jalecim senin oğlunda huzursuzmuş sana da kolay gelsin biz dün akşam serinliğinde dışarı çıktık ilk defa da hem güneş hem rüzgar yok diye önü açık gezdi arabasında sanırım hoşuna gitti kaanın akşamımız biraz daha rahat geçti:)
tatlım hergün yapınca alışıyolar etkilenmiyolar banyo gibi:) tabi banyoyu bu sıcaklarda hergün yaptırıyoz ama ben hergün çıkarmıyom 3-4 günde bir çıkarıyom iyi geliyo:) özlüyo sokağı paşa:))))ben nerdeyse hergün çıkarıyorum tatlım ama bana mısın demiyor paşa
hatta sabah en son 7.30 da kalkmıştık ben tekrar uyumuşum bebekte uyuyor zannediyordum meğerse uyumamış babasıda çıkarmış gezdirmiş 1 saat 8.30 da beni uyandırdılar
ama eşim gittikten sonra yine huysuzlandı
ne güzel kaan için değişiklik olmuştur
Gözün aydın canım.mavisin nufus cuzdani ve pasaportu ve de en onemlissiiiiiiiiiiiiii amerikan vatandasligi kimligi gelduuuuuuuuuuu ehuehuuu huuuu yasasiiiiinnn :teytey:
Çok yorulmuşsundur canım yaaİYİ GECELER ARKSDAŞLAR........
dün samsundan döndük amanın nelik bana otobüsle gitmek giderken iyiydide dönüş muhteşemdi otogardan aabaya bindk göktuğ huysuzlaştı.başta mızırdanmayla sonra ağlamayla devam eden bi yolculkuk oldu.ünüversiteyken ne kızardm analarına susturamıyolar diye anlıyorum şimdi walla.yok dahada gtmem çok mızrandı dönüşte ağladı hiç ağlatmamıştm ben göktuğu bu kadar ya yolda inmeyi bile düşündm otobüsten........
ben yokken neler oldu bilmiyorum ama umarım bebekler ve sizler iyisinizdr.bu gece 1.5 saat ütü yaptm hemide balkonda çok sıcak yaaaa........eşimde çok yardımcı oldu dermişimmmmmmmmmm bana diyoki neden iş yapıyosun bi gecede bu kadar gündüz yapamıyorumki çocuktan hep beni yanında istiyo.haftada kaç kez temizlkik yapıyosunuz kızlar ya komple evi süpür sil işini ben 3 defa yapıyordm ama şimdi o kadar yapamıyorum göktuğ + sıcaklardan ya....
bu arada ben bebefon kullanıyorum chicconun bebefonunu çok ta memnunum.cızırtı biraz yapıyoror ama bu her türlü sesi mesela cam açık dışardan araba geçiyor onu bile algılıyor o zaman cızırtı yapabiliyor.
Hiçbirşey çıkmayacak inşallah canım.günaydın kızlar ve bebişlerr..... herkseiyi günler.. ben yokken 50 sayfa biriktirin siz1 hafta bile olmadan.. ben gelince günde3 sayfa :)))
neyse kızlarr..
bir sorunumuz var bizim.. utkunun dün sabah 8 gibiydi bezini değiştirdim.. kakalı ve az çişliydi.. neyse.. öğlen olduu.. akşam üzeri 5 olduu.. tık yok oğlanda ne kaka ne çiş :sinifsinif: soonra balkonda altına bi hasta bezi tarzı bişiy yayıp açtım bezini belki hva alırsa yapar fln diye.. kaksını bi çatırtı yaptıo arada mehtap bacımla da konuştuk çiş yapmıyo diye.. bu durumlarda 24 saatmiş bekleme süresi ama yapmazsa sen yine deacile bi götürdedi.. tahliller için fln fazla beklemezsizdiyerek.. telefonu kapattım denize msj attım durumu.. gönder tuşuna bastım... utku çişini yaptı :1rolleyes: deniz aradı hayırdır fln diye ama çişini yaptığını söyledim ona da.. mehtap a da durumu msjladım ayy neyse işte :) bi haberleşme ağı kurduk her zamankigibi kaydirigubbakcemile3 yani akşam 18:30 itibariyle çişini yaptı oğlan.. bende normale döndü diye hastaneye götürmedim.. ama bu saat oldu daha da yok çiş miş :sinifsinif: az önce kakasını yaptı ama gece de çiş yapmamış yine... sağlık acğında aile hekimimize bi götürücem uyansında.. emdi uyudu az önce.. doktorumuzun tavsiyesine göre hastaneye de götürücem olmazsa.. durumdan haberdar ederim sizi de.. ayy bu oğlan çişini neden yapmıyoo.. deliriciiim mafoldumben
saol tatlım...inşallah sorunsuzca,askerliğin tamamını bolu'da bitirip gelir.. darısı sizin de başınıza o zaman :)
gözünüz aydınn :teytey:
Sıcaktan hep aynılar canım ya uyumuyorlar uykular kısaldı iyice.Ek gıdada bayağı ilerlemişsiniz canım maşallah.meraba hatunlar nasılsınız ya ben artık deliricem yaa gizoş uyumuyo uyumuyo bir türlü hep kucak hep kucak emmiyo mama yemiyo bende dün ilk defa kızıma havuç pirinç patates püresi verdim bebelacın ilk yadırgadı sonra yedi 4-5 kaşık bugünde verdim 2 kaşık yavşa yavaş alışsın artık 4 ayı bitti birde kızlar aranızda hala kan ilacı kullanan yokmu bize aşımızda ebemiz vermişti o günden beri gizoşun kakası kına gibi yaaa(ama araştırdım sanırım kan ilacı rengini boyuyomuş kakanın neyseki içim rahatladı günde 9 damla aç karnınına veriyorum hiç sevmiyo bende kaşığa koyuyorum öyle veriyorum artık ne yapayım ben bile kokusundan etkilendim
saolasın tuğbacığım,inşallah tüm bebişler ateşsiz ağrısız atlatırlar aşılarını.mehtapcımm geçmiş olsunnn aşınızı mutlu ve ateşsiz atlatın inşallahh:)
haklısın tatlım bak bunu hiç düşünmemiştim:)tatlım hergün yapınca alışıyolar etkilenmiyolar banyo gibi:) tabi banyoyu bu sıcaklarda hergün yaptırıyoz ama ben hergün çıkarmıyom 3-4 günde bir çıkarıyom iyi geliyo:) özlüyo sokağı paşa:))))
saolasın tuğbacığım,inşallah tüm bebişler ateşsiz ağrısız atlatırlar aşılarını.
Teşekkürler jale teyzoşumuz:1hug:haklısın tatlım bak bunu hiç düşünmemiştim:)
ama evde tek olunca bir süre sonra bende bebekte bunalıyoruz insan görsün diyorum:)
mehtapçım hadi geçmiş olsun canım ömer eymen e
annaaammm bizim kaan bütün gün babaannesiyle başbaşa:) asıl kaan İNSAN görmeli bende bundan sonra çıkaracam:roflol: :roflol: :roflol:haklısın tatlım bak bunu hiç düşünmemiştim:)
ama evde tek olunca bir süre sonra bende bebekte bunalıyoruz insan görsün diyorum:)
mehtapçım hadi geçmiş olsun canım ömer eymen e
bizi sağlık ocağı 18 ağustosta çağırdı sizinkilermi erken bizimki mi geç anlamadım yav:)
iyi akşamlar arkadaşlar nasılsınız?buaralar malum vimde olmadığımdan pek sık iremiyorum nete.filizzzzzz napıyosun onlınesin.evet şöyle bir başlayayım anlatmaya yada yazmaya kzım nerdeyse 1 aydır emmeyi reddediyor o inat ben inat zorla uykuda uykuya dalarken emziriyorum ama tabiki uykuda emesi normal emme gibi olmuyor uyanırsa çakarsa zaten emmeyi bırakıyor ağlıyor uyanıkkende ağlıyor almıyordu memeyi ben baya stres yaptım ve sütümü etkiledi.azalttı yani hem emmeyince hemde sıkıntı yapınca azalttı.bende süt sağma pompası almaya karar vermiştim vce medela almıştım ama pişman oldum kızlar hiç çekmedi yarım saatte inanın 2 yada 5 ml zor çıktı 3 gün önce sol gögsümü bebeğim tam 1 gün emmedi ve ne elimle nede medelayla boşaltamadım naptım biliyormusunuz neten sağma pompalarını araştırmıştım ameda isimli sağma pompalaroını çok güçlü olduüunu hastanelerde bulunduğunu kiralama yapılabiliceğini öğrenmiştim ama neyazıkki medela almıştım baktım gögsümü boşaltamadım sertleşti boşaltamayınca bu süt pompasının bulunduğu özel hastaneyi aradım ve durumumu izah ettimneyse ömöderim yetrki şu gögsümdeki sütü boşaltayım dedim gelin dediler ve inanın 5 dakikada sütü boşalttı pompa süper bişeydi.ve medelayı geri iade ettim 2 kere denemiştim kullanamadığım için geri verdimiskenderuna da gelirken bebeğim arabada olunca sersemlikle hep emdi.dünde aç bırakacaktımya 12 den sonra inanırmısınız neoldu bizimki 3 te kendiliğinden aldı ve emdi sanırım bebeğim aç kalacagını anladı:) akşamda iyiydi bugünde şükür ilk günlere oranla biraz daha ilerle var durumumuzda ama şunu anladım gögüs tam dolu olunca alıyo benim tembel kızım hiç uğraşmak istemiyor hemen ağzına süt geldin istiyor öyle olcakta bırakmıycak hanfendi gögsümü 3 gündür fazla stresli olmadığım ve ortam değiştirdiğim için sanırım sütüm eski haline döndü şükür bakalım konyaya gid4ergitmez şu pompayı kiralıycam.sütümü arttırmak için.tubacım hayriyecim sizlere şiddetle kesinlikle jale sanada bu pompayı tavsiye ediyorum kendim bizzat denedim süper ötesi birşey ve çift yani ikili aynı anda iki gögsüüde boşaltabiliyor.zaten sütü arttırma etkisi varmış o yüzden kendisi pahalı üçyüz küsürlede .
iyi akşamlar arkadaşlar nasılsınız?buaralar malum vimde olmadığımdan pek sık iremiyorum nete.filizzzzzz napıyosun onlınesin.evet şöyle bir başlayayım anlatmaya yada yazmaya kzım nerdeyse 1 aydır emmeyi reddediyor o inat ben inat zorla uykuda uykuya dalarken emziriyorum ama tabiki uykuda emesi normal emme gibi olmuyor uyanırsa çakarsa zaten emmeyi bırakıyor ağlıyor uyanıkkende ağlıyor almıyordu memeyi ben baya stres yaptım ve sütümü etkiledi.azalttı yani hem emmeyince hemde sıkıntı yapınca azalttı.bende süt sağma pompası almaya karar vermiştim vce medela almıştım ama pişman oldum kızlar hiç çekmedi yarım saatte inanın 2 yada 5 ml zor çıktı 3 gün önce sol gögsümü bebeğim tam 1 gün emmedi ve ne elimle nede medelayla boşaltamadım naptım biliyormusunuz neten sağma pompalarını araştırmıştım ameda isimli sağma pompalaroını çok güçlü olduüunu hastanelerde bulunduğunu kiralama yapılabiliceğini öğrenmiştim ama neyazıkki medela almıştım baktım gögsümü boşaltamadım sertleşti boşaltamayınca bu süt pompasının bulunduğu özel hastaneyi aradım ve durumumu izah ettimneyse ömöderim yetrki şu gögsümdeki sütü boşaltayım dedim gelin dediler ve inanın 5 dakikada sütü boşalttı pompa süper bişeydi.ve medelayı geri iade ettim 2 kere denemiştim kullanamadığım için geri verdimiskenderuna da gelirken bebeğim arabada olunca sersemlikle hep emdi.dünde aç bırakacaktımya 12 den sonra inanırmısınız neoldu bizimki 3 te kendiliğinden aldı ve emdi sanırım bebeğim aç kalacagını anladı:) akşamda iyiydi bugünde şükür ilk günlere oranla biraz daha ilerle var durumumuzda ama şunu anladım gögüs tam dolu olunca alıyo benim tembel kızım hiç uğraşmak istemiyor hemen ağzına süt geldin istiyor öyle olcakta bırakmıycak hanfendi gögsümü 3 gündür fazla stresli olmadığım ve ortam değiştirdiğim için sanırım sütüm eski haline döndü şükür bakalım konyaya gid4ergitmez şu pompayı kiralıycam.sütümü arttırmak için.tubacım hayriyecim sizlere şiddetle kesinlikle jale sanada bu pompayı tavsiye ediyorum kendim bizzat denedim süper ötesi birşey ve çift yani ikili aynı anda iki gögsüüde boşaltabiliyor.zaten sütü arttırma etkisi varmış o yüzden kendisi pahalı üçyüz küsürlede .
Ne yapayım canım sen nasılsın?Eymen aşı oldu onun ateş takibindeyim.heyoo mehtapp napiyosun ?
yarasın kaanımıza temiz hava.ben de hergün olmasada 2 güne 1 çıkartıyorum.jalecim senin oğlunda huzursuzmuş sana da kolay gelsin biz dün akşam serinliğinde dışarı çıktık ilk defa da hem güneş hem rüzgar yok diye önü açık gezdi arabasında sanırım hoşuna gitti kaanın akşamımız biraz daha rahat geçti:)
oo ne güzel eşin çok iyi yapmış.ben nerdeyse hergün çıkarıyorum tatlım ama bana mısın demiyor paşa
hatta sabah en son 7.30 da kalkmıştık ben tekrar uyumuşum bebekte uyuyor zannediyordum meğerse uyumamış babasıda çıkarmış gezdirmiş 1 saat 8.30 da beni uyandırdılar
ama eşim gittikten sonra yine huysuzlandı
ne güzel kaan için değişiklik olmuştur
bizim aşı 11 ağustosta.bizi sağlık ocağı 18 ağustosta çağırdı sizinkilermi erken bizimki mi geç anlamadım yav:)
ya fadimecim çok sevindim emmesine.ama pompa konusunda da üzüldüm ya.şükür iade etmişsin.ya ben medelayı övdüm ama benim sütümümü sağıyor ya.acaba bozuk muydu ki?iyi akşamlar arkadaşlar nasılsınız?buaralar malum vimde olmadığımdan pek sık iremiyorum nete.filizzzzzz napıyosun onlınesin.evet şöyle bir başlayayım anlatmaya yada yazmaya kzım nerdeyse 1 aydır emmeyi reddediyor o inat ben inat zorla uykuda uykuya dalarken emziriyorum ama tabiki uykuda emesi normal emme gibi olmuyor uyanırsa çakarsa zaten emmeyi bırakıyor ağlıyor uyanıkkende ağlıyor almıyordu memeyi ben baya stres yaptım ve sütümü etkiledi.azalttı yani hem emmeyince hemde sıkıntı yapınca azalttı.bende süt sağma pompası almaya karar vermiştim vce medela almıştım ama pişman oldum kızlar hiç çekmedi yarım saatte inanın 2 yada 5 ml zor çıktı 3 gün önce sol gögsümü bebeğim tam 1 gün emmedi ve ne elimle nede medelayla boşaltamadım naptım biliyormusunuz neten sağma pompalarını araştırmıştım ameda isimli sağma pompalaroını çok güçlü olduüunu hastanelerde bulunduğunu kiralama yapılabiliceğini öğrenmiştim ama neyazıkki medela almıştım baktım gögsümü boşaltamadım sertleşti boşaltamayınca bu süt pompasının bulunduğu özel hastaneyi aradım ve durumumu izah ettimneyse ömöderim yetrki şu gögsümdeki sütü boşaltayım dedim gelin dediler ve inanın 5 dakikada sütü boşalttı pompa süper bişeydi.ve medelayı geri iade ettim 2 kere denemiştim kullanamadığım için geri verdimiskenderuna da gelirken bebeğim arabada olunca sersemlikle hep emdi.dünde aç bırakacaktımya 12 den sonra inanırmısınız neoldu bizimki 3 te kendiliğinden aldı ve emdi sanırım bebeğim aç kalacagını anladı:) akşamda iyiydi bugünde şükür ilk günlere oranla biraz daha ilerle var durumumuzda ama şunu anladım gögüs tam dolu olunca alıyo benim tembel kızım hiç uğraşmak istemiyor hemen ağzına süt geldin istiyor öyle olcakta bırakmıycak hanfendi gögsümü 3 gündür fazla stresli olmadığım ve ortam değiştirdiğim için sanırım sütüm eski haline döndü şükür bakalım konyaya gid4ergitmez şu pompayı kiralıycam.sütümü arttırmak için.tubacım hayriyecim sizlere şiddetle kesinlikle jale sanada bu pompayı tavsiye ediyorum kendim bizzat denedim süper ötesi birşey ve çift yani ikili aynı anda iki gögsüüde boşaltabiliyor.zaten sütü arttırma etkisi varmış o yüzden kendisi pahalı üçyüz küsürlede .
slm kızlar az önce bir park turu yapalım dedik eşimle gizoş herzamnki ibi başladı ağlamaya tabi arabasını yine süs olarak kullandık gizoş kucağımda babası arabayı sürüyo halimizi gören hayırdır diye sordu yaa bu kuzular akıllandıkca çok güzel kullanıyolar bizi:))gitmemzile eve dönmemiz bir oldu ve süpriz gizoş kucağımda gelirken uyudu ve bugün beni 5 dakika bile emmedi yaaa off yaa mmayıda arada aldı ama azıcık bende yine püre yedirdim acaba pürenin tadını aldıdamı beni emmedi hala anlamadım ben yaa
mehtapcığım canım geçmiş olsun inşallah ateşsiz geçirirsiniz bu geceyi zaten ilk gün çok önemli canım geçmiş olsun tekrar
fadimeciğim gözün aydın canım kazanan sen olmuşsun süperrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?