2010 Nisan Anneleri

yarın 4. ay asımızı olucaz...
inşlh sorunsuz atlatırız bu arada acaba tuğba ne yaptı doktora gidecekti....
ya kızlar azönce aklıma geldi bizim kızlardan ne kadar eksik var değilmi..
seda ,zeynep ,serap ,sema ,tuba ,ışıl ,zeliha daha aklıma gelmeyen isimlerde vardır eminim ....
ne oldu hatunlara acaba???

iyi akşamlar arkadaşlar umarım herkes iyidir ve bebişlerde tabiki.benim kızımda gün içinde uykuyu teke düşürdü ve sürekli huysuz büyüdükçe huyları değişiyor kişilik yapıları oluşuyor ..
bir sorum var arkadaşlar sizler bebişleri arabalarına nasıl oturtuyorsunuz ben hala sırt üstü yatırıyorum geçen gün bir kademe yükselttik hafif oturur gibi pek içime sinmedi
birde araba koltuğu gibi pusetimiz var ben hala onun içine yastık koyuyorum beli düz oluyor ...ya yanlışmı yapıyorum sizler nasıl napıyorsunuz deyin bakalım .biz ayın 17 sinde 4 aylık olucaz .bizede bir el atın yafff ben çok acemiyim :))

nazlı ada nasıl iyimi?

direk adayı sordum he sen nasılsın?oğluşuma bakıp gelyorm

ben geçmişi okuyamıyorum artık bunuda tesadüfen gördüm. iyi canım çok şükür... bugünü ağlamadan atlattık. şimdide uyudu yavrum salıncakta:) siz napıyorsunuz??

canım benimde öyle tam yatırıyorum diğer türlü benimde çok içime sinmedi. gerçi benim kızım sevmiyor arabayı. süs diye taşıyoruz yanımızda. ama artık o araba koltuğu gibi olana yastık falan koyma. zaten onlar ergonomik yapılıyor bebekler için.

refişşş.... geçmiş olsun canım.. sevindim utku iyimiş..

su verin kızlar bol bol... dikkatimi çekti geçmişte zeynepte mama veriyor diye vermiyormuş. Asıl mama verdiğin için su vermen lazım tatlım. mama anne sütüne göre çok daha koyu. ve bebeklerimizin mamadan sonra kesinlikle ve kesinlikle suya ihtiyacları var. ben öyle 10- 20 cc değil. biberona yaklaşık 90 cc falan koyuyorum ne kadar içerse çekmiyorum ağzından. istemediğinde de sıkıyorum.. çok sıcak kızlar bol bol verin...:1hug: HAE

nazlıcığım teşekkürler yanıtın için canım .biz araba koltuğu gibi olan pusetini evdede kullanıyoruz geçen gün banyosu için hazırlık yaparken bir baktım bizim kız kendini kaydırmış ayaklar yerde neredeyse gitmeye hazırlanıyor ,dediğini deneyeyim bakalım yastıksızz kılıflarımız da benziyordu bizde arkamıza alırız ada gibi . unutmadan biz kocamla face deki fotoğrafınızda ada nın arkasından salıncağı görünürdu baktık çok beğendik .netten baktık bulamadık nerden aldın ,kullanımı rahatmı ,anlatırsan sevinirim .
ne çok anlatmışım :)))

hayırlı olsun bakalım .darısı bize bende bu ayın sonunda odasına lacağım neden bu ayın sonuysa bilmiyom içimden öyle geldi anca kendimi hazırlarım heralde bu düşünceye çok merak ediyorum alışabilecekmiyiz deneyimlerini buradan aktarırsan banada faydası olur şimdiden teşekkürler ve alışır inşallah hepsi

salıncak benim 1 numaralı kurtarıcım... fisher price akvaryum salıncak. çok seviyor ada da. hatta pil dayanmıyor diye adaptör taktık:)) bi ara yasemin di sanırım almış ama kullanamamış satmak istiyordu. bir sor istersen. ben çok ama çok memnunum hatta adanın meşhur akşam üzeri ağlama krizlerinde tek susturabildiğim yer.

yasemin:uhm:isimleri tam bilmiyorum ama araştırayım bakalım .aslında şimdiye kadar bu tarz şeyleri almam diyordum ama kızım İLKİM çok hareketli çıngırakla bile konuşuyor puset yetmiyor ona sürekli kitap oku konuş anlat bende saçmalamaya başladım ona yetemiyosun bazen en güzeli koy sallansın oynasın demiii ama .
teşekkür ederiz kaydirigubbakcemile3

YSMNSHN burdaki nicki. ondaydı diye hatırlıyorum. ben face de görürsem sorayım canım. sende netteki fiyatlarını araştır.

evet sallanmak ve balıkları seyretmek onu oyalıyor gece uykusunada orda dalıyor ada.
birde oyun halısı edinmelisin. ben onuda yeni aldım... ve güzel oyalıyor ve eğlendiriyor.

bence hic salincak filan alma zaten 4 aylik oldular yatmak degil oturmak surunmek emeklemek isteyecekler mumkun degil artik yatarak zaptetmek hadi olsun 1 ay daha gecmis ola pusetmis oyun halisiymis hala almayan varsa bence almasin benden sana 10 numara bir tavsiye neslicim hoppalami zipsizmmi ne diyolar ondan al bizde kredi kartinin hesap keismini bekliyoruz insallah 10 gune kadar alcaz ama bizim alacagimiz kapidan sarkandan degil orumcege benzer bisey kafasini dik tuttuguna gore artik yavastan zipzip yapar ideali 5 ay ama olsun 4 aylikkende biner nolcek ehehe:sm_cool:

filizcim naber??

sihatler olsuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuunnn , napalim iste bizde minnosla kavga dogus baris sevis zamn su gibi akiyor sen naptin Adacik nasil atesi filan bizde ayin 13nde nihayet gidiyorz doktora asisi boyu posu bizim randevular 2 ayda bir simdi 3 ayda bir olacak dalga geciyorlar bizle burda ya

bu arada nazli sizin oyun halisi cok harika sanirim fundada da var aynindan ben arada oyuncaklarin yerlerini degistiriyorum oyuncaklarin kendisinide degistiriyorum saskin saskin bakiyor
biz bide yatagina tavana yansiyan mobil aldik ama tavsiye etmem hic uyumuyor onlari gorunce kakara kikiri muhabbetedaliyor sonra tukmuygunu bogazina kaciriyor tabi gevezeik edecem derken hickirik filan tutuyir ugras dur sonra ama o halini gormeye deger :)

iyi geceler kızlar
tuğbayı merak ettim bi bakayım dedim ama oda uğramamış inşallah güzel haberlerle gelmiştir doktordan
sizlerde iyisinizdir inşallah
yaklaşık yarım saat önce arkadaşlar geldiler dondurma yemeye çıkmışlar bizede uğradılar oğlum uyuyordu ama bi baktık uyanmış onlar gittikten sonra mamasını verdim odaya koydum etrafı seyrediyor sesi çıkmıyor şimdilik

teşekkür ederim. kusuk kokusundan kurtuldum..bayanssulusmile

adacık iyi bugün yoktu ateş falan normale döndü. bugün ağlama krizimizde olmadı şükür . şimdide salıcakta uyuyor yavrum klimalı oda da. yatak odası çok sıcak kıyamadım götürmeye. sevgili eşim ..... kaldırsa yatak odasına bi uzatma kablosu götürse orda ki klimayıda yavaştan açsam da serin serin uyusak diye bakıyorum:)))))

aman 3 ayda bir olsun salla... ben daha hiç dr a götürmedim. allahda düşürmesin inşallah. sağlık ocağında hemşireler ölçüp bakıyor, aşısını yapıyor tamam.
ama bir doktor edinmek istiyorum artık ek gıdalar, kabızlık falan... bir dr. ismi verdiler bugün Kuşadasında. bi araştırayım olmazsa bikez gidelim bakalım..sempatiksalakcinni HAE

ya bende de var tavana yansıyan yıldızlar falan ama benimki kendi kendine uyumuyor ki mavi gibi.. ya memede ya salıncakta.. o yüzden şimdilik işe yaramıyor. BENİM HALA UMUDUM VARkaydirigubbakcemile2

oyun halısında bende öyle yapıyorum sıkılmasın diye sürekli yer değiştiriyoruz.

jalecim nasılsın canım.. maşallah ahmet yusufa: benimki uyandığı an basıyor yaygarayı.

evet tugba naptı acaba????

neslicim arabasında gezmeyi çok seviyor oğlum ama artık yatmak istemediği için bir kademe kaldırıyorum anakucağının içinede minder gibi bişey yapmıştık onuda kaldırdım artık çünkü kayıyor
filizcim o hoppala dan bende almayı düşünüyorum
nazlı bende senin kadar olmasa da su veriyorum havalarda çok sıcak zaten öyle terliyor ki yavrum

jalecim nasılsın canım.. maşallah ahmet yusufa: benimki uyandığı an basıyor yaygarayı.

evet tugba naptı acaba????

çok şükür iyiyim tatlım
sağolsun oğlum bu konuda hiç üzmüyor beni sabahlarıda tamamen uyandıysa eğer kendi kendine konuşuyor örtüsüyle kavga ediyor çığlık çığlığa ne son ben dayanamayıp gidiyorum yanına
ada nında ağlamasının durmasına çok sevindim canımya bu aralar Ahmet Yusuf ta çok huysuz mızmızlanıyor sürekli bazen isyan ediyorum bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…