktayım ve cidden çok zor
ademir o ne öyle yaaa ne sinir bozucu insanlar

fundacım çok geçmiş olsun canımyaa
bende bebefon almayı düşünüyorum canım ama hala karar verebilmiş değilim

ama sen 70 gıbı gorunmuyosun cnm ya.zayıf gorunuyosun resımlerde
son zamanlarda resim çektirmiyorum bile tatlım malesef çok daha fazlası görünüyor
jaleciğim canım facedeki fotolarınıza bayıldım fadimeyle yaa keşke yakında olsaydın yaaa bende istiyorum ama ahmeti yakından koklamayı göktuşu kokluyorum bol bol ahmetimide isterim banane yaaa
ayy keşke zeynepçim öyle isterdimki bende hatta heveslenmiştim bu sonbahar görüşeceğiz diye ama kısmet tabii
aynen bende gizemi göktuğu koklaya koklaya öpmek istiyorum
özlemciğim bence sende hiç 70 gözükmüyosun canım o tartılar yanlış bence sizi tartan maşallah sende jalede süper gözüküyosunuz canım:1hug:
teşekkür ederim tatlım ama tartılar doğru malesef

başınız sağolsun canım ölüm gence yaşlıya bakmıyor malesef
hacerciğim canım sanırım oğluşumuzu sünnet ettirmişin canım geçmiş olsun eee şimdi tam erkek oldu heee siz yakına kız istemeyde gidersiniz :))
ayy evett ama daha kız bulamadık varsa değerlndirelim canım
ayy acaba sıcaklardanmı yaaa bu aralar bütün bebekler bi huzursuz
Allah oğluşunun evlenmesinide göstersin inşallah erkek oldu yeğenimiz maşallah :))))
amin canım ,nşallah hepimiz inşallah evlatlarımızın evlenmesini gösterir
anam adanayı düşünemiyom şimdi kavruluyoz zten o zaman nee olcak
arabaları çalınmış.
çok üzüldüm ya.
geçmişolsun canım aa ne kadar kötü bişeyinşallah bulunur

walla böylelerini yemek lazım sinir şeyler

ii akşamlar ....
gebze buluşmasını haftaya pazar yapalım mı bende bölelikle konuşayım bari kocamla....
bu arada nete giremeyebilrim,ama tuba var telim arayın ulaşın kızlar haberdar edin benide.....
hepinizi öpüyrm....

fundacım çok geçmiş olsun canımyaa
bende bebefon almayı düşünüyorum canım ama hala karar verebilmiş değilim
cızırtı yaapmayanı bulmak lazım işte.

sağol denizcim

bizde öptük.inşallah buluşursunuz bizim yerimize de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…