2010 Nisan Anneleri

kızlar iyi akşamlar..nisan annelerinden bebeği diş çıkaran var mı acaba? bizim bebiş çok huzursuz sürekli eli ağzında salyaları çok fazla parmağımı verince ısırıp duruyor.gündüzleri çok ağlıyor sürekli bağırıp çağırıyor.sıcaktan mı acaba ben bilemedim.sizin bebişlerden de böyle olan var mı acaba?
bir de facebookta sizi nerede bulacağım??

herkes ayni durumda ve hepimiz dise yoruyoruz ve hala dis mis yok ortada :):)))) facebookt arama yaparken "2010 NISAN ANNELERI" diye ara tirnak isreti yapmassan bulamazssin bende cok aradiydim zamaninda dur sana lincide yollayayim hatta

Welcome to Facebook

hadi gel beklios:içelim:

selam filizcim kimsecikler yok sanırım.nasılsın maviş nasıl

mavis uyandi amma sutler azalmis hemen suya meyve suyuna saldirdim helvada almistim ay hele ondan de yiyeyim bakim... pompadan olumlu gelismeleri yaz bana ... nazarada dikkat kaynana kem ozun kor ola kyananaaa bincen ustune vurcan kirbaci vurcan kirbaciiisempatiksalakcinni

Naberrrr millettt??? Ayyy biz sudan cikmiyoz cikinca agliyoz,havuz keyfi,deniz keyfi,kopuklu banyo derken nisan iyice su delisi olduuu giydirince coook kiziyooo

iyi akşamlarr.. bende geldiiim :)) 1 nisandan bu yana,bu saatte hiçde alışık değil kk benim burda olmama ya neyse :) utku emdi uyudu şükür.. beşiğine bağladığım ipin ucunu verdim babasının eline mık dese salla ki iyice dalsın dediim ve kaçtım geldim :) aldım erik suyumu da.. gerçi utku beye kaynatmıştım sabah.. ama tabiki 100 cc erik mi kaynar :)) yaptım bi tencere buzz gibi olmuş dolapta içiyorum.. ohh sütolsun inşallahh :)))

ee siz nabersiniiz?

ne eda da nede utkuda kaka için fitil kullanmadım canım çok şükür :Saruboceq: ama yapar çok bekletmeden sanırım.. aşı konusunda da ben sadece verem aşısında 3 gün yıkanmamak lazım diye biliyorum.. diğerlerinde öyle bi durum yok... zaten ateş olursa ki allah korusun mecbur sokucaksın suyun altına... ama tabi seni yanlış yönlendirmek istemem.. ben yıkanmak sorun olmaz diye düşünüyorum..ve öyle olsa emin ol söylerlerdi..
bebeği diş çıkarmak üzere olan var kaydirigubbakcemile3 bizim bembeyaz olan yerler var damakta.. sonumuz har olsun inş..veeanlattığın durumların tıpatıp aynısı mevcut bizdede.. salya,parmak ısırma,emme,mızmızlık..v.s v.s ...
Himmm bi de dis yerlerimiz iyice bembeyaz olduu sanirim az kaldi gelioooooo
ohhh. suya iyice alıştı nisan hanım desene... sefası olsun.. ben korkumdan sadece bacaklarını soktum.. ne biliim enfeksiyon kapar fln dedim.. haa sokmadımda noooldu.. oğlan çiş yapmayıp beni deli etti kaydirigubbakcemile3... den,ize soksm kesin ona yorardım hee iyi ki sokmadım yine de :)) ama ne güzel işte alışmış suya.. üşütmesin aman tatlım dikkat et de... ya bizimde diş yerlerimiz bembeyaz ama gündüz de yazdım her zamanki gibi cevap yazan olmadı.. alttan çıkar ilk dişler benim bildiğim.. utkunun üst yandaki köpek dişleri kabardı yaa.. patladı patlıcak... komşuma göre normalmiş. onun kızlardan birinin de ilk o dişleri çıkmış.. ayy ne bilem yaa.. bu oğlan hep ilk leri yaşatıyo bana zaten sempatiksalakcinni

ohh yarasin bende iceyim uzum suyu vardi bende de :)))

ya sabah noldu refiye anlatayim da gul biraz bizim kiz besiginde sen don yuvarlan besigin cubuklarinin arasina bacagini kistirmis bagiriyor geldikki ne gorelim bacagin biri disarda dzinin kalin yeride disari firlamismi cikaramiyoz dizi SIKISTI kaldi bi yandan o agliyor biz gulme krizindeyiz icimgitti ama napim cok komikti :) hemen yanlarina geri bagladim sus gibi biseyi vardi boydan boya ,, kizi goremiyorum gece diye sokmustum neyse kafami kaldirir bakarim artik deli dumrul yerinde durmuyki artik... utkucan napiyor bizim kiza su iciremiyoz ya cok gicik oluorum biberonun icadindan haberi yok gibi deli deli hareketler yapiyor bogazinda iste 1 2 damala giderse napacaguum akil ver bana ?

:)))) filizcim bu fırlamaları zapdetmek gün geçtikçe zorlaşıyo... aman şükür sorunsuz atlatmışsınız bacağı da kurtarmışsnız beşiğde :) edanın beşiğinde de vardı o yandaki dediğin şeylerden bende hoşlanmazdım.. şimdi utkununkinde yok da noluyoo.. yattığım yerden oğlanı hiç göremiyom ayol.. şurup beşik almıştık bide üstünün tülüde var lastikli bişiy.. onu da kapatıncaaa tamamen kutunun içinde yatıyo gibi oluyo garibim :)) ama sineklere yem olmuyo en azından...
biz çok şükür ki bugün sabahtan beri 60 cc içtik suyu.. ama nasıl :)) biberondan cok cok ememiyo ki zaten.. kaşıkla hiç içmiyo.. arada çorba fln tattırıyorum diye sanırım öyle bişiy bekliyo ..kaşıktan ağzına su damlayınca morarana kadar ağlıyo :)))biberonu da aynı dediğin gibi tanımıyo bile.. heee ama şeftali suyu fln olunca konu bigüzel tanıyo kiii :))) bende suyu şööyle içiriyorum.. uçak geliyoooo diyorum o gülüyo fln.. ağzına bi fıışş :))) 5-6kez yapıyorum bunu her defasında.. ee gülerken fln oyunla ağzına da akmış su napsın yutuyo :))) bi dene bakalım sende.. ama bugün 4-5 kez çiş yaptık şükür.. ama toplasan bi bez etmez

beb suna karar verdim sanirim benimsutum yagsiz hic su vermedigim halde bezinden disari tasiyor cisi artik. her bezi yarim kilo bide kilo alimi ayda 800gr mi gecmiyor onca sute ragmen ki ayda 2 kilo bile alan bebeler var sadece anne sutuyle bu aylarda hele 800 bile alamayacak sutum cok ama kilo aldirmiyor pek..

su su olayini bide guldurerek deneyecegim kasikla degil mi ?

slmlar refişşş bana bir akıl ver tecrübelisin arkadaşlar beni korku sardıki sormayın ya ben 1 ay önce ilk adetimi oldum 3 günmü ne sürdü ama hala adet olmadım şimdi 1 aydırda bebeğimde emmek istemiyorya ben hamile falan olmayayım çok korkuyorum inşallah öle deilimdir sizler doğumdan sonra adetlerinizi düzenlimi görüyorsunuz? valla akşamadan buyana bunu düşünüyorum kafama takıldı kaldı((

filiz süütünü bir bardaga sağsana bacım üstünden biraz zaman geçince bak bakalm akşam sag sabah bak üzerindeki kaymak tabakasına valla benimki inin yağlı olduğuna inanıyorum ben çünkü yağlı süt bolda gaz yaparmış:) bizde yaptı fena.artı kiloda yapıyomuş dediğin gibi yarıyormuş.benim bebk emme şavaşımıza rağmen 17 günde 450 gr aldırabilmişim en son neoldu bilmiyorum.

hadi kızlar yazın bişeyler yaaaa ben hamile değilim dimiiiiiiiiiiiiii test yapmaya bile tırsınıyoryum Allahımm korusunya minik kelebeğim daha çok küçük onun hakkına giremem

filizcim cevabını yazıcam ama duuur fadimeeee.. kız noliiiii... anaammm.. öyle bi ihtimal olabilermi kiii...

hadi kızlar yazın bişeyler yaaaa ben hamile değilim dimiiiiiiiiiiiiii test yapmaya bile tırsınıyoryum Allahımm korusunya minik kelebeğim daha çok küçük onun hakkına giremem

Canim valla ne diyim ins degilsindir,ben henuz adet olmadim
daha.

Aynen bizimde ust dis yerleri kasiniyo hii bi de sag arka taraf.

filizcim cevabını yazıcam ama duuur fadimeeee.. kız noliiiii... anaammm.. öyle bi ihtimal olabilermi kiii...
nerden bileyim ya refiş bak 1 ay önce falan adet oldum tam tarihinide hatırlamıyorum ama hani şu yasin okuttuğum kandil varya oa-zamanlar işte böyle leke gibi geliyordu en son belkide o akşamdır o zamnadan buzamna adet olmadım aklıma geldi birden bebekte emmmekte ısrar ediyorya valla sıkıntı yaptım kendime doğumdan snra adet olunca düzenli olmaya devam ediliyormu hemen yani

kk ya resil oluyorum su anda ama yazmadan edemiciiim sempatiksalakcinni

son 3 gundur uykuya egilim vardi bende her yerde sizip kaliyorum dun sabahta yumurtayi gorunce esime Allah askina verme igrenc midem bulandi dedim adamin icine korkuyi saldim ohaoldumsmile sirtim tutulmus belim agriyor eczaneden bengay almaya diye cikti evden sen git kosa kosa test al gel bana diyor ill yap da bilelim durumumuzu ak koyun kara koyun ciksin meydana rezil oluruz millete yandik aboooo...

neyse ya Allah dedim girdim tualete icimden de diyorum ben bu seneryoyu bi yerden hatirliyorum gocada kapida eli yureginde vay be diyorum bi zamanla cift cizgi ciksin diye yalvarirkken simdi cis ilerliyor diyrum hele dur dur orda gitme cizgiiiii cikmayasin ha sakin lmaz:
neyse bereket versin bisey cikmadi yine ayni sahneler yasandi sarmas dolas olduk sevincten ama ben once bi pislik yaptim agliyoru guya git bi test daha la bu yanlis olmaz filan kapiyida kilitlemisim guldugumbelli olmasin diye bizimki saka yapiyosun demi beni kandiriysn diyor bide utanmadan bunun sakasimi olur lanet olsun sana bi seyini tutamadin filan diye bagiriyorum ayyy napim hayat zaten SIKICI monoton 10 dk olsa renk geldi eheheheheh

bu arada ben adet 1 kez oldum sanirim dogumdan sonra ama tam reglimi degilmi anlamadim ne oldugunu 2 ay onceydi hala bisey yok su anda

fadime korkma kiz emziriyosun bisey cimaz insallah ilk 4 ay sorun olmaz diyolar bilmiim

filizcim.. yok bacım kaşıkla değil.. benim oğlan kaşıktan su akınca fıttrıyo.. biberonu ağzına değdiripaçınca ağzına çok şiddetli olmamak şartıyla fışlatıyorum suyu..yutuyo.. çok yatar durumda olmasın ki boğazına kaçmasın.. bende farketmemiştim yağlımı yağsız mı... dröyledeyince başladık işte suya ne biliim..ama utku en az bu ay aldı doğduğundan beri 800 küsür gram 27 günde.. maşallah paşama... ya kilo milo yalan filizim yaa.. sağlıklı olsunlar da gerisi hikaye..vallahi maşallah diyim yine ama inan gece yattığımda kollarımı nereye atsam diyedüşünüyorum.. ağrıdan duramıyorum.. 2 gecedir kociş ovalıyo masaj fln anca geçyo ağrısı biraz..çok hareketli bide ama yerde döniyim,oynaşayım demez hep kucağımda olcak.. aguu auu eeeuu.. anamm bu sıcakta ben kendi kolum ayağıma geğcek dşye korkuyom oğlanda kucak istiyo :)))

fadimecim.. tatlım.. eda dan sonraben hemen adet oldum.. ama ilk 6 ay düzen müzen yoktu..bi rayına oturtamamıştık.. 6 aydan sonra günleri belli olmaya ve her ay olmaya başladı.. ama şimdi halaaa tık yok yaa.. benimde arada aklıma gelse de :))))öyle bişiyin olmasının milyorda bir ihtimal olabileceğini düşünüyorum hemen :))) aklım gidiyoo... inşallah yoktur öyle bişiy... olsada yapıcak bişiyyok .. Allah vergisi.. Rabbim ne yazdıysa o.. ama minikin çok ufak daha ve fıttırık :)) önce onu büyüt bacım hele.. Rabbim gönlüne göre versin... ama inş. hamile değilsindirdemek geliyo içimden tabikii.. amaa daha bebişler minik adetlerin düzensiz olabilir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…