neden ama:ecrin_bebek: opuyorumnanaktan
heyyy mehtap napisin ?
Günaydı filiz,mavi nasıl emiyor mu?
yurdagulcüğüm-özgeciğim Allah rahmet eylesin,başka acı göstermesin.
napayım canım sabahın köründe ayaktayız oğluşum sayesinde, babamızda denizde keyfte:))
bugun kavga ettik Maviyle alsanaalsanasmile ama songulen ben oldum yarina Allah kerimaklinialirimsmile
tatildesiniz ne gozel ohhh :içelim:
yok canım ben evdeyim:)
gocan seni birakip denizemi gitti abaooo ben olsam cingar cikaririm sen yine hanimefendiligini bozmamissin bayanssulusmile
cancağızım deniz 2 km evden:))))yoksa ben onu tek başına tatile yollarmıyım hiç helede benkaydirigubbakcemile3
kızlar günaydın rizede şuan öyle bi nem varki ne uyuyabildik gece nede şuan rahat oturabilioz.şuan hava sıcaklığı 34,nem oranı 94 .nem insanı bitirio olduğunuz yerde terliosunuz.gecede okadar terledikki kocama dedim ayrı yatalım değmeyelim birbirimize.oğlumda sık sık uyandı su içindeydi yavrum sık sık değiştim onu.ramazanda gelio umarım bukadar sıcak gecmez allah kolaylık verir.
poyraz a ilk defa dün akşam mamasından ve babymix den yoğurt mayaladım.gece uyanınca açtım buzdolabına attım.biraz sulu oldu ama ilk deneyimime göre fena sayılmaz.bugün annem 3-4 kaşık vercek bakalım beyfendi beğencekmi?ayın 7 sinde doktor kontrolümüz var bakalım ek gıda konusunda neler tavsiye etcek doktorumuz iple çekiorum valla.
günaydın canım burasıda aynı çok nem var iskenderunda da.Hadi bakalım inşallah severek yer yoğurdunu poyraz paşa.kızlar günaydın rizede şuan öyle bi nem varki ne uyuyabildik gece nede şuan rahat oturabilioz.şuan hava sıcaklığı 34,nem oranı 94 .nem insanı bitirio olduğunuz yerde terliosunuz.gecede okadar terledikki kocama dedim ayrı yatalım değmeyelim birbirimize.oğlumda sık sık uyandı su içindeydi yavrum sık sık değiştim onu.ramazanda gelio umarım bukadar sıcak gecmez allah kolaylık verir.
poyraz a ilk defa dün akşam mamasından ve babymix den yoğurt mayaladım.gece uyanınca açtım buzdolabına attım.biraz sulu oldu ama ilk deneyimime göre fena sayılmaz.bugün annem 3-4 kaşık vercek bakalım beyfendi beğencekmi?ayın 7 sinde doktor kontrolümüz var bakalım ek gıda konusunda neler tavsiye etcek doktorumuz iple çekiorum valla.
hmmm oyle de :sm_cool: anca beraber kanca beraber ehuehuuu...sengözlerimebaksanab
ne güzelmiş eşinin bahanesi çocuklu odada uyuyamıyormuş .Hiç kusura bakmasın bende o zaman cıngar çıkarırırım.laelaelaelaelaeek gida fobisi bi bende var herhlade ya ben cok tirsiyorum ne yedirecegiz organik bulmak lazim bide napacauugggkkk bende ayin 7 sini iple cekiyorum bizede yaz Hayriye doktorun onerilerini bu arada burda da hava yaniyor ama ev buz gibi ona ragemn biz ayri takiliyoruz kocayla adam uyuyamiyomus bebekli oda da enteresan bi kisilik sabir tasimicatlatmak uzere bakalim sonunu iyi gormuyorum tersim pistir sempatiksalakcinnikafamçokkarıştı
Dönünce alırsın inş canım memleket başkadır tabii:)saat 01:00 hala internetlerdeyim off cok SIKILIYORUM bi donseydim memlekete SIKILICAK zaman olmayacakti... ama okulada baslama hic icimden gelmiyor off o yol cekilirimi ya biktim incirlik dolmuslarindan ... bide sabahcilik sabahin korunde kalk cin iskencesi acilen araba almam lazim ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?