2010 Nisan Anneleri

iyi gecelr kıslar nasılsınızz...

Fundacım Defne nasıl uyudumu sıcakdan dolayımı huysuzluk yapıyormuş?

iyi akşamlar kızlar

canım gebzede değil izmitte buluşacaktık
eğer bi aksilik olmazsa bana uyar

iyi geceler canım biz iyiyiz çok şükür yusuf ta uyuyor
sen nasılsın?

merhaba misafirlerden girmedim bende bikaç gündür.
yurdagülcüm, özgecim başınız sağolsun...

tuğbacım kaanı yazmışsın çok geçmiş olsun. burun tıkalnıklığı için nazal aspiratörü kullanıyomusun hem daha çabuk açarsın ağlasa bile bir anda çekersin. pamukçuk içinde mikostatin mi kullanıyosun. eğer oysa göğsüne sür canım. hem göğüs yara olmaması için iyi, hem pamukçuğu ciddi anlamda engelliyor.

bende ada'nın ağlama krizlerinden bişey yapamaz duruma geldim. akşam olmasın diye dua ediyorum nerdeyse. gün batımında başlıyor. uykuyla sonlanıyor 1 saat kadar sürüyor. ve bu uyku gece uykusu oluyor. çok erken uyuyor malesef bu durumda gece zor oluyor. off.. kızlar dularınızda ADA mıda eksik etmeyin nolur. geçsin artık.

banada uyar kızlar bulusma pazar gunu bı aksılık olmazsa daha tabı o zamana kadar konusuruz ama beklıyorum ıns. Esım yıllık ızne cıktı sadece 2 gunlugune zonguldaka gıdıcez ama buyuk ıhtımal haftaıcı olur gene konusuruz pazara kadar bu arada eslı olcak dımı yanı hepınız eslerınızle geleceksınız

gecmıse yenı bakabıldım ozgecım sızınde basınız sagolsun
fundacım gecmıs olsun caım arabaları calına yakınların ıcın
nazlıcım sagol ada da en kısa zamanda duzelır ıns ıdıl de bu ara aksamustlerı mızmız dedıgın gıbı uykuyla sonlanıyor

senle konuştuktqn sonra 15 dakka sonra falan uyudu.benim kızım uykusunu alamayayınca huysuz oluyor ve uykuya çok zor dalıyor.
sıcaktan uyuyamadı.yoruldu iyice.onda işte ya.çok şükür uyuyor şimdi sibelcim.

inşallah canım geçer en kısa zamanda.

canımyaa Allah yardımcın olsun akşam üstleri de özelliklede uyku vaktinde yusufta aynı şekilde ağlıyor dikkatini dağıtmaya çalışıyorum bende
inşallah geçer bir an önce düzelir Ada mız
canım benim büyük ihtimal eşli olur heralde farklı şehirlerde olunca
konuşuruz yine

bide fundacım sizde de oluyor muş uyku vakti çok huysuzlaşıyor yusuf

iyi geceler canım biz iyiyiz çok şükür yusuf ta uyuyor
sen nasılsın?

bende iyiyim canım Elifimi uyuttum eşimle çaylarımızı yudumluyoz tabii o çizim yapıyoo karşımda benle konuşmayınca bende sizinleyim

inşallah bir an önce geçer canım...
bi arkadaş bebeişin 40dan sonra 3ün katlarına gelince huyları değişyor demişti gerçekten hak verdimmm benim kızda uyurken basıyo çığlıgı zor gönlünü yapıyorum..
geçicek inşallah bugunlrde

oh amanda uyusunda büyüsün defnecimiz
evt canım kesinlik sıcakdan oda sıcaklıgını 25-26 düşürdüm mü mışıl mışıl uyuyo kuzucum...

bende çıkayım göğsümü sağayım kızlar
iyi geceler hepinize

evet jalecim uykusu gelince mızmızlaşıyor hep. ama bugün sabah yarım saat uyudu o kadar.akşama kadar uyumadı .ondan çok huysuzdu kuzum ya.
bi ara nasıl ağladı .
o ağladı ben ağladım. dayanmıyor yüreğim ağlamasına.
çok ağlayan bi bebek değil çünkü.hatta hiç ağlamazdı.sadece mızırdanırdı.
nazar mı ettik ne.

evt canım herksler gitti....

allahım nazarlardan korusun fundacım benim kızımda öle gece aglamıyoo ellerini emme şıpırdısına uyanıyorum..tabii çok aglamaya başlayıncada panik alıyoruz

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanbende nisan annesiyim....üçüncü deneme tüp yaptırdık 2009 un temmuzu son adet dönemimdi...nisan 1 de geldi meleğim...ALLAH ım herkese nasip etsin...sağlıklı ve hayırlı.....inanın bebeğimi her yedirişimde her altını aldığımda uyutmamda kısacası onunla geçirdiğim her saniye olmayanlara dua ediyorum...arkadaşlarrr inşaallah birlikte sevinecezz...herkesin hamiş haberlerini bekliyorum...üreyin arkadaşlar çoğalın....türkiye güçlensinnnnnnnnnn...............nisan 1 de şaka gibi geldi kızım...allah herkese en kısa zamanda nasip etsin...hemde süpriz bir biçimde tedavisizz.....inşallah

aminnnn allahım herkese versin bu tadlı kuzulardannnn

hayırlı olsun canım güle güle büyüt kızını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…