2010 Nisan Anneleri

hoşgeldin cnm çok geçmiş olsun...annesi hasta oldukları zaman huyları değişiyo nasıl yemek istiyosa öle ver bence kaşıkla yiyosa kaşıkla vver..tekrar geçmiş olsun

boğazım çok kötü. yanıyooo ve öksürük var. boynum sürekli terliyooo bide rüzgar çarpıyoooo oğluşuma bulaşmasa bari...

merhaba canım
çok geçmiş olsun bebişine
şimdi hastaya canım ondan yemek istemiyordur büyük ihtimal inşallah iyileşir bir an önce

boğazım çok kötü. yanıyooo ve öksürük var. boynum sürekli terliyooo bide rüzgar çarpıyoooo oğluşuma bulaşmasa bari...

ayşegülcüm sana da geçmiş olsun canım inşallah geçmez yavruna

iim jalecim sen nasılsın ahmetcim nasıl canım idilde bugun çok daha ii maaş. sadece bacağı şiş ve mor oda gececek inş.

bende iyiyim çok şükür de canım Ahmet in öksürüğü devam ediyor hala bide bugün burnuda akmaya başladı genel durumu iyi keyfi de yerinde ama yine de dayanamıyorum ona
idile de geçmiş olsun canımya yavrum benim bi aşı oldu haline bak

filizzzz
nasılsın canım?
bu arada bayıldım hoppalada ki derin mavi ye ne saf saf bakınıyordu öyle

selam jale iyim sen nasilsin oglan dusmus oyle yazmissin iyimi simdi biseyi yok degil mi bende cok tirsiyorum ya dusurmeden buyutebilirmiyim ki nereye kadar sakiniyosun ama iste duse kalaka buyuyolar bizde azsonra dr gidecegiz meraktan catlicam boy kilo ne alemde acaba en son 5 kg di 2 ay once 6bucuk olsa sukredicem artik 7 kg altinda bebek kalamdi niye bizim kiz boyle bucuruk anlamiyorum hic sut desen var daglara taslara akiyor artik fosur fosur uykusu super ama kiloya gelince fissssssssssssssss

Selam herkese nasilsiniz?ben pek ii degilim Nisanin 2gundur hic keyfi yok,gunduzleri uyumak istemiyor hep oyun oynasin istiyor,meme emmek istemiyor ama gecede ayrilmiyor hep bi mizmizlik durumu soz konusu.napicagimi sasirdim ya.

öyle deme benim kızda geçen ay 6 kg dı bu ay olsa olsa 6.5 olmuştur dr kibar kız olcak demişti az kilo alıyor diye züğürt tesellisi tabi sağlıkları yerinde olsunda varsın kiloları az olsun

Selam herkese nasilsiniz?ben pek ii degilim Nisanin 2gundur hic keyfi yok,gunduzleri uyumak istemiyor hep oyun oynasin istiyor,meme emmek istemiyor ama gecede ayrilmiyor hep bi mizmizlik durumu soz konusu.napicagimi sasirdim ya.

slm rüzgar yağmur aynı benim kızım da öyle sıcaklara bağlıyorum ben uyuttum şimdi ama 5 dk da bir uyanıyo sallıyorum beşiğini ne yapayım gündüz uyumayınca bu sefer akşamları mızmızlanıyo bu akşam bide iftara davetliyiz nasıl olcak bilmiyorum

bu arada sen hala yazlıktamısın salı günü parkta buluşma var buralardaysan gel sende

öyle deme benim kızda geçen ay 6 kg dı bu ay olsa olsa 6.5 olmuştur dr kibar kız olcak demişti az kilo alıyor diye züğürt tesellisi tabi sağlıkları yerinde olsunda varsın kiloları az olsun

benim kız daha yeni 6 kilogibi ya ama daha dün dört aylık oldu küçük mü kalmış yoksa geçen ay doktorada gitmedim yarın gidicem bakalım
bu arada hasta olan annişlere ve ateşlenen bebişlere çok geçmiş olsun
jalecim senin bebişte düşmüş Allah korumuş geçmiş olsun nasıl korkmuşundur bebişte korkmuştur canım yaa

günleri günlerine uymuyor ya hasta olmasınlarda ne yapalım uğraşıcaz belki sıcaktan bunalıyordur yavrucuk

sanmıyorum küçük olduğuna sonuçta doktor az bulsaydı ek gıda ver derdi dimi normal sınırlarda sanırım kilolar

jalecim çok geçmiş olsun bu arada Allah birdaha göstermesin düşe kalka büyüyecekler ama insanın aklı başından çıkıyor bu durumlarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…