2010 Nisan Anneleri

çiş olayımıza yorum yapan arkidişlerime çok teşekkürleer ediyorum... inşallah yarın tahlillik kadar çişi almayı ve mesai saatlerinde dr.a ulaştırmayı başarabilicem ve bişeycik çıkmıcak :))

fadimecim.. çok şükür.. inşallah sonuna kadar kazanan sen olucaksın ve emine eylül hanım cok cok emicek annesini..
mehtapçım... aşınızı atlatmışsınız tatlım..inşallah sorunsuz geçer bu geceniz.. ve ateşsiz.. bizede dr.bugün 4 ayı geçtik diye ferro sanol diye bi damla verdi.. 9 damla diyo üstünde. çok değil miki.. yada devit3 den sonra aynı bi içerikmi bu. ağır gelmezmi.. içindesulandırıp içirin yazıyo.. nasıl içireym ki.. bugün içirmedim.. ayy ne şişirdim kafaı yine :)
nazlıcım.. geçmişolsun tatlım.. neyse ki düşüyo yazmışsın son mesajında.. inş. atlatır ve sıkıntısız geçer geceniz..

Canım 280 diyor fiyatına sitenin birinde bir bak istersen,

dediğin makina buysa şayet.
evet canım bu yalnız ben hastanede bunun taşınamayanından sğdırdım bu taşınailir ve çift tarflı olanı ameda çok güzel ya ya alcam ya kiralıycam gerçi artık ben bu dönem çalışmaktan vazgeçtim alcam normal rağpor sonra heyet raporu valla hiçbirşey kızımdan önemli değil.heyt raporu imkanım var kullanıcam .

ayy fadimeciğim canım bizim kız bir huysuz bir huysuz hep kucakta gezecek canım birde adam yabancılar birine öyle sevecen bakıyo ilk sonra başlıyo ağlamaya canım yaa çok huysuz oldu sorma benimki bugün toplasan 15 dakika ancak emdi toplasan bende kavanoz mamlarından vermeye başladım aç kalmasın ebeye sordum yavaş yavaş başla dedi evde kendin yap dedi mam yemesinden daha iyi dedi dünden bu yana pirinç havuç patatesi denedik sevdi canım valla öyle böyle büyüyecekler ama benim saçlar yandan yandan beyazları fazla vermeye başladı :))

inşallah refişcim yav dua et bizim için bu arada epydir görüşemiyorduk oookeyifler iyiydi sanırım yazlıkta utkuşa neoldu öle acaba çişini yapmayıp yavurucum nernde saklıycan:)sebebsiz yapmama sebebli yapmamasından daha iyi:)

fadimecim.. nasıl içleri dayandı kıydılar da uyandırdılar yada uyutmadılar yaa.. yazık minnacık bebek o daha yaa.. görümcemde aynı şeyi yapıyo utkuya ordan biliyorum.. geliyoz gidiyoz uyuyo.. sanki 24 saat uyuyo bu oğlan gibi :) aman yeter uyuduğu...biz gidince uyusun.. ayyyy deli olucam bende bigün.. iyi anlıyorum bu konuda seni.. inşallah düzelicek kızın en kısa zamanda.. herbişeyi düzene girsin inşallaaahhh...

filizcim.. valla sorma yaa.. dünden beri oğlanın pipisi ilgiodağımız oldu.. çırt çırtları bile pes ediyo bezin açılıp kapanmaktan.. gözümüzsürekli orda ay yaptımı diye. oda inadına sank sırıtıyo bizim o halimize :)) vede çiş miş yapmıyooo... sanırım inat yapıyo bu oğlan.. çünkü acil sünnet durumu fln oluyo bi sorun olduunda şimdilik öylebi durum yok herşey normal görünüyo dedi dr... ne biliim yaa.. alışmışım hep dolu dolu çişli bez görmeye.. yapmayınca panik oldum...

neyse kızlar.. size doyum olmaz..perşembeye yetiştirmem gereken bi yemenim var.. arkadaşın kızının hatim cemiyeti var da.. bir örnek örtünürüz diye almış.. onu oyalıycam inşallahhh utkudan fırsat buldukça.. ve yarın son gün daha 1 kenarı oyalandı bide.. ayy ben koşiim de 1 saat fln oya yapiim utku uyanmaz inş. dabiraz da uyurum sonra...

öptüm herkesi.. iyi geceler.. bebişlere de size de tatlı rüyalarr...

sorma bende saç maç kalmıycak bu gidişle sanırım havalardanmıdır nedir bu bebilerin hepsi husuzlaştı ama havalar seriinliycekmiş inş düzelirler benim kızda adam yabancılıyo dokundurtmuyo kendine hemen ağlıyo benim kucagımda susuyor:)) hoşumada gitmiyor değil hani.kaydirigubbakcemile3valla ben tattıracaktım bişeylerden ama atık hiçbiirşey tattırmıycam benim kız zaten meyilli bırakmaya mememi sonra yüzüme dönüp bakmaz neme lazım kalsın 5.ay bitsin öle dedim artık bugün kayınvalidem sütllaçtan parmağına bulaştırmış yalatacak yoookkkkkk dedim aslaaaaaaaa ne veririm ne verdirttirim dedim yani zaten emmek istem,iyor üstüne tatlı tattır iyi hepten unutsun olacak işmi

yaa ben hala diş kaşıyıcısıı eline vermeye cesaret edemedim bir yerine falan vurur diye biraz oyuncaklı olanlardan bizimkisi sonra gizoş hp yıkar ortalığı korkuyorum valla ne hevesle alınmıştı halbuki ama ben şu sadece kaşıyıcı olanlardan alıcam sanırım:))

fadimeciğim canım sakın millete helede o kayınvalide olacak kadınlara sakın bebişine bişey yapmasına izin verme sonra peşi geliyo çünkü sinir oluyorum birde demezlermi biz kaç çocuk büyüttük ne olacak diye neyse canım bende yatayım hazır gizoş uyumuşken babsı sağolsun uyutmuş öptüm hepinize hayırlı geceler tatlı rüyalar bol emmeli saatler canımcım

iyi geceler kızlarr
felaket uykum var ama eşim hala gelmedi alışkanlık o olmadan da asla yatağa giripte uyuyamam askerdeyken ne yapacağım bilmem
az önce aradı trip yaptım biraz daha da canım sıkıldı
ayy bide diyet modundayım zaten aç aç duruyorum
herşey üst üste geldi böyle

zeynebim iyi geceler tatlım yusuf ta gizoş gibi günlerdir

fadimecim Allah kolaylık versin canımyaa bende her defasında deniyorum ama almıyor malesef
filizzzz afiyet olsun şekerim benim yerimede ye o abur cuburları

geçmiş olsun arkadaşım bu bebişler çok garip benim kısımda emecek elini yumruk yapıp ağzına sokuyo ama gaz birikiyor ememmiyor yavrum .yani hepsinin işi zor aslında (
bu arada ben de iskenderunlu olarak çok imrendim size ben hala gidemedim ;(( siz iskenderunda neredesiniz pek sıcaktır şimdi orası

bende henüz vermedim biz birkaç hafta önce rota virüsü ishali olduk henüz tam geçmiş değil oyüzden temiz olduğuna emin olupta verin ,hoş havadan bile geçebiliyomuş kuzucuklara

geçmiş olsun umarım önmeli bişey yoktur .bilirim tahlil örneği vermek ne zordur hastane kapısında 5 saat beklemişliğimiz vardır sürekli çıtçıtlısını aç kapa bak allah kolaylık versin benim kızımda bişey çıkmadı idrar tahlilinde ve kültüründe enfeksiyon olabilir dediler ama yoktu şimdide çok az yapıyor geceleri ise daha az sürekli doktora götürmekten yoruldu yvrum artık aylık kontrolünde tekrar bakılacak .
bu arada gelişiminizde gayet güzel hadi darısı başımıza .

canım gram sütüm çıkmıo artık.benimkiler bize elveda dedi.alsam geri gelirlermi bilmiorum ama..

ateşimiz 38 e çıktııııı. fitil yaptım bekliyorum..

ya bizim aşıda 9 unda öle korkuyorum ki.herkezte ates yapıo bu kez.şimdi nasıl ada?

ben arada veriom ama burnuna gözüne filan sokuyo.ağzına almaya çalışıo alamayınca çığlık çığlığa aman dedim ver bakem şunu daha erken :)))

bende eşim olmadan yatağa giirnce kendimi çok garip hissederim.allah başımızdan eksik etmesin onları canım..bide ne diyetine başladın şekerim?emzirmiomusun ?

herkeze günaydın sıcakdan fenalık geçirmek üzereyim ofiste..klimlar henüz yakılmadı beklioz bayılmadan inşallah yanacak :2:

dün oğluşumu bıcı bıcı yaptırdım ve ilk defa iyi geceler maması yedirdim yatmadan önce.vee okadar şaşırdımki gerçeekten tok tutuyormuş gece hiç uyanmadı oğlum.taaa sabah 5 de uyandı.ay bundan sonra yapcam ona tahıllı yulaflı mamadan.herkeze tavsiye ederim..

ya bizim aşıda 9 unda öle korkuyorum ki.herkezte ates yapıo bu kez.şimdi nasıl ada?

canım daha iyi bi ara 36,5 lara düştü sabah yine 37,5 tu. Babasıyla bi duş aldılar. Bir fitil koydum ama arkadan kaka yaptı. Fitil nolmuştur bilmiyorum ama mamasınıda içti.. şimdi uyumak üzere.. Olmazsa 3-4 saat sonra şurup veririm tekrar..

Bu arada kuzum 7650 gr olmuş. 850 gr almışız:))

REFİŞÇİM UTKUYU ŞİMDİ OKUDUM. GEÇMİŞ OLSUN CANIM. SU İÇİYOR MU BOL BOL???

bugün akşama bişeyciği kalmaz annesi.aşının etkisi okadar sürer anca..

aman maşallah ada hanıma..yaa nisan bebişlerinin neden boy kilo topiği yok herkezlerin var bilmiyorumkismile

günaydın kızlarrr
sabah bi türlü uyutmadı bebeğim bu aralar en son 7 gibi kalkıyor sonrada uyumuyor ama ağlamıyorda çığlık çığlığa kendi kendine konuşup duruyor biz başına gidene kadar ne zamanki beni yada babasını görüyor başlıyo sırıtmaya çok beter bişey oldu sabah ta oynadık bol bol kahkahalarını duymak öyle güzelki
şimdide yoruldu uyudu bakalım kaç dk sürecek
bu arada keçi sütümüzde geldi kızlar sabah eşimin arkadaşı aramış köylerinde biri besliyormuş 3 km falan uzaklıkta bize eşimde gitti aldı bende kaynattım hemen ılınmasını bekliyorum değişik bir kokusu var yoğurt yapacağım yavruma
bide eğer eşimde müsait olursa doktora gideceğiz oğlumla rutin kontrole kan damlasını da soracağım

bugün akşama bişeyciği kalmaz annesi.aşının etkisi okadar sürer anca..

aman maşallah ada hanıma..yaa nisan bebişlerinin neden boy kilo topiği yok herkezlerin var bilmiyorumkismile
canımcım hadi sen aç o topiğide yerimseniben

maşallah ada ya

amin tatlımm
bizimki son bir aydır emmiyor canım bende sağıp veriyorum zaten sütüm azdı daha da azaldı diyetide 2 ay önce diyetisyene gitmiştim ama devam edememiştim bi düzen oturtamadığımdan şimdi doktorun verdiği listeye uyuyorum canım
hangi markanın maması canım isim verebilir misin?

bu aşıda hepimizin başına geldi sanırım canım yusufta ateşlendiğinde fitil çok işe yaramıştı
nedir bu prensesin yaptığı alıştılar iyice kucağa benimkide aynı
ama tek farkı arabasını çok seviyor ne zamanki koyuyorum hemen gülücükler atmaya başlıyor anlıyor heralde:)
neden emmedi ki acaba canım hoş benimkide sorumu sanki benimki emiyorda

minnosa dis kasiyicisi aldim agzi yerine gozune soktu alem bu kiz ya anasi kilikli sakar sakir:)
eyy bende aldım ama bizimkide öyle bi sokuyorki ağzına sonrada midesi bulanıyor

valla ben ani gelen misafirleri sevmiyorum tatlım mümkünse bir gün önceden haberim olacak ya müsait değilsem dimi bide evin içinde tek olunca rahat rahat dolaşıyorsun biri gelince üzerime ne alacağımı şaşırıyorum :)
biz daha kan damlası almadık canım büyük ihtimal öğleden sonra doktora gittiğimizde verir
sanırım zeynep kullanıyordu onada 9 damla demişlerdi
maşallah utkuya da

bak sen şu yaramaza mama yada ek gıda alsa tamam tadını aldı istemiyor diyeceğimde öyle bişeyde yok
en nefret ettiğim şey küçücük çocuk ne uyandırırsınız benimde yengem yapıyor onu tamam seviyor ama insan kıyamıyor bide huysuzlanıncada kimse yaklaşmıyor madem uyandırdın ilgilen dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…