2010 Nisan Anneleri

bu aralar aynı pok derdi bendede var...
canım çok sıkkın...
bizimde bugun üçüncü gunumuz...
bezinde azcık kaka izi gördüm ama gaz cıkarma sonucu olmuş,ya neden yapmıyor bu çocuk kara kara düşünüyorum ek gıdalarmı sebep oldu ki...
ama sanmam doktora sordum yapmaz dedi,anne sütü alan bebektede olurmuş...
inşlh fitile gerek kalmaz yapar...uyansında yağ vereyim bende

slm kızlar
tugbacım kaancıkta hiç birşeycik çıkmıycak inş. usg de bişey çıkmamasına da sevindim canım
özgecim kuzişe kocaman bi maaş. canım tosuncuk yaa

kızlarrr geçmişi okudum ama çok birikmiş tek tek alıntı yapamıcam merak eden soran herkese çok çok teşekkürlerrrr inşallah daha sonrada bişey çıkmıcak.
sisicim özgecim yurdagülcüm çok teşekkürler şimdilik biraz da olsa rahatladık valla. tiroit çıkarsa o doktoru bütün gebzeye rezil edecem birde tavsiyeyle gittik güya. kapısında 40 kişiyle sıra beklerdim şeytan diyo git oraya kapıda bekleyen herkese anlat marifetlerini herifin:)

gözün aydın.merak etme bir sorun yoktur.

kakasını yapmayan bebiş anneleri eğer bebiş kabız değilse sorun yokmuş.kabız old.karnından anlarsınız sertse eğer.eğer değilse sorun yokmuş.

yaşasın ömer eymen yaptııı kakasınııı:lepi:alkisalkisalkishihoyyythihoyyyt:sm_cool:
hadi geçmiş olsun ,hayırlı olsun annesi.

çok geçmiş olsun tuğba umarım hiç bişeycik çıkmaz kuzucukta.zaten onları dr götürüp o abidik gubidik şeyleri yaptırmak yürek parçalıyor analık çok zormuş valla. tekrar geçmiş olsun canım

sizede geçmiş olsunnn umarım tez zamanda yapar .benim eşim akşama kadar arıyor işyerinden kız kaka yaptımı çiş yaptımı diye :)) bebelerin pokunu ,çişini gözler olduk ana olduk canımm .

bu arada arkadaşlar bizim de sıkıntımız hiç bitmiyor hep kendime kızıyorum iyi bakamıyorum heralde diye ,çevremde herkesin bebeği sorunsuz büyüyor ya isyan değilde ne bileyim işte .yaklaşık 1,5 ay olacak bebeğim rotavirüsü ishaline yakalandı test pozitif çıktı.ilacı falan yok bunun dr sadece emzir dedi bolbol emziriyorum geceleride ama kaksı hala isha kıvamında rengi sarıya dönmüştü düzelme oluyordu ama bugün çok yaptı yine birde kakasında çok az kan pıhtısı vardı dr muzu aradım takip et öyle getir diyor ya sabır diyorum prof a götürüyorum daha ne yapayım sütlerim heba oluyor ben emziriyorum kızım kusuyor ,ishal oluyor anlayacağınız sıkıntım büyük offff demicem annem ohhh de derrr .

çok geçmş olsun canım kıyamam meleğine.umarım en kısa sürede düzelir.su veriyormusun bebeeğine?iyi gelir belki.

kızlar geçmişe bakayım diye girdim ama utku durmuyo..

tubicim.. tatlım diğer tetkikler ve tahlillerde de sorun çıkmıcak görüceksin.. dert etme kendine.. turp gibi kaan kaptanınız.. dondurmaya biz bayılıyoruuzz.. hatta bi resmi de var utkunun. face e koyucam fırsat olursa.. tattırmak yetmiyo paşaya annemin külaha saldırdı geçende :)))))))

mehtapçım... gözünüz aydın tatlım.. kakacık gelmiş :)) bizde az az da olsa çiş oluyo şükür. ama eskisi gibi dolmuyo bezi.. ama sabahtan beri3 kez azda olsa yaptı çişini şu ana kadar.. demekki bu kadar çıkıyo yani yapicak bişiy yok :))

özge.. inş. kuzeyde yapar bi an önce..

ilkim'in annesi.. adın neslihanmıydı tam hatırlayamadım kusuruma bakma.. çok geçmiş olsun.. inş. düzelir bir an önce...

vee teyzoşlar biz su içiyoruz... ama nasıl biberondan utkunun ağzına sıktırıyorum o da oyun gibi yutuyo:))) sabahtan beri 40 cc içti.. maşallak paşama...

şimdilik bu kadar.. utkukucakta.. geçmişte varsa başka bi olay atladığım kusuruma bakmasınlar.. vakit olduun-da bakıcam tam geçmişe... 5 sayfa fln sanırım biriken zaten...

bu arada kızlar ya bu asıdan sonra banyo yapabilirmi diye doktoruna sormayı unuttum hemşirede bişi demedi ne yapcam ...yoksa bu sıcakta üç gun bekliycem mi cok huzursuz olcak kuzum

geçmişe azıcık bakabildim ancak.. yemek yapıcam diye eltimi çağırdım utkuya bakmaya.. şu an ben mutfaktayım yani misafir odasında değil :)))) hehee

mehtapçım.. jaleciim.. sizin için demedim tatlılarım yaa.. görüpte özellikle yazmayanlar için.. amakimse kimseye cvp yada yorum yazmak zorunda değil tabiki de bir üst mesajda yani aynı sayfada onu görüpte bişi,y yazmamak garip oluyoo.. yoksa belirli kişiler zaten sürekli benle yada herkesle paylaşım içinde.. sağolsun...

mehtap bacım.. zaten iyi de kötü de bi durum olsa sana koşıyorum tatlıum.. çok sağol lafın zaten sana değil.. aslaa.. maşallah tüm bebişlere..
özgecim.. geçmişi her zaman okuyamayabiliyoruz şu an benim olduğum durum gibi.. sorun yok tatlım.. herkesin bebişine maşallahhhh....

canımcım baştan beri söylüyorum inşallah bişey çıkmayacak
hem yavrumun reflüsü var ve bu kadar huysuzlanması ona bağlı olabilir biz bile neler çekiyoruz o hastalıktan
afiyet olsun paşama dondurmaya Ahmet Yusuf ta bayılıyor

offfffffffffffffffffff ya derdim kızın ....pku oldu ya((
sorma sibelcim
bu arada kızlar ya bu asıdan sonra banyo yapabilirmi diye doktoruna sormayı unuttum hemşirede bişi demedi ne yapcam ...yoksa bu sıcakta üç gun bekliycem mi cok huzursuz olcak kuzum
ben yaptırdım sıkıntıda çekmedik hiç
zaten yaptırmaman gerekseydi söylerlerdi bence
olumunekankayizsmile

jalecim saol tatlım ya valla bişi demediler gecen asıda üç gun banyo yok demişlerdi ama şimdi bişide denmedi bende acıkcası sormayı unuttum...
mehtap burda olsaydı ona sorardım aslında...
üff cebimin sarjını bulamıyorum aslında arardım

geçmiş bitti.. aşı olanlar... kuzi ve çağan ege .. başka da varsa bugün olan geçmiş olsun.. inş. sorunsuz geçer gecenizde...

mehtapçım... gözün aydın tatlım..beklenen pok kokusuna kavuştunuz demek :)) inş. bi daha sıkıntı olmaz ...

özgecim.. tatlım sütün azsa aç ağlamasındansa mamayla doysun kuzey paşa tabiki..

kaka sorunu yasşayan diğer bebişlerde inş. rahatlar bi an önce.. anneleri de tabi...
şimdilik iyi akşmlarr...

ya bu arada ben şu kaka olayı için fitil, verdim ama ne zaman yapacak şimdi...
böle bekliyurm gözün kuzişin totosunda...ama sank ibu fitil daha cok rahatsız etti,durup durup arada sancılanıyo...
böle olurmu???

REFİŞİM aşımızı oldukta banyomuzu sormayı unuttuk inşlh atesimizde olmaz sorunsuz atlatırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…