Ben az önce yazmıştım bi halsizlik var neyin nesiyse.Eymende çok şükür iyi teyzesi ellerinden öper.İştahsızlığı dışında sorun yok.ama anlamıyor canım hatta ona kalsa ne var bunda bizle kavgalı diye normalmiş görmek istememesi peki benim göstermek istememenin nesi anormal onu bilmiyorum
rabbim müstehaklarını versin ne diyeyim
aman canım dikkat et geçmezse bir doktora görüün
merhaba mehtapçım bende almaya karar verdim akşama siparişini vereceğim artık
sen nasılsın eymen nasıl?
Öpmezmiyim teyzesi kocaman öperim hemde sende göktuğu öp benden.yok canım ya çocuğuda olsa aynı bak ailesini öne koydu bizden....bende öyle yapacağm bundan böyle
iyiyim tatlım göktuğu emziriyorum.mevsimden canım ya ara ara banada oluyo iş yapmak istemiyorum.eymen nasıl?öp benim için
merhaba kızlar nasılsınız biz şükürkler olsun iyiyiz yaa kızlar çok mutluyum gizoş artık bazı şeyleri sanki söylüyo gibi baba dedede müü müü bişeyler konuşuyo sabah oldumu yaa çok tatlı yaa eşimle aramıza aldık bu sabah bir o öpüyo bir ben biz öptükce daha çok bişeyler anlatıyo bize:))birde gizoş muhallebidenmi ne dün akşam 1 saate yakın uyudu genelde 20 dakkayı geçmiyo uyumasıda:))alt komşumuz gizoşun kankisi asya duruda bizdeydi 1 küçük kase muhallebide ona yaptım ohh afiyetle yediler bi güzel bugün sabahta köyden sütümüz geldi yoğurtlarınıda mayalayacağım kuzuların geçmişe bir bakayım ben
sen daha iyi bilirsin güzelimyok canım ya çocuğuda olsa aynı bak ailesini öne koydu bizden....bende öyle yapacağm bundan böyle
iyiyim tatlım göktuğu emziriyorum.mevsimden canım ya ara ara banada oluyo iş yapmak istemiyorum.eymen nasıl?öp benim için
zeynepçim çok sevindim canımya çok şükür düzeldi prensesmerhaba kızlar nasılsınız biz şükürkler olsun iyiyiz yaa kızlar çok mutluyum gizoş artık bazı şeyleri sanki söylüyo gibi baba dedede müü müü bişeyler konuşuyo sabah oldumu yaa çok tatlı yaa eşimle aramıza aldık bu sabah bir o öpüyo bir ben biz öptükce daha çok bişeyler anlatıyo bize:))birde gizoş muhallebidenmi ne dün akşam 1 saate yakın uyudu genelde 20 dakkayı geçmiyo uyumasıda:))alt komşumuz gizoşun kankisi asya duruda bizdeydi 1 küçük kase muhallebide ona yaptım ohh afiyetle yediler bi güzel bugün sabahta köyden sütümüz geldi yoğurtlarınıda mayalayacağım kuzuların geçmişe bir bakayım ben
havalardandır canım bende aynıyım bugün bi süpürge bile açmadım dün temizlik yapmıştım ama yinede içim rahat etmiyorBen az önce yazmıştım bi halsizlik var neyin nesiyse.Eymende çok şükür iyi teyzesi ellerinden öper.İştahsızlığı dışında sorun yok.
sorma canımyaa benim üzülüp üzülmemem umrunda değil bayramda kadın o kadar arkamdan konuşmuş ama oğlunun yüzüne söylemediği için umursamıyor benim eşimdejaleciğim canım valla ne diyeyim ben şimdi çok kızdım varya her zaman derim anaları ne kadar kötüde olsa oğulları birtürlü üzmek istemiyo analarını aradada bizler klıyoruz görümcen bi kez gelmemiş ahmetimin yanına birde ayağınamı götürdü eşin valla hata yapmış ben şu an büyük görümcemler konuşmuyorum eğerki istanbula gezmeye gideyim gitmeyeceğim yanına eşimede dedim sen gidersin biz gitmeyeceğiz diye anlasın valla hatasını artık yeter yani bizimde analarımız var bizler üzüldükce onlar daha çok üzülüyo valla valla hepsinine bir kibrit çöpü canım çok kızıyorum ben bunlarqa
[birde kızlar gizoş artık devamlı memede kalmak istiyo yatağına uyusun diye koyuyorum hemen ağlıyo acaba benim kokumumu istiyo yatarken
gizoşun uykusu geldi ağlıyo uyutayım bakalım uyuyacakmı kucakcı kızım
refıye gunaydın onlıne gözukuyosun
herkesede gunaydın
bebeklerınız gulucukler saçsın insallah
evet bız 05 50 den berı ayaktayız bennuyla
sımdı yumurtasını koydum kahvaltı yapcak hanımefendı
pekmezı koyarken agzını sapırdattı bılmmem refleks bılmem mamadan istedı canı
bız kahvaltıya gıdıyoruz görusuruz
günaydın kızlarr.. herkese ve tüm bebişlere iyi günler..
bugün kendimi biraz daha iyi hissediyorum çok şükür... iyi ki annem var dedim yine 2 gündür annem gelip gidiyo sağolsun.. bende yatıp dinleniyorum da kendime gelebildim.. yoksa iyileşemezdim sanırım... griptarzı hastalıkların istirahatsiz geçmiyceği yaraftarıyım bende.. bide emzirdiğim için kuvvetli ilaç da kullanamıyorum tabiki.. verilenler de 2 saat sonra etkisi kaybolmuş oluyo.. neyse umarım herkes iyidir.. biz çok şükür diyelim iyyiz.. çarşamba günüaşımız var diye sağ.ocağına gittik ama bi yanlışlık olmuş sadece kontolmüş hemşire kartta yanlış haneye yazmış ... 12 ekimde aşımız var.. utkunun boyu uzamış yine ama bebeğim 200 gr. zayoflamışdr.a göre hareketlenen ve bu zamana kadar kilolu ilerleyen bebeklerde bu çok normalmiş.. ama bende acaba doymuyomu artık diye düşünmeye başladım.. besleyemiyomuuym dedim yooo asla.. anne sütüne devam diyo başka bişey demiyo adam yaaa... neyse bakalım az kaldı zaten... bide kilolu olduğuuz için şekerine bakılacaktı tedbir amaçlı.. ama kilo kaybı olunca vazgeçti sanırım.. ay başındaki kontrolde gidişata göre bakarız şimdilik öyle bi şüphem kalmadı gibi dedi... neyse utku da uyandı ama bugün ben geçmişe de bakmak istiyorum yaa... gündemden geri kalıyomuşum gibi geliyo :) inş. bakabilirim....
yok refıyecım bız teemuzdan berı yıyoruz yumurtayı ve yasak olan yum gıdaları
ınek sutude verıyorum ben arada
sadec bal vermedım
onuda komsum verdı 1 kasık kendı babasının balı oldugu için tamamen dogal ya sesımı çıkarmadım
kızlar sız bu aralar hava sogudu ya ne sıklıkla ne zamanları yıkıyosnuz
bebecıklerınızı
ben yatak odam gunes ldıgı için ögle vaktı yad aksam yatmadan önce gun asırı mutlaka yıkıyorum
eveett geldim.. tabiki en son girip yazdığın günden beri olan geçmişi okuyup alıntı yapabildim öncekiler yine yalan oldu..nolur kimse darılmasın,alınmasın.. bu arada utku bey de anne memesindeki kahvaltısını bitirip uyudu şükür.. bende şu cvplarımı yazayım da mutfağa geçicem :)
nisan hanıma tekrar bi maşallahhh.. dediğim gibi bizde o konuda bi icraat yok.. geç olsunda güç olmasın napalım artık... hıımm.. bu arada yoğurt alerji yapmış sanırım.. bir kez daha dene bakalım 2-3 gün ara verdikten sonra ama o alerji yaptığın gıdayı verirken o günlük anne sütü dışında sadece ondan ver ek olarak ki anlaşılabilsin.. hem ek gıdaya geçiş deyince dr. bize her hafta yeni bie çeşit ekliyceksin menüye dedi.. size elma-armut,tarhana-yayla... hepzi aynı zamanda mı yedirilcek anlaadım kızz.. ilk meyve suyu sonra püresi sonra sebzelerdir benim bildiğim ama dr. demiş bide. neyse sen yoğurdu bi daha dene bakalım...
öncelikle amiiiiiiiin :Saruboceq: diyorum tatlım.. soonra da paşana kocamann bimaşallahhh... sana da bu koşuşturmacanın içinde (anneninde katkısı küçümsenemez tabi) paşana böylegüzel bakabildiğin için a.s.
krediniz hayırlı olsun.. inşallah istediğiniz gibibi araba da alırsnız tez zamanda... vede çook büyükgeçmiş olsun cnım.. inş. kötü birdurum yoktur şu an da... acısı sıcağı sıcağına anlaşılmaz zaten düşme çarpma gibi olayların. inş. sıkıntı yaratmıyodur şimdi...
hayırlı olsun canımm.. ne güzell tek yumurta ikizi birde.. Rabbim hayırlısını versin sizin için.. büyüyene kadar biraz zorlanırsın ama sonra hep birden yaşıt gibi olucaklar iyi olur onlar için de..
çook geçmiş olsun tatlım yaa.. dikişte atılmış birde.. inşallah çok sıkıntı yaratmaz elin..
oyy.. sana da çok geçmiş olsunözgecim yaa... geçende bende 1 leğen havuç rendeledim en sonlara doğru aynı sonla karşılaştım.. bir baktım elimi rendelemişim ve minik biparçası da yok.. o kadar havuç çöpe gitti yaa.. et parçacıkları yoktu tarifte çünkü :)) zor da iyileşiyo meret.. inş. çabucak geçer seninki..
çok geçmiş olsun tuğbacım.. kaanın emarı çekilmiş olmalı ama daha yazmamışsın.. tebiki dualarımız sizinle bir sorun çıkmamış olması tüm temennim tatlım.. ama içini fareh tut bişeyciği yok paşanın .. her testi geçip temiz kağıdını alıcak kaptan kaan görürsün bak.. sende bu kadar darlandığınla kalıcaksın...
üstta cvplamışım :) tekrar yazmıyorum.. gerçi bunarı da yazmadan bu alıntıyı silsem de olurdu ya neyse :))) halaa yazıyorum :))) eheheuehehehe
pamuk ve suyla hiç silmedim ben tatlım.. yıkamak da sıcak havalarda ve evdeysem çok kaka yaptıysa.. onun dışında doğduğundan beri ıslak mendil kullanıyoruz.. uni yenidoğan dı ilk zamanlar.. şimdilerde de prima pampers genelde. bulamazsak molfiks,dalin,nivea.. Allah ne verdiyse :)) babamız bu saydıklarımızdan hangisini aldıysa :)))
biz ek gıdaya tam geçmedik daha.. halaa tattırma aşamasındayız.. tattırdığım gıdaları ve gelişmelerimizi burdan artık tam manasıyla paylaşmama kararımdan dolayı ayrıntıya girmiyorum :) ama durum anne sütü + su + tattırma diyim :))
yıkama olayına gelince... benim evim 3. kat üstte kat yok başka.. dolayısıyla sıcağı da soğuğu da hemen alıyo.. mesela 1 haftadır fln bursa serin.. dışarısı daha sıcak ama ne hikmetse ev şu an 23 derece... ve utku uzun kollu pijamalarla duruyo.. öğlen saatlerinde ısınıyo ev ancak.. bende gün aşırı olmak şartıyla öğlen 2-3 gibi yıkıyorum.. ama artık hergün yıkayamam heralde.. ev serin olduğundan dolayı..
alıntılar biteeerr.. refiye ev işlerine gideeeer naniknanik öpüyoruz herkesi.. iyi,güzel,mutlu günlerr...
geçmiş olsun diyen herkese çok teşekür ederim.
şuan kardeş meyazıyor bunları.gidiyor o da bugün .herkes iyidir inşallh.elim iyileşir iyileşmez burdayım inşallh.
hoşçakalın.
kızlarya eşim oğlumu annesine götürdü yarım saat oldu o kadar kötüyümki o gittiğinden beri ağlıyorum ben nasıl gönderdim diye korkuyorum kızlarya bişey olacağından değil ama çok kötü niyetli insanlar
eşimi kıramadım birde diyorki bırakır işe giderim bir kaç saat sevsinler sakın dedim en fazla bir saat ve yalnız bırakmayacaksın yavrumu
yavrumyaa ilk defa göreceği insanlar yanında bende yokum kesin ağlar şimdi
oğlum geldi kızlar uyuyor şimdi
eşimlede kavga ettik bir daha götürmeni istemiyorum dedim diye . benim kocam aptal kızlarya hala görmüyor annesi burda değil ankaraya kızına gitmiş yine. ablası evdeymiş çıkarmış çocuğumu bir saattir onlardaymış yavrum ne işi varsa ablası olacak çirkef hamileyken yapmadığını bırakmadı bebeğimi hiç görme zahmetine bile katlanmadı bugüne kadar hatta biz gittiğimizde bile bizi görmemek için evden kaçmıştı ama benim gerizekalı kocam o pisliği dokundurtmuş yavruma. birde anlatıyor
ben burda neler çekiyorum o neler yapıyor .
istemiyorum onuda ailesini de
Merhaba arkadaşlara.s.Nasılsınız?
Öncelikle hasta olanlara geçmiş olsun(Refişime,fundama,saliha fundama,kanımıza,nisanımıza.).
Jaleciğim salıncak iyi oluyor almanı tavsiye edrim.Ben 3 aylıkken almıştım.
Meltemciğim banyoyu sormuşsun,buralar daha sıcak hergün yaptırıyorum ben banyosunu.
Hayriyeciğim maşallah poyraza.Normalde bu aylarda 600 gr almaları gerekirken 1.100 almış.Anneciğininde katkısı var tabii kilo almasında.Annelerin hakkı ödenmez.
Özgeciğim kaynananın söylediklerini takmamaya çalış canım sallaaaaa gitsin.Delidir ne söylese yeridir hesabı.klava:
Refişim utkumuz az kilo almış ama doktorunda söylediği gibi normal.Canını sıkma.
Atlayarak okudum unutuklarım varsa kusuruma bakmasınlar.
tuğbaya ulaşmam lazım yav? numarasını bilen var mı? benim oğlanın kontrolü vardo 20 günde 260 gr alınca dr. ek gıdaya başlattı ama reflüsü var diye farklı mama verdi aptamil ar diye... önce emzir sonra mama. ne kadar içerse dedi. 4 gün sonra 5 öğün mama 1 öğün yoğurt, 4 gün sonra 1 öğün mama eksilt meyva püresi, 4 gün sonra mama 1 öğün eksilt muhallebi, 4 gün sonra mama eksilt sebze püresi. yoğurt çarşı yoğurduda olur ama muhallei mamadan yapılacakmış. hayırlı uğurlu olsun vatana millete...
ewt bende var
aysegul...
faceye yazıyorum oraya bak olurmu???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?