2010 Nisan Anneleri

maşallah kuzişe.sadece anne sütü veriyorum ama su almıyor işte.

özgecim.. maşallah oğluşuna.. gelişimi gayet iyiymiş.. bizde geçen salı gittik 4.ay kontrolümüze yazmıştım ama gören olmadı herzamanki gibi :)))) seninki bari yorumsuz kalmasın dedim :)) hehee

bizde 2 gündür meyvesularına başladık.. hem meyve suyunu içinse arkasından suyu da 2-3 kez çekiyo utku bey..ama susadığı için mi yoksa su biberonunu da meyve suyu diye mi çekiyo da anlayınca bırakıyo orasını anlamadım :)))))aman su içsinde :))

doktor kontrolündeydik.maşallah herşeyyolunda dedi.ek gıdaya bir dahaki aya başlıyacağız.sadece arada tattırıyorum yalıyor bi

özgecim.. maşallah oğluşuna.. gelişimi gayet iyiymiş.. bizde geçen salı gittik 4.ay kontrolümüze yazmıştım ama gören olmadı herzamanki gibi :)))) seninki bari yorumsuz kalmasın dedim :)) hehee

ayyy tatlım ya cok saol yorum yazdın valla insan bir tuaf oluyor böle olunca,yazıyorsun da sanki es geciliyomuş gibi....
ama benim evde net yok aneme geldikçe bakıyorum böle...
acaba denk gelmdimmi utkuşun kont. yazısına ama kkdaki yazdığını gördüm şimdi,maşlh kız nazar değmesin sen anne sutu verdiğin halde kilonuz gayet ii benim sutum yok eskisi gibi bide biliyonmu cok üzülüyorum....
mecbur kaldım kaşık maması verdim ac kaldı uyumadı cok ağladı

canım maşallah kuzeye koca adam olmuş..resimlerden belliydi zaten inşalah geceniz de ateşsiz geçer.su konusunda artık herkez hem fikir.tüm bebeklerimiz hemen hemen su iöçio çok şükür.sebzeye niye başlama dediki yaa ben bikere çorba yapıp vermiştim sorunmu olur acep.

HERKESE selam oğluşumun aşısı yaptırdık.çok ağladı kuzum ya.içim acıdı.umarım ateşimiz olmaz.

aa canı acıdı annesi kolaymı?inşallah ateşlenmez..

HERKESE selam oğluşumun aşısı yaptırdık.çok ağladı kuzum ya.içim acıdı.umarım ateşimiz olmaz.

bi,zimkide tahmin ettiğimin dışında pek ağlamadı ben daha fazla bekliyordum...
ama iğneler artık süper ya kıl gibi resmen incecik,ama burda hemşirede çok öenmli rol oynuyo sanırım,bizimki severek konuşarak kuzeyi alıştırdı kendine ,sonrada eli cok hafifti azcık mızırdandı okadar...ben gecen ası yapıldıında susturamamıştım....ağlamaktan içi çıkmıştı....inşlh sizinde ateşiniz olmaz sorunsuz gecer bu gece....

aa canı acıdı annesi kolaymı?inşallah ateşlenmez..[/QUOTE]

evet canım hem nasıl acıdı valla.moraradı ağlarken.o korkuyla görüğü herkese dudak yaptı.

korktu çok canım ya inanılmaz ağladı.ayyyyy inşallah oğluşlarımızın ateşi olmaz.yarında bir kaç günlüğüne tatile gideceğim.sen gidip geldin var mı tavsiyeler?

Maşallah kuzey paşaya.

inşallah ya yapar eymen bey.canım benim ya.

.
inşallah canım.refişinde dediği gibi bizde b.. kokusunu özledik:))

hadi geçmiş olsun ateşiniz çıkmaz inşallah.
refişimm canım benim utkumuzun gelişimi gayet güzel maşallah üsteleyipte nazar etmeyelim:)9telde konuşunca buraya yazmamışım demekki canım benimm yer teyzesi onun tombiş yanaklarını

Hayriyeciğim sorun olmaz bir kere sebze vermekle helede püreyse.

korktu çok canım ya inanılmaz ağladı.ayyyyy inşallah oğluşlarımızın ateşi olmaz.yarında bir kaç günlüğüne tatile gideceğim.sen gidip geldin var mı tavsiyeler?

canım ben arabada biraz üşüttüm kuzeyi...
klimadan oldu...bide bebekle zor canım ben perişan oldum hava değişikliği falan,yerini yadırgadı,uyumadı...
sineklerden çok etkilendi lavanta yağı azda olsa işe yaradı bide şu prize takılan kovucular...
birde 50 fatörlü koruyucu krem aldım denizde durmasakta gunes için faydalı oldu

merhaba kızlarr
hepinize sorunsuz güzel bir gün diliyorum
bebişimi banyo yaptırdım sabahın köründe kalktığı için uyudu şimdi
büyüdükçe daha bi tatlı oluyolar sanki kızlaryaa
sabah baya oynadık kahkahalarını duymak çok güzeldi
bende iyiyim çok şükür hatta çok iyiyim diyebilirim
çünkü yarın annemlere gideceğiz hihoyyyt
özgecim maşallah kuzeye canım
doktorunuzun verdiği bilgileri paylaşmanda iyi olmuş

aşkolsun refiye o kadar msj yazdım bende maşallah diye hatta anasağlıktaki doktora götürdün diye hatırlıyorum iyi ilgileniyor diye
ama görmedin sanırım yerimseniben

merhaba canım hadi geçmiş olsun ama sen yine ateş düşürücüsünü ver bence
doktor kontrolündeydik.maşallah herşeyyolunda dedi.ek gıdaya bir dahaki aya başlıyacağız.sadece arada tattırıyorum yalıyor bi
maşallah paşa ya

hayriyecim bzim doktorun sebzeyi verme demesş su sekildeydi,nası olsa vereceksin zaten şimdiden karıştırma bu ay meyve ile gecsin . 5 ayında onuda eklersin...
zaten 6 ayından önce hiç önermiyoruz ama madem verdin hepten bağırsak florasını etkilemedi dedi ama sorun olacağından değil,düzenli olsun demesinden canım....

canımıniçi bizimkide uyanınca mızmızlanmaya başlıyor hemen emziğini veriyorum susuyor cidden demişlerdi 4-5 aydan sonra işine yarar diye
valla bende bilmiyorum canım bizim evde sobalı aynı oda da kalacağız birde eşim askere gidecek o zaman daha çok bağlanacak bana gibi geliyor

oyy maşallah utkuya da oyunda yaparmış anneyle babaya akıllı yavrum benim
cidden çok tatlılar canımyaa sevmeye doyamıyorum elimde kalacak korkuyırum
hem uyusun diye bekliyorum uyuyunca da gözüm üstünde uyansa da oynasam diye

fundaa bugün adana kavrulacakmış tatlım haberlerde nem 70 lere çıkacak diyordu
Allah yardımcınız olsun seninde mehtabında bide hacer vardı dimi adana da

refiye ,jale,fulyan cevap veren tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum cevaplar için saolun .ayrıca ben çoklu alıntı yapamadığım için böyle yazdım kusura bakmayın
rica ederim tatlım

ehhh gez bakalım canım bizim yerimizede
inşallah emer canımyaa
sağol canım
slm kızlar...
ası olduk geldik....
geçmiş olsun tekrar

hayriyecim nasılsın tatlım
poyrazla Ahmet Yusuf un anakucakları aynı eşim almıştı benimde

çok sağol canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…