2010 Nisan Anneleri

bizede hero babyden ürün geldi...
çok sevindim valla denemediğim bir kahvaltı saati maması vardı bayıldı alırım bundan sonra artık....

bende iyiyim canım sorma hem kendi korktu hemde ben ama Allah korudu cidden düştüğü yer o kadar dar ki koltukla duvar arası
valla bana sorarsan maşallahı var maviş in hiç canını sıkma önemli olan sağlığı ve genel durumu onda da sıkıntı yok çok şükür
benimki de burdaki bebişlerinin çoğundan büyük biliyorsun ama kilosu 7.600 ki doğum kilosuda gayet iyiydi şimdide olsa olsa 8 olmuştur
selamlar herkese hayırlı cumalar
hayırlı cumalar canım
Selam herkese nasilsiniz?ben pek ii degilim Nisanin 2gundur hic keyfi yok,gunduzleri uyumak istemiyor hep oyun oynasin istiyor,meme emmek istemiyor ama gecede ayrilmiyor hep bi mizmizlik durumu soz konusu.napicagimi sasirdim ya.
canım havalardan olabilir bide dönem dönem değişiyor huyları 2 hafta kadar önce yusuf ta aynıydı

maşallah senin kibar kızına da :)
evet tatlım çok kötü bir andı ikimiz içinde ama çok şükür bi sıkıntımız yok hiç ağlamadığı kadar ağladı bitanem

jalecim çok geçmiş olsun bu arada Allah birdaha göstermesin düşe kalka büyüyecekler ama insanın aklı başından çıkıyor bu durumlarda
canım çok sağol dediğin gibi büyüyeceklerde onlar büyüyene kadar biz ne hale geliriz bilmem:)

kızlar hala canım çok sııkın sanırım benim stresim yüzünden zeynepte çok huysuz meme emmiyor mama yemiyor cıldırmak üzereyim.. meme ağzına değüer değmez çığlık atmaya başlıyo... emzik verip yarı uyurken emdirmeye başlıyorummmm umarım düzelirr.. buarada bende test yapıp korkuyla başında bekleyenler arasına katıldım çok şükür hamile değilimzemuszemus
jale canım geçmiş olsun ahmet yusufa o korkuyu çok ii bilirtim vicdan azabını allahım korusun eşim zeynebin üstüne oturmuştuda sabaha kadar başında beklemiştim...
filiz canım bizim kızda daha yeni 6.300 oldu oda ekbesine geçtikte öle bizimkiler kibar olacaklar

çok sevindim valla denemediğim bir kahvaltı saati maması vardı bayıldı alırım bundan sonra artık....

Ahmet Yusufta bayıldı ona özgecim
iyi geceler bisküviside çok güzel yatarken atıyorum 2-3 tane mamasının içine
tadına baktım çokta hafif

buketçim senin adına çok üzüldüm ama vardır bunda da bir hayır
geçen ay bende test yapmamak için zor tutmuştum kendimi 6 gün gecikmişti çünkü ama hamilelikten sonra olabiliyormuş
Ahmet Yusuf adına da teşekkür ediyorum teyzesi eşin içinde çok kötüdür Allah korumuş zeynebi de

jalee canımm yaa sorma eşim günlerce bembeyaz bi suratla gezdi korkudan geceleri uyuyamıyordu bile... ben daha edet olmadım oyüzden korkmuştum aşırı midem bulanıyodu allahtan değilmişim

boğazım çok kötü. yanıyooo ve öksürük var. boynum sürekli terliyooo bide rüzgar çarpıyoooo oğluşuma bulaşmasa bari...
çok geçmıs olsun öksuruk bulasıcı degılmıs
öyle deme benim kızda geçen ay 6 kg dı bu ay olsa olsa 6.5 olmuştur dr kibar kız olcak demişti az kilo alıyor diye züğürt tesellisi tabi sağlıkları yerinde olsunda varsın kiloları az olsun
benım obur karnı doymayan bennu amasrada 7 bucuktu ankaraya gelene kadar 300 gram zayıflamıs demekkı yuzme zayıflatıyo
afıyet olsun
hero baby yaz google uye ol banada geldı
özge nasıl geldi yaa banada gelsin

jalee canımm yaa sorma eşim günlerce bembeyaz bi suratla gezdi korkudan geceleri uyuyamıyordu bile... ben daha edet olmadım oyüzden korkmuştum aşırı midem bulanıyodu allahtan değilmişim

aman kızlar allah korktugunuza ugratmasın

kızlar ben evdeyken gırmıyonuz ben okken dolduruyonuz sayfaları
abımlere gıttıydım 1 aya yakındır görusemıyoduk

ayy yazık adamcağıza canımya
benim eşimde dün sinir etti beni oğlum annen bakamadı mı sana diyor
aman çok şükür canım benimde en büyük kabusum o . tabiki 2. bebeği istiyorum ama ilk önce oğlumun biraz büyümesi lazım

canım neden sorun ediosun sonuçta kızın sadece anne sütü alıyor şükretmelisin..geleceği için nekdar iyi..benim oğlum biliosun ki sadece mamayla besleniyor artık ve 4.ay kontrolünde 6,500 gramdı ..valla ben gayet memnunum kilosundan..sağlıklı da çok şükür.ayda 600 gram almış nasılsa..hadi bakalım ii haberlerini bekliyoruz..

ay canım gözünaydın bu kourkuyu hep yaşadık yaaa..halbuki kendimizi bilmiozmu bilioz korku işte..kocanında gözüaydın..:))

jaleee canım geçmiş olsun bu bebeişler pek hareketlendi.geçen bizde kılpayı atlattık valla. salıncağından geri geri itmiş kendini az daha kafa üstü çakılıyodu yere.öle korktumki.allahım koruyo meleklerini..

kızlar bugün çok yoğundum ne bişe okuyabildim ne cvp yazabildim yaa.yanımdaki arkadar doğum iznine ayrıldı.bi başıma kaldım öle de yoğunuz ki..neyse şimdi çıkıp oğlumu alıcam ordan eve geçip soframı kuracam pilavım eksik onu yapacam.19,30 burda iftar.maraton başlıo umarım yetişirim herkezi öpüorum ii akşamlar..

kuzey anneannesi ile banyo keyfi yaptı yoruldu şimdide emerken uyuya kaldı...
bundan sonra küveti doldurayım oğlumuda alayım cıbıl cıbıl oynasın suda yorulsun iycene valla iyi fikirmiş
uda coştu resmen ben hemen duş yapıp alıyordum,ama böle su dolu küvetde baya keyiflendi

bu arada acayip bi kitaba basladım beyin gucu ile ilgili....
kitap baya eski 2007 yılında basılmış kesin duymuşunuzdur secret diye...
bakalım kiabın sonunda zengün olabilcem mi....

kizlar simdi geldim kizi emzirdim kocayi yollayim doncem bide verilen olculeri kg ve cm cevirmem lazim pound libre inc gibi seyler soyledi bi kagida yazdirdim boyunu posunu googlden cevirmem lazim hadi doneceeemmm simdi muck

laelaelaelaelaehihoyyytolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileŞeniz:enbuyukkk:a.s.:icecream::lepi:aklinialirimsmile:2:kaydirigubbakcemile3zemuszemusbayanssulusmilelmaz:guclubacismileguclubacismile:sinifsinif: jalecım kendını almısın ordan oglusunu koymusun bende bennunun yenı resımlerını denedım olmamıstı bıda deneyım
sabah yıkadım aksam ustu bıda yıkadım bennuyu su ıyı oluyo bebeklere
kizlar simdi geldim kizi emzirdim kocayi yollayim doncem bide verilen olculeri kg ve cm cevirmem lazim pound libre inc gibi seyler soyledi bi kagida yazdirdim boyunu posunu googlden cevirmem lazim hadi doneceeemmm simdi muck

hadı cabuk ol merak edıyoruzzzzz

nihayet zaman bulup girebildim bide asidan sonra fosur fosur uyuyor bebeler deniyor gayette uyumadi yani neyse simdi uykuya dalabildi eveeeettt gelelim 2 ayda bir 10dk suren dr randevuzmuza eheheh:) yine husran benim iicn bu kiloyla kafayim bozdum resmen .. en son 16 haziranda gitmistik 5 kg di bu ayda 16 agustosataydi randevumuz ama iskolik koca p. tesi isim var deyince bugun sabahtan dustuk yollara sizler mahallenizde 100 metre otedeki saglik ocagina giderken biz otobandan 1 saat mesafedeki bir hastaneye gidiyoruz 10dk lik bi randevu icin medeniyetin gobeginde dustugumuz duruma bak :) neyse uzatmayayim 2 ayda 5 kilodan 6.5 kg cikabilmis garibim ancak ayda 750 ser mi artik gecen aya 1 kg bu ay 500 mu nedir ne degildir onu bilmiyorum sonuc 2 ayda hatta 2 aydan 3 gun de eksin (bakiniz bu nokta onemli ben ona 3 gunde 100gr aldirirdim dermisisismm eheheheheh:) 1500gr almis boyuna gelince salak hemsire cocugun ayagini germeden olcuyor nasil is ya bu anlamadim cocuk ayagini bukmus oyle olcum yapiyor az asagi dogru gersene be kadin :) neyse boy 61 cm hersey mukemmel dedi doktor anne sutune devam kesinlikle mama vermeyecekmisim olculeri tam standart olmasi gerektigi ayda olmasi gerektigi kadarmis bi istatistik cizlegesi var orada gosterdi etti filan falan kafa cevreside 42 cm neyse sonra ben tabi atladim hemen su vereyimmi diye adam yok su verme gerek yok hic bisey verme su da dahil dedi bizim cok bilmis goca siritiyor ordan kis kis guluyor bak ben sana demedimi filan diyor sonra dedim seftaliydi nebileyim yogurttu filan biraz biraz baslasak yok dedi vermeyeceksin hic bisey 5 ay bittikten sonra hatta 6 ayin sonunda verecekmisim cusssssssss goca yine siritiyor kiskis bak noldun mort oldun diyor sen uyma bu kk ya karpuzdu peynirdi bos isler filan diyor ayyy sinir oldum sozlesmisler sanki.. neyse 2 de asi oldu bebis ne asisi hic bilmiyorum valla 2 bacaktan , dedik banyo yaptiralimmi gayet tabi bi sakincasi yok dedi atesi cikarmi dedik niye ciksin ki diyor icimden dedim yavrum sen diplomayi nerden aldin be ya:)

neyse hatunlar iste boyle ya bizim bebede bi gariplik var geriden gelio ya sizinkiler ilerden gidiyor 8000gr lar duydukca bunalima giriyorum benim bebe gottik kaldi diye ihihhiihihihiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…