kızlar cumartesi günü büyük ihtimal köye gideceğiz malum burası fındık memleketi ve sezonu açıldı eşim yardım edecek bizde kızımla gideceğiz babamızı oralarda yanlız bırakamayız 10 günlüğüne gizoş baklım köy hayatını sevecekmi göreceğiz bu arada ramazanda geliyo oruç tutmayı düşünüyomusunuz ben deneyeceğim ilk gün zaten mama takviyeli devam ediyoruz ama ben çok su içtiğim için zorlancakmıyım bakalım
slm kızlar bebişler iidir inşallah bu aşı işi çok korkutuyo beni geçen ayki hiç ateş yapmamıştı bu ay nasıl olacak acaba ayın onunda gitcez işte... kaç kilo olmuş acaba 5.5 ti en son almıştır inşallah.. ek gıdalarada başlıyor herkesleer bakalım bizde başlayacaz inşalahh.. meyvelere az çok baktık muz feci kabız yaptııı dikkat edin nolur... muhallebi deneyecem bide varmı yapanınız nasıl yaptınız pirinç unuylamı...
anaaam kimseler yok. karulaaarrr oğlum tırlattı.sabah kendi kendine uyuyan, uyanınca sakin sakin yatağında oturan çocuk gece çıldırıyooo. saat başı uyanıp çığlık çığlığa bağırıyooo. uyumak istiyorum... bide bana akıl verin. adamla limoniyiz. şimdikinden çok çok daha ii bi iş teklifini reddetti rahatını bozamazmış. bende yeniden çalışmaya başlamayı düşünüyorum. herifim sağolsun masrafları kısmaya ilk benden ve oğlumdan başladı. ama vicdanımda rahat değil. çalışan hatunlar ne yapıyonuz? bende çocuğa bakacak kimse yok, kreşe gidecek mecuren. ne dersiniz.? 6. ayın sonunda başlayayım mı?
canım ben prinç unuyla yapıyorum.severek yiyor.bazende içine 2 ölçek mamasından koyuyorum.
canım ben prinç unuyla yapıyorum.severek yiyor.bazende içine 2 ölçek mamasından koyuyorum.
özgee internetmi aldınn eve
okumadım ama harika bi kitapmış malum ders çalışıyodum fırsat bulamadım sen bi oku bende peşinden gelcem.. hem taşın yaa ii olur rahatlarssın
canım çok saol bakayım deneyecem bende bugün inşallah sever zeynebim.. sütlemi yapıyon suylamı şeker koyuyonmu bi,kaç yerde koymayın falan diyorda
canım hangi mamasından koyuyorsun ,gece mamasımı yoksa normal biberon mamasımı ...bide muhallebi pişiorya mamada pişince bi sorun oluyomu....
yok yaaa nerde(((((
annemdeyim...
tasınma durumum var tatlım eşim aldırmıyor oyzden ama ben artık isyanlara geçicem....
bu arada hala kitap beyenemedimm,burda kütüphane var gidip bi bakayım diyorum...
ben elif safakın ask kitabını okumamıştım sen okudunmu
merhabalar kızlar birsürü alıntı yaptım ama vaktim yok çizim yapıyom yine.
ya kızlar kaanın damağı kanıyo hafif kabarmışta çok erken ama diş için deneyimli anneler damak kanarmı diş çıkarken ah yavrum yaaa içim gitti çok acıyomu acaba huysuz ama gaz sancılarındaki kadar diil. kaç gündür dişmi dişmi diyoruz elleri hep damaklarnda offf çok panikledim sanki yapabileceğim bişey varmış gibi ne yapsam nasıl rahatlatsam çocuğu diyorum kıyamam yaa çok küçükkkdoktorumuzda tatile aksi gibi yarın nöroloğa gitcez o bakarmı dişine acep:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?