ay bennu durmuyo aklım kk da kalıyo acele okuyuncada gözden kacıyo kusura bakma çok sevındım
ayırlı olsun mırasınız benımde kollarım kopuyo durmuyolarkı bı yerde ede cıkta ınsallah kolay atlatır bıran önce kurtulsun yavrucak
evet aynen zırlıyo mızırmızır kucana aldınmı gulucukler
tarhanayı sadece suyla yapıyorum yogurtlu corbayıda pırıncle yap
ama ben hıc denemedım bennuya dıgerlerıne yapmıstım ama mısafırlıkte denk geldı yedırdım bayramda hemde yarmalıydı
saol canım pirinçle yapayım bakim tarhanayı yaptım köy tarhanası onu yedi.
kızlar benım koltuk altımda buyuklu kucuklu 3 4 tane beze çıkmıs dr gıttım antıbıyotık fılan verdı hap merhem gecmezse kucuk bır cerrahı operasyon dedı
bennuda kucaktan ınmıyo sancıdanda duramıyorum
geçmiş olsun canımm inşallah sorunsuz geçer
tarttırdım bennuyu aylık kontrolumuzde vardı bugun 8 kılo olmus boyuda 65 cm miş
masallah kızıma hemsıre sadece anne sutu 6 ay dıyo
ne anne sutuyle doyarmı dedım yumurta bılem verıyom dedım bısey dıyemedı dese nolcakkı ben bıldımı okuyom
slm kızlar nasılsınız biz iyi diyelim artık iyi olalım bu ay bize ne oldu bir türlü anlamadım önce üşütme sonra ishal şimdide kabızlık yaa mahvoldu kuzum bu ayy hep nazardan valla kızlar artık bazı şeyleri millete söylemeyeceğim hep nazardan biliyorum millette bir maşallah yok 3 gündürde kabızlığımız mevcuttu bugün ve dün akşam saf zeytinyağı içirdim hiç faydası olmadı sonra fitil koyduk bu akşam annemle gizoşu mıçırmaya çalıştık yaa ne kadar zormuş yaa kuzum gözümün içine bakak bakak nsıl acılar çekti anlatamam kuzucuğum rabbim hiçbirimizin bebişini hasta etmesin çok zor çokkk ama en sonunda birazda olsa mıçtı fitille gizoş rahatladı önceden ben saatini bile bilirdim kızımın edeceği zamnını ne oldu bize anlayamadım(
merhaba kızlar...ne okuyabiliyorum ne fotolara bakıyorum bütün gün emirle uğraşıyorum..ben çookk yoruluyorum yaaa(( sizlerde öylemisiniz acaba? emir bütün gün kucakta gezsin sesi çıkmıyor çocuğun.ama yere koy vıyak vıyak..eskiden maşallah güzel uyurdu şimdi uyumuyo..gündüz uykuları çok azaldı benimde sabrım tükeniyo böylece..anne olmak ne zormuş keşke baba olsaydım.bütün gün çocukla ben uğraşıyorum babasını görünce kıkır kıkır gülüyo bizim oğlan kıskanıyorum valla..babacı olacak kesin..bebeğimle hep bir adım ilerisini düşünüyorum kendi kendine otursun oynasın yürüsün..bebeği büyük olanlar o zaman daha zor oluyor diyorlar ama bakalım..
inş sizlerde bebişlerinizde iyilerdir.face herkesin fotoları harika.allah bebişlerimize sağlık sıhhat versin bizim yorgunluğumuz önemli değil:)) bakalım bi daha ne zaman gireceğim.şimdilik kendinize iyi bakın..
ohh maşallah canım nisanımıza bizimkide destekle oturuyo ama en güzel tarafı bizim kıznda yeni yeni bana bakarak anne demesi tam söyleyemesede bizimki ilk anne dedi canım :))Nisan desteksiz oturuyor ve babasina bakip baa diyoooo hihoyyythihoyyyt
hoşgeldin canım yorma kendini boşver yavalş yavaş yaparsın canım yaakızlar merhaba
geçmişi okuyamadım memlekettden dün gece döndük..ev dandini bugun canım çıktı temizlemekden ama daha da btmedi...hepinizi çok özledim..
İnşallah hepiniz iyiisinizdir..
Elifim de gayet ii ama sütümüz yetmemeye başladı çığlık çığlıga kalıyo.(
ooo maşallah bizimki tembel ozaman..
canım kolay gelsin bi yere gitmek ii de dönünce onca iş çıkıo.elifi öp yerime süt azaldıysa ek gıdalarla devam et kuzum..karnı doysun yeterki.
zeynom gizoşun ii olmasına sevindim.allah bi daha göstermesin.tüm kuzucukları korusun..keçi sütü bulman ne ii rizede tansaşta yok.bende inet sütüyle mayalamaya devam ediom napim..ama maması keçi sütü maması.en azından sütünü ii içsin diorum..2 numaraya geçmeyi bende düşünmştüm.ama korktum yarın doktorumuza gidicez onada bi soram da geçem bende 2 numaraya...ayy zeynom siz fundayla her bi araya geldiğinizde içim gidio ayol bende istiom gelmekk :)) hem çok yakınız hemde uzak:)) inşallah bigün olur..
herkeze günaydın.ramazandı bayramdı derken hepsi bitti zaman su gibi akıp gitti..allah tekrarını görmeyi nasiip etsin çocuklarımızla sevdiklerimizle..ben,m telaşım bayramdada bitmedi.köye git hizmet yemek çay sofra bulaşık.eve gel poyraz ve diş sıkıntısı uykusuz geceler..2 ve 3.gün de zaten çalıştım.dün evdeydim yemek hariç hibişi yapmadım o da burnumdan geldi.akşam üstü poyraz koltuktan düştü kızlar yaa.en çok dikkat ettiğim şeydi.kucağımdaydı ben o ara eşime bakıp bişi sölüodum poyeraz birden kendini attı allahtan ayağından tuttum da sert düşmedi sadece kaşının yanını vurdu yere.tutmasaydm kafa üstü düşebilirdi allah korusun.kuzucumun kafası şişti morardı çok ağladı.ayy kabus gibi düştüğü gibi çığlık attım ağlamaya başladım bende aklım gitti ya.eşim hem onu hem beni susuturmaya çalıştı.hemen annemi aradık sağolsun hemencik geldi acile götürcek kadar önemli deil dedi uyuttu kuzumu.iç çeke çeke uyudu yavrum..kendime öle kızıorum ki alsanaalsanasmile
bizim 3 günümüz böle geçti.dfün akşamdan dolayı bugünde moralim çok bozuk..hava sıcak ama renksiz sıkıcı..umarım herkez iidir.herkezi öpüorum grşrz kızlar
tünaydın
hayriyeciğim çok üzüldüm ya bende çok korkuyorum dün gizoşla göktuğa oyun ederken kafalarını birbirine vurdum çocukların aklım gitti ya Allahtan ağlamadılar çok üzüldm çok kızdm kendime.sonra dışarı çıktk zeyneplerle eve gelirken asasörde bu sefer eşim göktuğun kafasına çarptı biraz ağladı kuzum üzüldm kızdm eşime.bende çok korkuyorum ya Allah koruyo meleklerimizi.üzülme tatlım.Allah beterinden saklasın.bu düşme olunca bebeklerin gözüne dikkat etmek gerekirmiş kayma olmaması gerekirmiş ve uyutmayacakmışsın çocuğu bi süre.ablamın büyük oğlu düşmüştü yataktan bayada yüksekti Allahtam bişey olmadı ama dr bu ikisine dikkat etmesini söylemiş.......
dün zeyneplerle çok güzel bir gün geçirdk süperdi.....çok alıştk ya birbirimize keşke daha yakın olablseydk çok daha güzel olurdu.ay iyiki var ya zeynep.......
bende yarın kadın alcam oğlanla yapamıyoum daha pencere koltuk halı işim var yarım gün alcam ama yağmur yağcak sanırım hoş kadından da haber çıkmadı.neyse kalkıp ben girişeym oğlan uyurken hadi bye.........
canım hoşgeldin valla bebklerle çok zor değilmi yolculuk ben 2 buçuk saatlik yolda canım çıkmıştı kardeşimde illa bizi istanbula gelin diye ısrarla çağırıyo ama ben göze alamıyorum malum havalarda soğudu bakalım canımcımselam herkese kötü gecen bayram ziyaretinden sonra yorgun argın bitap daha ne desem bilemedim evimizdeyiz çok şükür 3 günlüğüne zonguldaka gittik kayınvalidelere aman yarabbim kızım ne durdu ne uyudu ne emdi mahvoldu mahvoldu yavrum hem yollarda hem oralarda perişan oldu neyse anlatmıyım çok uzun uzun da bi daha sinirlerimi bozmayın sonra da temizlikti çamaşırdı derken yorgunluk gittim gideceğim bu oldu işte bayılmıyodum zaten onlara eşimde çocugun bu halini görünce bi daha ben tek gelirim o büyüyene kadar dedi üzüldü yavrumun haline... işte benden haberler..
hasta olan bebiş ve annelere çok geçmiş olsun geçmişe bakamadım hiç kusura bakmayın kızlar tek tek yazamıyorum öle bi bakıp çıkıyorum inş. idil eski düzenine geri döner
merhaba kızlar bayadır buraya girmemiştim nasılsınız bebişler kızlar kötü haberim var 1 ay önce eşim izne gelmişti adetim dün 1 gün gecikti şüphelerimde vardı zaten dün kan testi yapotırdım 596 çıktı yarın doktora randevum var çogul gebelik olabilirmi çok zorlanacagım aldırmaya da kıyamam rabbim verdi oğluşum normalde 4 nisanda dünyaya gelecekken 31 ocakta dünyaya açtı gözlerini şimdi ise korkum oğluşumu emziremeyecegim gerçi ek gıdalara başlamıştım ama oğluş ve hamilelik zor süreç bekliyor beni Allah yardımcım olsun
Merhaba kizlarrr bugun dr a gittik ve ek gidaya gecelim dedi drumuz, meyve corba ve yogurtla basliyoruz. Tarhana corbasi ve yayla corbasi verdi tarhana tamam da yaylayi nasil yapicam biriniz tarif verebilirmi yaaa pirinc mi koyucam icine???
bizim evdeyoğurtlu çorba yiyen yok tatlım... bende bu ihtiyacımı genelde annem,eltim gibi bilimum misafirliklerde karşılıyorum :)) yapımını da hiç öğrenmedim,bilmiyorum... o yüzden yardımcı olamıyciim :kedi:Merhaba kizlarrr bugun dr a gittik ve ek gidaya gecelim dedi drumuz, meyve corba ve yogurtla basliyoruz. Tarhana corbasi ve yayla corbasi verdi tarhana tamam da yaylayi nasil yapicam biriniz tarif verebilirmi yaaa pirinc mi koyucam icine???
öncelikle sağolasın tatlım... koltuk altındaki bezelere ne desem kii :)) kızz benm arada hala çıkıpçıkıp gidiyolar.. çok ağrı batma yaptığı da oluyo... ama dr. ter bezesi,istersen kesip alıyım ama bence gereksiz... ufak bebeğin var yoksa hergün yaptığımız operasyon dedi.. bende artık hiiç düşünmemeye çalışıyorum.. 2-3 güne bir şişip indikleri için amaan gene şişti bunlar yaa modundayım :)) ama sana geçmiş olsun tabi.. inş. geçici bişeydir.. bu arada bennuya da maşallahhh...ayırlı olsun mırasınız benımde kollarım kopuyo durmuyolarkı bı yerde ede cıkta ınsallah kolay atlatır bıran önce kurtulsun yavrucak
kızlar benım koltuk altımda buyuklu kucuklu 3 4 tane beze çıkmıs dr gıttım antıbıyotık fılan verdı hap merhem gecmezse kucuk bır cerrahı operasyon dedı
bennuda kucaktan ınmıyo sancıdanda duramıyorum
tarttırdım bennuyu aylık kontrolumuzde vardı bugun 8 kılo olmus boyuda 65 cm miş
masallah kızıma hemsıre sadece anne sutu 6 ay dıyo
ne anne sutuyle doyarmı dedım yumurta bılem verıyom dedım bısey dıyemedı dese nolcakkı ben bıldımı okuyom
özgecım bosver kafana takma sen nıye kadın alcam fılan dıyonkı al kadını evde görsunler önceden sölemeye ne gerek varkafayı yemekte olan kuzeyin annesi sonunda nete bakabildi amanınn saa kaç olmuş kıçım yer görmedi valla...ben kafayı yıycem bu dişler ya cıksın ya cıksın artık ötesi berisi yok bende derman kalmadı...
ac geziyorum ya yemek bile yedirmiyor bana bu velet...
annemi özledim ,annemleri edim gidemiyym onun sıkıntısı da cöktu içime....
halbuki ne rahatmışım orda gam yyok kasave yok offf....
kaynanamlar dayanamadılar dukkanın orda olmasına benim sürekli gitmeme tasındık işte al şimdi ne oldu kahretsin ya hayatımın içine ettiler vallakurulu duzenimiz mahvoldu,allah sorsun hesabını hepsinden nefret ediyorum gıcık oluyorum yuzlerini görmek istemiyrum ama mecburen görüyorum ıyyyyy.......
bu arada göğüs ucum yara oldu ben aylarca emzirdim bişi olamdı bide dişi çıkrsa ne yaprım şimdidien damağına sıkıştırıyo velet ya....
bu arada ev dandini çok pis kadın alayım dedim kaynanam falan çıldırdı amannn ne laflar bana yardımcı olun da ben temizliyim kuzeyle ilgilenin dedim bana ne dese hemde kocam da duydu...ben kendi işimi yapamıyrlum sana gelirsem benim işimi kim yapcak bunu söleyen kadında üst katımda oturuyo....
sen de sırtına sar yap,biz eskiden öle yapardık senin iş yapasın yok demez mi????
ayy eve geldim hıncımdan sinirimden ağadım durdum....
offfne çok dolmuşum ya hep yazdım gecmişe bakadım kuzi ağlarsa daha asılacak çamasırım var cunku
Cvplar icin tskler kizlar, bakalim yogurdumuz hazir sabah yicez, goruldugu gibi bu saat oldu hala memeden kopamadik hic ayrilmiyo benimki napcagimi sasirdim.
Ozgecim sıkma canini ya kaynanalar cok bilir oyle, bi laf sokmadan yasayamazlar ama sira is yapmaya gelince vinnnn
Refiyevim valla oturuyoda bi de yurumekte istiyo kalkip sehpa ustundeki ortuyu cekicekmis, com yaramaz olucak yandim o ayari iyi tutturmak lazim saglikli olsunlarda canim.
slm herkese
zeynepcim inş. gizoş bir an önce düzelir
hayriyecim geçmiş olsun ya gözden kaçırmışım poyrazcık düşmüş allah korumuş bu arada kadını begenmende süper olmuş
umudunsun bebegim hayırlısı olsun inş. Allah kolaylığını verir
özgecim allah kolaylık versinsana yahu edepsiz kaynana dediğine bak senin torunun değilmi ayol azcık oyalasana kızda işini yapsın ne fena kadın ya allah sabır versin sana sekerim
atladıklarım varsa çok özür aklımd kalanlara cvp yazdım hepinizi öpüyorum
günaydınlar kızlar hayırlı günler şimdiden herkese bende yeni kahvaltı yaptım şimdi gizoşta uyanır belki bu mesajı yazana kadar kızlar siz şu yoğurdu hazır yoğurtlamı mayalıyosunuz ben hazır yoğurtla mayaladım ne yapıyosunuz
yurdagülüm saolasın canım benim
kızlar gununuz aydın bebeklerınız huzurlu olsunlar
hep yazdıkları gıbı dıkkat ettım bennu 5 te ve 6 da mutlaka uyanıyor
bugunde aynısı oldu
6 30 da da buyuk fırtına koptu
odaya yıne kokudan gırılmıyor
bı actımkı bezden dısarı çıkmıs
dun aksamda yıkamıstım yatmadan önce
malum sabah sogugu sıldım mecburen ama ögleye dogru yıkıycam ınsallah tekrar
bızde basladık ferrosanola bu gun ıtıbarıyle sımdı verdım bkalım kabız fılan yapcakmı
herkeslere ıyı gunler dılıyorum
ayy.. başımın ağrısından uyuyamadım yaa... burnumu çekmekten bi hal oldum resmen
yarın utkunun aşısı var.. gittiğimizde dr.a söylicem bakalım belki bişiyler yazar bana da iyileşirim.. hayır bişiy değil utkuya bulaştırmaktan korkuyorum ve tabiki eda ya da...
gündüz girdiğimde yazmayı unutmuşum.. utku köydeyken kaka rekorunu kırdı.. arefeye 1 gün kala kaka yapan paşa 6.güne kadar gezdirdi içinde.. düşününce köydeki huzursuzluğunun sebebide çıkıyo ortaya.. allahtan dün yaptı da rahatladı kuzum...
hayriyecim... ufak bi düşme kazası atlatmışsınız.. geçmiş olsun.. Rabbim beterinden korusun.. bizde bayram sabahı atlattık benzer bişiy.. edanın çorabını giydiriyodum.. utkuda hemen yanımda koltuğun köşesinde oturuyo.. anlayamadan hooop yüzüstü bana doğru eğilirken yre indi.. kafa üstü çakılarak.. allahtan ben vardım önümde de kucağıma düştü.. ama o korku bile yetti ona dakikalarca susturamadık oysa yere hiçbiryeri çarpmamıştı yani :) poyrazda hafif atlatmış canım. inş. bi daha olmaz..
umudumsun bebeğim... canımm ne diyim ki Allah hayırlısını versin hakkınızda... o bilir eğriyi doğruyu.. her işte bir hayır vardır.. aldırmak olmaz tabi sağlıklı bir gebelikse..
ebrucuum.. nisan hanım desteksiz oturuyo demek.. maşallah ona.. bizimki daha nerdeee :)) bu tür fiziksel konularda çok tembeliz biz yaa.. köşeye dayayıp bile oturtsam mesela öne doğru yıkılıyo bir süre sonra.. öyle dimdik bi oturuşumuz oluşmadı yani... sağlıklı olsunlarda napim geriden gelsin bu tür gelişmeleri de..
bizim evdeyoğurtlu çorba yiyen yok tatlım... bende bu ihtiyacımı genelde annem,eltim gibi bilimum misafirliklerde karşılıyorum :)) yapımını da hiç öğrenmedim,bilmiyorum... o yüzden yardımcı olamıyciim :kedi:
öncelikle sağolasın tatlım... koltuk altındaki bezelere ne desem kii :)) kızz benm arada hala çıkıpçıkıp gidiyolar.. çok ağrı batma yaptığı da oluyo... ama dr. ter bezesi,istersen kesip alıyım ama bence gereksiz... ufak bebeğin var yoksa hergün yaptığımız operasyon dedi.. bende artık hiiç düşünmemeye çalışıyorum.. 2-3 güne bir şişip indikleri için amaan gene şişti bunlar yaa modundayım :)) ama sana geçmiş olsun tabi.. inş. geçici bişeydir.. bu arada bennuya da maşallahhh...
amann gidip yatıyım bari yine... sabah kalkıp kocişe kahvaltı hazorlıycam.. ramazandı bayramdı derken hepsini atlatık Allahın izniyle.. günlersu gibi geçiyo anlamadan... kahvaltı olaylarına başladık yine :))
atladıklarım varsa kusuruma bakmasın nolur.. öyle atlaya zıplaya bakınabildim anca :))
iyi gecelerrr..... opuyorumnanaktan
kafayı yemekte olan kuzeyin annesi sonunda nete bakabildi amanınn saa kaç olmuş kıçım yer görmedi valla...ben kafayı yıycem bu dişler ya cıksın ya cıksın artık ötesi berisi yok bende derman kalmadı...
ac geziyorum ya yemek bile yedirmiyor bana bu velet...
annemi özledim ,annemleri edim gidemiyym onun sıkıntısı da cöktu içime....
halbuki ne rahatmışım orda gam yyok kasave yok offf....
kaynanamlar dayanamadılar dukkanın orda olmasına benim sürekli gitmeme tasındık işte al şimdi ne oldu kahretsin ya hayatımın içine ettiler vallakurulu duzenimiz mahvoldu,allah sorsun hesabını hepsinden nefret ediyorum gıcık oluyorum yuzlerini görmek istemiyrum ama mecburen görüyorum ıyyyyy.......
bu arada göğüs ucum yara oldu ben aylarca emzirdim bişi olamdı bide dişi çıkrsa ne yaprım şimdidien damağına sıkıştırıyo velet ya....
bu arada ev dandini çok pis kadın alayım dedim kaynanam falan çıldırdı amannn ne laflar bana yardımcı olun da ben temizliyim kuzeyle ilgilenin dedim bana ne dese hemde kocam da duydu...ben kendi işimi yapamıyrlum sana gelirsem benim işimi kim yapcak bunu söleyen kadında üst katımda oturuyo....
sen de sırtına sar yap,biz eskiden öle yapardık senin iş yapasın yok demez mi????
ayy eve geldim hıncımdan sinirimden ağadım durdum....
offfne çok dolmuşum ya hep yazdım gecmişe bakadım kuzi ağlarsa daha asılacak çamasırım var cunku
Merhaba kizlarrr bugun dr a gittik ve ek gidaya gecelim dedi drumuz, meyve corba ve yogurtla basliyoruz. Tarhana corbasi ve yayla corbasi verdi tarhana tamam da yaylayi nasil yapicam biriniz tarif verebilirmi yaaa pirinc mi koyucam icine???
ohh maşallah canım nisanımıza bizimkide destekle oturuyo ama en güzel tarafı bizim kıznda yeni yeni bana bakarak anne demesi tam söyleyemesede bizimki ilk anne dedi canım :))
hoşgeldin canım yorma kendini boşver yavalş yavaş yaparsın canım yaa
saol bitanem sanada geçmiş olsun hayriyeciğim insanın canı gidiyo onlara bişey olacak diye rabbim korusun canım aynı benim kızda kaç haftadır hastalıktan falan hep ağlayınca içini çeke çeke uyudu çok zormuş canım yaa anne olmak rabbim korusun meleklerimizi canım benim çok büyük geçmiş olsun tekrar
oyy canım benim bende seni iyiki tanımışım bitanem yaa gerçekten bizde sizi çok seviyoruz ben sanki seni doğduğumdan bu yana tanıyorum gibiyim o sıcaklığı aldımya gerisi mühim değil canımsın yaa kızımın kayganası:))
canım hoşgeldin valla bebklerle çok zor değilmi yolculuk ben 2 buçuk saatlik yolda canım çıkmıştı kardeşimde illa bizi istanbula gelin diye ısrarla çağırıyo ama ben göze alamıyorum malum havalarda soğudu bakalım canımcım
canım gözün aydın diyorum herşeyde bir hayır vardır bence kesinlikle aldırma ben 5 sene özlem çeken birisi olarak kesinlikle bu bebek aldırma olayı beni gerçekten mahvediyo rabbim onunda rızkını elbet veriri evet çok zor olacak senin için ama rabbimin bir bildiği vardır canım ohhh desene ikinci kuzucuk yolda maşallah
ohh canım bizde bugün yoğurt açılışı yaptık keçi sütünden mayaladım kay marka bulmuştuk yaa daha tarhana yapmadım ama yayla çorbasındada pirinç var canım ben yoğurtu iyicene çırpıyorum pirincimi iyice yıkıyorum azıcık yoğurdun içine koyuyorum unu daha ityi yemesi için sonra azar azar kaynayan suya döküyorum azıcık yağ ile canımcımcokacimcoook
ortada biyer olursa seve seve gelirim canım zeyno sen ben bide bebişler harika olur..
canım bayramın zehir olmuş yaa inşallah düzene grer çabucak idil..yer seçmiştir büyük ihtimalle çünkü kaç aydır yerini benimsemiş farklı gelmiştir.çocukla zor ya valla ben şehir içinde bile biyere gitmeyi göze alamıom başıma gelecekleri bildiğimden..
günaydın kızlar..ilk defa sayfamız bukadar ağır ilerliyor kaç gündür 2 sayfadayız.tatil dönüşü çok işler var demek.bikaç kişide girmio artık dikkatimi çekti.face de varlar ama burda yoklar..neyse sebebi çıkar yakında..
oğluşum ve ben iyiyiz çok şükür akşam huysuzluğu vardı biraz sanırım dişten..erken uyudu ama sık uyandı bende erkenden yattım.ii oldu bomba gibi kalktım bugün
merhaba kızlar bayadır buraya girmemiştim nasılsınız bebişler kızlar kötü haberim var 1 ay önce eşim izne gelmişti adetim dün 1 gün gecikti şüphelerimde vardı zaten dün kan testi yapotırdım 596 çıktı yarın doktora randevum var çogul gebelik olabilirmi çok zorlanacagım aldırmaya da kıyamam rabbim verdi oğluşum normalde 4 nisanda dünyaya gelecekken 31 ocakta dünyaya açtı gözlerini şimdi ise korkum oğluşumu emziremeyecegim gerçi ek gıdalara başlamıştım ama oğluş ve hamilelik zor süreç bekliyor beni Allah yardımcım olsun
selam herkese kötü gecen bayram ziyaretinden sonra yorgun argın bitap daha ne desem bilemedim evimizdeyiz çok şükür 3 günlüğüne zonguldaka gittik kayınvalidelere aman yarabbim kızım ne durdu ne uyudu ne emdi mahvoldu mahvoldu yavrum hem yollarda hem oralarda perişan oldu neyse anlatmıyım çok uzun uzun da bi daha sinirlerimi bozmayın sonra da temizlikti çamaşırdı derken yorgunluk gittim gideceğim bu oldu işte bayılmıyodum zaten onlara eşimde çocugun bu halini görünce bi daha ben tek gelirim o büyüyene kadar dedi üzüldü yavrumun haline... işte benden haberler..
hasta olan bebiş ve annelere çok geçmiş olsun geçmişe bakamadım hiç kusura bakmayın kızlar tek tek yazamıyorum öle bi bakıp çıkıyorum inş. idil eski düzenine geri döner
slm kızlar nasılsınız biz iyi diyelim artık iyi olalım bu ay bize ne oldu bir türlü anlamadım önce üşütme sonra ishal şimdide kabızlık yaa mahvoldu kuzum bu ayy hep nazardan valla kızlar artık bazı şeyleri millete söylemeyeceğim hep nazardan biliyorum millette bir maşallah yok 3 gündürde kabızlığımız mevcuttu bugün ve dün akşam saf zeytinyağı içirdim hiç faydası olmadı sonra fitil koyduk bu akşam annemle gizoşu mıçırmaya çalıştık yaa ne kadar zormuş yaa kuzum gözümün içine bakak bakak nsıl acılar çekti anlatamam kuzucuğum rabbim hiçbirimizin bebişini hasta etmesin çok zor çokkk ama en sonunda birazda olsa mıçtı fitille gizoş rahatladı önceden ben saatini bile bilirdim kızımın edeceği zamnını ne oldu bize anlayamadım(
birde kızlar dün ilk defa keçi sütünden 4 kavanoz yoğurt mayaladım maşallahı vardı yani çok güzel tuttu 2 kavonoz aşşağı katımızda oturan gizoşun kankisi asya duruya verdim ilk kez bugünde yoğurtla tanıştı kızım maşallah yarım kavonozu şapur şupur yedi sevdi inşallah alerji falan yapmaz
SAĞOL CANIM BENİM
canım ben geceden mayalıom yoüğurdu cam kavanozda.annemin ev yapımı yoğurduyla mayalıyorum.hazırdan hiç mayalamadım.
o ilacı bende 2 aydır kullanıom meltemcim poyraza.ama bugün doktora sordum çok yerdende duymuştum dişler siyahlaştırdığını doktorda onayladı ve başka demir ilacı yazdı adını hatıorlamıom evde ilaç yazarım burdan..
sağol tatlım.allah korumuş utkuşu ..tüm bebişler önce allaha emanetler.allahım kourusn hepsini..
inadına kadın tut temizlettir evini.onlar iş yaparken sende kahveni içer kıçınla gülersin..kime ne ayol.belki pislik içinde yaşayacam aaaaaaaaa
tarhanaya bende başladım yoğurt çorbası bende şöle yapıorum tatlım..200 cc suda 1 çorba kaşığı princi iice yıkayıp haşlıorum sonra içine ılık suyla sulandırılmış yoğurt katıyorum piştikten sonrada minicik zeytinyağ koyuyrum mis gibi oluyo.istersen içine irmik yada bugday unuda katabilrisin..
sağol canım benim.gizoşta bi kurturamadı yavrum yaa hastalıktan ondan bundan:evt tatlım nazar olabilir duasını üzerinden eksik etme..allah korusun hepsini..
kızlar herkeze selamnihayet doktor kontrolümüze gittik sabah..poyrazım arada az az öksürüyodu doktor boğazxlarınında kızardığını söledi.şurup verdi öksürüğü için.diş etleri sertleşmiş paşamın calgel verdi ama şimdi başlamayacaz kabarıp rahatsız edince dedi.ek gıda mönümü beğendi mama olarakda keçi sütü maması golden goata devam dedi.çok sağlıklı buldu oğlu büyük adam gibi bakıo dinlio dedi doktorumuz oğlumun ciğerlerini dinlerken adamın yüzüne dokunup gülücükler attı bayıldı doktor bu ne kadar tatlı olmuş dio:))) paşam 1 ayda 1,100 gr almış teyzeleri 7,600 gr olmuş boyuda 69 cm bizden ahebrer bukadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?