2010 Nisan Anneleri

Ben bu kizi dovcem ama aklinialirimsmile
dövemessinnnnnnnn uleynnnnnnnnnnn:)

hayıelı olsun canım.hoşgeldin aramıza.

selam hatunlar nasılsınız bi bakem dedim
iyiz canımcım.

cokur cokue emsin inşallah mavimiz.

sendeki bu inat olduktan sonra emer filizcim:)oh yarasın mavişime...

ramazan kolay geçer inşallah ya.ben tutmam heralde ama tutanlar için kolay olur inşallah.

bende yalattım şimdiye kadar.aldığı kadar anne sütü alsın varken bence..

adanaya bayadır gitmiyorum.sena nlatınca fikizcim özlemişim beeee...

ne güzel canım annen bakıyor ben işe başlayınca bakıcı bulmam lazım napacağımı bilmiyorum.Annem var ama yaşlı
offff bakıcı derdi ben de var ya....
çok zor olacak yaa....nasıl bırakıp gidecem ya...

zeynepcim atlatmışsın çok şükğr.bakalım bzim nasıl olacak.b valla ya büyüselerdi bi sağlıkla...

tuğbacım inş.bişe çıkmaz .kaynanan da gidiyomuş hadi gözün aydın canım.

belin için geçmiş olsun canım.
iyiyim bebişimde i çok şükr.

evet konuşulmuştu canım.herkes aynı dertten muzdarip.hormonlardan dolayı oluyormuş..

fadime,nazlı ,filiz nabersiniz arkidişler....
bugs buny geldi aklıma arkidiş deyince:)

ablam gelmisti internete muhabbete dalmisim yaff:) aplami ozledim ben hemde cok :gitme:

Yurdagul ya bu arada bisey soracagim Idilin kakasi ne alemde bizde azalma var artik eskisi gibi gunde 5 yapmiyor neyseki simdi gunde 1-2 hic yapmadigi olmadi yani 24 satti gecirmedi hic ama gunde 2 ye dusurdu nadiren 3 yapiyor bazen de 1 kez . heralde normaldir sonucta buyor oyle cok kaka edilirmi ya degil mi belki kilo alimina bi faydasida olur ... kiloyla bozdum kafayi guya takmiyodum noldu ??? :):)))

canım benimde saçlarım aynen kel kalacakmışım gibi dökülüyor. ama internette okumuştum hamilelikte hormonların etkisi ile dökülmesi gerekipde dökülmeyen saçlar doğumdan 2-3 ay sonra dökülürmüş.

saol jalecim inşallah ahmet yusufun da hiçbirşeyi çıkmayacak kaanında. ben düşünmeyeye çalışıyorum çünkü aklıma geldikçe ağlıyorum.
saol yurdagülcüm. desene bizim kuzucuklar birbirlerinden huy kaptılar:))) karnına çok vurmasın idilcik yaa kusar sonra :) canım sağlık ocağı yakınsa aklında kalacağına gidip tarttırabilirsin bence de faydası olur zararı olmaz. sıcaklardanmıdır 4. ayın belasımıdır bilmiyom ama kuzucuklar emmek istemiyor. sanırım kaan tamamen bıraktı memeyi 1 haftadır hiç emmedi.
tuğbacım inş.bişe çıkmaz .kaynanan da gidiyomuş hadi gözün aydın canım..
teşekkür ederiz teyzesi :) 1 ay rahatım hatta annemi getirtmek istiyorum konyadan:)

iyi günler herkese...
ben böle sıcak görmedim çıkuravalı olaraktan...
cehennemde napacağız ya...buna dayanamıyoruz.mutfakta iş yapmak ölüm gibi...
asıl mutfağa klima şart bizler için.tüm gün mutfakta geçiyor nerdeyse....
klimayı çalıştırmak zorunda kaldım napim uyumuyor defne....

benim kızım emiyor çok şükür ama eskisi gibi memede çok kalmıyor.belki çeneleri kuvvetlendi iyice .kısa sürede mideye indiriyorlardır sütleri.boyu uzadığından öle gelmiştir yurdagülcüm.

ablam gelmisti internete muhabbete dalmisim yaff:) aplami ozledim ben hemde cok :gitme:
ne güzel ablan var benim yokkk.en büyük benim.

yeaapp yuppii :) 6 ay kaldi goz acip kapayana gecer ama diyorum ki mavisim cok tatli simdi ozmana buyup kartalasir mi ?? anneannesi dedesi teyzesi daha goremdi :2:
ne kartlaşması be yafffffff.daha de güzelleşür.tam sevilecek gibi olacaklar .emekleyince çok tatlı olacaklar eminim.

arkadaşlar oğlumun bezinde pembe bir leke farkettim bugün neden olabileceği hakkında bilgisi olan var mı acaba??

Bende görmüştüm küçük iplik kan gibi tahlil yaptırdım şükür bişey çıkmadı.En güzeli kaka tahlili yaptır için rahatlamış olur.

Bende görmüştüm küçük iplik kan gibi tahlil yaptırdım şükür bişey çıkmadı.En güzeli kaka tahlili yaptır için rahatlamış olur.

evet yarın ilk işim gidip tahlil yaptırmak olacak umarım bişey çıkmaz bide bizimki kakasında değil idrarında.forumda konu açtım sıcaklarda su eksikliğinden falan yazmıslar ama bilmiyorum

aynen canım buralarda öle.ben yemek yaparken çıldırdım bugün.bide akşam ütü yaptım buhardan yandım resmen.allah aratmasın bu günleri ama çok sıcaak gerçekten.poyrazda sürekli ter içinde kalıp uyanıo

arkadaşlar oğlumun bezinde pembe bir leke farkettim bugün neden olabileceği hakkında bilgisi olan var mı acaba??

canım ihmal etme.mutlaka tahlil yaptır.su vermiomusun normalde hiç bebeğine?

ii geceler kızlar.çok sıcak ve yoğun bi pazar geçirdim bu gün.kociş işe gitmek zorunda kaldı bizde oğlumla başbaşa kaldık.onla doyasıya oynadık bugün.yeni tatlarda tattık.elmalı muzlu organik püre verdim ona bayıldı valla.devmını istedi ama vermedim.bide akşam üzeri ona patatesli havuçlu prinçli çorba hazırladım pek beğenmedi ama yedirdim epeyi.kakasını da normal yptı yavrum bi sorun yok gibi görünüo.doktora gitmeme 6 gün var ama dayanamdım tattırdım ona bugün.oğluşu ara ara uyutup ev temzliği ve yemek işine giriştim ama bu sıcakta canım çıktı dip köşe temziledim yemek yaptım.az öncede bi ton ütü yaptım artık dermanım kalmadı desem yeridir yani.yarın sürünerek gidecem işe.ayy bide eşimin kanser hastası dayısının vefat haberini aldık yarın akşamda cenaze evine gidecez.

herkeze ii geceler kzılar gelişmeler şimdilik bukadar bizden :))) öpüom hepinizi.opuyorumnanaktan

hayriyecim yine yormuşsun kendini bir sürü canım benim. başınız sağ olsun. poyraz efendiye afiyetler olsunnn:)
ya bu gıdalara alerji riski için tek tek başlama olayına katılmıyomusun sen. mesela hem havuç hem pirinç hem de patates aynı günde başlamışsın. üstüne birde 3 çeşit meyve. alerji ya da ishal olsa hangisinin yaptığını nasıl anlayacaksın canım:)
ha birde bu bira mayası haplarına başladın mı ne durumdasın ben sürünüyom da:)

kızlarr her zamanki gibi bir sorum var :)
şimdi ben kaana envai çeşit biberon aldım. nukun biberonun emziğini damaklı olduğu için almıyor, chicconun çoğu biberonu geniş ağızlı alamıyor kaan. dr.brown's biberon favorimiz ama onunda piteleriyle uğraşmaktan gına geldi pamukçuk var ağzımızda sterilizasyona çok dikkat etmem lazım sık sık sterilize ediyorum. pipetleri tak çıkar çok uğraştırıyor. takmazsam da çocuk emerken emzik büzüşüveriyor sağdan soldan mama akıyor. heryerde satılan wee markaya da güvenemiyom.
herkes avent biberon tavsiye ediyor ama aventin bütün biberonları geniş ağızlı. kaan tutamaz diye korkuyom. malum pek pahalı aventler alırım chicco gibi elimde patlar diye düşünüyom.
deyin hele bi sizler hangi biberonları kullanıyonuz:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…