- 16 Haziran 2008
- 1.257
- 34
- 163
dövemessinnnnnnnn uleynnnnnnnnnnn:)Ben bu kizi dovcem ama aklinialirimsmile
hayıelı olsun canım.hoşgeldin aramıza.opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanbende nisan annesiyim....üçüncü deneme tüp yaptırdık 2009 un temmuzu son adet dönemimdi...nisan 1 de geldi meleğim...ALLAH ım herkese nasip etsin...sağlıklı ve hayırlı.....inanın bebeğimi her yedirişimde her altını aldığımda uyutmamda kısacası onunla geçirdiğim her saniye olmayanlara dua ediyorum...arkadaşlarrr inşaallah birlikte sevinecezz...herkesin hamiş haberlerini bekliyorum...üreyin arkadaşlar çoğalın....türkiye güçlensinnnnnnnnnn...............nisan 1 de şaka gibi geldi kızım...allah herkese en kısa zamanda nasip etsin...hemde süpriz bir biçimde tedavisizz.....inşallah
iyiz canımcım.selam hatunlar nasılsınız bi bakem dedim
cokur cokue emsin inşallah mavimiz.acindan olecek banamisin demiyor emmemde emmem zorla verdim sinirlendi agladi 10cc icti 100cc kustu ustume ama kendi bilir meme filan yok bugun ona acliktan zirlayana kadar .elmi yaman beymi yaman 2-3 gundur ne bu ya komaya soktu beniklava: delis fisseklaelaelaelaelae
sendeki bu inat olduktan sonra emer filizcim:)oh yarasın mavişime...Deli fisegi nihayet emzirebildik bundan sonra yontemi buldum uyku sersemi ve los bir ortamda kandiriyorum memeyi hupletiyor ehehehehe... bugunu de atlattik bakalim yarina bizi neler bekliyor simdiden stres oldum yine emmeyecek diye ... valla kendi bilir acikirsa yer ... limoniyik te baristik simdi opuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5
ramazan kolay geçer inşallah ya.ben tutmam heralde ama tutanlar için kolay olur inşallah.kızlar günaydın rizede şuan öyle bi nem varki ne uyuyabildik gece nede şuan rahat oturabilioz.şuan hava sıcaklığı 34,nem oranı 94 .nem insanı bitirio olduğunuz yerde terliosunuz.gecede okadar terledikki kocama dedim ayrı yatalım değmeyelim birbirimize.oğlumda sık sık uyandı su içindeydi yavrum sık sık değiştim onu.ramazanda gelio umarım bukadar sıcak gecmez allah kolaylık verir.
ramazan kolay geçer inşallah ya.ben tutmam heralde ama tutanlar için kolay olur inşallah.
poyraz a ilk defa dün akşam mamasından ve babymix den yoğurt mayaladım.gece uyanınca açtım buzdolabına attım.biraz sulu oldu ama ilk deneyimime göre fena sayılmaz.bugün annem 3-4 kaşık vercek bakalım beyfendi beğencekmi?ayın 7 sinde doktor kontrolümüz var bakalım ek gıda konusunda neler tavsiye etcek doktorumuz iple çekiorum valla.
bende yalattım şimdiye kadar.aldığı kadar anne sütü alsın varken bence..ek gida fobisi bi bende var herhlade ya ben cok tirsiyorum ne yedirecegiz organik bulmak lazim bide napacauugggkkk bende ayin 7 sini iple cekiyorum bizede yaz Hayriye doktorun onerilerini bu arada burda da hava yaniyor ama ev buz gibi ona ragemn biz ayri takiliyoruz kocayla adam uyuyamiyomus bebekli oda da enteresan bi kisilik sabir tasimicatlatmak uzere bakalim sonunu iyi gormuyorum tersim pistir sempatiksalakcinnikafamçokkarıştı
adanaya bayadır gitmiyorum.sena nlatınca fikizcim özlemişim beeee...en cokta haftasonu reale gitmeyi ozledim ekmek yapma makinesini sabah 9 a ayarlardik ekmek kokulariyla uyanip gazete cay keyfi kahvalti yapardik sonra suslenip puslenip reale giderdik ne varsa orda :) alisveris yapardik sinemaya girerdik kredi kartinin altindan girip ustundden cikardik sonra biramizi cerezimizi cipsimizi alip eve gelirdik tv karsisinda bide evde tikinirdik dvd izlerdik lostu izlerdik korku filmi izleyip tualete gidemezdim ben gocayi kapiya bekci dikerdim sohbet ede ede .............. eheheheeee:):))) off ya burasi cok SIKICI
offff bakıcı derdi ben de var ya....ne güzel canım annen bakıyor ben işe başlayınca bakıcı bulmam lazım napacağımı bilmiyorum.Annem var ama yaşlı
çok zor olacak yaa....nasıl bırakıp gidecem ya...
zeynepcim atlatmışsın çok şükğr.bakalım bzim nasıl olacak.b valla ya büyüselerdi bi sağlıkla...günaydın kızlar dün öyle berbat bir gündüki anlatamam biz dün 4. ay aşısını yaptırdık gitmeden calpol verdim bir çay kaşığı ilk 3 saat falan hiç bişeyi yoku sonra baygın baygın bakmlar ateş ve huzursuzluk çıktı gizoşta 6 saatin dolmasını bekledim bir çay kaşığı daha verdim sonra üstünde ne varsa çıkardım biraz oynadım yok neşesi yoktu kuzumun daha sonra karşımızda sağlık ocağı yok dedim devamlı ateş ölçmeyle olmayacak gidelim ateşi 37lerde hep bazen 37.7 oluyo içim gitti sonra sağlık ocağından olabileceğini eğer 38.5 falan geçerse muhakka getirmemizi söylediler ve ılık bir banyo yaptır ince bir çarşafla uyusun dediler yaptım bütün gece uyumadım başında elimde ateş ölçerle devamlı ölçtüm bir ara gözüm dalmış uyandığımda cayır cayır ateş içindeydi gizoş hmen üstünü bidaha soydum ılık bir süngerle vucudunu gezdirdim sonra uyudu sabahtanda en son 36.6 olmuştu ateşimiz şükürler olsun ilk aşımızda hiç bir ateş problemi yaşamamıştık içim gitti resmen onu öyle gördükce bu arada bize kan ilacı verildi sağlık ocağından 4. ay dolunca verilmesi lazımmış günde 9 damla şeklinde aç karnına uygulanacak bu sabah verdim ilk ilacını ama çok pis kokuyo hiç sevmedi gizoş mecbur içti birde leke bırakıyo sanırım çıtçıtlısına damlattım kahverengi bişey oldu ahhh bir büyüselerdi kuzucuklar
tuğbacım inş.bişe çıkmaz .kaynanan da gidiyomuş hadi gözün aydın canım.kızlar merhabalar çok yoğun çizim yapıyom 2 gündür yetiştirmek için işi o yüzden giremiyorum bir türlü. umarım herkesler iyidir.
biz dün doktora gittik 750 gram almışız 1 ayda mamalar saolsun. ek gıda konuştuk broşürler verdi. ve ek gıda verirken bebeği zorlamamam konusunda uyardı:)
ayrıca çalışıyomusun diye sordu 1 yaşına kadar evde çalışcam dedim çok iyi dedi. tabii kayınvalidemin suratını görmeliydiniz o sırada:)))) bir an önce çalışmaya başlamam ve kaanı ve evi ona bırakmam için can atıyorda:)))
ve kötü haberkaanı el hareketleri huzursuzluğu için uzun uzun inceledi. çok sağlıklı herşeyi ayına göre ama bu hareketleri düşündürüyor dedi. bizi gelişim nöroloğuna yönlendirdi. içimiz rahat etsin dedi. pazartesi randevu alacaz heryerde de bulunmuyomuş bu doktorlar o yüzden yoğunlarmış bir an önce o işide halledip içimizin rahatlaması lazım bu kadar hareketli ve huzursuz olmasının sebebi reflüden dolayı midesinin rahatsız olması olabilirmiş ama önce nörolog görcek bir şey çıkmazsa mide ilaçlarına başlıcaz çünkü 5. ayımıza giriyoruz, ar mama yiyoruz ama hala kusuyoruz
işte böyle geçmişi okuayacak fırsatım yok bugün ve yarın kaan da fırsat buldukça çizim yapmam lazım. umarım herkes iyidir öpüyorum hepiniziii.
belin için geçmiş olsun canım.merhaba kızlarr
dünden beri belim ağrıyor o yüzden dinlendim biraz
sizler nasılsınız bebişler nasıl?
zeynepçim çok üzüldüm gizemime canımyaa ama çok şükür düzelmiş . kan damlasını bende sordum ama vermedi ebeler daha erken diye olmazsa tekrar gideyim ben
tuğbacım maşallah kaan a tatlım sadece tedbir amaçlıdır bişey çıkmayacak inşallah bizimde 20 eylülde batın ultrasonu çekilecek geçen ay kontrolde doktor karaciğerinde büyüme varmış gibi geldi dedi ama o zaman hastaydı ve antibiyotik almıştı yusuf o yüzden olabilir dedi ama bizimde içimiz rahat etmedi çektirelim dedik. kayınvalde konusuna gelince çokkk sevindim tatlım bir ay da bir aydır:)
nesli cim sende hoşgeldin aramıza
buketçim inşallah atanırsın canım
iyiyim bebişimde i çok şükr.
kıslarr ıyı aksamlar hepınızee..umarım herkes ıyıdır tabı bebıslerde..
sıze bısey sorucam daha önce konusuldumu bılmıyorum ama acayıp derecede saclarım dokulmeye basladı.dogum sonrası normalmıs.hamıleyken hıc dökulmuyo desem yerı vardı .banyodan sonra bıle tek tük dokulurdu.şimdi yakında kel kalırım heralde neyapmam lazım sasırdım kaldım.sampuan mı degıstıreyım bakımmı yapayım nasıl yapayım kestırsemmı kökunden offfff bebeklerımız ıcın deger ama kel kalıcam yaaa
evet konuşulmuştu canım.herkes aynı dertten muzdarip.hormonlardan dolayı oluyormuş..