2010 Nisan Anneleri

valla bendegılım emınım
hos geldın aramıza ama nısan bebeklerı ek gıdaya baslıyora bak zeyra arkadasımız sgolsun actı bızde ıcını dolduruyooruz valla
günaydınnnnnnnnnnnnn
gunaydın guzel saglıklı gunler hepimizin olsun

uykusu geldıgı zamanlarmı yapıyo bıraz dıkkat edın bakım

kızlar gunaydın herkese mutlu hafta sonları

slm kızlar anca girebildim nete oraya koş buraya koş olmaktan..:))))

ZEYNOOMMMM canımm beni şımartıyosun tatlım.ee sende ölesin bitanem yaa az hamart değilsin bilioz yanii.

meltem beğenmeye çalışcam karıyı söz tatlım:))

kızlar oğlum bugün babannesinde.annemn dün evini ve halini görünce kıyamadım anama olsun dedim 1 günden bişi çıkmaz.götürdüm babannesine.yabancıladı sanırım etrafa bakıp ağlıomuş oğlum kaynanam hep kucağımda oyun halindeyiz dio...ahh akşam bi olsa aklım hep onda..

sabah ta kocişe ne zmaandır anlattığım bi araba vardı kociş hadi gidelim bakalım dedi.ayy çok sevindim kocaa bi öpücük attım kocama doğru araba bakmaya..baktık inceledik beğendik.tabi ben bineceğim için kocam bana sordu içine sindimi diye.evet dedim ama arabanın spor ve yüksek modeli varmış ve gelecekmiş 1 aya kadar onuda görmek istiorum dedim ve bekleme kararı aldık.benim arabamı verip üzerini kredili alcaz.taksitler makul geldi.çok şükür ev borcumuzda bitecek.ikimizde arabalarımızı değiştirmiş olcez ii olcak..ayy canım kocamm buara süprizleri bitmio..

az öncede poyraz nasıl die kaynanamı aradım akşama eltime davetli olduklarını sölemişler..görümcemide çağırmış ohh dedim tamam msj alındı eltim beni çağırmamış.s,nirden delirdim saydım görümceme bisürü.bidaha asla görüşmek istemiorum dedim..ben ailenin en salağımıyım dedim yaa..görğmcemde kaynanamda ebni davet etmediklerini duyunca şaşırdılar ve kızdılar banada hak verdiler.bu vesileyle eltiminde ipi çektim bi daha sla davet etmem görüşmem.kendi istedi..

boşver canım takma iyi olmuş bir insan daha azalmış.

birperi, buket_asude, defnerukiye, jnaz, sarımelekA&B kızlarrrrrrrrrrrrr nasılsınız?

sibelcim geçmiş olsun canım allahım bi daha hastalanmasına izin vermesin bebişinin.. bende bayramlık almasammı diye düşünenlerdenim çok kıyafeti var giymediği ama bi yandanda alayım ilk bayramı kısmetli olsun yavrum diyorum bakalım
aman funda canım kayın valide işte annemiz değil kendi çocukları illaki daha değerlidir. benim kocamda benim zorumla kutlar işte özel günleri sevmişyo biraz ama insan yinede bekliyo işte... bende senin gibiyim çok giremiyorum belki siteye ama burdaki herkes aileden biri gibi öle seviyorumki inşallah hep beraber kalabiliriz
ne güzel yaa bende başlamak istiyorum yumurtaya ama köy yumurtası alacak birini bulmam lazım sonra vercem inş sever zeynepte... havalar soğudu aslında burda ama iki gündür tekrar ısındı bizde sevindik zaten hepi topu bir ay yazımız var
maşallah canım utkuya ii büyümüş hem ek gıda tam bi sıkıntı bence doysaydı hiç bişey vermezdim ben yedi yemedi aman kustu beğenmedi düşündükçe sinir oluyo insan valla doyuyorsa verme bişey bi ay daha bence
ne kadar kötüyüm dimi kızlar.yaw gelin kaynananın evinde.masa.televizyon.bulaşık makinesi aynı olurmu ya.buzdolabınıda bizmkinin aynısını sormuşlardı çok merak ediyom aynısımı diye?
ayyy canım yaa alemsin benimde eltim öle ben ne alsam gider aynısından alır hemde iki tane bende gülerim haline çekememezlik işte napacan

ayyy kızlar en çok korktuğum şey valla ailemle eşimin arasında kalmak kabus gibi valla kime ne diyecenki hangisine kızcan allahım arada bırakmasın kimseyi
canım inşallah sorun çıkmaz aranızda annem amcama verdi alınca e kadar kötü oldu anlatamam herkes bir değil tabide ne bileyim bu işler karışık biraz
canım hoşgeldin nisan bebişleri ek gıdaya başlıo topiğine bak orda var
birperi, buket_asude, defnerukiye, jnaz, sarımelekA&B kızlarrrrrrrrrrrrr nasılsınız?
canım geçmişe bakıyodum yeni gördüm kusura bakma... iiz valla babam mantı istedi mantı yapacam ondan önce bi bakayım dedim ... ilk defa yapcam tek başıma inşallah beceririm bu arada zeynebe ilk defa çorba yaptım bugün beğendi gibi inşallah yer azcık yedi sonra istemedi... bostandan havuç patates kabak toplayıp tavuk suyuna yaptım birazda pirinç kattım içine inşallah yarar balama.... kızlar bide şunu anladım gündüz uyuyunca gecede ii uyuyo bebişler uyumayınca gece kabus oluyo bizze uyutamıyorum zeynebi yaa valla sinir oluyorum o uyumayıncadaaa...

merhaba kızlarr 1 saattir sayfa açık ama ben anca alıntıları yaptım ve yazmaya fırsat buluyorum
ahmet yusuf a pirinçli havuçlu patatesli çorba yaptım ama 2 tatlı kaşığı anca yedirebildim kızlarya öğürüyor diliyle itiyor falan bende zorlamadım
ama nedense sütlü,meyveli ve 8 tahıllı kaşık mamasını bayıla bayıla yedi
şimdide yordum biraz anakucağında uyuya kaldı bakalım kaç dk sürecek
dün hiç uğrayamadım malum misafirim vardı çok şükür onlar geldiğinde herşeyim hazırdı birde geceden tatlımı ve çorbamı ve ana yemeğiminde %50 sini tamamladım da öyle
çünkü oğlumu ihmal etmek istemedim ben iş yaparken çok huysuzlanıyor yavrum
bu ramazan iftar davetlerimi tamamlamış oldum tabi eşim başka kimseleri davet etmezse
bu akşamda bir arkadaşımız iftara davet etti daha doğrusu dışarda ağırlayacaklar ama ben istemedim . geçen pazar birlikteydik ve 5 yaşlarında bir oğlu var resmen burnumuzdan getirdi çok yaramaz bir çocuk ve anneside babasıda felaket şımartıyorlar . düşünün dışarı çıktık yemeğe ve ortalığı birbirine kattı annesinin umrunda değil. eşim aradı az önce gidelim mi diye kesinlikle hayır dedim:)
büyük konuşmayayım ama öyle yetiştirmemiz mümkün değil sanırım şimdi bile 2 huysuzlanınca insanları rahatsız ediyor diye üzülüyorum ilerde bilemem tabi

merhaba canım r zeyra nın açtığı bi topik var oraya bak istersen
merhaba funda cım
anlayışlı bi görümcen varmış rabbim bozmasın muhabbetinizi
bebekler huysuzlanınca çok zor oluyor canımya
ama iyi olsunda defnecik
hey Allahım yaa kaynanan da pek uyanıkmış canım
zaten kendi annelerimizin yerini hiçkimse alamaz
ama işin garibi benim annemde kaynana ama benden ayırmaz yengelerimi onlarında temizliğini yemeğini yapar
keyfini çıkar konya nın tatlım
merhaba canım afiyet olsun Barlas a bende deneyeyim
[

tuğbiş canım asla sen üstüne alınma canım valla burda bikaç tane ben artık öyle diyorum çekemeyen insan mevcut ve tahminlerimde asla hiç birzamn yanılmam ben çatlasınlar valla hasetlerinden çatır çatır adları bende kalsın canım herkese alıntı yapıyolar bizim mesajları görmüylar hee çokmu tın yok ama ben söylemedende duramam huyum kurusun kaydirigubbakcemile3 bende herzamn herkese mesaj yazamıyorum tabiki artık bebişlerimiz var ama alıntı yapıpta bazılarımıza yazmamaları bira tuhaf yani onlar kendilerini çok iyi biliyo okuyunca aaa benden bahsetmiş derler sen merak etme canımcım:içelim:[/QUOTE]
canım arkadaşım benim Şeniz
sibelcim çok geçmiş olsun prensesine

maşallah utkuya refiyecim rabbim nazarlardan saklasın
eda nın da geniz eti çıkmış inşallah bir an önce atlatacak bu dönemide
oyyy benimdeee
eşimin dayısı sabahın köründe uyandırdı matkap diye sonrada uyu uyuyabilirsen
kaynananlara da pes diyorum başka bişey demiyorum
ama benim kardeşimin eltisinin yanında hiç bişey :)
mesela kardeşimden 3 sene önce mi ne evlenmiş kardeşim evlendi mutfak dolaplarını yeniledi aynısından olacak diye , bileziği var aynısından yaptırdı, cep tlf nunu değiştirdi aynısından aldı hatta müziği de aynı:). dünde aramış mutfak masasının aynısından istiyormuş mezurayı eline al enini boyunu falan ölç diyormuş hatta kardeşimde demiş ben fatihte gördüm istersen git ordan al diye almış kardeşimi gitmişler ama neymiş derisi aynı renk değilmiş:) illa aynısından olacak diyor
[
Çağan egemeninde bayramlıgına bittim çok güzelmiş güle güle giysin

SAĞOL CANIM DAHA GÜZELİ BEBİŞİNİN OLSUN.[/QUOTE]
canımcım hayırlı olsun bayramlığınız
cevaplar için teşekkür ederim çoğu kişi medela kullanıyo anladığım kadarıyla.peki elektrikli olanlar acıtıyo falan diyolar doğru mu??
bende medela kullanıyorum canım çok acıtmıyor eğer yara yoksa hiç acıtmaz zaten
merhaba yurdagülcüm bende ara ara zaman bulabilirsem bakıyorum
deniz cim inşallah düzelirler bir an önce
ama üzme kendini bu kadar yavrunun rızkına yazık
canımyaa Allah yardımcın olsun arada kalmak çok zor

canımcım sürekli değişiyor huyları
canım yeterki emsin nisan bebek elbet diğer gidalarıda alacak
ben hiç yorum yapmayayım en iyisi
canımyaa evlilik yıldönümünüz kutlu olsun
rabbim eşine de akıl fikir versin
[

oy yavrum yarn akşam kim var.maşşallahın var seninde ahmetinde duruyo demekki annesi bizim oğlanın nöbetçi asker gibi başında bekliyorum ben.ağlıyo akşam 6da başlıyorum yemek yapmaya .eşime geçen şey diyorum önceden mükellef sofralar hazırlardm şimdide pratikşeyler yapıorum diyorum.olsun akarnımızı doyuruyosun ya yeter diyoopuyorumnanaktan

?[/QUOTE]
canımcım nerde anca o uyurken yada babası ilgilenirken yapıyorum dünde sağolsun ev sahibimin kızı var liseye gidiyor o geldi ahmet yusufu çıkarayımda biraz hava alsın sende hazırlığını yaparsın dedi öyle tamamladım 1 saatte
hayırlı olsun salıncağınız tatlım
ayrıca afiyet olsun kuzuma armut suyunu pek sevmemişti ahmet yusuf ama ilk şeftali ve elma diye biliyorum bende
valla aferin enişteye ne iyi yapmış yoksa senin kendine vakit ayıracağın yoktu
inşallah şu kadın iyi çıkarda dinlenirsin biraz
canlar günaydın kızımdan fırsat bulamıyorum yaa evimi bile temizleyemiyorum bide hastaydım kaç gündür boğazlarım şiş ateşim yükseldi ama daha iim şükür...
[
çok geçmiş olsun tatlım
Tuğbacığım -jaleciğim çok saolun.Ahmet yusufumuzuda biz öpüyoruz kocaman annesi.Tuğbacığım malesef öyle idrarda sorun çıkmayınca dişinden deyip yollayacaktı doktor beni

:))))))))
rica ederim tatlımm

çok şükür annen yanında canımyaa
bak kıyamıyorda hiç torununa

[
hey Allahımyaa tuğbacım zorla hasta edeceksin sen bu çocuğu
bu kadar pimpiriklenme tatlımya
yusuf unda canı çok yanarsa yada birilerini yabancılarsa ağlayınca gözlerinden yaş geliyor
[

yabancılar tabi yavrum canımyaa alıştı şimdi annene de
maşallah kocana da rabbim bozmasın mutluluğunuzu hayatım
hımmm eltine de bak sen ya canım gaz vermek gibi olmasında hiç mi utanmamış acaba daha geçen hafta sen çağırdın iftara ve duyacağını da biliyor
neysee boşverr görmemek en iyisi
eri, buket_asude, defnerukiye, jnaz, sarımelekA&B kızlarrrrrrrrrrrrr nasılsınız?
biz iyiyiz güzelim sen nasılsın?
canım geçmişe bakıyodum yeni gördüm kusura bakma... iiz valla babam mantı istedi mantı yapacam ondan önce bi bakayım dedim ... ilk defa yapcam tek başıma inşallah beceririm bu arada zeynebe ilk defa çorba yaptım bugün beğendi gibi inşallah yer azcık yedi sonra istemedi... bostandan havuç patates kabak toplayıp tavuk suyuna yaptım birazda pirinç kattım içine inşallah yarar balama.... kızlar bide şunu anladım gündüz uyuyunca gecede ii uyuyo bebişler uyumayınca gece kabus oluyo bizze uyutamıyorum zeynebi yaa valla sinir oluyorum o uyumayıncadaaa...[/QUOTE]
ayy bebekle mantı zor değil mi canım ben geçenlerde yaptım 2 künde ama nasıl zor oldu anlatamam yusuf durmuyor hamurum düştü falan ama tadıda güzel di :)
iyi canım sen nasılsın

sen nasılsın canım bayıldım bayramlığınıza da

kızlar ya dün çok duygulandım
misafirlerimiz geldi oğlumu aldılar sevmeye tabi ilk inceledi yavrum sonra yabancıladı başladı ağlamaya
sonra ben girdim odaya seslenmemle dönmesi bir oldu uzattı ellerini kucağıma alayım diye . normalde ellerini uzatıyordu ama ya bişeyi tutmak için yada yüzümü incelemek için ilk defa kucağıma almamı istedi

maşallah büyüyor paşalar.

nasılsınız kılzar??? Nisan uyurken bakayım dedim ama eşim geldi, umarım herkezler iyidir..

iyi canım sen nasılsın

İYİYİM CANIM ÇOK ŞÜKÜR.

OYYY ben onu yerim yer.anasını sesinden tanımışta kucağına atlamışmışmış:))) ayyy jale ne güzel dimi tatlım.şimdi daha çok hissediodundur annesi olduğunu hele bide anne deseler..

kızlar eltim aradı beni ama açmadım tlf numu..okadar sinirliydim ki tartşmaktan korktum aman dedim sonra kendini kıymetli bişi sancak ,dert ediorum sancak evini kendini..en iisi hiç açmayayım..en son msj çekti akşama abimle seni iftara bekliorum diye.yine cvp vermedim.birazdan msj çekecem toplantıdaydım duymadım sağol gelemeyecem yazacam.madem davet edecektin nedenm beni en sonra iftara 4 saat kalaya bıraktın ki?belkide görümceme köpürdüm onun demesiyle aramıştır.sorun herneyse gitmeyecem..okadar

hayırlısı olsun bakalım okadar calıs cabala hakkındır tabıkı yenı model araba
manı gıbı oldu
babanneede arada yapsın babannelını nasıl görmuyosa cocugu yabancıladı cocuk onu yarın ıstemeyınce kucana gıtmeyı gelın sogutuyo derler

ay buyuyolar artık bennuda aleynaya çok düskunonu görunce guluyo
yavas yavas anne de dıyecekler dunyanın en guzel duygusu anne olmak

ne guzel etmıssın benım bıldıgım erken haber verılırkı ınsanlar hazırlık yapmasınlar
kaynana görumce hangısıyse ayıp onu cagırmadın dedıler
ıyı barı cagırayım oldu
pek gööözel etmıssen

bennu yıne bugun huzursuz yatırdım 2 dakkaya uyandı
bende corbasını da yedırıp
yıkadım yanınada yattım uyusun dıye ben kalktım kıpırdıyo her an uyanabılır

slm kızlar z önce irdim ama yazamadım yaa gizem çok huysuzlaştı anlatamam arık kucak bile zor sakinleştiriyo bugün biz doktora gittik dayanamadım pazartesiyi beklemeden şükürler olsun iyileşmiş gizoş ama ara ara öksürüyo yine geçer dedi doktor biraz zamn sonra ilaçları kes artık dedi gizem tabi yabanclıyoya doktorda yıktı ortalığı inanın kızlar bebeklerin çoğu hırıltı ve öksürük şikayeti yüzünden glmişti hastahaneye ayy bu mevsim geçişindende kaynaklanıyomuş kulaklarında bişey yok dedi iyice baktı doktorumuz bende akıntısı oluyo dedim o iyi olduğunu gösterirmiş kirliliği şükürler olsun bişey çıkmasında dün gece annemlerde kalmıştıkya gizem 4te kalktı 12de yatmıştı saat 6ya kadar uyumadı bir güzel annem ben üçümüz oynadık ama benim gözlerde uyku akıyo annem git uyu diyo ama ben nerde uyuyamam yaa dedim anneme onu bırakamam dedim annemde gülüp bak annelik nasıl bişeymiş dedi valla hakları ödenmez anaların doktordan sonra gizeme kot pantalon alacaktık aslında çok kyafeti var ama kot pantalonu yoktu bizim kız bastı yaygarayı yine gezemeden geldik :)))ben bu arada 3. adetimi yaşıyorum artık düzene girdi tarih olarak gizemin doğduğu tarih her ayın 29u:)) iştahsız huzursuz ve uykusuz sanırım dişlerden doktorumuzda öyle dedi kulakları ağrısa dedi ateş yapar dedi kulaklarında bişeycik yok dedi

jaleciğim canım benim artık onlar çok akıllı neden neyi niçin yaptıklarının farkındalar artık canım maşallah ahmetimize canım yaa hayriyenin dediği gibi ahh birde anne baba deseler sanırım o daha ayrı bir duygu olacak bizler için:))

hayriyeciğim inşallah o beğendiğiniz arabayı rabbim bu mübarek günlerde almayı nasip eğler canım yakışırda san canım bu arada bende sinir olurum ahh eltiler görümceler çekemezler hiç bir zamn valla en iyiside çekemez bşver canım yaa takma en iyisini yapmışsın bende senin gibi yapardım sanırım açmazdım huyumuz kurusun:)))sen evinde çocuğunla davet et onlar en son arasın ne sinir bozucu yaa

bu arada doktora ek gıda olayını sordum artık başla dedi geç olmasın dedi bende başladım dedim şeftali havuş patates püresi falan dedim yoğurtada başla dedi ev sütünden yap dedi içine meyve katabilirsin dedi ilk önce az bir yoğurtla başla bak alerji yapıyomu diyededi çünkü yoğurt bazen alerji yapabiliyomuş kızlar bende bu hafta yoğurt sezonunu açıcam misler gibi anneannmeden alıcam annem araştırıyo keçi sütü bulursak ondan yapıcağm bakalım inşallah keçi sütü buluruz biryerlerden ama burada zor yaa

sibelcm nasılsn?
iyiyim cnm gece yazdıgını görmeden çıkmışım
sen nasılsın
Göktugcum nasıl..

ayy funda kaynana seni kıskanıyo ya ..göktugu kıskanıp bide o yapmak istemesin:)) yaş müsaitmi
valla olur mu olur benim bi tanıdıgımda var çünkü gelinden 6 ay sonrada kayınvalidesi dogurdu çünkü:)))))))

ohh maşallah gizoşa demek sizde dünya nimetlerinden faydalanacaksınız...biz daha anne memesine talimmm

jalecim buketcim sağolun kızlar Elifim iyi artık allahım bidaha o şekilde ateşlendirmesn

hayriyecim valla ben olsamda gitmezdimmm onların demesiyle çağıracaksa hi çağırmasın daha ii
bu arada yeni arabanda inşallah içine siner ve senin olur. yakışır artist arkadaşımmm
hemide süpper olur arkayada poyrazı attın mı ohhh deme keyfine :lepi:

slm kızlar kimse yokmuş..
migrenim tutdu dehset durumdayım,gecmişe bakamıycam gece inşlh bi ara göz atarım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…