sanmıyorum küçük olduğuna sonuçta doktor az bulsaydı ek gıda ver derdi dimi normal sınırlarda sanırım kilolar
bende iyiyim canım sorma hem kendi korktu hemde ben ama Allah korudu cidden düştüğü yer o kadar dar ki koltukla duvar arasıselam jale iyim sen nasilsin oglan dusmus oyle yazmissin iyimi simdi biseyi yok degil mi bende cok tirsiyorum ya dusurmeden buyutebilirmiyim ki nereye kadar sakiniyosun ama iste duse kalaka buyuyolar bizde azsonra dr gidecegiz meraktan catlicam boy kilo ne alemde acaba en son 5 kg di 2 ay once 6bucuk olsa sukredicem artik 7 kg altinda bebek kalamdi niye bizim kiz boyle bucuruk anlamiyorum hic sut desen var daglara taslara akiyor artik fosur fosur uykusu super ama kiloya gelince fissssssssssssssss
hayırlı cumalar canımselamlar herkese hayırlı cumalar
canım havalardan olabilir bide dönem dönem değişiyor huyları 2 hafta kadar önce yusuf ta aynıydıSelam herkese nasilsiniz?ben pek ii degilim Nisanin 2gundur hic keyfi yok,gunduzleri uyumak istemiyor hep oyun oynasin istiyor,meme emmek istemiyor ama gecede ayrilmiyor hep bi mizmizlik durumu soz konusu.napicagimi sasirdim ya.
maşallah senin kibar kızına da :)benim kız daha yeni 6 kilogibi ya ama daha dün dört aylık oldu küçük mü kalmış yoksa geçen ay doktorada gitmedim yarın gidicem bakalım
bu arada hasta olan annişlere ve ateşlenen bebişlere çok geçmiş olsun
jalecim senin bebişte düşmüş Allah korumuş geçmiş olsun nasıl korkmuşundur bebişte korkmuştur canım yaa
canım çok sağol dediğin gibi büyüyeceklerde onlar büyüyene kadar biz ne hale geliriz bilmem:)jalecim çok geçmiş olsun bu arada Allah birdaha göstermesin düşe kalka büyüyecekler ama insanın aklı başından çıkıyor bu durumlarda
bizede hero babyden ürün geldi...
çok sevindim valla denemediğim bir kahvaltı saati maması vardı bayıldı alırım bundan sonra artık....
bizede hero babyden ürün geldi...
çok sevindim valla denemediğim bir kahvaltı saati maması vardı bayıldı alırım bundan sonra artık....
kızlar hala canım çok sııkın sanırım benim stresim yüzünden zeynepte çok huysuz meme emmiyor mama yemiyor cıldırmak üzereyim.. meme ağzına değüer değmez çığlık atmaya başlıyo... emzik verip yarı uyurken emdirmeye başlıyorummmm umarım düzelirr.. buarada bende test yapıp korkuyla başında bekleyenler arasına katıldım çok şükür hamile değilimzemuszemus
jale canım geçmiş olsun ahmet yusufa o korkuyu çok ii bilirtim vicdan azabını allahım korusun eşim zeynebin üstüne oturmuştuda sabaha kadar başında beklemiştim...
filiz canım bizim kızda daha yeni 6.300 oldu oda ekbesine geçtikte öle bizimkiler kibar olacaklar
çok geçmıs olsun öksuruk bulasıcı degılmısboğazım çok kötü. yanıyooo ve öksürük var. boynum sürekli terliyooo bide rüzgar çarpıyoooo oğluşuma bulaşmasa bari...
benım obur karnı doymayan bennu amasrada 7 bucuktu ankaraya gelene kadar 300 gram zayıflamıs demekkı yuzme zayıflatıyoöyle deme benim kızda geçen ay 6 kg dı bu ay olsa olsa 6.5 olmuştur dr kibar kız olcak demişti az kilo alıyor diye züğürt tesellisi tabi sağlıkları yerinde olsunda varsın kiloları az olsun
afıyet olsunbizede hero babyden ürün geldi...
özge nasıl geldi yaa banada gelsin
jalee canımm yaa sorma eşim günlerce bembeyaz bi suratla gezdi korkudan geceleri uyuyamıyordu bile... ben daha edet olmadım oyüzden korkmuştum aşırı midem bulanıyodu allahtan değilmişim
jalee canımm yaa sorma eşim günlerce bembeyaz bi suratla gezdi korkudan geceleri uyuyamıyordu bile... ben daha edet olmadım oyüzden korkmuştum aşırı midem bulanıyodu allahtan değilmişim
selam jale iyim sen nasilsin oglan dusmus oyle yazmissin iyimi simdi biseyi yok degil mi bende cok tirsiyorum ya dusurmeden buyutebilirmiyim ki nereye kadar sakiniyosun ama iste duse kalaka buyuyolar bizde azsonra dr gidecegiz meraktan catlicam boy kilo ne alemde acaba en son 5 kg di 2 ay once 6bucuk olsa sukredicem artik 7 kg altinda bebek kalamdi niye bizim kiz boyle bucuruk anlamiyorum hic sut desen var daglara taslara akiyor artik fosur fosur uykusu super ama kiloya gelince fissssssssssssssss
meraba herkese
jalecım kendını almısın ordan oglusunu koymusun bende bennunun yenı resımlerını denedım olmamıstı bıda deneyımayy yazık adamcağıza canımya
benim eşimde dün sinir etti beni oğlum annen bakamadı mı sana diyor
aman çok şükür canım benimde en büyük kabusum o . tabiki 2. bebeği istiyorum ama ilk önce oğlumun biraz büyümesi lazım
sabah yıkadım aksam ustu bıda yıkadım bennuyu su ıyı oluyo bebeklerekuzey anneannesi ile banyo keyfi yaptı yoruldu şimdide emerken uyuya kaldı...
bundan sonra küveti doldurayım oğlumuda alayım cıbıl cıbıl oynasın suda yorulsun iycene valla iyi fikirmiş
uda coştu resmen ben hemen duş yapıp alıyordum,ama böle su dolu küvetde baya keyiflendi
kizlar simdi geldim kizi emzirdim kocayi yollayim doncem bide verilen olculeri kg ve cm cevirmem lazim pound libre inc gibi seyler soyledi bi kagida yazdirdim boyunu posunu googlden cevirmem lazim hadi doneceeemmm simdi muck
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?