opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan merhaba tatlımm bugün gidicez randevumuz 17,30 da istanbula gitcez. 15,00 gibi çıkarız evden valla gerginim canım düşünmemeye çalışıyorum ama hep aklıma geliyo en kötü ihtimalle ne çıkabilir diye. aksi gibi internette araştırdım pek bişey bulamadım.ahanda tuğbiş gelmiş iyi lafın üstüne valla ne temiz kalbim varmış yaaa canım benim doktora gittinizmi
kiz funda internette sorf mu yapiyosun hic sesin cikmiiiiisempatiksalakcinni
merhabalar kızlar birsürü alıntı yaptım ama vaktim yok çizim yapıyom yine.
ya kızlar kaanın damağı kanıyo hafif kabarmışta çok erken ama diş için deneyimli anneler damak kanarmı diş çıkarken ah yavrum yaaa içim gitti çok acıyomu acaba huysuz ama gaz sancılarındaki kadar diil. kaç gündür dişmi dişmi diyoruz elleri hep damaklarnda offf çok panikledim sanki yapabileceğim bişey varmış gibi ne yapsam nasıl rahatlatsam çocuğu diyorum kıyamam yaa çok küçükkkdoktorumuzda tatile aksi gibi yarın nöroloğa gitcez o bakarmı dişine acep:)
merhaba kızlarr
doktora gittik geldik rutin kontrol için
çok şükür herşey yolunda 67,5 cm 7.500 kg olmuş oğlum baş çevreside 43,5
ama artık %90 mama ile beslendiği için kan hapına gerek yok zaten mamada yeteri miktarda demir mevcutmuş. ek gıdaya da başlama 5 ayı bitsin öyle dedi ama biz istanbuldaki doktorumuzun tavsiyesiyle başlamıştık zaten ama bişey demedim:)
az öncede yoğurt mayaladım kızlar nasıl olacak acaba
bide yatmadan önce acaba keçi sütüyle muhallebi mi yapıp yedirsem oğluma kararsız kaldım
canım bende öle su mktarını atrtırdım öle kana kana içioki oğlum suyu.ben bile elimde koca şişelerle geziorum.canım sana bol şans kızın umarım şans geitiri annesine güzel haberlerini beklioruz
günaydın canım bal surat oğluşun nasıl yerim ben onu kaydirigubbakcemile3
günaydın kızlar nasılsınız ben daha henüz su verenlerden değilim hayriyeciğim mama yediği için su içirmedim ama bundan sonra içirmeyi düşünüyorum artık havalar çok sıcak buram buram terliyo zaten kuzucuklar
dünürcüğüm nasılsın cumartesi bizde köye gidiyoruz canım 10 günlüğüne aslında hiç istemiyorum ama sırf dünürünün hatrına gidiyorum canım nasıl kalacaksam yan yana o kadınla 10 gün ayy afaganlar basıyo resmen dün utanmadan yine geldiler yaa kurtulamayacağım bunlardan ben
arkadaşalr günaydınnnn inşallah herkes iyidir...
Çok şükür utkunun çiş probelmi çözülmüş..bende eger suyu az verirsem az çiş yapıyo o yüzden artık suyunu arttırdım..
bu arada çok yazamıyorum girip okuyup çıkıyorum kız uyurken bende ders çalışıyorum malum Eylüln 26 da sınav var bir kez daha giricem kızımın şansına inşallah bu kes yerleştirilirim...
hepinizi öpüyorummmm[/QUOTE
merhaba sibelcim bende ara ara su veriyorum kuzuma
inşallah sınavdan hayırlı bi sonuçla çıkarsın
oyyyy yesin teyzesii oğluşunuuu Şenizoğluşumun teyzeleri günaydınnnnnnnnnnopuyorumnanaktan
hadi bakalım canım yatsın tabitünaydın. dün gece itibariyle oğlanın odasına geçiş yaptık. yatsın bakalım kendi odasında. iraz kavga dövüş oldu ama olsun zamanla alışacak benden ayrı uyumaya değil mi ama? bu arada ben sadece yiyecek tattırma aşamsındayım. bazen salata suyu, bazen yediğim muhallebiden, karpuz, şeftali, hadi kavun...suda vermiyom valla. Allah sonumuzu hayr etsin..
canımm cidden çok sıcak ara ara vermek lazımgünaydın kızlar nasılsınız ben daha henüz su verenlerden değilim hayriyeciğim mama yediği için su içirmedim ama bundan sonra içirmeyi düşünüyorum artık havalar çok sıcak buram buram terliyo zaten kuzucuklar
dünürcüğüm nasılsın cumartesi bizde köye gidiyoruz canım 10 günlüğüne aslında hiç istemiyorum ama sırf dünürünün hatrına gidiyorum canım nasıl kalacaksam yan yana o kadınla 10 gün ayy afaganlar basıyo resmen dün utanmadan yine geldiler yaa kurtulamayacağım bunlardan ben
Allah yardımcın olsun canımya zor valla
ben bi yandan iyiki görüşmüyoruz diyorum çat kapı her gün bendeydiler çünküolumunekankayizsmile
canım benimm kalbini ferah tut inşallah kötü bişey çıkmayacak kaanımız korkutuyor sadece anneciğiniopuyorumnanaktan opuyorumnanaktan merhaba tatlımm bugün gidicez randevumuz 17,30 da istanbula gitcez. 15,00 gibi çıkarız evden valla gerginim canım düşünmemeye çalışıyorum ama hep aklıma geliyo en kötü ihtimalle ne çıkabilir diye. aksi gibi internette araştırdım pek bişey bulamadım.
önceden netten okur başıma ne geleceğini bilerek giderdim doktora. neyle karşılaşacağımı bilmemek beni çok gerdi. ve eşim de izin alamadı babaannesi ve ben götürcez doktora
merhaba canım hoşgeldinslm guzel anneler nasılsınız?uzun zamandır gıremıyodum ozlemısım..
hepsinin huyları aynı tatlım sanırım bu aya özgü dün bir yazı okumuştum endişe duydukları dönemmiş o yüzden sürekli annelerini yanlarında istiyormuş bebişlercanım ya beni deli oğlanda vakit bulamıyorum artık nedensiz ağlıyo mızmız beni yanında istiyo falan.çoğu zaman neti açık bırakıp koştur Allah çocuğun yanına gdyorum ve unutuyorum ya kız bacım bi face bi burası nerdeeeeeeeeeeeeeeeee
canım maşallah ahmet yusufa.boylu poslu olcak kuzum kilosuda iyi maşallah
ya bende ek gıdaya geçmedm bi defa karpuz kavun ve şeftali yalattım o kadar aslında sizler baya baya geçmişsiniz yaaaaaaa.benim sütüm var şimdilik ama su olayı aklıma takıldı şimdi ayriyecim de yazmış ya bence verin diye çok sıcak aslında vermekte lazım ama napsak acep.bu ay dr kontrolüne gitmeyeyim diyordum ama yinede gidip sorayım bakayım ya
günaydın tatlımmmmmmmm.mızmız biraz ya hep beni istiyo gece odadan çıksam balkona falan ağlıyo ya kokuma alıştı ya da başka bişey korkuyomu acaba uykusunda diyorum ben yanına geliyorum emzirmesem yanında yatsam bile uykuya devam ediyor.ya su konusunda aklımı karıştrdın bende versem mi acaba ne kadar veriyosun sen?biz anne sütüyle davm ediyoruz şimdilik.
?
Ahmet Yusuf adına da teşekkür ediyoruz teyzesi meyve püresiyle başladık biz sebze püresini pek beğenmedi ama yoğurdu sevdi sanırım
att tabii filizcimmhavami da attim ama dimi jale :):)))
adanaya donunce kizarmis tavuk olcaz atayim havami simdi:lepi:
aman memleketine gelde boşver kızarmayı
refiyecim çok sevindim canım bişey çıkmamasınagünaydın kızlar.. uykusuz yorgunum.. gece uyuyamadım saat 3 e geliyoduyattığımda...dün de giremedim gelişmeleri yazayım bizle ilgili...
dün sabah çişini yaptı utku paşa aldık örneği doğğru sağlık ocağına.. çubukla baktılar lökosit ++ çıktı...hemen bi antibiyotik şurup verdiler kullan diye.. eve geldim.. mehtapla denizle konuştuk..ikisi de hastaneye götürmem konusunda ısrar etti.. mehtap da o işn içinde biri olaraktan çubukla yapılan tahlil sonucuna göre antibiyotik kullanma bi acilden git baktır dedi.. neyse akşam üzeri 4 gibi fln aldık utku beyi acile gittik..anlattıklarımızagöre o dr.da idrar yolu enfeksiyonu olabilirdedi. ama tahlil istedi tabi.. 2 tüp kan aldılar bide yine o poşetlerden verdiler idrar için.. ben zaten belki yolda yaparda beklemeyiz diye evden çıkarken yapıştırmıştım ama nafile..çünkü evden çıkarken değiştirdim bezini doluydu.. neyse kan alınırken bizim paşa pek bi yırtınmadı aşallah.. seve oynata aldı hemşireler sanırım onun da etkisi var ama benimiçim gitti.. neysee.. 3 saatin sonunda çişini de yaptı oğluşum emerken... onu da verdik ve bütün sonuçları alıp dr.yanına gittik.. oğlumun hiiiç bişiyciğği yokmuş.. lokosit 3 çıktı.. referans değeri <5 zaten.. iltihap yokmuş yani.. ama aaz çiş yapıyo deyince.. bol su içir dedi.. neeeyy oldum resmen dedim anne sütü alıyoo.. ki zaten ben veriyrum arada ama utku içmiyo öğürüyo.. işte dr.da dedi sütün yağlı gelicebebek az çiş yapar . bu sıcaklarda suya ihtiyaç duyar.. sık sık içirgün içinde dedi.. peki dedik tabi.. biberon elde gezicez.. 1-2 damla içsede içirmeye çalış sık sık ver damlasın ağzına yeter dedi.. çok şükür bişiyciğimz çıkmadı... iyiki mehtap da denizde ısrar ettiler de gittim hastaneye... ama bunları anlattığımda ikisininde cevap aynı yaaaa.. baaakkkk :))))
neyse uzattım herkese iyi günler.. kahvaltı hazırlıyım.. inş. herkes iyidir..
çok iyi yapmışsın doktora götürmekle zaten sağolsun doktorlar hemen antibiyotik veriyorlar
geçenlerde yusuf u doktora götürdüm anasağlığa tırnağı batmıştı hemen doktor antibiyotik şurub ve krem verdi bende şurubu almadım sadece kremi kullandım geçti çok şükür
[
canımmm iyiyim çok şükürrjalemmm nasılsın.
kızlar oğlum çok mızmız ya dişliği kabul etmiyo el emiyo uymuyo yatmıyo kucak istiyo
günaydın tatlımmmmmmmm.mızmız biraz ya hep beni istiyo gece odadan çıksam balkona falan ağlıyo ya kokuma alıştı ya da başka bişey korkuyomu acaba uykusunda diyorum ben yanına geliyorum emzirmesem yanında yatsam bile uykuya devam ediyor.ya su konusunda aklımı karıştrdın bende versem mi acaba ne kadar veriyosun sen?biz anne sütüyle davm ediyoruz şimdilik.
poyrazım nasıl gece uykuları düzelmiş maşşallah 41 kere.........kokla öp benim yerime eve gidince kuzumu
canım kokuna alışmıştır yavrun canım tombalağım yaa kendini güvende hissediyordur annesi.ne güzel keşke bende hep oğlumun yanında olabilsem..evt canım çok şükürki gece maması yediği zaman poyraz sadece 1 kez uyanıo.sıcaklardan da rahatsız oluyo kuzum gerçi.bide bikaç gündür sinekelrle uğraşıoz.oğluşumu ısırıolar hep..( canım su konusunu ihmal etme derim az da olsa ver ne olcakki ne zararı var bi düşün kendi kendine öle karar ver.tabi karar senin mantoğına yatıosa uygula.canım ben poyraza önce sabah öğlen akşam 10 ar cc şeklinde veriodum şimdi 20 şer cc veriorum kana kana içio valla.çişi de gayet normal dolu dolu her bezi.öperim zevkle canım senin yerinede sende öp tombalağımııııııııııııı ..opuyorumnanaktan
selam hınmlar nasılsınız nsl gidiyor bizde çok şükür bi sorun yok normal şekilde seyrediyor geçen hero baby ile milupaya üye olmuştum hero baby ninki geldi 4. ay sonrası kavanoz maması bebe büskivisi bide muzlu bişeydi ama neydi bilmiyorum artık ramazanda yediririmd ebende oruç tutarım inşllah iice birikiyor yaa zaten geçen sene tutamadım neyse benim oğlannında ağlama krzleri oldu yaa 3 gündr sanki bişeyden korkmuş gibi ağlıyor sanırım benim yüzümden abisi sinirlendirdi bende ona bağırıdm buda kucağımdydı korktu ağladı o günden bu yana ağlıyor yaa ne yapacam hiç bilmiyorum
ummarım herkes iidir sanırım tuğbanın bebeği rahatsızmş canım benim bildiğim kadarı ile diş çıkarırken kan gelmiyor mutlaka doktroa götür geçmişi okuyamaadım malesef şimdi ağlar uyanık altını açtım etrafı seyrediyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?