2010 Nisan Anneleri

ay bisey daha yazayim yatacagim bi keresinde de cinarda bi cafeye girdik 3 arkadas hamburger filan yedik hesap 10.250 tuttu yani 10 lira 25 kurus 20 lira verdik adam bize 9.75 verecek haiyle sordu 25 kurus varsa 10 lira vereyim diye bende cantayi actim bozuk ariyorum elinde de fis parayi alip 10 lira ve fisi verecek arkasadlarina sor belki onlarda vardir dedi kimse tenezzul etmedi yok filan dedik neyse adam 10 lirayi geri koyu kasaya bi dunya bozuk para saydi elimize 9 lira 75 kurus saka mi bu dedik tabi icimizden , boyle para delsii bir yer daha ben gormedim adanada param yok de canin sagolsun derler tamam kroyuz macoyuz ayuyuz ama insanlik olmedi yani :):))) iyi geceler

günaydıınnlarr.. herkese ve bebişlere iyi günlerr..
Günaydın refişimmmmm.a.s.

ayy gunaydiiiiiiiiiiiin banada iyi uykular ay keske burda da sabah olsaydi geceleri hic sevmiyorum bide 2 saat sonra uyanacagimi bilmek offf ne zaman bu bebeler sabaha kadar uyuyacak ya

İyi geceler hemşom,tatlı rüyalarkaydirigubbakcemile5

teşekkür ederiz canım ben hemen baktım fiyatına baya tuzlu ama almak istedikden sonra sorun değil .
bu arada kuşadasındaki dr merak ettim benim kaynvalideler yazları kuşadasında bizde hafta sonları oradayız öğren bakalım nasılmış

acaip sıcak bi cuma gününden herkeze günaydın.kızlar rize yanıooo ne gece sıcaktan yatabildim ne de sabah.yok böle bi sıcak..koşa koşa şirkete geldim klima açar kahvaltımı yaparım diye o da ne klimalar bozuk aldım bi vantilatör odama idare ediorum ama hiç etkilemio yaaaa.oğlumda yandı pişti sabaha kadar sık sık uyandı üstünü değiştim su içirdim sabahı zor ettik.allah yardımcımız olsun yaaa

hay çok yaşa sen emi albendende okadar acıkıcaz diye tualete gitmicekler.canım ben iskenderunluyum aslında adanada okudum ,üstüne buraya tayinim çıkınca aynı senin hesap çok şaşkındım çok aradım adanayı ama sonunda bi,rde denizlili koca bulunca temelli buralı oldum ama benim eşim öyle değildir yoksa çekilmeazdi::::))

saol tatlım... şükür sizinde bişey çıkmamış... ben doğduğundan berti vermeye çalışıyorum su.. ama içmiyo.. akıtıyo direk ağzından yada öğürüyo.. en son kustu 1 kez.. su içirmek zulüm gibi bana yaa.. inş. alışır..
şükür bişiy çıkmadı özgecim.. valla dediğin gibidr.larında bi dediği diğerini tutmuyo..ama utkuya ben hep veriyorum su o içmiyo.. halaa da içmiyo.. direk tükürüyo. yutmuyo zaten.. zorladığımdaöğürüyo tıkanıyoo.. napıcaz bakalım..inş. alışıcak..
evet tatlım aynen bende o turuncu lekelerden ve çişinin azlığından dolayı götürdüm ve su ihtiyacı çıktı.. aşırı terlemeyle de vücuttaki suyu atıyomuş çişe kalmıyo heralde :))) neyse bişiyçıkmasın da az çiş etsin napalım :)
mantık olarak da aklımıza geldi tatlım ve doğduğu günden beri kaynatılıp ılıtılmış su içirmeye çalışıyruz oğluma.. ama içmemekte ısrarcı.. su içirirken kusan bi bebeği dezorlayıp kusmasını ve öğürmesini bile bile sağlamak bu konuda ısrar etmek de pek mantıklı değil sanırım... 40 lıyken çay kaşığıyla vermeye çalışıyoduk şimdide dayıyorum biberonu ağzına ama nafile... sırf sulu bişiyler içmesi için şeftali suyunu ılıtıp sulandırıp içirmeye çalışıyorum... böyle böyle suyun tadına alışıcak inş.. yine de teşekkürler ...
çok saol güzelim.. suyunu artırdım derken ben ne kadar büyük biberonda ve çok miktarda verirsem vereyim içmedikten sonra pek bi kıymeti yok.. bide biz sabah öğle akşam değil her dakika tıkıyoruzağzına suyu ama yok inat oğlan yaa.. ama gece uykusundan önce bir iki kez çekti biberondan suyu nasıl sevindiiik kaydirigubbakcemile2 inş.sınavında beşerılı olursun tatlım.. kızının şansına inş. bu kez yerleştirilirsin...
ne güzel bol su içen bi bebiş yaa.. inş. bizde o durumageliriz zamanla.. inş. iyi haberlerle gözümüz yoldaseni bekliyoruz tatlım.. hadii..
bende iyi ki götürdüm diyorum.. kaybettiğim zaman olsun oğlum iyi olsun da.. ömrüm feda 5 saat ne ki :asigim: bu doktorların da antibiyotik sevdasını anlamak mümkün değil ...
oyyy.. nasıl bi alışkanlık özgecimm.. gittiğin yerde çok zor olmalı... utku da gece yanında yatarsam iyi uyuyo,tabi sadece annemlerde ve yazlıkta bulabiliyo bunu o ayrı :)) .. ama gündüz bileicem.. hiç denemedim.. en iyisi de sanırım denememek :)) bide şey dicem yaa. be yokken okuyamadım da geçmişi sütünde azalma fln mı oldu... bisküviler.. ek gıdalarr.. sabah kahvaltı maması fln.. şaştım kaldım.. hayırdır güzel,m.. tattırma dışında sende sadece anne sütü vermiyomuydun?
refişcim çok sevindim bişe çıkmamış.
ya sen bi de evim çok sıcak diyosun.teriyle atıyodur sıvıyı birde .çişi ondan da zdır belki.
.
evet tatlım şükür bişey çıkmadı.. annemde öle diyo..terle atıyodur diye.. inanmazsın günde 8-10 kez üst değiştiriyoruz terden.. hele ki uyuduğunda su resmen yaa.. sırtına yapışıyoo..
benim 2. çocuğum tatlım amabazen hepimiz acemice davranabiliyoruz.. sorun olursa yaz mutlaka biri görür cevaplar tatlım... bebek arabasındabizde el alt kademeyi kullanıyoruz.. geçende kalkamaya çalışıyo dedim heralde bakınmak istiyo.. bi kademe kaldırdım aman Allah'ım kalkmaya çalışıyo.. görmesem düşebilir bile.. hemen geri yatırdım.. tam manasıyla oturmaya başlamadığı sürece yatık kullanmayadevam edicem sanırım.. öyle de çok sıkılıyo ve kucağa geliyo.. utku kucakta taşınıyo... araba da çanta poşet taşıyo :))) pusetinde yattığındayastık destreği yapmıyorum ben.. rahatsız olsa durmaz zaten.. artık akılları eriyo herşeye maşallahh..
refişşş.... geçmiş olsun canım.. sevindim utku iyimiş..
çook saol tatlım... sık sık ve bol bol su veriyoduk zaten ama suyu utku değil kıyafetleri içiyo.. zorlarsak da kusmayla sonuçlanıyo.. ama 2 gündür yoğun uğraştayız.. inş. ben kazanıcam ve sonunda suyu cok cok içiyo olucak :))
:)) maşallahhh.. bayılıyorum bende oğlumun o haline.. ne kadar tatlı oluyolar demi jalecim yaa. çok akıllı bu sıpalar çoook.. geçen akşam yatağa yattık emişiyoruz bizde oğluşumla.. (gece uykusuna geçiş için en iyi metodumuz :)) babası da geldi diğer yanına uzandı sesleniyo.. "utkuuu,oğluum " fln.. utku hemen şıp bırakıyo memeyi dönüyo babasına.. 1-2 agulaşıp muhabbet ediyolar.. hadi dön çabuk anneye diyo.. bizimki hemen şap yapışıyo memeye :roflol: nasıl hoşumuza gitti bizimde.. akşam da denedik yavrum maşallah.. ne akıllı.. babsı yanına yattığı gibi gülmeye başladı.. anladı heralde bu çatlaklar gece aynı şeyi yaptırcak bana diye :roflol:
görüntüde bi sorun görünmüyo tatlım yaa... kız çocuğu bide.. uzatıcak saçlarını bi yamukluk g örünmicek.. salla.. takma hemde bişiy yok yani..
ayy gunaydiiiiiiiiiiiin banada iyi uykular ay keske burda da sabah olsaydi geceleri hic sevmiyorum bide 2 saat sonra uyanacagimi bilmek offf ne zaman bu bebeler sabaha kadar uyuyacak ya
opuyorumnanaktan iyi gecelerrr... inş. kısa bi süre sonra olucak tatlım...

özgecm inşallah ateşsiz geçer gider aşınız.

araba koltuğuna hiçbişe koymuyorum. daha geçen çıktığımızda etrafı seyretsin diye yükseltmiştik biraz.çok yükseltmedikçe sorun olmaz bence.

kısssss filiz bi mavi bi defne ...ok konusunda.dün gene rekor kırdı...8 kere yaptı:)

ba seeen şimdiden utnamaya da başlamış.maşallah.

ya bizimki hiiic insan ayirmiyor ya herkese mavi boncuk gicik oluyorum :bbo:
ya evet ya.defen de öle.herkese gülüyor...yalnız bi tek kayınbabamı görünce ağlıyor...niye acaba:)

beniim kızımın yanlarında doğduğunda çok belirgindi ama şimdi hafif kaldı.düzelir bence büyüdükçe .takma cicim.

burada sıcak.bugün nem 90 diyo.ya klima çalıştıruyourm ben .napayım çocuk uyumuyor ,sürekli terliyor.
Allah kolaylık versin hayriyecim.

meeehtapp bende burdayım bacımm [/QUOTE]Canım benim sen o an online değildin bir önceki msj da yazmıştım sana günaydın:))

bi önceki sayfada görmüşsün zaten beni tatlım yaa :)))
sırnaşık şeysempatiksalakcinni

günaydınnn denizliden memleketimeee çok özledim iskenderunu bir sene oldu gitmeyeli ancak kurban bayramına kaldı sanırım (
İskenderunda herşey aynı nesliciğim.Hava kapalı şu an ve aşırı nem var nefes almak bile zor.

refiye ,jale,fulyan cevap veren tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum cevaplar için saolun .ayrıca ben çoklu alıntı yapamadığım için böyle yazdım kusura bakmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…