2010 Nisan Anneleri

hemde nasılllll lohusalıgımı adam gıbı yasayamadım ben...sonunda söledım ama sızın yuzunüzden sütüm kesılecek ozaman mutlu olursunuz dıye..

düşünsenıze enguzel gunlerını yasamaya calısıyosun.öle olmalı zaten.amaaa nerdeee.....annem bızde kalıyodu o aralar.ayy kapı carpsa suc oluyodu.benım burda kalmammı batıyo dıye.halbukı alakası yoktu ama gelde anlat ıste

hemde nasılllll lohusalıgımı adam gıbı yasayamadım ben...sonunda söledım ama sızın yuzunüzden sütüm kesılecek ozaman mutlu olursunuz dıye..

valla aynı seyelri yasamışız....
ben aklıma geldikçe fena oluyorum....
ben lohusayken annemle görümcem öle bi dalatıki ohoo annem hastanelik oldu,kocam kardeşinin tarafını tutdu ben daha 4 gunluk lohusayım....
ayyy bu konuda kocam çok üzdü beni çok onu hiç affetmem....
msn deyiz canım sende gel

iyi akşamlar kızlar.çok yoğun bir gün geçirdim.saat 4 bi telefon.tarsustaki görümcemler geliyoruz dedi.daha önce demiştim arabaları çalındı diye onlar.araba bulmuşlar.biz de altınlarımızı verecektik.eşim hemen bankaya gitti aldı.umarım iyi şiey yapmışızdr.eşim sordu istemiyorsan vermeyelim dedi ama ben ne bileyim zaten bankada duruyor diye onların işene yarasın diye düşündüm.karı koca çalışıyorlar seneye yaza kadar öderiz dediler.sağolsun yemek pilav yapıp getirdi.ben çorba salata falan yaptım.zaten yapamazdım o saatten sonra.defne hep kucakta.
ama yine de çok yoruldum ya.
herkes iyidir inşallah.ben hemen yatayım anca dinlenirim.

sibelcm valla bu kadar olur diyorum bazen.aynısı ya çüş yani.sen iyi tarafından bakıyosun tatlımnaniknanik

bütün bebişler kucakçı oldu noldu bu bebelere dişler çok kaşınıyor ya sanırım ondan........bende senin gibiym yurdagülcmgündüz nadiren cvp yazıorum bazen atlaya atlaya okuyorum

aile içi huzursuzluk çok kötü oluyor.umarım en yakın zamanda tatlılığa bağlanır.benim son olaydan sonra sütüm baya azaldı takmamaya çalış

canım sende d,ikkat et.dediğim gibi takmamaya çalış.bende eşimle tartıştm geçen hafta sol göğsümden çok az çıkıyo süt diğerindende az sık emziiriyorum ne oluyosa arada kalana oluyo zaten

dinlen canım valla .......bebekler bu kadar kucakta oldukça anneler daha çok yoruluyor.sağlıklı olsunlarda bize çok sıkıntı değil.benimde annemler ve kaynanamlar gelcek bana yarın.annem dediki kaynananlarda geliyosa 2-3 kap ben yaparm yapma dedim olsun dedi.birde su böreği açıcak k0olay değil yani.abak ve pancar çorbası da yapacak.sonra kaynanama tel.açtım dedim işte göktuğu sordu durmuyo falan dedim.ne dedi biliyomusunuz ben çocuğu bakarımda sen yaparsnalsanaalsanasmileniye sen bakıyosun ben bakamıyormuyum dedim sana yemeğini yaparsın diyorum daha dedi....annem 63 yaşında kaynanam 50..........gerisinin yorumunu size bırakıyorum:mymeka:

ay fundacımmm kaynana pes valla:) gerçi bizim türk milletinde vardır illa gelin yapmalı yemeği diye ama artık zaman değişti.

annene de maşalllah canım su böreği açıyo hala :)

biz yarın akşam konya yolcusuyuz kızlar orda kızkardeşim annem ben derken daha çok boş vaktim olur belki. yada gırgır şamata hiç giremeyebilrim kk ya bakalım.

bu arada ben sık sık okumaya çalışıyorum yazdıklarınızı ama malesef cevap yazmaya fırsatım olmuyor. çoğunlukla alıntıları yaptıktan sonra saatlerce tamamlayamayıp kapatmak zorunda kalıyorum. hatta bana yazılanlara bile cevap veremediğim için üzülüyorum. bugünlerde de bu cevap konusu sık sık gündeme geliyor. tabiki cevap bekleyen herkes çok haklı ama nolursunuz alınganlık kırgınlık olmasın ben kendi adıma cevap yazamadığım tüm arkadaşlarımdan özür diliyorum ama işte fırsatım olmuyor malesef. fırsat bulduğumdaysa çok zaman geçmiş oluyor ve geri dönüp alıntı yapmak çok komik oluyor:) o yüzden artık ilk 1-2 sayfada ne okuduysam onlara yorum yapıyorum. ve her bu konu açıldığında üstüme alınıp üzülüyorum.

yapıyor tuğbacm yapıyor.hemde çok güzel yar su böreğini.annemin yaptığından daha güzel yemedm bu güne kadar o kadar güzel yani.yolunuz düşerse buralar inş. birlikte de yemek nasip olur.

canım kaynana bekliyo tabi.ay bide demez mi oğlanı ben bakarım diye ay ne sinir oldum ya.babasında durmayan çocuk onda duracak..........pes yani ya.........bizim kaynana eşim ve ailse hala milattan önceki zamanlardan kalmış.çok gelekçiler ama işlerine geldiğinde öyleler.....

oy dinlen canım sende konyaya gitmen iyi gelecek sana.he bu arada senin kaygana nerde kız?

Evlilik yıldönümünüz kutlu olsun canım. a.s.nice senelere diycem ama eşin niye böyle yapmış üzüldüm.
Fes geldim püskül giderim diye bir laf vardır. Kusura bakma ama odun gelen odun gidiyor demek ki bu hayatta. Takma kafana

oooooo dünyada iş var desen gelmeyecekiş.sen deseydin sabahçı öğlenci var namazda öğlene gidersin diye.

ayol ne öğlencisi adam 2. öğretim olsun istiyooo kesin...

heee valla. amaaannnn kabahat bende evlenmeden yüce Rabbim göndermiş işaretleri de ben aptal aşık modunda görememişim. şimdi düşünüyomda bi harbi körmüşüm...

ayy gene bisürü itifat almışım tşk ederim kızlarrrrrrrrrrrrrrr guclubacismile
bişey degıl ama kadını begenmez devam edersen bu ıltıfatları duyacak halın kalmıycak
esıne bebısıne en önemlısı kendıne zaman ayır bırazcık
ah ne ıyı etmıssın yazık kadın gelınlerı sayesınde mutlu olsun bıraz

ay butun hepsı aynı bu bebelerın dıse baglıyoruz ınsallah baska bıseylerı yoktur
ay damat kaynan a tartısmasıda çok zor alalh yardımcınız olsun
ınsallah bıran önce duzelır

ya ben bu msnyı yüklüyom kayboluyo tövbeee
allahtan yuklemeyı bılıyonda yukluyon ya benım gıbı olsan napcan
aslında ıyı yapmıssın
bakada duracagına sevaba gırersın
bılıyomusun borcun vadesı dolana adar her gune 1 sadaka sevabı varmıs

yorum yok buna ne yorum yapılırkı
funda sutun varsa bırssey verme benımde ılk oglanda aynıydı 8 aydan sonra basladım hıcte zorlanmadım
dun 2 kez yadım kayboldu
3 unutmusum sırf senın ıçın gırdım bu satte

askın gözu körmus
tuba seden de alıntı yaptım ama bulamıyom ne yazcamıda unuttum
hatırlayınca yazarım insallah

bugun 11 den 9 a kadar bennuyla ugrastım ne guzel uyumustu 20 dakka sonra dılencı zıle bastı uyandırdı öldum bu gun yanı

herkese günaydın
umarım bu gün herkes için güzel bir gün olur.
bu arada dün Barlas kırmızı yap biberi ile tanıştı :) haşlayıp rondodan geçirdim sonrada yoğurduyla verdim. doktorumuz tavsiye etti. çok faydalıymış. mutlaka deneyin kızlar. Yalnız daha sonra kakası kırmızı kırmızı biberli oluyor bilginiz olsun :)))

zeynep gizoş nasıl oldu düzeldi mi

canım gizoş ara ara öksürüyo ama ilk baştaki gibi değil canım inşallah geçer yaa çok kafaya takıyorum bugün biraz serin burası doktora gidecektik ama olmazsa pazartesi gidelim diyorum yaa birde burcucuğum sürekli eli kulağında acaba kulağımı ağrıyo 3 doktora gösterdik kulağında bişey yok dedi anlamadım yaaa:1no2:

canım göndereyim karadeniz bir soğudumu tam soğuyo canım valla yayla hvası geldi buralara:))

ayy gene bisürü itifat almışım tşk ederim kızlarrrrrrrrrrrrrrr guclubacismile
canım sen iltifatın en güzelllerine layıksın hamarat hatunum valla maşallah sana ne diyeyim çalışıpta bebkle ilgilenmek evle ilgilenmek kocayla ilgilenmek hepsi mevcut canım ooo ne anneler var valla canım anlarsın sen

yurdagülüm aynı canım aynı hepsi aynı hep kucak hep ilgi hep konuyşma arıyolar valla anneme dedim anne sen bana bir bağ yapta sırtıma sarayım artık diyezemuszemus

ahhh ne diyeyim çok zor canım yaaa valla gerçekten bende kayınvalidemden çektim bu dönemde ama ben rabbime havale ediyorum kimse senin gibi düşünemez bebeğini sütünün kesilecğini hesap edemez canım inşallah düzelir aranız

canım herşeyde bir hayır vardır eğer güveniyosanız verin derim ben yinede bizim bşımız geldi en yakınından ve lazım olunca verecekleri zamna yan çizdiler ve baya bir zamn sonr a verdiler aslında veripte kötü olacağına vermeden ol derlerya işte öyle canım ama her insan bir olmaz kolay gelsin tatlım snada

tuğbiş canım asla sen üstüne alınma canım valla burda bikaç tane ben artık öyle diyorum çekemeyen insan mevcut ve tahminlerimde asla hiç birzamn yanılmam ben çatlasınlar valla hasetlerinden çatır çatır adları bende kalsın canım herkese alıntı yapıyolar bizim mesajları görmüylar hee çokmu tın yok ama ben söylemedende duramam huyum kurusun kaydirigubbakcemile3 bende herzamn herkese mesaj yazamıyorum tabiki artık bebişlerimiz var ama alıntı yapıpta bazılarımıza yazmamaları bira tuhaf yani onlar kendilerini çok iyi biliyo okuyunca aaa benden bahsetmiş derler sen merak etme canımcım:içelim:

dünürcüğüm canım sanada kolay gelsin ahhh bu kayınvalideler hep aynı yaa annelerimizin değeri bir kat daha artıyo valla canım annem yaa ben hala elimi sıcak sudan soğuk suya sürmem annem yanımda olunca sağolsun kayınvalidelerde bebğin olsada senden bişey beklerler

BENDE 2010 NİSAN ANNESİYİM SİTEYE YENİ ÜYE OLDUM :) ŞU AN KIZIM 5. AYINDA ALLAH IM HERKESE NASİP ETSİN BU GÜZEL DUYGUYU KIZIM BENİM DÜNYAM SİTEDEKİ ANNELERDEN RİCAM BANA BEBEKLER İÇİN ÖZEL ÇORBA TARİFLERİ ŞİMDİDEN HEPİNİZE TŞKLER YANITLARINIZI BEKLİYORUM....
:ecrin_bebek:

Zeynepcim kızım kulağına götürüyor elini demişsin .bende öyle biliyorum ağrıyınca kulağına götürürmüş diye.ama kaç doktora götürmüşsün yokmuş şükür.belki kulağını keşfediyordur.benimkidesürekli kulağını çekip oyun yapıyor çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…