2010 Nisan Anneleri

masallah poyraz pasaya

gecmıs olsun fundacıgım

Ay kizlar cvplar icin tsk ederimdee bizim ek gida isi cok sakat oldu, tarhanayi icmiyo yogurt alerji gibi nisanin goz kenarkarini falan kizartti armutu sevmedi bi elma kaldi denemedigimiz.. Off bu beni
Ki yemek seçicek galiba

kızlar güzel haberlerle geldim doktorum tek yumurta ikizlerimin oldugunu söyledi daha çok minikler napalım Allahın kısmeti işte büyütecez bir şekilde rabbim tüm bebek hasreti ile yanıp tutuşanlara nasip eylesin

merhab kızlar.
uzun zaman oldu.özledim dsizi.
sakar ben şuan zar zor yazı yazoyrm.mısır konservesini açarken elimi yardım remğsmen.

altı dikiş atıldı.ve 10 gün su değmeeycek.ya niye hep benim başıma geliyor ya.
kzım zaten iyice huysuzlaştı .altını bile alamyorum.sağ elim birde.

face foto koymuştum.elimden geldiğince yorumları cevaplayacağım.
pazartesi de işe başlayacam.zor günler beni bekliyo bu elle.

Ne guzel ya, allah saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah

Gecmis olsun cnm ya aynen bende oyleyimdir abuk sabuk seyler benim basima gelir, bunla gecmis olsun tekrar

bu arada oğluşu mecburen sütten kestim ek gıdayada başlamıştı zaten nasip böyleymiş mevlam neylerse güzel eyler

canım allah tamamına erdirsin inşlh ,sağlıkla mutlulukla al bebişlerini kucağına...
temde tek yumurta ikizleri ne gusel...
:1hug:

fundacım canım çok gecmiş olsun....
off valla cok zor bende parmağımı rendeye kaptırdım inan kuzeye bişi yapmaıyorum...
cok zorlanıyorum allahtan kocam evde...
inşlh biran önce iyileşir canım....

bu arada hayriyecim poyraz doktora gitmiş demek,kilosuda maşlh cok iyi yerinde ..
sen zaten çok guel besliyorsun oğlunu,hemde calıştığın halde...
valla sen biim topiğin hamarat hatunusun ne diyim....
en hamarat kimmmmm= HAYRİYE....:))))))))))
kocan çok şanslı tatlım...
bu arada sen dötunu kaşı kız nazar değmesin hoş ben hep maşlh diyorum

geçmişi okumadım daha ama hasta olanlar varsa geçmiş olsun, bebeği ii olanlara maşallah. derdi olanlarada acil deva inşallah. bizde bayramdan çıktık hala temizlik yapıyom. oğlum huysuz mu huysuz? şu diş bi çıksada bende uyusam yaaa. bu çocuk her 1 saat 20 dakika da kalkmayı nasıl beceriyooo dahası her seferinde nasıl tam 1 saat20 dakikayı ayarlıyooo?

gecen arkadasım söledi bir şurup varmış bitkisel içereği dereotu tohumu ,zencefil ve naneli....
aslında gaz sorunu için kullanıyor fakat diş çıkaran bebeklerde oluşan huysuzluk için,diş etlerini rahatlatıcı ağrısını sızısını alıcı etkisde varmış...
bakalım dedik aldık
bir cay kaşıı verdim uyuttum sanırım etki yaptı ki uyuyor şimdi ....

buraya girmeyeli baya olmus hastalara gecmis olsun
insallah tez zamanda düzelirsiniz
gecmise bakmak malesefmümkün degil
umudumsun allah tamamini erdirsin
ilk nisan bebegini dünyaya getirdin ve ilk nisan annesi hamile kaldin
rekora kosuyon valla :))
saka maka hayirli olsun 1.5 yasina felan gelir oglun hemide ikiz allah sabir versin ne diyim

evet cnm rekor bende kimseye kaptırmam şaka biryana süpriz oldu aslında güzelde oldu ama birazcık erken oldu :) rabbim hayırlısı ile kucagıma almamı nasip eder inş. :CüvCüv:

kızlar iyigeceler herkese her zamanki gibi geçmişe bakamıcam sanırım.

bugün hastanedeydik. pazartesi tıp fakültesine gittik malesef nöroloji doktoru ankaraya gitmiş bizde de hiç şans yok. napalım bizde konyada emarımızı çektirip istanbulda gidebileceğimiz tek nöroloji doktoruna göstereceğiz.

bu sabah gittiğimiz çocuk doktoru çok ilgiliydi ve içimizi çok rahatlattı. zor doğumdan da olabilirmiş titreme ve sıçramalar. zeka gelişimi çok iyi, gülücükleri bakışları çok anlamlı dedi. ayrıca kusmalar içinde inek sütü alerjisi testi istedim. kaka tahlilinde de üzmedi kaanım bizi 1.5 saat bekledik ve ürünü aldık:)))) yarın onun sonucunu da göstercez bakalım hayırlısı.

ve büyük haber yarın sabah kaana emar çekilecek...

kalbim pır pır valla. hem çok heyecanlıyım bu teşhis maceramızın sonuna geldik diye. hem çok tedirgnim kuzum 1 saat o makinede baygın yatarken nasıl sabredecem bilemiyorum. bu gece uyku tutmaz artık beni.. emara girmeden önce 6 saat aç susuz kalcakmış kaan nasıl başedecem oburiksimle o da ayrı bir konu.

şmdi geçmişe bir bakayım kaan uyanmazsa alıntı bile yaparım valla:)

Canim gecmis olsun insallah hayirli haberlerle donersiniz kaan icin dua edicem sende icini ferah tut

tuğbacığım ilk açtığımda senin mesajınla karşılaştım canım inşallah güzel haberler getireceksin bilere canım kaptan kaanımız turp gibi annesi bk göreceksin canım yaa nasıl 6 saat aç kalacak ben onu düşünüyorum kıyamam yaaa bak annesi hiç bişeyciği yokken aç kalması beni düşündürdü canım yaaa kocaman öp benim için kannımı canım füze gibi sağlıklı kaanımız canım hele o facedeki videosuna bayıldık eşimle canım çok tatlı yaa maşallah

tubişim....
kaan paşam için dua edicem bak ör benim paşamın bişiyciği yok...
kıyamam ben ona aç kalmasına dayanamam,inşlh bu son olur da bidaha sadece keyifle kilonuzu ölçturmeye gidersiniz doktora....:))

gunaydın kızlar
tuba cıgım allah yardımcınız olsun allahın ıznıyle temız sonuclar alın ınsallah
özge naptın ılacın faydasını görebıldınmı dereotlu fılan olan bıtkısel surubu dıyorum

kızz özge sabah sabah ne doping oldu bana bi bilsen..sağol güzel cümlelerin için.besleme konusunda çok kaynaktan faydalanıyorum sizede aynen denediklerimi paylaşıorum.hamaratlığa gelince hepimiz öleyiz özgeecim.sen hem kuziyle hem kocanla hem görümcenle hem evle hem iş konusyla hem kendinle uğraşıon bu hamaratlık değilde ne?? kıçımı kaşımama gerek yok :))) hepiniz can ciğer arkidişimsiniz:))) sizin nazarınız olmaz..

bunlar becerir anam fenalar bunlar çalar saat kuruıolar kafalarında:)))))

canım benim yaaa hayırlı haberler alacaksın ve bayram yapacaz burda inşallah.kız çocuğun bişisi yok c,in gibi 5 yaşında çocuk gibi kahkalar takipler ohoooo maşallah kırbir kere..sadece senin için zor olan kaanı 6 saat aç zaptetmen:))) oburiksini öpüorum kocaman

valla arkadaşn dediği gibi rekor sende.allah hayılısını nasip etsin deriz ya hep hayırlısı buymuş senin için demek.hepsi biarada büyücek.sırtın yere gelmez artıkın..:)tebrik ederim ayrıca

geçmiş olsun canım..

herkeze günaydın gününüz mutlu geçsin..:teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…