2010 Nisan Anneleri

slm kızlar misafirlerim yeni gitti aniden gelen yağmur gibi yengemler geldi hepsi birden ayy çok güzel vakit geçirdik gizoşun şebekliklerini izledik gülmekten kırıldık

Merhaba canım, ne güzel misafirler filan. Vallahi ben yeni yer derken, eşimde nöbette. İyki oğlum var, onunla geçirdim günü. Gurbette yalnız kaldık vallahi.

annem geldi kızlar....
bugun süpriz yaptılar bana...
yengm dayım kızçem babanem kuzen falan herkes bizdeydi....
ellri koları dolu geliler,yemekler yapmışlar....herseyin malzemesini tasımışlar resmen....
hemen mutfağa daldı annemle yengem oh bide oturduk ne gzl bu öğlen yemek yıyebildim,bahcede cay falan içtik çok iyi odu kuzi hiç uyumadı zıvadan çıktı....
annemde bende kaldı süper yarınev temizliği var...
bu arada kaynanam gelemedi bizde hehhehe:)))
görümcemin kızı su çieği olmuş çünkü...
oh bi süre benden uzaklar yasasın...

bu arada jalecim seni anlıyorm hemde cok gercekten....
eşim bu akşam annemde bende diye kuziye aldı ve abisine çıkardı bende eltimle küsüm onun oluma dokunmasını isemyrm....
bana inşlh evlat yuzu görmezsin demişti beddua vermişti...
tabi hakaretler falan kavgalar da cabası...
nese bende annemi bırakp çıkmaadım...
oğlum anne diyerek ağlamış susturamamaışlar yawrum benim...
eşim bs dakka sonra geldi böle böle dedi...
ey rabbim dediim ne buyuksun sen

sağol tatlım ya söylemen yeterli.ay kuymak dedinya nedense canım çekti birden.çok sağol canımsınolumunekankayizsmile

aysecim ya....
bende kaynanan ile ilgili sandım...
ya içmesi ewt baslı basına bir sorun bende izin vermiyorum yani süreki olsa tepki veririm....
ama ortam müsaitse ufak bişi sorun olmaz...sen neden bukadar üzüldün bakim

maşallah gece baya online olan var yaw.6 kayıtlı kullanıcı.........
ayşegülcüm yazmadıydın sanırım geçmiş olsun ya

yok ya ben ööle çok dert etmedimde herifim söyledi dr.a o da bastı mamayı... ayşe sürekli tekrarlanmıyorsa arasıra keyif için sorun olmaz. valla emzirmesem bende eşlik ederim herifime

yaaa benim sıtmam tuttu. ne rahat veriyodum memeyi. yoğurt nasıl yapcam. meyve püresi ne sebze püresi nasıl yapılır?uykum kaçtı sinirden?

aysegul ya bu kadar dert etme...
yoksa eğer yarın ilk iş olarak cam rende al,onunla meyve püresi yaparsın...
yoğurt yapma işini bende beceremedim.oyuzden sütasın ''benim yoğurdum'' var onu alıyorum...
sebze olarakta ben havuç,patates dışında suan baska bişi vermedim o konu hakkındad bişi diyemycem
15 gun sonra tam 6 aylık olcaz ozaman baslıycam,brokoli fasulye vb. sebzelere
hem doktoruma danışcam bakalım liste vercekmiş kendileri

günaydınlarrr hanımlarr.. açılışı ben yapıyorum uzun bi aradan sonra yine :))

dün akşamda girdim aslında.. geçmişi okudum alıntı bile yaptım ama sonra utku durmayınca kalkmıştım.. sonra da yemek,bulaşık,çocukları yıka,yatır derken kendimde yatıcaktım nihayet ... bi baktım pc açık :) uykum fln var diye cvplarımı yazamadım..

şimdi çanta hazırlıycam.. anneanneye gidiyoruz... babamız akşamüzeri köye gidicek.. patates çıkarılıcakmış.. o köyde çalışırken(tabi alt kattaki eltimler fln da gidicek) biz 3 katta tek kalamayız diye ananeye gidiyoruz... yarın gece dönüşte bizi alıcak ordan.. o zamana kadar ordayız.. babamda 12:8 vardiyasında çalışıyomuş.. bugün bi ara girip inş. geçmişe cvplarımı şettircem.. geceyede babam yok ya sabaha kadar online olabilirim diye düşünüyorum utku izin verirse tabi :)))

bacılarr dün gece baya doluymuş buralar msn de öyledir eminim.. bu gece ben açık olucam ya kimse olmaz :))) bekliycem hee ona göre :))

şimdilik herkese iyi günlerr...

günaydınnn arkadaşlar sayfalar baya birikmiş ama malesef geçmişe dönemicem...

İnşallah keyifler yerndedir..hepinizi öpüyorummm

canım geçmiş olsun tubada o mamadan kullanıyor.hatta geniş ağızlı biberon kullanıo yoğun bi mamaymış öle hatırlıyorum.bebek beslenmesi bölümüne de onla ilgili konu açmıştı oku istersen ayşegülcüm..mamaya başladıysan ek gıdalarada başla derim.meyve püresi yoğurt filan.tarif istersen bizim ek gıdalar topiğine bak farklı soruların için hepimiz burdayız tatlım

herkeze günaydın geçmişe çok bakamadım kafam acaip bozuk ve çok uykusuzum.kötü bi gece geçirdim.poyraz her saat başı uyandı hemde çığlıklarla ağlayarak dişe yordum ama bilmiorum sancııs filanda olmuş olabilir.sabaha kaadar onunla uğraştım.ölüom uykusuzluktan.bide ne zaman bu topikte kaynanalar ile ilgili problem olsa benimde başıma gelio.kaynana ve görümce konusu yüzünden eşimle atrtıştık akşam.ilk defa sinirlerim bukadar bozuldu.konuda okadar saçmaki allahından bulsunlar..dün eve gittim annem poyrazı geitrdi.bizde yemek yiyecektik hepberaber çat kapıda kayınvalidem geldi.bi güne girmiştik annem ben kayınvalidem birileri filan 100 dolarına.bana dediki gün geçti parayı yaptıysan ver dedimki anne para bende ama çarşıya gidip dolar yapamadım sana türk parası vereyim sen nasıl olsa sık sık gidion çarşıya dolar yaptır ver.tamam dedi.doları hesapladım verdim.çantamdan 150 tl verdim aslında 148 vermem gerekirdi.sonra kayınvalidem poyrazı sevip süleymana mağazaya uğrayacam dedi gitii.bende mutfak işlerine daldım.meğer ben ona 150 vereceğime 110 vermişim nasıl olduysa cantamada bakmadım işe daldım yani ara beni söle kızım yanlış para verdin die.hemen bi koşu süleymana anlatmış.ve şöle anlatmış;hayriye den gün parasını istedim surat yaptı ben onun adınada para ödemek zorundamıyım param yok hemde eksik verdi çıkamıom çarşıya çekemedim bankadan dedi ver karının adına 40 tl demiş.allahım yaa eşim eve gelip bana dediki kadına deseydin ya anne 40 tl eksik ne diye karambole getirdin dedi.şok oldum koştum çantama baktım aa dedim yanlış olmuş para burda ben kendi harçlığımdan vermişim dedim.eşim sabit fikirli olduğundan başladı sölenmeye bana bu konular nie gelio ben sana demedimmi gün işlerine onlarla girme lafını edecekler die.yok o yok bu.allahım dedli oldum.bide kaynanam tembihlemiş hayriyeye söleme demiş bilio ya yalan sölediğini.ayy aklıma geldikçe deliriom.bende ağzıma geleni saydım.bide benim süt sağma makinemi bi akrabaları istemilşti bende makineye atıp yollamıştım ama çok istekli yollamadım belki ikinci çocuğuma lazım olurdu dedim ben iğrenirim daha kullanamam desemde görümcemin ısrarına karşı yolladım.o deli görümcemde beni arayacağı yerde kocamı arayp demişki hayriye makineyi yollarken bin tane laf etti üstelik makineyi eksik parçalarıyla yollamıi makinenin içindede süt izleri varmış.be gerizaklı kadın beni ara sölesene kocama ne dion.benim gibi biri o makineyi pis yollarmı ben her kullandığımda kaynatıodum o makineyi kaç aydır kullandığım yok yıkayıp kaldırdım iftiraya bak.eşim dün akşam onuda söledi ya nie sana beni şikayet ediolar ddedim.aradım görümcemi kaynanamda ordaydı verdim veriştrdim amacımınız huzur bozmakmı dedim gösterdiniz 1,5 yılda yüzünüzü dedim.beni aramaya cesaretinizmi yoktu dedim.eşim müdahele bile edemedi okadar sinirlendim çünkü.yok biz sana ulaşamadıkta ona dedik saan desin die dediler.ölemiiii dedim daha nie kocamı tembihlionuz dedim hayriyeye söleme die.hainler sizi dedim.kapattım tlf nu suratlarına.ohhh rahat ettim yattım aşağı.belki ayakları kesilir gelmekten bende rahat ederim.çok uzun yazdım kzılar yaa ama huzursuz ve sinirliyimki..anlayın beni

ohhhhhhhhh canım sefan olsunağzına sağlık bunlar ancak u tutumdan anlar zaten.haketmişler alma sakın lttan.eşinede aşkolsun onlara inanıp hesap soruyor bide.inşallah gelemezler diyecem ama yüzsüz olur böyleleri.

hayriyeciğim canım ne desem bilmiyorum aynı benim kayınvalidem gibi söylerler söylerler sonrada derlerki biz o anlamda demedik derler korkularından canım bizimkilerde söylerler boş gevezelik yaparlar ama bendende korkarlar valla ama huy işte söylemedende yapamazlar ben şu an ne büyük görümcemle nede kayınvalidmle sıkı fıkı değilim meraba meraba tarzında hatta görümcem arayınca bakmıyorum geride dönmüyorum inadım inattır benimde:))asla dönmem sende öyle yap canım salla gitsin bunlar hata kabul tmeyen kayınvalideler canım ne olmuş canım 40 ytl verse ölürmü ne olacak birde oğluna gidip anlatması ne saçma valla sanki 40 milyar yaaa ver ne olack gelinin için birde canım gidip oğullarına anlatmazlarmı yaa zaten insanı en çok o tarafı geriyo ama benim eşim ilk defa yazın öyle bir ahata yaptı onlara inanarak daha sonra kendide anladı huysuzluklarını artık bana diyo onlar çok seviyo deikoduyu boşver takma diyo ama takmmak ne mümkün valla ben anlatsam öpsünlerde beni başının üstüğnde gezdirsinler benim bütün öğretmen arkadaşlarım bile bana diyo sen bu kadına nasıl dayanıyosun diye çok kibirli çokkkk o daha zor canım burnu yere inmez bizimkinin

bu arada birazdan biz temizliğie başlıycaz ve kaynanam resmen nisbet yapar gibi bahceye yun dökmüş hemde kimin kızınınyastıklarını,yatkları falan yıkamış sabahtan....
birde bana diyorki bana gueiptemi çocuk yaptın benim işimi kim görcek ya allahım ben ne diyim sana daha görüyrsun diyorum ya nalet olsun tum içimdekiler bitirmşti zaten şimdi varya rol yapıyorum seytan görsün yuzunu ya demekki kendi evladına iş olmuyor yaptıkları ...

merhaba kızlar
bebeğim bin türlü şebeklik yapıyor şimdi bana:) kuzenlerinden cee yapmasını öğrenmiş örtüsüyle yüzünü kapatıp açıyor sonrada gülüyor:)
ama çok iştahsız kızlarya bugün doğrudürüst yemiyor mamasını
eşime gelince akşam hiçbişey olmamış gibi davrandı hatta yemeğe çıkardı anlamıyorum ben bu adamı :)
bu akşamda bi aksilik olmazsa kuzuluğa annemlerin yanına gideceğiz devremülkteler bizede yakın sayılır pazartesi döneriz heralde
ohh özgecim sefanız olsun ne güzel vakit geçirmişsiniz
bizim eşlerimiz çok saf özgecim ne yaparlarsa yapsınlar görmüyorlar
nasıl götürüyor hala anlayabilmiş değilim hoş benimkinide anlamıyorumya
mesela dün götürdüya kesin biz gitmiyoruz ama kendileri getiriyorlar sevdirmek için diyecekler millete ama benim kocam huylarını bildiği halde laf kondurtmuyor
kuzide ne korkmuştur görmediği bilmediği insanlar arasında

[
ne güzel refiyecim annenlerdesin bugün
bizde kısmet olursa gideceğiz
canımyaa okuyunca o kadar sinirlendimki eşine de kayınvaldene de bide sana karambole getirmişsin diyor sanki karısını tanımıyor
hem kaynananında yaptığı ne kadar ayıp lafımı olur o kadar paranın ama çok iyi yapmışsın arayarak en azından anlasınlar bildiğini ve tavrını
biliyor musun annem yengeme bir gün pazar parası vermişti abim unutmuş diye sonrasında da bir sene boyunca verdi boşver sen isteme ondan diye ama yengem hem abimden hem annemden alıyormuş para tabi bundan ne abimin nede annemin haberi yoktu öğrendiğinde de hiç sesini çıkarmıştı yabancıya mı verdim sanki diye:)
ahh hayriyeceğim bide ben bilsem daha küçücük bebek birde diyorki annene bırakıp her yere gidiyorsun diye annemlerle onları kıyaslıyor birde
ya cidden hala nasıl böyle davranıyor anlamıyorum bu kadarda kör olunmazki
bizde poyrazı çok seviyoruz hayriyecim maşallah öyle güzel bakıyorki
yok tatlım bundan sonra ne olursa olsun göndermeyeceğim dün mahvoldum üzüntüden nasıl gönderdim diye
merhaba canım yoksun ne zamandır malum tayin işleri inşallah alışabilmişsindir oralara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…