herkese slm merabalr.ben bu foruma yeni girdim ben de nisan annesiyim.bi oğlum var adı Doruk.bizim daha aşımıza var ama doruk dün ateşlendi doktora götürdüm boğazları kızarmış oğluşumun.antibiyotik verdi kullanıyoruz.bugün iyi ateşi yok ama mama yemiyo biberonla zaten emmiyo du mamayı da yemiyo.kaşık maması versem yiyio.napıcam ben ya mamayı yemicekmi artık kızlar ya.
boğazım çok kötü. yanıyooo ve öksürük var. boynum sürekli terliyooo bide rüzgar çarpıyoooo oğluşuma bulaşmasa bari...
merhaba canımherkese slm merabalr.ben bu foruma yeni girdim ben de nisan annesiyim.bi oğlum var adı Doruk.bizim daha aşımıza var ama doruk dün ateşlendi doktora götürdüm boğazları kızarmış oğluşumun.antibiyotik verdi kullanıyoruz.bugün iyi ateşi yok ama mama yemiyo biberonla zaten emmiyo du mamayı da yemiyo.kaşık maması versem yiyio.napıcam ben ya mamayı yemicekmi artık kızlar ya.
boğazım çok kötü. yanıyooo ve öksürük var. boynum sürekli terliyooo bide rüzgar çarpıyoooo oğluşuma bulaşmasa bari...
geçmiş olsun cnm
refiş utkunun ateşi olmaz inş. tatlım
iim jalecim sen nasılsın ahmetcim nasıl canım idilde bugun çok daha ii maaş. sadece bacağı şiş ve moroda gececek inş.
filizzzz
nasılsın canım?
bu arada bayıldım hoppalada ki derin mavi ye ne saf saf bakınıyordu öyle
selam jale iyim sen nasilsin oglan dusmus oyle yazmissin iyimi simdi biseyi yok degil mi bende cok tirsiyorum ya dusurmeden buyutebilirmiyim ki nereye kadar sakiniyosun ama iste duse kalaka buyuyolar bizde azsonra dr gidecegiz meraktan catlicam boy kilo ne alemde acaba en son 5 kg di 2 ay once 6bucuk olsa sukredicem artik 7 kg altinda bebek kalamdi niye bizim kiz boyle bucuruk anlamiyorum hic sut desen var daglara taslara akiyor artik fosur fosur uykusu super ama kiloya gelince fissssssssssssssss
Selam herkese nasilsiniz?ben pek ii degilim Nisanin 2gundur hic keyfi yok,gunduzleri uyumak istemiyor hep oyun oynasin istiyor,meme emmek istemiyor ama gecede ayrilmiyor hep bi mizmizlik durumu soz konusu.napicagimi sasirdim ya.
öyle deme benim kızda geçen ay 6 kg dı bu ay olsa olsa 6.5 olmuştur dr kibar kız olcak demişti az kilo alıyor diye züğürt tesellisi tabi sağlıkları yerinde olsunda varsın kiloları az olsun
Selam herkese nasilsiniz?ben pek ii degilim Nisanin 2gundur hic keyfi yok,gunduzleri uyumak istemiyor hep oyun oynasin istiyor,meme emmek istemiyor ama gecede ayrilmiyor hep bi mizmizlik durumu soz konusu.napicagimi sasirdim ya.
hoşgeldin cnm çok geçmiş olsun...annesi hasta oldukları zaman huyları değişiyo nasıl yemek istiyosa öle ver bence kaşıkla yiyosa kaşıkla vver..tekrar geçmiş olsun
benim kız daha yeni 6 kilogibi ya ama daha dün dört aylık oldu küçük mü kalmış yoksa geçen ay doktorada gitmedim yarın gidicem bakalım
bu arada hasta olan annişlere ve ateşlenen bebişlere çok geçmiş olsun
jalecim senin bebişte düşmüş Allah korumuş geçmiş olsun nasıl korkmuşundur bebişte korkmuştur canım yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?