2010 Nisan Anneleri

selam kızlar..
bugün aşımızı olduk...
ve kızım çok huysuzdu ağladı ara ara.aşı yeri ağladı galiba.
calpol verdim.ateşi yok ama önlem macıyla verdim.
geçmişe şimdilik bakamayacağım.mutfak feci dağınık.,herkes ve bebişler iyidir inşallah.
öpüyorum hepinz ve bebişleri..

benimde bebeğim aşı olmuştu dün korktuğum başıma geldi ateşlendi gece çok korktum ilk defa ateş oluyor bizde.hemen banyoya sokup ılık bir duş aldırdım fitil attım koltuk altlarına ıslak bez koydum anca indirebildik.sabaha kadar uyumadık nerdeyse eşimle nöbet tutttuk .ne kadar zormuş ya çocuğunun olması ellerim titredi ateşini düşürmeye çalışırken.allah hepimizin bebeklerini korusun.keşke hiç hasta olmasalar ne kadar mmutlu olur insan.bu arada benimde bebeğim uykusu geldiğinde baş parmağını emiyor.

iyi akşamlar kızlarr.. biz iftar edeli daha 1,5 saat oldu yani sofradan kalkalı yarım saat falan :) keyifle tadını çıkara çıkara yiyoruz.. hadi ben oruç tutamıyorum emzirdiğim için de kocam oruçlu diye önem gösteriyoruz yine de iftara.. bide kıyamam bugün güneşin alnında terası toparladı.. bi tane odunluk vardı onu yerle bir etti :)) ev kışın su alıyo tavanlar fln berbat oluyo diye bi çatıcıyla görüşmüştü.. malzemeler geldi bugün.. yarın da terasa atılıcak ve inş. bu kış tavanlarım kararmıcak.. 5-6 yıl önce mozaik attırıştık ama demekki ömrü bu kadarmış 4 yıl sorunsuz kullandık sonra yine başladı.. bakalım bu sefer inş. uzun ömürlü olur.. ben bi geçmişe bakayım oğlanla babası ilgilenirken :)

selam millet

gecmiste neler olmus okumaya firsat olmadi bi selam cakayim dedim minnos kucakta hadi optm simdilik bye ....

kızlar annem var evde malesef snr cvp yzazcam ustunden okudum

benı merak edenler face kendımı koydum
yorumlarınızı beklemıyorum cunku eskı tadım ve guzellıgım yok hepsını bennuya verdım
aaaaa ben bi ara giridm ama girmemle çıkmam bir oldu defne hanımnın sayesinde bakacam şimdi.

kocişer için özeniyoruz evet.hakediyorlar ama di mi.
inşallah güzel olur canım.
eşine kolay gelsin.
selam millet

gecmiste neler olmus okumaya firsat olmadi bi selam cakayim dedim minnos kucakta hadi optm simdilik bye ....
meraba filizcim.minnoşa selam:)

ay allah yardımcın olsun ustalarlada ugrasacaksın
tabıkı oruc tutmuyosan tutnlara hızmet et canım
selam millet

bende dıyodumkı bu kız cıdden nete gırmeyecek sabbah senın msj larını aradı gözlerım

canım çok geçmiş olsun umarım bişey yoktur dualarımız seninle

refişim geçmiş olsun canım inş. korkulacak bişey yoktur ve tez zamanda iyileşir dualarım seninle

refiyecimcanım çok geçmiş olsun inşallah kötü bişey değldir

bebegcim çok geçmiş olsun canım dualarım seninle inşallah ciddi bişey çıkmayacaktır kalbini ferah tut

dualarımız senınle allah korktuguna ugratmasın yavrularına bagıslasın

refiyeeeee geçmiş olsun canım ..arkadaşların dediğin gibi süt birikmiştir canım yaaa.ii haberler beklioz cicim

refişcim geçmiş olsun önemli bi şey yoktur Allah ın izniyle, süt falan birikmiştir. ii düşün ii olsun...

refişcim ya geçmiş olsun.aklına kötü şeler getirme canım ya.
süt birikmiştir ya da yağ bezesidir mutlaka.
dualarım seninle .içini ferah tut.
erken çıkaracak demekki utku dişini.

opuyorumnanaktan olumunekankayizsmile :sinifsinif: :teselli: çok saolun kızlar.. ilginiz desteğiniz için.. her zamanki gibi yanlız olmadığımı hissettim ve duygulandım yazdıklarınızı okuyunca.. iyi ki varsınız.. iyi dilekleriniziçin de amiiin diyorum hepinize ayrı ayrı... çok öpüyorum hepinizi...
ayrıca telefonla görüştüğüm mehtap ve deniz bacılarıma da teşekkürler ediyorum desteği için..

slm kızlar gecmişe göz attım....
yanımda olupta bana teselli veren tum bacılar öpüyoourm sizi....
iyiki varsınız....
ben tlf. mesajla yetti bacım burdan tekrar uzatmıyım kaydirigubbakcemile3 her zaman yanındayım.. dualarım seninle.. opuyorumnanaktan
kocişler için özeniyoruz evet.hakediyorlar ama di mi.
inşallah güzel olur canım.
eşine kolay gelsin.
sonuna kadar hakediyolar tatlım .. haklısın... :asigim: evimin direği .. gözüün bebeği :asigim: :kedi: seviyorum uleeeyynn :))) hehehe.. inş. iyi bi iş çıkıcak ortaya ve bı kış sıkıntı yaşamıcaz tatlım... çok saol..

canım vardır illaki.......kuvvetli çek nefesinle.ben 2 günde 1 bazen hergün temizliyorum baya çıkıyo yani çıkmaması anormal.birde görüncede çek tabi ama serum fizyolojik tarzı yumuşatıcı bişey kullanıyomusun.....................yoksa burnu çok tıkalı kalır emerken falan zolanırrrr

aman bacım ya..senin gocada bi alem.gerçi benim goca olsa bu kadar uzun hayatta kalmaz çünkü eşimde bende ne kadar anneminde evi olsa kendi evimde rahat ederim.mesela eşimin annesinin evide annemle aynı uzaklıkta sayılır ama orda daha az kalmışımdr kaynanamda.sevmiyorum çünkü.çünkü çok yamuk yedimmmmmmm bu kadar basit ama annemdede sürekli kalmam kalamam eşimin işi itibarıylaaaaaa senin durum farklı tabi annen çok yardımcı sana......sonra işiniZe çok yakın annen.........gördüğüm kadarıyla da çok da yardımcı annen........birde eşine şu senin lohusalığında annen sende kaldığı zamanlarda ne zaman gidecek dediği zaman çok kızmıştm.annen sana bu kadar yardımcıyken ve kaynananlar bu kadar ilgisizkennnnnnnn........o zaman kendi annesi çok iyi olsaydıda annesi ilgilenseydi senle.zaten onlardan da yakınlık görsen kalırdın dimi orda isterdin onlarıda.onlar çok iyide bi tek sen mi kötüsün yok artık ya al birini vur ötekine hepsi aynı bunların bacım.takma diycem yinede daha ne diyeyimkiiiiiiiiiiiii.........

geçmi olsun tatlım.......
aşı yeri acımıştır kuzumun annesi ağlaması ondandr.kolay gelsin canım gerçi bitmiştr şimdiye.........

Refiyecim cok uzuldum umarim bi sorun cimaz ter bezi olabilir bide agir bisey kaldirmis yada usurmus olabilirisn ama ne olursa olsun ihmale gelmez pesini birakma gecmis olsun buarada koca evdeyken dinlen at utkuyi ustune yan gel yat

vay sisko vayyy snei gidi seniiii uyaniiiikkk aysegul dehle gitsin sende bizim gibi iyi kaynana varmi ya merak ediyorum hepsinin kokune kibrit suyu bincen ustune vurcan kirbaci vurcan kirbaci :))

slm kızlar gecmişe göz attım....
yanımda olupta bana teselli veren tum bacılar öpüyoourm sizi....
iyiki varsınız....

canoooo sende bu kocanin elinde kaldin be gulum :))) sana hep destek tam destek:)

ya valla sende bi is ya goca da ben her dedigimi yaptiriyorum nasil mi ? kusuyorum kustum konusmadimmi bizimki kahrolur hemencecik her dedigim oluverir :))

gecmis olsun gulo ya ne asiymis bu anlamadim ateslenen ateslenene bizde hic olmadi valla saat kac olursa olsun hemen banyoya sok oyle bi durumda cok ise yarar hem rahatca uyur

sanada gecmis olsun .. atesten bende cok korkarim ya banyo en iyi cozum soyup sokcan ilik suya bide sekiden uzerini orterlermis bebegin ne manyakca bisey degilmi cahillik iste..

ay allah yardımcın olsun ustalarlada ugrasacaksın
tabıkı oruc tutmuyosan tutnlara hızmet et canım

bende dıyodumkı bu kız cıdden nete gırmeyecek sabbah senın msj larını aradı gözlerım
burdayim lo nereye gitcem tilki misali don dolas ayni yer :) ama evisi yapcam simdi cikcam yine... facede az goruyoruz seni takil gruba filan aktif olarak bu arada resminide yorumladim eksik kalmadim yanisempatiksalakcinni

filizzzzzzzzzzz nbr makyajını yaptın mı?nasıl gidiyo?derin mavim nasıl?

sanada yazacaktim bak unuttum ha sen benden cok yasasyasin emi:)

makyaj bakim tam gaz devam canim abur cuburu kestim 800 gram verdim 3 gunde sutte bi azalma hissettim ama meyve suyuna suya yuklenmem lazim

sen napiyosun goktus nasil?

mekik nasil gidiyo

ya filiz maşallah ya.800 gr vermişsin.ya ben de mi kessem abur cuburu ya.
ama dayanamıyorum yiyiyorum. ama seni tebrik ederim canım.
bize örnek oluyosun.

filizcim.. çok saol tatlım.. bende kötü düşünmüyorum.. yani düşünmek istemiyorum.. iyisini düşüneyim ki iyi olsun diyorum ve inş. 15 gün sonra dr. gittiğimde tamamen şişlik inmiş ve sadece ter bezesi şişlliğymiş denicek duruma gelmiş olucak.. ama dünenazaran buıgün daha az ağrım var çok şükür... kociş sağolsun evdeyken oruçlu olmasına rağmen çok yardımcı oluyo bana... bunca işi nasıl yetiştiriyosun sen bi günde bde 2 çocuk dediğini de duydum ya böylelikle :))) olay tamamdır yani :))) heheh... bana cep telefonu bilem aldı kızzz...:)) ne zamandır diyodum da oralı olmuyodu telefonum arıza çıkarıyo.. açılmıyoo kapanmıyoo diye.. izne çıkalı maşallahh .. genelde izindeyken kavga edr dururduk.. işbaşı yapsın artık diyedört gözle bakardım ama bu sefer çok şükürsorunsuz şimdiye kadar.. Allah bozmasın hiçbirimizin huzurunu.. heee o senin küsme taktiği bizde de işe yarıyo :))) hehhee

ya bide geçmiş birikmiş diye bakamıyorum... belki yazılmıştır.. bizim bursalı kk arkadaşları bi buluşma organize etmişlerdi bugün için. bebeğimiz(filiz) bide kk diğer topiklerden kızlar fln toplam 5 kişi olucaktı.. ama ben bu olaylardan dolayı katılamadım aslında çatı olayı olmasa gitmeyi çok istedim.. zaman geçer. değişiklik olur dye ama kusuruma bakmasınlar gidemedim.. bi dahaki sefere inş..

valla showu izliyorum bi yandan bi yandan acayip terliyorm yaprak kımıldamıyo çok sıcak yaaaaaaaa.göktuğ iyi dün mıçtı bugün yapmadı gece uykusunada geçti 2 saattr uyuyo bugün heç uyumadı kuzum

yaw mekik falan iyide valla bende yediğime dikkat etmeye başlayandan beri sütte baya bi azalma hissettim oğlumda sık emmek ister oldu gecede gündüzde aynı valla gece daha çok uyanıyo acaba yavruyu bilerek etkiliyormuyum etkiliyormuyuz filiz yaaaaaaaaa vebalide var bu işin........

mekikte en son 15 e kadar çıktm zorluyor ama zorlandıkça kilo vermeye başlıyosun tabi.karnım sıkışıyo falan sabah baya iyi hissederek uyanıyorum kendimi.bayrama saçımıda boyarım inşallah.......ama makyaj hak getire birde toplama işine devam oğlan zaten kendi saçını benim ve babasının saçını sürekli çekiyo ve ağzına tepiyo eline geçeni şimdilik saçlar toplu geziyoruz.makyajıda pek eşim istemiyo ama ben yinede arada yapıyorum makyajlı halimi beğeniyorum yapıncada sağlam makyaj yapıyorum.:teytey:

selam hacercm iyiyim ben şükür tv izliyorum arada burayada bakıyorum evimin 2 erkeğinide uyuttum hehehehe benim goca yastığa kafasını koymaya 5 kala uyuyo zaten eheeeeeeeeeheeeeeeeeeeeeeeeee.senin oğlanlar pardon arkekler nasıl?sünnet oldularyaaaaaaaaaaaaa

fundaaaaaa hoşgeldnnnnnnnnnnnnnn

kızlar ben namaz kılayım sonrada uzanırım belkiiiiiiiiiiiiii kendimi yorgun hissediyorum baya pc açık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…