evet canım bu yalnız ben hastanede bunun taşınamayanından sğdırdım bu taşınailir ve çift tarflı olanı ameda çok güzel ya ya alcam ya kiralıycam gerçi artık ben bu dönem çalışmaktan vazgeçtim alcam normal rağpor sonra heyet raporu valla hiçbirşey kızımdan önemli değil.heyt raporu imkanım var kullanıcam .Canım 280 diyor fiyatına sitenin birinde bir bak istersen,
dediğin makina buysa şayet.
inşallah refişcim yav dua et bizim için bu arada epydir görüşemiyorduk oookeyifler iyiydi sanırım yazlıkta utkuşa neoldu öle acaba çişini yapmayıp yavurucum nernde saklıycan:)sebebsiz yapmama sebebli yapmamasından daha iyi:)çiş olayımıza yorum yapan arkidişlerime çok teşekkürleer ediyorum... inşallah yarın tahlillik kadar çişi almayı ve mesai saatlerinde dr.a ulaştırmayı başarabilicem ve bişeycik çıkmıcak :))
fadimecim.. çok şükür.. inşallah sonuna kadar kazanan sen olucaksın ve emine eylül hanım cok cok emicek annesini..
mehtapçım... aşınızı atlatmışsınız tatlım..inşallah sorunsuz geçer bu geceniz.. ve ateşsiz.. bizede dr.bugün 4 ayı geçtik diye ferro sanol diye bi damla verdi.. 9 damla diyo üstünde. çok değil miki.. yada devit3 den sonra aynı bi içerikmi bu. ağır gelmezmi.. içindesulandırıp içirin yazıyo.. nasıl içireym ki.. bugün içirmedim.. ayy ne şişirdim kafaı yine :)
nazlıcım.. geçmişolsun tatlım.. neyse ki düşüyo yazmışsın son mesajında.. inş. atlatır ve sıkıntısız geçer geceniz..
sorma bende saç maç kalmıycak bu gidişle sanırım havalardanmıdır nedir bu bebilerin hepsi husuzlaştı ama havalar seriinliycekmiş inş düzelirler benim kızda adam yabancılıyo dokundurtmuyo kendine hemen ağlıyo benim kucagımda susuyor:)) hoşumada gitmiyor değil hani.kaydirigubbakcemile3valla ben tattıracaktım bişeylerden ama atık hiçbiirşey tattırmıycam benim kız zaten meyilli bırakmaya mememi sonra yüzüme dönüp bakmaz neme lazım kalsın 5.ay bitsin öle dedim artık bugün kayınvalidem sütllaçtan parmağına bulaştırmış yalatacak yoookkkkkk dedim aslaaaaaaaa ne veririm ne verdirttirim dedim yani zaten emmek istem,iyor üstüne tatlı tattır iyi hepten unutsun olacak işmiayy fadimeciğim canım bizim kız bir huysuz bir huysuz hep kucakta gezecek canım birde adam yabancılar birine öyle sevecen bakıyo ilk sonra başlıyo ağlamaya canım yaa çok huysuz oldu sorma benimki bugün toplasan 15 dakika ancak emdi toplasan bende kavanoz mamlarından vermeye başladım aç kalmasın ebeye sordum yavaş yavaş başla dedi evde kendin yap dedi mam yemesinden daha iyi dedi dünden bu yana pirinç havuç patatesi denedik sevdi canım valla öyle böyle büyüyecekler ama benim saçlar yandan yandan beyazları fazla vermeye başladı :))
iyi geceler arkadaşlar teşekkür ederim ama malesef benim kız akşam yine emmek istemedi üstüne ağla ağla bi hal oldu ancak yeni emzirebildim 6 saatten sonra(ah şu kızcem bi düzelseydi ya.filizzz kaynana idare eder canım ya şuan için bi sorun yok ama ben biraz mesefali duruyorum açıkcası ölede olmalı artık bebeğimin uyku düzeni bozuldu dün sevicez görcez diye yavrumu uyandırdılar sinir oldum bugünde yine sevcez diye bi türlü uyutmamam fırsat verömediler kızım akşamdan buyana ağlıyor uykusu bozulduğu için
yaa ben hala diş kaşıyıcısıı eline vermeye cesaret edemedim bir yerine falan vurur diye biraz oyuncaklı olanlardan bizimkisi sonra gizoş hp yıkar ortalığı korkuyorum valla ne hevesle alınmıştı halbuki ama ben şu sadece kaşıyıcı olanlardan alıcam sanırım:))
iyi geceler kızlarr.. gündüz baskın veren ani misafirler.. akşam üzeri yemek bulaşık.. bide üstüne ıkea senin tekzen benim gezme :) ancak girebildim..doktora gidişimiz ve çiş olayımızı yazıcam :))
sabah gittik sağlık ocağındaki aile hekimimize.. çok ilgili sağolsun.. neyse.. pipimizi bayacaa bi inceledii. çekiştirdi uzattı büktüfln :)) tabi ben bacaklarını tutarken hemşireye boyunu ölçtürmeyen oğlan ,dr. pipiyle oynarken gözleri patlatmış haldedr.a bakıyodu :)) bu adam pipimle neden oynuyoo.. napıyoo bakışıydı aynen :)))neyse.. pipişimizin boyu,delik darlığı fln..yani gözle görülebilen herhangi bi sorun anormallik yokmuş çok şükür.. muhtemelen ya idrar yolu iltihabı yada nedensiz çiş yapmama dedi :) o ne demekse.. bi dane antibiyotik şürüu verdi ama ben ullanmadım kullanmıcamda.. bide idrar tahlili yaptırmak için çişeihtiyacımız vardı.. yapışkanlı torba aldık.. yapıştırdık eve geldik. yarım saat geçmeden çişin tahlil edilmesi gerekiyomuş. sağ.ocağı 10 dk. uzakta getiririm dedim... ama bizim oğlan çişini saat 12:40 da yapıptaöğlen paydosu saatine denk gelince caaanım çiş gittiwc deliğine :))) sonra bi tane daha poşet yapıştırdık :))) saat 15 de baktım ne alemde diye. 1-2 damla çiş içindeama bezde kalanı vardı.. bende amaaan salla beya nasılsa yapıyo çişini.. keyfi de yerinde.. yarın bi ara götürürüm dedim.. ondan sonra1kez daha sanırım çiş yaptı. bez çok dolu değildiçünkü.. ama torbadaaldığım idrar normal açık sarı-berrak bi numuneydi :))) normal görünüyodu yani.. yani içimdekalmasın diye yarın sabahtan yapıştırıp (iyiki fazla almışım poşetlerden) götürücem tahlile...
bu arada demir damlamız bitmişti.. devit3 kullanıyoduk.. bu sefer 4ayı geçtiniz dedi ferro sanol muydu neydi ondan verdi. üstüne de 9 dmla yazmış.. 3 damla devit kullaıyoduk. bu fazla değilmi ki? ve bu damladan kullanan varmı. bugün veremedim korkuma bişey olur diye :)
bide aylık kontrolümüzde yapıldı.. herşey normal çok şükür.. gayet iyiyiz maşallah... :asigim:
2 cm. uzamış 64cm olmuşuz..800 gr. alıp 8,600 olmuşuz
iyi akşamlar arkadaşlar nasılsınız?buaralar malum vimde olmadığımdan pek sık iremiyorum nete.filizzzzzz napıyosun onlınesin.evet şöyle bir başlayayım anlatmaya yada yazmaya kzım nerdeyse 1 aydır emmeyi reddediyor o inat ben inat zorla uykuda uykuya dalarken emziriyorum ama tabiki uykuda emesi normal emme gibi olmuyor uyanırsa çakarsa zaten emmeyi bırakıyor ağlıyor uyanıkkende ağlıyor almıyordu memeyi ben baya stres yaptım ve sütümü etkiledi.azalttı yani hem emmeyince hemde sıkıntı yapınca azalttı.bende süt sağma pompası almaya karar vermiştim vce medela almıştım ama pişman oldum kızlar hiç çekmedi yarım saatte inanın 2 yada 5 ml zor çıktı 3 gün önce sol gögsümü bebeğim tam 1 gün emmedi ve ne elimle nede medelayla boşaltamadım naptım biliyormusunuz neten sağma pompalarını araştırmıştım ameda isimli sağma pompalaroını çok güçlü olduüunu hastanelerde bulunduğunu kiralama yapılabiliceğini öğrenmiştim ama neyazıkki medela almıştım baktım gögsümü boşaltamadım sertleşti boşaltamayınca bu süt pompasının bulunduğu özel hastaneyi aradım ve durumumu izah ettimneyse ömöderim yetrki şu gögsümdeki sütü boşaltayım dedim gelin dediler ve inanın 5 dakikada sütü boşalttı pompa süper bişeydi.ve medelayı geri iade ettim 2 kere denemiştim kullanamadığım için geri verdimiskenderuna da gelirken bebeğim arabada olunca sersemlikle hep emdi.dünde aç bırakacaktımya 12 den sonra inanırmısınız neoldu bizimki 3 te kendiliğinden aldı ve emdi sanırım bebeğim aç kalacagını anladı:) akşamda iyiydi bugünde şükür ilk günlere oranla biraz daha ilerle var durumumuzda ama şunu anladım gögüs tam dolu olunca alıyo benim tembel kızım hiç uğraşmak istemiyor hemen ağzına süt geldin istiyor öyle olcakta bırakmıycak hanfendi gögsümü 3 gündür fazla stresli olmadığım ve ortam değiştirdiğim için sanırım sütüm eski haline döndü şükür bakalım konyaya gid4ergitmez şu pompayı kiralıycam.sütümü arttırmak için.tubacım hayriyecim sizlere şiddetle kesinlikle jale sanada bu pompayı tavsiye ediyorum kendim bizzat denedim süper ötesi birşey ve çift yani ikili aynı anda iki gögsüüde boşaltabiliyor.zaten sütü arttırma etkisi varmış o yüzden kendisi pahalı üçyüz küsürlede .
ateşimiz 38 e çıktııııı. fitil yaptım bekliyorum..
yaa ben hala diş kaşıyıcısıı eline vermeye cesaret edemedim bir yerine falan vurur diye biraz oyuncaklı olanlardan bizimkisi sonra gizoş hp yıkar ortalığı korkuyorum valla ne hevesle alınmıştı halbuki ama ben şu sadece kaşıyıcı olanlardan alıcam sanırım:))
iyi geceler kızlarr
felaket uykum var ama eşim hala gelmedi alışkanlık o olmadan da asla yatağa giripte uyuyamam askerdeyken ne yapacağım bilmem
az önce aradı trip yaptım biraz daha da canım sıkıldı
ayy bide diyet modundayım zaten aç aç duruyorum
herşey üst üste geldi böyle
ya bizim aşıda 9 unda öle korkuyorum ki.herkezte ates yapıo bu kez.şimdi nasıl ada?
canım daha iyi bi ara 36,5 lara düştü sabah yine 37,5 tu. Babasıyla bi duş aldılar. Bir fitil koydum ama arkadan kaka yaptı. Fitil nolmuştur bilmiyorum ama mamasınıda içti.. şimdi uyumak üzere.. Olmazsa 3-4 saat sonra şurup veririm tekrar..
Bu arada kuzum 7650 gr olmuş. 850 gr almışız:))
REFİŞÇİM UTKUYU ŞİMDİ OKUDUM. GEÇMİŞ OLSUN CANIM. SU İÇİYOR MU BOL BOL???
canımcım hadi sen aç o topiğide yerimsenibenbugün akşama bişeyciği kalmaz annesi.aşının etkisi okadar sürer anca..
aman maşallah ada hanıma..yaa nisan bebişlerinin neden boy kilo topiği yok herkezlerin var bilmiyorumkismile
maşallah ada yaBu arada kuzum 7650 gr olmuş. 850 gr almışız:))
REFİŞÇİM UTKUYU ŞİMDİ OKUDUM. GEÇMİŞ OLSUN CANIM. SU İÇİYOR MU BOL BOL???
amin tatlımmcanım gram sütüm çıkmıo artık.benimkiler bize elveda dedi.alsam geri gelirlermi bilmiorum ama..
ya bizim aşıda 9 unda öle korkuyorum ki.herkezte ates yapıo bu kez.şimdi nasıl ada?
bende eşim olmadan yatağa giirnce kendimi çok garip hissederim.allah başımızdan eksik etmesin onları canım..bide ne diyetine başladın şekerim?emzirmiomusun ?
herkeze günaydın sıcakdan fenalık geçirmek üzereyim ofiste..klimlar henüz yakılmadı beklioz bayılmadan inşallah yanacak :2:
dün oğluşumu bıcı bıcı yaptırdım ve ilk defa iyi geceler maması yedirdim yatmadan önce.vee okadar şaşırdımki gerçeekten tok tutuyormuş gece hiç uyanmadı oğlum.taaa sabah 5 de uyandı.ay bundan sonra yapcam ona tahıllı yulaflı mamadan.herkeze tavsiye ederim..
bu aşıda hepimizin başına geldi sanırım canım yusufta ateşlendiğinde fitil çok işe yaramıştıcanım daha iyi bi ara 36,5 lara düştü sabah yine 37,5 tu. Babasıyla bi duş aldılar. Bir fitil koydum ama arkadan kaka yaptı. Fitil nolmuştur bilmiyorum ama mamasınıda içti.. şimdi uyumak üzere.. Olmazsa 3-4 saat sonra şurup veririm tekrar..
nedir bu prensesin yaptığı alıştılar iyice kucağa benimkide aynıslm kızlar az önce bir park turu yapalım dedik eşimle gizoş herzamnki ibi başladı ağlamaya tabi arabasını yine süs olarak kullandık gizoş kucağımda babası arabayı sürüyo halimizi gören hayırdır diye sordu yaa bu kuzular akıllandıkca çok güzel kullanıyolar bizi:))gitmemzile eve dönmemiz bir oldu ve süpriz gizoş kucağımda gelirken uyudu ve bugün beni 5 dakika bile emmedi yaaa off yaa mmayıda arada aldı ama azıcık bende yine püre yedirdim acaba pürenin tadını aldıdamı beni emmedi hala anlamadım ben yaa
[
eyy bende aldım ama bizimkide öyle bi sokuyorki ağzına sonrada midesi bulanıyorminnosa dis kasiyicisi aldim agzi yerine gozune soktu alem bu kiz ya anasi kilikli sakar sakir:)
iyi geceler kızlarr.. gündüz baskın veren ani misafirler.. akşam üzeri yemek bulaşık.. bide üstüne ıkea senin tekzen benim gezme :) ancak girebildim..doktora gidişimiz ve çiş olayımızı yazıcam :))
sabah gittik sağlık ocağındaki aile hekimimize.. çok ilgili sağolsun.. neyse.. pipimizi bayacaa bi inceledii. çekiştirdi uzattı büktüfln :)) tabi ben bacaklarını tutarken hemşireye boyunu ölçtürmeyen oğlan ,dr. pipiyle oynarken gözleri patlatmış haldedr.a bakıyodu :)) bu adam pipimle neden oynuyoo.. napıyoo bakışıydı aynen :)))neyse.. pipişimizin boyu,delik darlığı fln..yani gözle görülebilen herhangi bi sorun anormallik yokmuş çok şükür.. muhtemelen ya idrar yolu iltihabı yada nedensiz çiş yapmama dedi :) o ne demekse.. bi dane antibiyotik şürüu verdi ama ben ullanmadım kullanmıcamda.. bide idrar tahlili yaptırmak için çişeihtiyacımız vardı.. yapışkanlı torba aldık.. yapıştırdık eve geldik. yarım saat geçmeden çişin tahlil edilmesi gerekiyomuş. sağ.ocağı 10 dk. uzakta getiririm dedim... ama bizim oğlan çişini saat 12:40 da yapıptaöğlen paydosu saatine denk gelince caaanım çiş gittiwc deliğine :))) sonra bi tane daha poşet yapıştırdık :))) saat 15 de baktım ne alemde diye. 1-2 damla çiş içindeama bezde kalanı vardı.. bende amaaan salla beya nasılsa yapıyo çişini.. keyfi de yerinde.. yarın bi ara götürürüm dedim.. ondan sonra1kez daha sanırım çiş yaptı. bez çok dolu değildiçünkü.. ama torbadaaldığım idrar normal açık sarı-berrak bi numuneydi :))) normal görünüyodu yani.. yani içimdekalmasın diye yarın sabahtan yapıştırıp (iyiki fazla almışım poşetlerden) götürücem tahlile...
bu arada demir damlamız bitmişti.. devit3 kullanıyoduk.. bu sefer 4ayı geçtiniz dedi ferro sanol muydu neydi ondan verdi. üstüne de 9 dmla yazmış.. 3 damla devit kullaıyoduk. bu fazla değilmi ki? ve bu damladan kullanan varmı. bugün veremedim korkuma bişey olur diye :)
bide aylık kontrolümüzde yapıldı.. herşey normal çok şükür.. gayet iyiyiz maşallah... :asigim:
2 cm. uzamış 64cm olmuşuz..800 gr. alıp 8,600 olmuşuz
iyi geceler arkadaşlar teşekkür ederim ama malesef benim kız akşam yine emmek istemedi üstüne ağla ağla bi hal oldu ancak yeni emzirebildim 6 saatten sonra(ah şu kızcem bi düzelseydi ya.filizzz kaynana idare eder canım ya şuan için bi sorun yok ama ben biraz mesefali duruyorum açıkcası ölede olmalı artık bebeğimin uyku düzeni bozuldu dün sevicez görcez diye yavrumu uyandırdılar sinir oldum bugünde yine sevcez diye bi türlü uyutmamam fırsat verömediler kızım akşamdan buyana ağlıyor uykusu bozulduğu için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?