- 22 Ekim 2008
- 76
- 28
- 88
kızlar iyi akşamlar..nisan annelerinden bebeği diş çıkaran var mı acaba? bizim bebiş çok huzursuz sürekli eli ağzında salyaları çok fazla parmağımı verince ısırıp duruyor.gündüzleri çok ağlıyor sürekli bağırıp çağırıyor.sıcaktan mı acaba ben bilemedim.sizin bebişlerden de böyle olan var mı acaba?
bir de facebookta sizi nerede bulacağım??
selam filizcim kimsecikler yok sanırım.nasılsın maviş nasıl
ne eda da nede utkuda kaka için fitil kullanmadım canımya bu arada ben şu kaka olayı için fitil, verdim ama ne zaman yapacak şimdi...
böle bekliyurm gözün kuzişin totosunda...ama sank ibu fitil daha cok rahatsız etti,durup durup arada sancılanıyo...
böle olurmu???
REFİŞİM aşımızı oldukta banyomuzu sormayı unuttuk inşlh atesimizde olmaz sorunsuz atlatırız
bebeği diş çıkarmak üzere olan var kaydirigubbakcemile3 bizim bembeyaz olan yerler var damakta.. sonumuz har olsun inş..veeanlattığın durumların tıpatıp aynısı mevcut bizdede.. salya,parmak ısırma,emme,mızmızlık..v.s v.s ...kızlar iyi akşamlar..nisan annelerinden bebeği diş çıkaran var mı acaba? bizim bebiş çok huzursuz sürekli eli ağzında salyaları çok fazla parmağımı verince ısırıp duruyor.gündüzleri çok ağlıyor sürekli bağırıp çağırıyor.sıcaktan mı acaba ben bilemedim.sizin bebişlerden de böyle olan var mı acaba?
bir de facebookta sizi nerede bulacağım??
ohhh. suya iyice alıştı nisan hanım desene... sefası olsun.. ben korkumdan sadece bacaklarını soktum.. ne biliim enfeksiyon kapar fln dedim.. haa sokmadımda noooldu.. oğlan çiş yapmayıp beni deli etti kaydirigubbakcemile3... den,ize soksm kesin ona yorardım hee iyi ki sokmadım yine de :)) ama ne güzel işte alışmış suya.. üşütmesin aman tatlım dikkat et de... ya bizimde diş yerlerimiz bembeyaz ama gündüz de yazdım her zamanki gibi cevap yazan olmadı.. alttan çıkar ilk dişler benim bildiğim.. utkunun üst yandaki köpek dişleri kabardı yaa.. patladı patlıcak... komşuma göre normalmiş. onun kızlardan birinin de ilk o dişleri çıkmış.. ayy ne bilem yaa.. bu oğlan hep ilk leri yaşatıyo bana zaten sempatiksalakcinniHimmm bi de dis yerlerimiz iyice bembeyaz olduu sanirim az kaldi gelioooooo
iyi akşamlarr.. bende geldiiim :)) 1 nisandan bu yana,bu saatte hiçde alışık değil kk benim burda olmama ya neyse :) utku emdi uyudu şükür.. beşiğine bağladığım ipin ucunu verdim babasının eline mık dese salla ki iyice dalsın dediim ve kaçtım geldim :) aldım erik suyumu da.. gerçi utku beye kaynatmıştım sabah.. ama tabiki 100 cc erik mi kaynar :)) yaptım bi tencere buzz gibi olmuş dolapta içiyorum.. ohh sütolsun inşallahh :)))
ee siz nabersiniiz?
filiz süütünü bir bardaga sağsana bacım üstünden biraz zaman geçince bak bakalm akşam sag sabah bak üzerindeki kaymak tabakasına valla benimki inin yağlı olduğuna inanıyorum ben çünkü yağlı süt bolda gaz yaparmış:) bizde yaptı fena.artı kiloda yapıyomuş dediğin gibi yarıyormuş.benim bebk emme şavaşımıza rağmen 17 günde 450 gr aldırabilmişimbeb suna karar verdim sanirim benimsutum yagsiz hic su vermedigim halde bezinden disari tasiyor cisi artik. her bezi yarim kilo bide kilo alimi ayda 800gr mi gecmiyor onca sute ragmen ki ayda 2 kilo bile alan bebeler var sadece anne sutuyle bu aylarda hele 800 bile alamayacak sutum cok ama kilo aldirmiyor pek..
su su olayini bide guldurerek deneyecegim kasikla degil mi ?
hadi kızlar yazın bişeyler yaaaa ben hamile değilim dimiiiiiiiiiiiiii test yapmaya bile tırsınıyoryum Allahımm korusunya minik kelebeğim daha çok küçük onun hakkına giremem
hadi kızlar yazın bişeyler yaaaa ben hamile değilim dimiiiiiiiiiiiiii test yapmaya bile tırsınıyoryum Allahımm korusunya minik kelebeğim daha çok küçük onun hakkına giremem
nerden bileyim ya refiş bak 1 ay önce falan adet oldum tam tarihinide hatırlamıyorum ama hani şu yasin okuttuğum kandil varya oa-zamanlar işte böyle leke gibi geliyordu en son belkide o akşamdır o zamnadan buzamna adet olmadım aklıma geldi birden bebekte emmmekte ısrar ediyorya valla sıkıntı yaptım kendime doğumdan snra adet olunca düzenli olmaya devam ediliyormu hemen yanifilizcim cevabını yazıcam ama duuur fadimeeee.. kız noliiiii... anaammm.. öyle bi ihtimal olabilermi kiii...
valla ben korunmuyorum eşim korundu korunmda ayıp olcak ya herhangi birşeyle değil yanifilizcim cevabını yazıcam ama duuur fadimeeee.. kız noliiiii... anaammm.. öyle bi ihtimal olabilermi kiii...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?