2010 Nisan Anneleri

özgecim anlık olarak bir yeri ağrımış olabilir ara sıra benim kızımında oluyor kucağıma alınca susuyor kızlar bide kız çocukları babaya daha yakın olur naz yapar derlerya benimki tam tersi dün babasının yatıyo gıkı çıkmadan sonra babası kalktı ben yattım başladı mızırdanmaya kucağına al diyo resmen aldım sustu zilli babaya naz geçiremiyoya geldi sazan demiştir heralde :)))

HOŞGELDİN ARAMIZA CANIM.SAĞABİLECEK SÜTÜN VARSA SAĞIP SAKLA DERİM BEN. AMA KAŞIK MAMASI DA DEVAM SÜTÜDE KULLANABİLİRSİN.
saolasın canım ama oğluşum az kilo alıyor işte.Raporum içinde tşkl.Ek gıdaya başlamasam diyorum ama cam rendemi de aldım:))))Aventin biberonunu alırsan tek delikli almanı tavsiye ederim.

Hoşgeldin jaleciğim.Bebişler çok fazla etkileniyor sıcaktan

ademir adetin hayırlı olsun :) ben daha olmadım
geçen ay bizde ablamın oğullarının sünnetine gitmiştik kızım rahatsız olmamasına rağmen eşimin ısrarıyla
kızımın kulaklarına pamuk tıkamıştım çocuk uyudu durdu zaten

bende kilomu takip edemiyorum ne zamandır tefalin dijital baskülünü almıştım baskül maşallah serviste daha çok vakit geçirdi koyuvercem çöpe tepemi attırıyo

inşallah işe başlayınca azalmaz tam tersine artar
geçenlerde milupa bana deneme maması göndermişti kavanozda bende durdukça bozuldumu acaba diye açtım yiyivermişim tabi geçenlerde dediğimde hamileliğimin sonlarına doğruydu haklıymışım dimi bozuldumu diye merak etmekte :)

yine sen bilirsin ama bence sebzeleri tek tek ver böylece hem hangisini daha çok sevdiğini anlarsın hemde allerji yaparsa hangisinin yaptığını anlamış olursun

başın sağolsun Allah rahmet eylesin inşallah sıcaklarda ölümlerde artıyor malesef
inşallah başarılı olursun bak aç kalınca nasıl cokur cokur emecek

Hadi gözün aydın adet olmuşsun canım. babanlara geçmiş olsun.

Teşekkürler jale teyzesi nasılda geçiyor zaman:)
selam mehtapbende iskenderuna geldim düngece şuanda belendeyiz.
Belen serin olur canım yayla orası.Hadi banada gelinnnnn.

herkese selamlar hayırlı haftalar
a.s.hosgeldin canım.

a.s
fadimeciğim.Allah kolaylık versin sana.Bende kızımda öyle yapmıştım ve ben kazanmıştım.

memeyi bıraktı ekrana bakıyo uzaklaştırayım bari aslında hiç yapmayacağım bişeyi yapıyorum yaklaştırmamak lazım bebeleri

h.b cnm

delikafaduldenyosun_, sedas22, ruzenin+, fulyan, BEBEGIMIZ, TARHAN, zselen, mucizemmm, m_-_m

Eski günlerdeki gibisositososito

canım bugünlerde çoğu bebişte huysuzluk huy değiştirme var. belki aylarından ötürü, belki diş çıkarma hazırlığı belki sadece sıcaklardan kaanında uyku huyu değişti bir bakıyom illa kucakta dalacak bir bakıyom sallanmak istiyo. sanırım artık çevrelerine daha çok ilgi duydukları için dikkatleri dağılıyo uykusuz kalınca da huysuzlaşıyolar. malum ek gıda dönemi birde sadece mama ya da süt bence artık tatmin etmiyor oğlumu. koca biberon mamayı bitiriyo yine de ağlıyo aç değil ama tatmin olmuyo bence artık tek çeşitle:)
geçmiş olsun komik bir kaza:)))

jalecim doktorumuz beni uyardı bu iştah konusunda. ağzı dili yok ne zaman ne yiyeceğine biz karar veriyoruz bazen canı o anda verdiğin yemeği istemeyebilir dedi. takma kafana biz bile en sevdiğimiz yiyecekleri her an yiyemeyiz ki. :)))) demek yusuf ta kaan gibi biberonu memeye tercih etti:)

canım ben emzirme savaşını kaybetmek üzereyim oğlum tam 1 haftadır tek bir kere bile emmedi sanırım beni bıraktı umarım sen başarılı olursun açlıkla terbiye olur kuzucun:)
saolasın canım ama oğluşum az kilo alıyor işte.Raporum içinde tşkl.Ek gıdaya başlamasam diyorum ama cam rendemi de aldım:))))Aventin biberonunu alırsan tek delikli almanı tavsiye ederim.
(
güle güle kullan canım cam rendeni:)))) canım ben sırf mamayla besliyom o bile yetmiyomuş gibi geliyo bence kaanın ek gıda zamanı geldi doktor 1 hafta daha bekle dedi ama zor dayanıyom. sadece anne sütüyle 450 gram bu ayda gayet iyi sen bizden iyi bilirsin bu işin içindesin canım:) biberonda tek delikli avent iyi akıyomu canım bizim amamız ar yoğun bir mama bize geniş delik lazım:)

delikafaduldenyosun_, sedas22, ruzenin+, fulyan, BEBEGIMIZ, TARHAN, zselen, mucizemmm, m_-_m

Eski günlerdeki gibisositososito
hey gidi günler heyyyyyy:roflol: :roflol:

Sanada bol serin günler canım İskenderunda yanıyor.Evde klima açık oturuyoruz.Hiç biryere gitmiyoruz.Bu arada 4 günde 1 kilo süper:))
ya ben kolay veriyorum ama süt lsun diye tıkınmakatn sabitlendi kilom.
bizde klima ile ama diğer odalar hele mutfak alev topu....

hayırlı olsun canım.maşallah bebeğine.ben sadece anne sütü veriyorum.ama işe başlayıca ya sütümü sağacam ya da devam maması olacak.

sıcaktandır canım ya mızmızlığı.

çok geçmiş olsun ama okurken güldüm ya...

fadimecim mutlaka emecektir ya.aç aç duramaz heralde.
gelmişsin buralara .beklerim mutlaka canım.

bende kilomu takip edemiyorum ne zamandır tefalin dijital baskülünü almıştım baskül maşallah serviste daha çok vakit geçirdi koyuvercem çöpe tepemi attırıyo

kilomu kafama çok takarım .o yüzden sürekli tartılıyorum ama iş olsun diye.sütten kesilince vermeye çalışacam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…