2010 Nisan Anneleri

bu kiz bi alem ya tam komedi evde bedavaya cem yilmaz bak bak gul memeyi actim yaklasiyorum agzini bi karis ayiriyor hani anne kuslar yavrularina solucan getirirde kuslarin agzi bi karis acilir ya o hesap al dedim solcan geldiiiiiiiiiiiiiii:) gece karanlikta bile nasil ediyorsa sak diye yapisiyor memeye deli dumrul diye bosuna demiyorum sempatiksalakcinni

arkadaşım ben hiç adet oladım henüz ,sevinsemmi üzülsemmi bilmiyorum .umarım sende değilsindir .sıkıntı yapma valla bebelerin sıkıntısı yetiyor hayatı zehir ediyoruz
benim adetlerim düzenli değildi zeten her ay test yapardım inş.hamileyim diye .şimdi öyle bişey olursa benim koca yurtdışına kaçacakmış .2 tane düşük yaptım öncesinde hamileliğimin ilk dört ayı sefil gibiydik bulantı ve kusmalar komalık etti beni ve eşimi hep düşük tehlikesi hergece acil kapısı kıpırdamadı yok hissetmiyorum diye .neyse uzatmayayım çok şükür kucağımızda <:))

filizciğim benim kızımda aynı mavi gibi daha kafayı gögsüme dayadığı anda ağzını açıyor ben çıkarmadan :))hem benim kız kim kucağına alsa onu emmeye çalışıyor kadın erkek farketmiyor ona

keşke bende deniz kenarında tatilde olsaydımda telden yazıp yetişemeseydim:)

iskenderunda deniz kenarı değil mii?? benim bildiğim denize sıfır .ben denizlide gölet bile bulamıyorum yaaaa iki ay tatilim var ,koca yazlık var ama eşimin birgünlük bile izni yok koca bekliyorum bende (

vayy bende hamilelikte cile doldurdum diyordum hic konusmayayim ben o vakit:) benimde ilk aylar cok beterdi en sevdigim restoranin onunde hungur hungur aglamistim... bide benim goca histerik haftada 1 somon baligi yedirdi bana zorla civasiz ve okyanus baligi sadece ot yemis organik inek eti yedim haftada 2 gun .. her aksam masrapayla sut icirdi meyvesi yumurtasi o halde bunlari ttikindim zorla yani berbat bir 3 ay yasadim bulanti halsizlik +psisik koca:)

restoran mı ben arabayla gezerken balkonda yemek yiyen insanlara bakıyordum acaba ne yiyolar diye.ya ben anlatmayayım adamım anlatsın ben 5 kilo verdim adam 10 ve hala alamıyo şimdide eksikler bitmiyor .ben altıncı ayımda su süt ve yemek yemeye başlayabildim canım neyse geçti artık umarımm

ben geldim emzirip geldim bebeğimi filizzz seninki açıyomuş benimkide kapıyo ağzını hele uykudayken ağzıan sanki kilt vuruyor hanım zorla bi büzüyor ğzını açmak çok zor

iyi gecelerrrrrrr
anam ne kaynatmışınız öle
atlaya atlaya okudm tuğbayı merak etmiştm daha doğrusu kaanı şükür iyiymiş gözümüz aydın.......
ay bende adet olmadım ya kızlar karnım 6. ayımdaki halim gibi diyetisyene gtcem karar verdm
olmuyo böle her gören dalga geçiyo asıl dalga haftaya kadın doğum dr uma gtcem ve benimle iyi dalga geçecek
bugün misafirim vardı liseden dostlarım akşamda yeğenimin yanına gittik astımı tuttu kuzumun ya offffffff baya hastaydı moralim 0 oldu koşuyo oynuyo falan ama öksürük tıkanıklık ses kısıklığı baya var.içim gitti resmen canım ablamda çok üzgn göktuğdan 3 hafta büyük oğlununda kalbinde delik var diyoki bi sağlıklı çocuk doğuramadm

herkese günaydınn ,biz bugün ada ya gideceğiz .çok yorgunluk oluyor ama ne yapalım mecburen babaannemiz orada yazlıkta bizde eşimin mesai çıkışı gidiyoruz pazar gece geri dönüyoruz .
şimdiden herkese iyi hafta sonları diliyorum .

günaydın kızlarrr...
herkes ve bebişleri iyidir umarım.
sabah uzun bi aradan sonra yine belim tutuk kalktım.
doğum yaradı diye düşünüyodum.çünkü doğumdan bu yana belimin tutukluluğu olmamıştı.
yeni yeni açıldı şimdi.
bu hastalık bırakmayacak beni yaaaa.
şu suna pekuysal ve ahmet mete ışıkaranın hastalığı var bende.ankilozan spondolit.berbat bişe ya...

hayriyeeeeeeee face den mesajımı aldınmı face baksana canım mesaj attım sana

canım akşam face e girmedim hiç.bugünde 4 den sonra girebilirim anca 4 e kadar şirkette yasak.:)))kapalı yani face

ohh ne güzel değişiklik oklur yine de sizin için.umarım keyifli gecer canım.ii haftasonları size..

refiye utkuş dün 60 cc su içmiş maşallah tatklı kuzuya.yarasın..yakında bayıla bayıla içecek inşallah.benimkide öleydi başta

özge kuzey ateşlendimi gece?inşallah olmamıştır

fadime hamile değilsindir korkma canım.bendede emmeme problemi olmuştu.ben 3,5 ay üzerine adet olmuştum.dert etme.

filizz kocişini şok etme olayına bayıldım.benimkine yapsam kesin düşer bayılırdı..

kızlar günaydın dün akşam çok hareketli bi gece yaşadık.iki kuzenim ve nişanlısı bendeydiler.güya dışarı çıkacaktık ama poyraz efedi 8 de uyuyuverdi (istesem uyumaz) bizde yemek yedik balkonda çay keyfi yaptık 12 ye kadar.saat 10 da bi haber aldıkki bizim şirketin arabsı kaza yapmış içindede bizim eleman tabi.ay bi telaşlandıkki ödüm koptu benim bişey oldu çocuğa diye.neyseki çocukta bişi yok ama araba pert tabi.sonra o olayın şokunu üstümüzden atamazken evmizin önünde gümm diye bi kaza bi baktık kadın yerde araba çarpmış ayy yine şok üüzntü filan.misafirler gitti.bi kuzenim bende kaldı.yarın içinde plan yaptık.kuzenim nişanlısı kociş ben diğer kuzenim önce tekne gezintisi yapcaz sonra yüzcez akşam yemeğinden sonrada hadisenin konserine gidecez poyraz paşa ile annemide teyzemlere bırakıcam annem git eğlen azcık dio sağolsun.dün gecede bi umutla bikinilerimi denedim veeee sositososito oldular bana yaa kuzişlerim diyo hiç doğum yapmış kadına benzemion valla 49 kiloyum yaşasın bayanssulusmile

refiş bende mi versem ya meyve suyu.sadece yalatıyorum.

HERKESE selam oğluşumun aşısı yaptırdık.çok ağladı kuzum ya.içim acıdı.umarım ateşimiz olmaz.
geçmiş olsun canım.

jalecim mecbur klimal yerde oturuyoruz .anakucağı rahat oluyor---------du sıcaklardan önce.iş yaptığım yere götürüyordum.

yaşasın ömer eymen yaptııı kakasınııı:lepi:alkisalkisalkishihoyyythihoyyyt:sm_cool:
ohhhhhhh çok şükür.gözün aydın:)

inşallah serinlerde şu havalar rahatlarız ya.
burda s,nek yok .ama ben genede gece cibinlik örtüourm.
fesleğen olan yere sivrisinek gelmez derle burda .bi dene istersen.

ayyy özge ne güzel olur.kuzeyi tv de seyretmk.dene bence.

tuğbacım çok geçmiş olsun.bişeyi yok ya ama içinin rahat etmesi için yaptır testleri
ama annelik böle işte.için gidiyo bişe olavak diye.

Tugbacım çok geçmiş olsun bişey çıkmamasına sevindim...

bugunlerde benim kzıımda hıçkıra hıçkıra aglıyo uykusunda dayanamıyorum bende uyandırıyorum
sibelcim bişeyden mi korktu acaba*

geçmiş olsun canım.geçer inş. hemen.kuzum ya.

kızlarrr acil yardım banyo konusunda fikriniz..
biz daha olmadık.

bizde de aynı şeyler ama diş yerlei aynı duruyo...

Naberrrr millettt??? Ayyy biz sudan cikmiyoz cikinca agliyoz,havuz keyfi,deniz keyfi,kopuklu banyo derken nisan iyice su delisi olduuu giydirince coook kiziyooo
desene eve gelince işin zor:)

bol bol süt olsun refişcim.7yarasın utku paşaya.

çok güldüm filiz ya.
bend içiremiyorum.biberondan damladığını alıyo .

kıssssss fadimeeeeeeeee.aman dilsindir ya.ama test yap bence de .bi de onun merakını çekme.

offffffff çok gülüdm ya.harikasın filiz.

Allah gönlüne göre versin canımm.

ya bende mi yapsam kocişe böle bişe.onun da ödü kopar ha:)

fundaaaaaaa dur gitme ben sütümü kaçta sağayım se kaçta sağıyordun yani gögsünü boşaltıyordun
canım ben gece emziriyorum ya...2 sini emmediği zaman emmediği göğsümü sağıyorum.

:)))

çok geçmiş olsun fundacım ya.
niye öle düşünüyr ki ya.

iyi tatiller canım.

hayriye süpersin.iyi eğlenceler sana. canım.

ya bende denize girmeyi özledim ya.bu sene bi kere bile giremedim....senağlama

Günaydın güzel hatunlar;

Hadi tekrar gözün aydın canım inşallah tiroitlerde de bişey çıkmaz.

aynen ya yapsında değiştirmekden hiç şikayetci olmicam hatda herdefasında büüyük bi zevkle yıkayacam totosunu((
,
biz daha ek gıdaya geçmedik başka ne yapabilirm acaba?

bi öneriniz var mı?
anne sütünü sağıp zeytinyağı koyup vermeyi denesen ?

saolasın canım.Off deme evet beterin beteri vardır Allah korusun.

Teşekkürler refiş teyzoşumuz.Utkuda bol bol çiş yapar inş üstünede yapsın biraz:))))))))))

bu arada kızlar ya bu asıdan sonra banyo yapabilirmi diye doktoruna sormayı unuttum hemşirede bişi demedi ne yapcam ...yoksa bu sıcakta üç gun bekliycem mi cok huzursuz olcak kuzum
Yaptırabilirsin banyo canım sakıncası yok sadece verem aşısında 3 gün yaptırılmıyor.

Saolasın gülümmmmm.Tüm bebişler rahatlar inşallah.
Benim oğluşta sürekli anlattığın gibi canım.Faceyi filizciğim tarif etmiş:)

Yarasın canımmmm.

Yeğeniminde önce köpek dişleri çıkmıştı çok gülmüştük:))

Fadimeciğim ben hiç adet olmadım daha.Sadece yoğun anne sütü verenler olmayabiliyor ama sen test alıp bir yap en iyisi canımcığım.

Ömer eymen ancak 1 ayda aldı 450 gram((

Geçmiş olsun canım.

sempatiksalakcinnidelikafadulden
Ötle düşünmesin canım ablan Allahtan gelen o kendisimi yaptı sankikafamçokkarıştı

Gez eğlen canım ohh sefan olsun:lepi:

benimde boyun fena 2 gündür çeviremiyorum malesef.

Ohh ohhh maşallah hayriyeciğim süper olmuş kilon.:lepi:

saellar arkadaşalar valla test yapayımmı yapmayayı9m mı kararsız kaldım değilinmdir ya diye dşünüyorum düzensizlik oluyormuş ama işte aklımadad soru işareti teste cesaret edemiyorum açıkcası buarada hayriyecim face den atmıştım okursun ama bacım boşver bebeğin çekmesi gibi yok sabah sağdım ne çıktı biliyomusun 10cc ancak şok oldum eee benim bebeğim nasıl doyuyor ozaman anlamadım sonra emzirdim inatla sütüm geldi, nasıl uyarıldı makinayla yarım saatte ancak o çıktı( anlamadım.
mehtapcım valla napıcaz anlamadım bu emmeeye inat eden bebişlerle inş gelecek aya daha güzel kilo alır seninkide ben çok zorluyorum canım uyurken ne varsa 40 dk tek kolumun üzerinde kalıyorum yertki emsin diye birde süt olması için çok uğraşıyorum sabah sağdım 10 cc ancak çıktı şaka gibi ya
filizzzzz sağma sakın hüsrana uğrarsın sağdım şok oldum ama be inanamıyorum benim sütümün okadar olcagına öle olsa benim bebeğim çatlardı açlıktan şuanki kilosunada asla ulaşamazdı.
funda sağma işindende hevesim geçti emzircem zorla uyurken uaynıkken pışpışlaya pışpışlaya emmezse süt olmuyo bunu iyi anlamdım pompada biyere kadar fasa fiso gibi geldi

kızlar bu bir duyurudur:))) 15 ağustosta körfez/izmit de yurdagüllerde buluşmayı planlıyoruz. Malum bebişlerden çok fırsat bulup giremiyoz. Gelmek isteyen arkadaşlar bana veya yurdagüle özel mesaj ya da telefonla ulaşabilirlerse gelebilen herkesi aramızda görmek isteriz:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…