2010 Nisan Anneleri

günaydın kızlar kızımın yeni huyu bütün uykusunu benim göğüsümde geçirmk istemesi:ecrin_bebek: beşiğine koyduğum an kıyamet kopuyo kucağımda uyuyo birde anne demesi yokmu o her şeye değiyo artık kızım bilinçli anne diyebilio bana bakarak:))hep ilk baba derlermiş ama benim kız anne diyo:))eee ün oyu kankiyiz o kadarda hediyesi olsun bize değilmi:))

günaydın şekerlerrrrr mutlu bir gün diliyorum,..

ayyy biz yoğurt yiyemiyoruz alerji yapıyor yaaaa napıcammm? bilmiyorumkismile

şurubun adını söyleyebilirmisin ya benim oğluşda hiç uyumuyo..

çok geçmiş olsun canım

evettt yayla çorbamızı yaptık, elmayla armudumuzun suyunu sıktık biberonumuza doldurduk hadi bakalım hayırlısı napıcazz?

slm kızlar geçmişe bakamadım ama sanırım kaan paşa hastaymış geçmiş olsun kuzuma

başka hasta olan anne ve bebiş varsa geçmiş olsun..

buarada zeynepçcim gizem anne diyormuş ne güzel bir duygu bır ıkı kez baba dedik o da nasıl çıktıysa ağızdan gerisi gelmedi

saolasın sedacığım canım bübülerimizde mevcut bişeyler anlatıyo gizoş ama ben tamam diyorum herşeyine beraber yatıp beraber kalkıyoruz annem diye seviyorum beliki ondandır canım en çok duyduğu sözü söylüyo sanırım bizim kız:))

Nisan yine çok kustu çok korktum sanirim yogurda asiri alerjimiz var, yayla corbasindan sonra kustu simdi halsiz bi sekilde uyuyo tekrar kusucak diye korkuyorum, off ya.

Nisan yine çok kustu çok korktum sanirim yogurda asiri alerjimiz var, yayla corbasindan sonra kustu simdi halsiz bi sekilde uyuyo tekrar kusucak diye korkuyorum, off ya.

canım doktorunuz ilk meyveyle başlatmadımı sizi ek gıdaya canım ilk meyve daha sonra sebze çorbası benim b
ildiğim eğer telefonu varsa doktorunu ara bence bazen bebekler inek sütüne karşı alerji olabiliyomuş canım bence yavaş yavaş önce meyvelerle başla canım birden belki ağır gelmiştir anne sütünden sonra

selam arkadaşlar tam sizlere bakayım dedim kızım uyandı kucağıma aldım bende pıtır pıtır yaptı
gidip temizliyim gelcem pişik olmasın yavrum

selam arkadaşlar tam sizlere bakayım dedim kızım uyandı kucağıma aldım bende pıtır pıtır yaptı
gidip temizliyim gelcem pişik olmasın yavrum

slm canım hadi temzile annesi o zamn pişik olmasın kızlarda hijyen erkek bebeklere göre daha önemliymiş canım

slm canım hadi temzile annesi o zamn pişik olmasın kızlarda hijyen erkek bebeklere göre daha önemliymiş canım

sağol cnm temizledim yatırdım durmadı aldım kucağıma bende ben yazıyorum o elimi takip ediyo :)

konu açılmışken ben hala kızımın altını pamuk ve su ile temizliyorum ıslak mandil kullanırsam hemen pişik olacak gibi geliyo daha önce ıslak mendili yıkayıp kullanmıştım pamuğum bitince tabi pamuğu aldım hemen devam ettim sizler nasıl temizliyosunuz kuzuları

bu arada hasta bebişlerimize acil şifalar diliyorum kaan ın hiçbişeyi yok bak kendini üzme
ellerini kesen arkadaşlarımada geçmiş olsun diliyorum acil şifalar
gizoş önce anne demiş yerim senin minik ağzını
benim kızımda bariz birkaç kez annneee dedi eşimde diyo yok yok baba dedi :)))))

yaa kuzide bariz bir sekilde ANNEEEEE diyo...
baba fala dediğini hiç duymadık...
ama çok küçükken de anne diye ağlıyordu aa şimdi pk bir keyifli anne diyişi var

Canim meyve olarak elma armut havuc verdi, corba verdi bide tarhana yayla. Birde yogurt yap dedi. Birden fazla geldi heralde ya kuzuma. Cok korktum ilgilenipte cvp verdigin icin saol tatlim.

ya kızlar ben daha hiç çorba olarak tarhana veya yayla çorbas yapmadm kuzeye....
sadece sebze olarak pates havuç rendeledim hasladım pişirdim süzgecten gecirip piştikten sonra içine bir cay kaş.zeytinyağı koydum....
veya sadece havuç patates haşladım....
mesela sütlaç yapmak istiyrm ,milupanın kavnoz içinde sütlaçları var,ama tadı iğreç madem yıyebilcek aydalar evdede nyapılabilir ama süt koymadan seker koymadan nası olcak....
mesela ev yapımı bebebisk tarifide var ama ben hala elimi bişiye süremedim...

bu arada yarın annem geliyo yehuuu temizlik yapcaz....
canım annem ya od olmasa varya...
kaynanamın umru değil,düb akşam gelen komşunun sölediklerinden sonrahepten soğudum,banad dediki isretsen bebeğine bakayım sen temizlik yap biz sana çok üzülüyoruz hep teksin,kaynanana dedik hiç yardımcı olmuyorsun kıza diye,oda banamı sordu doğururken demiş...
alah bildiği gibi yapsın bide eşimin yanında böle çok seviyomuş ilgiliymiş gibi davranmıyormu çıldıcam...
ama kızının evini toplar siler temizler,çamaşırlarını ütüler ,diğeinin çocuğuna bakar....
ama yalnız bana değil eltimin çocukların bie çok itici davranıyor insan torununa çok afdedersiniz,mal,deli gerizekalı dermi ya....
butun mahalle onun tvırlarınnı konuşuyo...

iyi akşamlar kızlarr
dün akşam evimize geldik bugünde annemleri yolcu ettim evle uğraştım pc yi açtım derken Ahmet Yusuf huysuzlaştı . bir hafta annemlerde çok rahattım ee bebekte ilgiye alıştı şimdi sürekli ilgi istiyor ne yapacağımı şaşırdım inşallah eski düzenimize geri döneriz
bu arada normalde yoğurt yemeyen oğlum bisküvi karıştırınca bayıldı bundan sonra böyle vereceğim sanırım öğlende tarhana çorbası içti
özgecim sen sormuşsun sanırım ben bir tatlı kaşığı kadar tarhana yı yarım su bardağı suyla pişiriyorum pişmesine yakında zeytinyağı ekliyorum
kayınvalde konusuna gelincede hiç yorum yapmıyorum canım çünkü bende de bir bela var düşman başına bile diyemiyorum rabbim düşmanına bile vermesin . rabbim ıslah etsin onları ne diyim
mesela benimki geçen sene bayramımı zehir etmişti abimler geldi diye büyükler niye küçüklere gidiyormuş bu sene kendisi gitti kardeşinin yanına 3 gün orda kaldı ve eşimin haberi bile yoktu gittiklerinden bugün duydum gelmek isteyen bayramlaşmaya gelirdi diyormuş kadın hem bayram namazından sonra yola çıkıyor hemde o saatte gelselerdi diyor hani eşimin gideceğinden haberi olsa da gitmese tamam diyeceğim ve daha neler neler . Allaha havale ediyorum artık

Canim meyve olarak elma armut havuc verdi, corba verdi bide tarhana yayla. Birde yogurt yap dedi. Birden fazla geldi heralde ya kuzuma. Cok korktum ilgilenipte cvp verdigin icin saol tatlim.
rica ederim canım ne demek inşallah atlatırsınız ek gıda konusu beni biraz endşelendiyo canım valla bazen diyorum o yasak bu yasak bu yayladaki köydeki bebekler nasıl büyüyo sanki anneleri bizler kadar bilinçli onların ek gıdanın daha ne olduğunu bilmeyen var boshayallersmile

canım valla ne denilir böyle kaynanaya bizimki o zamn melek kalır valla canım benimki dese öyle laflar ağzına öyle bir tıkarımki bizimkide bana gelip yardım etmez oturur ama oraya gittiğimdede elimi sıcak sudan soğuk suya değdirmez bir tuhaf yani bende anlamadım bundan sonra bende aynısını yapıyorum oturuyorum çayımı bile getirmesini bekliyorum ama asla öyle bana çocuğuma hakaret edemez canım sende eşine desene anlat durumu yaa benim kayınvalidem çok kibirlidir canım burnunu hiç yere düşürmez bende o tip insanlardan oldum olası nefret ederim ben hep doğallıktan yanayım hep ben bilirim tarzı insanlarla anlaşamam kayınvalidemde anlaşamadığım insan tipi çıktı malesef hiç laf ettirme ben şu an limoniyim yine ama asla artık eskisi gibi olmayacak beni lohusalığımda ve son bi kaç aydır iyicene yorduşlar en iyisi valla kilometrelerce uzak olmak ve cep ev telefonu bile kullanmamak aramamaları için ohh ne güzel olurdu valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…