REFİŞŞŞŞŞŞŞ hoşgeldin cancağızım özlettin kendiniopuyorumnanaktan
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan olumunekankayizsmile canııımmmm.... hoşbuldum.. bir sürü alıntı yaptım 1 saattir en son seni görünce alıntıları bir sonraki cevabıma bıraktım opuyorumnanaktan bende çok özledim tatlışım yaaa.... nasılsın? eymeim nasıl? biz sıcaklar dışında iyiyiz.. utku kucağımda eiyo şu an ama su gibi terledi yavrum :sinifsinif: çook sıcak yaa.. klimamız yok alalım diyorum hüseyine laf anlatamıyorum utkuyu hasta ederiz diyo başka bişiy demiyo .. napiim böle böle atlatıcaz yazı ama isilik oldu yavrumun kolları elleri fln.. bide mehtap yaa utkunun saçları dökülüyoo1 haftadır arttı .. galiba tamamen kel kalcak oğlum
özgecim kuzey korkutmuş seni ama büyük ihtimalle karnına fln giren anlık sancıdır ağlama sebebi..utku da yapıyo arada.. devamı yoksa sorunda yk-oktur geçmiş olsun tatlım...gunaydın kızlar...
baya sayfa birikmiş anca okudum:)))
guzel gecen bir pazar gununun ardından yorgun ve solgun olarak burdayım....
dun kuzey beni çok korkuttu,arkdasta kaldık,kocamda onun kocasıda yok evde,bebeğide var daha18 gunluk...nese biz çocukları uyuttuk balkonda oturduk baya...
sonra kuziş uyandı(bu arada bebefonlar harika bir icatmış bunuda anlamış oldum), gittim yanına yatarak emiyo çünkü.uzandım bir iki çekti yada cekmedi bir anda ağlamaya basladı sebepsiz,ağlama şiddetini arttırdı i,morardı ,kızardı,tıkandı,öğürdü bu şekiilde tam bir saat ağladı elim ayağıma dolandı,kocam yok kimse yok,son care hazıarladım doktora gidecektim....
kucağımda içini çeke çeke sızdı kaldı,ben daha panik oldum tamam dedim bayıldı ağlamaktan ,uyandırdım falan sonra ucakta kaldı öle uyuduk gece aklına geldi içini çekerek uyanıdı...
ne oldu anlamdım gaz değildi ama,emzirken bir yanınımı acıttım diye düşündüm aklıma bşi gelmedi....
şimdi ananeye geldik bir saattir uyuyo bende uyumam gerek ama nerde buldum pcyi kalkmıyorum başından
çok sağol tatlım.. valla nasıl sevindik anlatamam.. sabah baktım ama bursa-bolu arasında gebze yoktu sanırsam :)) keşke olsa kızz.. uğrarım ben.. tanıdığım ve beni davet eden birinin yakınından geçicem ve uğramıcam.. çook büyük bi sorun aksilik olması lazım.. tabi başta nasip ama uğrarım yani:) inş. gideriz sık sık... kaan paşayada maşallah diyorum.. su da içiyo ne güzel. ama mama yiyo zaten içmesi lazım.. inş. sorun çıkmıcaktır tatlım ya. kontrol amaçlıdır.. eda da yazlıkçı oldu valla tam yaa.. çikolata kızım diyorum pek bi hoşuna gidiyo :)) bütün günyüzme,bisiklet derken akşam yattığında ayaklarım ağrıyo diye ağlıyo :))))hoşgeldinnn refişimmmm şükür kavuşturana:) sıcak için bişi yapamıcam bizim ev hamam gibi ama kardeşin için gözün aydın tatlımmmm bu arada boluya giderken gebzeden geçiyomu sizin yol uğrarsın artıkın:)))))))))))))) nasıl olsa sen durmazsın zırt pırt kardeşini görmeye gidersin:)
valla biz iyi sayılırız oğlum hergün daha da bi tatlı marifetli oluyo ama sorunlarımız da değişiyo, 1 hafta sonra ek gıdaya resmen geçicez ama tattırdıklarımı beğenmiyo kaan paşa:) bir de doktorumuz bizi gelişim nöroloğuna yönlendirdi stresliyiz azıcık bişiy çıkmasın diye dua ediyoz. haaa birde edoşumu özledim yazlık güzeli oldu kız ayolll:)
bizim kaan paşa minicik sulukla çok güzel su içiyo yetmiyo artık büyük güzel bişi alcam oğluma:)
opuyorumnanaktan tekrar teşekkür ediyruz.. hemde her anımızda birebir olamasa da telefonla duygu,hüzün,üzüntü ve mutluluklarımızı paylaştığın için opuyorumnanaktan iyi ki varsın.... raporun hayırlı olsun.. eymen e de maşallahh.. iyi almış güzelim.. ek gıda için bende tam başlamadım daha.. geçen hafta hergün yarın şeftali,yarım armut fln. şeklindecam rendede şettirip verdim gerçi ama o sayılırmı bilmem :))) sadece meyve denedik diyebilirim şu ana kadar :)) arada yemeklerden fln da tadıyo ama ebemiz bize doyurucu bi öğün ek gıda sayılır demişti :))) ben onu dinliyorum valla :) demekki inek sütüyle yoğurt,muhallebi yapabiliyoruz hıı..S
Tekrar gözün aydın canım.Kocaman öpüyoruz, seni görmek ne güzel.opuyorumnanaktan
Bu arada azcık kendimizden bahsedeyim.Bugün doktordaydık analı-oğullu.Bne rapor aldım oğluşta muayene oldu.Kilomuz 7 olmuş yani 450 gram almışız.64 cm olmuşuz, maşallah.
Ek gıdaya başlama konusunda kararsızım,1 ay daha dayanayım bakalım diyorum.yinede doktorumuz liste verdi.Bu arada inek sütünü sordum doktora dedi ki,
yogurdu-muhallebiyi yapabilirsiniz sadece 1 yaşına karşı direkt süt vermiyorsun.
adetin hayırlı olsun o halde... bende daha o konuda icraat yok :)) bakalım kaç ay sonra gelicek bişiyler :) bu arada geçmiş olsun kaza atlatmış babanlar.. anlatışına bayıldım ama cidden ucuz atlatmışlar.. Allah beterinden korusun..adet olduum. sancım var ve çok özlemişim bu sancıyııı...c. tesi düğündeydik. oğluşum müzik sesinden çıldırdı. kulağına pamuk soktukta rahatladı yavrum...emziremeyeceğim için sağıp buzluğa koyduğum sütleri götürdüm. sorun çıkmadı bende dr. browns kulanıyorum. oğlum onuda benide emiyooo. c. tesi küçük kardeşim babamın arabasını çarpmış. babam birini beklimek için arabadan çıkmış. kardeşimde vitesi boşa almış başlamış araa yokuş aşşağı kaymaya. baam arabanın içine atlamaya çalışırken haşat olmuş, kolu, bacağı hep soyulmuş. arabanın içinde de dünürümüz varmış. oda kendini raadan aşağı atmış oda haşat. ama olayın sorumlusu kardeşimin burnu bile kanamış. dün yanlarındaydık. çok komiklerdi. arabada önde oturan- ve arabada önden duvara bindirmiş- burnu kanamamış, arka koltukta oturan dünür haşat, arabada bile olmayan babam da pert olmuş... he he heee....
saol tatlım.. inşallah darısı başınıza.. öncelikle hayırlısı olsun ama size yakın bi yere olsun inş... bütün askerler ve gidicek olanlar sağ salim teskere alıp ailelerine dönsünler inş... :Saruboceq:refiye çok sevindim sizin adınıza ne güzel yakın yere çıkmış darısı başımıza inşallahh
inşallah kazanan sen olucaksın tatlım.. kızın cokur cokur emicek inş. aç kaldığında..selamla4r arkadaşlar nasılsınız uzun süerdir gireniyorum okuyup çıkmak zorunda kalıyorum bebeğim emmeyi redettiği için baya zorlanıyorum strese girdim buda sütümü etkilşedi hemm emmemdsi hem stres işte öyle.ama inşallah gececek bugünler d,yorum buarada bu foruma neoluyor böyle herkesin yakınına birşeyler oluyor.okuyamadım ama hayrirecim başın sağolsun bu hafta içindede benim eniştem vefat etti yazamadım bile buraya.sonra yurdagülcüm seninde başın sağolsun yanılmıyosam zeyracım sanada geçmiş olsun inanaın neoldıuğunu bilmiyorum tam okuyamaıdımda.buarada arkadaişlar kızımı bugün aç bırakmaya karar verdişm buzamana kadar 25 gündür kendim hep uykuda zorla emzirmeye çalıştım ya uykuda ya uykuya dalarken ama çok zoraldım olsun emsinde ölede emzin onada razıyım ama bugün deniycem aç bırakarak nezanman akadar kendi isteğiyle alırsa ozaman vercem dua edin neolur inşallah başarılı okurunmm bundan sonra kendi isteğiyle emmeye başlar.
çok saol güzelim.. gideriz inş... yakın yer evet.. inş. orda kalır başka dağıtım olmaz... :Saruboceq:refiyecim hayırlı olsun kardeşinin yeri çok yakın bolu gidersin hep :))
hoşbulduk fundacım... çok şükür tatlım.. çok saol...refişcim hoşgeldin.
boluya çıkmış çok sevindim.duaların kabul oldu çok şükür.
ne güzel vermişsin işte.. eşeleme sende aaa :))) devamı da gelr inş. ve istediğin kilo ve görünüme kavuşursun..bu arada ben kilo konuşunda saskınım...
baya vermişim ama hangi arada derede verdim bi,lmiyrm....
bunu 46 beden pant. totomdan düşünce anladım....
vee tarıya cıktım 69 kiloyum....
sadece azcıkın göbüş var ama abartılcak boyutdan nası bu hali aldı şaşkınım bişi yapmadım...
Canım benim klima iyi oluyor.26 derecede miss gibi,dışarısı çok sıcak.Bizde iyiyiz şükür evdeyiz rapor aldım .Canım saçları dökülüp yeniden çıkacak gayet normal takılma saçlarına.
Saolasın teyzoş.Karma aşı+pnomokok yapılacak ikiside bacaktan.Gitmeden önce verirsin fitil rahat geçirir.Ateşlenirse sonrada verirsin.Şeniz.Emzirme konusunda sorun yok canım.Emzirip gidersin gelincede emzirirsin.26 delikafadulden 26 bdelikafadulden 26 delikafadulden şaka gibii... :roflol:bizim ev şu an 36 derece sempatiksalakcinni
iyi etmişsin tatlım rapor almakla.. sevindim senin ve eymenin adına :) saçlarımız altlardan çıkıyo bir yandan da zaten.. 1 cm.lik kısacık ve sık saçlar var diplerde ama acayip oldu yaa.. sol tarafa yattığı gecenin sabahı o kısım açılmış oluyo mesela kaydirigubbakcemile3 sağa yattığı gece o taraf gidiyo kaydirigubbakcemile3 tepedekiler duruyo ama şimdilik... :roflol: onlarda başının üstünde uyuyamıycağına göre kalıcak sanırım :roflol: aman sağlıklı olsun da kalıcı ve daha sağlıklıları gelicek inş. diyorum artık napim.. edanın hiç dökülmemişti ana saçları ondan üzgün,ve şaşkınım sanırım... hıııı bide mehtap yaa... bizim 12sinde aşımız var.. bu aşı nerden yapılıypo.. koldan mı? bide şurup fitil bişiy vereyimmi... emz,iripte mi gideyim.. 3 saat emzirme gbi bişey derlerde aç bilaç beklemesin yavrum.. gerçi telf.da da sorarım ama burda yakalamışken de sorayım dedim. :jeyyar:
Gelllllllll gelllllllll kk ya nisan annelerine gellllllllllllllll.Muhabbetin hası burda:)))))))))))kaydirigubbakcemile3mehtap,özge ve ben açık görünüyruz şu an :) deniizz.... tuğğbaa.. ve diğer adını yaamadığım kızlarr... hadi kızlarr.. gelin bacım sizde gelin.. eski günlerdeki gibi kaynatalım yine :))
yettimmm refişim çikolata edayı öp yerime dicem ama bulsam kendi yerime öperim dersin:)mehtap,özge ve ben açık görünüyruz şu an :) deniizz.... tuğğbaa.. ve diğer adını yaamadığım kızlarr... hadi kızlarr.. gelin bacım sizde gelin.. eski günlerdeki gibi kaynatalım yine :))
ne oyuncak alacam ben bu biteee?
selam burcucum.
senin dediğin markadan aldım bebefonu .ama daha gelmedi .yarın gelir mutlaka.
cızırtı yapmıyordu değil mi?
bebefon ne aldı forum sakinleri?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?