ateşimiz 38 e çıktııııı. fitil yaptım bekliyorum..
meraba hatunlar nasılsınız ya ben artık deliricem yaa gizoş uyumuyo uyumuyo bir türlü hep kucak hep kucak emmiyo mama yemiyo bende dün ilk defa kızıma havuç pirinç patates püresi verdim bebelacın ilk yadırgadı sonra yedi 4-5 kaşık bugünde verdim 2 kaşık yavşa yavaş alışsın artık 4 ayı bitti birde kızlar aranızda hala kan ilacı kullanan yokmu bize aşımızda ebemiz vermişti o günden beri gizoşun kakası kına gibi yaaa(ama araştırdım sanırım kan ilacı rengini boyuyomuş kakanın neyseki içim rahatladı günde 9 damla aç karnınına veriyorum hiç sevmiyo bende kaşığa koyuyorum öyle veriyorum artık ne yapayım ben bile kokusundan etkilendim
iyi geceler
ömer eymene çok geçmiş olsun
nazlıcım adamızada geçmiş olsun ateş kesici calpol vermişmiydin daha öncesinde
tuğbacm ya ben fitil vermek istemedm daha doğrusu aklıma gelmedi ama öyle bazı şeyleri sık kullanmak beni korkutuyor nedense bağışıklık yapar falan diye sanırım.
dünür bizim oğlanda şimdi uyandı bizde çıkamadk parka falan
minnosa dis kasiyicisi aldim agzi yerine gozune soktu alem bu kiz ya anasi kilikli sakar sakir:)
uyuyor tatlım gece uykusundayız.. az önce fitili sokarken uyandırayım dedim de korkmasın diye banamısın demedi:))ilk dus yaptir hem kolay uyur rahat uyur ateisnide dusrur belki..
filizciğim canım valla ellerini geçecekler ayaklara dalacaklar heee oyy kılşında çorapları yerler bunlar şimdi desene bizimki zaten bana popo dönmeyi çok seviyo birde ayak olayımız çıkarsa ohh ne ala bende gizoşu attım babasının koynuna geldim fınduğumuda aldım sodamıda biraz keyif yapayım yahuuu
bende sabahtan beri abur cubur yiyorum hain koca kahvalti hazirlamadan kacti bugun
iyi geceler arkadaşlar teşekkür ederim ama malesef benim kız akşam yine emmek istemedi üstüne ağla ağla bi hal oldu ancak yeni emzirebildim 6 saatten sonra(ah şu kızcem bi düzelseydi ya.filizzz kaynana idare eder canım ya şuan için bi sorun yok ama ben biraz mesefali duruyorum açıkcası ölede olmalı artık bebeğimin uyku düzeni bozuldu dün sevicez görcez diye yavrumu uyandırdılar sinir oldum bugünde yine sevcez diye bi türlü uyutmamam fırsat verömediler kızım akşamdan buyana ağlıyor uykusu bozulduğu için
aynen canım aynen katılıyorum.buarada senin kıza neoldu öle gizoş benim kızdan serpti nedir huysuzluken sinir ettiğim şey bebk uyurken birinin sevmek için uyandırması fitil oluyorum valla sonrada demezlermi sonra uyur biz gidince yaa sen nerden biliyosun sonra uyuyacağını nasıl kıyıyolarsa vicdan meselesi sanırım:enbuyukkk:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?