günaydınlar kızlar hayırlı günler şimdiden herkese bende yeni kahvaltı yaptım şimdi gizoşta uyanır belki bu mesajı yazana kadar kızlar siz şu yoğurdu hazır yoğurtlamı mayalıyosunuz ben hazır yoğurtla mayaladım ne yapıyosunuz
bazen hazırlada mayalıyorum
dr cıvık yada katı fark etmez
ev yogurdu olsun mayasıda fark etmez dedı bana
yurdagülüm saolasın canım benim
masallah poyraz pasayaSAĞOL CANIM BENİM
canım ben geceden mayalıom yoüğurdu cam kavanozda.annemin ev yapımı yoğurduyla mayalıyorum.hazırdan hiç mayalamadım.
o ilacı bende 2 aydır kullanıom meltemcim poyraza.ama bugün doktora sordum çok yerdende duymuştum dişler siyahlaştırdığını doktorda onayladı ve başka demir ilacı yazdı adını hatıorlamıom evde ilaç yazarım burdan..
sağol tatlım.allah korumuş utkuşu ..tüm bebişler önce allaha emanetler.allahım kourusn hepsini..
inadına kadın tut temizlettir evini.onlar iş yaparken sende kahveni içer kıçınla gülersin..kime ne ayol.belki pislik içinde yaşayacam aaaaaaaaa
tarhanaya bende başladım yoğurt çorbası bende şöle yapıorum tatlım..200 cc suda 1 çorba kaşığı princi iice yıkayıp haşlıorum sonra içine ılık suyla sulandırılmış yoğurt katıyorum piştikten sonrada minicik zeytinyağ koyuyrum mis gibi oluyo.istersen içine irmik yada bugday unuda katabilrisin..
sağol canım benim.gizoşta bi kurturamadı yavrum yaa hastalıktan ondan bundan:evt tatlım nazar olabilir duasını üzerinden eksik etme..allah korusun hepsini..
kızlar herkeze selamnihayet doktor kontrolümüze gittik sabah..poyrazım arada az az öksürüyodu doktor boğazxlarınında kızardığını söledi.şurup verdi öksürüğü için.diş etleri sertleşmiş paşamın calgel verdi ama şimdi başlamayacaz kabarıp rahatsız edince dedi.ek gıda mönümü beğendi mama olarakda keçi sütü maması golden goata devam dedi.çok sağlıklı buldu oğlu büyük adam gibi bakıo dinlio dedi doktorumuz oğlumun ciğerlerini dinlerken adamın yüzüne dokunup gülücükler attı bayıldı doktor bu ne kadar tatlı olmuş dio:))) paşam 1 ayda 1,100 gr almış teyzeleri 7,600 gr olmuş boyuda 69 cm bizden ahebrer bukadar
tünaydınar kızlar.umarım herkes iyidir.biz dün temizlik yaptık mis gibi oldu evimiz.oh ya.kadında iyiydi beğendm.kredi başvurusu yaptık paramızı aldk birde araba bulabilsek.....parayı aldık şimdi nasıl ödüyeceğiz diyoruz gerçi bu zamana kadar kaç milyar borç ödedik bunuda öderz Allah büyük....oğlum uyuyo şimdi hemen yazayım dedim mutfak dolaplarımı cifleyeceğim
canım inşallah ya yapalım bunu araba alınca lafta kalmasın ama belki kışın zor olur bahara doğru biz bakalım ne zaman yaba daba duuuuuuuuu luktan kurtulcaz.(yaba daba duuuuuuu benim yontma taş devrinden uydurduğum bişey ayakla yürüme işlevi:roflol:)
gerçi kocişlerinde olması lazım zeynoyla ben hala ehliyetsiziz inşallah seneye alcaz birlikte.......
insallah
ooooo çok güzel Allah sağlıkla doğurmak nasip etsin.herşeyde var bi hayır canım.oğluşun kardeşine zaman tanımış bak erkenden dünyaya gelerek.Allahım kolaylığını verir tatlım
oy çok zor olmuş canım ya.bebeklerle başka yerde kalmak zor kendi düzenlerine alışık oluyolar annede kendi düzeninde rahat ediyo.neyseki artık evdesiniz kolay gelsin canım ev işlern
canım geçmiş olsun fitil işe yaradımı?arayacağım seni gerçi az sonra damadın uyanmadan.
canım yoğurdu ev yoğurdu ile mayala 1 yemek kaşığından biraz fazla bulsan yetiyo zaten dün bende mayaladm uyanınca yedircem
maşallah benim poyrazıma büyük adam gibi tabi poyaz çok akıllı olcak hayriye senin oğlan bakışlarından belli dikkatli bakıyo kuzu.aylık kilo alımı gayet iyi boyuda.funda teyzesinden ona koca bi
özgecm alıntı yapmamışım boşver kaynanayı sn tut kadın beraberce yaptığınız kadar yapmaya çalışın bak bende yapamadım kadın aldm süper oldu.evin içinde olduğum halde baya tozlandı ev gerçi kadın hiç kir bile çıkmadı diyoya neyse sen annendeydn al bence içinden çıkamazsın yoksa
rüzgar yağmurcm senin kızın meme derdi çok ya napıyon canım ya meme ucun acırdr valla.kolay gelsn canım ya zor işin
bu arada kızlar bütün bebeler bu aralar kucak istiyo ilgi oynama istiyo.dişten rahatsızlar sıkmayın tatlı canınızı.ev işi her zaman olur düşünün bir daha onların bu tam sevmelik zamanları olmayacak tadını çıkarın az yapın ev işini nolcaklmaz:çok tatlılar ya.uyudukları zaman girişin işe.ben dün gece 3 e kadar iş yaptım ütüm çoktu 1.5 saatten fazla ütü aptım.
heeeeeeeeee dün bide perde asarken k.çmın üstüne düştüm.göktuğun odasında göktuğda beşiğindeyken merdivenle tül asayım dedim kadın zamandan kaybetmesn daha çok iş yapsında yetişsin iş diye.sol ayağımı beşiğe attım beşiğinde üzerinde ince yorgan vardı sol ayağımı attım ayağım boşluğa geldi sırt ve belimi beşiğin köşesine çok kötü vurdum.sol ayak yerde sağ ayak merdivenin en üstünde kaldı.başta çok bişey hissetmedm ama ameliyat yerim sağ diz ve kolum birde belim çok ağrıdı hemde acıdı.bugün ara ara ağrısı var göktuğ ağladı ben düşünce canım ya üzüldü bana bende sonra kendime çok güldümdelikafaduldensırnaşık şey:roflol:kaydirigubbakcemile3
gecmıs olsun fundacıgım