2010 Nisan Anneleri

neden ama:ecrin_bebek: opuyorumnanaktan

acindan olecek banamisin demiyor emmemde emmem zorla verdim sinirlendi agladi 10cc icti 100cc kustu ustume ama kendi bilir meme filan yok bugun ona acliktan zirlayana kadar .elmi yaman beymi yaman 2-3 gundur ne bu ya komaya soktu beni klava: delis fisseklaelaelaelaelae

Deli fisegi nihayet emzirebildik bundan sonra yontemi buldum uyku sersemi ve los bir ortamda kandiriyorum memeyi hupletiyor ehehehehe... bugunu de atlattik bakalim yarina bizi neler bekliyor simdiden stres oldum yine emmeyecek diye ... valla kendi bilir acikirsa yer ... limoniyik te baristik simdi opuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5

Günaydı filiz,mavi nasıl emiyor mu?

yurdagulcüğüm-özgeciğim Allah rahmet eylesin,başka acı göstermesin.

gocan seni birakip denizemi gitti abaooo ben olsam cingar cikaririm sen yine hanimefendiligini bozmamissin bayanssulusmile

cancağızım deniz 2 km evden:))))yoksa ben onu tek başına tatile yollarmıyım hiç helede benkaydirigubbakcemile3

kızlar günaydın rizede şuan öyle bi nem varki ne uyuyabildik gece nede şuan rahat oturabilioz.şuan hava sıcaklığı 34,nem oranı 94 .nem insanı bitirio olduğunuz yerde terliosunuz.gecede okadar terledikki kocama dedim ayrı yatalım değmeyelim birbirimize.oğlumda sık sık uyandı su içindeydi yavrum sık sık değiştim onu.ramazanda gelio umarım bukadar sıcak gecmez allah kolaylık verir.

poyraz a ilk defa dün akşam mamasından ve babymix den yoğurt mayaladım.gece uyanınca açtım buzdolabına attım.biraz sulu oldu ama ilk deneyimime göre fena sayılmaz.bugün annem 3-4 kaşık vercek bakalım beyfendi beğencekmi?ayın 7 sinde doktor kontrolümüz var bakalım ek gıda konusunda neler tavsiye etcek doktorumuz iple çekiorum valla.

ek gida fobisi bi bende var herhlade ya ben cok tirsiyorum ne yedirecegiz organik bulmak lazim bide napacauugggkkk bende ayin 7 sini iple cekiyorum bizede yaz Hayriye doktorun onerilerini bu arada burda da hava yaniyor ama ev buz gibi ona ragemn biz ayri takiliyoruz kocayla adam uyuyamiyomus bebekli oda da enteresan bi kisilik sabir tasimicatlatmak uzere bakalim sonunu iyi gormuyorum tersim pistir sempatiksalakcinnikafamçokkarıştı

günaydın canım burasıda aynı çok nem var iskenderunda da.Hadi bakalım inşallah severek yer yoğurdunu poyraz paşa.
hmmm oyle de :sm_cool: anca beraber kanca beraber ehuehuuu...sengözlerimebaksanab

hihoyyyt:jeyyar:yerimseniben

saat 01:00 hala internetlerdeyim off cok SIKILIYORUM bi donseydim memlekete SIKILICAK zaman olmayacakti... ama okulada baslama hic icimden gelmiyor off o yol cekilirimi ya biktim incirlik dolmuslarindan ... bide sabahcilik sabahin korunde kalk cin iskencesi acilen araba almam lazim ...

en cokta haftasonu reale gitmeyi ozledim ekmek yapma makinesini sabah 9 a ayarlardik ekmek kokulariyla uyanip gazete cay keyfi kahvalti yapardik sonra suslenip puslenip reale giderdik ne varsa orda :) alisveris yapardik sinemaya girerdik kredi kartinin altindan girip ustundden cikardik sonra biramizi cerezimizi cipsimizi alip eve gelirdik tv karsisinda bide evde tikinirdik dvd izlerdik lostu izlerdik korku filmi izleyip tualete gidemezdim ben gocayi kapiya bekci dikerdim sohbet ede ede .............. eheheheeee:):))) off ya burasi cok SIKICI

ne güzelmiş eşinin bahanesi çocuklu odada uyuyamıyormuş .Hiç kusura bakmasın bende o zaman cıngar çıkarırırım.laelaelaelaelae

Dönünce alırsın inş canım memleket başkadır tabii:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…