sl hatunlar...
nabersiniz beya:)))
biz bugun annem kaynanam bebek mevlüdüne gittik,dehset kalabalıktı ve kuzi hiç uyumadı gurultuden kalabalıktan rahatsız oldu çığlıklar attı durdu...
ben perişan oldum....
dellllendim...
bu arada kynanam ne yaptı dersiniz...
iki aylık olan bebek elden ele dolşaıyodu ve herkesin kucağındaydı,çıktı ortaya ald bebeği anasına verdi al kızım götur yatak odana kimseye verme bebek bu kadar insandan mikrop alır dedi...
herkesşokta kızın annesi falan ne kadar dşünceliymiş kynanan dediler....
ende bilmiyordum bukadra düşünceli olduğunu yazık bitek ban karsı değil işte...
benim oğlum bebek olmamaış demek ,şimdide önemsenmiyor kıymetli değil....
offf cıldırmamak içten değilllll
ya tarhana zor degıl yapacak adam lazım
dometes
yogurt
bıber kırmızı ve yesıl
kurusogan
nane maydonoz
un
bıdee ıstege baglı mercımek nohut sarımsk koyuyolar ıçıne
ben 18 yasında evlendım evlendıgım gunden berı endım yaparım tursu trhana
ama becerıklilerın kaderı olmazmıs
benım gıbı bılgısız olmak daha ıyıy mıs
kocakarılar öle dıyo
özge tarhana çok faydalı bıde guneste kurudugu için d vıtamını var
içinde
arkadasım 1 tane meyveyı veya ölculu bır yogurdu yedır bıtırebılbekmı yada daha sonra bıraz fazla ver anların 2 gunde merak etme kolay
nısan bebelerı ek gıba bölumune bakınız
malesef lınk vermeyı bılmıyom
masallah kuzucuga
özge sende aynı benm gıbı yapmıssın yanı kuzeyde herseyı yıyor artık yarasın masallah
kızlar gunaydın heryerım agrıyor tarhana çok yordu benı
komsularla yaptık ama komsunun bırı nerdeyse 30 kılo tarhana yaptı gelınlerıne de verıyormus
zor kalktım yerımden
ıspanak yedırcem bu gun bennuya
eh bıde aze tarhanadan yedırırım
ama bıze ne pişircem hıc aklımda yok
amin canım amiiin :Saruboceq:günaydın ve iyi günler kızlarr...
okullar açılıyo bugün...
yeni ders yılı vatana ,millete, evlatlara, bizlere hayırlı uğurlu olsun :)
Allah hepimizin yavrusuna akıl,fikir,zihin açıklığı versin... amiiinn...
ben annamazkızlar bişi sorucam.facebook olayı nasıl söyleyebilirmisiniz.nasıl katılıcam.
ele gune ıyı bunlar yarın sölesen bız sahıtız dusuncelı karı yalancı gelın derlersl hatunlar...
nabersiniz beya:)))
biz bugun annem kaynanam bebek mevlüdüne gittik,dehset kalabalıktı ve kuzi hiç uyumadı gurultuden kalabalıktan rahatsız oldu çığlıklar attı durdu...
ben perişan oldum....
dellllendim...
bu arada kynanam ne yaptı dersiniz...
iki aylık olan bebek elden ele dolşaıyodu ve herkesin kucağındaydı,çıktı ortaya ald bebeği anasına verdi al kızım götur yatak odana kimseye verme bebek bu kadar insandan mikrop alır dedi...
herkesşokta kızın annesi falan ne kadar dşünceliymiş kynanan dediler....
ende bilmiyordum bukadra düşünceli olduğunu yazık bitek ban karsı değil işte...
benim oğlum bebek olmamaış demek ,şimdide önemsenmiyor kıymetli değil....
offf cıldırmamak içten değilllll
insallah kolay olurBayılırım tarhanaya, Çocukluğumun gıdası ohhh miss gibi. Rahmetli babaannem çok güzel yapardı. Bize de göndersene kız yaptığın tarhanadan accık
adresenı ver yollayam nolcak sankı
amin canım amiiin :Saruboceq:
Bizim kızımız da başladı Mini birler oldu:) Yavrum benim. Anasınıfından alışık olduğundan sorun çıkarmasdı ama bizim asıl okulumuz depreme karşı kuvvetlendirme nedeniyle yıkılacak. Geçici olarak başka bir okuldayız. Öğretmenlerimiz dahil okulu pek tanımadığımızdan ve okulda bizim okulun öğrencileri dışında 2 okul öğrencileri daha okuyacağından karışık ve zor oluyor. Bakalım nasıl alışıcaz..
hayırlı olsun ıdılcık emeklıyomuslm herkese sole bı bakıp yatayım dedım goktusun kılosunu gordum maasallah pasaya
bu arada ozge bu kaynanan hakıkaten esereklı yaa ne kadın
refıyecım edanın yenı okulu hayırlı olsun canım
bende ıdıl ıcın ek gıdalara gectım cunku 2 ayda sadece 400 gr aldım mınıgım doktorlara kalsa ac kalsın meme ver sadece deyıp duruyorlar bende bıldıgımı okumaya karar verdım yogurda bayılıyor bugunde ılk defa tarhana yedı heee bugun baba dedı cadı kızım ve dızlerının ustunde emeklıyor bı bakıyorum masanın altında bı bakıyorum koltugun arkasında yada parkelerı yalıyo ıyyyyy pıs kızım benım
hazırların hepsı kötu kokuyo plastık gıbı sankımuhallebi işini çözdüm. ama bu aptamil ar çok kötü kokuyoo yaaa. arı mamanın mis kokulu muzlusunu bile berbat etti kokusuyla. oğlum ağzına koymaz bunu. bu arada hergün yoğurt, yarım meyva ve yarım kase muhallebiye geçiş yaptık. 1 hafta sonra sebzeye geçecem bakalım... ama mamayı hala yiyemedik. tuğba geniş delikli uç al dedi biberona daha kalkıp alamadım. bide siz şu meyva filelerinden aldınız mı? kullanışlı mı?
slm kızlar nasılsınız bizde eve geleli 1 saat oluyo annemdeydik bu akşam çaya gittik kızlar ek gıda olayına tamamen geçtik biz şu son 1 haftadır sabahları ilk kendimi emziriyorum sonra 1 saat sonra devam mamsı içine 1 tane cici bebe katıyorum dahasonra 1 kaşık pekmez azıcık peynir ve yumurta sarısı bunlarıda ekleyip bir karşışım yapıyorum gizoş ilk başta ağzını büzdü ama devamnı istedi maşallah biraz zamn sonra bunları artık tek tek vereceğim sonra öğlen uykusuna geçiyoruz uyanınca 1 adet meyve genelde şeftali oluyo bu:))daha sonra devam maması ve beni emme ikindide yoğurdunu veriyorum yine bunun içinede 1 adet cici bebe bisküvi sonra devam sütü ve emme en son gece ise pirinç unu muhallebisi içine devam maması katıyorum ve uyku saatimiz biz artık bu düzene geçtik yavaş yavaş mamayı azaltıp ek gıdaya geçicez araştırmalarım nette böyle birde bize bugün hero babyden bir paket geldi içinde iyi geceler bisküvisi kavanoz maması birde kahvaltı maması vardı bakalım yarın kahvaltısını ondan hazırlayacağım çorbalarada haftua geçiceğim inşallah sebze püresini sevmedi gizoş onu biraz askıya alıcam çünkü zorlarsam ters tepkiye dönebiliyomuş yavaş yavaş püreyede alışır inşallah kuzucuğum
slm kızlar nasılsınız bizde eve geleli 1 saat oluyo annemdeydik bu akşam çaya gittik kızlar ek gıda olayına tamamen geçtik biz şu son 1 haftadır sabahları ilk kendimi emziriyorum sonra 1 saat sonra devam mamsı içine 1 tane cici bebe katıyorum dahasonra 1 kaşık pekmez azıcık peynir ve yumurta sarısı bunlarıda ekleyip bir karşışım yapıyorum gizoş ilk başta ağzını büzdü ama devamnı istedi maşallah biraz zamn sonra bunları artık tek tek vereceğim sonra öğlen uykusuna geçiyoruz uyanınca 1 adet meyve genelde şeftali oluyo bu:))daha sonra devam maması ve beni emme ikindide yoğurdunu veriyorum yine bunun içinede 1 adet cici bebe bisküvi sonra devam sütü ve emme en son gece ise pirinç unu muhallebisi içine devam maması katıyorum ve uyku saatimiz biz artık bu düzene geçtik yavaş yavaş mamayı azaltıp ek gıdaya geçicez araştırmalarım nette böyle birde bize bugün hero babyden bir paket geldi içinde iyi geceler bisküvisi kavanoz maması birde kahvaltı maması vardı bakalım yarın kahvaltısını ondan hazırlayacağım çorbalarada haftua geçiceğim inşallah sebze püresini sevmedi gizoş onu biraz askıya alıcam çünkü zorlarsam ters tepkiye dönebiliyomuş yavaş yavaş püreyede alışır inşallah kuzucuğum
sağol canım arkadaşım benim...senin bilgilerinden bolca yararlancam bu süreçte baya rahatsız etcem yani seni.mesela kahvaltıyı ilk nasıl başladın veya başladın mı birde ilk sebze olarak neleri verdin?ne yaptın?şimdiden teşekkürler:asigim:a.s.
slm herkese sole bı bakıp yatayım dedım goktusun kılosunu gordum maasallah pasaya
bu arada ozge bu kaynanan hakıkaten esereklı yaa ne kadın
refıyecım edanın yenı okulu hayırlı olsun canım
bende ıdıl ıcın ek gıdalara gectım cunku 2 ayda sadece 400 gr aldım mınıgım doktorlara kalsa ac kalsın meme ver sadece deyıp duruyorlar bende bıldıgımı okumaya karar verdım yogurda bayılıyor bugunde ılk defa tarhana yedı heee bugun baba dedı cadı kızım ve dızlerının ustunde emeklıyor bı bakıyorum masanın altında bı bakıyorum koltugun arkasında yada parkelerı yalıyo ıyyyyy pıs kızım benım
muhallebi işini çözdüm. ama bu aptamil ar çok kötü kokuyoo yaaa. arı mamanın mis kokulu muzlusunu bile berbat etti kokusuyla. oğlum ağzına koymaz bunu. bu arada hergün yoğurt, yarım meyva ve yarım kase muhallebiye geçiş yaptık. 1 hafta sonra sebzeye geçecem bakalım... ama mamayı hala yiyemedik. tuğba geniş delikli uç al dedi biberona daha kalkıp alamadım. bide siz şu meyva filelerinden aldınız mı? kullanışlı mı?
Herkeze merhaba sürekli linkleri okuyordum ama üye olmak bugüne kısmetmiş... Benim bebeğim haftada bir kere kakasını yapıyor.. doktoru sıkıntı yok diyor ama benim içim hiç rahat değil kabız değil ama bu kadarr aralıklı olması bağırsak problemi olabilirmi diye düşünüyorum benimle aynı sıkıntıyı paylaşan arkadaşlar varsa onların tecrübelerinden yararlanmayı çok isterim.. şimdiden teşekkürler
muhallebi işini çözdüm. ama bu aptamil ar çok kötü kokuyoo yaaa. arı mamanın mis kokulu muzlusunu bile berbat etti kokusuyla. oğlum ağzına koymaz bunu. bu arada hergün yoğurt, yarım meyva ve yarım kase muhallebiye geçiş yaptık. 1 hafta sonra sebzeye geçecem bakalım... ama mamayı hala yiyemedik. tuğba geniş delikli uç al dedi biberona daha kalkıp alamadım. bide siz şu meyva filelerinden aldınız mı? kullanışlı mı?
Herkese günaydın artık buraaya çok sık giremiyom zaman bana yetmiyoo
minik Elifimde hasta çok kötü öksürüyo bogazında balgam var.pazar gün 4 saat babası baktı netice bu çok canım yanıyooooo keşke onun yerine ben hasta olsam bugun ögleden sonra tekrar dr gidicez.İnşallah biranönce atlatırız
Hayriyecim inşallah bi problem çıkmaz cnm..seni okadar ii anlıyorum ki keşke bugun izin alabilseydin aklın evde kalmamış olurdu
hayriyecim valla sei çok ii anlıyorum benimde görümcemn kızı var 5 yasında resmen kuzeyi kucağına alıyo,hele bende yoksam dibine vuruyorlar valla çocuğum oyuncak gibi gecen eşim aldı göturdu işim vardı dayanamadım çıktım ki ne göreyim kızın ayağında kuziyi salıyo delirdim anlatamam...
daa neler neler ,annemle kocamda dunden beri limoni bugun kovdum evden ya dayanamdım neler yapıyo anneme vall çıldırcam ,hep kendi ailesi hep hep hep...
benim annem ona ne yaptı kadna iki gundu deli gibi surat asıyo kadncağı yarın gideim dedi içim yanıyo annem gidince kıyamet kopcak asıl...
koca bir kavga bizi bekliyo...
sende kafana takma diycem ama durum ortada sekerimben tahmin ediyorum şuan poyrazı kaynanaı ve o kızın ne durumda olduğunu....
allah fırsat vermesin diyoruz ama oluyo işte...
ara sürekli bari sende...
çılırmak üzereyim!...
bu aralar havalardanmıdır nedir evdeki herkesin gıcıklığı üstünde..
az kaldı yakında kayınpederimi parçalicam. evdeki herşeye karışıyo sinir oluom.beyefendi ev hanımı gibi bütüüüün ev işlerine burnunu sokuo . kaynanam çalışıoya bana kaynanalık yapıo resmen. mutfak kapısına kilit vurucam yakında. mutfağa girip herşeyin yerini değiştiriyo. bnm boyum biraz kısa onunki uzun herşeyi kendi yetişebileceği yere koyuyo. ekmek buzdolabının üstünde rende mutfak raflarının en üstünde çay tepsisi dolabın en üst gözünde. neymiş "elimizin altını topluomuş" tamam yardım etmesi hoş bişey ama o mutfakta ben yemek yapıorum bırakta eliminaltını ben topliim.
benim bu evde 5 kocam 5 çocuğum 5 de kaynanam var
delirmemek içten değil...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?