2010 Nisan Anneleri

valla online olan olana resmen rezil olduk

bu arada kiz yine altina etti bi sure yokum konu cok heycanli doncem simdi ehehehee:)

hadi kızlar yazın bişeyler yaaaa ben hamile değilim dimiiiiiiiiiiiiii test yapmaya bile tırsınıyoryum Allahımm korusunya minik kelebeğim daha çok küçük onun hakkına giremem

aynı şeyi bende yaşadım bu ay bebeğim 4.ayında kırıkım çıktı hemen adet oldum ilk iki ay düzenli idi bu ay 6 gün gecikti korkudan 4.gününde test yaptım negatif çıktı Allahtan bugünde adet oldum Allaha şükür bişey olmaz inşallah belli bi süre düzensiz oluyo

refişşşşşşş inşallah dediğin gibidir canım yoksa kız fıttırık be fıttırık olurum artık beni geçiyorum miniğimi düşünüyorum odaha çok küçük sevgimi ilgimi ikiye bölüpte kuzumn hakkına girmekk istemiyorum belkide ben hüsnü kuruntu yapıyorum yarın bi cesaret test yapayım bari ya düzensizlik normal olmalı dimi bak sende öle diyosun inş canım Allahım öledir. buarada maşallah utku paşaya tosun paşam bizim kızda benim zorlamamla inatla uykuda emzirmemle oldu 14 günde 300 gr almış inat ettim sıpaya dayadım memeyi 3 günde 120 gr mı ne aldırdım :)) napam ben vermessem onun alacagı yok sıpam kilodadan düşmsenin valla aldığı kilosunun derdinde değlim artık dediğin gibi sağlıklı olsunlar önemli olan o

fadimee. amaan bacım haa.. o herhangi bişeyle değille olan korunma yüzüden ben aklımı kaybediyodum kızım 2 aylıkken.. bi bulantı bi garip haller.. adamda aynen o şekil bi metotta :))) o gün bu gündür.. herhangi bişeyle korunuyoruz :))) bi laf var..eşeği sağlam kazığa bağla sonra Allaha emanet et diye )) :)))))

filiiizzz.. ayy allah canını almaya emii :))) koptum burda kızz.. kociş geldi yan odadan noliii diye :))) valla alemsiin.. aman bunu kesin kezz denemem lazımm.. heehheee benimki kesin bayılır :)))sevincinden :)))) ehehehe.... iyi etmişin.. ohhhhhçok iyi etmişin.. aklı başından gitmiş ayağını denk alıır :))))

buarada sütünü sağan arkadaş varmı ben bugün sağcamda yatmadan şu gögüsleri bi boşaltam önce bebeğime vereyim zorla yada gönüllü alır inşşşşşşşşşşş Allahım kalanınıda sağcam boşalsınki hormonlarım daha çok üretsin :)) psikopata bağladımya ben emme işini iyiyce

fadimecim .. sen en iyisi en yakın zamanda bi test yap.. aklında kalıp içni kemireceğine rahatlarsın :))) oyy maşallahh kuzucuğuna yaa.. valla bacım kendi emmek istemiyosa zorla emzircen napçan yaa.. aç kalıyo ve inat ediyo emmiyo .. tık ağzına sende memeyi.. bak sütün de var şükürr.. yarıyo da kızına.. maşallah ikinize dee..

ayy sölemesem ölücem artık :)))) ben edadan sonra7 yıl geçince bi korkuu bi tırsma.. bilen bilirr.. gece uyuyamama.. rüyalarımda ameliyathaneye girerken fkn görme.. neyse şükür oğlum sorunsuz geldi kucağıma.. sezeryanım da sorası da rahattı şükür... şimdi de diyorum ki... amaan nasılsa 3.de bağlattırırım neyim varsa :))) ameliyat dediğin ne ki.. yatıyosun sedyeye tıkır tıkır götürüyolar. bi bayıl bi ayıl minişin yanında :)))))))))))))))))) şaka bi yana utkuyadoğuma girerken ki korkum yok sıkıntı yaşamadığımdan ama sanırım şimdiki düşünceme göre bile bile 3. bebeği düşümem.. ama Allah verir de olur sa inş. sağlıklı olsun diye dua etmekten başka bi çare yok.. tabi mümkünse olucaksa da 3-5 yıl sonra rici edicem :)))))))))))))) hehehahehehaha

filizzz yeni okudum kız Allahım inşallah değilimdir bende ya baksende 2 aydır olmuyormuşsun ya bebek emeyince kıllandım napam bir de refiş dediğin gibi bi mide bulantısı falan ya kendi kendime pskolojik yapıyorum dur bakam yarın bende yapayım şunu benişm kocaya :))) korkutam tabi inşallah ben korkmazsam önce

inaşallah senin yaşadığın gibi olur benimkide vakla korkytumya ama refişin dediği gibi biz eşşği sağlam kazığa bağlayalımda gerisi kısmet

pompayı kiraladınız mı? nasıl? nerden? kaça? kaç günlüğüne? amann ne sordum ama demi.. merak ettim.. ben wee nin manuel pompasıylasağdım 2 kez.. mecburyetten o da.. ama tek öğün için doymuştu sağıp bıraktığım sütle.. bende hep merak ediyorum 1 günde toplam kaç ml. süt üretiyorum diye :)) ehehe

Benim sagmaya hic kalmiyo nisan hep memede

o an surati nasildi acaba goremedim tabi kapiyi acinca baktim gozunun feri kacmis uzatmadim:):)) zaten geceden beri diyoki ayy resmen rezil oluruz salakmisin sen resil omayimi takiyosun kafaya ben bidaha 9 ay nasil yasayacagim ayni seyleri ilki zaten kucucuk ne yiycez ne icicez kredi karti bez parasi gelecek kaygisi bitti millete rezil olmami kaldi usuttun heralde dedim.... sonra basladi kizmi erkekmi acaba ne isim koyariz kiz olsa erkek olursa deniz koyalim uyumlu olur adamda usuttu gel gitler yasiyor roketi takti ucuyor hahahahahakannehir bereket fiiisssss cikti ... benim ilk hamilelik te bomba bi ara vakit olursa anlatayim onuda testi yaptim cope attim copten cikardim sonra filan baya komediydi oda :sm_cool:

iyi akşamlar kızlar....
yeni kalktımmmm:)))
geçmişi yarın okurum ancak..geri yatacammm.sanırım ben hasta oldum ya.üzerimde bi kırgınlık var.sürekli uyuyasım geliyor....
umarım geçici bişeydir.sinüzitimin de etkisi var galiba.
neyse herkese iyi geceler.öptüm bebişleri...opuyorumnanaktan

aynen canım bak benim fıttırık bır kızım olmasına ragmen 2.nin hayalini kurabiliyorum 2-3 yıl sonrasına refiş buarada bacım 1 aydır bu sorunu yaşıyoruz bebem olan sütümüde yook etmeye çalışıyor emmediğiiçin sorma ne zorluklarla o sütü üretmeye çalışıyom içtiğim yediğimin hadi hesabı yok emse zaten olacak ama emmeyince süt azalıyor bugün pompa kiraladım bacım sütüm artsın diye çünkü süt açısından sürünmeye başlamıştım(

kızlar oğluş uyurken bende yatayım da uyuyiim azıcık.. hepinize iyi geceler... öptüm sizi..

refiş bu emme savaşımı bacım biara geniçe yazcam yaşadılklarımı reddedilmek ne kadar zor bir duyguymuş(( bebeğim tarafından .medela aldım beceremedim sağamadım gittim verdim geri gögüs doldu bebek emmez hastaneye gittim rica minnet hastanbne pompasına sağdırdım bebek 2 dk çekiyo süt gelmiyo sanki süt gögsümün içine oturmuş çıkmam diyor bebekte almıyor hastanade ameda isimli hastane pompaları var onla sağdurdım 5 dk indirdi hepsini süper bişe bugün onun taşınabilir çiftli olanını aldım amde lactıoline mi öle bişey bugece ilk edefa sağcam önce kzıma vercem çeksin cekebilecegini kalanınıda sağcam günlüğü 2.5 tl 1 haftalığana kiraladım birde aparat var 15 tl toplam 35 tuttu .ben hastanede sağdırdığım tek gögüste malefsef sadece 50 cc çıktı yni azalmıştı iyce belki halada öle bilemiyorum ama şuan baya yedekliyorum kendimi gögsümü habire içiyorum yiyiyorum ka sabah kalktım gögsüm bomboş olmuş kız emmediği için ama en sonkinde refiş gece 4 te kalktım baktım gögüste gr süt yok naptım biliyomusun bulgur pilavı pişirdim akıllara ziyan gecenin 4ü bulgur pilavı yedim süt olsun diye senağlamasenağlamaanlatam anlatam yol olsun

fundaaaaaaa dur gitme ben sütümü kaçta sağayım se kaçta sağıyordun yani gögsünü boşaltıyordun

aboooooo 7 kişye çıktık online ha gayret :)) ama bir ben yazıyorum sanırım kendi kendime kaydirigubbakcemile2kızlar ben bebeğimi emzirmeye kaçıyorum dönünce burada olursanız yazışırız emzirip geleyim bi savaş yapalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…