2010 Nisan Anneleri

merhaba kızlar nasılsınız biz şükürkler olsun iyiyiz yaa kızlar çok mutluyum gizoş artık bazı şeyleri sanki söylüyo gibi baba dedede müü müü bişeyler konuşuyo sabah oldumu yaa çok tatlı yaa eşimle aramıza aldık bu sabah bir o öpüyo bir ben biz öptükce daha çok bişeyler anlatıyo bize:))birde gizoş muhallebidenmi ne dün akşam 1 saate yakın uyudu genelde 20 dakkayı geçmiyo uyumasıda:))alt komşumuz gizoşun kankisi asya duruda bizdeydi 1 küçük kase muhallebide ona yaptım ohh afiyetle yediler bi güzel bugün sabahta köyden sütümüz geldi yoğurtlarınıda mayalayacağım kuzuların geçmişe bir bakayım ben

Ben az önce yazmıştım bi halsizlik var neyin nesiyse.Eymende çok şükür iyi teyzesi ellerinden öper.İştahsızlığı dışında sorun yok.

Öpmezmiyim teyzesi kocaman öperim hemde sende göktuğu öp benden.

Merhaba zeynocuğum,maşallah gizemeee.Afiyet olsun muhallebinizde.Tarifini isteriz:)

jaleciğim canım valla ne diyeyim ben şimdi çok kızdım varya her zaman derim anaları ne kadar kötüde olsa oğulları birtürlü üzmek istemiyo analarını aradada bizler klıyoruz görümcen bi kez gelmemiş ahmetimin yanına birde ayağınamı götürdü eşin valla hata yapmış ben şu an büyük görümcemler konuşmuyorum eğerki istanbula gezmeye gideyim gitmeyeceğim yanına eşimede dedim sen gidersin biz gitmeyeceğiz diye anlasın valla hatasını artık yeter yani bizimde analarımız var bizler üzüldükce onlar daha çok üzülüyo valla valla hepsinine bir kibrit çöpü canım çok kızıyorum ben bunlarqa

dünürcüğüm canım geçmiş olsun tekrar eee geçende dedim hemen giderler gitsin babasıda bizler 2. planda kalırız onların yanında kötü olsak bak düşünmeden gidebilirlermi

hayriyeciğim ohh sefan olsun valla buralarda baya bir serinledi inşallah kalorifer takılır öyle bir çalışma var şu an binada çok zor oluyo yoksa sobayla uğraşmak

mehtapcığım canım nasılsın bitanem ömerim nasıl

birde kızlar gizoş artık devamlı memede kalmak istiyo yatağına uyusun diye koyuyorum hemen ağlıyo acaba benim kokumumu istiyo yatarken

mehtapcığım özel bir tarifi yok canım 1 çay bardağı suya 1 tatlı kaşığı pirinç unu piştikten sonra 3 ölçek mama ekleyip yediriyorum o kadar canım

gizoşun uykusu geldi ağlıyo uyutayım bakalım uyuyacakmı kucakcı kızım

sen daha iyi bilirsin güzelim
zeynepçim çok sevindim canımya çok şükür düzeldi prenses
maşallah kuzuma bide dillenmiş iyice desene
afiyet olsun ayrıca bende muhallebi yaptım ama sevmedi oğlum bakalım bugün içine bisküvide koyayım yer belki
Ben az önce yazmıştım bi halsizlik var neyin nesiyse.Eymende çok şükür iyi teyzesi ellerinden öper.İştahsızlığı dışında sorun yok.
havalardandır canım bende aynıyım bugün bi süpürge bile açmadım dün temizlik yapmıştım ama yinede içim rahat etmiyor
maşallah Eymen ede
sorma canımyaa benim üzülüp üzülmemem umrunda değil bayramda kadın o kadar arkamdan konuşmuş ama oğlunun yüzüne söylemediği için umursamıyor benim eşimde
amannn çok istiyorsa yaşasın annesiyle hiç umrumda değil artık bıktım başkaları yüzünden sorun yaşamaktan
sende gitme tabi canım madem öyle anlasınlar tabi hatalarını inşallah eşinde dinler seni. benimki he he diyip bildiğini okuyanlardan

gizoşun uykusu geldi ağlıyo uyutayım bakalım uyuyacakmı kucakcı kızım

uyusun tabi meleğim

Selam kizlar gecmis olsun mesajlariniz icin tsk ederiz, bugun daha iyiyiz ama halsizlik devam ediyor ne yedirsem dusunuyorum bugun sadece anne sutu veriyorum yarin tarhana veririm o da azcik, acaba pirinc unlu bisilermi yapip versem ne dersiniz bana bi akil verirmisiniz? Gecmise bakamadim kusura bakmayin nisan durmuyo hepinizi ozellikle kuzulari opuyorum..

geçmiş olsun diyen herkese çok teşekür ederim.
şuan kardeş meyazıyor bunları.gidiyor o da bugün .herkes iyidir inşallh.elim iyileşir iyileşmez burdayım inşallh.
hoşçakalın.

kızlar tam alıntı yapıyordum ki ipek klavyeye uzanıp tuşlara bastı ve yazılar sinek bağırsağı gibi oldu yazıları okuyamıyorum bile değil yazmak anlayamadım nasıl yaptığını inşallah babamız gelince düzeltirde ben de yazabilirim
şimdilik hoşçakalın hepiniz Allaha emanet olun

canım ya ben olsam bende kötü olurdum yaa.annenin olmadığı yerde minicik bebeğin ne işi var yaa.eşin hala kör hala bencil davranıyor.ne görmüş kendi tarafından da gözlerine sokuyo çocuğu ahhh ahhhhh bi anlayabilseler kötüde olsa düşmanda olsalar gelinlerine,eşlerimiz gene o tarafa yontuyolar.allah büyük görüo..

oyyy kıyamam ben ona bayılıom ahmetciğe yaa çok tatlı annesi.öp onu yerime bi dahada gönderme hem kendin üzülüon hemde onlara prim verion ahmetin yabancılık çekmesi anasını araması da cabası tabi..onlara ahmetciğin kılını göstertme..terbiyesizler

mehtapcım sağol tatlımmmm..geçen ay az almıştı buay arayı kapattı..ben gerçi kilo problemine takmıorum öneli olan sağlıklı olması neler görüp duyuyoruz.şükürler olsun..

fundammmmm gel tatlım gel götüreyim her bi güzelliğe seni ve göktuşu..başım üstüne..senin canın çektiyse buralardan kargo yapam canım iste yeterki..

Merhaba kızlar, nasıl olduysa benim oğlum uyuyor yaklaşık bir saattir. Şoktayım vallahi. :1shok:
Hiç giremiyorum çok nadir girip ne olmuş söyle bir takip ediyorum. Bebişler ve güzel anneler nasıl diye.

Tarhan canım çok geçmiş olsun. İlk Kaan dikkatimi çekti. İns hiçbirşeyi yoktur, bebişin sağlıklı bir şekilde büyüsün canım.
Eşinin ailesiyle sorun yaşayan arkadaşlar, üzmeyin kendinizi Allah görüyor sonuçta. Ailelerin bu davranışlarını anlamak mümkün değil. klava:
Umudumsun bebeğim, canım hayırlı olsun. Seni çok zor ama muhteşem günler bekliyor. Allah yardımcın olsun.
Rüzgaryagmur, canım önce sebze çorbası deneseydin. Bir anda tarhana ağır gelir. Benim doktorum ilk meyve, sonra yoğurt sonra sebze çorbası dedi. Tarhanaya filan bu ay izin vermedi. Birde pirinç unu dene bildiğim kadarıyla en alerjik olmayan pirinç unu.
Hasta arkadaşlar geçmiş olsun.

Refiyecim bizimde kilo alımımız çok azaldı. Doktor tın vallahi, 6. aya geliyorum hala meyve ver bir hafta sadece bir hafta sadece yoğurt alıştır diyor. Kafam çok karışık dinlemesem az az versem mi diyorum? Kahvaltı, tarhana çorbası gibi şeylerin hepsini yasakladı. Çoğunlukla anne sütü alacakmış. Bizim birkaç günümüz kaldı 6. aya. Kızlar ne yapmalıyım sizce. Birde muhallebi filan vermedi benim doktor. Pirinç unu muhallebi versem mi az az. Sonra tahıllara nasıl geçecek benim bebiş.

Hayriceğim maşallah Poyraza çok güzel kilo almış. Allah nazarlardan saklasın.
Benim oğlum iki aydır sınırda kilo almaya başladı. Senin tarifleri deneyeceğim bende.

Özge kayınvalidenin söylediğini yazmışsın şok oldu. Bence torununa böyle söyleyen birini hiç tınma. Evinede al bir temizlikçi rahat et. Ne yapalım onlar sırtına bağlayıp, çoçuklarını ihmal ede ede ev temizledi diye bizde mi öyle yapmak zorundayız. Sen bayan evi temizlerken, oğlunla kaliteli vakit geçir.

tuğbaya ulaşmam lazım yav? numarasını bilen var mı? benim oğlanın kontrolü vardo 20 günde 260 gr alınca dr. ek gıdaya başlattı ama reflüsü var diye farklı mama verdi aptamil ar diye... önce emzir sonra mama. ne kadar içerse dedi. 4 gün sonra 5 öğün mama 1 öğün yoğurt, 4 gün sonra 1 öğün mama eksilt meyva püresi, 4 gün sonra mama 1 öğün eksilt muhallebi, 4 gün sonra mama eksilt sebze püresi. yoğurt çarşı yoğurduda olur ama muhallei mamadan yapılacakmış. hayırlı uğurlu olsun vatana millete...

canım gecmıs olsun
refıye özge bılıyı galıba özelden ulasmayı dene

slm kızlar misafirlerim yeni gitti aniden gelen yağmur gibi yengemler geldi hepsi birden ayy çok güzel vakit geçirdik gizoşun şebekliklerini izledik gülmekten kırıldık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…