2010 Nisan Anneleri

ay canım bizim pakette eşimin işyerine gitmişti arkadaşı ile açmışlar eve bi geldi bisküvi resmen parça pinçik olmuş hemen eşime dedim heralde kargoda ezildi bu kadar meğerse arkadaşı ben yiyeyim sizinki daha küçük diye tutturmuş eşimde hayır o bebim bebeğimin diyince ezmişler paketi :)
afiyet olsun yakışıklı yusufa da

canımcım net açık ama yusufta göktuğ gibi durmuyor mızmızlandıkça başındayım
bende az önce saate baktım ne çabuk 4 olmuş diyorum
ben 15 dk kadar kaynatıyorum canım
az önce çok susamış 30 cc kadar içti yusuf

ay evde olanlara imeriom bende .bi pazarım var herbi işi o güne sığdırıyom oğluma da zaman ayırmaya çalışıom güya.benim kocam da öle titiz öle dağınıkki.pazar ev çiçek gibi oluyo en fazla salıya heryer batıyo dağılıo.gece 1 den aşağı yattığım yok.bide bana sölenio karşılıklı oturalım sohbet edelim diye diyom peşini toplamaktan fırsat bulamıyom die.gece den de yemek yapıom ertesi güne.ev hanımları arkadaşlar valla tadını çıkarın benim yerimede..

bide kızlar biskivü için erken değimi ben onu denemedim bitek ben.içinde şeker var yumurta var diye korktum.bahsettiğiniz hangi marka?

Son düzenleme:

canım ben boşuna demiyorum maşallahın var senin diye ben yetiştiremiyorum ya gerçi bayacana geç kalkıyoruz biz öyle olmasa işim yoluna girerya öğlene yakın kalkıyorum çok geç yatıyorum gece iş yapıyorum çok sıcak ya şıp şıp damlıyo gündüz.

geçen bana dolmuş şöförü diyoki sen ne kadar kilo almışsın tanıyamadm diyo bizim mahalle dolmuşu....bende dedim doğum yaptım yok diyo çok almışsın.anam millet benim k,ilolara taktı ya düzenli beslensem veririm belki ama öğlen kahvaltı akşam 8.30 - 9 gibi yemek.sonra gece 11.30 dan sonra meyva eeee nasıl vereym ki kiloları mekik çeksem ameliyat yerim acıyo.siz çekiyomusunuz mekik falan.66 kg yum halen ya.erken kalkmaya başlayayım bari belki herşey yoluna girer hem kilo hem ev işi.gerçi ben çok titizleniyorum eve.geçen birine gittik anam görmeliydiniz kızının bezi elinde yani bebeğin elinde sonra kız o bezi attı 1 yere 1 gün sonra ben kaldırdm yerden.miileet mi rahat bilmiyorum artık.eşi diyoki her hafta temizlikçisi geliyo daha ne olsun kadın gelene kadar yerden bazı şeyleri kaldırmadığıda oluyo adamda baya dertli yani.benim eşimde diyoki dün akşam bana funda her ay bende sana yarım gün yardımcı alcam.senin ondan neyin eksik çok yoruluyosun diyo benim oğlanda ğırya bütün kucakta olunca ve benimde romatizmam olunca kocacım bana acıdılaelaelaelaelaebakalım tutcakmı sözünü.gerçi ben kesin bi süre sonra yok ben daha iyi yaparım derim ya neyse.eşim diyo kadının senin gibi yapması için 3 gün temizlik yapması lazımkaydirigubbakcemile3

hayriyecim bugün kargoyla elime geldi denemedim biz yedik oğlumla yusufla yani tadını çok sevdi ben yiyecem diye tutturdu 4 aydan sonra yazıyor üzerinde hero baby markası biberona 2 tane sadece ama şimdilik vermeyi düşünmüyorum
valla benim oğlum suyu çok sevdi aslında adana çok sıcak yaa onunda etkisi var su içmesinde klimayı açmasam duramıyoruz açtımmı hemen burun tıkanıklığı oluyor acilen bi buhar makinesi almalıyım aslında içeriyi nemlendirme özelliği var ama nedense etkili olmuyor
nasıl oruç tutacam hiç bilmiyorum zaten borçlarımda ii ca birikti geçen sene hiç tutamadım

valla fundacım ben erken kalkıyom yine işim bitmiyor yaa elimde çabuk ama işte ne bileyim burayıda yapim orayıda derken bi bakıyom akşam olmuş benimde fazlalıklar var yaa eşim diyor kilo almayasın bak böyle ne güzel olmuşsun yani zayıflmışım hamilelikten öncesi ne göre ama bi iştahım var anlatamam ekmeğe yağ reçel yadabal yada çikolata sürüp sürekli onu yiyeyim diyorum biraz az yemeye başladım hemen sütümde azalmaya başladı aslında o ot neysi ondan içsem rezenemiydi bende hiç sevmem onu bide plates yapıyom accık ağrı oluyor ama doktor 40 gün geçtikten sonra her harekti yapabilirsin kendini zorlamadan ben 3,5 ay bekledim bakalım artık ama kiloların gitmesi lazım oğlumun sünnet mevlüdünde güzel olmam lazım
güzel dedim aklıma geldi salı günü kuaföreydim saçımı boyattım röfle yaptırdım çok hoş oldu

merhaba kızlar.
kızımdan vakit bulup giremedim bugün hiç.ya sürekli kucak
istemeye başaladı.hergün yni huylarla karşılaşıyoruz bakalım nolcak.
kocişimde evde yok.kendimi yalnız ve bedbaht hissediyorummmmmmmmmmm:gitme:
akşam geç vakit gelecek.

a.s canımya Allah kolaylık versin sana ben evdeyken zor yetiştiriyorum valla
benim bahsettiğim normal bisküvi gibi değil canım formül mama ya benziyor hero baby nin kahvaltı saati için olanlarından 4.aydan itibaren yazıyor üstünde suyla karıştırılıyor

off offff nefret ediyorum böyle insanlardan size ne kardeşimyaa
geçen sefer annemlere gittiğimde bir akrabamızın düğünü vardı oraya gittik bi tanıdığımız beni gördü kadın sende şişko olmuşsun diyor yeni doğum yaptığımıda biliyor bende kendi kızına bak diyecektim ama vazgeçtim kızı hem yaş olarak benden küçük hem bekar hemde benim iki katım
ama anlasa zaten öyle konuşmaz
bide benim anlamadığım onları ne ilgilendiriyorki bizim kilolarımız herkes kendine baksın dimi:umursamaz:
a.s
merhaba tatlım vee funda da diğerlerinin kervanına katıldı a.s

sağol canım valla bu sene en azında deneyecem çok zorlanırsam benimde tansiyonum düşüyor bakaılım artık
hoşgeldin fundacım bizimkilerde aynı canım merak etme şimdi bile kucağımda ne yapalım idare edecez artık benim kocacımda geç gelecekmiş bakalım artık vakit nasıl geçecek

bende kırkım çıkmadan yaptırmıştım röflemikaydirigubbakcemile5
insan kendini çok iyi hissediyor değil mi
kilolara gelince resimlerde harika görünüyorsun canım

slm kızlar...
ya öle bunaldım ki emzirirken yada kuzeyin uykusu geldimi onunla uyumaktan...
inanamzsınız ya sersem gibi oluyorum...gun içinde dör bes kez uyuyup uyaunmak dehset kötu beynimi hareket ettiremiyorum davul gibi oldu...
benim minik oğlum çok kötu huy edindi illa yanında ben olcam yada annem oılcak sarılıyo bize ama özellikle ben olcam ve memem acık olcak canı istiycek emcek yoksa oynuycak uyuycak...
yanından kalktımmı anında anlıyo...
heleki misafirlikte nası zor anlatamam....
kimseyle iki sohbet edemiyorum milletin yatağında uyuya kalıyroum hahahhah:))))))))
bu arada annem de bebe biskuvisi almış ve bugun kuzişin mamasına kattı sabah bir tanecik,sabah meyveli irmikli mamasına bir biskuvi bir kaşıkta yulaflı meyveli karışık meyve puresi var hero babynin bununla hazırladık bu sabah çok severek yedi.....

bide fundacım ben başladım mekik ve yürüyüşe ama şu anda birden zorlamamak için fazla çekmiyorum en fazla 30 tane
yürüyüşüde leslie yi indirdim evde yürüyorum şimdilik 1 mil onuda zamanla artıracağım

ne kadar zor bi durum bende akşamları yusuf u alıp diğer odaya geçiyorum uyusun diye o arada bile patlıyorum Allah kolaylık versin
bizim tek farkımız hala gündüz uykusu yok
afiyet olsun kuzey paşaya da bende akşam mamasına katsam mı acaba bisküvi kararsız kaldım

bu arada ben de kilo konusuna nası takıntılıydım anlatamam ama kendiliğinden gidiyo valla...
tartıya cıkıpta 69 rakamını görünce bile yetti bana nası mutlu oldum...
aynı hamiş kalmadan önceki halimdeyim...
mincük bi göbek kaldı....
ama ben yediğime içtiğime çok dikkat ediyrm,sadece kahvaltıda ekmek yıyorum okadar gun içinde bir daha asla ağzıma almıyrum...
su ve sıvı acayip tuketiyorum....
tatlı ve hamur işi sıfır kim yapcak çocukla zaten unuttum hepten...
yaz olduğu içinde hafif yemeklerle gecçiyo...
birde cok asırı terliyorum aslında azcık yürüyüş yapsam yada azcık evde bisiklet falan cevirsem efor kaybetsem vucudum da sıkılaşacak baya etim yumuşadı çünkü

ne güzel işte keşke bende aynı olsam
ama o senin yapmadıklarının hepsini yapıyorum ben
hamurişi eksik olmuyor evden hem gelen giden oluyor hemde eşim çok seviyor Yusufçukta ana kucağında mutfakta eşlik ediyor bana
e yapınca da yiyorum tabi
bende düzenli beslenmeye başladığımda gidecek inşallah kilolarım

kızlar şimdi hero baby sitesine uye oldum baklaım numune gönderceklermi,kuzey doğmadan bi sürü seye uye oldum aslında ama bişi gelemdi....
siteyi incelerken baya yeni ürünleri olduğunu gördüm ama ben marketde falan hiç rast gelmedim...
özellikle organik kaşık maması serisi var baya hoşuma gitti...
ayrıca iyi geceler biskuviside varmış...
ve sabah kahvaltı için kaşık mamasıda varmış ben denk gelmemişim daha iyi bakayım bari..

inşallah annenler bırakıp gönül rahatlığıyla çalışrsın jalecim.

geldim cano internette sagda solda takiliyodum:)

bizim ev alltan sogurma butun ev ayni iside kac derece bilmiyorum 77 F (fahrenayt)

serin yayla gibi eheheh
oooo süpermiş ya.üff orda yaşamak varmış.

ben de sadece emziriyorum filiz su veriyoeum ama içmiyo ağzına damladığını alıyo sadec.

refişcim çok sevindim bişe çıkmamış.
ya sen bi de evim çok sıcak diyosun.teriyle atıyodur sıvıyı birde .çişi ondan da zdır belki.

sınavın inş. çok güzel gçer sibelicm.

oğluşumun teyzeleri günaydınnnnnnnnnnopuyorumnanaktan
iyi akşamalar kısmına yetişebildim ancak:)

hemen alışır inşallah.

sallama zeynepcim dicem ama işte insan illa takıyor.

kızlar oğlum çok mızmız ya dişliği kabul etmiyo el emiyo uymuyo yatmıyo kucak istiyo
bugün benim kızımda hep kucak istedi.hiçböle yapmazdı yaa.

mutlaka korkmuştr hacercim .zamanla geçer heralde.ya bende üyü oldum üstelik hamileyken bana niye göndermediler.

oğlum suyu sevmedi püfff yapıp püskürttüsempatiksalakcinni
kaydirigubbakcemile3

eminim çok yakışmıştır.
bende boyatmak istiyorum ama okulda açıyorum saçımı diye yapamıyorum yaaa.

benim bu ramazanla tam tamına 94 gün borcum olcak puffffffffff
al bende de 60 gün var......

evet canım katıldık bakalım .olsun kuzum sağlıklı olsunda
.
zor geçeceği kesin :)

özgecim ne güzel dönmüşsün eski kilona.ya ben çok yiyorum ya.ama acıkıyorum da.
aman 6.aydan sonra veririm heralde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…