2010 Nisan Anneleri

ay alemsin tuba:)) süt artıcı en mikemmel şeyi bulmuşsun desene.ay acep ben nerelere göndersem bu kadını :))) gerçi bana bi faydası da zararı da yok garibin..

ay alemsin tuba:)) süt artıcı en mikemmel şeyi bulmuşsun desene.ay acep ben nerelere göndersem bu kadını :))) gerçi bana bi faydası da zararı da yok garibin..
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: aman aman gölge etmesin yeter boşver canım. benimki hem faydalı hem zararlı aksine. yardımlarını inkar edemem ama yardım içinde çekilcek çile diil yaniaklinialirimsmileaklinialirimsmile

Tuğbacığım maşallah kaana.Ellerinin titremesindende bişey çıkmaz inşllah.Kaynanan içinde gözün aydınhihoyyyt:lepi:

canım geçmiş olsun hadi bakalım bu ayıda atlattınız bizim de kotnrolümüze daha iki hafta var . bende kaa nın hareketlerine takıldım benim kızım da (İLKİM ) da reflü var söylemiştim oda çok hareketli pır pır sürekli eli kolu durmuyor veee emiyor ama emdiğinden fazlasını kusuyor süreki ayaktayız kucağımızda gaz çıkarıyoruz ..sanki benim kız hiç gelişemedi diye düşünüyorum çok canım sıkılıyor .neyse allah yardımcımız olsun ,bu bebişler büyüyecek ama ömrümüzden ömür de gidecek sanırım .

bu arada face grubunuza bende katıldım arkadaşlar kızımın fotoğraflarını paylaştım :)) hepinizin face deki adını bilmiyorum henüz karıştırabilirim .

Tuğbacığım maşallah kaana.Ellerinin titremesindende bişey çıkmaz inşllah.Kaynanan içinde gözün aydınhihoyyyt:lepi:
teşekür ederiz mehtap teyzesiii:) inşallah çıkmaz birşey. kaynanam için sizin de gözünüz aydın kadını size şikayet ede ede bi hal oldumkaydirigubbakcemile3 artık bende başka şeylerden bahsedebilirim:))))))))))

teşekkürler canım size de geçmiş olsun. sanırım bizim kuzucukların mideleri falan yanıyo rahatsız oluyolar sürekli kusmak hiç kolay değil. anne sütü aldığı zamanlarda benim de oğlum çok çok aşırı kusuyordu. şimdi anti reflü mama kullanıyoz ona rağmen kusuyor. bu kadar harekete kusmaya iyi yine kilo alıyolar canım hiç üzülme az kaldı inşallah katı gıdalara geçince ve biraz daha oturmaya başlayınca bu kadar kusmazlar inşallah.

kaydirigubbakcemile3sırnaşık şey
Canım ne zaman bitecek bu kusmalar bilmiyorum.Ömer eymen 7.000 olmussa ancak

Son düzenleme:
kaydirigubbakcemile3sırnaşık şey
Canım ne zaman bitecek bu kusmalar bilmiyorum.Ömer eymen 7.000 olmussa ancak
kusmalar tam biter rahatladık deriz dişçıkarma seanslarımız başlar, o biter emekleme böyleeee 20 yaşına gelirlerde koyunlarına bir hatun verirsek belki az rahat ederiz:roflol::roflol: ömer eymen sadece anne sütüyle geçirdi bu ayı canım. malum onların ihtiyacı artma, bizim sütler de azalma eğiliminde malesef. o yüzden hiç takma kafana. çocuk aç kalmasın da varsın az kilo alsın yetrki anne sütüyle beslensin.

slm canlar... iki gündür giremedim misafir vardı... bide çok stresliyim kpss ne zamn açıklanacak sonum ne olcak diye düşünmekten yoruldum vallamafoldumben bi atansam bi bitse şu işkence kurban adadım valla... tuğba geçmiş olsun ve gözün aydın canım benim allahım bi ayda olsa rahatlattı seni kafanı dinle bol bol.... ayın 10unda aşımız var bizimde korkuyorum valla ateşlenecek diye... kilosunuda çok merak ediyorum ara ara mama veriyodum artık vermiyorum korkuyorum meme emmez diye... 6 temmuzda 5.5 kiloydu 62 cm boyuydu bakalım ne kadar olacak kızım....

Kıyamam gizemciğimize.Aşılar belli olmuyor canım, bazısında ateş yapıyor bazısı çok rahat geçiyor bizimkide ayın 4'ünde biz napacağız bakalım.

a.s.hoşgeldin canım.

merhaba kızlarr
dünden beri belim ağrıyor o yüzden dinlendim biraz
sizler nasılsınız bebişler nasıl?
zeynepçim çok üzüldüm gizemime canımyaa ama çok şükür düzelmiş . kan damlasını bende sordum ama vermedi ebeler daha erken diye olmazsa tekrar gideyim ben
tuğbacım maşallah kaan a tatlım sadece tedbir amaçlıdır bişey çıkmayacak inşallah bizimde 20 eylülde batın ultrasonu çekilecek geçen ay kontrolde doktor karaciğerinde büyüme varmış gibi geldi dedi ama o zaman hastaydı ve antibiyotik almıştı yusuf o yüzden olabilir dedi ama bizimde içimiz rahat etmedi çektirelim dedik. kayınvalde konusuna gelince çokkk sevindim tatlım bir ay da bir aydır:)
nesli cim sende hoşgeldin aramıza
buketçim inşallah atanırsın canım

jalemmmmmm inşallah canım yaaa atanamazsam çok zop bi yıl bekliyo bizii allah herkese içindede bana nasip etsin inşallah.. hem bence yusufumunda yoktur bişeysi antibiyotik kullandı için öle sanılmıştır

kıslarr ıyı aksamlar hepınızee..umarım herkes ıyıdır tabı bebıslerde..
sıze bısey sorucam daha önce konusuldumu bılmıyorum ama acayıp derecede saclarım dokulmeye basladı.dogum sonrası normalmıs.hamıleyken hıc dökulmuyo desem yerı vardı .banyodan sonra bıle tek tük dokulurdu.şimdi yakında kel kalırım heralde neyapmam lazım sasırdım kaldım.sampuan mı degıstıreyım bakımmı yapayım nasıl yapayım kestırsemmı kökunden offfff bebeklerımız ıcın deger ama kel kalıcam yaaa

ooo konusulmaz mi ana gundem maddesi , ben cok sikayetciyim bide saclarim cok uzun kestirmekte istemiyorum napcam bilmiyorum saga sola dokulen saclari toplamak icin kadi kopek kili toplayan bisey aldim marketten cok ise yariyor tavsiye ederim buyuk marketlerde pet shop bolumunde bulabilirsin rulo seklinde yapiskanli sapindan tutup ruloyu yuvarliyisun yatakta yorganda kil birakmiyor.hadi yatak yorgan banyo neysede korkuyorum bi gun yemegin icinden cikica diye gecen gun bebisin bezini degistiriyorum cocugun kicindan bile kilim cikti naniknanik

zeynepcım gızosa gecmıs olsun canım sukur sag saglım atlatmıssınız darısı bızım basmıza ası konusunda ben atesı cıkacak dıye cok korkuyorum ılkınde cıkmıstı 38.5 olmustu ıns bunda da olmaz ben sureklı normal zamanda bıle olcuyorum ates konusunu cok buyutuyorum. Tugbaccım maas. Kaana bu arada son 3 gundur ıdıl de ellerıyle karnına vurmaya basladı kaan gıbı ya bu arada kızlar sankı ıdıl zayıfladı gıbı gelıyor bana saglık ocagına gıtmeme daha cok var acaba pazartesı bı tarttırsammı ya yada boyu uzamıs ondanmı zayıf gelıyor bana guzel emmıyor aslında sutum de var ama anlam veremedım hayırlısı artık

Bu aylarda normal diyolar az kilo almasina kilo kaybetcegini sanmiyorum sadece eskiye oranla daha az aliyodur ee boyuda uzayinca sana oyle gozukmustur bizim kizinda masallah yuzu tombak ama govde minik kilosu bakinca guzel gorunuyor ama tartida oyle degil benimde kafam bu olaya basmiyor 6 kilo ancaktir su anda bizden sonra dogan bebeler bizi gecti ustelikte dogum kilosuda gayet iyiydi Derin Mavinin , neyse cok dusunmeyecegim kilodan daha onemli seyler var bakiyorum ayina gore gelisimi iyi kahkaha bile atti ell goz kordinasyonu gayet iyi daha ne olsun dadindan yinmiyor hahahahcokacimcoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…