2010 Nisan Anneleri

refiye ,jale,fulyan cevap veren tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum cevaplar için saolun .ayrıca ben çoklu alıntı yapamadığım için böyle yazdım kusura bakmayın

neslicim mesajların altında MO var.alıntı yapacağın mesajın MOsunu tıkla.en son cevaplayacağın mesajda da alıntı yap de.sonra tek tek cevapları yazarsın canım.

neyse kızlar benim kociş uyandı.kahvaltı hazırlayacağımmmm.mehtapla ben varmışım zaten:)
iyi günle mahtam.sağol cevabın için tekrar.

neyse kızlar benim kociş uyandı.kahvaltı hazırlayacağımmmm.mehtapla ben varmışım zaten:)
iyi günle mahtam.sağol cevabın için tekrar.

SANADA İYİ GÜNLER CANIM KOLAY GELSİN.BUGÜNE ÖZEL KOCİŞ HAZIRLIYOR KAHVALTIYIkaydirigubbakcemile3zemuszemus

YA BEN TUĞBAYI MERAK ETTİM NE YAPTI ACABA?

fundacım.. utku uyandı tatlım da yazdığına cvp yzaıyodum tam geciktim kusuruma bakma.. eskiye oranla halaa az yapıyo ama yapıyoçok şükür uyanınca kokladım da çiş kokuyo:) uyumadan değiştir miştim bezini demekki uykuda yapmış yine.. ohh dedim çiş kokuna gurrban :)))) hehe...

ayyy ne safım.. bugüne özel deyince düştü jetooon.. oysa sabah face de msj yazmıştım sana :))) mehtapçımmm.. güzel bacımmm.. datlu bacımm.. iyi ki doğdun.. iyiki seni tanıdım.. nice yıllara.. utku da kutluyoo.. bi bacak tepik attı klavyeye.. bu sanaydı sanırım :)))))))

kokla kokla:)laelaelaelaelaelaelaelaelaelaehihoyyyt

İyiki kullanmadın antibiyotiğiopuyorumnanaktan

selamlar arkadaşlar hayırlı cumalar nasılsınız pek takılamıyorum daha doğrusu oukuyup hemen çıkıyorum bizde bugn antakyaya gidiyoruz şu bahsettiğim pompayı kiralamak için 1 haftalığına buradan kiralıycaz inşalah faydasını görürüm ya çünkü artık o kdar zorlanıyorumki emzirmekte emedikçe sıpam sütümü azaltıyor buarada kızlar sizin yerinize gezerim iskenderunu nesli .mehtap sen neresinde oturuyorsun dün biz demirçelikteydik kayınpederim oaradan emekli kuzenine gittik.neyse kızlar ben çıkıyorum dua edinde su minik kuşum emsin artık beni

ahh ahhh kzuum benim buz sıpaların herşeyine kurban olunur.

Saoğolasın canımmm.Utkuyuda kocaman öpüp teşekkür ediyorum.kaydirigubbakcemile2
a.s.sanada hayırlı cumalar canım.İnşallah emer emine eylül en kısa zamanda.:1hug:

mehtapçım.. valla haklısın .. iyiy ki kullanmadım antibiyotiği.. bide sabah alıntıları yaparken farkettim.. bi arkadaşın daha bebşinde aynı şey varmış.. utku da hala ara ara farkedşyorum.. geçen haftalarda da bir kez farkettim ama önemsememiştim ve 1 kez olmuştu.. bezinde çişini yapıyo ama tam pipinin denk geldiği yerde turuncu lekecikler olmuştu.. az önce de vardı ama dr. bol su içir dedi işte.. o arkadaşa da öyle demiş.. bebeğin vücudu susuz kalınca vücut bilmemne kristalleri üretiyomuş. idrarla atılıyomuş.. ondan mış o turuncu tanecikler... aman tahliller de temiz çıktı ya şükür.. rahatladım.. bi dünya şeye bakıldı bişiy olsa çıkardı demi tatlım...

fadimecim.. iyi gezmeler tatlım size.. inşallah emicek senin m,nik cadı annesini...

kızlar dediğim olaya baktım netten 4,5 aylık kızı oln biri sormuş bi dr.sitesinde.. ve cevap aynen şu...

kırmızı leke
bebeklerde oksalat kristallerine bağlı bezlerinde tuğla kırmızısı leke görülebilir.endişe edilecek bir durum değildir.bol su vermenizi öenirirm.saygılarımla dr mehmet çağlar

Rahat ol canım herşey normal.Eymende bugunde kaka yapmazsa 3 gün olacak artık az önce zeytinyağı verdim inşallah yapar bugün .hiç böyle olmazdı

doktorada gittik bugun muayne olduk....
kilomuz 7.800 boyumuz 65 cm olmuş...
gelişim acıısndan çok iyiymiş maşallah suphanallah...neredeyse altı aylık bebek gelişiminde dedi,doktorda baya sevdi,bizimki de baya sebeklik yaptı ...
bizimki tek tarafa yatmaktan kafada yamukluk oldu ne zamandır benimde dikkatimi cekiyordu düzelirmiş ama ters yöne yatır dedi biizm sıpa yatmıyoki aksi yöne...
ek gıdaya başlama konusunda gayet olumlu yaklaştı meyve sularınla başla ve yavas yavas püreye gec dedi...
ben kaşık mamasından da verdiğimi söledim,gayet iyi yapmışın dedi çünkü kuzeyin gelişimi ileride ve doymaması normal dedi....birde sütümde eskisi kadar yoğunluk yok,yetmiyor zaten....
yalnız sabah ,öğlen akşam vermemi ve saatli yapmamı söledi...
sebze bu ay sakın baslama onu 5. aya bırak dedi...
su konusundada artık 4 ayında olan bir bebek için vucut ister dedi ve artı ek gıda yada anne sütü dışında mama veriyorsan su mutlaka vermelisin dedi ama doktorlar olarak anne sutu alan bebeklere önermiyoruz da dedi...
fakat ben meyve ek gıda veriyroum gun içinde 100 cc ye kadar alması uygun dedi...
düşün biz bile bir dilim baklava yedikmi ardından su içme isteği duyarız ,onlar içinde bir dilim meyve aynı tatlılık oranında onlarda su isteği duyarlar söleyemezler ,suyu yadırgasalrda az az cay kaşığı ile vermelisin bu durumda dedi birde....

SANADA İYİ GÜNLER CANIM KOLAY GELSİN.BUGÜNE ÖZEL KOCİŞ HAZIRLIYOR KAHVALTIYIkaydirigubbakcemile3zemuszemus

YA BEN TUĞBAYI MERAK ETTİM NE YAPTI ACABA?
ye evt dün istanbula doktora gidecekti.iyi hberlerel gelir inşallah.

ohhhhh ne güzel.onların herşeyi güzekokuyo ya:)ben de hergün veriyorum ya içmese ağzına damlıyo nasıl olsa:)

fadimecim faydasını görürsün inşallah canım ya.iskederun sahilini benim için de gez.iskenderunda babamın asker arkadaşı var sık sık giderdik .

Rahat ol canım herşey normal.Eymende bugunde kaka yapmazsa 3 gün olacak artık az önce zeytinyağı verdim inşallah yapar bugün .hiç böyle olmazdı
inşallah ya yapar eymen bey.canım benim ya.

slm kızlar...
ası olduk geldik....
hadi gözün aydın.)sıra biz de.ateşsiz geçer umarım.

çok saol canım desteğin için. valla içimi rahatlatıyosun opuyorumnanaktan eymen neden kaka yapmadı ki. ama 5 günde1 bile normal diyolardı sanırım.. inşallah yapardasende rahatlarsın o da.. biz çiş kokusu arıyoruz siz de pok koklayın :))) bu oğlanların biyerleri bozuldu ayool.. karıştı düzenleri :)) şaka biyana inş. kaksını yapar oğluşunda rahatlarsınız..
slm kızlar...
ası olduk geldik....
geçmiş olsun... inşallah ateşsiz atlatırsınız.. bizim 12 sinde..sempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…