birperi....
aysecim;valla hep aynı durumları yaşıyoruz benim kocamın anneme ne kıl olduğuu yazmıştım lohusalıkta burnumda getirdiler hep ben arada kaldım ,öldüm ölüdm dirildim....
ya arada kalmak kadar dehset bişi yok kahretsin ya....
hemde nasılllll lohusalıgımı adam gıbı yasayamadım ben...sonunda söledım ama sızın yuzunüzden sütüm kesılecek ozaman mutlu olursunuz dıye..
düşünsenıze enguzel gunlerını yasamaya calısıyosun.öle olmalı zaten.amaaa nerdeee.....annem bızde kalıyodu o aralar.ayy kapı carpsa suc oluyodu.benım burda kalmammı batıyo dıye.halbukı alakası yoktu ama gelde anlat ıste
cevaplar için teşekkür ederim çoğu kişi medela kullanıyo anladığım kadarıyla.peki elektrikli olanlar acıtıyo falan diyolar doğru mu??
aminnn canımm..keşke onlar hiç hasta olmasa onların yerine biz hasta olsak ...annelik böle bişeymiş ya
Fundacım( Defnenin annesi) sağ olcanım elifciğim aşından dolayı ateşlendi baya bi sarsdı bu aşı kuzumu
fundacım(Göktuğun annesi ) bak ne güzel kayınvaliden seni örnek alıyo bak bide şu yönden bak
demekki senin zevkini çok begeniyoo sen herşeyin en güzelini alıyosun ki kadıncazada örnek oluyorsun şimdiye kadr görmemiş bilmioo.
benimkide öle köyde oturuyo bende ne görürseeeee almak istiyo hatda geçen anneler gününde fritözü ben aldım çok hoşuna gitti ben yaparken gördü çoook hoşuna gitti
:))
slm kızlar
hasta olan bebıs ve annelere eger varsa cok cok gecmısler olsun
kızlar ıdıl gunduzlerı hep kucak ıstıyo onnun ıcın gunduzlerı pek gıremıyom gırsemde ole bı gozgezdırıyom hemen kapamak zorunda kalıyorum anca aksaları cepten gırıyorum ve ole oluncada pek gecmıse bakamıyorum bu ara ama sanıım yıne msjlara cvp yazılmamıs gıbı bısıyler var valla bende ısımle yazdıgım halde cvp alamadıgım zamanlar oluyo ama ben yınede ısrarla yuzsuzluk yapıp bıseyler yazıyorum onlara
sıbelcım canım benım ıdıl ıyı sukur mızmızlıgı dısında onuda dıse baglıyorum artık baska sıkayetı yok cunku hep kucak ısıtyor canım gecmıs olsun elıfın atesı yukselmıs bızde her ası doneınde yasıyoruz maalesef o problemı 39 a kadar cıkıyor ıkı seferdır ama atlatmıssınz sukur canım sen de ıyısın dımı
Kızlar merhaba nasılsiniz ya kusura bakmayın gecmisi okuyamadım cepten giriyorum ama artık yayla sezonunu kapatıyorum haftasonu ineceğiz.Bir bilseniz neler oldu bu günlerde kocam kardesimle kavga etti annemle laf atisti benle atisti valla ağlaya ağlaya bir hal oldum şutum gidecek diye çok korkuyorum Allah yardımcım olsun en korktuğum seyler basıma geldi.sizler nasılsiniz?Bebisler nasıl?Hepinizi çok özledim ben ya
kızlarrr ıyı aksamlarrr nasılsınızzz.ayşecım bendede aynı durumlar var bılıyomusun benım kocada gecenlerde annemle atıstı..dur anlatayım ne yapacagımı bılemedım ramazandan önce bı pazar gunu kalktık anadolu kavagına gıtmeye karar verdık dedım annemlerıde alalım hadı.neyse gıttık aldık gun cok guzel basladı yanı.gezdık yedık ıctık.çok eglencelıydı anammm sonra dönuste benım oglan arabada huzursuzlandı.o gunlerde uykusu gelınce zıvanadan cıkıyodu.öle yapıyoruz olmuyo böle yapıyoruz olmuyo.radyonunda bıraz sesı acık öle cok yuksekte degıl yanı .esım haberlerı dınlıyo annemde huzursuzlandı.sölenmeye basladı.ben anladım tabı guzel bı dılle esıme sesını bıraz kısıver dedım.oda sesının yüksek oldugunu dusunmuyorum sestede uyumaya alışsın der gıbı bısey dedı.sonra tabı bızımkı aglamaya devam.trafık acayıp mıllet evıne dönuyo kilit.esımde oglana döndu ulan oglum sus neyın var gıbı bıraz yukse bısesle cıkısır gıbı yaptı...veeee annemmmm delirdi..amannn offf nerdende hatırladım..
şu an bıraz limoni araları cok kötu degıl.ben arada kalıyorum hep böle durumlarda çok zor vallah
ya...
iyi akşamlar kızlar.çok yoğun bir gün geçirdim.saat 4 bi telefon.tarsustaki görümcemler geliyoruz dedi.daha önce demiştim arabaları çalındı diye onlar.araba bulmuşlar.biz de altınlarımızı verecektik.eşim hemen bankaya gitti aldı.umarım iyi şiey yapmışızdr.eşim sordu istemiyorsan vermeyelim dedi ama ben ne bileyim zaten bankada duruyor diye onların işene yarasın diye düşündüm.karı koca çalışıyorlar seneye yaza kadar öderiz dediler.sağolsun yemek pilav yapıp getirdi.ben çorba salata falan yaptım.zaten yapamazdım o saatten sonra.defne hep kucakta.
ama yine de çok yoruldum ya.
herkes iyidir inşallah.ben hemen yatayım anca dinlenirim.
moralim 0. hoş alışmış olmam lazım. bugün evlilik yıldönümümüzdü. tabiii eşim her sene ki gibi elini kolunu sallaya sallaya geldi. orucunu açtı. tv. seyretti ve uyuyor. bööle olacağını bildiğim için öğleden sonra oğlumla beraber yemeğe çıkmıştım kutlama yemeğine. bu sene farklı olur sanıyordum. hoş doğum yaptığım gün saçımı bile okşamayan adamdan ne bekliyosam?
oooooo dünyada iş var desen gelmeyecekiş.sen deseydin sabahçı öğlenci var namazda öğlene gidersin diye.
Evlilik yıldönümünüz kutlu olsun canım. a.s.nice senelere diycem ama eşin niye böyle yapmış üzüldüm.
Fes geldim püskül giderim diye bir laf vardır. Kusura bakma ama odun gelen odun gidiyor demek ki bu hayatta. Takma kafana
bişey degıl ama kadını begenmez devam edersen bu ıltıfatları duyacak halın kalmıycakayy gene bisürü itifat almışım tşk ederim kızlarrrrrrrrrrrrrrr guclubacismile
ah ne ıyı etmıssın yazık kadın gelınlerı sayesınde mutlu olsun bırazaminnn canımm..keşke onlar hiç hasta olmasa onların yerine biz hasta olsak ...annelik böle bişeymiş ya
Fundacım( Defnenin annesi) sağ olcanım elifciğim aşından dolayı ateşlendi baya bi sarsdı bu aşı kuzumu
fundacım(Göktuğun annesi ) bak ne güzel kayınvaliden seni örnek alıyo bak bide şu yönden bak
demekki senin zevkini çok begeniyoo sen herşeyin en güzelini alıyosun ki kadıncazada örnek oluyorsun şimdiye kadr görmemiş bilmioo.
benimkide öle köyde oturuyo bende ne görürseeeee almak istiyo hatda geçen anneler gününde fritözü ben aldım çok hoşuna gitti ben yaparken gördü çoook hoşuna gitti
:))
ay butun hepsı aynı bu bebelerın dıse baglıyoruz ınsallah baska bıseylerı yokturslm kızlar
kızlar ıdıl gunduzlerı hep kucak ıstıyo onnun ıcın gunduzlerı pek gıremıyom gırsemde ole bı gozgezdırıyom hemen kapamak zorunda kalıyorum anca aksaları cepten gırıyorum ve ole oluncada pek gecmıse bakamıyorum bu ara ama sanıım yıne msjlara cvp yazılmamıs gıbı bısıyler var valla bende ısımle yazdıgım halde cvp alamadıgım zamanlar oluyo ama ben yınede ısrarla yuzsuzluk yapıp bıseyler yazıyorum onlara
sıbelcım canım benım ıdıl ıyı sukur mızmızlıgı dısında onuda dıse baglıyorum artık baska sıkayetı yok cunku hep kucak ısıtyor canım gecmıs olsun elıfın atesı yukselmıs bızde her ası doneınde yasıyoruz maalesef o problemı 39 a kadar cıkıyor ıkı seferdır ama atlatmıssınz sukur canım sen de ıyısın dımı
ay damat kaynan a tartısmasıda çok zor alalh yardımcınız olsunKızlar merhaba nasılsiniz ya kusura bakmayın gecmisi okuyamadım cepten giriyorum ama artık yayla sezonunu kapatıyorum haftasonu ineceğiz.Bir bilseniz neler oldu bu günlerde kocam kardesimle kavga etti annemle laf atisti benle atisti valla ağlaya ağlaya bir hal oldum şutum gidecek diye çok korkuyorum Allah yardımcım olsun en korktuğum seyler basıma geldi.sizler nasılsiniz?Bebisler nasıl?Hepinizi çok özledim ben ya
kızlarrr ıyı aksamlarrr nasılsınızzz.ayşecım bendede aynı durumlar var bılıyomusun benım kocada gecenlerde annemle atıstı..dur anlatayım ne yapacagımı bılemedım ramazandan önce bı pazar gunu kalktık anadolu kavagına gıtmeye karar verdık dedım annemlerıde alalım hadı.neyse gıttık aldık gun cok guzel basladı yanı.gezdık yedık ıctık.çok eglencelıydı anammm sonra dönuste benım oglan arabada huzursuzlandı.o gunlerde uykusu gelınce zıvanadan cıkıyodu.öle yapıyoruz olmuyo böle yapıyoruz olmuyo.radyonunda bıraz sesı acık öle cok yuksekte degıl yanı .esım haberlerı dınlıyo annemde huzursuzlandı.sölenmeye basladı.ben anladım tabı guzel bı dılle esıme sesını bıraz kısıver dedım.oda sesının yüksek oldugunu dusunmuyorum sestede uyumaya alışsın der gıbı bısey dedı.sonra tabı bızımkı aglamaya devam.trafık acayıp mıllet evıne dönuyo kilit.esımde oglana döndu ulan oglum sus neyın var gıbı bıraz yukse bısesle cıkısır gıbı yaptı...veeee annemmmm delirdi..amannn offf nerdende hatırladım..
şu an bıraz limoni araları cok kötu degıl.ben arada kalıyorum hep böle durumlarda çok zor vallah
ya...
allahtan yuklemeyı bılıyonda yukluyon ya benım gıbı olsan napcanya ben bu msnyı yüklüyom kayboluyo tövbeee
aslında ıyı yapmıssıniyi akşamlar kızlar.çok yoğun bir gün geçirdim.saat 4 bi telefon.tarsustaki görümcemler geliyoruz dedi.daha önce demiştim arabaları çalındı diye onlar.araba bulmuşlar.biz de altınlarımızı verecektik.eşim hemen bankaya gitti aldı.umarım iyi şiey yapmışızdr.eşim sordu istemiyorsan vermeyelim dedi ama ben ne bileyim zaten bankada duruyor diye onların işene yarasın diye düşündüm.karı koca çalışıyorlar seneye yaza kadar öderiz dediler.sağolsun yemek pilav yapıp getirdi.ben çorba salata falan yaptım.zaten yapamazdım o saatten sonra.defne hep kucakta.
yorum yok buna ne yorum yapılırkısibelcm valla bu kadar olur diyorum bazen.aynısı ya çüş yani.sen iyi tarafından bakıyosun tatlımnaniknanik
bütün bebişler kucakçı oldu noldu bu bebelere dişler çok kaşınıyor ya sanırım ondan........bende senin gibiym yurdagülcmgündüz nadiren cvp yazıorum bazen atlaya atlaya okuyorum
aile içi huzursuzluk çok kötü oluyor.umarım en yakın zamanda tatlılığa bağlanır.benim son olaydan sonra sütüm baya azaldı takmamaya çalış
canım sende d,ikkat et.dediğim gibi takmamaya çalış.bende eşimle tartıştm geçen hafta sol göğsümden çok az çıkıyo süt diğerindende az sık emziiriyorum ne oluyosa arada kalana oluyo zaten
dinlen canım valla .......bebekler bu kadar kucakta oldukça anneler daha çok yoruluyor.sağlıklı olsunlarda bize çok sıkıntı değil.benimde annemler ve kaynanamlar gelcek bana yarın.annem dediki kaynananlarda geliyosa 2-3 kap ben yaparm yapma dedim olsun dedi.birde su böreği açıcak k0olay değil yani.abak ve pancar çorbası da yapacak.sonra kaynanama tel.açtım dedim işte göktuğu sordu durmuyo falan dedim.ne dedi biliyomusunuz ben çocuğu bakarımda sen yaparsnalsanaalsanasmileniye sen bakıyosun ben bakamıyormuyum dedim sana yemeğini yaparsın diyorum daha dedi....annem 63 yaşında kaynanam 50..........gerisinin yorumunu size bırakıyorum:mymeka:
funda sutun varsa bırssey verme benımde ılk oglanda aynıydı 8 aydan sonra basladım hıcte zorlanmadımyapıyor tuğbacm yapıyor.hemde çok güzel yar su böreğini.annemin yaptığından daha güzel yemedm bu güne kadar o kadar güzel yani.yolunuz düşerse buralar inş. birlikte de yemek nasip olur.
canım kaynana bekliyo tabi.ay bide demez mi oğlanı ben bakarım diye ay ne sinir oldum ya.babasında durmayan çocuk onda duracak..........pes yani ya.........bizim kaynana eşim ve ailse hala milattan önceki zamanlardan kalmış.çok gelekçiler ama işlerine geldiğinde öyleler.....
oy dinlen canım sende konyaya gitmen iyi gelecek sana.he bu arada senin kaygana nerde kız?
Evlilik yıldönümünüz kutlu olsun canım. a.s.nice senelere diycem ama eşin niye böyle yapmış üzüldüm.
Fes geldim püskül giderim diye bir laf vardır. Kusura bakma ama odun gelen odun gidiyor demek ki bu hayatta. Takma kafana
ayol ne öğlencisi adam 2. öğretim olsun istiyooo kesin...
heee valla. amaaannnn kabahat bende evlenmeden yüce Rabbim göndermiş işaretleri de ben aptal aşık modunda görememişim. şimdi düşünüyomda bi harbi körmüşüm...
zeynep gizoş nasıl oldu düzeldi mi
canım göndereyim karadeniz bir soğudumu tam soğuyo canım valla yayla hvası geldi buralara:))kızlar merhaba
gizemcim fundacım hayriyecim ve dğer arkadaşlar 2 gündür kzım çok ateşliydi valla nereye yazdım bilmiyom burayamı facemi kafam gitti yazılan cvpları bile okuyamadım kız o halde olunca kimseye de cvp yazamdım kusura bakmayın...(eger bu şahıs bensem eger)
tüm ögretmen arkadaşların yeni ögretim yılı hayırlı olsun su gibi gelsin geçsin inşallah
Zeynepcim o soguklardan birazda buraya gönder ya biz hala yanıyoruzz. dün sabah biraz yagmur yagdı geceleri hafif bi serinlik oldu ama gündüz hala çok sıcakkkkkkk
hayriyecim valla kadın alacak olmana sevindim tek başına kendini bitiriyon üzülüyorum ablamda sen gibi 2 çocugu var ama yaş 40 oldu bir sürüde hastalığık sahinbi oldu ..mecburen 2 güne bi kadın alıyooo
Poyrazcık güle güle giysin bayramlıgını.. biz bu bayram bayramlık almicaz hiç giydirmediğim 2 tane elbisesi var çok güzel onları giydircem.artık kurban bayramına:)
ayşegülcüm evllik yıldönümünüz kutlu olsun..boşver ya takılma sıkma canını artık ne etsen boş alışmaz..
Çağan egemeninde bayramlıgına bittim çok güzelmiş güle güle giysin
canım sen iltifatın en güzelllerine layıksın hamarat hatunum valla maşallah sana ne diyeyim çalışıpta bebkle ilgilenmek evle ilgilenmek kocayla ilgilenmek hepsi mevcut canım ooo ne anneler var valla canım anlarsın senayy gene bisürü itifat almışım tşk ederim kızlarrrrrrrrrrrrrrr guclubacismile
yurdagülüm aynı canım aynı hepsi aynı hep kucak hep ilgi hep konuyşma arıyolar valla anneme dedim anne sen bana bir bağ yapta sırtıma sarayım artık diyezemuszemusslm kızlar
ahhh ne diyeyim çok zor canım yaaa valla gerçekten bende kayınvalidemden çektim bu dönemde ama ben rabbime havale ediyorum kimse senin gibi düşünemez bebeğini sütünün kesilecğini hesap edemez canım inşallah düzelir aranızkızlarrr ıyı aksamlarrr nasılsınızzz.ayşecım bendede aynı durumlar var bılıyomusun benım kocada gecenlerde annemle atıstı..dur anlatayım ne yapacagımı bılemedım ramazandan önce bı pazar gunu kalktık anadolu kavagına gıtmeye karar verdık dedım annemlerıde alalım hadı.neyse gıttık aldık gun cok guzel basladı yanı.gezdık yedık ıctık.çok eglencelıydı anammm sonra dönuste benım oglan arabada huzursuzlandı.o gunlerde uykusu gelınce zıvanadan cıkıyodu.öle yapıyoruz olmuyo böle yapıyoruz olmuyo.radyonunda bıraz sesı acık öle cok yuksekte degıl yanı .esım haberlerı dınlıyo annemde huzursuzlandı.sölenmeye basladı.ben anladım tabı guzel bı dılle esıme sesını bıraz kısıver dedım.oda sesının yüksek oldugunu dusunmuyorum sestede uyumaya alışsın der gıbı bısey dedı.sonra tabı bızımkı aglamaya devam.trafık acayıp mıllet evıne dönuyo kilit.esımde oglana döndu ulan oglum sus neyın var gıbı bıraz yukse bısesle cıkısır gıbı yaptı...veeee annemmmm delirdi..amannn offf nerdende hatırladım..
ya...
canım herşeyde bir hayır vardır eğer güveniyosanız verin derim ben yinede bizim bşımız geldi en yakınından ve lazım olunca verecekleri zamna yan çizdiler ve baya bir zamn sonr a verdiler aslında veripte kötü olacağına vermeden ol derlerya işte öyle canım ama her insan bir olmaz kolay gelsin tatlım snadaiyi akşamlar kızlar.çok yoğun bir gün geçirdim.saat 4 bi telefon.tarsustaki görümcemler geliyoruz dedi.daha önce demiştim arabaları çalındı diye onlar.araba bulmuşlar.biz de altınlarımızı verecektik.eşim hemen bankaya gitti aldı.umarım iyi şiey yapmışızdr.eşim sordu istemiyorsan vermeyelim dedi ama ben ne bileyim zaten bankada duruyor diye onların işene yarasın diye düşündüm.karı koca çalışıyorlar seneye yaza kadar öderiz dediler.sağolsun yemek pilav yapıp getirdi.ben çorba salata falan yaptım.zaten yapamazdım o saatten sonra.defne hep kucakta.
ay fundacımmm kaynana pes valla:) gerçi bizim türk milletinde vardır illa gelin yapmalı yemeği diye ama artık zaman değişti.
annene de maşalllah canım su böreği açıyo hala :)
biz yarın akşam konya yolcusuyuz kızlar orda kızkardeşim annem ben derken daha çok boş vaktim olur belki. yada gırgır şamata hiç giremeyebilrim kk ya bakalım.
bu arada ben sık sık okumaya çalışıyorum yazdıklarınızı ama malesef cevap yazmaya fırsatım olmuyor. çoğunlukla alıntıları yaptıktan sonra saatlerce tamamlayamayıp kapatmak zorunda kalıyorum. hatta bana yazılanlara bile cevap veremediğim için üzülüyorum. bugünlerde de bu cevap konusu sık sık gündeme geliyor. tabiki cevap bekleyen herkes çok haklı ama nolursunuz alınganlık kırgınlık olmasın ben kendi adıma cevap yazamadığım tüm arkadaşlarımdan özür diliyorum ama işte fırsatım olmuyor malesef. fırsat bulduğumdaysa çok zaman geçmiş oluyor ve geri dönüp alıntı yapmak çok komik oluyor:) o yüzden artık ilk 1-2 sayfada ne okuduysam onlara yorum yapıyorum. ve her bu konu açıldığında üstüme alınıp üzülüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?