- 11 Ekim 2007
- 6.620
- 814
- 448
- 44
filizzzzzzz
nasılsın canımm maviş nasıl?
ya bende de var tavana yansıyan yıldızlar falan ama benimki kendi kendine uyumuyor ki mavi gibi.. ya memede ya salıncakta.. o yüzden şimdilik işe yaramıyor. BENİM HALA UMUDUM VARkaydirigubbakcemile2
oyun halısında bende öyle yapıyorum sıkılmasın diye sürekli yer değiştiriyoruz.
oyy yerim ben onuumavis su an oyun halisinda saskin saskin bakiyor farkli biseymis gibi alem ya bu bebeler az once de kaka etmis hic haberim yok ne koku ne ses ama tipinden belli bi guzellik bi mutluluk gelmis suratina huylandim zaten kendi kendine konusyordu cosarken hava yuttu yine hickirik tuttu dedim meme vereyim gecsin kucagima aldim hafiften bi koku yayildi etrafa kilandim neyse memeden sonra bi actim ki ne goreyim b.. deryasi olmus yine sonra bagris cagris altini degistirdik gulme krizine girdi cocuk ben konusyirum kiziyorum guya neden demiyosun ki anacim altima ettim diye filan diye bagris cagris seviyorum buda bana karsilik veriyor sonra dedim ay allahim bi kamera olsa surda valla cocugu elimizden alirlar bu nasil cocuk bakma diye bide burda yasalar cok sert en ufak seyde cocgu aliyolar hep teftis denetim var neyse kamera yoktu da gonlumuzce bebemizi sevdik ehehehehehe:lepi:
yok kızz arada bi yeniliyorum sayfayı uyudu annesinin kuzusunoldu jale kacmissin senin oglan sonunda yaygarayi basttimi yoksa :)
kızlaryaa az önce misafir vardı dedimya bebişim kucağımdaydı sesleniyorlar yavruma kuzum bi yandan kafayı kaldırıp gülüyor bir yandan da utanıyormuş gibi göğsüme gömdü kafasını ve bir kaç defa aynı hareketi tekrarladı
ne çabuk büyüdü bu oğlan
ya bizimki hiiic insan ayirmiyor ya herkese mavi boncuk gicik oluyorum :bbo:
bizimde son uykumuz problemli aksam 7den sonra olay cikiyor evde :) once bir sakinlesmesi gerekiyor bi sinir harbi yasiyor kendi kendine nedensiz alti temiz bayosunu yapmis karni tok olay nedir anlayamiyoruz hic enerji bosalimi galiba uyku oncesi once bi sallanan sandalyede etrafi seyredetrek sakinlesiyor sonra yataga atiyoruz tavandaki isiklari yakmiyorum artik muhabbet etmesin diye su sesi var onu aciyorum bide yanina deniz atini veriyorum ona baka baka uyuyor emzigi dusuyr arada yaygara yapiyor hemen kosup takiyorum agzina oyle oyle 9da ancak tam uykuya geciyor sabah 6 ya kadar kesintisiz uyuyor 12 de bide gece 4 te memeye kalkiyor okadar 6da da bi osuruk savasi yine bi debelenme filan deli dumrulla iste boyle zaman su gibi akip geciyirkafamçokkarıştı
ya kizlar bide ben bisey soracagim bizim kizin kafasinin yanlarda cokukluk var biraz kafasi yamuktu baya duzeldi simdi bide ben normal dogum yaptim suyum filan gelmemisti oyle zorla suni sanciyla 30 saatte dogurdum :) cok IKINA SIKINA cikardim kizin kafa tabi rahim kanalinda boyle huni gibi oldu somon gibiydi doktor duzelir muz kafa filan diye dalga gecti hatta gercektende duzeldi yusyuvarlak oldu ama o yanlar ayni duruyor icine cokuk gibi bide bakiyorum fotolara bi cok bebekte var ama cogunun saci var diyemi artik nedir belli olmuyor artik bizimki bide kel kapis garibim cok kotu gorunuyor yandan bakincaneyse kiz cocugu diye avunuyorum uzatir saclarini benim kafamin tam ortasida yamuk bide arkasi duz ama sacim sagolsun ...
bence hic salincak filan alma zaten 4 aylik oldular yatmak degil oturmak surunmek emeklemek isteyecekler mumkun degil artik yatarak zaptetmek hadi olsun 1 ay daha gecmis ola pusetmis oyun halisiymis hala almayan varsa bence almasin benden sana 10 numara bir tavsiye neslicim hoppalami zipsizmmi ne diyolar ondan al bizde kredi kartinin hesap keismini bekliyoruz insallah 10 gune kadar alcaz ama bizim alacagimiz kapidan sarkandan degil orumcege benzer bisey kafasini dik tuttuguna gore artik yavastan zipzip yapar ideali 5 ay ama olsun 4 aylikkende biner nolcek ehehe:sm_cool:
canım ben sallamaya alışır diye hiç düşünmedim başata zaten benim kızım kucak sevmiyor emsin altını al gazını çıkart sonra at beni yere ,yatağıma istiyor pusetinde oyuncakları asılı onlarla konuşuyor biz salıncağın kendisini beğendik sanırım ben oturucam salıncağa kocamda sallasın beni okadar yaniii:))hoppalada tam benim kızlık hop hop iyi gaz çıkarırlar vallaa .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?