nazlı ada nasıl iyimi?
direk adayı sordum he sen nasılsın?oğluşuma bakıp gelyorm
iyi akşamlar arkadaşlar umarım herkes iyidir ve bebişlerde tabiki.benim kızımda gün içinde uykuyu teke düşürdü ve sürekli huysuz büyüdükçe huyları değişiyor kişilik yapıları oluşuyor ..
bir sorum var arkadaşlar sizler bebişleri arabalarına nasıl oturtuyorsunuz ben hala sırt üstü yatırıyorum geçen gün bir kademe yükselttik hafif oturur gibi pek içime sinmedi
birde araba koltuğu gibi pusetimiz var ben hala onun içine yastık koyuyorum beli düz oluyor ...ya yanlışmı yapıyorum sizler nasıl napıyorsunuz deyin bakalım .biz ayın 17 sinde 4 aylık olucaz .bizede bir el atın yafff ben çok acemiyim :))
selam millet napiyosunuz bakim :)
tünaydın. dün gece itibariyle oğlanın odasına geçiş yaptık. yatsın bakalım kendi odasında. iraz kavga dövüş oldu ama olsun zamanla alışacak benden ayrı uyumaya değil mi ama? bu arada ben sadece yiyecek tattırma aşamsındayım. bazen salata suyu, bazen yediğim muhallebiden, karpuz, şeftali, kavun...suda vermiyom valla. Allah sonumuzu hayr etsin..
nazlıcığım teşekkürler yanıtın için canım .biz araba koltuğu gibi olan pusetini evdede kullanıyoruz geçen gün banyosu için hazırlık yaparken bir baktım bizim kız kendini kaydırmış ayaklar yerde neredeyse gitmeye hazırlanıyor ,dediğini deneyeyim bakalım yastıksızz kılıflarımız da benziyordu bizde arkamıza alırız ada gibi . unutmadan biz kocamla face deki fotoğrafınızda ada nın arkasından salıncağı görünürdu baktık çok beğendik .netten baktık bulamadık nerden aldın ,kullanımı rahatmı ,anlatırsan sevinirim .
ne çok anlatmışım :)))
yasemin:uhm:isimleri tam bilmiyorum ama araştırayım bakalım .aslında şimdiye kadar bu tarz şeyleri almam diyordum ama kızım İLKİM çok hareketli çıngırakla bile konuşuyor puset yetmiyor ona sürekli kitap oku konuş anlat bende saçmalamaya başladım ona yetemiyosun bazen en güzeli koy sallansın oynasın demiii ama .
teşekkür ederiz kaydirigubbakcemile3
yasemin:uhm:isimleri tam bilmiyorum ama araştırayım bakalım .aslında şimdiye kadar bu tarz şeyleri almam diyordum ama kızım İLKİM çok hareketli çıngırakla bile konuşuyor puset yetmiyor ona sürekli kitap oku konuş anlat bende saçmalamaya başladım ona yetemiyosun bazen en güzeli koy sallansın oynasın demiii ama .
teşekkür ederiz kaydirigubbakcemile3
filizcim naber??
sihatler olsuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuunnn , napalim iste bizde minnosla kavga dogus baris sevis zamn su gibi akiyor sen naptin Adacik nasil atesi filan bizde ayin 13nde nihayet gidiyorz doktora asisi boyu posu bizim randevular 2 ayda bir simdi 3 ayda bir olacak dalga geciyorlar bizle burda ya
bu arada nazli sizin oyun halisi cok harika sanirim fundada da var aynindan ben arada oyuncaklarin yerlerini degistiriyorum oyuncaklarin kendisinide degistiriyorum saskin saskin bakiyor
biz bide yatagina tavana yansiyan mobil aldik ama tavsiye etmem hic uyumuyor onlari gorunce kakara kikiri muhabbetedaliyor sonra tukmuygunu bogazina kaciriyor tabi gevezeik edecem derken hickirik filan tutuyir ugras dur sonra ama o halini gormeye deger :)
iyi geceler kızlar
tuğbayı merak ettim bi bakayım dedim ama oda uğramamış inşallah güzel haberlerle gelmiştir doktordan
sizlerde iyisinizdir inşallah
yaklaşık yarım saat önce arkadaşlar geldiler dondurma yemeye çıkmışlar bizede uğradılar oğlum uyuyordu ama bi baktık uyanmış onlar gittikten sonra mamasını verdim odaya koydum etrafı seyrediyor sesi çıkmıyor şimdilik
jalecim nasılsın canım.. maşallah ahmet yusufa: benimki uyandığı an basıyor yaygarayı.
evet tugba naptı acaba????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?