2010 Nisan Anneleri

meraba jaleciğim ahh annelerimiz ahh annelerimiz onlarda olmasa halimiz harap bende bugün gizoşa pirinç unu muhallebesi yaptım afiyetle yedi 3 ölçekde mama koydum içine çok sevdi elma suyu içti rendeledim yoğurt mayalayamadım sütümüz bitti burdaki markette yok keçi sütü ama anneanemnden inek sütü istedim yarına inşallah mayalayacağım canım kaynanaları alıp kaynar kazana atmalı kim evlenen oğluna gelinine karışıyosa onları toplayaıp toplama kampına yollayacan valla onlar bile kabul etmez

Konuyu Toplam 3 Kullanıcı okuyor. (3 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
zeyra, budebe+, jnaz+
:))))) 3 ü birarada:)))

yapabildiğim kadar alıntı yaptım kızlar eğer atladıklarımda varsa kusuruma bakmasınlar
Ahmet Yusuf pek huysuzlandı çünküü

amannn maşallah gizemime zeynepçim senden mutlusu yoktur artık bitanem dünde Ahmet Yusuf anne demiş ama ben duymadım malesef sanırım bilinçli değildi. ablamlar çok net söyledi diyorlar
günaydın şekerlerrrrr mutlu bir gün diliyorum,..

ayyy biz yoğurt yiyemiyoruz alerji yapıyor yaaaa napıcammm? bilmiyorumkismile
tatlım bende keçi sütüyle mayalamıştım ama alerji yaptı oğlumda ama inek sütü yapmadı
canım bende islak mendili yıkıyorum ilk olarak pamuğu ıslatıp siliyorum en sonunda da ıslak mendille

canımyaa maşallah poyraz paşaya yakışıklımın fotolarından belli zaten nasıl baktığı
canımcım inşallah bulursunuz istediğiniz gibi bir araba
senle tlf da da konuştukya cidden Allah korumuş
aman sen dikkat et yine
canımya çok sevindim rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin
fundacımçok geçmiş olsun canım
inşallah sonuçlar temiz çıkacak tatlım
kaan paşa turp gibi maşallah
geçmiş olsun meltemcim
maşallah bennuya da

merhaba tatlımmŞeniz
afiyet bal şeker olsun meleğime
pirinç unu muhallebisini Ahmet Yusuf sevmedi canımya hatta ülker googly diye bir marka çıkarmış sütlü muzlu pirinç unu aldım kokusu ve tadı çok güzel ama beğenmedi nedense kuzum içine bisküvi koyarsamda boşuna şişirirmişim bebeğimi gibi geliyor
keçi süt bizde alerji yapmıştı canım acaba tekrar denesemmi karar veremedim dünde annem mayalamıştı inek sütüyle harika oldu tadı onu bisküviyle bayılarak yedi bebeğim
aynen kötü niyetli kaynanalar hakkında dediğine de katılıyorum canım
valla ben anneme bakıyorum oda aynı zamanda kaynana aman çocuklarım mutlu olsun diyorda başka bişey demiyor. hatta geçenlerde yengem abimin bir kıyafetini mahvetmiş onu bile üzerine aldı ben yıkadım diye yeterki ona kızmasın diye halbuki evleri de ayrı ve annemin yıkaması mümkün değil :)
Konuyu Toplam 3 Kullanıcı okuyor. (3 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
zeyra, budebe+, jnaz+
:))))) 3 ü birarada:)))

sanki sözleşmişiz gibi dimikaydirigubbakcemile5

Nisan yine çok kustu çok korktum sanirim yogurda asiri alerjimiz var, yayla corbasindan sonra kustu simdi halsiz bi sekilde uyuyo tekrar kusucak diye korkuyorum, off ya.
ya yogurt pişince zaten eksımsı olur ben daha bennuya özel yogurt çorbası yapmadım gıttıgımız yerkerde denk gelırse yedırdım
ben ıslak mendılle sılıyorum ama çogunlukla yıkıyorum
ne varsa annende var
sende sık sık özledım de gıt annene
ruyamda gördum de gıt annene
çatlasın kaynananda kudursun

özgecım 1 su bardagına 1 yemek kasıgı koyuyorum
muhallebı kıvamında oluyo salca tuz ve yag koymuyorum
bayılmasada ayılarak mutlaka yedırıyorum

bıze göre eksı olmuyo ama onlara eksı gelıyo bıskuvı tatlandırıyo yogurdu

jale ve valla sımdı bırden hatırımdan çıktı
sadece 2 kısı bana cvp yazımış
hanı dıyolar ya bıdaha yazmıycam dıye
sadece ben yazan olcakmı olmayacakmı dıye denemek için yazmıstım
sagolun kızlar

merhaba kızlar........
ay bi yazamadm gitti 2 saattir........
göktuğ kucaktaydı sonrada abim geldi oturdk falan derken ancak.........
geçmiş olsun diyen herkese teşk.
hasta olan bebelere KAANIMA dün yazmayı unutmuşum sonradan anladm POYRAZIMA çok geçmiş olsun
umudumsun bebeğim.canım çok güzel ya tek yumurta ikizi.zor olur elbet ama Allah bi kolaylığını verir.utkuyu sütten kesmişsin mecburen olsun artık ek gıda zamanı.
rüzgar yağmurcum.........önce evet m.uyu sonra yoğurtla devam ettirdi dr umuz bizi.sonradan olcak sanırım çorba falan.............
meltem sanada geçmiş olsun tatlım.........
fundacım sanada geçmiş olsun canım ya dikiş atılmış........
yazmadığım unuttuğum varsa kusura bakmayın....
heeeee dünür onlinedım evet ama yazamadım bi türlü ya damadından............
özge kaynanayı boşver canım takma bütün modeller aynı.........

ben aldım jale memnunum ama bazen çocuk huysuz olunca yapılacak bişey kalmıyo bizim salıncağı şiddeetle tavsiye ederm netten bak istersen......yonca markanın zıpır modeli...........

bu arada temizlik robotuna baktım ihlasın 1700 tl.12 taksit.senin robota daha bakmadm bu akşam bakcam inşallah

meltemcim haklısın tatlım
ama bazen gözden kaçabiliyor diye düşünüyorum bende
sağlık olsun artık

canımcım huysuz olunca değilde kendini oyalasın diye istiyorum
anakucağında sallana sallana kendini kaydırıyor önümüzde kış yerde tutamam belki salıncakta oyalarım diye düşünüyorum bakayım hemen sizinkine
ihlasınkininde fiyatı iyiymiş canım bak tabi
Jalecim bizde salincak falan almadik hicte dusunmedim ama hastaligi atlatalim dusunurum bende

canımya kusura bakma senin ismini hatırlayamadım
anakucağında sallanmaya bayılıyor benimki o yüzden istiyorum bende

refıye gunaydın onlıne gözukuyosun
herkesede gunaydın
bebeklerınız gulucukler saçsın insallah
evet bız 05 50 den berı ayaktayız bennuyla
sımdı yumurtasını koydum kahvaltı yapcak hanımefendı
pekmezı koyarken agzını sapırdattı bılmmem refleks bılmem mamadan istedı canı
bız kahvaltıya gıdıyoruz görusuruz

günaydın kızlarr.. herkese ve tüm bebişlere iyi günler..

bugün kendimi biraz daha iyi hissediyorum çok şükür... iyi ki annem var dedim yine 2 gündür annem gelip gidiyo sağolsun.. bende yatıp dinleniyorum da kendime gelebildim.. yoksa iyileşemezdim sanırım... griptarzı hastalıkların istirahatsiz geçmiyceği yaraftarıyım bende.. bide emzirdiğim için kuvvetli ilaç da kullanamıyorum tabiki.. verilenler de 2 saat sonra etkisi kaybolmuş oluyo.. neyse umarım herkes iyidir.. biz çok şükür diyelim iyyiz.. çarşamba günüaşımız var diye sağ.ocağına gittik ama bi yanlışlık olmuş sadece kontolmüş hemşire kartta yanlış haneye yazmış ... 12 ekimde aşımız var.. utkunun boyu uzamış yine ama bebeğim 200 gr. zayoflamış dr.a göre hareketlenen ve bu zamana kadar kilolu ilerleyen bebeklerde bu çok normalmiş.. ama bende acaba doymuyomu artık diye düşünmeye başladım.. besleyemiyomuuym dedim yooo asla.. anne sütüne devam diyo başka bişey demiyo adam yaaa... neyse bakalım az kaldı zaten... bide kilolu olduğuuz için şekerine bakılacaktı tedbir amaçlı.. ama kilo kaybı olunca vazgeçti sanırım.. ay başındaki kontrolde gidişata göre bakarız şimdilik öyle bi şüphem kalmadı gibi dedi... neyse utku da uyandı ama bugün ben geçmişe de bakmak istiyorum yaa... gündemden geri kalıyomuşum gibi geliyo :) inş. bakabilirim....

meltemmm.. günaydın size de... afiyet olsun ayrıca.. bu mesajdan sonra utku da kahvaltı yapıcak ama anne sütüyle :)) o dediklerinden bizim menümüzde yok daha.. yumurta 6.ay dolunca haftada yarım sarısı dedi dr. bal,pekmez de 1yaşından sonra.. ayrıntılı konuşmadık daha gerçi ama ekim başında gittiğimizde anlatıcakmış,sayıcakmış tek tek :))

yok refıyecım bız teemuzdan berı yıyoruz yumurtayı ve yasak olan yum gıdaları
ınek sutude verıyorum ben arada
sadec bal vermedım
onuda komsum verdı 1 kasık kendı babasının balı oldugu için tamamen dogal ya sesımı çıkarmadım
kızlar sız bu aralar hava sogudu ya ne sıklıkla ne zamanları yıkıyosnuz
bebecıklerınızı
ben yatak odam gunes ldıgı için ögle vaktı yad aksam yatmadan önce gun asırı mutlaka yıkıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…