hayriyeciğim demekki bu karadeniz uşakları böyle canım bazen arkadaşlarım akşam eve yemek yapamayınca çay kahvaltılık türü şeylerle geçiştiriyoruz diyo valla şaşıyorum bizimki asla yemez çok önemli bir sebebi olması lazım yoksa illa bir çorba dahi olmasını ister canları sağolsun canım bizim bir dediğimiz iki olmuyoya olsun yedikleri bir yemkte bizim için çok önemli değil ben zevk alarak yaparım ama çok yorgun değilsenm canımcım bizim kızdada var o artık uykuya eçmemk için direniyo birde sabah 6 dedimi uyanıyo oyun oynamak sohbet etmek istiyo zilli yaa bunlar babalara çekmişler demekki hizmet arıyolar canım:)))
Benim bebekten çok 6 yaşındaki kızım yoruyo gündüzleri yemek bile yediremiyorumhayriyeciğim demekki bu karadeniz uşakları böyle canım bazen arkadaşlarım akşam eve yemek yapamayınca çay kahvaltılık türü şeylerle geçiştiriyoruz diyo valla şaşıyorum bizimki asla yemez çok önemli bir sebebi olması lazım yoksa illa bir çorba dahi olmasını ister canları sağolsun canım bizim bir dediğimiz iki olmuyoya olsun yedikleri bir yemkte bizim için çok önemli değil ben zevk alarak yaparım ama çok yorgun değilsenm canımcım bizim kızdada var o artık uykuya eçmemk için direniyo birde sabah 6 dedimi uyanıyo oyun oynamak sohbet etmek istiyo zilli yaa bunlar babalara çekmişler demekki hizmet arıyolar canım:)))
iyilik canım kızla birlikte uğraşıyoruz işte şimdi oğlum uyuyor. Ahanda uyandı, kızın gürültüsündenslm hatunlar nabersiniz...
günaydın hatunlar yine sıcacık güneşli bir yaz sabahından merhaba herkese:))artık yağmur istiyorum yağsın serinlesin her yer yaaa geçmişe bakamıyorum gizoştan inşallah herkescikler iyidir bu hafta sonu cumartesi günü dünürler bize geliyo iftarazemuszemus ayy göktuşumu çok özlemiştim çok iyi gelicek valla fundayla ikimize zaten bebişler kucağımızda emzirirken sohbet ediyoz artık bol bol çok komik oluyo bazende babalara bırakıyoruz :))ben bugün niyetliyim rabbim kabul eğler inşallah ama şimdiden çok susadım bu akşam annemlere gideceğiz iftara yemek olayı yok valla ben oruç tutmasamda eşime öyle güzel sofralar hazırlıyorumki bizimkisi birazcık yemek seçer yemekten sonra tatlısı illa çayla gelecek yani çay öyle tek servis edilmeyecek ama tatlıcılar sağolsun o görevi alıyolar elimden:))
hayriyeciğim canım nasılsın poyrazım nasıl canım onlinesın
allah yardımcın olsun 20 kişi 2 çocukla az değil hani..sen şimdi becerikliliğinide döktürürsün ohhhh bende geliooomm banada yer aççç:)) kolay gelsin bacım[/COLOR
filiz maşallah sana emin adımlarla ilerliyosun.kız mavişden nie bahsetmion hiç.maviş nasıl?
fılız unuttu bızı ya
yaa bakıyorumda oğlumun huysuzluğu her bebede var.bu ayda onların kuduruk ayı demekki..bakalım beklioz işşalah düzelir.gece gene ağlayarak uyandı ağlamasından mamasını içemedi yavrum ya.böle olunca elim ayağım birbirnr karışıo bi yerimi ağrıyo die.ya bide niye benim oğlum çalar saat gibi hep 6 da uyanıo.nasıl uzatacam ben uyku saatlerini yaaa
butun bebekler 5 yada 6 uyanır gerekırse gerı uyurlarmıs
dün sinirlerim tepemdeydi kızlar.önceki geceden iftar için 3 çeşit yemek yapmıştım.dün kayınvalidem arıyo beni(bugüne kadar benim yemeğimi,sahurumu düşünmeyen kadın) evine geçiorum iftrlığın varmı?patatesle tavuk kızartıcam pilav yapıcam.dedim noluyo yaa emri vak..dedim benim yemeklerim var gerek yok..olsun ben gene yapayım çeşit olsun dedi yaaa.eve bi gittim akşam evin kadını gibi sıvamış kolları mutfakta iş yapıo bu ne rahatlık yaaa.sanki yemek yok evde.oğluna şirin görüncek ya bak geldim yemeklerizini yaptım gibisinden.sinriden çatladım ayol.iftara da bizdeydi bende annemi yollamadım babamıda çağırdım kalabalık iftar yaptık ohh oldu..sanki bana bi karları var yaa.gelip evimde saltanatlık sürüolar.kocamada dedim bu son istemiom bidaha misafirliğini bilsin bu evin kadını var..off gene darlandım
yedıklerın yaglıysa ondan susarsın bıde ben bu sene ılk gununmu dıye sordum ılk gun bende zorlandım sımdı alıstım sutun ne alemde bol su içince oluyo sut masallahevet meltemciğim ilk kez tutuyorum geçen sne tutamamıştım bu senede ilk kez yani iki snede ilk kez aslında:))çok susadım yaa halbuki yemekten çok şişe şişe su içtim sırf susamamk için rabbim kabul eğlesin bizdede derler erken kalkan bebk hayırlıdır rızkını arar derler canım
kolay gelsın yemeklerın adını sölesende kopya ceksek kadınları kocatan bugun ne pişireyımmrb hanımlar nasılsınız.ben kızı uyuttum bu gün iftara misafirim var yavaş yavaş başlıcamda bize size bakayım dedim umarım keyifler yerindedir....
ay çok zor kazaramı yaptın sen bu oglanıBizimki sahurunu kendi hazırlıyor maşallah. Zaten okadar iştahlı değil. Ama aç oldumu sofrada herşeyi ister. 2 lokma yer kalkar hemen bi sigara yakar
Beni en çok 6 yaşındaki kızım yoruyor akannehir . Canımı çıkarıyor valla. Kardeşine bile rahat vermiyo uyutmuyor çocuğu yaaav:tomato:
hep aynılar bende yedırırken koynuna dökuluyodu bı cırladım dudak buzdukuzey bu aralar acayip huy değiştirdi ,uyukuya dalması çok güç....
ağlıyo,kendini ordan oaraya savuruyo.dönemk istiyo ama yapamıyo cok sinirleniyo...
buda yeni çıktı mamasını yerken yüzümüze ve üstüne püskürtüyo .....durup dururken tükürüyo baloncuk yapıyo....mamalı ağzının içine elini sokuyo ve yüzünü ovuştuyo....
altı açıkken hiç affetmiyo anında çişşşş yapıyo...
bizleri tanıyo adam seçiyo resmen...
ben kızdığım zaman hemen dudak büzüyo gözleri doluyo ağlamasada zorla gözlerden yaş getiriyo pis numaracı...
eğer uykusu varsa ve karnı acsa ne meme nede mama almıyo katılana kadar ağlıyooo
kuziyle böle geciyo vakit işte değişti huy su kalmadı
[
yaa bakıyorumda oğlumun huysuzluğu her bebede var.bu ayda onların kuduruk ayı demekki..bakalım beklioz işşalah düzelir.gece gene ağlayarak uyandı ağlamasından mamasını içemedi yavrum ya.böle olunca elim ayağım birbirnr karışıo bi yerimi ağrıyo die.ya bide niye benim oğlum çalar saat gibi hep 6 da uyanıo.nasıl uzatacam ben uyku saatlerini yaaa
imkansız uyuması gereken zamanda uyumaz dınlenırken uyanır evde bırı olsa uyur durur bunlar böle
dün sinirlerim tepemdeydi kızlar.önceki geceden iftar için 3 çeşit yemek yapmıştım.dün kayınvalidem arıyo beni(bugüne kadar benim yemeğimi,sahurumu düşünmeyen kadın) evine geçiorum iftrlığın varmı?patatesle tavuk kızartıcam pilav yapıcam.dedim noluyo yaa emri vak..dedim benim yemeklerim var gerek yok..olsun ben gene yapayım çeşit olsun dedi yaaa.eve bi gittim akşam evin kadını gibi sıvamış kolları mutfakta iş yapıo bu ne rahatlık yaaa.sanki yemek yok evde.oğluna şirin görüncek ya bak geldim yemeklerizini yaptım gibisinden.sinriden çatladım ayol.iftara da bizdeydi bende annemi yollamadım babamıda çağırdım kalabalık iftar yaptık ohh oldu..sanki bana bi karları var yaa.gelip evimde saltanatlık sürüolar.kocamada dedim bu son istemiom bidaha misafirliğini bilsin bu evin kadını var..off gene darlandım
ayyyyy ne bu canımya Allah kolaylık versin o geline de yazık daha yeni ses te çıkaramaz :)hayriyeciğim inan en sinir olduğum şey benim evimde kayınvalidemin kendi evi gibi davranması benim ev taşınırken yatak odamdaki dolabın yerine kadar karışmıştı çok sinir etmişti beni canım ayyy beterin beteri var geçen akşam eşimin yeni evli bir arkadaşı çaya geldi anam kadın kıza dermişki senin ayak parmakların neden aynı hizada pantalondan bacakların sanki çarpık gibi duruyo daha yeni 3 aylık evli birde düşünebiliyomusun aynı binada altlı üstlü oturuyolar ve yemek olayı ortak kayınvalidede bulaşık makinasına atmazmış bulaşıkları illa gelin yıkasın diye sabah kahvaltıyı bile kız aşşaağı iner hazırlarmış biraz fazla uyusa neden bu kadar uyuyosun dermiş aşşağı inmese surat yaparmış nedn gelmedin diye yok canım yaa iyiki ben geliniolmamışım benim kayınvalidem çayımı bile ayağıma getiri ALLAH için şimdi erken kalksam uyu kızım der kahavaltı hiç hazırlamamıştırım o varken bana hiç iş yaptırmaz şimdi beterinde beteri var valla kıza dedim iyi sabrediyon diye yoksa ben onu evime bile sokmam yanına gitmeyi bırakta dedim:))
merhaba canım Allah kabul etsin iftarınımrb hanımlar nasılsınız.ben kızı uyuttum bu gün iftara misafirim var yavaş yavaş başlıcamda bize size bakayım dedim umarım keyifler yerindedir....
merhaba canım gece sohbet güzelmiş:)slm hatunlar nabersiniz...
canım inşallah zamanla düzene girer odakuzey bu aralar acayip huy değiştirdi ,uyukuya dalması çok güç....
ağlıyo,kendini ordan oaraya savuruyo.dönemk istiyo ama yapamıyo cok sinirleniyo...
buda yeni çıktı mamasını yerken yüzümüze ve üstüne püskürtüyo .....durup dururken tükürüyo baloncuk yapıyo....mamalı ağzının içine elini sokuyo ve yüzünü ovuştuyo....
altı açıkken hiç affetmiyo anında çişşşş yapıyo...
bizleri tanıyo adam seçiyo resmen...
ben kızdığım zaman hemen dudak büzüyo gözleri doluyo ağlamasada zorla gözlerden yaş getiriyo pis numaracı...
eğer uykusu varsa ve karnı acsa ne meme nede mama almıyo katılana kadar ağlıyooo
kuziyle böle geciyo vakit işte değişti huy su kalmadı
canımm hoşgeldinnn biz iyiyiz vallagünaydın hatunlar yine sıcacık güneşli bir yaz sabahından merhaba herkese:))artık yağmur istiyorum yağsın serinlesin her yer yaaa geçmişe bakamıyorum gizoştan inşallah herkescikler iyidir bu hafta sonu cumartesi günü dünürler bize geliyo iftarazemuszemus ayy göktuşumu çok özlemiştim çok iyi gelicek valla fundayla ikimize zaten bebişler kucağımızda emzirirken sohbet ediyoz artık bol bol çok komik oluyo bazende babalara bırakıyoruz :))ben bugün niyetliyim rabbim kabul eğler inşallah ama şimdiden çok susadım bu akşam annemlere gideceğiz iftara yemek olayı yok valla ben oruç tutmasamda eşime öyle güzel sofralar hazırlıyorumki bizimkisi birazcık yemek seçer yemekten sonra tatlısı illa çayla gelecek yani çay öyle tek servis edilmeyecek ama tatlıcılar sağolsun o görevi alıyolar elimden:))
hayriyeciğim canım nasılsın poyrazım nasıl canım onlinesın
allah yardımcın olsun 20 kişi 2 çocukla az değil hani..sen şimdi becerikliliğinide döktürürsün ohhhh bende geliooomm banada yer aççç:)) kolay gelsin bacım[/COLOR
bu gecede msne gelinnn miller valla süper oldu....
bu arada filizcim en son msj atmıştın ama babam kapamış pc yi...
ben yazacaktım ama bir baktım nerdeee....
kusura bakma tatlım....
fundaammmmm sağol tatlım.doktoruna sor haberini bekleyecem bitanem sositososito
oluyy gel canım valla hiç uykum yok yaa sabahlarım bu gecehacercim kocamı yatırayım msnde buluşalım saat 12 oluymuuu??? ben sahura kadar ayaktayım....kocan da yoksa lak lak yaparık
canım dr uma sordum demir damlasının bi etkisi vardır demedi.dedim 5-6 veya 7.günlerde yapıyor kakasını?1 aydan beri böyle falan....bi şurup yazdı böyle uzun aralıklı yaptığı zamanlarda bunu verebilirsin dedi.şurubun adını bilmiyorum reçetemiz eczanede yarın şurubu alacağım o zaman yazarım.....
bu arada diş içinde calgel diye bi jel verdi veeeeeeeeeeeee su ver mutlaka dedi.ben dedim veriyorum biberonla püskürtüyo kaşıkla veya sulukla ver dedi.yalnız miktar olarak şu kadar ver demedi.bugün nuk un bi suluğunu sordum 31 tl miş ya çocuğum için en iyisini yapmaya çalışıyorum ama bana çok geldi sen neyle veriyosun canım.fiyat normalde bana mı fazla geldi acaba?birde sulukların ağzı koccaman chicconunki falan........
15 gün sonradr önce armut sonra şeftali sonrada elma suyu vermeye başla dedi.miktar olarak 1 çay bardağı dedi.yalnız o zaman 6.ayında olmuyor bizimki 5 + lara geçiyor .erken başlatıyor ama sanırım sonradan geçmesi daha zor olur diye böyle yapıyor.15 gün sonraki ilk haftada bu saydığm meyvaların suları, 2.haftada da yoğurt ver dedi.yoğurdu hazır sütten mi yoksa normal çarşı pazar sütünden mi yapıcaz birde ben keçi yoğurdunun iyi olduğunu duymuştum keçi sütünden yapsak yoğurdu nasıl olur.satılırmı buralarda acaba?ay ben çok bilgisizim bu ek gıda konusunda sürekli sorarım canım ya bilenler beni aydınlatın lütfen dr a da sormayı unuttumCADIARZU:uhm:
kuzumun kilosu 9440boyuda 68 cm olmuş.maşallah bütün bebişlere ve oğluşuma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?