Selam herkese nasilsiniz?ben pek ii degilim Nisanin 2gundur hic keyfi yok,gunduzleri uyumak istemiyor hep oyun oynasin istiyor,meme emmek istemiyor ama gecede ayrilmiyor hep bi mizmizlik durumu soz konusu.napicagimi sasirdim ya.
filizzzz en azından seninki kız ayol. benim oğluşuma ne bahane bulcaz o da geçen ayın 15 inde 5800 dü hadi almış olsun taş çatlasa 1kg. alsın. nerde 7,5- 8 ler... millet hava mı basıyooo ne bu bebelere yav :) nereden basılıyosa bende basam yav... sosyeteye rezil olacazzz...
biliyorum canım senin ne yaşadığını ama işte ne yapcan öyle oluyor genelde hımm yemek yapamadık size geliyoruz diyolar yani ahh aha bu görümceler yokmu nasıldırlar bilirim neyse işte hep kocalarımız için katlanıyoruz ama tabii biyere kadar allah sabır versin bizlerehacercm ben çok severm misFİR HELE RAMAZANDA SOFRA KURUP BOL MİSAFİR AĞIRLAMAYA BAYILIRIM GÖRÜMCEMLER BİRAZ EMRİVAKİ YAPAR GİBİ OLDULAR.......BENİM ÇOCUĞUM VAR KENDİMİZE BİLE ZOR SOFRA KURUYORUM BAZEN KAYINVALİDEM KÖYDE KAYINPEDER VE GÖRÜMCEM BURDA GÖRÜMCEM ANCAK İFTARA YETİŞİYO YEMEK YAPANLARIDA YOK YANİ
hoşgeldn allah analı babalı büyütsün geçmiş olsun nasıl yerse öyle ver işte hastalıktan huy değiştiriyorlar iştahıda yoktur şimdi onun ondan da yemez bi kaç güne düzelir inşallahherkese slm merabalr.ben bu foruma yeni girdim ben de nisan annesiyim.bi oğlum var adı Doruk.bizim daha aşımıza var ama doruk dün ateşlendi doktora götürdüm boğazları kızarmış oğluşumun.antibiyotik verdi kullanıyoruz.bugün iyi ateşi yok ama mama yemiyo biberonla zaten emmiyo du mamayı da yemiyo.kaşık maması versem yiyio.napıcam ben ya mamayı yemicekmi artık kızlar ya.
geçmiş olsun ayşegülcüm ayy dikkat et bebişe bulaşmasın ıhlamur falan iç ii gelir inşallahboğazım çok kötü. yanıyooo ve öksürük var. boynum sürekli terliyooo bide rüzgar çarpıyoooo oğluşuma bulaşmasa bari...
kız çocukları biraz küçük olur normaldir sanırım sütün yağlı değil ondan kilo yapmıyor olsun canım yaa sağlıklı olsunda önemli olan o varsın zayıf olsun ama bence gayet normal gidiyor fotolarına bakınca işteselam jale iyim sen nasilsin oglan dusmus oyle yazmissin iyimi simdi biseyi yok degil mi bende cok tirsiyorum ya dusurmeden buyutebilirmiyim ki nereye kadar sakiniyosun ama iste duse kalaka buyuyolar bizde azsonra dr gidecegiz meraktan catlicam boy kilo ne alemde acaba en son 5 kg di 2 ay once 6bucuk olsa sukredicem artik 7 kg altinda bebek kalamdi niye bizim kiz boyle bucuruk anlamiyorum hic sut desen var daglara taslara akiyor artik fosur fosur uykusu super ama kiloya gelince fissssssssssssssss
demekki bu aylarda böyle oluyor benim oğlumda öyle sabahtan bu yana hiç durmadı yaa hep mızmızlık dediğin gibi huy değiştiriyorlar sende oyun oyna ne yapalım artık yorulana kadar ben oynuyor sonrada uyuyor valla baya bi zamanSelam herkese nasilsiniz?ben pek ii degilim Nisanin 2gundur hic keyfi yok,gunduzleri uyumak istemiyor hep oyun oynasin istiyor,meme emmek istemiyor ama gecede ayrilmiyor hep bi mizmizlik durumu soz konusu.napicagimi sasirdim ya.
ohh çok şükür geld, sonunda ben koca yusufa yaptım o bile çok sevdi ama ben yusufa sütle yaptım biraz kıskandı ikinizin dedim ozaman yap dedi bende yaptım çok sevdi yasin için erken dedim anne sütü alıyor yaa onu bırakır diye korkuyorumbizede hero babyden ürün geldi...
çok sevindim valla denemediğim bir kahvaltı saati maması vardı bayıldı alırım bundan sonra artık....
inşallah düzelir canım sen stres yaptın yaa oondan etkilenmiştir kandırıyon yanı kızcağızı emzikten sona meme falan en iisi yoksa aç kalacakkızlar hala canım çok sııkın sanırım benim stresim yüzünden zeynepte çok huysuz meme emmiyor mama yemiyor cıldırmak üzereyim.. meme ağzına değüer değmez çığlık atmaya başlıyo... emzik verip yarı uyurken emdirmeye başlıyorummmm umarım düzelirr.. buarada bende test yapıp korkuyla başında bekleyenler arasına katıldım çok şükür hamile değilimzemuszemus
jale canım geçmiş olsun ahmet yusufa o korkuyu çok ii bilirtim vicdan azabını allahım korusun eşim zeynebin üstüne oturmuştuda sabaha kadar başında beklemiştim...
filiz canım bizim kızda daha yeni 6.300 oldu oda ekbesine geçtikte öle bizimkiler kibar olacaklar
ölçüleri ii işte ama canım 8000gr olanlar doğdukladrında 4 kilo 4 kiloyu bile geçenler var doğum kilosu ile de bağlantılı kilo alımı sen gocadan gizli tep ağzına hehehe şişsin biraz çocuk kız su neden verme demişki benim oğlum ağlıyor meme emmiyor bazen su veriyom rahatlıyor da meme emiyor ama öle çok değil günde 2 yemek kaşığını geçmiyor yanii bi ara şeftali ezdim muz falan verdim yoğurt işte benim kocada kızdı daha 4 aylık bile olmamış sen ne veriyon dedi yusuf 6 ay bitti sonra ek gıdalara başladın dedi yanii erken davranmışım şimdi vermiyom sadece emziğini batırıyon vermek istediğim şeye ama yavrucumda verdiğimde şapır şapır yiyor yaa ayynihayet zaman bulup girebildim bide asidan sonra fosur fosur uyuyor bebeler deniyor gayette uyumadi yani neyse simdi uykuya dalabildi eveeeettt gelelim 2 ayda bir 10dk suren dr randevuzmuza eheheh:) yine husran benim iicn bu kiloyla kafayim bozdum resmen .. en son 16 haziranda gitmistik 5 kg di bu ayda 16 agustosataydi randevumuz ama iskolik koca p. tesi isim var deyince bugun sabahtan dustuk yollara sizler mahallenizde 100 metre otedeki saglik ocagina giderken biz otobandan 1 saat mesafedeki bir hastaneye gidiyoruz 10dk lik bi randevu icin medeniyetin gobeginde dustugumuz duruma bak :) neyse uzatmayayim 2 ayda 5 kilodan 6.5 kg cikabilmis garibim ancak ayda 750 ser mi artik gecen aya 1 kg bu ay 500 mu nedir ne degildir onu bilmiyorum sonuc 2 ayda hatta 2 aydan 3 gun de eksin (bakiniz bu nokta onemli ben ona 3 gunde 100gr aldirirdim dermisisismm eheheheheh:) 1500gr almis boyuna gelince salak hemsire cocugun ayagini germeden olcuyor nasil is ya bu anlamadim cocuk ayagini bukmus oyle olcum yapiyor az asagi dogru gersene be kadin :) neyse boy 61 cmhersey mukemmel dedi doktor anne sutune devam kesinlikle mama vermeyecekmisim olculeri tam standart olmasi gerektigi ayda olmasi gerektigi kadarmis bi istatistik cizlegesi var orada gosterdi etti filan falan kafa cevreside 42 cm neyse sonra ben tabi atladim hemen su vereyimmi diye adam yok su verme gerek yok hic bisey verme su da dahil dedi bizim cok bilmis goca siritiyor ordan kis kis guluyor bak ben sana demedimi filan diyor sonra dedim seftaliydi nebileyim yogurttu filan biraz biraz baslasak yok dedi vermeyeceksin hic bisey 5 ay bittikten sonra hatta 6 ayin sonunda verecekmisim cusssssssss goca yine siritiyor kiskis bak noldun mort oldun diyor sen uyma bu kk ya karpuzdu peynirdi bos isler filan diyor ayyy sinir oldum sozlesmisler sanki.. neyse 2 de asi oldu bebis ne asisi hic bilmiyorum valla 2 bacaktan , dedik banyo yaptiralimmi gayet tabi bi sakincasi yok dedi atesi cikarmi dedik niye ciksin ki diyor icimden dedim yavrum sen diplomayi nerden aldin be ya:)
neyse hatunlar iste boyle ya bizim bebede bi gariplik var geriden gelio ya sizinkiler ilerden gidiyor 8000gr lar duydukca bunalima giriyorum benim bebe gottik kaldi diye ihihhiihihihiii
iyi akşamalr kızlar.
bugün kontrolümüz vardı.
defne 8.200 gr olmuş.boyu da 67 cm.doktor ailenizde iri var mı diye sordu.
görümcelerim boyu 1.75 .eşim de 1.86
anasına çekmediiiiiiiii kuzummmm:)
birde 10 gündür sürekli yeşil kaka yapıyordu.bu sabah da kakasında kan gördüm.çok korktum ya.
amip olmuş yavrum.
ama çok şiddetli değilmiş.şurup bi de başka bii laç verdi.
banyo suyundan geçmiştir dedi.
şuan şebeke suyunda varmış çünkü.
o kadar dikkat ediyorum .kendim bile hazır su içiorum sütümden mikrop geçer diye.
inşallah tekrarlamaz bir daha.
amip çok kötü bişeyy.kardeşimden biliyorum.onda sürekli tekrarlar eğer mikrop kaparsa.şiddetli olsa yavrum hiç durmazdı karın ağrısından.
çok yoruldum bugün.
hepinize iyi geceler.
nihayet zaman bulup girebildim bide asidan sonra fosur fosur uyuyor bebeler deniyor gayette uyumadi yani neyse simdi uykuya dalabildi eveeeettt gelelim 2 ayda bir 10dk suren dr randevuzmuza eheheh:) yine husran benim iicn bu kiloyla kafayim bozdum resmen .. en son 16 haziranda gitmistik 5 kg di bu ayda 16 agustosataydi randevumuz ama iskolik koca p. tesi isim var deyince bugun sabahtan dustuk yollara sizler mahallenizde 100 metre otedeki saglik ocagina giderken biz otobandan 1 saat mesafedeki bir hastaneye gidiyoruz 10dk lik bi randevu icin medeniyetin gobeginde dustugumuz duruma bak :) neyse uzatmayayim 2 ayda 5 kilodan 6.5 kg cikabilmis garibim ancak ayda 750 ser mi artik gecen aya 1 kg bu ay 500 mu nedir ne degildir onu bilmiyorum sonuc 2 ayda hatta 2 aydan 3 gun de eksin (bakiniz bu nokta onemli ben ona 3 gunde 100gr aldirirdim dermisisismm eheheheheh:) 1500gr almis boyuna gelince salak hemsire cocugun ayagini germeden olcuyor nasil is ya bu anlamadim cocuk ayagini bukmus oyle olcum yapiyor az asagi dogru gersene be kadin :) neyse boy 61 cmhersey mukemmel dedi doktor anne sutune devam kesinlikle mama vermeyecekmisim olculeri tam standart olmasi gerektigi ayda olmasi gerektigi kadarmis bi istatistik cizlegesi var orada gosterdi etti filan falan kafa cevreside 42 cm neyse sonra ben tabi atladim hemen su vereyimmi diye adam yok su verme gerek yok hic bisey verme su da dahil dedi bizim cok bilmis goca siritiyor ordan kis kis guluyor bak ben sana demedimi filan diyor sonra dedim seftaliydi nebileyim yogurttu filan biraz biraz baslasak yok dedi vermeyeceksin hic bisey 5 ay bittikten sonra hatta 6 ayin sonunda verecekmisim cusssssssss goca yine siritiyor kiskis bak noldun mort oldun diyor sen uyma bu kk ya karpuzdu peynirdi bos isler filan diyor ayyy sinir oldum sozlesmisler sanki.. neyse 2 de asi oldu bebis ne asisi hic bilmiyorum valla 2 bacaktan , dedik banyo yaptiralimmi gayet tabi bi sakincasi yok dedi atesi cikarmi dedik niye ciksin ki diyor icimden dedim yavrum sen diplomayi nerden aldin be ya:)
neyse hatunlar iste boyle ya bizim bebede bi gariplik var geriden gelio ya sizinkiler ilerden gidiyor 8000gr lar duydukca bunalima giriyorum benim bebe gottik kaldi diye ihihhiihihihiii
Maaşallah derin maviye filizcim çokta takma ne güzel çıtı pıtı bi kızın olcak sağlığı yerindeyse hiç önmli değil gerisi ateş konusuna gelince valla bizimki 39 a kadar çıktı neler çekti yavrum iki gün boyunca yandı tutuştu resmenhee bu arada benim kızım bir ay boyunca gram almadı gecen ayda 7200dü bu ayda öle bakalım 15 gün sonra tekrar gidicez tarttırmaya ama aç kalsa ağlar zaten sütümde var bende anlamadım gitti
fundacım defneye önce koca bir maaşallah sonrada geçmiş olsun canım
ay çok geçmıs olsun ınsallah çabuk atlatırsıniyi akşamalr kızlar.
bugün kontrolümüz vardı.
defne 8.200 gr olmuş.boyu da 67 cm.doktor ailenizde iri var mı diye sordu.
görümcelerim boyu 1.75 .eşim de 1.86
anasına çekmediiiiiiiii kuzummmm:)
birde 10 gündür sürekli yeşil kaka yapıyordu.bu sabah da kakasında kan gördüm.çok korktum ya.
amip olmuş yavrum.
ama çok şiddetli değilmiş.şurup bi de başka bii laç verdi.
banyo suyundan geçmiştir dedi.
şuan şebeke suyunda varmış çünkü.
o kadar dikkat ediyorum .kendim bile hazır su içiorum sütümden mikrop geçer diye.
inşallah tekrarlamaz bir daha.
amip çok kötü bişeyy.kardeşimden biliyorum.onda sürekli tekrarlar eğer mikrop kaparsa.şiddetli olsa yavrum hiç durmazdı karın ağrısından.
çok yoruldum bugün.
hepinize iyi geceler.
bebekten bebege degısır benım ılk oglum 5 bucuk aylıkkken 10 kıloydu ayakları ellerı şiş şişti hergören ne yedırıyon obez olcak dıyodu bennuda elller ayaklar zayıf hıç kılolu degıl yalnız oglum 8 ay sadece annne sutu aldı baska bısey veremıyodum sutum bosuna akıyodu 3 100 dod-gmustu sen takma kafana sutunle doyuyodur ama yaglı degıldır kılo yapmıyodurya sorma aysegul bende buraya takilali beri bunalimdayim 7000 8000 ler konusuluyor ya nasil is bizimkiler pigme gibi kaldi seninki yine benim kizdan guccuk hemide dogum kilosu dusuk sen yine iyi sisirmissin :)) bu ayin sonunda dogum kilosunun tam iki kati olmaliymis normal bi bebek hemsire ole dedi yani bu ay 300 gram bile alsa normal bebek sinifina girebiliyomus ona da sukur :)))))):içelim:
yurdagulcum okudum dun idil ateslenmis cevap yazamadim aklimdaydin az once de face de gordum ama kiz simdi konustirmaz diye bi selam bile veremedim nitekim uyandi su anda huysuz huysuz hic anlatamam hani asi olunca yatiyodu bunlar aksmaa kadar uykusuzluktan saga sola saldiriyor artik neyse canim yazicam sana yine idilimize iyi bakasin ha optm gecmis olsun tekar
herkese slm merabalr.ben bu foruma yeni girdim ben de nisan annesiyim.bi oğlum var adı Doruk.bizim daha aşımıza var ama doruk dün ateşlendi doktora götürdüm boğazları kızarmış oğluşumun.antibiyotik verdi kullanıyoruz.bugün iyi ateşi yok ama mama yemiyo biberonla zaten emmiyo du mamayı da yemiyo.kaşık maması versem yiyio.napıcam ben ya mamayı yemicekmi artık kızlar ya.
fılız merhaba napıyosun
kiz uyandi ben kacar...............
ya sorma aysegul bende buraya takilali beri bunalimdayim 7000 8000 ler konusuluyor ya nasil is bizimkiler pigme gibi kaldi seninki yine benim kizdan guccuk hemide dogum kilosu dusuk sen yine iyi sisirmissin :)) bu ayin sonunda dogum kilosunun tam iki kati olmaliymis normal bi bebek hemsire ole dedi yani bu ay 300 gram bile alsa normal bebek sinifina girebiliyomus ona da sukur :)))))):içelim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?