2010 Nisan Anneleri

İYİ GECELER ARKSDAŞLAR........
dün samsundan döndük amanın nelik bana otobüsle gitmek giderken iyiydide dönüş muhteşemdi otogardan aabaya bindk göktuğ huysuzlaştı.başta mızırdanmayla sonra ağlamayla devam eden bi yolculkuk oldu.ünüversiteyken ne kızardm analarına susturamıyolar diye anlıyorum şimdi walla.yok dahada gtmem çok mızrandı dönüşte ağladı hiç ağlatmamıştm ben göktuğu bu kadar ya yolda inmeyi bile düşündm otobüsten........

ben yokken neler oldu bilmiyorum ama umarım bebekler ve sizler iyisinizdr.bu gece 1.5 saat ütü yaptm hemide balkonda çok sıcak yaaaa........eşimde çok yardımcı oldu dermişimmmmmmmmmm bana diyoki neden iş yapıyosun bi gecede bu kadar gündüz yapamıyorumki çocuktan hep beni yanında istiyo.haftada kaç kez temizlkik yapıyosunuz kızlar ya komple evi süpür sil işini ben 3 defa yapıyordm ama şimdi o kadar yapamıyorum göktuğ + sıcaklardan ya....

bu arada ben bebefon kullanıyorum chicconun bebefonunu çok ta memnunum.cızırtı biraz yapıyoror ama bu her türlü sesi mesela cam açık dışardan araba geçiyor onu bile algılıyor o zaman cızırtı yapabiliyor.

günaydın kızlar ve bebişlerr..... herkseiyi günler.. ben yokken 50 sayfa biriktirin siz1 hafta bile olmadan.. ben gelince günde3 sayfa :)))
neyse kızlarr..

bir sorunumuz var bizim.. utkunun dün sabah 8 gibiydi bezini değiştirdim.. kakalı ve az çişliydi.. neyse.. öğlen olduu.. akşam üzeri 5 olduu.. tık yok oğlanda ne kaka ne çiş :sinifsinif: soonra balkonda altına bi hasta bezi tarzı bişiy yayıp açtım bezini belki hva alırsa yapar fln diye.. kaksını bi çatırtı yaptı o arada mehtap bacımla da konuştuk çiş yapmıyo diye.. bu durumlarda 24 saatmiş bekleme süresi ama yapmazsa sen yine deacile bi götürdedi.. tahliller için fln fazla beklemezsizdiyerek.. telefonu kapattım denize msj attım durumu.. gönder tuşuna bastım... utku çişini yaptı :1rolleyes: deniz aradı hayırdır fln diye ama çişini yaptığını söyledim ona da.. mehtap a da durumu msjladım ayy neyse işte :) bi haberleşme ağı kurduk her zamankigibi kaydirigubbakcemile3 yani akşam 18:30 itibariyle çişini yaptı oğlan.. bende normale döndü diye hastaneye götürmedim.. ama bu saat oldu daha da yok çiş miş :sinifsinif: az önce kakasını yaptı ama gece de çiş yapmamış yine... sağlık acğında aile hekimimize bi götürücem uyansında.. emdi uyudu az önce.. doktorumuzun tavsiyesine göre hastaneye de götürücem olmazsa.. durumdan haberdar ederim sizi de.. ayy bu oğlan çişini neden yapmıyoo.. deliriciiim mafoldumben

bu arada Refiyecim kardesine cok sevindin bolu guzel teror olaylarida yok insallh biran once gelir bizim goca daha asker olack pehhhhh
saol tatlım...inşallah sorunsuzca,askerliğin tamamını bolu'da bitirip gelir.. darısı sizin de başınıza o zaman :)
mavisin nufus cuzdani ve pasaportu ve de en onemlissiiiiiiiiiiiiii amerikan vatandasligi kimligi gelduuuuuuuuuuu ehuehuuu huuuu yasasiiiiinnn :teytey:
gözünüz aydınn :teytey:

günaydın kızlarrr
aslında gün çoktan başladıda bi türlü fırsat bulamadım girmeye
oğlum çok huysuzlandı kızlaryaa ne yapacağımı şaşırıyorum ne güzel düzene girdik derken yine başladı sürekli mızmız sürekli hoşnutsuz bi bebek oldu . emziğiyle bile kavga ediyor artık hem kendi çıkarıyor ağzından hemde niye ağzında değil diye ağlıyor ya sabır çekiyorum
dün ev çok sıcaktı bende bahçeye çıkardım çok güzel esiyordu çünkü komşularda vardı ama bizimki insan yabancıladı çıktığıma çıkacağıma pişman etti arabasına koyamadım bi türlü sürekli kucak istedi
işte böyle kızlar şimdi 2 dk uyudu diye girdim ama yine uyandı

jale uyusana kizzz:)
dün gece hiç uyku tutmadı şekerim diyet topiklerinde dolandım durdum
felaket kafaya takmış durumdayım
iyi geceler canımm valla çok zor bebekle yolculuk bizimde arabamız yok annemlere her gittiğimde arkadaşlarından araba alıyor eşim yoksa otobüslerde çok zor işimiz
off off benimde ütüm var kalkıp yapayım geceleri eşim izin vermiyor
ev işine gelince önceden hergün süpürge açardım şimdi haftada iki kere süpürge açıyorum her günde fakirin el süpürgesi var onunla alıp siliyorum koştur koştur tabi

refiyecim inşallah bi aksilik yoktur canım bu aralar yusuf ta çok az yapıyor
hayriye ve burcu günaydın kızlarr

ayşegülcüm sen yatır kaldır yöntemini denedin mi?

heee denedim. sonuç fıldır fıldır gözlü bi bebek ve belimden gelen küt, pat sesi...

refiyecim inşallah bi aksilik yoktur canım bu aralar yusuf ta çok az yapıyor
hayriye ve burcu günaydın kızlarr

benim oğlanda çişini az yapıyooo. umarım susuz kalmıyorlardır..

selam kızlar.herkes ve bebişller iyiidr inşallah.
dün kızımla gezmeye gittik hava serinleyince.parkları gezdik,cadde turu yaptık.pek seviyo dışarda bakınmayı.
ve tabiki arabayı.gıkı çıkmıyor arabada.geçmişe bakayım hemen .

ya bi de hiç dikkat ettiniz mi adet döneminizde bebeğinizin emmesi değişiyor mu? dün adet gördüm ve oğlan sadece 5 dakika emmiyo 1 saat sonra basıyo yaygarayı. göğsüm taş olmuş ağrıyo. sütüm var. anlamadım gitti.

mavisin nufus cuzdani ve pasaportu ve de en onemlissiiiiiiiiiiiiii amerikan vatandasligi kimligi gelduuuuuuuuuuu ehuehuuu huuuu yasasiiiiinnn :teytey:
oooooooooo ne güzel.gözün aydın derin maviş.

ben gergün siler süpürürdüm şimdi nerdeeeee.
eşime süpürttüyürüyorum valla yapamazsam.o da zavallım bıktı artık hamileliğimden beri.artık ona da yüklenmek istemiyorum.

herkeze günaydınn
günaydın hayriye.

günaydın.

daha ne huy değiştirecek bu bıcırıklar.
günleri günlerine tutmuyor ya.
ütü yapmak yazın çin işkencesi ya.

heee denedim. sonuç fıldır fıldır gözlü bi bebek ve belimden gelen küt, pat sesi...

benim oğlanda çişini az yapıyooo. umarım susuz kalmıyorlardır..

ben daha denemdim ama başlayacam.sonucu yazarım .umarım başarşıl olurum.

ya hiç farketmedim ama sanki ozaman daha bi hırçındı.

meraba hatunlar nasılsınız ya ben artık deliricem yaa gizoş uyumuyo uyumuyo bir türlü hep kucak hep kucak emmiyo mama yemiyo bende dün ilk defa kızıma havuç pirinç patates püresi verdim bebelacın ilk yadırgadı sonra yedi 4-5 kaşık bugünde verdim 2 kaşık yavşa yavaş alışsın artık 4 ayı bitti birde kızlar aranızda hala kan ilacı kullanan yokmu bize aşımızda ebemiz vermişti o günden beri gizoşun kakası kına gibi yaaa(ama araştırdım sanırım kan ilacı rengini boyuyomuş kakanın neyseki içim rahatladı günde 9 damla aç karnınına veriyorum hiç sevmiyo bende kaşığa koyuyorum öyle veriyorum artık ne yapayım ben bile kokusundan etkilendim

ahh tatlımyaa nedir bu kuzulardan çektiğimiz benimki de aynı
en fazla bir saatimi alacak ütüyü 3 saate anca yaptım sürekli huysuz sürekli mız mız
bende bugün patatesli kabaklı sebze püresi yaptım ama 3-4 çay kaşığı anca yedirebildim püskürtüyo
bakalım 2-3 gün sonra tekrar deneyeceğim
afiyet olsun gizoşa
bize erken diye vermediler kan ilacı canımyaa iki gündür sıcaklardan çıkamadık dışarı olmazsa yarın tekrar gideceğim

canım yaaa demek yolculuk yaramadı göktuşa aklında olsun canım yola çıkmadan bir paranoks fitil verirsen rahat rahat uyur biz öyle yaptık konyaya giderken de dönerkende:)

tatlım yaa utkucuk çişini neden yapmıyo acaba suyla ilgisi olabilirmi biz kaana su vermeye başladığımızdan beri bezlerin maşallahı varda belkide keyfindendir tabii doktora göstermekte fayda var inşallah bişiciği yoktur.
canım bütün bebişlere bir haller oldu ya sıcaklar ya da 4. ay kerameti kaan da öyle bir gün çok güzel uyuyor bir gün 5 dak uyuyp uyanıyor. ne kucakta mutlu ne de yerde:) bize doktorumuz demir ilacı vermedi bi daha gidince soracam ama:)

daha ne huy değiştirecek bu bıcırıklar.
günleri günlerine tutmuyor ya.
ütü yapmak yazın çin işkencesi ya.

ben daha denemdim ama başlayacam.sonucu yazarım .umarım başarşıl olurum.
ayy sorma canımyaa kabus gibiydi

benimki uzun süredir emmediği için yorum yapamayacağım canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…