2010 Nisan Anneleri

günaydın kızlarrr bizde 7 den beri ayaktayız gece kalkmaları saymıyorum tabii
bu aralar pek dillendi kuzum bişeyler sayıp duruyor şimdi bi yandanda ona laf yetiştiriyorum
meltemcim afiyet olsun bennuya canım
yıkamaya gelince ben en son çarşamba yıkamıştım tatlım burası öyle soğukki daha doğrusu evimiz çok soğuk şimdi iki kat pijama var oğlumun üzerinde ama bugün yıkamayı düşünüyorum yoksa kokacak yavrum:)
refiyecim geçmiş olsun sana da. utkuya da maşallah hem boyuda uzamış doktorun dediği gibi normalmiş düşünsene hep aynı hızda kilo aldığını bakalım bizimde haftaya çarşamba aşımız var

eveett geldim.. tabiki en son girip yazdığın günden beri olan geçmişi okuyup alıntı yapabildim öncekiler yine yalan oldu..nolur kimse darılmasın,alınmasın.. bu arada utku bey de anne memesindeki kahvaltısını bitirip uyudu şükür.. bende şu cvplarımı yazayım da mutfağa geçicem :)

Refiyecim valla oturuyoda bi de yurumekte istiyo kalkip sehpa ustundeki ortuyu cekicekmis, cok yaramaz olucak yandim o ayari iyi tutturmak lazim saglikli olsunlarda canim.
nisan hanıma tekrar bi maşallahhh.. dediğim gibi bizde o konuda bi icraat yok.. geç olsunda güç olmasın napalım artık... hıımm.. bu arada yoğurt alerji yapmış sanırım.. bir kez daha dene bakalım 2-3 gün ara verdikten sonra ama o alerji yaptığın gıdayı verirken o günlük anne sütü dışında sadece ondan ver ek olarak ki anlaşılabilsin.. hem ek gıdaya geçiş deyince dr. bize her hafta yeni bie çeşit ekliyceksin menüye dedi.. size elma-armut,tarhana-yayla... hepzi aynı zamanda mı yedirilcek anlaadım kızz.. ilk meyve suyu sonra püresi sonra sebzelerdir benim bildiğim ama dr. demiş bide. neyse sen yoğurdu bi daha dene bakalım...
öncelikle amiiiiiiiin :Saruboceq: diyorum tatlım.. soonra da paşana kocamann bi maşallahhh... sana da bu koşuşturmacanın içinde (anneninde katkısı küçümsenemez tabi) paşana böylegüzel bakabildiğin için a.s.
krediniz hayırlı olsun.. inşallah istediğiniz gibibi araba da alırsnız tez zamanda... vede çook büyükgeçmiş olsun cnım.. inş. kötü birdurum yoktur şu an da... acısı sıcağı sıcağına anlaşılmaz zaten düşme çarpma gibi olayların. inş. sıkıntı yaratmıyodur şimdi...
hayırlı olsun canımm.. ne güzell tek yumurta ikizi birde.. Rabbim hayırlısını versin sizin için.. büyüyene kadar biraz zorlanırsın ama sonra hep birden yaşıt gibi olucaklar iyi olur onlar için de..
çook geçmiş olsun tatlım yaa.. dikişte atılmış birde.. inşallah çok sıkıntı yaratmaz elin..
off valla cok zor bende parmağımı rendeye kaptırdım .
oyy.. sana da çok geçmiş olsunözgecim yaa... geçende bende 1 leğen havuç rendeledim en sonlara doğru aynı sonla karşılaştım.. bir baktım elimi rendelemişim ve minik biparçası da yok.. o kadar havuç çöpe gitti yaa.. et parçacıkları yoktu tarifte çünkü :)) zor da iyileşiyo meret.. inş. çabucak geçer seninki..
çok geçmiş olsun tuğbacım.. kaanın emarı çekilmiş olmalı ama daha yazmamışsın.. tebiki dualarımız sizinle bir sorun çıkmamış olması tüm temennim tatlım.. ama içini fareh tut bişeyciği yok paşanın .. her testi geçip temiz kağıdını alıcak kaptan kaan görürsün bak.. sende bu kadar darlandığınla kalıcaksın...
Nisan yine çok kustu çok korktum sanirim yogurda asiri alerjimiz var, yayla corbasindan sonra kustu simdi halsiz bi sekilde uyuyo tekrar kusucak diye korkuyorum, off ya.
üstta cvplamışım :) tekrar yazmıyorum.. gerçi bunarı da yazmadan bu alıntıyı silsem de olurdu ya neyse :))) halaa yazıyorum :))) eheheuehehehe
pamuk ve suyla hiç silmedim ben tatlım.. yıkamak da sıcak havalarda ve evdeysem çok kaka yaptıysa.. onun dışında doğduğundan beri ıslak mendil kullanıyoruz.. uni yenidoğan dı ilk zamanlar.. şimdilerde de prima pampers genelde. bulamazsak molfiks,dalin,nivea.. Allah ne verdiyse :)) babamız bu saydıklarımızdan hangisini aldıysa :)))
biz ek gıdaya tam geçmedik daha.. halaa tattırma aşamasındayız.. tattırdığım gıdaları ve gelişmelerimizi burdan artık tam manasıyla paylaşmama kararımdan dolayı ayrıntıya girmiyorum :) ama durum anne sütü + su + tattırma diyim :))
yıkama olayına gelince... benim evim 3. kat üstte kat yok başka.. dolayısıyla sıcağı da soğuğu da hemen alıyo.. mesela 1 haftadır fln bursa serin.. dışarısı daha sıcak ama ne hikmetse ev şu an 23 derece... ve utku uzun kollu pijamalarla duruyo.. öğlen saatlerinde ısınıyo ev ancak.. bende gün aşırı olmak şartıyla öğlen 2-3 gibi yıkıyorum.. ama artık hergün yıkayamam heralde.. ev serin olduğundan dolayı..

alıntılar biteeerr.. refiye ev işlerine gideeeer naniknanik öpüyoruz herkesi.. iyi,güzel,mutlu günlerr...

jalecim.. oğluşuna maşallahh diyorum tatlım vetüm bebişlere de.. bende her geçen gün paşama daha da bi aşık oluyorum yaa.. büyüyo sıpalar.. her gelişimini yakından hayranlıkla izlemek çok keyifli.. evlat hiçbir şeye benzemiyo.. eşime diyorum bazen.. sana olan sevgim mi? peehh :)) o eda ve utku dan önceydi diye :)))))))) kızıyo bide deli.. işin şakası tabi bu.. eş ayrı ama evlat apayrı.. Rabbime binlerce şükür bana iki tanedünya tatlısı evlat nasip etmiş diye dua ediyorum hep.. Allah isteyen herkese versin..

bu arada teşekkürler tatlım.. ismen geçmiş olsun diyen tek insansın :))) önceki sayfalarda da yazmıştım halbuki :)) ama bişey diyemiyorum çünkü son zamanlarda bende geçmişe değil bakmak bazı günler girip bi selam bile veremiyorum evdeki yoğunluğumdan..

utku da evet dr.da senin gibi dedi aynen ama işte 200 gr. vermiş olması üzdü beni.. aynı kalsa hadi neyse de aman yine de neyse.. sağlığı iyi olsun da çok şükür...

özge kaynanan artık olayı aşmış.hiç muhattap olma diycem ama çok yakınsınız mecbur..aman mahlle herkez ne olduğunu bilio kendini düşürüyor.o yapmadı da senin evin pismi kaldı ayol.bak allah annelerimizden razı olsun koştu hemen.canım senin yaptığın çorbayı ben ilk sebze çorbalarına geçince başlamıştım ama her hafta içine farklı bi sebze atıodum.mesela brokoli taze fasülye semizotu gibi.her hafta yeni sebze ekleyebilirsin eğer farklı sebze koymayacaksan pişt,ikten sonra içine 1 tatlı kaşığı irmikte atabilirsin.yoğurt ve yayla çorbasına da kısa zamanda başla derim.tarhananın bebeğe faydası çok ama yoğurt yiyosa ayrıyetten yayla ya gerek yok.sen kendi düzenini bu şekilde oturtabilirsin attlım..

canım günaydın bebeklerin düzeni çok cabuk bozuluyo.annem gündüz onunla okadar ilgili ki akşama kadar oyunlar oynuolar sohbet ediolar beraber uyuyolar akşam ben gelince benden de oyun istio.zaten topu topu 1 saat ilgilenebiliom poyrazla heme uykusu gelip uyuyor.inşallah bian önce düzene girersiniz canım..
Konuyu Toplam 3 Kullanıcı okuyor. (3 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
zeyra, budebe+, jnaz+
:))))) 3 ü birarada:)))

tühhhh kaçırmışım arasaydanız kızzzz geliverirdim hemencik:)

kızlaryaa bu arada ben hala salıncak almadım
alanlar memnunmusunuz ?

jale kesinlikle al o benim kurtarıcımdı valla.

yaa kuzide bariz bir sekilde ANNEEEEE diyo...
baba fala dediğini hiç duymadık...
ama çok küçükken de anne diye ağlıyordu aa şimdi pk bir keyifli anne diyişi var

poyraz da akşam bikaç kez dedi ama bilinçlimi değilmi anlayamadım.ayy bi deseler tam olarak

günaydın refiye.kuzunun kilo kaybına çok takma doktorun açıklaması mantıklı..ayrıca poyraz ım hakkındaki yorumuna tşk ediyoruzzzz

herkeze slm sabah işe adım atar atmaz bi yoğunluk bastırdıki sormayın 1 saattir alıntı yapmışım beklio.dün eşimin mağazasının mimar hanımı gelmişti ist.dan akşam hanfendiyi alıp yöresel yemek yapan dağda bi restoranta götürdük iş çıkışı oğlumu annemde uyutup öle gittim.ayy bi sğouk bi esiyodu anlayamadık bişe donduk..kuymak salata lahana sarması yedik.ay öle yemişimki gece rahatsız oldum.12 ye kadar muhabbet ettik dedik güldük sonra mimar hanımı otele bırakıp oğluşumu almaya gittik babası kucağına alırken uyandı paşam ve eve geldikten sonrada inatla uyumadı.babası özlemişti ii bi yoğurdu onuda bi süre sonra bitkin düşüp uyudu bende hemen yattım gittiğimiz yerin havası çarptı sanki beni.başım ağrıdı gece.bugün iyiyim ama çok şükür.ne mutluki herkez ii.

geçmiş olsun diyen herkese çok teşekür ederim.
şuan kardeş meyazıyor bunları.gidiyor o da bugün .herkes iyidir inşallh.elim iyileşir iyileşmez burdayım inşallh.
hoşçakalın.

kızlarya eşim oğlumu annesine götürdü yarım saat oldu o kadar kötüyümki o gittiğinden beri ağlıyorum ben nasıl gönderdim diye korkuyorum kızlarya bişey olacağından değil ama çok kötü niyetli insanlar
eşimi kıramadım birde diyorki bırakır işe giderim bir kaç saat sevsinler sakın dedim en fazla bir saat ve yalnız bırakmayacaksın yavrumu
yavrumyaa ilk defa göreceği insanlar yanında bende yokum kesin ağlar şimdi

geçmiş olsun diyen herkese çok teşekür ederim.
şuan kardeş meyazıyor bunları.gidiyor o da bugün .herkes iyidir inşallh.elim iyileşir iyileşmez burdayım inşallh.
hoşçakalın.
hemen iyileş canım özlettin kendini

hayriyecim inşallah canım düzene girer artık anakucağında da tutamıyorum kayıyor sürekli bi aksilik olmazsa akşama siparişini vereceğim salıncağın
ne güzel sizde keyifli bi akşam geçirmişsiniz ama bu havalar çarpıyor insanı aman dikkat tatlım
poyraz paşamada maşallahh
refiyecim çok sağol canım sorma her gün bambaşkalar bakışları hareketleri herşeyleri değişiyor çok şükür rabbime böyle kuzular verdiği için . dediğin gibi eş hadi neyse de evlat bambaşkaymış
msj a gelincede rica ederim canım eğer bir aksilik olmazsa yada gözümden kaçmazsa hepinize cvp yazmaya çalışıyorum tabii atladıklarımda olabilir kusuruma bakmasınlar
hepimizin yoğunluğu arttı birde bebekler daha da bir ilgi istiyor bide ek gıdalara da geçtik gün nasıl geçiyor anlamıyorum
utkuya da üzülmen normal canım bende ilk aylar neler çekmiştim emmediği ve mamada vermediğim için kilo alamamıştı yavrum
dediğin gibi sağlıklı olsunlarda

günaydın güzel anneler ve bebekleri.......
bugün yalnızız oğlumla gece hatta yarına kadar.eşimin babası ameliyat olcak az sonra gece yanında kalcak eşim.ben biraz hasta olcak gibiym dün gece başağrım vardı belimde düşmenin etkisiyle ara ara ağrıyo......

geçmiş olsun refiye hasta olduğunu yeni okudm daha önceden yamışmıydın bilmiyorum.inş.tez zamanda geçer.edanın ameliyatı ne zaman?bayramdan sonra diyodun sanırım...
utku paşaya maşallah boy uzamış ama kiloda düşünme canım sağlıklı olsunlarda önemli değil şimdi yerlerinde durmuyoki bizim zıpırlar ondandr annesi.

sağol canım ya şimdi biraz daha iyiyim.ara ara ağrı var belimde sıcağı sıcağına duymamıştım ama sonradan ağrısı oldu maalesef.verilmiş sadakam varmış ya yoksa kesin çanak çömlek kalmazdı bende:roflol:

hayriye benide götür canım oraya geliyorum şimdi uyyyyy sabah sabah canım çekti nedense.......bayılırım zaten ben yöresel yemeklere...cokacimcoooksen nasılsın canım poyraz da iyi inşallah.......fındık burnundan öp benim için

oğlum geldi kızlar uyuyor şimdi
eşimlede kavga ettik bir daha götürmeni istemiyorum dedim diye . benim kocam aptal kızlarya hala görmüyor annesi burda değil ankaraya kızına gitmiş yine. ablası evdeymiş çıkarmış çocuğumu bir saattir onlardaymış yavrum ne işi varsa ablası olacak çirkef hamileyken yapmadığını bırakmadı bebeğimi hiç görme zahmetine bile katlanmadı bugüne kadar hatta biz gittiğimizde bile bizi görmemek için evden kaçmıştı ama benim gerizekalı kocam o pisliği dokundurtmuş yavruma. birde anlatıyor
ben burda neler çekiyorum o neler yapıyor .
istemiyorum onuda ailesini de

canımsın ya belki senin yerinde olsam göndermezdm oğlumu yaşadıkların ağırdı,inciticiydi.....ama ağlama tatlım ya canımsın.bişey yapmazlar sonuçta yusufta torunları bişey yapacaklarını zannetmiyorum.o kadar uzun kalmasın bırakmasın eşin. çok sevmek istiyolarsa onlar gelsinler

bak kayınpeder ameliyat oluyo o kadar soğumuşumki onlardan gitmiş benden bişeyler üzülmüyorum bile.mahvediyolar ilişkileri sonra ,yilik bekliyolar.eşim koştu gitti.bizi birisine bile emanet etmeden babasının yanında kalacak bu akşam kalsın tabi ama önce beni bizi düşünmesini isterdm.sonuçta ben korkan bi insanım.onlar bizi düşünmemişti sen önce onları düşünüyosun dedim dün akşam.o zaman aklına geldi sizi kime bırakayım diye.ben tek oğluyum düşüncem tabi diyor.düşünsün elbette düşünecek ama önceliği biz olmak isterdm:çok üzgünüm:

günaydın fundacım geçmiş olsun kayınpederine
inşallah geçer bir an önce ağrıların

canım ya ne diyeceğimi şaşırdm hata etmiş eşin.bir kere bile yeğenini görmeyen görmek istemeyen bi insana.bende olsam kızardm boşver diycem yine rabbim ıslah etsin öyle insanları

Merhaba arkadaşlara.s.Nasılsınız?

Öncelikle hasta olanlara geçmiş olsun(Refişime,fundama,saliha fundama,kanımıza,nisanımıza.).

Jaleciğim salıncak iyi oluyor almanı tavsiye edrim.Ben 3 aylıkken almıştım.

Meltemciğim banyoyu sormuşsun,buralar daha sıcak hergün yaptırıyorum ben banyosunu.

Hayriyeciğim maşallah poyraza.Normalde bu aylarda 600 gr almaları gerekirken 1.100 almış.Anneciğininde katkısı var tabii kilo almasında.Annelerin hakkı ödenmez.

Özgeciğim kaynananın söylediklerini takmamaya çalış canım sallaaaaa gitsin.Delidir ne söylese yeridir hesabı.klava:

Refişim utkumuz az kilo almış ama doktorunda söylediği gibi normal.Canını sıkma.

Atlayarak okudum unutuklarım varsa kusuruma bakmasınlar.

canımyaa inan hiç göndermek istemedim ama ses etmedimde o kadar şey yaşadım yine kötü bişey demedim ailesi hakkında ama ne yaparsam yapayım anlamıyor beni gönderdimde ne oldu yine ben suçluyum
birde sürekli götürmekten bahsediyor şimdi aynısını bende dedim madem istiyorlar gelsin burda görsünler ben çıkmam yanlarına
bıktım artık bunlardan canımyaa bitiriyorlar beni
evimden de eşimdende soğudum istemiyorum artık hiçbirini rabbim kurtarsın burdan

sende bende ailemiz gibi gördük ama nafile karşı taraf benimsemedikten sonra bak hiç bişey hissetmiyorsun onlara karşı. tamam eşin kalsın ama evde karın ve çocuğun var onlar ne olacak en azından annenlere bırakabilir
benimsemiyorlar canımya varsa yoksa aileleri

tuğba mehtap nasılsınız kızlar
Saolasın canım mevsimlerdenmidir nedir acayip bir halsizlik var.Sen nasılsın?Kayınpederine geçmiş olsun canım.Eşin babasını düşünmekte haklı ama senin korktuğunu biliyorsa seni ve oğlunuda öncelikle düşünmesi lazım.

canım ya ne diyeceğimi şaşırdm hata etmiş eşin.bir kere bile yeğenini görmeyen görmek istemeyen bi insana.bende olsam kızardm boşver diycem yine rabbim ıslah etsin öyle insanları
ama anlamıyor canım hatta ona kalsa ne var bunda bizle kavgalı diye normalmiş görmek istememesi peki benim göstermek istememenin nesi anormal onu bilmiyorum
rabbim müstehaklarını versin ne diyeyim
sağol jalecm geçicek inşallah.yatarken biraz ters yatıyorum o daha da arttırıyo
aman canım dikkat et geçmezse bir doktora görüün

merhaba mehtapçım bende almaya karar verdim akşama siparişini vereceğim artık
sen nasılsın eymen nasıl?

yok canım ya çocuğuda olsa aynı bak ailesini öne koydu bizden....bende öyle yapacağm bundan böyle

iyiyim tatlım göktuğu emziriyorum.mevsimden canım ya ara ara banada oluyo iş yapmak istemiyorum.eymen nasıl?öp benim için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…