:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: aman aman gölge etmesin yeter boşver canım. benimki hem faydalı hem zararlı aksine. yardımlarını inkar edemem ama yardım içinde çekilcek çile diil yaniaklinialirimsmileaklinialirimsmileay alemsin tuba:)) süt artıcı en mikemmel şeyi bulmuşsun desene.ay acep ben nerelere göndersem bu kadını :))) gerçi bana bi faydası da zararı da yok garibin..
kızlar merhabalar çok yoğun çizim yapıyom 2 gündür yetiştirmek için işi o yüzden giremiyorum bir türlü. umarım herkesler iyidir.
biz dün doktora gittik 750 gram almışız 1 ayda mamalar saolsun. ek gıda konuştuk broşürler verdi. ve ek gıda verirken bebeği zorlamamam konusunda uyardı:)
ayrıca çalışıyomusun diye sordu 1 yaşına kadar evde çalışcam dedim çok iyi dedi. tabii kayınvalidemin suratını görmeliydiniz o sırada:)))) bir an önce çalışmaya başlamam ve kaanı ve evi ona bırakmam için can atıyorda:)))
ve kötü haberkaanı el hareketleri huzursuzluğu için uzun uzun inceledi. çok sağlıklı herşeyi ayına göre ama bu hareketleri düşündürüyor dedi. bizi gelişim nöroloğuna yönlendirdi. içimiz rahat etsin dedi. pazartesi randevu alacaz heryerde de bulunmuyomuş bu doktorlar o yüzden yoğunlarmış bir an önce o işide halledip içimizin rahatlaması lazım bu kadar hareketli ve huzursuz olmasının sebebi reflüden dolayı midesinin rahatsız olması olabilirmiş ama önce nörolog görcek bir şey çıkmazsa mide ilaçlarına başlıcaz çünkü 5. ayımıza giriyoruz, ar mama yiyoruz ama hala kusuyoruz
işte böyle geçmişi okuayacak fırsatım yok bugün ve yarın kaan da fırsat buldukça çizim yapmam lazım. umarım herkes iyidir öpüyorum hepiniziii.
bu arada face grubunuza bende katıldım arkadaşlar kızımın fotoğraflarını paylaştım :)) hepinizin face deki adını bilmiyorum henüz karıştırabilirim .
teşekür ederiz mehtap teyzesiii:) inşallah çıkmaz birşey. kaynanam için sizin de gözünüz aydın kadını size şikayet ede ede bi hal oldumkaydirigubbakcemile3 artık bende başka şeylerden bahsedebilirim:))))))))))Tuğbacığım maşallah kaana.Ellerinin titremesindende bişey çıkmaz inşllah.Kaynanan içinde gözün aydınhihoyyyt:lepi:
teşekkürler canım size de geçmiş olsun. sanırım bizim kuzucukların mideleri falan yanıyo rahatsız oluyolar sürekli kusmak hiç kolay değil. anne sütü aldığı zamanlarda benim de oğlum çok çok aşırı kusuyordu. şimdi anti reflü mama kullanıyoz ona rağmen kusuyor. bu kadar harekete kusmaya iyi yine kilo alıyolar canım hiç üzülme az kaldı inşallah katı gıdalara geçince ve biraz daha oturmaya başlayınca bu kadar kusmazlar inşallah.canım geçmiş olsun hadi bakalım bu ayıda atlattınız bizim de kotnrolümüze daha iki hafta var . bende kaa nın hareketlerine takıldım benim kızım da (İLKİM ) da reflü var söylemiştim oda çok hareketli pır pır sürekli eli kolu durmuyor veee emiyor ama emdiğinden fazlasını kusuyor süreki ayaktayız kucağımızda gaz çıkarıyoruz ..sanki benim kız hiç gelişemedi diye düşünüyorum çok canım sıkılıyor .neyse allah yardımcımız olsun ,bu bebişler büyüyecek ama ömrümüzden ömür de gidecek sanırım .
kaydirigubbakcemile3sırnaşık şeyteşekür ederiz mehtap teyzesiii:) inşallah çıkmaz birşey. kaynanam için sizin de gözünüz aydın kadını size şikayet ede ede bi hal oldumkaydirigubbakcemile3 artık bende başka şeylerden bahsedebilirim:))))))))))
kusmalar tam biter rahatladık deriz dişçıkarma seanslarımız başlar, o biter emekleme böyleeee 20 yaşına gelirlerde koyunlarına bir hatun verirsek belki az rahat ederiz:roflol::roflol: ömer eymen sadece anne sütüyle geçirdi bu ayı canım. malum onların ihtiyacı artma, bizim sütler de azalma eğiliminde malesef. o yüzden hiç takma kafana. çocuk aç kalmasın da varsın az kilo alsın yetrki anne sütüyle beslensin.kaydirigubbakcemile3sırnaşık şey
Canım ne zaman bitecek bu kusmalar bilmiyorum.Ömer eymen 7.000 olmussa ancak
Kıyamam gizemciğimize.Aşılar belli olmuyor canım, bazısında ateş yapıyor bazısı çok rahat geçiyor bizimkide ayın 4'ünde biz napacağız bakalım.günaydın kızlar dün öyle berbat bir gündüki anlatamam biz dün 4. ay aşısını yaptırdık gitmeden calpol verdim bir çay kaşığı ilk 3 saat falan hiç bişeyi yoku sonra baygın baygın bakmlar ateş ve huzursuzluk çıktı gizoşta 6 saatin dolmasını bekledim bir çay kaşığı daha verdim sonra üstünde ne varsa çıkardım biraz oynadım yok neşesi yoktu kuzumun daha sonra karşımızda sağlık ocağı yok dedim devamlı ateş ölçmeyle olmayacak gidelim ateşi 37lerde hep bazen 37.7 oluyo içim gitti sonra sağlık ocağından olabileceğini eğer 38.5 falan geçerse muhakka getirmemizi söylediler ve ılık bir banyo yaptır ince bir çarşafla uyusun dediler yaptım bütün gece uyumadım başında elimde ateş ölçerle devamlı ölçtüm bir ara gözüm dalmış uyandığımda cayır cayır ateş içindeydi gizoş hmen üstünü bidaha soydum ılık bir süngerle vucudunu gezdirdim sonra uyudu sabahtanda en son 36.6 olmuştu ateşimiz şükürler olsun ilk aşımızda hiç bir ateş problemi yaşamamıştık içim gitti resmen onu öyle gördükce bu arada bize kan ilacı verildi sağlık ocağından 4. ay dolunca verilmesi lazımmış günde 9 damla şeklinde aç karnına uygulanacak bu sabah verdim ilk ilacını ama çok pis kokuyo hiç sevmedi gizoş mecbur içti birde leke bırakıyo sanırım çıtçıtlısına damlattım kahverengi bişey oldu ahhh bir büyüselerdi kuzucuklar
slm canlar... iki gündür giremedim misafir vardı... bide çok stresliyim kpss ne zamn açıklanacak sonum ne olcak diye düşünmekten yoruldum vallamafoldumben bi atansam bi bitse şu işkence kurban adadım valla... tuğba geçmiş olsun ve gözün aydın canım benim allahım bi ayda olsa rahatlattı seni kafanı dinle bol bol.... ayın 10unda aşımız var bizimde korkuyorum valla ateşlenecek diye... kilosunuda çok merak ediyorum ara ara mama veriyodum artık vermiyorum korkuyorum meme emmez diye... 6 temmuzda 5.5 kiloydu 62 cm boyuydu bakalım ne kadar olacak kızım....
kıslarr ıyı aksamlar hepınızee..umarım herkes ıyıdır tabı bebıslerde..
sıze bısey sorucam daha önce konusuldumu bılmıyorum ama acayıp derecede saclarım dokulmeye basladı.dogum sonrası normalmıs.hamıleyken hıc dökulmuyo desem yerı vardı .banyodan sonra bıle tek tük dokulurdu.şimdi yakında kel kalırım heralde neyapmam lazım sasırdım kaldım.sampuan mı degıstıreyım bakımmı yapayım nasıl yapayım kestırsemmı kökunden offfff bebeklerımız ıcın deger ama kel kalıcam yaaa
zeynepcım gızosa gecmıs olsun canım sukur sag saglım atlatmıssınız darısı bızım basmıza ası konusunda ben atesı cıkacak dıye cok korkuyorum ılkınde cıkmıstı 38.5 olmustu ıns bunda da olmaz ben sureklı normal zamanda bıle olcuyorum ates konusunu cok buyutuyorum. Tugbaccım maas. Kaana bu arada son 3 gundur ıdıl de ellerıyle karnına vurmaya basladı kaan gıbı ya bu arada kızlar sankı ıdıl zayıfladı gıbı gelıyor bana saglık ocagına gıtmeme daha cok var acaba pazartesı bı tarttırsammı ya yada boyu uzamıs ondanmı zayıf gelıyor bana guzel emmıyor aslında sutum de var ama anlam veremedım hayırlısı artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?