2010 Nisan Anneleri

jalecim senin oğlunda huzursuzmuş sana da kolay gelsin biz dün akşam serinliğinde dışarı çıktık ilk defa da hem güneş hem rüzgar yok diye önü açık gezdi arabasında sanırım hoşuna gitti kaanın akşamımız biraz daha rahat geçti:)

ben nerdeyse hergün çıkarıyorum tatlım ama bana mısın demiyor paşa
hatta sabah en son 7.30 da kalkmıştık ben tekrar uyumuşum bebekte uyuyor zannediyordum meğerse uyumamış babasıda çıkarmış gezdirmiş 1 saat 8.30 da beni uyandırdılar
ama eşim gittikten sonra yine huysuzlandı
ne güzel kaan için değişiklik olmuştur

tatlım hergün yapınca alışıyolar etkilenmiyolar banyo gibi:) tabi banyoyu bu sıcaklarda hergün yaptırıyoz ama ben hergün çıkarmıyom 3-4 günde bir çıkarıyom iyi geliyo:) özlüyo sokağı paşa:))))

Slm kızlar,Nasılsınız?Biz bugün aşımızı olduk.

mavisin nufus cuzdani ve pasaportu ve de en onemlissiiiiiiiiiiiiii amerikan vatandasligi kimligi gelduuuuuuuuuuu ehuehuuu huuuu yasasiiiiinnn :teytey:
Gözün aydın canım.
Çok yorulmuşsundur canım yaaEşin yardım etmeli ama sana işlerdeklava:

Hiçbirşey çıkmayacak inşallah canım.

Sıcaktan hep aynılar canım ya uyumuyorlar uykular kısaldı iyice.Ek gıdada bayağı ilerlemişsiniz canım maşallah.

haklısın tatlım bak bunu hiç düşünmemiştim:)
ama evde tek olunca bir süre sonra bende bebekte bunalıyoruz insan görsün diyorum:)

saolasın tuğbacığım,inşallah tüm bebişler ateşsiz ağrısız atlatırlar aşılarını.

mehtapçım hadi geçmiş olsun canım ömer eymen e

ama evde tek olunca bir süre sonra bende bebekte bunalıyoruz insan görsün diyorum:)

Teşekkürler jale teyzoşumuz:1hug:

bizi sağlık ocağı 18 ağustosta çağırdı sizinkilermi erken bizimki mi geç anlamadım yav:)

annaaammm bizim kaan bütün gün babaannesiyle başbaşa:) asıl kaan İNSAN görmeli bende bundan sonra çıkaracam:roflol: :roflol: :roflol:

bizi sağlık ocağı 18 ağustosta çağırdı sizinkilermi erken bizimki mi geç anlamadım yav:)

Tuğbacığım,aşılar 0 ay,1 ay,2 ay,4 ay,6 ay 1 yaş ve 6. ayda yapıldığı tarihten bir yıl sonra yapılıyor.Tüm Türkiye'de aşı takvimi aynı değişmiyor.18'i bayağı geç gibi.

iyi akşamlar arkadaşlar nasılsınız?buaralar malum vimde olmadığımdan pek sık iremiyorum nete.filizzzzzz napıyosun onlınesin.evet şöyle bir başlayayım anlatmaya yada yazmaya kzım nerdeyse 1 aydır emmeyi reddediyor o inat ben inat zorla uykuda uykuya dalarken emziriyorum ama tabiki uykuda emesi normal emme gibi olmuyor uyanırsa çakarsa zaten emmeyi bırakıyor ağlıyor uyanıkkende ağlıyor almıyordu memeyi ben baya stres yaptım ve sütümü etkiledi.azalttı yani hem emmeyince hemde sıkıntı yapınca azalttı.bende süt sağma pompası almaya karar vermiştim vce medela almıştım ama pişman oldum kızlar hiç çekmedi yarım saatte inanın 2 yada 5 ml zor çıktı 3 gün önce sol gögsümü bebeğim tam 1 gün emmedi ve ne elimle nede medelayla boşaltamadım naptım biliyormusunuz neten sağma pompalarını araştırmıştım ameda isimli sağma pompalaroını çok güçlü olduüunu hastanelerde bulunduğunu kiralama yapılabiliceğini öğrenmiştim ama neyazıkki medela almıştım baktım gögsümü boşaltamadım sertleşti boşaltamayınca bu süt pompasının bulunduğu özel hastaneyi aradım ve durumumu izah ettimneyse ömöderim yetrki şu gögsümdeki sütü boşaltayım dedim gelin dediler ve inanın 5 dakikada sütü boşalttı pompa süper bişeydi.ve medelayı geri iade ettim 2 kere denemiştim kullanamadığım için geri verdimiskenderuna da gelirken bebeğim arabada olunca sersemlikle hep emdi.dünde aç bırakacaktımya 12 den sonra inanırmısınız neoldu bizimki 3 te kendiliğinden aldı ve emdi sanırım bebeğim aç kalacagını anladı:) akşamda iyiydi bugünde şükür ilk günlere oranla biraz daha ilerle var durumumuzda ama şunu anladım gögüs tam dolu olunca alıyo benim tembel kızım hiç uğraşmak istemiyor hemen ağzına süt geldin istiyor öyle olcakta bırakmıycak hanfendi gögsümü 3 gündür fazla stresli olmadığım ve ortam değiştirdiğim için sanırım sütüm eski haline döndü şükür bakalım konyaya gid4ergitmez şu pompayı kiralıycam.sütümü arttırmak için.tubacım hayriyecim sizlere şiddetle kesinlikle jale sanada bu pompayı tavsiye ediyorum kendim bizzat denedim süper ötesi birşey ve çift yani ikili aynı anda iki gögsüüde boşaltabiliyor.zaten sütü arttırma etkisi varmış o yüzden kendisi pahalı üçyüz küsürlede .

Çok sevindim senin adına Fadimeciğim,Kazanan sen oldun, alkisalkisalkisinşallah hep emer minik emine eylül:lepi:

Canım 280 diyor fiyatına sitenin birinde bir bak istersen,

dediğin makina buysa şayet.

Fadime aldilargeri demek pompayi cok sevindim heralde alacaklar tuketici haklari denen bisey var heralde bi urunu kullanmadan nereden bileceksin nasil oldunu ustelik haftasi bile dolmadan goturuyosun ben sana demistim alirlar diye ... satin almak daha mantikli bence pompayi kiraya verecegin paraya satin alsana hem daha 3-4 ay daha ise yarar ustelikte belki ilerde ikinci bebeginde kullanirsin bence sen al onu 10 taksite bol oder gidersin a.s
burada da 140 dolar kazik yani ama ben alamaktan vazgectim bizimki duzeldi cunku isede gitmiyorum o yuzden o niyetten vazgectim simdilik bakalim
iskenderun nasil kaynana ne alemde yapismistir hemen kiza simdi hepsi ayni bunlarin ayni model kafadqan rahatsiz hepsikafamçokkarıştıalsanaalsanasmile

slm kızlar az önce bir park turu yapalım dedik eşimle gizoş herzamnki ibi başladı ağlamaya tabi arabasını yine süs olarak kullandık gizoş kucağımda babası arabayı sürüyo halimizi gören hayırdır diye sordu yaa bu kuzular akıllandıkca çok güzel kullanıyolar bizi:))gitmemzile eve dönmemiz bir oldu ve süpriz gizoş kucağımda gelirken uyudu ve bugün beni 5 dakika bile emmedi yaaa off yaa mmayıda arada aldı ama azıcık bende yine püre yedirdim acaba pürenin tadını aldıdamı beni emmedi hala anlamadım ben yaa

mehtapcığım canım geçmiş olsun inşallah ateşsiz geçirirsiniz bu geceyi zaten ilk gün çok önemli canım geçmiş olsun tekrar

fadimeciğim gözün aydın canım kazanan sen olmuşsun süperrrrr

mehtapcığım hazır seni bulmuşken bu demir damlası kaka rengini kına gibi yaparmı biraz araştırdım yapar deniliyo ama sen daha iyi bilirsin canım yaa

yarasın kaanımıza temiz hava.ben de hergün olmasada 2 güne 1 çıkartıyorum.
oo ne güzel eşin çok iyi yapmış.

bizim aşı 11 ağustosta.

ya fadimecim çok sevindim emmesine.ama pompa konusunda da üzüldüm ya.şükür iade etmişsin.ya ben medelayı övdüm ama benim sütümümü sağıyor ya.acaba bozuk muydu ki?
neyse önemli olan sonuç
sen kazandın sonunda.bi site var .yeni gördüm orda pompa kiralayabiliyormuşsun.

sıcaktan yapıyo olabilir.emmek için daha çok enerji harcıyolar.ağızlarına hazırdan gelince ohhhhh deyip yutıyolar.
mehatpcım ateşsiz atlatı inşallah eymen.biz de bi atlatsaydık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…