canım ben arabada biraz üşüttüm kuzeyi...
klimadan oldu...bide bebekle zor canım ben perişan oldum hava değişikliği falan,yerini yadırgadı,uyumadı...
sineklerden çok etkilendi lavanta yağı azda olsa işe yaradı bide şu prize takılan kovucular...
birde 50 fatörlü koruyucu krem aldım denizde durmasakta gunes için faydalı oldu
selamlar arkadaşlar hayırlı cumalar nasılsınız pek takılamıyorum daha doğrusu oukuyup hemen çıkıyorum bizde bugn antakyaya gidiyoruz şu bahsettiğim pompayı kiralamak için 1 haftalığına buradan kiralıycaz inşalah faydasını görürüm ya çünkü artık o kdar zorlanıyorumki emzirmekte emedikçe sıpam sütümü azaltıyor buarada kızlar sizin yerinize gezerim iskenderunu nesli .mehtap sen neresinde oturuyorsun dün biz demirçelikteydik kayınpederim oaradan emekli kuzenine gittik.neyse kızlar ben çıkıyorum dua edinde su minik kuşum emsin artık beni
yaşasın ömer eymen yaptııı kakasınııı:lepi:alkisalkisalkishihoyyythihoyyyt:sm_cool:
darısı basımıza:)))))
amin canım aminnn.İnsan çok huzursuz oluyor yaa.Sende içirsene azcık zeytinyağı
ay mehtapçım çok sağol canımya içim ferahladıjaleciğim, ben tuğbayı aradım normal demiş kısa konuştuk iş görüşmesindeymiş:)
oo sizede yazık canımyaa bide iştesin rabbim yardımcın olsunjalecim adanadaki nem 70 kavruluyosa biz ne yapalım kuzum rizede?bugün nem 96 sıcaklık 32.nem sayesinde sıcaklık 45-50 lere vuracakmış bugün.ve işyerimde klima çalışmıo.sorun varmış.bi kıytırık vantilatöre kaldık her 15 dk da bir wc ye gidip saçımı kollarımı ıslatıyorum düşünün yani..anakucakları takım demek ahmet yuısuf ile poyrazın..ne güzel ben istanbuldan almıştım zaten biliosun.çok işime yarıyo ya iiki almışım..
ya kızlar sinek için ben ne yapacam ya siz sprey oda kokusu filan kullanıomuşsunuz zararlı deilse bende alayım oğlum mahvoldu ya gece cibinlik örtüom yatağına ama gündüz gene musallat oluyo sinekler annemin evinde çok var.
ohhhhh çok şükürr:lepi:yaşasın ömer eymen yaptııı kakasınııı:lepi:alkisalkisalkishihoyyythihoyyyt:sm_cool:
söylemeyi unuttum 5-6 tanede kayısı yada kurusu yiyiver sen.meyvesini bulursan kuzeye de yedir biraz.valla içireyim canım ya böle beklemekten daha iyidir hemde fitil vermektense yağ sonuçta
Biraz arastır neden olmasın, birde artist yiğenimiz olur:))bu arada baya zamandır aklımda ama bir turlü hayata geciremedim kafamdan gecenleri...
cevremden gelen aynı sözler üzerine kuzişi bir ajansa kaydetmeye karar verdim....
aslında hep kafamdaydı ama tedirgindim....
nasıl olur,nasıl yaparım ,ilgilenebilrimiyim acaba diye düşünüyorum...
yoksa biraz daha büyümesinimi beklesem....
şimdilik çok mu küçük...
İnşallah canım,inşallah.Kaanımıza, evlatlarımızın hiçbirine bişey olmasın.:Saruboceq:ay mehtapçım çok sağol canımya içim ferahladı
inşallah işleride yolunda gider
amin canım aminnn.İnsan çok huzursuz oluyor yaa.Sende içirsene azcık zeytinyağı
3 gündür bende öyle olmuştum canım ne zormuş yapmaması poposuna baktım durdum ,bende önce çok yapıyor diye şikayet ediyordum, amann yapsında değişeyim altını.evet ya benim kızımında aynı sorunu var hala düzelmedi sabah akşam çay kaşıgı zeytinyag içirom banamısın demiyo 5.gün fitille yapıyo kakasını((
sürekli totosuna bakmakdan gına geldi(
bu ayda bakıcamda olmassa çocuk gasterolojine götürücem
3 gündür bende öyle olmuştum canım ne zormuş yapmaması poposuna baktım durdum ,bende önce çok yapıyor diye şikayet ediyordum, amann yapsında değişeyim altını.
slm arkadaslar bu kaka sorunu olan arkadaşlar bence çok telaşlanmayın aynı sorun benim bebeğimdede vardı 3-4 günde yapardı kakasını doktorumuz yaparken ağlamadıkca yada kakası koyu olmadıkça problem yok dedi kilo aldığı için uzarmış kaka yapması
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?