kızlarrr geçmişi okudum ama çok birikmiş tek tek alıntı yapamıcam merak eden soran herkese çok çok teşekkürlerrrr inşallah daha sonrada bişey çıkmıcak.
sisicim özgecim yurdagülcüm çok teşekkürler şimdilik biraz da olsa rahatladık valla. tiroit çıkarsa o doktoru bütün gebzeye rezil edecem birde tavsiyeyle gittik güya. kapısında 40 kişiyle sıra beklerdim şeytan diyo git oraya kapıda bekleyen herkese anlat marifetlerini herifin:)
hadi geçmiş olsun ,hayırlı olsun annesi.yaşasın ömer eymen yaptııı kakasınııı:lepi:alkisalkisalkishihoyyythihoyyyt:sm_cool:
kızlarr ben geldimmm doktoru anlatacam saolsun mehtapcım aradı önce geçmişimi okusam dedim ama önce anlatayım kaan durmazsa yine kalacak:)
dğn çocuk nöroloğuna gittik bildiğiniz gibi. doktor kaanı muayene etti ve ellerinde titreme, huzursuzluk ve denge problemi biraz var dedi. ama mide problemindende olabilir dedi. tabii birde benim tiroit maceralarımı anlatınca mutlaka baktırın ondan da olabilir dedi. kafadan bir usg çektirdi. çok şükür usg temiz çıktı. nörolojik bir problem varsa beyincikle ilgili olabilir dedi. aslında emar en iyi görüntü verirmiş ama kaan küçük olduğu için anestezi vermek istemedi. onun yerine 15 gün sonra tekrar çağırdı bu arada biz tiroit tahlillerini yaptırcaz. hala bir sonuç çıkmazsa tomografi isterim dedi. usg biraz içimizi rahatlattı ama hala kesin birşey yok eğer oğlumda tiroit rahatsızlığı çıkarsa ilk gittiğim kadın doğumcuya gidip talilleri suratına çarpacam.
böyle işte çok ciddi bir problem görmedi doktor biraz rahatladık. ama belirsizlik sürüyor. bu titreme ve huzursuzluk da yoksayılamıyor. kendi doktorumuzda tatilden dönünce onunla da görüşcez bakalım.
bu arada dün akşam dayanamadım ve oğluma dondurma tattırdım. normalde aman içinde şeker var vermem diyodum ama oğlum öyle bakıyoduki ben yerken eşimde gazı verdi ver yesin dedi. parmakla biraz yedirdim bayıldı bayıldı:) ama gece beni hiç uyutmadı sürekli uykusunda ağlıyor yeni huyumuz napcağmı şaşırıyom uyancak diye yerinden de kaldıramıyom. pışpışlıyom ninni söylüyom emzik veriyom susturmaya çalışıyom.
bu aralar aynı pok derdi bendede var...
canım çok sıkkın...
bizimde bugun üçüncü gunumuz...
bezinde azcık kaka izi gördüm ama gaz cıkarma sonucu olmuş,ya neden yapmıyor bu çocuk kara kara düşünüyorum ek gıdalarmı sebep oldu ki...
ama sanmam doktora sordum yapmaz dedi,anne sütü alan bebektede olurmuş...
inşlh fitile gerek kalmaz yapar...uyansında yağ vereyim bende
hadi geçmiş olsun ,hayırlı olsun annesi.
çok geçmiş olsun tuğba umarım hiç bişeycik çıkmaz kuzucukta.zaten onları dr götürüp o abidik gubidik şeyleri yaptırmak yürek parçalıyor analık çok zormuş valla. tekrar geçmiş olsun canım
sizede geçmiş olsunnn umarım tez zamanda yapar .benim eşim akşama kadar arıyor işyerinden kız kaka yaptımı çiş yaptımı diye :)) bebelerin pokunu ,çişini gözler olduk ana olduk canımm .
bu arada arkadaşlar bizim de sıkıntımız hiç bitmiyor hep kendime kızıyorum iyi bakamıyorum heralde diye ,çevremde herkesin bebeği sorunsuz büyüyor ya isyan değilde ne bileyim işte .yaklaşık 1,5 ay olacak bebeğim rotavirüsü ishaline yakalandı test pozitif çıktı.ilacı falan yok bunun dr sadece emzir dedi bolbol emziriyorum geceleride ama kaksı hala isha kıvamında rengi sarıya dönmüştü düzelme oluyordu ama bugün çok yaptı yine birde kakasında çok az kan pıhtısı vardı dr muzu aradım takip et öyle getir diyor ya sabır diyorum prof a götürüyorum daha ne yapayım sütlerim heba oluyor ben emziriyorum kızım kusuyor ,ishal oluyor anlayacağınız sıkıntım büyük offff demicem annem ohhh de derrr .
canımcım baştan beri söylüyorum inşallah bişey çıkmayacakkızlarr ben geldimmm doktoru anlatacam saolsun mehtapcım aradı önce geçmişimi okusam dedim ama önce anlatayım kaan durmazsa yine kalacak:)
dğn çocuk nöroloğuna gittik bildiğiniz gibi. doktor kaanı muayene etti ve ellerinde titreme, huzursuzluk ve denge problemi biraz var dedi. ama mide problemindende olabilir dedi. tabii birde benim tiroit maceralarımı anlatınca mutlaka baktırın ondan da olabilir dedi. kafadan bir usg çektirdi. çok şükür usg temiz çıktı. nörolojik bir problem varsa beyincikle ilgili olabilir dedi. aslında emar en iyi görüntü verirmiş ama kaan küçük olduğu için anestezi vermek istemedi. onun yerine 15 gün sonra tekrar çağırdı bu arada biz tiroit tahlillerini yaptırcaz. hala bir sonuç çıkmazsa tomografi isterim dedi. usg biraz içimizi rahatlattı ama hala kesin birşey yok eğer oğlumda tiroit rahatsızlığı çıkarsa ilk gittiğim kadın doğumcuya gidip talilleri suratına çarpacam.
böyle işte çok ciddi bir problem görmedi doktor biraz rahatladık. ama belirsizlik sürüyor. bu titreme ve huzursuzluk da yoksayılamıyor. kendi doktorumuzda tatilden dönünce onunla da görüşcez bakalım.
bu arada dün akşam dayanamadım ve oğluma dondurma tattırdım. normalde aman içinde şeker var vermem diyodum ama oğlum öyle bakıyoduki ben yerken eşimde gazı verdi ver yesin dedi. parmakla biraz yedirdim bayıldı bayıldı:) ama gece beni hiç uyutmadı sürekli uykusunda ağlıyor yeni huyumuz napcağmı şaşırıyom uyancak diye yerinden de kaldıramıyom. pışpışlıyom ninni söylüyom emzik veriyom susturmaya çalışıyom.
sorma sibelcimofffffffffffffffffffff ya derdim kızın ....pku oldu ya((
ben yaptırdım sıkıntıda çekmedik hiçbu arada kızlar ya bu asıdan sonra banyo yapabilirmi diye doktoruna sormayı unuttum hemşirede bişi demedi ne yapcam ...yoksa bu sıcakta üç gun bekliycem mi cok huzursuz olcak kuzum
olumunekankayizsmilegeçmişe azıcık bakabildim ancak.. yemek yapıcam diye eltimi çağırdım utkuya bakmaya.. şu an ben mutfaktayım yani misafir odasında değil :)))) hehee
mehtapçım.. jaleciim.. sizin için demedim tatlılarım yaa.. görüpte özellikle yazmayanlar için.. amakimse kimseye cvp yada yorum yazmak zorunda değil tabiki de bir üst mesajda yani aynı sayfada onu görüpte bişi,y yazmamak garip oluyoo.. yoksa belirli kişiler zaten sürekli benle yada herkesle paylaşım içinde.. sağolsun...
mehtap bacım.. zaten iyi de kötü de bi durum olsa sana koşıyorum tatlıum.. çok sağol lafın zaten sana değil.. aslaa.. maşallah tüm bebişlere..
özgecim.. geçmişi her zaman okuyamayabiliyoruz şu an benim olduğum durum gibi.. sorun yok tatlım.. herkesin bebişine maşallahhhh....
selam filizcim kimsecikler yok sanırım.nasılsın maviş nasılselam herkese...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?