- 11 Ekim 2007
- 6.620
- 814
- 448
- 44
ay canım bizim pakette eşimin işyerine gitmişti arkadaşı ile açmışlar eve bi geldi bisküvi resmen parça pinçik olmuş hemen eşime dedim heralde kargoda ezildi bu kadar meğerse arkadaşı ben yiyeyim sizinki daha küçük diye tutturmuş eşimde hayır o bebim bebeğimin diyince ezmişler paketi :)jalecim paket geldi aldık içeri girene kadar anne o ne falan dedi neyse hadi açalım açtık ayy bu ne güzelmiş diyor yusuf ver bana ben yiyeyim nerdyse bitirdi bi paketin hepsini gerçekten çok güzel tadı var bende baktım da cici bebeden daha hafif
jalecm işim vardı ya gitmişsin iyiyim canım sıcaklar oğlan uğraşıp duruyoruz işte nasıl olsun bazeb diyorum bugün günlerden neydi diye zaman su gibi akıp geçiyor bebeklerle.......
hayriyecm su kaynatıyorum oğlana 5 dk yeterlimidir?
hacercm sen nasılsın tatlım?ya bazen varya ben bile bunalıyorum oğlandan değilde işten falan.hep maşallah diyorum çalışan anneler nasıl yapıyolar diye hayriyeciğime maşallah diyorum.poyraz yemek koca ev işi zor yaaaaaaa
ay evde olanlara imeriom bende .bi pazarım var herbi işi o güne sığdırıyom oğluma da zaman ayırmaya çalışıom güya.benim kocam da öle titiz öle dağınıkki.pazar ev çiçek gibi oluyo en fazla salıya heryer batıyo dağılıo.gece 1 den aşağı yattığım yok.bide bana sölenio karşılıklı oturalım sohbet edelim diye diyom peşini toplamaktan fırsat bulamıyom die.gece den de yemek yapıom ertesi güne.ev hanımları arkadaşlar valla tadını çıkarın benim yerimede..
bide kızlar biskivü için erken değimi ben onu denemedim bitek ben.içinde şeker var yumurta var diye korktum.bahsettiğiniz hangi marka?
canımya Allah kolaylık versin sana ben evdeyken zor yetiştiriyorum vallaay evde olanlara imeriom bende .bi pazarım var herbi işi o güne sığdırıyom oğluma da zaman ayırmaya çalışıom güya.benim kocam da öle titiz öle dağınıkki.pazar ev çiçek gibi oluyo en fazla salıya heryer batıyo dağılıo.gece 1 den aşağı yattığım yok.bide bana sölenio karşılıklı oturalım sohbet edelim diye diyom peşini toplamaktan fırsat bulamıyom die.gece den de yemek yapıom ertesi güne.ev hanımları arkadaşlar valla tadını çıkarın benim yerimede..
bide kızlar biskivü için erken değimi ben onu denemedim bitek ben.içinde şeker var yumurta var diye korktum.bahsettiğiniz hangi marka?
off offff nefret ediyorum böyle insanlardan size ne kardeşimyaacanım ben boşuna demiyorum maşallahın var senin diye ben yetiştiremiyorum ya gerçi bayacana geç kalkıyoruz biz öyle olmasa işim yoluna girerya öğlene yakın kalkıyorum çok geç yatıyorum gece iş yapıyorum çok sıcak ya şıp şıp damlıyo gündüz.
geçen bana dolmuş şöförü diyoki sen ne kadar kilo almışsın tanıyamadm diyo bizim mahalle dolmuşu....bende dedim doğum yaptım yok diyo çok almışsın.anam millet benim k,ilolara taktı ya düzenli beslensem veririm belki ama öğlen kahvaltı akşam 8.30 - 9 gibi yemek.sonra gece 11.30 dan sonra meyva eeee nasıl vereym ki kiloları mekik çeksem ameliyat yerim acıyo.siz çekiyomusunuz mekik falan.66 kg yum halen ya.erken kalkmaya başlayayım bari belki herşey yoluna girer hem kilo hem ev işi.gerçi ben çok titizleniyorum eve.geçen birine gittik anam görmeliydiniz kızının bezi elinde yani bebeğin elinde sonra kız o bezi attı 1 yere 1 gün sonra ben kaldırdm yerden.miileet mi rahat bilmiyorum artık.eşi diyoki her hafta temizlikçisi geliyo daha ne olsun kadın gelene kadar yerden bazı şeyleri kaldırmadığıda oluyo adamda baya dertli yani.benim eşimde diyoki dün akşam bana funda her ay bende sana yarım gün yardımcı alcam.senin ondan neyin eksik çok yoruluyosun diyo benim oğlanda ğırya bütün kucakta olunca ve benimde romatizmam olunca kocacım bana acıdılaelaelaelaelaebakalım tutcakmı sözünü.gerçi ben kesin bi süre sonra yok ben daha iyi yaparım derim ya neyse.eşim diyo kadının senin gibi yapması için 3 gün temizlik yapması lazımkaydirigubbakcemile3
a.smerhaba kızlar.
kızımdan vakit bulup giremedim bugün hiç.ya sürekli kucak
istemeye başaladı.hergün yni huylarla karşılaşıyoruz bakalım nolcak.
kocişimde evde yok.kendimi yalnız ve bedbaht hissediyorummmmmmmmmmm:gitme:
akşam geç vakit gelecek.
valla fundacım ben erken kalkıyom yine işim bitmiyor yaa elimde çabuk ama işte ne bileyim burayıda yapim orayıda derken bi bakıyom akşam olmuş benimde fazlalıklar var yaa eşim diyor kilo almayasın bak böyle ne güzel olmuşsun yani zayıflmışım hamilelikten öncesi ne göre ama bi iştahım var anlatamam ekmeğe yağ reçel yadabal yada çikolata sürüp sürekli onu yiyeyim diyorum biraz az yemeye başladım hemen sütümde azalmaya başladı aslında o ot neysi ondan içsem rezenemiydi bende hiç sevmem onu bide plates yapıyom accık ağrı oluyor ama doktor 40 gün geçtikten sonra her harekti yapabilirsin kendini zorlamadan ben 3,5 ay bekledim bakalım artık ama kiloların gitmesi lazım oğlumun sünnet mevlüdünde güzel olmam lazım
güzel dedim aklıma geldi salı günü kuaföreydim saçımı boyattım röfle yaptırdım çok hoş oldu
ne kadar zor bi durum bende akşamları yusuf u alıp diğer odaya geçiyorum uyusun diye o arada bile patlıyorum Allah kolaylık versinslm kızlar...
ya öle bunaldım ki emzirirken yada kuzeyin uykusu geldimi onunla uyumaktan...
inanamzsınız ya sersem gibi oluyorum...gun içinde dör bes kez uyuyup uyaunmak dehset kötu beynimi hareket ettiremiyorum davul gibi oldu...
benim minik oğlum çok kötu huy edindi illa yanında ben olcam yada annem oılcak sarılıyo bize ama özellikle ben olcam ve memem acık olcak canı istiycek emcek yoksa oynuycak uyuycak...
yanından kalktımmı anında anlıyo...
heleki misafirlikte nası zor anlatamam....
kimseyle iki sohbet edemiyorum milletin yatağında uyuya kalıyroum hahahhah:))))))))
bu arada annem de bebe biskuvisi almış ve bugun kuzişin mamasına kattı sabah bir tanecik,sabah meyveli irmikli mamasına bir biskuvi bir kaşıkta yulaflı meyveli karışık meyve puresi var hero babynin bununla hazırladık bu sabah çok severek yedi.....
bu arada ben de kilo konusuna nası takıntılıydım anlatamam ama kendiliğinden gidiyo valla...
tartıya cıkıpta 69 rakamını görünce bile yetti bana nası mutlu oldum...
aynı hamiş kalmadan önceki halimdeyim...
mincük bi göbek kaldı....
ama ben yediğime içtiğime çok dikkat ediyrm,sadece kahvaltıda ekmek yıyorum okadar gun içinde bir daha asla ağzıma almıyrum...
su ve sıvı acayip tuketiyorum....
tatlı ve hamur işi sıfır kim yapcak çocukla zaten unuttum hepten...
yaz olduğu içinde hafif yemeklerle gecçiyo...
birde cok asırı terliyorum aslında azcık yürüyüş yapsam yada azcık evde bisiklet falan cevirsem efor kaybetsem vucudum da sıkılaşacak baya etim yumuşadı çünkü
inşallah annenler bırakıp gönül rahatlığıyla çalışrsın jalecim.sağol canımcım keşke emzirebilsem ama bir aydır nerdeyse hiç emmedi oğlum bende sağıyorum sürekli ama yetmiyor tabiki
Allah kolaylık versin sanada ben bu sene çalışmayı düşünmüyorum önümüzdeki senede büyük ihtimal eşim askerde olacak bende annemlerde kalacağım o dönemde annemlere bırakıp gönül rahatlığıyla çalışabilir mişim gibi geliyor
oooo süpermiş ya.üff orda yaşamak varmış.geldim cano internette sagda solda takiliyodum:)
bizim ev alltan sogurma butun ev ayni iside kac derece bilmiyorum 77 F (fahrenayt)
serin yayla gibi eheheh
ben de sadece emziriyorum filiz su veriyoeum ama içmiyo ağzına damladığını alıyo sadec.aynen ya bizde vermiyorduk 5 gun once verdik ilk defa esim biraz kontakta benim kafamçokkarıştı annemi aramistim dedim anne bu kiz emmiyor susuzdur ondan dedi babamda esime su verin evladim susuz birakilirmi hic deyince artik esim mecburen babami kiramadi ve bi 10 cc verdik emme sorunu gecti ama o yuzden mi degil mi bilmiyor hickirik tutunca veriyorum ben cok az bugunde hic vermedim bakalim iyi mi ediyoz kotumu bide annem senin sutun yagliysa suya ihtiyacc duyar diyr simdi bi yanda TIP bi yanda anam ve 3 cocuk buyutmus tecrubesi ne yapcam bilemedim ama suyun bi zarari yokmushos gerekte yokdiyolar ama bilmiyorumkismile mama verene hele hic gerek yok zaten suyla yapilmiyormu o mama neyse bilemedim ben onu akannehir bizde tabak canak kasik aldik bebeise ama daha ortada ne meyve var ne baska bisey bakannehiriz egustos sonunda seftali ve pric muhallebisiyle basliyoruz sonra sebze corbasi yogurt kasik mamasi balik tavuk sirayla kafamçokkarıştı
refişcim çok sevindim bişe çıkmamış.günaydın kızlar.. uykusuz yorgunum.. gece uyuyamadım saat 3 e geliyoduyattığımda...dün de giremedim gelişmeleri yazayım bizle ilgili...
dün sabah çişini yaptı utku paşa aldık örneği doğğru sağlık ocağına.. çubukla baktılar lökosit ++ çıktı...hemen bi antibiyotik şurup verdiler kullan diye.. eve geldim.. mehtapla denizle konuştuk..ikisi de hastaneye götürmem konusunda ısrar etti.. mehtap da o işn içinde biri olaraktan çubukla yapılan tahlil sonucuna göre antibiyotik kullanma bi acilden git baktır dedi.. neyse akşam üzeri 4 gibi fln aldık utku beyi acile gittik..anlattıklarımızagöre o dr.da idrar yolu enfeksiyonu olabilirdedi. ama tahlil istedi tabi.. 2 tüp kan aldılar bide yine o poşetlerden verdiler idrar için.. ben zaten belki yolda yaparda beklemeyiz diye evden çıkarken yapıştırmıştım ama nafile..çünkü evden çıkarken değiştirdim bezini doluydu.. neyse kan alınırken bizim paşa pek bi yırtınmadı aşallah.. seve oynata aldı hemşireler sanırım onun da etkisi var ama benimiçim gitti.. neysee.. 3 saatin sonunda çişini de yaptı oğluşum emerken... onu da verdik ve bütün sonuçları alıp dr.yanına gittik.. oğlumun hiiiç bişiyciğği yokmuş.. lokosit 3 çıktı.. referans değeri <5 zaten.. iltihap yokmuş yani.. ama aaz çiş yapıyo deyince.. bol su içir dedi.. neeeyy oldum resmen dedim anne sütü alıyoo.. ki zaten ben veriyrum arada ama utku içmiyo öğürüyo.. işte dr.da dedi sütün yağlı gelicebebek az çiş yapar . bu sıcaklarda suya ihtiyaç duyar.. sık sık içirgün içinde dedi.. peki dedik tabi.. biberon elde gezicez.. 1-2 damla içsede içirmeye çalış sık sık ver damlasın ağzına yeter dedi.. çok şükür bişiyciğimz çıkmadı... iyiki mehtap da denizde ısrar ettiler de gittim hastaneye... ama bunları anlattığımda ikisininde cevap aynı yaaaa.. baaakkkk :))))
neyse uzattım herkese iyi günler.. kahvaltı hazırlıyım.. inş. herkes iyidir..
sınavın inş. çok güzel gçer sibelicm.arkadaşalr günaydınnnn inşallah herkes iyidir...
Çok şükür utkunun çiş probelmi çözülmüş..bende eger suyu az verirsem az çiş yapıyo o yüzden artık suyunu arttırdım..
bu arada çok yazamıyorum girip okuyup çıkıyorum kız uyurken bende ders çalışıyorum malum Eylüln 26 da sınav var bir kez daha giricem kızımın şansına inşallah bu kes yerleştirilirim...
hepinizi öpüyorummmm
iyi akşamalar kısmına yetişebildim ancak:)oğluşumun teyzeleri günaydınnnnnnnnnnopuyorumnanaktan
hemen alışır inşallah.tünaydın. dün gece itibariyle oğlanın odasına geçiş yaptık. yatsın bakalım kendi odasında. iraz kavga dövüş oldu ama olsun zamanla alışacak benden ayrı uyumaya değil mi ama? bu arada ben sadece yiyecek tattırma aşamsındayım. bazen salata suyu, bazen yediğim muhallebiden, karpuz, şeftali, kavun...suda vermiyom valla. Allah sonumuzu hayr etsin..
sallama zeynepcim dicem ama işte insan illa takıyor.günaydın kızlar nasılsınız ben daha henüz su verenlerden değilim hayriyeciğim mama yediği için su içirmedim ama bundan sonra içirmeyi düşünüyorum artık havalar çok sıcak buram buram terliyo zaten kuzucuklar
dünürcüğüm nasılsın cumartesi bizde köye gidiyoruz canım 10 günlüğüne aslında hiç istemiyorum ama sırf dünürünün hatrına gidiyorum canım nasıl kalacaksam yan yana o kadınla 10 gün ayy afaganlar basıyo resmen dün utanmadan yine geldiler yaa kurtulamayacağım bunlardan ben
bugün benim kızımda hep kucak istedi.hiçböle yapmazdı yaa.kızlar oğlum çok mızmız ya dişliği kabul etmiyo el emiyo uymuyo yatmıyo kucak istiyo
mutlaka korkmuştr hacercim .zamanla geçer heralde.ya bende üyü oldum üstelik hamileyken bana niye göndermediler.selam hınmlar nasılsınız nsl gidiyor bizde çok şükür bi sorun yok normal şekilde seyrediyor geçen hero baby ile milupaya üye olmuştum hero baby ninki geldi 4. ay sonrası kavanoz maması bebe büskivisi bide muzlu bişeydi ama neydi bilmiyorum artık ramazanda yediririmd ebende oruç tutarım inşllah iice birikiyor yaa zaten geçen sene tutamadım neyse benim oğlannında ağlama krzleri oldu yaa 3 gündr sanki bişeyden korkmuş gibi ağlıyor sanırım benim yüzümden abisi sinirlendirdi bende ona bağırıdm buda kucağımdydı korktu ağladı o günden bu yana ağlıyor yaa ne yapacam hiç bilmiyorum
ummarım herkes iidir sanırım tuğbanın bebeği rahatsızmş canım benim bildiğim kadarı ile diş çıkarırken kan gelmiyor mutlaka doktroa götür geçmişi okuyamaadım malesef şimdi ağlar uyanık altını açtım etrafı seyrediyor
kaydirigubbakcemile3oğlum suyu sevmedi püfff yapıp püskürttüsempatiksalakcinni
eminim çok yakışmıştır.valla fundacım ben erken kalkıyom yine işim bitmiyor yaa elimde çabuk ama işte ne bileyim burayıda yapim orayıda derken bi bakıyom akşam olmuş benimde fazlalıklar var yaa eşim diyor kilo almayasın bak böyle ne güzel olmuşsun yani zayıflmışım hamilelikten öncesi ne göre ama bi iştahım var anlatamam ekmeğe yağ reçel yadabal yada çikolata sürüp sürekli onu yiyeyim diyorum biraz az yemeye başladım hemen sütümde azalmaya başladı aslında o ot neysi ondan içsem rezenemiydi bende hiç sevmem onu bide plates yapıyom accık ağrı oluyor ama doktor 40 gün geçtikten sonra her harekti yapabilirsin kendini zorlamadan ben 3,5 ay bekledim bakalım artık ama kiloların gitmesi lazım oğlumun sünnet mevlüdünde güzel olmam lazım
güzel dedim aklıma geldi salı günü kuaföreydim saçımı boyattım röfle yaptırdım çok hoş oldu
al bende de 60 gün var......benim bu ramazanla tam tamına 94 gün borcum olcak puffffffffff
evet canım katıldık bakalım .olsun kuzum sağlıklı olsundaa.s
canımya Allah kolaylık versin sana ben evdeyken zor yetiştiriyorum valla
benim bahsettiğim normal bisküvi gibi değil canım formül mama ya benziyor hero baby nin kahvaltı saati için olanlarından 4.aydan itibaren yazıyor üstünde suyla karıştırılıyor
off offff nefret ediyorum böyle insanlardan size ne kardeşimyaa
geçen sefer annemlere gittiğimde bir akrabamızın düğünü vardı oraya gittik bi tanıdığımız beni gördü kadın sende şişko olmuşsun diyor yeni doğum yaptığımıda biliyor bende kendi kızına bak diyecektim ama vazgeçtim kızı hem yaş olarak benden küçük hem bekar hemde benim iki katım
ama anlasa zaten öyle konuşmaz
bide benim anlamadığım onları ne ilgilendiriyorki bizim kilolarımız herkes kendine baksın dimi:umursamaz:
a.s
merhaba tatlım vee funda da diğerlerinin kervanına katıldı a.s
zor geçeceği kesin :)sağol canım valla bu sene en azında deneyecem çok zorlanırsam benimde tansiyonum düşüyor bakaılım artık
hoşgeldin fundacım bizimkilerde aynı canım merak etme şimdi bile kucağımda ne yapalım idare edecez artık benim kocacımda geç gelecekmiş bakalım artık vakit nasıl geçecek
slm kızlar...
ya öle bunaldım ki emzirirken yada kuzeyin uykusu geldimi onunla uyumaktan...
inanamzsınız ya sersem gibi oluyorum...gun içinde dör bes kez uyuyup uyaunmak dehset kötu beynimi hareket ettiremiyorum davul gibi oldu...
benim minik oğlum çok kötu huy edindi illa yanında ben olcam yada annem oılcak sarılıyo bize ama özellikle ben olcam ve memem acık olcak canı istiycek emcek yoksa oynuycak uyuycak...
yanından kalktımmı anında anlıyo...
heleki misafirlikte nası zor anlatamam....
kimseyle iki sohbet edemiyorum milletin yatağında uyuya kalıyroum hahahhah:))))))))
bu arada annem de bebe biskuvisi almış ve bugun kuzişin mamasına kattı sabah bir tanecik,sabah meyveli irmikli mamasına bir biskuvi bir kaşıkta yulaflı meyveli karışık meyve puresi var hero babynin bununla hazırladık bu sabah çok severek yedi.....
özgecim ne güzel dönmüşsün eski kilona.ya ben çok yiyorum ya.ama acıkıyorum da.bu arada ben de kilo konusuna nası takıntılıydım anlatamam ama kendiliğinden gidiyo valla...
tartıya cıkıpta 69 rakamını görünce bile yetti bana nası mutlu oldum...
aynı hamiş kalmadan önceki halimdeyim...
mincük bi göbek kaldı....
ama ben yediğime içtiğime çok dikkat ediyrm,sadece kahvaltıda ekmek yıyorum okadar gun içinde bir daha asla ağzıma almıyrum...
su ve sıvı acayip tuketiyorum....
tatlı ve hamur işi sıfır kim yapcak çocukla zaten unuttum hepten...
yaz olduğu içinde hafif yemeklerle gecçiyo...
birde cok asırı terliyorum aslında azcık yürüyüş yapsam yada azcık evde bisiklet falan cevirsem efor kaybetsem vucudum da sıkılaşacak baya etim yumuşadı çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?