2010 Nisan Anneleri

iyi geceler
ömer eymene çok geçmiş olsun
nazlıcım adamızada geçmiş olsun ateş kesici calpol vermişmiydin daha öncesinde
tuğbacm ya ben fitil vermek istemedm daha doğrusu aklıma gelmedi ama öyle bazı şeyleri sık kullanmak beni korkutuyor nedense bağışıklık yapar falan diye sanırım.
dünür bizim oğlanda şimdi uyandı bizde çıkamadk parka falan

minnosa dis kasiyicisi aldim agzi yerine gozune soktu alem bu kiz ya anasi kilikli sakar sakir:)

bizde bugün aşıya gittik ve demir damlası verdi bugün ilk kez verdim bakalım hayırlsı

vermiştim canım şurup ama çıktı.. neyse düşüyor 37.4...

minnosa dis kasiyicisi aldim agzi yerine gozune soktu alem bu kiz ya anasi kilikli sakar sakir:)

benimkide gırtlağına kadar sokup öğürüyor:))))

ilk dus yaptir hem kolay uyur rahat uyur ateisnide dusrur belki..
uyuyor tatlım gece uykusundayız.. az önce fitili sokarken uyandırayım dedim de korkmasın diye banamısın demedi:))

nazlıcığım çok geçmiş olsun canım ılık duş aldır çok işe yarıyo eğer devam ederse ılık süngerle vücuduna gezdir birde olduğunca ince giydir canım çok geçmiş olsun canım aynı şeyleri bende yaşadım ama bir gece sürüyo geçiyo sonra 6 saat arayla calpol ver birde

dünürcüğüm sorma yaa burnumuzdan geldi şimdi yine ağlıyo neyse kızlar hepinizi öptüm görüşrüz hayırlı bol uykulu geceler

5. ayda bebek gelisimini okudum bu ayda bebeginiz ayagini emer diyor yok artik bir ayagi kalmisti agzina sokmadigi lülülülülülü disini ayagiyla kasir artik dis kasiyicisi simdilik ise yaramadi ya gozune sokuyor ya taaa bogazinin dibine kadarkafamçokkarıştı

selamm,aylardır yazamadım ve okuyamadım sayfayı,hiç fırsatım olmuyo paşadan,ama neler kaçırıyorum burda neler...yaa aşı felan diyosunuz bizim de 4ay bitti,bu ay ne aşısı var bebişlermizin doktora sormayı unuttum????henüz gitmedik rutin kontrole,aşı yoksa gitmiycektim.

iyi geceler kızlarr.. gündüz baskın veren ani misafirler.. akşam üzeri yemek bulaşık.. bide üstüne ıkea senin tekzen benim gezme :) ancak girebildim..doktora gidişimiz ve çiş olayımızı yazıcam :))

sabah gittik sağlık ocağındaki aile hekimimize.. çok ilgili sağolsun.. neyse.. pipimizi bayacaa bi inceledii. çekiştirdi uzattı büktüfln :)) tabi ben bacaklarını tutarken hemşireye boyunu ölçtürmeyen oğlan ,dr. pipiyle oynarken gözleri patlatmış haldedr.a bakıyodu :)) bu adam pipimle neden oynuyoo.. napıyoo bakışıydı aynen :)))neyse.. pipişimizin boyu,delik darlığı fln..yani gözle görülebilen herhangi bi sorun anormallik yokmuş çok şükür.. muhtemelen ya idrar yolu iltihabı yada nedensiz çiş yapmama dedi :) o ne demekse.. bi dane antibiyotik şürüu verdi ama ben ullanmadım kullanmıcamda.. bide idrar tahlili yaptırmak için çişeihtiyacımız vardı.. yapışkanlı torba aldık.. yapıştırdık eve geldik. yarım saat geçmeden çişin tahlil edilmesi gerekiyomuş. sağ.ocağı 10 dk. uzakta getiririm dedim... ama bizim oğlan çişini saat 12:40 da yapıptaöğlen paydosu saatine denk gelince caaanım çiş gittiwc deliğine :))) sonra bi tane daha poşet yapıştırdık :))) saat 15 de baktım ne alemde diye. 1-2 damla çiş içindeama bezde kalanı vardı.. bende amaaan salla beya nasılsa yapıyo çişini.. keyfi de yerinde.. yarın bi ara götürürüm dedim.. ondan sonra1kez daha sanırım çiş yaptı. bez çok dolu değildiçünkü.. ama torbadaaldığım idrar normal açık sarı-berrak bi numuneydi :))) normal görünüyodu yani.. yani içimdekalmasın diye yarın sabahtan yapıştırıp (iyiki fazla almışım poşetlerden) götürücem tahlile...

bu arada demir damlamız bitmişti.. devit3 kullanıyoduk.. bu sefer 4ayı geçtiniz dedi ferro sanol muydu neydi ondan verdi. üstüne de 9 dmla yazmış.. 3 damla devit kullaıyoduk. bu fazla değilmi ki? ve bu damladan kullanan varmı. bugün veremedim korkuma bişey olur diye :)

bide aylık kontrolümüzde yapıldı.. herşey normal çok şükür.. gayet iyiyiz maşallah... :asigim:
2 cm. uzamış 64cm olmuşuz.. 800 gr. alıp 8,600 olmuşuz

filizciğim canım valla ellerini geçecekler ayaklara dalacaklar heee oyy kılşında çorapları yerler bunlar şimdi desene bizimki zaten bana popo dönmeyi çok seviyo birde ayak olayımız çıkarsa ohh ne ala bende gizoşu attım babasının koynuna geldim fınduğumuda aldım sodamıda biraz keyif yapayım yahuuu

bende sabahtan beri abur cubur yiyorum hain koca kahvalti hazirlamadan kacti bugun

iyi geceler arkadaşlar teşekkür ederim ama malesef benim kız akşam yine emmek istemedi üstüne ağla ağla bi hal oldu ancak yeni emzirebildim 6 saatten sonra(ah şu kızcem bi düzelseydi ya.filizzz kaynana idare eder canım ya şuan için bi sorun yok ama ben biraz mesefali duruyorum açıkcası ölede olmalı artık bebeğimin uyku düzeni bozuldu dün sevicez görcez diye yavrumu uyandırdılar sinir oldum bugünde yine sevcez diye bi türlü uyutmamam fırsat verömediler kızım akşamdan buyana ağlıyor uykusu bozulduğu için

kiz refiye oglanin cisiyle ugrasip durma birak cocuk rahat rahat isesin torba morba pipi sundurme filan eziyet etme utkucanalülülülülülü

bende sabahtan beri abur cubur yiyorum hain koca kahvalti hazirlamadan kacti bugun

afiyet olsun canım valla ben önüme ne gelirse yiyorum valla bol bol kavuna sardım karpuzla en sevdiğm iki meyve ayyy bende sabahları eşimin kahvaltı hazırlamasına bayılıyorum benimkinin işi süper 1 gün işte 3 gün evde birde devlet memuru düşüne biliyomusun sen ballısın diyorum ona ben sürünüyorum üniversite okudumda ne oldu ücretliye tabiyiz hala :))onun böyle çalışması ban çok yarıyo canım valla evde olunca fırsatı kaçırmıyorum hiç:))

en sinir ettiğim şey bebk uyurken birinin sevmek için uyandırması fitil oluyorum valla sonrada demezlermi sonra uyur biz gidince yaa sen nerden biliyosun sonra uyuyacağını nasıl kıyıyolarsa vicdan meselesi sanırım:enbuyukkk:

aynen canım aynen katılıyorum.buarada senin kıza neoldu öle gizoş benim kızdan serpti nedir huysuzluk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…