2010 Nisan Anneleri

evet klima çok zararlı.güneş kremimiz var.dışarı çıktığımızdada sürüyorum ben.sinek koruyucu spreyimizde var.zaten 3 gün falan kalacağız.inşallah sorunsuz hastalıksız geçer.

inşallah en kısa sürede düzelir canım.

jalecim adanadaki nem 70 kavruluyosa biz ne yapalım kuzum rizede?bugün nem 96 sıcaklık 32.nem sayesinde sıcaklık 45-50 lere vuracakmış bugün.ve işyerimde klima çalışmıo.sorun varmış.bi kıytırık vantilatöre kaldık her 15 dk da bir wc ye gidip saçımı kollarımı ıslatıyorum düşünün yani..anakucakları takım demek ahmet yuısuf ile poyrazın..ne güzel ben istanbuldan almıştım zaten biliosun.çok işime yarıyo ya iiki almışım..

ya kızlar sinek için ben ne yapacam ya siz sprey oda kokusu filan kullanıomuşsunuz zararlı deilse bende alayım oğlum mahvoldu ya gece cibinlik örtüom yatağına ama gündüz gene musallat oluyo sinekler annemin evinde çok var.

yaşasın ömer eymen yaptııı kakasınııı:lepi:alkisalkisalkishihoyyythihoyyyt:sm_cool:

bu arada baya zamandır aklımda ama bir turlü hayata geciremedim kafamdan gecenleri...
cevremden gelen aynı sözler üzerine kuzişi bir ajansa kaydetmeye karar verdim....
aslında hep kafamdaydı ama tedirgindim....
nasıl olur,nasıl yaparım ,ilgilenebilrimiyim acaba diye düşünüyorum...
yoksa biraz daha büyümesinimi beklesem....
şimdilik çok mu küçük...

jaleciğim, ben tuğbayı aradım normal demiş kısa konuştuk iş görüşmesindeymiş:)
ay mehtapçım çok sağol canımya içim ferahladı
inşallah işleride yolunda gider
oo sizede yazık canımyaa bide iştesin rabbim yardımcın olsun
evde olsan giyinirsin rahat rahat alırsın duşunu ferahlarsın
burasıda felaket ama kaç derece bilmiyorum hele mutfağıma hiç girilmiyo sıcak hava vuruyor balkondan
bizimkide çok işe yarıyor tatlım zaten ben nerede Yusuf orda
güle güle kullansın kuzun
sineklere gelince bizde mahvolmuş durumdayız canım bide bizim bebiş yatağında yatmıyor cibinliğide beşiğinde
sprey de kokusuz olanlarından aldım ama oda işe yaramıyor fişe takılanlarda keza

yaşasın ömer eymen yaptııı kakasınııı:lepi:alkisalkisalkishihoyyythihoyyyt:sm_cool:
ohhhhh çok şükürr:lepi:

valla içireyim canım ya böle beklemekten daha iyidir hemde fitil vermektense yağ sonuçta
söylemeyi unuttum 5-6 tanede kayısı yada kurusu yiyiver sen.meyvesini bulursan kuzeye de yedir biraz.

Biraz arastır neden olmasın, birde artist yiğenimiz olur:))

ay mehtapçım çok sağol canımya içim ferahladı
inşallah işleride yolunda gider
İnşallah canım,inşallah.Kaanımıza, evlatlarımızın hiçbirine bişey olmasın.:Saruboceq:

amin canım aminnn.İnsan çok huzursuz oluyor yaa.Sende içirsene azcık zeytinyağı

evet ya benim kızımında aynı sorunu var hala düzelmedi sabah akşam çay kaşıgı zeytinyag içirom banamısın demiyo 5.gün fitille yapıyo kakasını ((
sürekli totosuna bakmakdan gına geldi(

bu ayda bakıcamda olmassa çocuk gasterolojine götürücem

3 gündür bende öyle olmuştum canım ne zormuş yapmaması poposuna baktım durdum ,bende önce çok yapıyor diye şikayet ediyordum, amann yapsında değişeyim altını.

kızlarr ben geldimmm doktoru anlatacam saolsun mehtapcım aradı önce geçmişimi okusam dedim ama önce anlatayım kaan durmazsa yine kalacak:)

dğn çocuk nöroloğuna gittik bildiğiniz gibi. doktor kaanı muayene etti ve ellerinde titreme, huzursuzluk ve denge problemi biraz var dedi. ama mide problemindende olabilir dedi. tabii birde benim tiroit maceralarımı anlatınca mutlaka baktırın ondan da olabilir dedi. kafadan bir usg çektirdi. çok şükür usg temiz çıktı. nörolojik bir problem varsa beyincikle ilgili olabilir dedi. aslında emar en iyi görüntü verirmiş ama kaan küçük olduğu için anestezi vermek istemedi. onun yerine 15 gün sonra tekrar çağırdı bu arada biz tiroit tahlillerini yaptırcaz. hala bir sonuç çıkmazsa tomografi isterim dedi. usg biraz içimizi rahatlattı ama hala kesin birşey yok eğer oğlumda tiroit rahatsızlığı çıkarsa ilk gittiğim kadın doğumcuya gidip talilleri suratına çarpacam.
böyle işte çok ciddi bir problem görmedi doktor biraz rahatladık. ama belirsizlik sürüyor. bu titreme ve huzursuzluk da yoksayılamıyor. kendi doktorumuzda tatilden dönünce onunla da görüşcez bakalım.

bu arada dün akşam dayanamadım ve oğluma dondurma tattırdım. normalde aman içinde şeker var vermem diyodum ama oğlum öyle bakıyoduki ben yerken eşimde gazı verdi ver yesin dedi. parmakla biraz yedirdim bayıldı bayıldı:) ama gece beni hiç uyutmadı sürekli uykusunda ağlıyor yeni huyumuz napcağmı şaşırıyom uyancak diye yerinden de kaldıramıyom. pışpışlıyom ninni söylüyom emzik veriyom susturmaya çalışıyom.

3 gündür bende öyle olmuştum canım ne zormuş yapmaması poposuna baktım durdum ,bende önce çok yapıyor diye şikayet ediyordum, amann yapsında değişeyim altını.

aynen ya yapsında değiştirmekden hiç şikayetci olmicam hatda herdefasında büüyük bi zevkle yıkayacam totosunu((
,
biz daha ek gıdaya geçmedik başka ne yapabilirm acaba?

bi öneriniz var mı?

slm arkadaslar bu kaka sorunu olan arkadaşlar bence çok telaşlanmayın aynı sorun benim bebeğimdede vardı 3-4 günde yapardı kakasını doktorumuz yaparken ağlamadıkca yada kakası koyu olmadıkça problem yok dedi kilo aldığı için uzarmış kaka yapması

Tugbacım çok geçmiş olsun bişey çıkmamasına sevindim...

bugunlerde benim kzıımda hıçkıra hıçkıra aglıyo uykusunda dayanamıyorum bende uyandırıyorum

iyi de 3-4 gün deil 5 gün oluyo yapmıyo bende 5.gün akşam fitil veriyoum....hiçde rahatsız deil yapmıyorum diye bende anlamadım dr kalsa 3 günü geçirme fitil ver diyo(

tuğbacım
çok sevindim usg sonucunuzun normal çıkmasına...bak gör inşh bişiyciği yok kaannın...
aman aman tiroitle ilgili bşi olmasın ,ya valla yolarsın ozaman sen o doktoru...
bende baya meraklandım cebim kapalı sarj aletimi nere attıysam bulamıyum arıycaktım yoksa ...sonra mehtaptan öğrendim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…