2010 Nisan Anneleri

realde nasıl vakit geçiyor anlamıyorsun kizemuszemus

canım bende başta çok korukuyodum ama bebeği annem bakınca sağolsun hiç beni dinlemedi şimdi poyrazla karşılıklı yemekller yiyolar.poyraza okadar ii bakıoki.ben yine çorba ve gece mamalrında doktorumun verdiği beslenme tablosuna uymak istiorum.doktora bi gidelim aynen yazarım canım..

ii geceler sanaaaaa zemuszemus

ne güzel canım annen bakıyor ben işe başlayınca bakıcı bulmam lazım napacağımı bilmiyorum.Annem var ama yaşlı

ne güzel canım annen bakıyor ben işe başlayınca bakıcı bulmam lazım napacağımı bilmiyorum.Annem var ama yaşlı

canım ne zaman başlıosun işe ? bakıcı konusunda allah yardımcın olsun.inşalah ii birini bulursun.çok zor yaa benim bi kere aklım kalıosa (o da özlediğim için) senin 2 kere aklın kalcak evladında..

size günaydın dememi duydu sanırım elifim uyanmış öpüyorum kızlar yine gelirim

günaydın ve hoşçakal diyelim ozaman sana opuyorumnanaktan

Daha düşünmüyorum canım senelik iznim ve 20 günlük rapor hakkım var ama sonuçta başlayacağım.İnş bulurum iyi birini.

günaydın kızlar dün öyle berbat bir gündüki anlatamam biz dün 4. ay aşısını yaptırdık gitmeden calpol verdim bir çay kaşığı ilk 3 saat falan hiç bişeyi yoku sonra baygın baygın bakmlar ateş ve huzursuzluk çıktı gizoşta 6 saatin dolmasını bekledim bir çay kaşığı daha verdim sonra üstünde ne varsa çıkardım biraz oynadım yok neşesi yoktu kuzumun daha sonra karşımızda sağlık ocağı yok dedim devamlı ateş ölçmeyle olmayacak gidelim ateşi 37lerde hep bazen 37.7 oluyo içim gitti sonra sağlık ocağından olabileceğini eğer 38.5 falan geçerse muhakka getirmemizi söylediler ve ılık bir banyo yaptır ince bir çarşafla uyusun dediler yaptım bütün gece uyumadım başında elimde ateş ölçerle devamlı ölçtüm bir ara gözüm dalmış uyandığımda cayır cayır ateş içindeydi gizoş hmen üstünü bidaha soydum ılık bir süngerle vucudunu gezdirdim sonra uyudu sabahtanda en son 36.6 olmuştu ateşimiz şükürler olsun ilk aşımızda hiç bir ateş problemi yaşamamıştık içim gitti resmen onu öyle gördükce bu arada bize kan ilacı verildi sağlık ocağından 4. ay dolunca verilmesi lazımmış günde 9 damla şeklinde aç karnına uygulanacak bu sabah verdim ilk ilacını ama çok pis kokuyo hiç sevmedi gizoş mecbur içti birde leke bırakıyo sanırım çıtçıtlısına damlattım kahverengi bişey oldu ahhh bir büyüselerdi kuzucuklar

canım benim yaaa geçmiş olsun.insanın içi gitmezmi yaaa.ben bi sinek ısırığı için okadar üzüldüm ki.haklısın canım.bende ateşten çok korakrım bebekte.o yüzden arada ölçerim poyrazın ateşini.ahh canım ya böylelikle büyüyecek bebişlerimiz işte.allah beterlerinden korusun canım bebeklerimizi.birde hayatım bebeklerde 36 derece ateş normalmiş bana doktor sölemişti.38 i geçerse tehlikelidir demişti.

kızlar merhabalar çok yoğun çizim yapıyom 2 gündür yetiştirmek için işi o yüzden giremiyorum bir türlü. umarım herkesler iyidir.
biz dün doktora gittik 750 gram almışız 1 ayda mamalar saolsun. ek gıda konuştuk broşürler verdi. ve ek gıda verirken bebeği zorlamamam konusunda uyardı:)
ayrıca çalışıyomusun diye sordu 1 yaşına kadar evde çalışcam dedim çok iyi dedi. tabii kayınvalidemin suratını görmeliydiniz o sırada:)))) bir an önce çalışmaya başlamam ve kaanı ve evi ona bırakmam için can atıyorda:)))
ve kötü haber kaanı el hareketleri huzursuzluğu için uzun uzun inceledi. çok sağlıklı herşeyi ayına göre ama bu hareketleri düşündürüyor dedi. bizi gelişim nöroloğuna yönlendirdi. içimiz rahat etsin dedi. pazartesi randevu alacaz heryerde de bulunmuyomuş bu doktorlar o yüzden yoğunlarmış bir an önce o işide halledip içimizin rahatlaması lazım bu kadar hareketli ve huzursuz olmasının sebebi reflüden dolayı midesinin rahatsız olması olabilirmiş ama önce nörolog görcek bir şey çıkmazsa mide ilaçlarına başlıcaz çünkü 5. ayımıza giriyoruz, ar mama yiyoruz ama hala kusuyoruz

işte böyle geçmişi okuayacak fırsatım yok bugün ve yarın kaan da fırsat buldukça çizim yapmam lazım. umarım herkes iyidir öpüyorum hepiniziii.

çok geçmiş olsun canım çok şükür dikkatin ve bakımın sayesinde düşürmüşsün ateşini gizoşun. çok çok geçmiş olsun biz daha hiç ateşlenmedik umarım öyle bir durumda senin kadar bilinçli olabilirim. gizoşuma kocamn bir öpücük benden ve kaandan:)

canım süper haber bu 750 gram harika..maşallah kaana kaç kg oldu şimdi beyfendi?ek gıda konusunda verdiği bilgileri bizle paylaş olurmu?hatta uyguladığın tarifleride..el hareketlerine gelince kaanın el hareketlerinde ne varki ?huzursuz oldukları el hareketlerinden mi anlaşılıomuş?eğer midesinde hala rahatsızlık varsa muhtemelen ondandır canım yaa..inşallah kısa zamanda düzelir bakarsın çorbalara filan başlayınca düzelir kaan kuzu..kaan ve seni oğlulşumla kocaman öpüoz opuyorumnanaktan

canım çok teşekkür ederiz 7460 gram olduk artık teyzesi ek gıda içinde konuştuklarımız müsait bir zamanda ek gıda topiğinde aktarırım ayımızın dolmasına 1 hafta var 4. ayı tam bitsin öyle başla dedi doktorumuz.
kaan doğduğundan beri çok hareketli canım elleri ayakları sürekli tepiniyor yurdagülde gördü hatta:) ama ellerini özellikle huzursuz olduğu zamanlarda titretir gibi yapıyor. birde doktordayken de aynı şey oldu hiçbir pozisyonda mutlu değil genelde. kucakta nasıl tutarsak tutalım hareket çırpınma huzursuzluk var. ya sadece aşırı hareketli bir çocuk ya da bir rahatsızlığı var. biz hep bunlar normalmi acaba diyorduk. geçen kontrolde doktorumuzun de dikkatini çekti yenidoğan refleksleri olabilir önümüzdeki ay tekrar bakalım azalmazsa üzerinde dururuz dedi. bu ay da baktı bizim sıpadaki hareket azalmıyo artıyo çocuk nöroloğunun görmesinde fayda var dedi. çok da kararsız kaldı aslında bakması, işitmesi ayaklarının basması herşeyi normal ama bu hareketlerine bir anlam veremedi kadın. içimiz rahat etsin dedi.

oyy maşallah kaana..allah nazarlardan saklasın bende çok merak ediorum poyrazın kilosunu.canım o sipariş verdiğin hap geldimi süt durumun ne alemde?

oyy maşallah kaana..allah nazarlardan saklasın bende çok merak ediorum poyrazın kilosunu.canım o sipariş verdiğin hap geldimi süt durumun ne alemde?
saol tatlımm poyrazım da kilocukları almıştır inşallahhh:) tatlım ilaç dün akşama doğru geldi direk başladım. dün sabah sağmaya kalktım 10 ml çıkmadı sinirim bozuldu çok uğraşmadım. bugün yarım saat uğraştım 50 ml çıktı. hemen ilaca bağlamak istemiyorum çünkü kaan hiç emmiyor artık ağzını bile sürmüyo. o arada birikmiş olabilir. yarına kesin bir sonuca varırım. günde 3-4 defa 2 şer tablet alıyom ben işe yarar inşallah ama kaan hiç emmiyor yarasa ne olacak bilmiyom sağdığım kadarını vercem artık.

ama ilaçtan önce sütümü artıracak süper bişey oldu:))) kaynanam haftaya köye fındık toplamaya gitcek 1 ay kalcak. o arada ben annemi getircem. ahanda sana süt artıracak ilaç:)))))))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…