- 19 Aralık 2008
- 2.939
- 1
- 356
keşke bende deniz kenarında tatilde olsaydımda telden yazıp yetişemeseydim:)
nerden bileyim ya refiş bak 1 ay önce falan adet oldum tam tarihinide hatırlamıyorum ama hani şu yasin okuttuğum kandil varya oa-zamanlar işte böyle leke gibi geliyordu en son belkide o akşamdır o zamnadan buzamna adet olmadım aklıma geldi birden bebekte emmmekte ısrar ediyorya valla sıkıntı yaptım kendime doğumdan snra adet olunca düzenli olmaya devam ediliyormu hemen yani
bu kiz bi alem ya tam komedi evde bedavaya cem yilmaz bak bak gul memeyi actim yaklasiyorum agzini bi karis ayiriyor hani anne kuslar yavrularina solucan getirirde kuslarin agzi bi karis acilir ya o hesap al dedim solcan geldiiiiiiiiiiiiiii:) gece karanlikta bile nasil ediyorsa sak diye yapisiyor memeye deli dumrul diye bosuna demiyorum sempatiksalakcinni
keşke bende deniz kenarında tatilde olsaydımda telden yazıp yetişemeseydim:)
arkadaşım ben hiç adet oladım henüz ,sevinsemmi üzülsemmi bilmiyorum .umarım sende değilsindir .sıkıntı yapma valla bebelerin sıkıntısı yetiyor hayatı zehir ediyoruz
benim adetlerim düzenli değildi zeten her ay test yapardım inş.hamileyim diye .şimdi öyle bişey olursa benim koca yurtdışına kaçacakmış .2 tane düşük yaptım öncesinde hamileliğimin ilk dört ayı sefil gibiydik bulantı ve kusmalar komalık etti beni ve eşimi hep düşük tehlikesi hergece acil kapısı kıpırdamadı yok hissetmiyorum diye .neyse uzatmayayım çok şükür kucağımızda <:))
vayy bende hamilelikte cile doldurdum diyordum hic konusmayayim ben o vakit:) benimde ilk aylar cok beterdi en sevdigim restoranin onunde hungur hungur aglamistim... bide benim goca histerik haftada 1 somon baligi yedirdi bana zorla civasiz ve okyanus baligi sadece ot yemis organik inek eti yedim haftada 2 gun .. her aksam masrapayla sut icirdi meyvesi yumurtasi o halde bunlari ttikindim zorla yani berbat bir 3 ay yasadim bulanti halsizlik +psisik koca:)
hayriyeeeeeeee face den mesajımı aldınmı face baksana canım mesaj attım sana
herkese günaydınn ,biz bugün ada ya gideceğiz .çok yorgunluk oluyor ama ne yapalım mecburen babaannemiz orada yazlıkta bizde eşimin mesai çıkışı gidiyoruz pazar gece geri dönüyoruz .
şimdiden herkese iyi hafta sonları diliyorum .
refiş bende mi versem ya meyve suyu.sadece yalatıyorum.bizde 2 gündür meyvesularına başladık.. hem meyve suyunu içinse arkasından suyu da 2-3 kez çekiyo utku bey..ama susadığı için mi yoksa su biberonunu da meyve suyu diye mi çekiyo da anlayınca bırakıyo orasını anlamadım :)))))aman su içsinde :))
geçmiş olsun canım.HERKESE selam oğluşumun aşısı yaptırdık.çok ağladı kuzum ya.içim acıdı.umarım ateşimiz olmaz.
canımıniçi bizimkide uyanınca mızmızlanmaya başlıyor hemen emziğini veriyorum susuyor cidden demişlerdi 4-5 aydan sonra işine yarar diye
valla bende bilmiyorum canım bizim evde sobalı aynı oda da kalacağız birde eşim askere gidecek o zaman daha çok bağlanacak bana gibi geliyor
oyy maşallah utkuya da oyunda yaparmış anneyle babaya akıllı yavrum benim
cidden çok tatlılar canımyaa sevmeye doyamıyorum elimde kalacak korkuyırum
hem uyusun diye bekliyorum uyuyunca da gözüm üstünde uyansa da oynasam diye
fundaa bugün adana kavrulacakmış tatlım haberlerde nem 70 lere çıkacak diyordu
Allah yardımcınız olsun seninde mehtabında bide hacer vardı dimi adana da
rica ederim tatlım
ehhh gez bakalım canım bizim yerimizede
inşallah emer canımyaa
sağol canım
geçmiş olsun tekrar
hayriyecim nasılsın tatlım
poyrazla Ahmet Yusuf un anakucakları aynı eşim almıştı benimde
ohhhhhhh çok şükür.gözün aydın:)yaşasın ömer eymen yaptııı kakasınııı:lepi:alkisalkisalkishihoyyythihoyyyt:sm_cool:
inşallah serinlerde şu havalar rahatlarız ya.jalecim adanadaki nem 70 kavruluyosa biz ne yapalım kuzum rizede?bugün nem 96 sıcaklık 32.nem sayesinde sıcaklık 45-50 lere vuracakmış bugün.ve işyerimde klima çalışmıo.sorun varmış.bi kıytırık vantilatöre kaldık her 15 dk da bir wc ye gidip saçımı kollarımı ıslatıyorum düşünün yani..anakucakları takım demek ahmet yuısuf ile poyrazın..ne güzel ben istanbuldan almıştım zaten biliosun.çok işime yarıyo ya iiki almışım..
ya kızlar sinek için ben ne yapacam ya siz sprey oda kokusu filan kullanıomuşsunuz zararlı deilse bende alayım oğlum mahvoldu ya gece cibinlik örtüom yatağına ama gündüz gene musallat oluyo sinekler annemin evinde çok var.
ayyy özge ne güzel olur.kuzeyi tv de seyretmk.dene bence.bu arada baya zamandır aklımda ama bir turlü hayata geciremedim kafamdan gecenleri...
cevremden gelen aynı sözler üzerine kuzişi bir ajansa kaydetmeye karar verdim....
aslında hep kafamdaydı ama tedirgindim....
nasıl olur,nasıl yaparım ,ilgilenebilrimiyim acaba diye düşünüyorum...
yoksa biraz daha büyümesinimi beklesem....
şimdilik çok mu küçük...
tuğbacım çok geçmiş olsun.bişeyi yok ya ama içinin rahat etmesi için yaptır testlerikızlarr ben geldimmm doktoru anlatacam saolsun mehtapcım aradı önce geçmişimi okusam dedim ama önce anlatayım kaan durmazsa yine kalacak:)
dğn çocuk nöroloğuna gittik bildiğiniz gibi. doktor kaanı muayene etti ve ellerinde titreme, huzursuzluk ve denge problemi biraz var dedi. ama mide problemindende olabilir dedi. tabii birde benim tiroit maceralarımı anlatınca mutlaka baktırın ondan da olabilir dedi. kafadan bir usg çektirdi. çok şükür usg temiz çıktı. nörolojik bir problem varsa beyincikle ilgili olabilir dedi. aslında emar en iyi görüntü verirmiş ama kaan küçük olduğu için anestezi vermek istemedi. onun yerine 15 gün sonra tekrar çağırdı bu arada biz tiroit tahlillerini yaptırcaz. hala bir sonuç çıkmazsa tomografi isterim dedi. usg biraz içimizi rahatlattı ama hala kesin birşey yok eğer oğlumda tiroit rahatsızlığı çıkarsa ilk gittiğim kadın doğumcuya gidip talilleri suratına çarpacam.
böyle işte çok ciddi bir problem görmedi doktor biraz rahatladık. ama belirsizlik sürüyor. bu titreme ve huzursuzluk da yoksayılamıyor. kendi doktorumuzda tatilden dönünce onunla da görüşcez bakalım.
bu arada dün akşam dayanamadım ve oğluma dondurma tattırdım. normalde aman içinde şeker var vermem diyodum ama oğlum öyle bakıyoduki ben yerken eşimde gazı verdi ver yesin dedi. parmakla biraz yedirdim bayıldı bayıldı:) ama gece beni hiç uyutmadı sürekli uykusunda ağlıyor yeni huyumuz napcağmı şaşırıyom uyancak diye yerinden de kaldıramıyom. pışpışlıyom ninni söylüyom emzik veriyom susturmaya çalışıyom.
sibelcim bişeyden mi korktu acaba*Tugbacım çok geçmiş olsun bişey çıkmamasına sevindim...
bugunlerde benim kzıımda hıçkıra hıçkıra aglıyo uykusunda dayanamıyorum bende uyandırıyorum
geçmiş olsun canım.geçer inş. hemen.kuzum ya.hadi geçmiş olsun ,hayırlı olsun annesi.
çok geçmiş olsun tuğba umarım hiç bişeycik çıkmaz kuzucukta.zaten onları dr götürüp o abidik gubidik şeyleri yaptırmak yürek parçalıyor analık çok zormuş valla. tekrar geçmiş olsun canım
sizede geçmiş olsunnn umarım tez zamanda yapar .benim eşim akşama kadar arıyor işyerinden kız kaka yaptımı çiş yaptımı diye :)) bebelerin pokunu ,çişini gözler olduk ana olduk canımm .
bu arada arkadaşlar bizim de sıkıntımız hiç bitmiyor hep kendime kızıyorum iyi bakamıyorum heralde diye ,çevremde herkesin bebeği sorunsuz büyüyor ya isyan değilde ne bileyim işte .yaklaşık 1,5 ay olacak bebeğim rotavirüsü ishaline yakalandı test pozitif çıktı.ilacı falan yok bunun dr sadece emzir dedi bolbol emziriyorum geceleride ama kaksı hala isha kıvamında rengi sarıya dönmüştü düzelme oluyordu ama bugün çok yaptı yine birde kakasında çok az kan pıhtısı vardı dr muzu aradım takip et öyle getir diyor ya sabır diyorum prof a götürüyorum daha ne yapayım sütlerim heba oluyor ben emziriyorum kızım kusuyor ,ishal oluyor anlayacağınız sıkıntım büyük offff demicem annem ohhh de derrr .
biz daha olmadık.kızlarrr acil yardım banyo konusunda fikriniz..
bizde de aynı şeyler ama diş yerlei aynı duruyo...kızlar iyi akşamlar..nisan annelerinden bebeği diş çıkaran var mı acaba? bizim bebiş çok huzursuz sürekli eli ağzında salyaları çok fazla parmağımı verince ısırıp duruyor.gündüzleri çok ağlıyor sürekli bağırıp çağırıyor.sıcaktan mı acaba ben bilemedim.sizin bebişlerden de böyle olan var mı acaba?
bir de facebookta sizi nerede bulacağım??
desene eve gelince işin zor:)Naberrrr millettt??? Ayyy biz sudan cikmiyoz cikinca agliyoz,havuz keyfi,deniz keyfi,kopuklu banyo derken nisan iyice su delisi olduuu giydirince coook kiziyooo
bol bol süt olsun refişcim.7yarasın utku paşaya.iyi akşamlarr.. bende geldiiim :)) 1 nisandan bu yana,bu saatte hiçde alışık değil kk benim burda olmama ya neyse :) utku emdi uyudu şükür.. beşiğine bağladığım ipin ucunu verdim babasının eline mık dese salla ki iyice dalsın dediim ve kaçtım geldim :) aldım erik suyumu da.. gerçi utku beye kaynatmıştım sabah.. ama tabiki 100 cc erik mi kaynar :)) yaptım bi tencere buzz gibi olmuş dolapta içiyorum.. ohh sütolsun inşallahh :)))
ee siz nabersiniiz?
çok güldüm filiz ya.ohh yarasin bende iceyim uzum suyu vardi bende de :)))
ya sabah noldu refiye anlatayim da gul biraz bizim kiz besiginde sen don yuvarlan besigin cubuklarinin arasina bacagini kistirmis bagiriyor geldikki ne gorelim bacagin biri disarda dzinin kalin yeride disari firlamismi cikaramiyoz dizi SIKISTI kaldi bi yandan o agliyor biz gulme krizindeyiz icimgitti ama napim cok komikti :) hemen yanlarina geri bagladim sus gibi biseyi vardi boydan boya ,, kizi goremiyorum gece diye sokmustum neyse kafami kaldirir bakarim artik deli dumrul yerinde durmuyki artik... utkucan napiyor bizim kiza su iciremiyoz ya cok gicik oluorum biberonun icadindan haberi yok gibi deli deli hareketler yapiyor bogazinda iste 1 2 damala giderse napacaguum akil ver bana ?
kıssssss fadimeeeeeeeee.aman dilsindir ya.ama test yap bence de .bi de onun merakını çekme.slmlar refişşş bana bir akıl ver tecrübelisin arkadaşlar beni korku sardıki sormayın ya ben 1 ay önce ilk adetimi oldum 3 günmü ne sürdü ama hala adet olmadım şimdi 1 aydırda bebeğimde emmek istemiyorya ben hamile falan olmayayım çok korkuyorum inşallah öle deilimdir sizler doğumdan sonra adetlerinizi düzenlimi görüyorsunuz? valla akşamadan buyana bunu düşünüyorum kafama takıldı kaldı((
offffffff çok gülüdm ya.harikasın filiz.kk ya resil oluyorum su anda ama yazmadan edemiciiim sempatiksalakcinni
son 3 gundur uykuya egilim vardi bende her yerde sizip kaliyorum dun sabahta yumurtayi gorunce esime Allah askina verme igrenc midem bulandi dedim adamin icine korkuyi saldim ohaoldumsmile sirtim tutulmus belim agriyor eczaneden bengay almaya diye cikti evden sen git kosa kosa test al gel bana diyor ill yap da bilelim durumumuzu ak koyun kara koyun ciksin meydana rezil oluruz millete yandik aboooo...
neyse ya Allah dedim girdim tualete icimden de diyorum ben bu seneryoyu bi yerden hatirliyorum gocada kapida eli yureginde vay be diyorum bi zamanla cift cizgi ciksin diye yalvarirkken simdi cis ilerliyor diyrum hele dur dur orda gitme cizgiiiii cikmayasin ha sakinlmaz:
neyse bereket versin bisey cikmadi yine ayni sahneler yasandi sarmas dolas olduk sevincten ama ben once bi pislik yaptim agliyoru guya git bi test daha la bu yanlis olmaz filan kapiyida kilitlemisim guldugumbelli olmasin diye bizimki saka yapiyosun demi beni kandiriysn diyor bide utanmadan bunun sakasimi olur lanet olsun sana bi seyini tutamadin filan diye bagiriyorum ayyy napim hayat zaten SIKICI monoton 10 dk olsa renk geldi eheheheheh
bu arada ben adet 1 kez oldum sanirim dogumdan sonra ama tam reglimi degilmi anlamadim ne oldugunu 2 ay onceydi hala bisey yok su anda
fadime korkma kiz emziriyosun bisey cimaz insallah ilk 4 ay sorun olmaz diyolar bilmiim
Allah gönlüne göre versin canımm.fadimecim .. sen en iyisi en yakın zamanda bi test yap.. aklında kalıp içni kemireceğine rahatlarsın :))) oyy maşallahh kuzucuğuna yaa.. valla bacım kendi emmek istemiyosa zorla emzircen napçan yaa.. aç kalıyo ve inat ediyo emmiyo .. tık ağzına sende memeyi.. bak sütün de var şükürr.. yarıyo da kızına.. maşallah ikinize dee..
ayy sölemesem ölücem artık :)))) ben edadan sonra7 yıl geçince bi korkuu bi tırsma.. bilen bilirr.. gece uyuyamama.. rüyalarımda ameliyathaneye girerken fkn görme.. neyse şükür oğlum sorunsuz geldi kucağıma.. sezeryanım da sorası da rahattı şükür... şimdi de diyorum ki... amaan nasılsa 3.de bağlattırırım neyim varsa :))) ameliyat dediğin ne ki.. yatıyosun sedyeye tıkır tıkır götürüyolar. bi bayıl bi ayıl minişin yanında :)))))))))))))))))) şaka bi yana utkuyadoğuma girerken ki korkum yok sıkıntı yaşamadığımdan ama sanırım şimdiki düşünceme göre bile bile 3. bebeği düşümem.. ama Allah verir de olur sa inş. sağlıklı olsun diye dua etmekten başka bi çare yok.. tabi mümkünse olucaksa da 3-5 yıl sonra rici edicem :)))))))))))))) hehehahehehaha
ya bende mi yapsam kocişe böle bişe.onun da ödü kopar ha:)o an surati nasildi acaba goremedim tabi kapiyi acinca baktim gozunun feri kacmis uzatmadim:):)) zaten geceden beri diyoki ayy resmen rezil oluruz salakmisin sen resil omayimi takiyosun kafaya ben bidaha 9 ay nasil yasayacagim ayni seyleri ilki zaten kucucuk ne yiycez ne icicez kredi karti bez parasi gelecek kaygisi bitti millete rezil olmami kaldi usuttun heralde dedim.... sonra basladi kizmi erkekmi acaba ne isim koyariz kiz olsa erkek olursa deniz koyalim uyumlu olur adamda usuttu gel gitler yasiyor roketi takti ucuyor hahahahahakannehir bereket fiiisssss cikti ... benim ilk hamilelik te bomba bi ara vakit olursa anlatayim onuda testi yaptim cope attim copten cikardim sonra filan baya komediydi oda :sm_cool:
canım ben gece emziriyorum ya...2 sini emmediği zaman emmediği göğsümü sağıyorum.fundaaaaaaa dur gitme ben sütümü kaçta sağayım se kaçta sağıyordun yani gögsünü boşaltıyordun
:)))bu kiz bi alem ya tam komedi evde bedavaya cem yilmaz bak bak gul memeyi actim yaklasiyorum agzini bi karis ayiriyor hani anne kuslar yavrularina solucan getirirde kuslarin agzi bi karis acilir ya o hesap al dedim solcan geldiiiiiiiiiiiiiii:) gece karanlikta bile nasil ediyorsa sak diye yapisiyor memeye deli dumrul diye bosuna demiyorum sempatiksalakcinni
çok geçmiş olsun fundacım ya.iyi gecelerrrrrrr
anam ne kaynatmışınız öle
atlaya atlaya okudm tuğbayı merak etmiştm daha doğrusu kaanı şükür iyiymiş gözümüz aydın.......
ay bende adet olmadım ya kızlar karnım 6. ayımdaki halim gibi diyetisyene gtcem karar verdm
olmuyo böle her gören dalga geçiyo asıl dalga haftaya kadın doğum dr uma gtcem ve benimle iyi dalga geçecek
bugün misafirim vardı liseden dostlarım akşamda yeğenimin yanına gittik astımı tuttu kuzumun ya offffffff baya hastaydı moralim 0 oldu koşuyo oynuyo falan ama öksürük tıkanıklık ses kısıklığı baya var.içim gitti resmen canım ablamda çok üzgn göktuğdan 3 hafta büyük oğlununda kalbinde delik var diyoki bi sağlıklı çocuk doğuramadm
iyi tatiller canım.herkese günaydınn ,biz bugün ada ya gideceğiz .çok yorgunluk oluyor ama ne yapalım mecburen babaannemiz orada yazlıkta bizde eşimin mesai çıkışı gidiyoruz pazar gece geri dönüyoruz .
canım akşam face e girmedim hiç.bugünde 4 den sonra girebilirim anca 4 e kadar şirkette yasak.:)))kapalı yani face
ohh ne güzel değişiklik oklur yine de sizin için.umarım keyifli gecer canım.ii haftasonları size..
refiye utkuş dün 60 cc su içmiş maşallah tatklı kuzuya.yarasın..yakında bayıla bayıla içecek inşallah.benimkide öleydi başta
özge kuzey ateşlendimi gece?inşallah olmamıştır
fadime hamile değilsindir korkma canım.bendede emmeme problemi olmuştu.ben 3,5 ay üzerine adet olmuştum.dert etme.
filizz kocişini şok etme olayına bayıldım.benimkine yapsam kesin düşer bayılırdı..
kızlar günaydın dün akşam çok hareketli bi gece yaşadık.iki kuzenim ve nişanlısı bendeydiler.güya dışarı çıkacaktık ama poyraz efedi 8 de uyuyuverdi (istesem uyumaz) bizde yemek yedik balkonda çay keyfi yaptık 12 ye kadar.saat 10 da bi haber aldıkki bizim şirketin arabsı kaza yapmış içindede bizim eleman tabi.ay bi telaşlandıkki ödüm koptu benim bişey oldu çocuğa diye.neyseki çocukta bişi yok ama araba pert tabi.sonra o olayın şokunu üstümüzden atamazken evmizin önünde gümm diye bi kaza bi baktık kadın yerde araba çarpmış ayy yine şok üüzntü filan.misafirler gitti.bi kuzenim bende kaldı.yarın içinde plan yaptık.kuzenim nişanlısı kociş ben diğer kuzenim önce tekne gezintisi yapcaz sonra yüzcez akşam yemeğinden sonrada hadisenin konserine gidecez poyraz paşa ile annemide teyzemlere bırakıcam annem git eğlen azcık dio sağolsun.dün gecede bi umutla bikinilerimi denedim veeee sositososito oldular bana yaa kuzişlerim diyo hiç doğum yapmış kadına benzemion valla 49 kiloyum yaşasın bayanssulusmile
Hadi tekrar gözün aydın canım inşallah tiroitlerde de bişey çıkmaz.kızlarr ben geldimmm doktoru anlatacam saolsun mehtapcım aradı önce geçmişimi okusam dedim ama önce anlatayım kaan durmazsa yine kalacak:)
dğn çocuk nöroloğuna gittik bildiğiniz gibi. doktor kaanı muayene etti ve ellerinde titreme, huzursuzluk ve denge problemi biraz var dedi. ama mide problemindende olabilir dedi. tabii birde benim tiroit maceralarımı anlatınca mutlaka baktırın ondan da olabilir dedi. kafadan bir usg çektirdi. çok şükür usg temiz çıktı. nörolojik bir problem varsa beyincikle ilgili olabilir dedi. aslında emar en iyi görüntü verirmiş ama kaan küçük olduğu için anestezi vermek istemedi. onun yerine 15 gün sonra tekrar çağırdı bu arada biz tiroit tahlillerini yaptırcaz. hala bir sonuç çıkmazsa tomografi isterim dedi. usg biraz içimizi rahatlattı ama hala kesin birşey yok eğer oğlumda tiroit rahatsızlığı çıkarsa ilk gittiğim kadın doğumcuya gidip talilleri suratına çarpacam.
böyle işte çok ciddi bir problem görmedi doktor biraz rahatladık. ama belirsizlik sürüyor. bu titreme ve huzursuzluk da yoksayılamıyor. kendi doktorumuzda tatilden dönünce onunla da görüşcez bakalım.
bu arada dün akşam dayanamadım ve oğluma dondurma tattırdım. normalde aman içinde şeker var vermem diyodum ama oğlum öyle bakıyoduki ben yerken eşimde gazı verdi ver yesin dedi. parmakla biraz yedirdim bayıldı bayıldı:) ama gece beni hiç uyutmadı sürekli uykusunda ağlıyor yeni huyumuz napcağmı şaşırıyom uyancak diye yerinden de kaldıramıyom. pışpışlıyom ninni söylüyom emzik veriyom susturmaya çalışıyom.
anne sütünü sağıp zeytinyağı koyup vermeyi denesen ?aynen ya yapsında değiştirmekden hiç şikayetci olmicam hatda herdefasında büüyük bi zevkle yıkayacam totosunu((
,
biz daha ek gıdaya geçmedik başka ne yapabilirm acaba?
bi öneriniz var mı?
saolasın canım.Off deme evet beterin beteri vardır Allah korusun.hadi geçmiş olsun ,hayırlı olsun annesi.
[bu arada arkadaşlar bizim de sıkıntımız hiç bitmiyor hep kendime kızıyorum iyi bakamıyorum heralde diye ,çevremde herkesin bebeği sorunsuz büyüyor ya isyan değilde ne bileyim işte .yaklaşık 1,5 ay olacak bebeğim rotavirüsü ishaline yakalandı test pozitif çıktı.ilacı falan yok bunun dr sadece emzir dedi bolbol emziriyorum geceleride ama kaksı hala isha kıvamında rengi sarıya dönmüştü düzelme oluyordu ama bugün çok yaptı yine birde kakasında çok az kan pıhtısı vardı dr muzu aradım takip et öyle getir diyor ya sabır diyorum prof a götürüyorum daha ne yapayım sütlerim heba oluyor ben emziriyorum kızım kusuyor ,ishal oluyor anlayacağınız sıkıntım büyük offff demicem annem ohhh de derrr .
Teşekkürler refiş teyzoşumuz.Utkuda bol bol çiş yapar inş üstünede yapsın biraz:))))))))))kızlar geçmişe bakayım diye girdim ama utku durmuyo..
[
mehtapçım... gözünüz aydın tatlım.. kakacık gelmiş :)) bizde az az da olsa çiş oluyo şükür. ama eskisi gibi dolmuyo bezi.. ama sabahtan beri3 kez azda olsa yaptı çişini şu ana kadar.. demekki bu kadar çıkıyo yani yapicak bişiy yok :))
[vee teyzoşlar biz su içiyoruz... ama nasıl biberondan utkunun ağzına sıktırıyorum o da oyun gibi yutuyo:))) sabahtan beri 40 cc içti.. maşallak paşama...
şimdilik bu kadar.. utkukucakta.. geçmişte varsa başka bi olay atladığım kusuruma bakmasınlar.. vakit olduun-da bakıcam tam geçmişe... 5 sayfa fln sanırım biriken zaten...
Yaptırabilirsin banyo canım sakıncası yok sadece verem aşısında 3 gün yaptırılmıyor.bu arada kızlar ya bu asıdan sonra banyo yapabilirmi diye doktoruna sormayı unuttum hemşirede bişi demedi ne yapcam ...yoksa bu sıcakta üç gun bekliycem mi cok huzursuz olcak kuzum
Saolasın gülümmmmm.Tüm bebişler rahatlar inşallah.mehtapçım... gözün aydın tatlım..beklenen pok kokusuna kavuştunuz demek :)) inş. bi daha sıkıntı olmaz ...
kaka sorunu yasşayan diğer bebişlerde inş. rahatlar bi an önce.. anneleri de tabi...
şimdilik iyi akşmlarr...
Benim oğluşta sürekli anlattığın gibi canım.Faceyi filizciğim tarif etmiş:)kızlar iyi akşamlar..nisan annelerinden bebeği diş çıkaran var mı acaba? bizim bebiş çok huzursuz sürekli eli ağzında salyaları çok fazla parmağımı verince ısırıp duruyor.gündüzleri çok ağlıyor sürekli bağırıp çağırıyor.sıcaktan mı acaba ben bilemedim.sizin bebişlerden de böyle olan var mı acaba?
bir de facebookta sizi nerede bulacağım??
Yarasın canımmmm.iyi akşamlarr.. bende geldiiim :)) 1 nisandan bu yana,bu saatte hiçde alışık değil kk benim burda olmama ya neyse :) utku emdi uyudu şükür.. beşiğine bağladığım ipin ucunu verdim babasının eline mık dese salla ki iyice dalsın dediim ve kaçtım geldim :) aldım erik suyumu da.. gerçi utku beye kaynatmıştım sabah.. ama tabiki 100 cc erik mi kaynar :)) yaptım bi tencere buzz gibi olmuş dolapta içiyorum.. ohh sütolsun inşallahh :)))
ee siz nabersiniiz?
Yeğeniminde önce köpek dişleri çıkmıştı çok gülmüştük:))ne eda da nede utkuda kaka için fitil kullanmadım canımçok şükür :Saruboceq: ama yapar çok bekletmeden sanırım.. aşı konusunda da ben sadece verem aşısında 3 gün yıkanmamak lazım diye biliyorum.. diğerlerinde öyle bi durum yok... zaten ateş olursa ki allah korusun mecbur sokucaksın suyun altına... ama tabi seni yanlış yönlendirmek istemem.. ben yıkanmak sorun olmaz diye düşünüyorum..ve öyle olsa emin ol söylerlerdi..
bebeği diş çıkarmak üzere olan var kaydirigubbakcemile3 bizim bembeyaz olan yerler var damakta.. sonumuz har olsun inş..veeanlattığın durumların tıpatıp aynısı mevcut bizdede.. salya,parmak ısırma,emme,mızmızlık..v.s v.s ...
ohhh. suya iyice alıştı nisan hanım desene... sefası olsun.. ben korkumdan sadece bacaklarını soktum.. ne biliim enfeksiyon kapar fln dedim.. haa sokmadımda noooldu.. oğlan çiş yapmayıp beni deli etti kaydirigubbakcemile3... den,ize soksm kesin ona yorardım hee iyi ki sokmadım yine de :)) ama ne güzel işte alışmış suya.. üşütmesin aman tatlım dikkat et de... ya bizimde diş yerlerimiz bembeyaz ama gündüz de yazdım her zamanki gibi cevap yazan olmadı.. alttan çıkar ilk dişler benim bildiğim.. utkunun üst yandaki köpek dişleri kabardı yaa.. patladı patlıcak... komşuma göre normalmiş. onun kızlardan birinin de ilk o dişleri çıkmış.. ayy ne bilem yaa.. bu oğlan hep ilk leri yaşatıyo bana zaten sempatiksalakcinni
Fadimeciğim ben hiç adet olmadım daha.Sadece yoğun anne sütü verenler olmayabiliyor ama sen test alıp bir yap en iyisi canımcığım.slmlar refişşş bana bir akıl ver tecrübelisin arkadaşlar beni korku sardıki sormayın ya ben 1 ay önce ilk adetimi oldum 3 günmü ne sürdü ama hala adet olmadım şimdi 1 aydırda bebeğimde emmek istemiyorya ben hamile falan olmayayım çok korkuyorum inşallah öle deilimdir sizler doğumdan sonra adetlerinizi düzenlimi görüyorsunuz? valla akşamadan buyana bunu düşünüyorum kafama takıldı kaldı((
Ömer eymen ancak 1 ayda aldı 450 gram((filiz süütünü bir bardaga sağsana bacım üstünden biraz zaman geçince bak bakalm akşam sag sabah bak üzerindeki kaymak tabakasına valla benimki inin yağlı olduğuna inanıyorum ben çünkü yağlı süt bolda gaz yaparmış:) bizde yaptı fena.artı kiloda yapıyomuş dediğin gibi yarıyormuş.benim bebk emme şavaşımıza rağmen 17 günde 450 gr aldırabilmişimen son neoldu bilmiyorum.
Geçmiş olsun canım.iyi akşamlar kızlar....
yeni kalktımmmm:)))
geçmişi yarın okurum ancak..geri yatacammm.sanırım ben hasta oldum ya.üzerimde bi kırgınlık var.sürekli uyuyasım geliyor....
umarım geçici bişeydir.sinüzitimin de etkisi var galiba.
neyse herkese iyi geceler.öptüm bebişleri...opuyorumnanaktan
sempatiksalakcinnidelikafaduldenbu kiz bi alem ya tam komedi evde bedavaya cem yilmaz bak bak gul memeyi actim yaklasiyorum agzini bi karis ayiriyor hani anne kuslar yavrularina solucan getirirde kuslarin agzi bi karis acilir ya o hesap al dedim solcan geldiiiiiiiiiiiiiii:) gece karanlikta bile nasil ediyorsa sak diye yapisiyor memeye deli dumrul diye bosuna demiyorum sempatiksalakcinni
Ötle düşünmesin canım ablan Allahtan gelen o kendisimi yaptı sankikafamçokkarıştıiyi gecelerrrrrrr
anam ne kaynatmışınız öle
atlaya atlaya okudm tuğbayı merak etmiştm daha doğrusu kaanı şükür iyiymiş gözümüz aydın.......
ay bende adet olmadım ya kızlar karnım 6. ayımdaki halim gibi diyetisyene gtcem karar verdm
olmuyo böle her gören dalga geçiyo asıl dalga haftaya kadın doğum dr uma gtcem ve benimle iyi dalga geçecek
bugün misafirim vardı liseden dostlarım akşamda yeğenimin yanına gittik astımı tuttu kuzumun ya offffffff baya hastaydı moralim 0 oldu koşuyo oynuyo falan ama öksürük tıkanıklık ses kısıklığı baya var.içim gitti resmen canım ablamda çok üzgn göktuğdan 3 hafta büyük oğlununda kalbinde delik var diyoki bi sağlıklı çocuk doğuramadm
Gez eğlen canım ohh sefan olsun:lepi:herkese günaydınn ,biz bugün ada ya gideceğiz .çok yorgunluk oluyor ama ne yapalım mecburen babaannemiz orada yazlıkta bizde eşimin mesai çıkışı gidiyoruz pazar gece geri dönüyoruz .
benimde boyun fena 2 gündür çeviremiyorum malesef.günaydın kızlarrr...
herkes ve bebişleri iyidir umarım.
sabah uzun bi aradan sonra yine belim tutuk kalktım.
doğum yaradı diye düşünüyodum.çünkü doğumdan bu yana belimin tutukluluğu olmamıştı.
yeni yeni açıldı şimdi.
bu hastalık bırakmayacak beni yaaaa.
şu suna pekuysal ve ahmet mete ışıkaranın hastalığı var bende.ankilozan spondolit.berbat bişe ya...
Ohh ohhh maşallah hayriyeciğim süper olmuş kilon.:lepi:[kızlar günaydın dün akşam çok hareketli bi gece yaşadık.iki kuzenim ve nişanlısı bendeydiler.güya dışarı çıkacaktık ama poyraz efedi 8 de uyuyuverdi (istesem uyumaz) bizde yemek yedik balkonda çay keyfi yaptık 12 ye kadar.saat 10 da bi haber aldıkki bizim şirketin arabsı kaza yapmış içindede bizim eleman tabi.ay bi telaşlandıkki ödüm koptu benim bişey oldu çocuğa diye.neyseki çocukta bişi yok ama araba pert tabi.sonra o olayın şokunu üstümüzden atamazken evmizin önünde gümm diye bi kaza bi baktık kadın yerde araba çarpmış ayy yine şok üüzntü filan.misafirler gitti.bi kuzenim bende kaldı.yarın içinde plan yaptık.kuzenim nişanlısı kociş ben diğer kuzenim önce tekne gezintisi yapcaz sonra yüzcez akşam yemeğinden sonrada hadisenin konserine gidecez poyraz paşa ile annemide teyzemlere bırakıcam annem git eğlen azcık dio sağolsun.dün gecede bi umutla bikinilerimi denedim veeee sositososito oldular bana yaa kuzişlerim diyo hiç doğum yapmış kadına benzemion valla 49 kiloyum yaşasın bayanssulusmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?