2010 Nisan Anneleri

filizzzzzzz
nasılsın canımm maviş nasıl?

mavis su an oyun halisinda saskin saskin bakiyor farkli biseymis gibi alem ya bu bebeler az once de kaka etmis hic haberim yok ne koku ne ses ama tipinden belli bi guzellik bi mutluluk gelmis suratina huylandim zaten kendi kendine konusyordu cosarken hava yuttu yine hickirik tuttu dedim meme vereyim gecsin kucagima aldim hafiften bi koku yayildi etrafa kilandim neyse memeden sonra bi actim ki ne goreyim b.. deryasi olmus yine sonra bagris cagris altini degistirdik gulme krizine girdi cocuk ben konusyirum kiziyorum guya neden demiyosun ki anacim altima ettim diye filan diye bagris cagris seviyorum buda bana karsilik veriyor sonra dedim ay allahim bi kamera olsa surda valla cocugu elimizden alirlar bu nasil cocuk bakma diye bide burda yasalar cok sert en ufak seyde cocgu aliyolar hep teftis denetim var neyse kamera yoktu da gonlumuzce bebemizi sevdik ehehehehehe:lepi:

bizimde son uykumuz problemli aksam 7den sonra olay cikiyor evde :) once bir sakinlesmesi gerekiyor bi sinir harbi yasiyor kendi kendine nedensiz alti temiz bayosunu yapmis karni tok olay nedir anlayamiyoruz hic enerji bosalimi galiba uyku oncesi once bi sallanan sandalyede etrafi seyredetrek sakinlesiyor sonra yataga atiyoruz tavandaki isiklari yakmiyorum artik muhabbet etmesin diye su sesi var onu aciyorum bide yanina deniz atini veriyorum ona baka baka uyuyor emzigi dusuyr arada yaygara yapiyor hemen kosup takiyorum agzina oyle oyle 9da ancak tam uykuya geciyor sabah 6 ya kadar kesintisiz uyuyor 12 de bide gece 4 te memeye kalkiyor okadar 6da da bi osuruk savasi yine bi debelenme filan deli dumrulla iste boyle zaman su gibi akip geciyirkafamçokkarıştı

oyy yerim ben onuu
maşallah canımyaa güzel güzel yapıyor işte kakasını daha ne istiyosun
ama çocuk elinde şaklaban oldu valla yazık yavruma
dua et kamera yok hayatım yoksa düşünemiyorum sen nerde mavi nerde:)
noldu jale kacmissin senin oglan sonunda yaygarayi basttimi yoksa :)
yok kızz arada bi yeniliyorum sayfayı uyudu annesinin kuzusu

kızlaryaa az önce misafir vardı dedimya bebişim kucağımdaydı sesleniyorlar yavruma kuzum bi yandan kafayı kaldırıp gülüyor bir yandan da utanıyormuş gibi göğsüme gömdü kafasını ve bir kaç defa aynı hareketi tekrarladı
ne çabuk büyüdü bu oğlan

ya bizimki hiiic insan ayirmiyor ya herkese mavi boncuk gicik oluyorum :bbo:

aynen tatlım bizimde gece uykusuna dalışımız sorun ama gece kalkarsa mamasını yiyip tekrar yatıyor

ya kizlar bide ben bisey soracagim bizim kizin kafasinin yanlarda cokukluk var biraz kafasi yamuktu baya duzeldi simdi bide ben normal dogum yaptim suyum filan gelmemisti oyle zorla suni sanciyla 30 saatte dogurdum :) cok IKINA SIKINA cikardim kizin kafa tabi rahim kanalinda boyle huni gibi oldu somon gibiydi doktor duzelir muz kafa filan diye dalga gecti hatta gercektende duzeldi yusyuvarlak oldu ama o yanlar ayni duruyor icine cokuk gibi bide bakiyorum fotolara bi cok bebekte var ama cogunun saci var diyemi artik nedir belli olmuyor artik bizimki bide kel kapis garibim cok kotu gorunuyor yandan bakinca neyse kiz cocugu diye avunuyorum uzatir saclarini benim kafamin tam ortasida yamuk bide arkasi duz ama sacim sagolsun ...

valla tatlım resimlerde öyle dikkat çeken bir durum görmedim ben ama normal doğumlarda kafa yapısının değiştiğini biliyorum . hem saçları uzasın hiç dikkat bile çekmeyecektir
bizimde sanırım yatırma pozisyonundan dolayı bir tarafı daha düz ben hiç farketmemiştimde görenler öyle söylüyor ve işin kötü tarafı bizimki erkek artık saçını uzatır mı bilmem CADIARZU

geldm jalecm ama kaçacağm 4-5 defa göktuğ için kalktm paşam kokumu iice almadan uykuya geçemiyo sanırm bakalım seneye odasını ayırdığımda napacak?yaza ancak ev sobalı olunca zor oluyo?

filisssss sen nasılsın tatlım.ayyy imreniyorum mavi ne güzel ya kendisi uyuyo bağırsakları ii çalışıyo süper ya........

tğba uğramamış bende merak ettim.
salıncaktan almayı bende düşlünüyorum uyku için çok zor oluyo başta memede uyuyodu gerçi bazen hala öyle uyuyo,sonra kucakta ,şimdide sallayarak çok sıcak oluyo ya yapışıyorz resmen.ben araştırayım şu fisher prıce ı.

kızlar ben gidip yatayum ya belki yarındn itibaren erken kalkmaya başlarımda düzenli beslenrm şu kilolarda gider

ayy gunaydiiiiiiiiiiiin banada iyi uykular ay keske burda da sabah olsaydi geceleri hic sevmiyorum bide 2 saat sonra uyanacagimi bilmek offf ne zaman bu bebeler sabaha kadar uyuyacak ya

canım ben sallamaya alışır diye hiç düşünmedim başata zaten benim kızım kucak sevmiyor emsin altını al gazını çıkart sonra at beni yere ,yatağıma istiyor pusetinde oyuncakları asılı onlarla konuşuyor biz salıncağın kendisini beğendik sanırım ben oturucam salıncağa kocamda sallasın beni okadar yaniii:))hoppalada tam benim kızlık hop hop iyi gaz çıkarırlar vallaa .

ayy simdi ne alak ama memleket denizli yazisini gorunce birden anilarim depresti bende 1 yil kaldim denizlide cinarda.. pedogojik formasyin aldim pamukkale uni de hayatimda bu kadar paragoz bir millet gormedim bir ev sahibizmiz vardi adam haci hoca tayfasindan kira gunu geldimi kapiya dayaniyor adam istersen 10 kisi kal erkekmi getirrsin ickimi icersin banane parami verde diyen bi tip adam ramazanda bizi iftara cagiracakmis ogrenciyiz ya acimis neyse caldirip kapatiyor beni bende aramadim kira gunu degil bisey degil ev arkadasinida arkadasimida aramis aksama dedim bu catlak senide aradimi evet dersteydim caldirip kapadi bir iki kere dedi neyse dedim arayalim biseymi oldu ne dese begenirsin sizi iftara cagiracaktim ama geri aramadinzi beni caldirdim sizi diyor, ebe adam oylemi cagirilir adamin camlikta 2 cinarda 1 ev var bide dukkani ska gibi degil mi ???? :)))) para para para= DENIZLI

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…