Herkese selaaaaaaaaaaammmmm
ben daha başlamayı düşünmüyorum.işe başlayınca zaten alacak.sütüm varken sadece karnı onla doysun diye düşünüyorum.ya kızlar corbalardan falan konuşmuşunuz çok erken değilmi.....
bu arada ben kilo konuşunda saskınım...
baya vermişim ama hangi arada derede verdim bi,lmiyrm....
bunu 46 beden pant. totomdan düşünce anladım....
vee tarıya cıktım 69 kiloyum....
sadece azcıkın göbüş var ama abartılcak boyutdan nası bu hali aldı şaşkınım bişi yapmadım...
ya ben kolay veriyorum ama süt lsun diye tıkınmakatn sabitlendi kilom.
bizde klima ile ama diğer odalar hele mutfak alev topu....
hayırlı olsun canım.maşallah bebeğine.ben sadece anne sütü veriyorum.ama işe başlayıca ya sütümü sağacam ya da devam maması olacak.
sıcaktandır canım ya mızmızlığı.
çok geçmiş olsun ama okurken güldüm ya...
fadimecim mutlaka emecektir ya.aç aç duramaz heralde.
gelmişsin buralara .beklerim mutlaka canım.
kilomu kafama çok takarım .o yüzden sürekli tartılıyorum ama iş olsun diye.sütten kesilince vermeye çalışacam.
Herkese selaaaaaaaaaaammmmm
ya kızlar corbalardan falan konuşmuşunuz çok erken değilmi.....
bu arada ben kilo konuşunda saskınım...
baya vermişim ama hangi arada derede verdim bi,lmiyrm....
bunu 46 beden pant. totomdan düşünce anladım....
vee tarıya cıktım 69 kiloyum....
sadece azcıkın göbüş var ama abartılcak boyutdan nası bu hali aldı şaşkınım bişi yapmadım...
canım hepsiburadada var sanırım yaşlarına göre peluş tarzı oyuncaklar ben bakmıştım geçende ordamı görmüştüm tam bilmiyorum bizde alıcağız daha almadık azıcık 5. ayını bitirsin diyoruz şimdilik çeşitli çıngıraklarıyla ve sevimli yastığıyla avutuyoruz onu:)))
ben pelus aldın playgrow markası.Renkleri canlı bir fil sesler çıkarıyor aaaaaaaa-oooooo diye:))))ne oyuncak alacam ben bu biteee?
Teşekkür ederiz teyzesi.Sen nasılsın zeynocuğum?Kayınvalidenleride takma ben artık öyle yapıyorum en güzeli o canım sallamayacaksın.kızlar delirmek üzereyim gizem ancak kaç saattir yeni uyudu ne emiyo ne mama yiyo off delircem yaaa ne oldu bu kıza anlamıyorum hep kucak hep kucak işin kötüsü eşimde bugün işte hiç olmazsa o bakarken ben yemek yapıyordum önceden uyurken yapıyordum şimdi uykunun usu yok valla yeni daldı :))
geçmişe bir baktımda jaleciğim aynı dert bizdede var gizoş çok huysuzlaştı valla gittikce yaramazlaşıyo benim kız onu anlıyorum ben illa dediğini yaptırcak zilli canım sorma şimdiden bizleri ayaklarında oynatıyolar birde sorma canım yaa kayınvalidemler iyicene çileden çıkardılar beni sütüm kesilcek diye korkuyorum valla anlatırım bir müsait zamanda rabbim bildiği gibi yapsın tek bedduam bu onunda kızları var onlardan çeksin inşallah ancak öyle anlar zaten nefret ettirdi iyicene kendinden
mehtapcığım maşallah ömer eymene canım bu arada raporda almışsın çok iyi etmişsin canım yaaa hem çalışıp hem bebiş bakmak çok zor olsa gerek ben çalışmayı düşünüyordum ama bakalım canım şimdilik rafta çalışma konusu:))
Ben daha olmadım ilkini bileeeee.ayşegülcüğüm sizede büyük geçmiş olsun rbbim kazalardan belalardan korusun bizleri ve ailemizi bu arada bende şu an şarıl şarıl 2. adetimi yaşıyorum ama ne yaşama 10 dakikada pet değiştiriyorum sıcağada hiç çekilmiyo yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?