aynen sibelcim..herkezden uzak olmak en iyisi.ama ben annemden asla uzak kalamazdım.yapamazdım ben ailemin tek çocuğuyum onlarda bende mahvoluruz ayrı kalsak.zaten annem benim elim kolum gibi.çocuğumu gözüm kapalı kime emanet ederdim uzakta olsaydım anamdan başka..ayy gene şükredeyim ben uzaklara gelin gitmemişim.gerçi anam babam asla vermem diolardı uzaklara.iiki rizeden koca bulmuşum kaydirigubbakcemile3
arkadaşlar süt sağma pompası alcam ameda ve medela arasında kldım bebeğim emmek istemedikçe sütüm azalmayabaşlar gibi oldu kullananlar varmı
ay kızlar ya. şimdi can sıkıcı bi haber aldım ya.
görümcemler istanbula tatile gitmişlerdi.
arabaları çalınmış.
çok üzüldüm ya.
otobüsle dönüyorlarmış şimdi 2 çocukla.
kızlarrrrr
ben bebefon alacağım.aranızda alıp kullanan var mı.hangi marka ve memnuniyetini yazarsa sevinirim.
ay adamın hala kızı evkeniyooo diye tüm sülale ankara da. yok neymiş aynı babasının güzelliğiymiş, ay ne sakinmiş aynı babası gibiymiş, ay ne güzel ne konak varmış kafasında ne yüzünde sivilce yapılan bakımdan deil babasının sağlam genindenmiş... ay azıcık zayıflamış mı ne? yoksa anne ii bakmıyomuymuş torunlarına? Allah ıma çiğ çiğ yerim hepsini....
selammmmm ben aldım kullanıyorum.kraftın.çokta memnunum.kızlarrrrr
ben bebefon alacağım.aranızda alıp kullanan var mı.hangi marka ve memnuniyetini yazarsa sevinirim.
ay adamın hala kızı evkeniyooo diye tüm sülale ankara da. yok neymiş aynı babasının güzelliğiymiş, ay ne sakinmiş aynı babası gibiymiş, ay ne güzel ne konak varmış kafasında ne yüzünde sivilce yapılan bakımdan deil babasının sağlam genindenmiş... ay azıcık zayıflamış mı ne? yoksa anne ii bakmıyomuymuş torunlarına? Allah ıma çiğ çiğ yerim hepsini....
ıyı geceler herkese
tugbacım gecmıs olsun tatlım
benım cok caım sıkkın moralım bozuk uyku tutmuyor teyzwmın oglunu kaybettık maalesef almanyada yasıyordu orda trafık kazası gecırmıs daha cok genctı 34 -35 falandı kucuk bı yavrusu vardı annemle kardesım cenaze ıcın memlekete gıdıyorlar yoldalar aklım bı taraftanda onlarda uyku tutmadı yanı Allah bzılerı ve aılelerımızı korusun dermansız dert vermesın kımseye ne demek ıstedım anlasılmıstı sanrırım kelımelerı toparlayamıyorum bogazımda bır dugum var sankı canım annem ne kadarda uzgundu o buyutmustu yegenını evladı gıbıydı uzuntuden sutumde cok azdı bugun sanırım kızım ac kaldı caım benım offf offf
Kraft Bebek Dinleme Telsizi BM-147 | | Bebefix.com
bundan bizimki ama turuncu renkli sesi gayet güzel cızırtı yapmıyor.patik.tavsiye ederim.çıt bile çıksa duyuluyor.
aaaa ayse teysemiz gelmiş....muckssss:)))))))))
ben bekonunkini kullanıyorum hem kameralıda memnunumkızlarrrrr
ay kızlar ya. şimdi can sıkıcı bi haber aldım ya.
arabaları çalınmış.
çok üzüldüm ya.
son zamanlarda resim çektirmiyorum bile tatlım malesef çok daha fazlası görünüyorama sen 70 gıbı gorunmuyosun cnm ya.zayıf gorunuyosun resımlerde
ayy keşke zeynepçim öyle isterdimki bende hatta heveslenmiştim bu sonbahar görüşeceğiz diye ama kısmet tabiijaleciğim canım facedeki fotolarınıza bayıldım fadimeyle yaa keşke yakında olsaydın yaaa bende istiyorum ama ahmeti yakından koklamayı göktuşu kokluyorum bol bol ahmetimide isterim banane yaaa
teşekkür ederim tatlım ama tartılar doğru malesefözlemciğim bence sende hiç 70 gözükmüyosun canım o tartılar yanlış bence sizi tartan maşallah sende jalede süper gözüküyosunuz canım:1hug:
başınız sağolsun canım ölüm gence yaşlıya bakmıyor malesefıyı geceler herkese
tugbacım gecmıs olsun tatlım
benım cok caım sıkkın moralım bozuk uyku tutmuyor teyzwmın oglunu kaybettık maalesef almanyada yasıyordu orda trafık kazası gecırmıs daha cok genctı 34 -35 falandı kucuk bı yavrusu vardı annemle kardesım cenaze ıcın memlekete gıdıyorlar yoldalar aklım bı taraftanda onlarda uyku tutmadı yanı Allah bzılerı ve aılelerımızı korusun dermansız dert vermesın kımseye ne demek ıstedım anlasılmıstı sanrırım kelımelerı toparlayamıyorum bogazımda bır dugum var sankı canım annem ne kadarda uzgundu o buyutmustu yegenını evladı gıbıydı uzuntuden sutumde cok azdı bugun sanırım kızım ac kaldı caım benım offf offf
ayy evett ama daha kız bulamadık varsa değerlndirelim canımhacerciğim canım sanırım oğluşumuzu sünnet ettirmişin canım geçmiş olsun eee şimdi tam erkek oldu heee siz yakına kız istemeyde gidersiniz :))
ayy acaba sıcaklardanmı yaaa bu aralar bütün bebekler bi huzursuzgirmemle çıkmam bir oldu :)))))
son günlerde kızım biraz huzursuz oldu sürekli kucakta dolaşmak istiyor bide camı açıyorum dışarıyı izliyo ne anlıyorsa bitanem benim ama ne yapayım böyle sakinleşiyor sağlığı yerinde olsunda kolum kopana kadar gezdiririm
amin canım ,nşallah hepimiz inşallah evlatlarımızın evlenmesini gösterirAllah oğluşunun evlenmesinide göstersin inşallah erkek oldu yeğenimiz maşallah :))))
anam adanayı düşünemiyom şimdi kavruluyoz zten o zaman nee olcakayyyy amanın kolay gelsin bacımmm valla herkesden uzak olcaksın ....bazen çoook özlüyorsun ama uzak olmak en iyisi galiba sizleri böle dinledikçe şükredeyim bari
kayınvalide 1 saatlik uzakda annemlerde 2,5 saat ..
sıcakda da hiç misaifr çekilmiyo heele o fırını açmaya korkuyorum mutfak tam bir hamam oluyooo..
bu arada haftaya çooook sıcak olcakmış ;;Antalya 43 derecenin üstüne çıkacakmış o nemi düşünemiyorummmm
geçmişolsun canım aa ne kadar kötü bişeyinşallah bulunuray kızlar ya. şimdi can sıkıcı bi haber aldım ya.
arabaları çalınmış.
çok üzüldüm ya.
cızırtı yaapmayanı bulmak lazım işte.fundacım çok geçmiş olsun canımyaa
bende bebefon almayı düşünüyorum canım ama hala karar verebilmiş değilim
sağol denizcimmelabaaaaaaaa.nasılsın canım.
nasılsınız kızlarrrr
anam mersin ne kadar sıcakmış beaaaa
yaylaya gitmek lazım geriii
ben bekonunkini kullanıyorum hem kameralıda memnunum
aaaaa çok üzüldümmm geçmiş olsun cnm
ii akşamlar ....
gebze buluşmasını haftaya pazar yapalım mı bende bölelikle konuşayım bari kocamla....
bu arada nete giremeyebilrim,ama tuba var telim arayın ulaşın kızlar haberdar edin benide.....
hepinizi öpüyrm....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?