hayırlı olsun oğlum hiiiç bir şekilde mama içmiyooo.. ben doğrudan ek gıdaya giriş yapayım bari...
hayriyeciğim canım ne desem bilmiyorum aynı benim kayınvalidem gibi söylerler söylerler sonrada derlerki biz o anlamda demedik derler korkularından canım bizimkilerde söylerler boş gevezelik yaparlar ama bendende korkarlar valla ama huy işte söylemedende yapamazlar ben şu an ne büyük görümcemle nede kayınvalidmle sıkı fıkı değilim meraba meraba tarzında hatta görümcem arayınca bakmıyorum geride dönmüyorum inadım inattır benimde:))asla dönmem sende öyle yap canım salla gitsin bunlar hata kabul tmeyen kayınvalideler canım ne olmuş canım 40 ytl verse ölürmü ne olacak birde oğluna gidip anlatması ne saçma valla sanki 40 milyar yaaa ver ne olack gelinin için birde canım gidip oğullarına anlatmazlarmı yaa zaten insanı en çok o tarafı geriyo ama benim eşim ilk defa yazın öyle bir ahata yaptı onlara inanarak daha sonra kendide anladı huysuzluklarını artık bana diyo onlar çok seviyo deikoduyu boşver takma diyo ama takmmak ne mümkün valla ben anlatsam öpsünlerde beni başının üstüğnde gezdirsinler benim bütün öğretmen arkadaşlarım bile bana diyo sen bu kadına nasıl dayanıyosun diye çok kibirli çokkkk o daha zor canım burnu yere inmez bizimkinin
ohhhhhhhhh canım sefan olsunağzına sağlık bunlar ancak u tutumdan anlar zaten.haketmişler alma sakın lttan.eşinede aşkolsun onlara inanıp hesap soruyor bide.inşallah gelemezler diyecem ama yüzsüz olur böyleleri.
hayrıyecım
ne desem bılmıyorumkı haksızlıgada hıc tahammulum yoktur sabıkalıyımda yanı kaynanalarını dövmüs bıri olaraktan
özge jale ve hayrıye
allah yardımcınız olsun
özge bana haak verdın demı senın kaynanada dayak ıstemıyomu sence
hemde fazlasıyla istıyolar
hayrıyenın jalenın ve senın kaynanalara görumcelere bı el atsammı kı
meltemcim gel diycem ama benimkiler pek bi çirkeftir haberin olsun :)hayrıyecım
ne desem bılmıyorumkı haksızlıgada hıc tahammulum yoktur sabıkalıyımda yanı kaynanalarını dövmüs bıri olaraktan
özge jale ve hayrıye
allah yardımcınız olsun
ne demek hayatım hep yanındayım biliyorsunben şimdiye kadar bişi duysamda duymamazlıktan geliodum tavırlarım değişmiodu onlara karşı ama mesafeyide koruyodum.gerçi onların mesafeden anladıkları yoktu bilionuz herakşam bendelrdi.kocama demiştim gelmesinler diye oda kibarca sölemişti..gene almamışlardı tabi.benden bu tepkiyi beklemiolardı sesimi yükselttim ve kestim attım ohh sefam olsun..ki en yeni gelin sayılırım oğlum sölemez yada gelin herzamanki gibi susar sandılar ama yanıldılar..herkez de benzer dertler var ohh sende ii edion..
sağol tatlım..eşim sonradan dediki ii oldu bidaha bana seni şikayet etmezler ..eşim sonradan anlayıp tarafımı tuttu yani ama çıldırmıştım bikere.onlada konuşmadım yattım..
dövmek filan hiç tarzım değilde birazdaha ileri giderlerse seni aldıracam ankaradan meltoşşşş
jalem sağol tatlım desteğin için.eşim bi o konudan okadar kızmazdı bence ii dolmuşlar eşimi ayların birikimi işte allahından bulsunlar.ben kocama aşkım canım derim sürekli onlar da hep ayıptır öle denmez isimle hitap et derler bu ne sevgi ilkmi gördünüz birbirini derler kıskanırlar yani bizi.zaten kaynanamın onayladığı bi evlilik değildi bizimki aman sabki onlara sorduk bizde.ayy kız onun 40 tlsine kalmadım da insan yanlışlık olduğunu anlarda koyar sonrada beni arardı.fırsat çıktıda ona işte koştu oğluna uyuz karı..hala düğünde ettiği masrafı anlatır ki hiçbi masraf etmedi kocam takıısndan düğününden herşeyi kendi yaptı.eşyalaraı zaten mobilya mağazamız var ordan aldık.koca ev aldık yardımcı oldu sanki..ay sinirlerim tepeme çıktı gene
ben şimdiye kadar bişi duysamda duymamazlıktan geliodum tavırlarım değişmiodu onlara karşı ama mesafeyide koruyodum.gerçi onların mesafeden anladıkları yoktu bilionuz herakşam bendelrdi.kocama demiştim gelmesinler diye oda kibarca sölemişti..gene almamışlardı tabi.benden bu tepkiyi beklemiolardı sesimi yükselttim ve kestim attım ohh sefam olsun..ki en yeni gelin sayılırım oğlum sölemez yada gelin herzamanki gibi susar sandılar ama yanıldılar..herkez de benzer dertler var ohh sende ii edion..
kızlar sabırlı olun
ıstanbul
sakarya
rıze
yogun istek uzere kaynana yola getırme elçisi secıldım yokmu arttıran sağol tatlım..eşim sonradan dediki ii oldu bidaha bana seni şikayet etmezler ..eşim sonradan anlayıp tarafımı tuttu yani ama çıldırmıştım bikere.onlada konuşmadım yattım..
dövmek filan hiç tarzım değilde birazdaha ileri giderlerse seni aldıracam ankaradan meltoşşşş
jalem sağol tatlım desteğin için.eşim bi o konudan okadar kızmazdı bence ii dolmuşlar eşimi ayların birikimi işte allahından bulsunlar.ben kocama aşkım canım derim sürekli onlar da hep ayıptır öle denmez isimle hitap et derler bu ne sevgi ilkmi gördünüz birbirini derler kıskanırlar yani bizi.zaten kaynanamın onayladığı bi evlilik değildi bizimki aman sabki onlara sorduk bizde.ayy kız onun 40 tlsine kalmadım da insan yanlışlık olduğunu anlarda koyar sonrada beni arardı.fırsat çıktıda ona işte koştu oğluna uyuz karı..hala düğünde ettiği masrafı anlatır ki hiçbi masraf etmedi kocam takıısndan düğününden herşeyi kendi yaptı.eşyalaraı zaten mobilya mağazamız var ordan aldık.koca ev aldık yardımcı oldu sanki..ay sinirlerim tepeme çıktı gene
kızlar az önce muhallebi yaptım oğluma googly nin sütlü muzlu pirinç unundan ama kıvamı koyu oldu sanırım oğlum o kadar korkuttu ki beni boğazında kalmış gibiydi. sonrasında sulandırdım içine de bisküvi koyunca afiyetle yedi bir ölçekte mamasından ekledim
bu arada biz mama da 2 numaraya geçtik
allah saglıkta kavustursunSelam kizlar nasilsiniz ben bugun siteye giremedim ya hep hata verdi siz nasil girdiniz??? Kaynanalariyla basi dertte olanlar var sanirsamm allah okaylik versin sekerler hiccc kafaniza takmayin, caninizi sikmayin.. Ben bi muddet giremem belki esimin toplantilari var 1 hafta italyaya gidiyor moralim cok bozuk valla, bizde annemlerle yazliga gecicez, nisan sadece anne sutu istiyor bu arada, meyve suyu bile icmiyor ya isim cok zor..
slm kızlar. herkese iyi geceler. bebişlerle huzurlu uykular.
opuyorumnanaktan çok saol cnım.. dediğin gibi sağlıklı olsunlar da kilo mühim değil.. hem dr.da normal bu dönemde dedi...refiyecim çok sağol canım sorma her gün bambaşkalar bakışları hareketleri herşeyleri değişiyor çok şükür rabbime böyle kuzular verdiği için . dediğin gibi eş hadi neyse de evlat bambaşkaymış
msj a gelincede rica ederim canım eğer bir aksilik olmazsa yada gözümden kaçmazsa hepinize cvp yazmaya çalışıyorum tabii atladıklarımda olabilir kusuruma bakmasınlar
hepimizin yoğunluğu arttı birde bebekler daha da bir ilgi istiyor bide ek gıdalara da geçtik gün nasıl geçiyor anlamıyorum
utkuya da üzülmen normal canım bende ilk aylar neler çekmiştim emmediği ve mamada vermediğim için kilo alamamıştı yavrum
dediğin gibi sağlıklı olsunlarda
saol tatlım.. yazmıştım ama gözden kaçmış demekki sorun değil cnım.. edanın ameliyatını da yazmıştım aslında.. bu sıpalardan gündemi takip edemiyoruz ki kaydirigubbakcemile3 24 ünde yani önümüzdeki cuma ameliyat olucak hayırlısıyla inş.. utku içinde saol cnım.. hareketlendiler evet ondandır dedi dr.da..gamyoncuiremsugeçmiş olsun refiye hasta olduğunu yeni okudm daha önceden yamışmıydın bilmiyorum.inş.tez zamanda geçer.edanın ameliyatı ne zaman?bayramdan sonra diyodun sanırım...
utku paşaya maşallah boy uzamış ama kiloda düşünme canım sağlıklı olsunlarda önemli değil şimdi yerlerinde durmuyoki bizim zıpırlar ondandr annesi.
bu kocalar konu ailelerinden birileri olunca neden gerçekleri görmemek için direniolar anlamak mümkün değiloğlum geldi kızlar uyuyor şimdi
eşimlede kavga ettik bir daha götürmeni istemiyorum dedim diye . benim kocam aptal kızlarya hala görmüyor annesi burda değil ankaraya kızına gitmiş yine. ablası evdeymiş çıkarmış çocuğumu bir saattir onlardaymış yavrum ne işi varsa ablası olacak çirkef hamileyken yapmadığını bırakmadı bebeğimi hiç görme zahmetine bile katlanmadı bugüne kadar hatta biz gittiğimizde bile bizi görmemek için evden kaçmıştı ama benim gerizekalı kocam o pisliği dokundurtmuş yavruma. birde anlatıyor
ben burda neler çekiyorum o neler yapıyor .
istemiyorum onuda ailesini de
opuyorumnanaktan olumunekankayizsmile çook saol tatlımm... az kilo almamış kızz 200 gr. vermiş bide kafamçokkarıştıÖncelikle hasta olanlara geçmiş olsun(Refişime,fundama,saliha fundama,kanımıza,nisanımıza.).
Refişim utkumuz az kilo almış ama doktorunda söylediği gibi normal.Canını sıkma.
kaydirigubbakcemile3 zilli yaa.. ne fena bu bebeler şimdiden..kızlar tam alıntı yapıyordum ki ipek klavyeye uzanıp tuşlara bastı ve yazılar sinek bağırsağı gibi oldu yazıları okuyamıyorum bile değil yazmak anlayamadım nasıl yaptığını inşallah babamız gelince düzeltirde ben de yazabilirim
şimdilik hoşçakalın hepiniz Allaha emanet olun
özlettin kendini canım yaa opuyorumnanaktan offf... ek gıda demee.. tahıl demee.. ben eda da naptım düşünüyorum hatırlayamıyorum... gerçi naptım da bu çocuk bu hale geldi mi demeliyim.. çünkü yediği gıdalar ayılı kızımın yaa.. gerçi 3-4 yaşına kadar ne verirsem yerdi.. yumurta sarısıymış peyniriymiş hep düzenli yedirirdim.. karışık orbalar fln özel pişerdi hep.. acaba diyorum ayrı mı pişirmemek lazım.. direk tencereden kendi çorbamızdan mı yedirmeli bi de öyle mi denemeli kaydirigubbakcemile3 karışık mevzular.. doktoru dinlemek i lazım amaaan sallaa deyip bildiğini mi okumalı :roflol: gördüğün gibi ben daha da karışığım.. hiç bulaşma :roflol: şaka bi yana dr. bize de 6 ay dolmadan ek gıda yok dedi.. sonra gelince konuşucaz dedi.. sadece anne sütü.. bebeem zayıflamış ama dedim yook dedi zaten kilosu ilerde.. öyle diye diye mincük kalırsa bende dr. katili olucam yaa alsanaalsanasmileMerhaba kızlar, nasıl olduysa benim oğlum uyuyor yaklaşık bir saattir. Şoktayım vallahi. :1shok:
Hiç giremiyorum çok nadir girip ne olmuş söyle bir takip ediyorum. Bebişler ve güzel anneler nasıl diye.
Refiyecim bizimde kilo alımımız çok azaldı. Doktor tın vallahi, 6. aya geliyorum hala meyve ver bir hafta sadece bir hafta sadece yoğurt alıştır diyor. Kafam çok karışık dinlemesem az az versem mi diyorum? Kahvaltı, tarhana çorbası gibi şeylerin hepsini yasakladı. Çoğunlukla anne sütü alacakmış. Bizim birkaç günümüz kaldı 6. aya. Kızlar ne yapmalıyım sizce. Birde muhallebi filan vermedi benim doktor. Pirinç unu muhallebi versem mi az az. Sonra tahıllara nasıl geçecek benim bebiş.
ohhhhhhhh sefan olsun kıızz zemuszemus .. hem annenler içinn hemde kuzi için.. anlamış da durmamış bak.. oh ne iyi olmuşş.. kaydirigubbakcemile2 ...utku da halasında durmuyo hiç.. kucağına alınca basıyo yaygarayı.. ama geriii benim görümcem seve seve olmasa zorla durcak halasıyım diyo bırakmıyo çocuğu yaaannem geldi kızlar....
bugun süpriz yaptılar bana...
yengm dayım kızçem babanem kuzen falan herkes bizdeydi....
ellri koları dolu geliler,yemekler yapmışlar....herseyin malzemesini tasımışlar resmen....
hemen mutfağa daldı annemle yengem oh bide oturduk ne gzl bu öğlen yemek yıyebildim,bahcede cay falan içtik çok iyi odu kuzi hiç uyumadı zıvadan çıktı....
annemde bende kaldı süper yarınev temizliği var...
bu arada kaynanam gelemedi bizde hehhehe:)))
görümcemin kızı su çieği olmuş çünkü...
oh bi süre benden uzaklar yasasın...
bu arada jalecim seni anlıyorm hemde cok gercekten....
eşim bu akşam annemde bende diye kuziye aldı ve abisine çıkardı bende eltimle küsüm onun oluma dokunmasını isemyrm....
bana inşlh evlat yuzu görmezsin demişti beddua vermişti...
tabi hakaretler falan kavgalar da cabası...
nese bende annemi bırakp çıkmaadım...
oğlum anne diyerek ağlamış susturamamaışlar yawrum benim...
eşim bs dakka sonra geldi böle böle dedi...
ey rabbim dediim ne buyuksun sen
ara sıra oluyodu sanırsam.. büyütme dicem ama tel.de de konuşamadık durumu tam anlamıyla.. olay ne alemde ne boyutta.. ama sen takma yine de bacım olumunekankayizsmileDenız Denız dedim
Geldik denize geez olaydık
İciyor benimki keske gelmeseydik
çok kızdım hayriyecim yaa.. eşine de kaynana da adı geçen diğer kişilere de.. en başta eşin seni dah tanıyamamış mı ki.. o nasıl bir laftır yaa karambole getirmek.. sen sonuçta kendi maddi özgürlüğü de olan birisin.. sanki eşinden almışsın tam para da kendine ayııp tamamını vermemişsin gibi.. neyse konuyu fazla uzatıp daha fazla yorum yazmıycam.. iyi etmişsin laflarını söylemişsin açıkça.. herkes bilsin eğriyi doğruyu..gelincik53;15209806 [COLOR="Black" .!.:herkeze günaydın geçmişe çok bakamadım kafam acaip bozuk ve çok uykusuzum.kötü bi gece geçirdim.poyraz her saat başı uyandı hemde çığlıklarla ağlayarak dişe yordum ama bilmiorum sancııs filanda olmuş olabilir.sabaha kaadar onunla uğraştım.ölüom uykusuzluktan.bide ne zaman bu topikte kaynanalar ile ilgili problem olsa benimde başıma gelio.kaynana ve görümce konusu yüzünden eşimle atrtıştık akşam.ilk defa sinirlerim bukadar bozuldu.konuda okadar saçmaki allahından bulsunlar..dün eve gittim annem poyrazı geitrdi.bizde yemek yiyecektik hepberaber çat kapıda kayınvalidem geldi.bi güne girmiştik annem ben kayınvalidem birileri filan 100 dolarına.bana dediki gün geçti parayı yaptıysan ver dedimki anne para bende ama çarşıya gidip dolar yapamadım sana türk parası vereyim sen nasıl olsa sık sık gidion çarşıya dolar yaptır ver.tamam dedi.doları hesapladım verdim.çantamdan 150 tl verdim aslında 148 vermem gerekirdi.sonra kayınvalidem poyrazı sevip süleymana mağazaya uğrayacam dedi gitii.bende mutfak işlerine daldım.meğer ben ona 150 vereceğime 110 vermişim nasıl olduysa cantamada bakmadım işe daldım yani ara beni söle kızım yanlış para verdin die.hemen bi koşu süleymana anlatmış.ve şöle anlatmış;hayriye den gün parasını istedim surat yaptı ben onun adınada para ödemek zorundamıyım param yok hemde eksik verdi çıkamıom çarşıya çekemedim bankadan dedi ver karının adına 40 tl demiş.allahım yaa eşim eve gelip bana dediki kadına deseydin ya anne 40 tl eksik ne diye karambole getirdin dedi.şok oldum koştum çantama baktım aa dedim yanlış olmuş para burda ben kendi harçlığımdan vermişim dedim.eşim sabit fikirli olduğundan başladı sölenmeye bana bu konular nie gelio ben sana demedimmi gün işlerine onlarla girme lafını edecekler die.yok o yok bu.allahım dedli oldum.bide kaynanam tembihlemiş hayriyeye söleme demiş bilio ya yalan sölediğini.ayy aklıma geldikçe deliriom.bende ağzıma geleni saydım.bide benim süt sağma makinemi bi akrabaları istemilşti bende makineye atıp yollamıştım ama çok istekli yollamadım belki ikinci çocuğuma lazım olurdu dedim ben iğrenirim daha kullanamam desemde görümcemin ısrarına karşı yolladım.o deli görümcemde beni arayacağı yerde kocamı arayp demişki hayriye makineyi yollarken bin tane laf etti üstelik makineyi eksik parçalarıyla yollamıi makinenin içindede süt izleri varmış.be gerizaklı kadın beni ara sölesene kocama ne dion.benim gibi biri o makineyi pis yollarmı ben her kullandığımda kaynatıodum o makineyi kaç aydır kullandığım yok yıkayıp kaldırdım iftiraya bak.eşim dün akşam onuda söledi ya nie sana beni şikayet ediolar ddedim.aradım görümcemi kaynanamda ordaydı verdim veriştrdim amacımınız huzur bozmakmı dedim gösterdiniz 1,5 yılda yüzünüzü dedim.beni aramaya cesaretinizmi yoktu dedim.eşim müdahele bile edemedi okadar sinirlendim çünkü.yok biz sana ulaşamadıkta ona dedik saan desin die dediler.ölemiiii dedim daha nie kocamı tembihlionuz dedim hayriyeye söleme die.hainler sizi dedim.kapattım tlf nu suratlarına.ohhh rahat ettim yattım aşağı.belki ayakları kesilir gelmekten bende rahat ederim.çok uzun yazdım kzılar yaa ama huzursuz ve sinirliyimki..anlayın beni[/COLOR]
bu arada birazdan biz temizliğie başlıycaz ve kaynanam resmen nisbet yapar gibi bahceye yun dökmüş hemde kimin kızınınyastıklarını,yatkları falan yıkamış sabahtan....
birde bana diyorki bana gueiptemi çocuk yaptın benim işimi kim görcek ya allahım ben ne diyim sana daha görüyrsun diyorum ya nalet olsun tum içimdekiler bitirmşti zaten şimdi varya rol yapıyorum seytan görsün yuzunu ya demekki kendi evladına iş olmuyor yaptıkları ...
senin oğlan ek gıda istiyo demekki.. hayırlı olsun ne diyelim.. inş. sıkıntısız oturur düzeniniz.. biz daha geçiş yapmadığımızdan bu konuda ayrıntılı fikir cvp yazamıyorum cnım..hayırlı olsun oğlum hiiiç bir şekilde mama içmiyooo.. ben doğrudan ek gıdaya giriş yapayım bari...
sizin de 2 numaraız hayırlı olsun cnım..googly mamayı edaya yedirmiştim.. kıvamını daha sulu yapar bidahakine öyle denersin.. olmadı uyguladığın taktik de iyi.. hem daha besleyici.. mama da var googly de bisküvi de :)) yarasın paşaya zemuszemuskızlar az önce muhallebi yaptım oğluma googly nin sütlü muzlu pirinç unundan ama kıvamı koyu oldu sanırım oğlum o kadar korkuttu ki beni boğazında kalmış gibiydi. sonrasında sulandırdım içine de bisküvi koyunca afiyetle yedi bir ölçekte mamasından ekledim
bu arada biz mama da 2 numaraya geçtik
Allah kavuştursun cnım.. hayırlısıyla gidip gelir inş. eşin.. ek gıda da inş. alışır nisan...Ben bi muddet giremem belki esimin toplantilari var 1 hafta italyaya gidiyor moralim cok bozuk valla, bizde annemlerle yazliga gecicez, nisan sadece anne sutu istiyor bu arada, meyve suyu bile icmiyor ya isim cok zor..
opuyorumnanaktanslm kızlar. herkese iyi geceler. bebişlerle huzurlu uykular.
canım geçmiş olsun tubada o mamadan kullanıyor.hatta geniş ağızlı biberon kullanıo yoğun bi mamaymış öle hatırlıyorum.bebek beslenmesi bölümüne de onla ilgili konu açmıştı oku istersen ayşegülcüm..mamaya başladıysan ek gıdalarada başla derim.meyve püresi yoğurt filan.tarif istersen bizim ek gıdalar topiğine bak farklı soruların için hepimiz burdayız tatlım
herkeze günaydın geçmişe çok bakamadım kafam acaip bozuk ve çok uykusuzum.kötü bi gece geçirdim.poyraz her saat başı uyandı hemde çığlıklarla ağlayarak dişe yordum ama bilmiorum sancııs filanda olmuş olabilir.sabaha kaadar onunla uğraştım.ölüom uykusuzluktan.bide ne zaman bu topikte kaynanalar ile ilgili problem olsa benimde başıma gelio.kaynana ve görümce konusu yüzünden eşimle atrtıştık akşam.ilk defa sinirlerim bukadar bozuldu.konuda okadar saçmaki allahından bulsunlar..dün eve gittim annem poyrazı geitrdi.bizde yemek yiyecektik hepberaber çat kapıda kayınvalidem kaydirigubbakcemile3geldi.bi güne girmiştik annem ben kayınvalidem birileri filan 100 dolarına.bana dediki gün geçti parayı yaptıysan ver dedimki anne para bende ama çarşıya gidip dolar yapamadım sana türk parası vereyim sen nasıl olsa sık sık gidion çarşıya dolar yaptır ver.tamam dedi.doları hesapladım verdim.çantamdan 150 tl verdim aslında 148 vermem gerekirdi.sonra kayınvalidem poyrazı sevip süleymana mağazaya uğrayacam dedi gitii.bende mutfak işlerine daldım.meğer ben ona 150 vereceğime 110 vermişim nasıl olduysa cantamada bakmadım işe daldım yani ara beni söle kızım yanlış para verdin die.hemen bi koşu süleymana anlatmış.ve şöle anlatmış;hayriye den gün parasını istedim surat yaptı ben onun adınada para ödemek zorundamıyım param yok hemde eksik verdi çıkamıom çarşıya çekemedim bankadan dedi ver karının adına 40 tl demiş.allahım yaa eşim eve gelip bana dediki kadına deseydin ya anne 40 tl eksik ne diye karambole getirdin dedi.şok oldum koştum çantama baktım aa dedim yanlış olmuş para burda ben kendi harçlığımdan vermişim dedim.eşim sabit fikirli olduğundan başladı sölenmeye bana bu konular nie gelio ben sana demedimmi gün işlerine onlarla girme lafını edecekler die.yok o yok bu.allahım dedli oldum.bide kaynanam tembihlemiş hayriyeye söleme demiş bilio ya yalan sölediğini.ayy aklıma geldikçe deliriom.bende ağzıma geleni saydım.bide benim süt sağma makinemi bi akrabaları istemilşti bende makineye atıp yollamıştım ama çok istekli yollamadım belki ikinci çocuğuma lazım olurdu dedim ben iğrenirim daha kullanamam desemde görümcemin ısrarına karşı yolladım.o deli görümcemde beni arayacağı yerde kocamı arayp demişki hayriye makineyi yollarken bin tane laf etti üstelik makineyi eksik parçalarıyla yollamıi makinenin içindede süt izleri varmış.be gerizaklı kadın beni ara sölesene kocama ne dion.benim gibi biri o makineyi pis yollarmı ben her kullandığımda kaynatıodum o makineyi kaç aydır kullandığım yok yıkayıp kaldırdım iftiraya bak.eşim dün akşam onuda söledi ya nie sana beni şikayet ediolar ddedim.aradım görümcemi kaynanamda ordaydı verdim veriştrdim amacımınız huzur bozmakmı dedim gösterdiniz 1,5 yılda yüzünüzü dedim.beni aramaya cesaretinizmi yoktu dedim.eşim müdahele bile edemedi okadar sinirlendim çünkü.yok biz sana ulaşamadıkta ona dedik saan desin die dediler.ölemiiii dedim daha nie kocamı tembihlionuz dedim hayriyeye söleme die.hainler sizi dedim.kapattım tlf nu suratlarına.ohhh rahat ettim yattım aşağı.belki ayakları kesilir gelmekten bende rahat ederim.çok uzun yazdım kzılar yaa ama huzursuz ve sinirliyimki..anlayın beni
hayrıyecım
özge jale ve hayrıye
allah yardımcınız olsun
ya arkadasım bak ben söle yapıyomkimsecikler yok. dünden beri yoğurt ve muhallebi yapmaya uğraşıyom. huzurunuzda bu güne kadar yoğurt mayalamayı öğren diyen ve benim çemkirdiğim herkeşten özür dilerim... yoğurt normal sütle olurmuştu. muhallebi illa mamadan olcakmış. sonunda tuttu ama normal nişastayla. arı mamayla ve devam sütünü birleştirip ypamadım daha muhallebi. bide aptamil ar var ya tadı kötüymüş, tadını yenebilir kılmak için ne yapılır fikri olan. normal devam sütünü bile ağzına sokmuyo benim bücür... bunun dışında bi şey yok. herifim istanbuldaydı. hazır araba bana kalmışken bol bol gezdim. bu gece dönüyü ama. yorganlar falan havalandırıldı, dolaplar düzeltildi. ev temizlendi. bitti tüm iş...
maşallah ayşegülcüm ve zeynepcm.biz öğlen kalkıp 1.30 a kadar kahvaltı yapıp sonrada dışarı çıktk.gezdk dolandk geldk.hiçbişeyck yapmadk akşama artık eşim annesine gitti göktuğ kucağımda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?