2010 Nisan Anneleri

günaydın kızlar nasılsınız ben daha henüz su verenlerden değilim hayriyeciğim mama yediği için su içirmedim ama bundan sonra içirmeyi düşünüyorum artık havalar çok sıcak buram buram terliyo zaten kuzucuklar

dünürcüğüm nasılsın cumartesi bizde köye gidiyoruz canım 10 günlüğüne aslında hiç istemiyorum ama sırf dünürünün hatrına gidiyorum canım nasıl kalacaksam yan yana o kadınla 10 gün ayy afaganlar basıyo resmen dün utanmadan yine geldiler yaa kurtulamayacağım bunlardan ben

bu arada tuğbişim doktora gittinizmi nöroloğa geçmişi okuyamıyorum gizoş uyumuyo ondan sadece arada girebiliyorum inşallah bişeyciği çıkmayacak canımcım şimdiden geçmiş olsun canım

ahanda tuğbiş gelmiş iyi lafın üstüne valla ne temiz kalbim varmış yaaa canım benim doktora gittinizmi

ahanda tuğbiş gelmiş iyi lafın üstüne valla ne temiz kalbim varmış yaaa canım benim doktora gittinizmi
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan merhaba tatlımm bugün gidicez randevumuz 17,30 da istanbula gitcez. 15,00 gibi çıkarız evden valla gerginim canım düşünmemeye çalışıyorum ama hep aklıma geliyo en kötü ihtimalle ne çıkabilir diye. aksi gibi internette araştırdım pek bişey bulamadım.
önceden netten okur başıma ne geleceğini bilerek giderdim doktora. neyle karşılaşacağımı bilmemek beni çok gerdi. ve eşim de izin alamadı babaannesi ve ben götürcez doktora

alıntı yapamayacak kadar geriginim ama utkuşumun çişi temiz çıkmış çok sevindim. geçmiş olsun refişim. su konusunda en son doktorumuz içtiği kadar ver dedi. oğlumda saolsun lıkır lıkır götürüyo büyük suluk aldım. ben almasam ağzından günde 2-3 bardak bitircek sıpa:) tabi ondan sonra kus allah kus. ama gerçekten de bezlerimiz dolu dolu oluyo çiş için su gerekiyo sanırım:)))

kiz funda internette sorf mu yapiyosun hic sesin cikmiiiiisempatiksalakcinni

canım ya beni deli oğlanda vakit bulamıyorum artık nedensiz ağlıyo mızmız beni yanında istiyo falan.çoğu zaman neti açık bırakıp koştur Allah çocuğun yanına gdyorum ve unutuyorum ya kız bacım bi face bi burası nerdeeeeeeeeeeeeeeeee

sen napıon sidikli mavi nasıl aslında b.klu mavi demem daha i olcak sanırım.yerim kız ben onu çok güzel çok

canım deneyimli bi anne değilim ama bizim dayı kızının kızıda damağı kanayarak diş çıkarmıştı.diş damağı kanatırmış kaynanan doğru demiş yani.inşallah dr dan iyi sonuçlarla gelirsinz tatlım

canım maşallah ahmet yusufa.boylu poslu olcak kuzum kilosuda iyi maşallah
ya bende ek gıdaya geçmedm bi defa karpuz kavun ve şeftali yalattım o kadar aslında sizler baya baya geçmişsiniz yaaaaaaa.benim sütüm var şimdilik ama su olayı aklıma takıldı şimdi ayriyecim de yazmış ya bence verin diye çok sıcak aslında vermekte lazım ama napsak acep.bu ay dr kontrolüne gitmeyeyim diyordum ama yinede gidip sorayım bakayım ya

günaydın tatlımmmmmmmm.mızmız biraz ya hep beni istiyo gece odadan çıksam balkona falan ağlıyo ya kokuma alıştı ya da başka bişey korkuyomu acaba uykusunda diyorum ben yanına geliyorum emzirmesem yanında yatsam bile uykuya devam ediyor.ya su konusunda aklımı karıştrdın bende versem mi acaba ne kadar veriyosun sen?biz anne sütüyle davm ediyoruz şimdilik.

poyrazım nasıl gece uykuları düzelmiş maşşallah 41 kere.........kokla öp benim yerime eve gidince kuzumu

ayyyyy canım zor işin valla.ben anlamadım onları ya yüzsüz kız onlar.aman dünürüm okumasın bunları aman.napcan kuzum biraz uzak tut kendini ya bundan sonra ayyyy kene gibiler valla yapışıyolar daha bırakmıyolar
bu arada iyi sayılırım canım oğlan çok mızmız uyumuyo uyurken zorlanıyo dalamıyo falan.gizoş nasıl?

günaydın tatlımmmmmmmm.mızmız biraz ya hep beni istiyo gece odadan çıksam balkona falan ağlıyo ya kokuma alıştı ya da başka bişey korkuyomu acaba uykusunda diyorum ben yanına geliyorum emzirmesem yanında yatsam bile uykuya devam ediyor.ya su konusunda aklımı karıştrdın bende versem mi acaba ne kadar veriyosun sen?biz anne sütüyle davm ediyoruz şimdilik.

poyrazım nasıl gece uykuları düzelmiş maşşallah 41 kere.........kokla öp benim yerime eve gidince kuzumu

canım kokuna alışmıştır yavrun canım tombalağım yaa kendini güvende hissediyordur annesi.ne güzel keşke bende hep oğlumun yanında olabilsem..evt canım çok şükürki gece maması yediği zaman poyraz sadece 1 kez uyanıo.sıcaklardan da rahatsız oluyo kuzum gerçi.bide bikaç gündür sinekelrle uğraşıoz.oğluşumu ısırıolar hep..( canım su konusunu ihmal etme derim az da olsa ver ne olcakki ne zararı var bi düşün kendi kendine öle karar ver.tabi karar senin mantoğına yatıosa uygula.canım ben poyraza önce sabah öğlen akşam 10 ar cc şeklinde veriodum şimdi 20 şer cc veriorum kana kana içio valla.çişi de gayet normal dolu dolu her bezi.öperim zevkle canım senin yerinede sende öp tombalağımııııııııııııı ..opuyorumnanaktan

selam hınmlar nasılsınız nsl gidiyor bizde çok şükür bi sorun yok normal şekilde seyrediyor geçen hero baby ile milupaya üye olmuştum hero baby ninki geldi 4. ay sonrası kavanoz maması bebe büskivisi bide muzlu bişeydi ama neydi bilmiyorum artık ramazanda yediririmd ebende oruç tutarım inşllah iice birikiyor yaa zaten geçen sene tutamadım neyse benim oğlannında ağlama krzleri oldu yaa 3 gündr sanki bişeyden korkmuş gibi ağlıyor sanırım benim yüzümden abisi sinirlendirdi bende ona bağırıdm buda kucağımdydı korktu ağladı o günden bu yana ağlıyor yaa ne yapacam hiç bilmiyorum
ummarım herkes iidir sanırım tuğbanın bebeği rahatsızmş canım benim bildiğim kadarı ile diş çıkarırken kan gelmiyor mutlaka doktroa götür geçmişi okuyamaadım malesef şimdi ağlar uyanık altını açtım etrafı seyrediyor

merhaba kızlarrr
sabahtan beri hem evle hem bebiş hem öğle yemeği derken anca fırsat bulabildik
çok şükür keyfimiz yerinde oğlum neşeli uyandı bugün sanırım en son 8.30 du kalktığında 9 a kadar kendi kendine konuştu üstündeki örtüsüyle oynadı falan ama çığlık çığlığaydı kendi sesinin sınırlarını zorluyor sanırım o seste uyuyabilmem mümkün değildi zaten:)
vee bugün ilk defa yoğurt yedi teyzeleri sanırım tadını beğendi 2-3 tatlı kaşığı verdim ne olur ne olmaz diye bundan sonra günlük menümüze yoğurdumuzda girmiş oldu çok sevindim valla
bana gelince eğer bi aksilik çıkmazsa bu hafta sonu annemlere gideceğiz ama trenle bakalım oğlumla ilk tren yolculuğumuz nasıl geçecek

keşke yanında olabilsen canım evet olsun tatlım ya herşey onlar için değil mi?ahh şu sinekler bizim evde yok ama geçen haftalarda 2 gün ablamda 2 günde samsuna gitmiştk hep yedi kuzumu sinek için ben raid in şu fişe takılanını aldın yalnız aynı odada değil ortada bi yere mesela salona koyuyorum aynı odada zararlıymış sANIRIM.birde beşiğinin üstünde tül gibi bişey koysan nasıl olur gecede biraz öldürün ya anam çok zor oluyo kaşıyamıyolarda ben tuzlu su sürdüm kaşınması geçsin diye

su konusuna bende bakayım ya çok sıcak ya pişerdir kuzular

hoşgeldin canım
o muzlu sütlü bisküviyi çok sevdi yusuf
yavrum benim düzelir inşallah bizimkide çok ürkek kucağımdayken hapşırayım hemen korkuyor :)

jalecim paket geldi aldık içeri girene kadar anne o ne falan dedi neyse hadi açalım açtık ayy bu ne güzelmiş diyor yusuf ver bana ben yiyeyim nerdyse bitirdi bi paketin hepsini gerçekten çok güzel tadı var bende baktım da cici bebeden daha hafif

jalecm işim vardı ya gitmişsin iyiyim canım sıcaklar oğlan uğraşıp duruyoruz işte nasıl olsun bazeb diyorum bugün günlerden neydi diye zaman su gibi akıp geçiyor bebeklerle.......

hayriyecm su kaynatıyorum oğlana 5 dk yeterlimidir?

hacercm sen nasılsın tatlım?ya bazen varya ben bile bunalıyorum oğlandan değilde işten falan.hep maşallah diyorum çalışan anneler nasıl yapıyolar diye hayriyeciğime maşallah diyorum.poyraz yemek koca ev işi zor yaaaaaaa

CANIM ben suyunu kaynatıp soğutuyom ozaman veriorum.su fokurdamaya başlayınca kaynamış demektir.dakikası önemli değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…