slm kızlar misafirlerim yeni gitti aniden gelen yağmur gibi yengemler geldi hepsi birden ayy çok güzel vakit geçirdik gizoşun şebekliklerini izledik gülmekten kırıldık
canım ya ben olsam bende kötü olurdum yaa.annenin olmadığı yerde minicik bebeğin ne işi var yaa.eşin hala kör hala bencil davranıyor.ne görmüş kendi tarafından da gözlerine sokuyo çocuğu ahhh ahhhhh bi anlayabilseler kötüde olsa düşmanda olsalar gelinlerine,eşlerimiz gene o tarafa yontuyolar.allah büyük görüo..
oyyy kıyamam ben ona bayılıom ahmetciğe yaa çok tatlı annesi.öp onu yerime bi dahada gönderme hem kendin üzülüon hemde onlara prim verion ahmetin yabancılık çekmesi anasını araması da cabası tabi..onlara ahmetciğin kılını göstertme..terbiyesizler
mehtapcım sağol tatlımmmm..geçen ay az almıştı buay arayı kapattı..ben gerçi kilo problemine takmıorum öneli olan sağlıklı olması neler görüp duyuyoruz.şükürler olsun..
fundammmmm gel tatlım gel götüreyim her bi güzelliğe seni ve göktuşu..başım üstüne..senin canın çektiyse buralardan kargo yapam canım iste yeterki..
ayşegülcm ne reflüsü ya kusuyomuydu senin oğlan?geçmiş olsun
tuğbaya ulaşmam lazım yav? numarasını bilen var mı? benim oğlanın kontrolü vardo 20 günde 260 gr alınca dr. ek gıdaya başlattı ama reflüsü var diye farklı mama verdi aptamil ar diye... önce emzir sonra mama. ne kadar içerse dedi. 4 gün sonra 5 öğün mama 1 öğün yoğurt, 4 gün sonra 1 öğün mama eksilt meyva püresi, 4 gün sonra mama 1 öğün eksilt muhallebi, 4 gün sonra mama eksilt sebze püresi. yoğurt çarşı yoğurduda olur ama muhallei mamadan yapılacakmış. hayırlı uğurlu olsun vatana millete...
canım geçmiş olsun tubada o mamadan kullanıyor.hatta geniş ağızlı biberon kullanıo yoğun bi mamaymış öle hatırlıyorum.bebek beslenmesi bölümüne de onla ilgili konu açmıştı oku istersen ayşegülcüm..mamaya başladıysan ek gıdalarada başla derim.meyve püresi yoğurt filan.tarif istersen bizim ek gıdalar topiğine bak farklı soruların için hepimiz burdayız tatlım
herkeze günaydın geçmişe çok bakamadım kafam acaip bozuk ve çok uykusuzum.kötü bi gece geçirdim.poyraz her saat başı uyandı hemde çığlıklarla ağlayarak dişe yordum ama bilmiorum sancııs filanda olmuş olabilir.sabaha kaadar onunla uğraştım.ölüom uykusuzluktan.bide ne zaman bu topikte kaynanalar ile ilgili problem olsa benimde başıma gelio.kaynana ve görümce konusu yüzünden eşimle atrtıştık akşam.ilk defa sinirlerim bukadar bozuldu.konuda okadar saçmaki allahından bulsunlar..dün eve gittim annem poyrazı geitrdi.bizde yemek yiyecektik hepberaber çat kapıda kayınvalidem geldi.bi güne girmiştik annem ben kayınvalidem birileri filan 100 dolarına.bana dediki gün geçti parayı yaptıysan ver dedimki anne para bende ama çarşıya gidip dolar yapamadım sana türk parası vereyim sen nasıl olsa sık sık gidion çarşıya dolar yaptır ver.tamam dedi.doları hesapladım verdim.çantamdan 150 tl verdim aslında 148 vermem gerekirdi.sonra kayınvalidem poyrazı sevip süleymana mağazaya uğrayacam dedi gitii.bende mutfak işlerine daldım.meğer ben ona 150 vereceğime 110 vermişim nasıl olduysa cantamada bakmadım işe daldım yani ara beni söle kızım yanlış para verdin die.hemen bi koşu süleymana anlatmış.ve şöle anlatmış;hayriye den gün parasını istedim surat yaptı ben onun adınada para ödemek zorundamıyım param yok hemde eksik verdi çıkamıom çarşıya çekemedim bankadan dedi ver karının adına 40 tl demiş.allahım yaa eşim eve gelip bana dediki kadına deseydin ya anne 40 tl eksik ne diye karambole getirdin dedi.şok oldum koştum çantama baktım aa dedim yanlış olmuş para burda ben kendi harçlığımdan vermişim dedim.eşim sabit fikirli olduğundan başladı sölenmeye bana bu konular nie gelio ben sana demedimmi gün işlerine onlarla girme lafını edecekler die.yok o yok bu.allahım dedli oldum.bide kaynanam tembihlemiş hayriyeye söleme demiş bilio ya yalan sölediğini.ayy aklıma geldikçe deliriom.bende ağzıma geleni saydım.bide benim süt sağma makinemi bi akrabaları istemilşti bende makineye atıp yollamıştım ama çok istekli yollamadım belki ikinci çocuğuma lazım olurdu dedim ben iğrenirim daha kullanamam desemde görümcemin ısrarına karşı yolladım.o deli görümcemde beni arayacağı yerde kocamı arayp demişki hayriye makineyi yollarken bin tane laf etti üstelik makineyi eksik parçalarıyla yollamıi makinenin içindede süt izleri varmış.be gerizaklı kadın beni ara sölesene kocama ne dion.benim gibi biri o makineyi pis yollarmı ben her kullandığımda kaynatıodum o makineyi kaç aydır kullandığım yok yıkayıp kaldırdım iftiraya bak.eşim dün akşam onuda söledi ya nie sana beni şikayet ediolar ddedim.aradım görümcemi kaynanamda ordaydı verdim veriştrdim amacımınız huzur bozmakmı dedim gösterdiniz 1,5 yılda yüzünüzü dedim.beni aramaya cesaretinizmi yoktu dedim.eşim müdahele bile edemedi okadar sinirlendim çünkü.yok biz sana ulaşamadıkta ona dedik saan desin die dediler.ölemiiii dedim daha nie kocamı tembihlionuz dedim hayriyeye söleme die.hainler sizi dedim.kapattım tlf nu suratlarına.ohhh rahat ettim yattım aşağı.belki ayakları kesilir gelmekten bende rahat ederim.çok uzun yazdım kzılar yaa ama huzursuz ve sinirliyimki..anlayın beni
ohh özgecim sefanız olsun ne güzel vakit geçirmişsinizannem geldi kızlar....
bugun süpriz yaptılar bana...
yengm dayım kızçem babanem kuzen falan herkes bizdeydi....
ellri koları dolu geliler,yemekler yapmışlar....herseyin malzemesini tasımışlar resmen....
hemen mutfağa daldı annemle yengem oh bide oturduk ne gzl bu öğlen yemek yıyebildim,bahcede cay falan içtik çok iyi odu kuzi hiç uyumadı zıvadan çıktı....
annemde bende kaldı süper yarınev temizliği var...
bu arada kaynanam gelemedi bizde hehhehe:)))
görümcemin kızı su çieği olmuş çünkü...
oh bi süre benden uzaklar yasasın...
bu arada jalecim seni anlıyorm hemde cok gercekten....
eşim bu akşam annemde bende diye kuziye aldı ve abisine çıkardı bende eltimle küsüm onun oluma dokunmasını isemyrm....
bana inşlh evlat yuzu görmezsin demişti beddua vermişti...
tabi hakaretler falan kavgalar da cabası...
nese bende annemi bırakp çıkmaadım...
oğlum anne diyerek ağlamış susturamamaışlar yawrum benim...
eşim bs dakka sonra geldi böle böle dedi...
ey rabbim dediim ne buyuksun sen
ne güzel refiyecim annenlerdesin bugüngünaydınlarrr hanımlarr.. açılışı ben yapıyorum uzun bi aradan sonra yine :))
dün akşamda girdim aslında.. geçmişi okudum alıntı bile yaptım ama sonra utku durmayınca kalkmıştım.. sonra da yemek,bulaşık,çocukları yıka,yatır derken kendimde yatıcaktım nihayet ... bi baktım pc açık :) uykum fln var diye cvplarımı yazamadım..
şimdi çanta hazırlıycam.. anneanneye gidiyoruz... babamız akşamüzeri köye gidicek.. patates çıkarılıcakmış.. o köyde çalışırken(tabi alt kattaki eltimler fln da gidicek) biz 3 katta tek kalamayız diye ananeye gidiyoruz... yarın gece dönüşte bizi alıcak ordan.. o zamana kadar ordayız.. babamda 12:8 vardiyasında çalışıyomuş.. bugün bi ara girip inş. geçmişe cvplarımı şettircem.. geceyede babam yok ya sabaha kadar online olabilirim diye düşünüyorum utku izin verirse tabi :)))
bacılarr dün gece baya doluymuş buralar msn de öyledir eminim.. bu gece ben açık olucam ya kimse olmaz :))) bekliycem hee ona göre :))
şimdilik herkese iyi günlerr...
canımyaa okuyunca o kadar sinirlendimki eşine de kayınvaldene de bide sana karambole getirmişsin diyor sanki karısını tanımıyorcanım geçmiş olsun tubada o mamadan kullanıyor.hatta geniş ağızlı biberon kullanıo yoğun bi mamaymış öle hatırlıyorum.bebek beslenmesi bölümüne de onla ilgili konu açmıştı oku istersen ayşegülcüm..mamaya başladıysan ek gıdalarada başla derim.meyve püresi yoğurt filan.tarif istersen bizim ek gıdalar topiğine bak farklı soruların için hepimiz burdayız tatlım
herkeze günaydın geçmişe çok bakamadım kafam acaip bozuk ve çok uykusuzum.kötü bi gece geçirdim.poyraz her saat başı uyandı hemde çığlıklarla ağlayarak dişe yordum ama bilmiorum sancııs filanda olmuş olabilir.sabaha kaadar onunla uğraştım.ölüom uykusuzluktan.bide ne zaman bu topikte kaynanalar ile ilgili problem olsa benimde başıma gelio.kaynana ve görümce konusu yüzünden eşimle atrtıştık akşam.ilk defa sinirlerim bukadar bozuldu.konuda okadar saçmaki allahından bulsunlar..dün eve gittim annem poyrazı geitrdi.bizde yemek yiyecektik hepberaber çat kapıda kayınvalidem geldi.bi güne girmiştik annem ben kayınvalidem birileri filan 100 dolarına.bana dediki gün geçti parayı yaptıysan ver dedimki anne para bende ama çarşıya gidip dolar yapamadım sana türk parası vereyim sen nasıl olsa sık sık gidion çarşıya dolar yaptır ver.tamam dedi.doları hesapladım verdim.çantamdan 150 tl verdim aslında 148 vermem gerekirdi.sonra kayınvalidem poyrazı sevip süleymana mağazaya uğrayacam dedi gitii.bende mutfak işlerine daldım.meğer ben ona 150 vereceğime 110 vermişim nasıl olduysa cantamada bakmadım işe daldım yani ara beni söle kızım yanlış para verdin die.hemen bi koşu süleymana anlatmış.ve şöle anlatmış;hayriye den gün parasını istedim surat yaptı ben onun adınada para ödemek zorundamıyım param yok hemde eksik verdi çıkamıom çarşıya çekemedim bankadan dedi ver karının adına 40 tl demiş.allahım yaa eşim eve gelip bana dediki kadına deseydin ya anne 40 tl eksik ne diye karambole getirdin dedi.şok oldum koştum çantama baktım aa dedim yanlış olmuş para burda ben kendi harçlığımdan vermişim dedim.eşim sabit fikirli olduğundan başladı sölenmeye bana bu konular nie gelio ben sana demedimmi gün işlerine onlarla girme lafını edecekler die.yok o yok bu.allahım dedli oldum.bide kaynanam tembihlemiş hayriyeye söleme demiş bilio ya yalan sölediğini.ayy aklıma geldikçe deliriom.bende ağzıma geleni saydım.bide benim süt sağma makinemi bi akrabaları istemilşti bende makineye atıp yollamıştım ama çok istekli yollamadım belki ikinci çocuğuma lazım olurdu dedim ben iğrenirim daha kullanamam desemde görümcemin ısrarına karşı yolladım.o deli görümcemde beni arayacağı yerde kocamı arayp demişki hayriye makineyi yollarken bin tane laf etti üstelik makineyi eksik parçalarıyla yollamıi makinenin içindede süt izleri varmış.be gerizaklı kadın beni ara sölesene kocama ne dion.benim gibi biri o makineyi pis yollarmı ben her kullandığımda kaynatıodum o makineyi kaç aydır kullandığım yok yıkayıp kaldırdım iftiraya bak.eşim dün akşam onuda söledi ya nie sana beni şikayet ediolar ddedim.aradım görümcemi kaynanamda ordaydı verdim veriştrdim amacımınız huzur bozmakmı dedim gösterdiniz 1,5 yılda yüzünüzü dedim.beni aramaya cesaretinizmi yoktu dedim.eşim müdahele bile edemedi okadar sinirlendim çünkü.yok biz sana ulaşamadıkta ona dedik saan desin die dediler.ölemiiii dedim daha nie kocamı tembihlionuz dedim hayriyeye söleme die.hainler sizi dedim.kapattım tlf nu suratlarına.ohhh rahat ettim yattım aşağı.belki ayakları kesilir gelmekten bende rahat ederim.çok uzun yazdım kzılar yaa ama huzursuz ve sinirliyimki..anlayın beni
ahh hayriyeceğim bide ben bilsem daha küçücük bebek birde diyorki annene bırakıp her yere gidiyorsun diye annemlerle onları kıyaslıyor birdecanım ya ben olsam bende kötü olurdum yaa.annenin olmadığı yerde minicik bebeğin ne işi var yaa.eşin hala kör hala bencil davranıyor.ne görmüş kendi tarafından da gözlerine sokuyo çocuğu ahhh ahhhhh bi anlayabilseler kötüde olsa düşmanda olsalar gelinlerine,eşlerimiz gene o tarafa yontuyolar.allah büyük görüo..
oyyy kıyamam ben ona bayılıom ahmetciğe yaa çok tatlı annesi.öp onu yerime bi dahada gönderme hem kendin üzülüon hemde onlara prim verion ahmetin yabancılık çekmesi anasını araması da cabası tabi..onlara ahmetciğin kılını göstertme..terbiyesizler
[]
merhaba canım yoksun ne zamandır malum tayin işleri inşallah alışabilmişsindir oralaraMerhaba kızlar, nasıl olduysa benim oğlum uyuyor yaklaşık bir saattir. Şoktayım vallahi. :1shok:
Hiç giremiyorum çok nadir girip ne olmuş söyle bir takip ediyorum. Bebişler ve güzel anneler nasıl diye.
Tarhan canım çok geçmiş olsun. İlk Kaan dikkatimi çekti. İns hiçbirşeyi yoktur, bebişin sağlıklı bir şekilde büyüsün canım.
Eşinin ailesiyle sorun yaşayan arkadaşlar, üzmeyin kendinizi Allah görüyor sonuçta. Ailelerin bu davranışlarını anlamak mümkün değil.klava:
Umudumsun bebeğim, canım hayırlı olsun. Seni çok zor ama muhteşem günler bekliyor. Allah yardımcın olsun.
Rüzgaryagmur, canım önce sebze çorbası deneseydin. Bir anda tarhana ağır gelir. Benim doktorum ilk meyve, sonra yoğurt sonra sebze çorbası dedi. Tarhanaya filan bu ay izin vermedi. Birde pirinç unu dene bildiğim kadarıyla en alerjik olmayan pirinç unu.
Hasta arkadaşlar geçmiş olsun.
Refiyecim bizimde kilo alımımız çok azaldı. Doktor tın vallahi, 6. aya geliyorum hala meyve ver bir hafta sadece bir hafta sadece yoğurt alıştır diyor. Kafam çok karışık dinlemesem az az versem mi diyorum? Kahvaltı, tarhana çorbası gibi şeylerin hepsini yasakladı. Çoğunlukla anne sütü alacakmış. Bizim birkaç günümüz kaldı 6. aya. Kızlar ne yapmalıyım sizce. Birde muhallebi filan vermedi benim doktor. Pirinç unu muhallebi versem mi az az. Sonra tahıllara nasıl geçecek benim bebiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?