2010 Nisan Anneleri

refişcim hoşgeldin.
boluya çıkmış çok sevindim.duaların kabul oldu çok şükür.

bu arada ben kilo konuşunda saskınım...
baya vermişim ama hangi arada derede verdim bi,lmiyrm....
bunu 46 beden pant. totomdan düşünce anladım....
vee tarıya cıktım 69 kiloyum....
sadece azcıkın göbüş var ama abartılcak boyutdan nası bu hali aldı şaşkınım bişi yapmadım...

ya kızlar corbalardan falan konuşmuşunuz çok erken değilmi.....
ben daha başlamayı düşünmüyorum.işe başlayınca zaten alacak.sütüm varken sadece karnı onla doysun diye düşünüyorum.

48le hamile kalmıştımmmm.
ama 50 olsam yeter.56yım şuan.kıyafetlerim oluyor ama dar oluyor:)
ya göğüsler küçülecek değil mi?

benimde en son dört kiloydu fazlam ama kilo aldım gibime geliyor sırf süt olsun diye aslında su içmek de sütü arttırıyo diye biliyorum ama yemekten kendimi alamıyorum sonrada günah çıkarır gibi emzirmenin arkasına sığınıyorum ama şöylede bişey var sırf su içerek emzirisek sütün kalitesi azalırmı azalmazmı o da ayrı tartışma konusu

aslında anlamıyoruz ama acayip bir koşuşturmacanın içindeyiz o yüzden öyle geliyor bakalım bebişler yürümeye başlayınca nasıl olcaz kilo vermek için benim umudum o dönemde :)

kızlar delirmek üzereyim gizem ancak kaç saattir yeni uyudu ne emiyo ne mama yiyo off delircem yaaa ne oldu bu kıza anlamıyorum hep kucak hep kucak işin kötüsü eşimde bugün işte hiç olmazsa o bakarken ben yemek yapıyordum önceden uyurken yapıyordum şimdi uykunun usu yok valla yeni daldı :))

geçmişe bir baktımda jaleciğim aynı dert bizdede var gizoş çok huysuzlaştı valla gittikce yaramazlaşıyo benim kız onu anlıyorum ben illa dediğini yaptırcak zilli canım sorma şimdiden bizleri ayaklarında oynatıyolar birde sorma canım yaa kayınvalidemler iyicene çileden çıkardılar beni sütüm kesilcek diye korkuyorum valla anlatırım bir müsait zamanda rabbim bildiği gibi yapsın tek bedduam bu onunda kızları var onlardan çeksin inşallah ancak öyle anlar zaten nefret ettirdi iyicene kendinden

ohhh özgeciğim hadi gitmiş kilolar ne güzel bende yavaş yavaş eski kıyafetlerin içine girmeye başladım sayılrı bazı kotlarım hariç popodan geçiyo göbek ngeline takılıyo:)))

mehtapcığım maşallah ömer eymene canım bu arada raporda almışsın çok iyi etmişsin canım yaaa hem çalışıp hem bebiş bakmak çok zor olsa gerek ben çalışmayı düşünüyordum ama bakalım canım jşimdilik rafta çalışma konusu:))

fadimeciğim canım bende senin yolu deneyeceğim aç kalsın kendi yapışsın memeye valla ben o ağlamadan veriyorum başımıza çıktılar biraz açlık çeksinlerde bak nasıl cokur cokur emmerler bugün bende senin taktiği uygulayacağım bu arada saol canım geçmiş olsun dileklerin için gizoş şimdi daha iyi tyeyzesi

ayşegülcüğüm sizede büyük geçmiş olsun rbbim kazalardan belalardan korusun bizleri ve ailemizi bu arada bende şu an şarıl şarıl 2. adetimi yaşıyorum ama ne yaşama 10 dakikada pet değiştiriyorum sıcağada hiç çekilmiyo yaaa

canım hepsiburadada var sanırım yaşlarına göre peluş tarzı oyuncaklar ben bakmıştım geçende ordamı görmüştüm tam bilmiyorum bizde alıcağız daha almadık azıcık 5. ayını bitirsin diyoruz şimdilik çeşitli çıngıraklarıyla ve sevimli yastığıyla avutuyoruz onu:)))

çıngırağı bile yok ki. daha doğrusu bi paket ucuz bi şey aldım yüzüne bakmıyooo. renkleri falan pastel. çıngırağın sesi çok yüksek. renkli bişeyler bakcaz...

birde kızlar izem acayip adam yabancılamaya başladı anlatamam ilk bakıyo bkıyo sonra başlıyo ağlamaya onu öyle bir büyütcemki en yabancı göreceği insan kayınvalidem olsun çünkü kendi kızına kayınvalidesine giderken çocuklar kalsın ne yapacak o kadının yanında diyodu şimdide ben öyle yetiştircem bana yaptıklarından sonra zaten kesinlikle kucağına bile vermem artık ellerini çekmediler hala üstümüzden

canım peluş tarzı bişeyler bakabilirsin o zamn canım renkleri belirgin olan

ne oyuncak alacam ben bu biteee?
ben pelus aldın playgrow markası.Renkleri canlı bir fil sesler çıkarıyor aaaaaaaa-oooooo diye:))))

Teşekkür ederiz teyzesi.Sen nasılsın zeynocuğum?Kayınvalidenleride takma ben artık öyle yapıyorum en güzeli o canım sallamayacaksın.

Ben daha olmadım ilkini bileeeee.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…