HOŞGELDİN ARAMIZA CANIM.SAĞABİLECEK SÜTÜN VARSA SAĞIP SAKLA DERİM BEN. AMA KAŞIK MAMASI DA DEVAM SÜTÜDE KULLANABİLİRSİN.merhaba arkadaşlar bende 2010 nisan annesiyim minik oğlum kayram aüustosun 6 sında 4 aynı bitirecek ve bende 16 sında iş başlayacağım şuanda sütüm yetiyor ama işe başlayınca ne olur bilemiyorum etrafımda tecrübeli birisi olmadığı içinde çok tedirginim acaba milupanın kaşık mamalarına başlasammı kullanan varmı tavsiye edermi? Allah hepimizin bebişlerini bize bağışlasın ve esirgesin inşallah:Saruboceq:
saolasın canım ama oğluşum az kilo alıyor işte.Raporum içinde tşkl.Ek gıdaya başlamasam diyorum ama cam rendemi de aldım:))))Aventin biberonunu alırsan tek delikli almanı tavsiye ederim.merhabalar canım maşallah eymene:)seninde raporun hayırlı olsun. ek gıda için valla iyi sabediyosun. biz artık sadece mama aldığımız için 4. ay dolar dolmaz başlıcaz. ben şu 1 hafta dayanamıyom sen iyi sabrediyosun canım:)
valla en son gözümü karartıp denicem aventi. pişman oldum dr.browns a başladığıma diğerlerini hiç almıyo artık oğlum.
Hoşgeldin jaleciğim.Bebişler çok fazla etkileniyor sıcaktanmerhaba kızlarrr
çokk sıcakkk az önce eşim geldi duş mu aldın diyo öyle terlemişim. bide burası pek nemli yapış yapış oluyor insan . yusuf ta da bugünlerde bi haller var kızlaryaa sürekli mız mız sürekli ağlak modda oda da hiç yalnız bırakma diyor resmen . bide önceden de yapıyordu ama bu aralar uykusu geldiğinde felaket huzursuzlanıyor dün bir saat ağladı baktım olmayacak suya soktum sonra uyudu o da sıcaktan
vee bu msj yazalı bi yarım saat olmuştur tekrar huysuzlandı oğlum duşa soktum mamasını verdim inşallah biraz uyur
herkese bol serin günler diliyorummmm.çok sıcak çokkk.Allah tan evim esiyor yoksa hiç durulmayacak.
ceyhan yanıyormuş gidecektik vazgeçtik.
hayriyecim başınsağolsun canım.
1 kilo vermişim 4 günde .terlemekten heralde.kaldı 6 kilo:)
merhaba arkadaşlar bende 2010 nisan annesiyim minik oğlum kayram aüustosun 6 sında 4 aynı bitirecek ve bende 16 sında iş başlayacağım şuanda sütüm yetiyor ama işe başlayınca ne olur bilemiyorum etrafımda tecrübeli birisi olmadığı içinde çok tedirginim acaba milupanın kaşık mamalarına başlasammı kullanan varmı tavsiye edermi? Allah hepimizin bebişlerini bize bağışlasın ve esirgesin inşallah:Saruboceq:
hayriyecim başınız sağolsun canım
tuğbacım biz bebedor kullanıyoruz biberona pek meraklı bizimki ona meme olmasında ne olursa olsun zaten
fundacım maşallah sana güzelim darısı başıma inşallahhh
mehtap maşallah ömer eymene canım ne çabuk 4 aylık oldu dimi
mucizem canım oğlum hero baby nin karışık meyvelisini yiyor daha doğrusu yedirmeye uğraşıyorum
kızlaryaa birde bizimkinin sağı solu belli olmuyor bi gün hevesle yiyor bi günde hiç almak istemiyor bende kararsız kaldım iyice bakalım bugün kabak ve patatesten çorba yapmayı düşünüyorum
selamla4r arkadaşlar nasılsınız uzun süerdir gireniyorum okuyup çıkmak zorunda kalıyorum bebeğim emmeyi redettiği için baya zorlanıyorum strese girdim buda sütümü etkilşedi hemm emmemdsi hem stres işte öyle.ama inşallah gececek bugünler d,yorum buarada bu foruma neoluyor böyle herkesin yakınına birşeyler oluyor.okuyamadım ama hayrirecim başın sağolsun bu hafta içindede benim eniştem vefat etti yazamadım bile buraya.sonra yurdagülcüm seninde başın sağolsun yanılmıyosam zeyracım sanada geçmiş olsun inanaın neoldıuğunu bilmiyorum tam okuyamaıdımda.buarada arkadaişlar kızımı bugün aç bırakmaya karar verdişm buzamana kadar 25 gündür kendim hep uykuda zorla emzirmeye çalıştım ya uykuda ya uykuya dalarken ama çok zoraldım olsun emsinde ölede emzin onada razıyım ama bugün deniycem aç bırakarak nezanman akadar kendi isteğiyle alırsa ozaman vercem dua edin neolur inşallah başarılı okurunmm bundan sonra kendi isteğiyle emmeye başlar.
Hadi gözün aydın adet olmuşsun canım. babanlara geçmiş olsun.adet olduum. sancım var ve çok özlemişim bu sancıyııı...c. tesi düğündeydik. oğluşum müzik sesinden çıldırdı. kulağına pamuk soktukta rahatladı yavrum...emziremeyeceğim için sağıp buzluğa koyduğum sütleri götürdüm. sorun çıkmadı bende dr. browns kulanıyorum. oğlum onuda benide emiyooo. c. tesi küçük kardeşim babamın arabasını çarpmış. babam birini beklimek için arabadan çıkmış. kardeşimde vitesi boşa almış başlamış araa yokuş aşşağı kaymaya. baam arabanın içine atlamaya çalışırken haşat olmuş, kolu, bacağı hep soyulmuş. arabanın içinde de dünürümüz varmış. oda kendini raadan aşağı atmış oda haşat. ama olayın sorumlusu kardeşimin burnu bile kanamış. dün yanlarındaydık. çok komiklerdi. arabada önde oturan- ve arabada önden duvara bindirmiş- burnu kanamamış, arka koltukta oturan dünür haşat, arabada bile olmayan babam da pert olmuş... he he heee....
Teşekkürler jale teyzesi nasılda geçiyor zaman:)hayriyecim başınız sağolsun canım
tuğbacım biz bebedor kullanıyoruz biberona pek meraklı bizimki ona meme olmasında ne olursa olsun zaten
mucizem canım oğlum hero baby nin karışık meyvelisini yiyor daha doğrusu yedirmeye uğraşıyorum
kızlaryaa birde bizimkinin sağı solu belli olmuyor bi gün hevesle yiyor bi günde hiç almak istemiyor bende kararsız kaldım iyice bakalım bugün kabak ve patatesten çorba yapmayı düşünüyorum
Belen serin olur canım yayla orası.Hadi banada gelinnnnn.selam mehtapbende iskenderuna geldim düngece şuanda belendeyiz.
a.s.hosgeldin canım.herkese selamlar hayırlı haftalar
a.sselamla4r arkadaşlar nasılsınız uzun süerdir gireniyorum okuyup çıkmak zorunda kalıyorum bebeğim emmeyi redettiği için baya zorlanıyorum strese girdim buda sütümü etkilşedi hemm emmemdsi hem stres işte öyle.ama inşallah gececek bugünler d,yorum buarada bu foruma neoluyor böyle herkesin yakınına birşeyler oluyor.okuyamadım ama hayrirecim başın sağolsun bu hafta içindede benim eniştem vefat etti yazamadım bile buraya.sonra yurdagülcüm seninde başın sağolsun yanılmıyosam zeyracım sanada geçmiş olsun inanaın neoldıuğunu bilmiyorum tam okuyamaıdımda.buarada arkadaişlar kızımı bugün aç bırakmaya karar verdişm buzamana kadar 25 gündür kendim hep uykuda zorla emzirmeye çalıştım ya uykuda ya uykuya dalarken ama çok zoraldım olsun emsinde ölede emzin onada razıyım ama bugün deniycem aç bırakarak nezanman akadar kendi isteğiyle alırsa ozaman vercem dua edin neolur inşallah başarılı okurunmm bundan sonra kendi isteğiyle emmeye başlar.
Hadi gözün aydın adet olmuşsun canım. babanlara geçmiş olsun.
Teşekkürler jale teyzesi nasılda geçiyor zaman:)
Belen serin olur canım yayla orası.Hadi banada gelinnnnn.
a.s.hosgeldin canım.
a.s
fadimeciğim.Allah kolaylık versin sana.Bende kızımda öyle yapmıştım ve ben kazanmıştım.
özgecim bu arada facede kendimi tanıttım bende biraz geç oldu ama
canım bugünlerde çoğu bebişte huysuzluk huy değiştirme var. belki aylarından ötürü, belki diş çıkarma hazırlığı belki sadece sıcaklardan kaanında uyku huyu değişti bir bakıyom illa kucakta dalacak bir bakıyom sallanmak istiyo. sanırım artık çevrelerine daha çok ilgi duydukları için dikkatleri dağılıyo uykusuz kalınca da huysuzlaşıyolar. malum ek gıda dönemi birde sadece mama ya da süt bence artık tatmin etmiyor oğlumu. koca biberon mamayı bitiriyo yine de ağlıyo aç değil ama tatmin olmuyo bence artık tek çeşitle:)merhaba kızlarrr
çokk sıcakkk az önce eşim geldi duş mu aldın diyo öyle terlemişim. bide burası pek nemli yapış yapış oluyor insan . yusuf ta da bugünlerde bi haller var kızlaryaa sürekli mız mız sürekli ağlak modda oda da hiç yalnız bırakma diyor resmen . bide önceden de yapıyordu ama bu aralar uykusu geldiğinde felaket huzursuzlanıyor dün bir saat ağladı baktım olmayacak suya soktum sonra uyudu o da sıcaktan
vee bu msj yazalı bi yarım saat olmuştur tekrar huysuzlandı oğlum duşa soktum mamasını verdim inşallah biraz uyur
geçmiş olsun komik bir kaza:)))adet olduum. sancım var ve çok özlemişim bu sancıyııı...c. tesi düğündeydik. oğluşum müzik sesinden çıldırdı. kulağına pamuk soktukta rahatladı yavrum...emziremeyeceğim için sağıp buzluğa koyduğum sütleri götürdüm. sorun çıkmadı bende dr. browns kulanıyorum. oğlum onuda benide emiyooo. c. tesi küçük kardeşim babamın arabasını çarpmış. babam birini beklimek için arabadan çıkmış. kardeşimde vitesi boşa almış başlamış araa yokuş aşşağı kaymaya. baam arabanın içine atlamaya çalışırken haşat olmuş, kolu, bacağı hep soyulmuş. arabanın içinde de dünürümüz varmış. oda kendini raadan aşağı atmış oda haşat. ama olayın sorumlusu kardeşimin burnu bile kanamış. dün yanlarındaydık. çok komiklerdi. arabada önde oturan- ve arabada önden duvara bindirmiş- burnu kanamamış, arka koltukta oturan dünür haşat, arabada bile olmayan babam da pert olmuş... he he heee....
jalecim doktorumuz beni uyardı bu iştah konusunda. ağzı dili yok ne zaman ne yiyeceğine biz karar veriyoruz bazen canı o anda verdiğin yemeği istemeyebilir dedi. takma kafana biz bile en sevdiğimiz yiyecekleri her an yiyemeyiz ki. :)))) demek yusuf ta kaan gibi biberonu memeye tercih etti:)hayriyecim başınız sağolsun canım
canım ben emzirme savaşını kaybetmek üzereyim oğlum tam 1 haftadır tek bir kere bile emmedi sanırım beni bıraktı umarım sen başarılı olursun açlıkla terbiye olur kuzucun:)selamla4r arkadaşlar nasılsınız uzun süerdir gireniyorum okuyup çıkmak zorunda kalıyorum bebeğim emmeyi redettiği için baya zorlanıyorum strese girdim buda sütümü etkilşedi hemm emmemdsi hem stres işte öyle.ama inşallah gececek bugünler d,yorum buarada bu foruma neoluyor böyle herkesin yakınına birşeyler oluyor.okuyamadım ama hayrirecim başın sağolsun bu hafta içindede benim eniştem vefat etti yazamadım bile buraya.sonra yurdagülcüm seninde başın sağolsun yanılmıyosam zeyracım sanada geçmiş olsun inanaın neoldıuğunu bilmiyorum tam okuyamaıdımda.buarada arkadaişlar kızımı bugün aç bırakmaya karar verdişm buzamana kadar 25 gündür kendim hep uykuda zorla emzirmeye çalıştım ya uykuda ya uykuya dalarken ama çok zoraldım olsun emsinde ölede emzin onada razıyım ama bugün deniycem aç bırakarak nezanman akadar kendi isteğiyle alırsa ozaman vercem dua edin neolur inşallah başarılı okurunmm bundan sonra kendi isteğiyle emmeye başlar.
güle güle kullan canım cam rendeni:)))) canım ben sırf mamayla besliyom o bile yetmiyomuş gibi geliyo bence kaanın ek gıda zamanı geldi doktor 1 hafta daha bekle dedi ama zor dayanıyom. sadece anne sütüyle 450 gram bu ayda gayet iyi sen bizden iyi bilirsin bu işin içindesin canım:) biberonda tek delikli avent iyi akıyomu canım bizim amamız ar yoğun bir mama bize geniş delik lazım:)saolasın canım ama oğluşum az kilo alıyor işte.Raporum içinde tşkl.Ek gıdaya başlamasam diyorum ama cam rendemi de aldım:))))Aventin biberonunu alırsan tek delikli almanı tavsiye ederim.
(
hey gidi günler heyyyyyy:roflol: :roflol:delikafaduldenyosun_, sedas22, ruzenin+, fulyan, BEBEGIMIZ, TARHAN, zselen, mucizemmm, m_-_m
Eski günlerdeki gibisositososito
ya ben kolay veriyorum ama süt lsun diye tıkınmakatn sabitlendi kilom.Sanada bol serin günler canım İskenderunda yanıyor.Evde klima açık oturuyoruz.Hiç biryere gitmiyoruz.Bu arada 4 günde 1 kilo süper:))
hayırlı olsun canım.maşallah bebeğine.ben sadece anne sütü veriyorum.ama işe başlayıca ya sütümü sağacam ya da devam maması olacak.merhaba arkadaşlar bende 2010 nisan annesiyim minik oğlum kayram aüustosun 6 sında 4 aynı bitirecek ve bende 16 sında iş başlayacağım şuanda sütüm yetiyor ama işe başlayınca ne olur bilemiyorum etrafımda tecrübeli birisi olmadığı içinde çok tedirginim acaba milupanın kaşık mamalarına başlasammı kullanan varmı tavsiye edermi? Allah hepimizin bebişlerini bize bağışlasın ve esirgesin inşallah:Saruboceq:
sıcaktandır canım ya mızmızlığı.merhaba kızlarrr
çok geçmiş olsun ama okurken güldüm ya...adet olduum. sancım var ve çok özlemişim bu sancıyııı...c. tesi düğündeydik. oğluşum müzik sesinden çıldırdı. kulağına pamuk soktukta rahatladı yavrum...emziremeyeceğim için sağıp buzluğa koyduğum sütleri götürdüm. sorun çıkmadı bende dr. browns kulanıyorum. oğlum onuda benide emiyooo. c. tesi küçük kardeşim babamın arabasını çarpmış. babam birini beklimek için arabadan çıkmış. kardeşimde vitesi boşa almış başlamış araa yokuş aşşağı kaymaya. baam arabanın içine atlamaya çalışırken haşat olmuş, kolu, bacağı hep soyulmuş. arabanın içinde de dünürümüz varmış. oda kendini raadan aşağı atmış oda haşat. ama olayın sorumlusu kardeşimin burnu bile kanamış. dün yanlarındaydık. çok komiklerdi. arabada önde oturan- ve arabada önden duvara bindirmiş- burnu kanamamış, arka koltukta oturan dünür haşat, arabada bile olmayan babam da pert olmuş... he he heee....
fadimecim mutlaka emecektir ya.aç aç duramaz heralde.selamla4r arkadaşlar nasılsınız uzun süerdir gireniyorum okuyup çıkmak zorunda kalıyorum bebeğim emmeyi redettiği için baya zorlanıyorum strese girdim buda sütümü etkilşedi hemm emmemdsi hem stres işte öyle.ama inşallah gececek bugünler d,yorum buarada bu foruma neoluyor böyle herkesin yakınına birşeyler oluyor.okuyamadım ama hayrirecim başın sağolsun bu hafta içindede benim eniştem vefat etti yazamadım bile buraya.sonra yurdagülcüm seninde başın sağolsun yanılmıyosam zeyracım sanada geçmiş olsun inanaın neoldıuğunu bilmiyorum tam okuyamaıdımda.buarada arkadaişlar kızımı bugün aç bırakmaya karar verdişm buzamana kadar 25 gündür kendim hep uykuda zorla emzirmeye çalıştım ya uykuda ya uykuya dalarken ama çok zoraldım olsun emsinde ölede emzin onada razıyım ama bugün deniycem aç bırakarak nezanman akadar kendi isteğiyle alırsa ozaman vercem dua edin neolur inşallah başarılı okurunmm bundan sonra kendi isteğiyle emmeye başlar.
bende kilomu takip edemiyorum ne zamandır tefalin dijital baskülünü almıştım baskül maşallah serviste daha çok vakit geçirdi koyuvercem çöpe tepemi attırıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?