2010 Nisan Anneleri

slm kızlar nasılsınız gizoşu uyuttum:))az sonra uyanır sanırım:))

jaleciğim kim demişti adetliykenmi acaba emmek istemiyo anlamıyorum canım bir çekiyo bir ağlıyo sonra kafayı kaldırıyo bir gülücük oyun istiyo sorma canım yaa ellerinde oynatıyolar bizi:))

nazlıcığım canım adayla gizoş aynı gidiyo kiloda zaten aynı gün doğdular maşallah kuzularımıza

kızlar cumartesi günü büyük ihtimal köye gideceğiz malum burası fındık memleketi ve sezonu açıldı eşim yardım edecek bizde kızımla gideceğiz babamızı oralarda yanlız bırakamayız 10 günlüğüne gizoş baklım köy hayatını sevecekmi göreceğiz bu arada ramazanda geliyo oruç tutmayı düşünüyomusunuz ben deneyeceğim ilk gün zaten mama takviyeli devam ediyoruz ama ben çok su içtiğim için zorlancakmıyım bakalım

CANIM ben ne olursa olsun tutmak istiorum hamileliğim dışında hep tuttum çünkü.allah kolaylığını verir canım.size ii keyifler ozaman köyde.serindir şimdi oralar ohhh ne güzel

jalecim ii geceler maması milupanın tatlım.yulaflı tahıllı diye geçiyor.birde ben kilo boy topiği açayım ama tablo yapmasını bilmiomki bilmiyorumkismile sen yaaapppp sen yaaappppp hadiiiiiii:teytey:

anaaam kimseler yok. karulaaarrr oğlum tırlattı.sabah kendi kendine uyuyan, uyanınca sakin sakin yatağında oturan çocuk gece çıldırıyooo. saat başı uyanıp çığlık çığlığa bağırıyooo. uyumak istiyorum... bide bana akıl verin. adamla limoniyiz. şimdikinden çok çok daha ii bi iş teklifini reddetti rahatını bozamazmış. bende yeniden çalışmaya başlamayı düşünüyorum. herifim sağolsun masrafları kısmaya ilk benden ve oğlumdan başladı. ama vicdanımda rahat değil. çalışan hatunlar ne yapıyonuz? bende çocuğa bakacak kimse yok, kreşe gidecek mecuren. ne dersiniz.? 6. ayın sonunda başlayayım mı?

slm kızlar...
sağlık oacağına aşı olmak için gttik...öğlene kadar yapılıyormuş cuma gunune gel dediler...boyumuzu kilomuzu öğrenemedik...ama isilik olmusuz onu öğrendik...((

slm kızlar bebişler iidir inşallah bu aşı işi çok korkutuyo beni geçen ayki hiç ateş yapmamıştı bu ay nasıl olacak acaba ayın onunda gitcez işte... kaç kilo olmuş acaba 5.5 ti en son almıştır inşallah.. ek gıdalarada başlıyor herkesleer bakalım bizde başlayacaz inşalahh.. meyvelere az çok baktık muz feci kabız yaptııı dikkat edin nolur... muhallebi deneyecem bide varmı yapanınız nasıl yaptınız pirinç unuylamı...

canım ben prinç unuyla yapıyorum.severek yiyor.bazende içine 2 ölçek mamasından koyuyorum.

neyi var acaba oğlunun.sıcaktandır belkide.ben 2 aylıkken bıraktım oğlumu işe başladım canım.sen 6.ayına kadar iadre edebilirsen ne mutlu 6 aydan sonra bakacak kimsen yoksa kreşe verebilirsin.zor zamanları geçmiş oluyo ozaman.

canım ben prinç unuyla yapıyorum.severek yiyor.bazende içine 2 ölçek mamasından koyuyorum.

canım çok saol bakayım deneyecem bende bugün inşallah sever zeynebim.. sütlemi yapıyon suylamı şeker koyuyonmu bi,kaç yerde koymayın falan diyorda

özgee internetmi aldınn eve

yok yaaa nerde(((((
annemdeyim...
tasınma durumum var tatlım eşim aldırmıyor oyzden ama ben artık isyanlara geçicem....
bu arada hala kitap beyenemedimm,burda kütüphane var gidip bi bakayım diyorum...
ben elif safakın ask kitabını okumamıştım sen okudunmu

okumadım ama harika bi kitapmış malum ders çalışıyodum fırsat bulamadım sen bi oku bende peşinden gelcem.. hem taşın yaa ii olur rahatlarssın

okumadım ama harika bi kitapmış malum ders çalışıyodum fırsat bulamadım sen bi oku bende peşinden gelcem.. hem taşın yaa ii olur rahatlarssın

ya ewt acayip rahatlıycam tasınınca...artık eninde sonunda bu kışı huzurlıu gecireğim ya ,ne yapalım bekliyourm bende gec olsun guç olmasın....
hava cok sıcak,babamı yolluycam alsın kitabı...
aslında tarihle ilgilide varmış evde yeni almış biizmkiler ama beni pek sarmadı...
bu arada kuzişimin yeni fotolarını ekledim..

evet çook tatlıı yaaa maşallah canım allah nazardan saklasın... dannenlerdemi kalıyon şimdi ne zaman taşınacan ev falan buldunuzmu taşınmakta zor canım yaaa

merhabalar kızlar birsürü alıntı yaptım ama vaktim yok çizim yapıyom yine.
ya kızlar kaanın damağı kanıyo hafif kabarmışta çok erken ama diş için deneyimli anneler damak kanarmı diş çıkarken ah yavrum yaaa içim gitti çok acıyomu acaba huysuz ama gaz sancılarındaki kadar diil. kaç gündür dişmi dişmi diyoruz elleri hep damaklarnda offf çok panikledim sanki yapabileceğim bişey varmış gibi ne yapsam nasıl rahatlatsam çocuğu diyorum kıyamam yaa çok küçükkk doktorumuzda tatile aksi gibi yarın nöroloğa gitcez o bakarmı dişine acep:)

canım çok saol bakayım deneyecem bende bugün inşallah sever zeynebim.. sütlemi yapıyon suylamı şeker koyuyonmu bi,kaç yerde koymayın falan diyorda

su ile canım yapıorum süt ile daha denemedim.doktoruma sorcam diye.şeker filan koymuyorum sende koyma belli bi süre şeker tuz yağ yasak bebiklere..

canım hangi mamasından koyuyorsun ,gece mamasımı yoksa normal biberon mamasımı ...bide muhallebi pişiorya mamada pişince bi sorun oluyomu....

özgecim normal biberon mamasından 2 ölçek koyuyorum ondaki vitaminleride alsın diye.pişirken değil pişirdikten sonra atıyorum içine mamayı.karıştırp yediriom sonra ..sende dene canım çok faydalı imiş.

ya özge kitap dedinde aklıma geldi bende rizede kaç gündür anne iş'te adlı kitabı arıorum.hala bulamadım.aradığım hiç.bişeyi bulamıom burda yaa deli olcam..

[/COLOR]
canım hemen panik yapma.şey olabilir belki bak.hani kaan ellerini emiyor ya belki tırnakları uzamıştır da damağını kesmiştir ondan kanamıştır canım.bi bak tırnaklarına istersen?benim bildiğim diş çıkarken damak kanamaz ki..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…