2010 Nisan Anneleri

slm kızlar nasılsınız biz iyi diyelim artık iyi olalım bu ay bize ne oldu bir türlü anlamadım önce üşütme sonra ishal şimdide kabızlık yaa mahvoldu kuzum bu ayy hep nazardan valla kızlar artık bazı şeyleri millete söylemeyeceğim hep nazardan biliyorum millette bir maşallah yok 3 gündürde kabızlığımız mevcuttu bugün ve dün akşam saf zeytinyağı içirdim hiç faydası olmadı sonra fitil koyduk bu akşam annemle gizoşu mıçırmaya çalıştık yaa ne kadar zormuş yaa kuzum gözümün içine bakak bakak nsıl acılar çekti anlatamam kuzucuğum rabbim hiçbirimizin bebişini hasta etmesin çok zor çokkk ama en sonunda birazda olsa mıçtı fitille gizoş rahatladı önceden ben saatini bile bilirdim kızımın edeceği zamnını ne oldu bize anlayamadım(

birde kızlar dün ilk defa keçi sütünden 4 kavanoz yoğurt mayaladım maşallahı vardı yani çok güzel tuttu 2 kavonoz aşşağı katımızda oturan gizoşun kankisi asya duruya verdim ilk kez bugünde yoğurtla tanıştı kızım maşallah yarım kavonozu şapur şupur yedi sevdi inşallah alerji falan yapmaz

oh maşallah yumurta beyazı yok dedi bize dr ya onlara kalsa hiçbişi yok

nazardandır canım Nisanda aynı, ne deseler tersi oldu çıcukta.. bol bol geçmiş olsun.

al benden de o kadar.benim oğlumda da aynı sorun.kucakta sesi çıkmıyo ama yatır hemen başlıyo bağırmaya.bende diyorum bi otursa kendi kendine önüne oyuncak veririm oyalanır diyorum bende işimi yaparım.bakalım o günlerde gelince yine şikayet etcek bişey buluruz biz bence.

Nisan desteksiz oturuyor ve babasina bakip baa diyoooo hihoyyythihoyyyt
ohh maşallah canım nisanımıza bizimkide destekle oturuyo ama en güzel tarafı bizim kıznda yeni yeni bana bakarak anne demesi tam söyleyemesede bizimki ilk anne dedi canım :))

hoşgeldin canım yorma kendini boşver yavalş yavaş yaparsın canım yaa

saol bitanem sanada geçmiş olsun hayriyeciğim insanın canı gidiyo onlara bişey olacak diye rabbim korusun canım aynı benim kızda kaç haftadır hastalıktan falan hep ağlayınca içini çeke çeke uyudu çok zormuş canım yaa anne olmak rabbim korusun meleklerimizi canım benim çok büyük geçmiş olsun tekrar

oyy canım benim bende seni iyiki tanımışım bitanem yaa gerçekten bizde sizi çok seviyoruz ben sanki seni doğduğumdan bu yana tanıyorum gibiyim o sıcaklığı aldımya gerisi mühim değil canımsın yaa kızımın kayganası:))

canım hoşgeldin valla bebklerle çok zor değilmi yolculuk ben 2 buçuk saatlik yolda canım çıkmıştı kardeşimde illa bizi istanbula gelin diye ısrarla çağırıyo ama ben göze alamıyorum malum havalarda soğudu bakalım canımcım

canım gözün aydın diyorum herşeyde bir hayır vardır bence kesinlikle aldırma ben 5 sene özlem çeken birisi olarak kesinlikle bu bebek aldırma olayı beni gerçekten mahvediyo rabbim onunda rızkını elbet veriri evet çok zor olacak senin için ama rabbimin bir bildiği vardır canım ohhh desene ikinci kuzucuk yolda maşallah

Merhaba kizlarrr bugun dr a gittik ve ek gidaya gecelim dedi drumuz, meyve corba ve yogurtla basliyoruz. Tarhana corbasi ve yayla corbasi verdi tarhana tamam da yaylayi nasil yapicam biriniz tarif verebilirmi yaaa pirinc mi koyucam icine???

ohh canım bizde bugün yoğurt açılışı yaptık keçi sütünden mayaladım kay marka bulmuştuk yaa daha tarhana yapmadım ama yayla çorbasındada pirinç var canım ben yoğurtu iyicene çırpıyorum pirincimi iyice yıkıyorum azıcık yoğurdun içine koyuyorum unu daha ityi yemesi için sonra azar azar kaynayan suya döküyorum azıcık yağ ile canımcımcokacimcoook

ayy ne zamndır böyle alıntı yapmamıştım herkese iyi geceler teyzoşlar gerçi kimsecikler yok ama neyse bomboş topiğimiz:))

kafayı yemekte olan kuzeyin annesi sonunda nete bakabildi amanınn saa kaç olmuş kıçım yer görmedi valla...ben kafayı yıycem bu dişler ya cıksın ya cıksın artık ötesi berisi yok bende derman kalmadı...
ac geziyorum ya yemek bile yedirmiyor bana bu velet...
annemi özledim ,annemleri edim gidemiyym onun sıkıntısı da cöktu içime....
halbuki ne rahatmışım orda gam yyok kasave yok offf....
kaynanamlar dayanamadılar dukkanın orda olmasına benim sürekli gitmeme tasındık işte al şimdi ne oldu kahretsin ya hayatımın içine ettiler vallakurulu duzenimiz mahvoldu,allah sorsun hesabını hepsinden nefret ediyorum gıcık oluyorum yuzlerini görmek istemiyrum ama mecburen görüyorum ıyyyyy.......
bu arada göğüs ucum yara oldu ben aylarca emzirdim bişi olamdı bide dişi çıkrsa ne yaprım şimdidien damağına sıkıştırıyo velet ya....
bu arada ev dandini çok pis kadın alayım dedim kaynanam falan çıldırdı amannn ne laflar bana yardımcı olun da ben temizliyim kuzeyle ilgilenin dedim bana ne dese hemde kocam da duydu...ben kendi işimi yapamıyrlum sana gelirsem benim işimi kim yapcak bunu söleyen kadında üst katımda oturuyo....
sen de sırtına sar yap,biz eskiden öle yapardık senin iş yapasın yok demez mi????
ayy eve geldim hıncımdan sinirimden ağadım durdum....
offfne çok dolmuşum ya hep yazdım gecmişe bakadım kuzi ağlarsa daha asılacak çamasırım var cunku

ayy.. başımın ağrısından uyuyamadım yaa... burnumu çekmekten bi hal oldum resmen
yarın utkunun aşısı var.. gittiğimizde dr.a söylicem bakalım belki bişiyler yazar bana da iyileşirim.. hayır bişiy değil utkuya bulaştırmaktan korkuyorum ve tabiki eda ya da...

gündüz girdiğimde yazmayı unutmuşum.. utku köydeyken kaka rekorunu kırdı.. arefeye 1 gün kala kaka yapan paşa 6.güne kadar gezdirdi içinde.. düşününce köydeki huzursuzluğunun sebebide çıkıyo ortaya.. allahtan dün yaptı da rahatladı kuzum...

hayriyecim... ufak bi düşme kazası atlatmışsınız.. geçmiş olsun.. Rabbim beterinden korusun.. bizde bayram sabahı atlattık benzer bişiy.. edanın çorabını giydiriyodum.. utkuda hemen yanımda koltuğun köşesinde oturuyo.. anlayamadan hooop yüzüstü bana doğru eğilirken yre indi.. kafa üstü çakılarak.. allahtan ben vardım önümde de kucağıma düştü.. ama o korku bile yetti ona dakikalarca susturamadık oysa yere hiçbiryeri çarpmamıştı yani :) poyrazda hafif atlatmış canım. inş. bi daha olmaz..

umudumsun bebeğim... canımm ne diyim ki Allah hayırlısını versin hakkınızda... o bilir eğriyi doğruyu.. her işte bir hayır vardır.. aldırmak olmaz tabi sağlıklı bir gebelikse..

ebrucuum.. nisan hanım desteksiz oturuyo demek.. maşallah ona.. bizimki daha nerdeee :)) bu tür fiziksel konularda çok tembeliz biz yaa.. köşeye dayayıp bile oturtsam mesela öne doğru yıkılıyo bir süre sonra.. öyle dimdik bi oturuşumuz oluşmadı yani... sağlıklı olsunlarda napim geriden gelsin bu tür gelişmeleri de..

Merhaba kizlarrr bugun dr a gittik ve ek gidaya gecelim dedi drumuz, meyve corba ve yogurtla basliyoruz. Tarhana corbasi ve yayla corbasi verdi tarhana tamam da yaylayi nasil yapicam biriniz tarif verebilirmi yaaa pirinc mi koyucam icine???
bizim evdeyoğurtlu çorba yiyen yok tatlım... bende bu ihtiyacımı genelde annem,eltim gibi bilimum misafirliklerde karşılıyorum :)) yapımını da hiç öğrenmedim,bilmiyorum... o yüzden yardımcı olamıyciim :kedi:
öncelikle sağolasın tatlım... koltuk altındaki bezelere ne desem kii :)) kızz benm arada hala çıkıpçıkıp gidiyolar.. çok ağrı batma yaptığı da oluyo... ama dr. ter bezesi,istersen kesip alıyım ama bence gereksiz... ufak bebeğin var yoksa hergün yaptığımız operasyon dedi.. bende artık hiiç düşünmemeye çalışıyorum.. 2-3 güne bir şişip indikleri için amaan gene şişti bunlar yaa modundayım :)) ama sana geçmiş olsun tabi.. inş. geçici bişeydir.. bu arada bennuya da maşallahhh...

amann gidip yatıyım bari yine... sabah kalkıp kocişe kahvaltı hazorlıycam.. ramazandı bayramdı derken hepsini atlatık Allahın izniyle.. günlersu gibi geçiyo anlamadan... kahvaltı olaylarına başladık yine :))

atladıklarım varsa kusuruma bakmasın nolur.. öyle atlaya zıplaya bakınabildim anca :))

iyi gecelerrr..... opuyorumnanaktan

iyi geceler kızlar
birkaç gündür yazma fırsatım olmadı umarım bütün anneler ve bebişler iyidir bayram dönüşü
sayfalarda fazla ilerlemiyor nedense
benim kızım son günlerde çok huzursuz sürekli sanki kendi kendine kavga ediyomuş gibi sesler çıkarıyor
ağzı çok akıyo önü resmen su içinde kalıyor
sabahları çok şeker oluyor ama babası işe gittikten sonra yanıma alıyorum uykudan uyanınca beni de uyandırmak için yüzüme bakarak bişeyler anlatmaya çalışıyo ben uyanıncada göz göze geliyoruz ve gülmeye başlıyor yavrum maşallah hepimizin bebeklerine maşallah tabi Allahım uzun ve sağlıklı ömürler nasip etsin
bizde önümüzdeki hafta dr kontrolüne gidicez rota virüsü aşımızın 2. dozu yapılacak
geçen ay dr bir sonraki ay ek gıdaya geçicez demişti onun için çok sabırsızlanıyorum gerçi ramazanda kızıma kendi yediğim çorbalardan kaşığın ucuyla tattırmaya başlamıştım kızım severek yedi ama inşallah iş gerçeğe dönüncede severek yer onun dışında meyvelerden yalattırdım zaten bir yerde okumuştum bebeğiniz sizin yediğiniz gıdalara dikkatli bakıyorsa ek gıdaya geçme zamanınız gelmiş yazıyordu

Cvplar icin tskler kizlar, bakalim yogurdumuz hazir sabah yicez, goruldugu gibi bu saat oldu hala memeden kopamadik hic ayrilmiyo benimki napcagimi sasirdim.
Ozgecim sıkma canini ya kaynanalar cok bilir oyle, bi laf sokmadan yasayamazlar ama sira is yapmaya gelince vinnnn

Refiyevim valla oturuyoda bi de yurumekte istiyo kalkip sehpa ustundeki ortuyu cekicekmis, com yaramaz olucak yandim o ayari iyi tutturmak lazim saglikli olsunlarda canim.

özgecım bosver kafana takma sen nıye kadın alcam fılan dıyonkı al kadını evde görsunler önceden sölemeye ne gerek var
sankı parasını onlarmı verıyolar
takıldıgın seye bak
yazık sana
tamam sırtıma baglayımda modası gectı yoksa baglardım
töbe töbe yaaaaaaaaaaaaaa
yok evet iş yapasım yok kaynanaya ne bundan
valla benım komsularım bana yalvarıyolardıkı getır bız bakalım sen iş yap dıye el ken kocaman babannneye nolmus ta bakmıyo

masalllah yarasın yogurdunuz

kızlar gununuz aydın bebeklerınız huzurlu olsunlar
hep yazdıkları gıbı dıkkat ettım bennu 5 te ve 6 da mutlaka uyanıyor
bugunde aynısı oldu
6 30 da da buyuk fırtına koptu
odaya yıne kokudan gırılmıyor
bı actımkı bezden dısarı çıkmıs
dun aksamda yıkamıstım yatmadan önce
malum sabah sogugu sıldım mecburen ama ögleye dogru yıkıycam ınsallah tekrar
bızde basladık ferrosanola bu gun ıtıbarıyle sımdı verdım bkalım kabız fılan yapcakmı
herkeslere ıyı gunler dılıyorum

slm herkese

zeynepcim inş. gizoş bir an önce düzelir

hayriyecim geçmiş olsun ya gözden kaçırmışım poyrazcık düşmüş allah korumuş bu arada kadını begenmende süper olmuş

umudunsun bebegim hayırlısı olsun inş. Allah kolaylığını verir

özgecim allah kolaylık versinsana yahu edepsiz kaynana dediğine bak senin torunun değilmi ayol azcık oyalasana kızda işini yapsın ne fena kadın ya allah sabır versin sana sekerim

atladıklarım varsa çok özür aklımd kalanlara cvp yazdım hepinizi öpüyorum

günaydınlar kızlar hayırlı günler şimdiden herkese bende yeni kahvaltı yaptım şimdi gizoşta uyanır belki bu mesajı yazana kadar kızlar siz şu yoğurdu hazır yoğurtlamı mayalıyosunuz ben hazır yoğurtla mayaladım ne yapıyosunuz

yurdagülüm saolasın canım benim

SAĞOL CANIM BENİM

canım ben geceden mayalıom yoüğurdu cam kavanozda.annemin ev yapımı yoğurduyla mayalıyorum.hazırdan hiç mayalamadım.

o ilacı bende 2 aydır kullanıom meltemcim poyraza.ama bugün doktora sordum çok yerdende duymuştum dişler siyahlaştırdığını doktorda onayladı ve başka demir ilacı yazdı adını hatıorlamıom evde ilaç yazarım burdan..

sağol tatlım.allah korumuş utkuşu ..tüm bebişler önce allaha emanetler.allahım kourusn hepsini..

inadına kadın tut temizlettir evini.onlar iş yaparken sende kahveni içer kıçınla gülersin..kime ne ayol.belki pislik içinde yaşayacam aaaaaaaaa

tarhanaya bende başladım yoğurt çorbası bende şöle yapıorum tatlım..200 cc suda 1 çorba kaşığı princi iice yıkayıp haşlıorum sonra içine ılık suyla sulandırılmış yoğurt katıyorum piştikten sonrada minicik zeytinyağ koyuyrum mis gibi oluyo.istersen içine irmik yada bugday unuda katabilrisin..

sağol canım benim.gizoşta bi kurturamadı yavrum yaa hastalıktan ondan bundan:evt tatlım nazar olabilir duasını üzerinden eksik etme..allah korusun hepsini..

kızlar herkeze selam nihayet doktor kontrolümüze gittik sabah..poyrazım arada az az öksürüyodu doktor boğazxlarınında kızardığını söledi.şurup verdi öksürüğü için.diş etleri sertleşmiş paşamın calgel verdi ama şimdi başlamayacaz kabarıp rahatsız edince dedi.ek gıda mönümü beğendi mama olarakda keçi sütü maması golden goata devam dedi.çok sağlıklı buldu oğlu büyük adam gibi bakıo dinlio dedi doktorumuz oğlumun ciğerlerini dinlerken adamın yüzüne dokunup gülücükler attı bayıldı doktor bu ne kadar tatlı olmuş dio:))) paşam 1 ayda 1,100 gr almış teyzeleri 7,600 gr olmuş boyuda 69 cm bizden ahebrer bukadar

tünaydınar kızlar.umarım herkes iyidir.biz dün temizlik yaptık mis gibi oldu evimiz.oh ya.kadında iyiydi beğendm.kredi başvurusu yaptık paramızı aldk birde araba bulabilsek.....parayı aldık şimdi nasıl ödüyeceğiz diyoruz gerçi bu zamana kadar kaç milyar borç ödedik bunuda öderz Allah büyük....oğlum uyuyo şimdi hemen yazayım dedim mutfak dolaplarımı cifleyeceğim

canım inşallah ya yapalım bunu araba alınca lafta kalmasın ama belki kışın zor olur bahara doğru biz bakalım ne zaman yaba daba duuuuuuuuu luktan kurtulcaz.(yaba daba duuuuuuu benim yontma taş devrinden uydurduğum bişey ayakla yürüme işlevi:roflol:)
gerçi kocişlerinde olması lazım zeynoyla ben hala ehliyetsiziz inşallah seneye alcaz birlikte.......

ooooo çok güzel Allah sağlıkla doğurmak nasip etsin.herşeyde var bi hayır canım.oğluşun kardeşine zaman tanımış bak erkenden dünyaya gelerek.Allahım kolaylığını verir tatlım

oy çok zor olmuş canım ya.bebeklerle başka yerde kalmak zor kendi düzenlerine alışık oluyolar annede kendi düzeninde rahat ediyo.neyseki artık evdesiniz kolay gelsin canım ev işlern

canım geçmiş olsun fitil işe yaradımı?arayacağım seni gerçi az sonra damadın uyanmadan.

canım yoğurdu ev yoğurdu ile mayala 1 yemek kaşığından biraz fazla bulsan yetiyo zaten dün bende mayaladm uyanınca yedircem

maşallah benim poyrazıma büyük adam gibi tabi poyaz çok akıllı olcak hayriye senin oğlan bakışlarından belli dikkatli bakıyo kuzu.aylık kilo alımı gayet iyi boyuda.funda teyzesinden ona koca bi

özgecm alıntı yapmamışım boşver kaynanayı sn tut kadın beraberce yaptığınız kadar yapmaya çalışın bak bende yapamadım kadın aldm süper oldu.evin içinde olduğum halde baya tozlandı ev gerçi kadın hiç kir bile çıkmadı diyoya neyse sen annendeydn al bence içinden çıkamazsın yoksa

rüzgar yağmurcm senin kızın meme derdi çok ya napıyon canım ya meme ucun acırdr valla.kolay gelsn canım ya zor işin

bu arada kızlar bütün bebeler bu aralar kucak istiyo ilgi oynama istiyo.dişten rahatsızlar sıkmayın tatlı canınızı.ev işi her zaman olur düşünün bir daha onların bu tam sevmelik zamanları olmayacak tadını çıkarın az yapın ev işini nolcaklmaz:çok tatlılar ya.uyudukları zaman girişin işe.ben dün gece 3 e kadar iş yaptım ütüm çoktu 1.5 saatten fazla ütü aptım.

heeeeeeeeee dün bide perde asarken k.çmın üstüne düştüm.göktuğun odasında göktuğda beşiğindeyken merdivenle tül asayım dedim kadın zamandan kaybetmesn daha çok iş yapsında yetişsin iş diye.sol ayağımı beşiğe attım beşiğinde üzerinde ince yorgan vardı sol ayağımı attım ayağım boşluğa geldi sırt ve belimi beşiğin köşesine çok kötü vurdum.sol ayak yerde sağ ayak merdivenin en üstünde kaldı.başta çok bişey hissetmedm ama ameliyat yerim sağ diz ve kolum birde belim çok ağrıdı hemde acıdı.bugün ara ara ağrısı var göktuğ ağladı ben düşünce canım ya üzüldü bana bende sonra kendime çok güldümdelikafaduldensırnaşık şey:roflol:kaydirigubbakcemile3

kızzz funda yaaa gecmiş olsun düşmüşün bacım ...
amannnen beceremem perde işini işte kocama havale ederim...oyyy valla bişi diyimmi acısını iki üç gun sonra belli eder şimdi bişi yokmuş gibi olur ama....

FUNDAAAAMM sağol tatlım poyrazımın yerine öpüorum seni kocaman..çok şükür ii çıktık teyzesi..inşallah akıllı hayırlı bi evlat olur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…