canım gebzede değil izmitte buluşacaktıkii akşamlar ....
gebze buluşmasını haftaya pazar yapalım mı bende bölelikle konuşayım bari kocamla....
bu arada nete giremeyebilrim,ama tuba var telim arayın ulaşın kızlar haberdar edin benide.....
hepinizi öpüyrm....
iyi gecelr kıslar nasılsınızz...
Fundacım Defne nasıl uyudumu sıcakdan dolayımı huysuzluk yapıyormuş?
senle konuştuktqn sonra 15 dakka sonra falan uyudu.benim kızım uykusunu alamayayınca huysuz oluyor ve uykuya çok zor dalıyor.iyi gecelr kıslar nasılsınızz...
Fundacım Defne nasıl uyudumu sıcakdan dolayımı huysuzluk yapıyormuş?
bende ada'nın ağlama krizlerinden bişey yapamaz duruma geldim. akşam olmasın diye dua ediyorum nerdeyse. gün batımında başlıyor. uykuyla sonlanıyor 1 saat kadar sürüyor. ve bu uyku gece uykusu oluyor. çok erken uyuyor malesef bu durumda gece zor oluyor. off.. kızlar dularınızda ADA mıda eksik etmeyin nolur. geçsin artık.
canımyaa Allah yardımcın olsun akşam üstleri de özelliklede uyku vaktinde yusufta aynı şekilde ağlıyor dikkatini dağıtmaya çalışıyorum bendebende ada'nın ağlama krizlerinden bişey yapamaz duruma geldim. akşam olmasın diye dua ediyorum nerdeyse. gün batımında başlıyor. uykuyla sonlanıyor 1 saat kadar sürüyor. ve bu uyku gece uykusu oluyor. çok erken uyuyor malesef bu durumda gece zor oluyor. off.. kızlar dularınızda ADA mıda eksik etmeyin nolur. geçsin artık.
canım benim büyük ihtimal eşli olur heralde farklı şehirlerde oluncabanada uyar kızlar bulusma pazar gunu bı aksılık olmazsa daha tabı o zamana kadar konusuruz ama beklıyorum ıns. Esım yıllık ızne cıktı sadece 2 gunlugune zonguldaka gıdıcez ama buyuk ıhtımal haftaıcı olur gene konusuruz pazara kadar bu arada eslı olcak dımı yanı hepınız eslerınızle geleceksınız
senle konuştuktqn sonra 15 dakka sonra falan uyudu.benim kızım uykusunu alamayayınca huysuz oluyor ve uykuya çok zor dalıyor.
sıcaktan uyuyamadı.yoruldu iyice.onda işte ya.çok şükür uyuyor şimdi sibelcim.
inşallah canım geçer en kısa zamanda.
iyi geceler canım biz iyiyiz çok şükür yusuf ta uyuyor
sen nasılsın?
bende ada'nın ağlama krizlerinden bişey yapamaz duruma geldim. akşam olmasın diye dua ediyorum nerdeyse. gün batımında başlıyor. uykuyla sonlanıyor 1 saat kadar sürüyor. ve bu uyku gece uykusu oluyor. çok erken uyuyor malesef bu durumda gece zor oluyor. off.. kızlar dularınızda ADA mıda eksik etmeyin nolur. geçsin artık.
senle konuştuktqn sonra 15 dakka sonra falan uyudu.benim kızım uykusunu alamayayınca huysuz oluyor ve uykuya çok zor dalıyor.
sıcaktan uyuyamadı.yoruldu iyice.onda işte ya.çok şükür uyuyor şimdi sibelcim.
.
bende çıkayım göğsümü sağayım kızlar
iyi geceler hepinize
Ben bu kizi dovcem ama aklinialirimsmile
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanbende nisan annesiyim....üçüncü deneme tüp yaptırdık 2009 un temmuzu son adet dönemimdi...nisan 1 de geldi meleğim...ALLAH ım herkese nasip etsin...sağlıklı ve hayırlı.....inanın bebeğimi her yedirişimde her altını aldığımda uyutmamda kısacası onunla geçirdiğim her saniye olmayanlara dua ediyorum...arkadaşlarrr inşaallah birlikte sevinecezz...herkesin hamiş haberlerini bekliyorum...üreyin arkadaşlar çoğalın....türkiye güçlensinnnnnnnnnn...............nisan 1 de şaka gibi geldi kızım...allah herkese en kısa zamanda nasip etsin...hemde süpriz bir biçimde tedavisizz.....inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?